Hateboer: ‘Ik denk dat Onana degene met meeste balcontacten was’

Donderdag, 10 december 2020 om 08:04Yanick Vos • Laatste update: 13:57

Ajax is er voor het tweede jaar op rij niet in geslaagd om de groepsfase van de Champions League te overleven. Thuis tegen Atalanta moest er gewonnen worden, maar de Italianen bleken met 0-1 te sterk. Hans Hateboer maakte de negentig minuten vol in de Johan Cruijff ArenA en was niet onder de indruk van het spel van het team van trainer Erik ten Hag. “We wisten wat ons te doen stond, heerlijk om hier te winnen en tóch weer te overwinteren.”

De Oranje-international stelde na afloop dat hij en zijn ploeggenoten op een zwaardere avond hadden gerekend. “Ik denk dat André Onana degene met meeste balcontacten was, dat was voor ons geen probleem”, zei Hateboer tegenover SBS6. Dit klopt overigens niet: Noussair Mazraoui (111), Perr Schuurs (104), Lisandro Martínez (103), Ryan Gravenberch (80) en Antony (70) hadden meer balcontacten dan Onana (64). De doelman van Ajax had wel meer balcontacten dan alle spelers van Atalanta, waar Remo Freuler en Alejandro Gómez met zestig stuks de meeste balcontacten lieten noteren. “Zolang hij de bal heeft, kunnen ze niet scoren. Sowieso vond ik ze niet heel aanvallend. Tijdens de eerste wedstrijd zetten ze meer aan, nu waren ze vooral veel aan het schuiven achterin. Zoals gezegd was dat voor ons prima.”

De samenvatting van Ajax - Atalanta

Landgenoot Marten de Roon sloot zich aan bij de woorden van zijn ploeggenoot: “We zijn heel blij dat het ons voor het tweede jaar op een rij weten te plaatsen voor de laatste zestien”, aldus de middenvelder, die vindt dat de prestatie van Atalanta niet onderschat mag worden. “Qua begroting lopen we immers flink achter op de grote clubs. We zijn wat dat betreft misschien wel een beetje vergelijkbaar met Ajax qua begroting. Wij doen het immers ook met veel jonge talenten.”

De Roon denkt dat Ajax en Atalanta niet voor een vermakelijke wedstrijd hebben gezorgd. “Ik denk dat het een verschrikkelijke wedstrijd was om te zien”, zegt hij. “In de eerste helft waren de meeste balcontacten bij Perr Schuurs, Lisandro Martínez en Andre Onana. Dat vonden wij niet erg, want wij wisten dat we twee resultaten hadden en vonden het niet erg om hun verdediging aan de bal te laten. Als de bal naar voren ging, drukten we wat meer. Voor ons was het misschien wel voor het eerst dat we op zijn Italiaans speelden, en de wedstrijd zo veel mogelijk dood probeerden te maken.”

Bij Atalanta ging het in aanloop naar de wedstrijd tegen Ajax vooral over de ruzie tussen trainer Gian Piero Gasperini en Alejandro Gómez. Volgens geruchten zou de trainer na het duel met Ajax zelfs vertrekken vanwege de onenigheid met zijn aanvoerder. “Het is allemaal een beetje raar geweest de afgelopen dagen”, vertelt Hateboer. “Wij hebben ons gewoon gefocust op de wedstrijd en voor de rest zijn we als team daar niet echt mee bezig geweest. We zien het nu wel, ze wilden het over deze wedstrijd heen tillen. Ik ben ook benieuwd wat er gaat gebeuren.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

47 reacties (laatste reactie door capis)

En dan mis je als Ajax zijnde toch Blind. Als Blind aan de bal is passt hij de bal met regelmaat door de linies en komen de aanvallers in een betere positie aan de bal. Als gisteravond de bal een keer voorin kwam, dan was Atalanta helemaal in positie en was er 0 ruimte. Jammer voor Ajax, maar als we straks 4 ploegen in de knock-out hebben van de EL mogen we als Nederlanders echt tevreden zijn!

10 december 2020 om 08:20

Aanvallen duurden inderdaad te lang. Daarnaast denk ik niet dat Blind het in de fysieke duels beter had gedaan dan Martinez, hij stond goed zijn mannetje. Dus gisteren verdedigend sterker, opbouwend een stuk zwakker zonder Blind.

10 december 2020 om 08:24

Blind mis je inderdaad in de opbouw, maar die mis je niet centraal achterin. Daar stond het nu veel beter met Martinez.

10 december 2020 om 08:57

Is Blind en Martinez geen mooi koppel dan?
Schuurs wisselt nog te veel goede met zwakke momenten af! En als je gisteren Martinez zag was dat wel echt genieten, zat overal kort op en had alles

10 december 2020 om 09:10

Vond Schuurs ook niet slecht gisteren. Maakte de fout bij de goal om niet met Muriel mee te lopen, maar verder een prima optreden. Vind hem wel constanter worden maar heeft af en toe een moment waarop hij de scherpte even kwijt lijkt te zijn. Een soort Veltman momentje. Martinez mag van mij wel blijven staan, was gisteren weer echt heel goed. Atalanta heeft zelf ook maar 2 kansen gehad: de afzwaaier van De Roon en de goal. Grotendeels de verdienste van dat centrale duo.

10 december 2020 om 08:32

Met regelmaat door de linies? We kunnen Blind nou ook weer te ver gaan romantiseren naar grote hoogtes hé. 9 van de 10 ballen die Blind zou geven waren ook gewoon naar Tagliafico, klaassen of uitzakkende Gravenberch. Zal vast en zeker wel een goed balletje tussen de linies hebben gegeven hoor, maar daar zal het ook wel bij zijn gebleven. Mensen praten Blind ook altijd in het Nederlands elftal, terwijl de ballen die hij geeft 9 van de 10x naar de centrale naast hem gaat, de back of de nummer 6 gaat. Ben benieuwd welke speler er nu veelvuldig zou worden genoemd mocht Blind er gisteren wel zijn geweest. Want ook met Blind was er echt niet gewonnen, daarvoor was het aanvallend gewoon echt te pover met spelers als Tadic, Labyad, Brobbey, Ekkelenkamp, Huntelaar, Promes en Antony. De enige speler uit dit rijtje dat ik had zien kunnen scoren, was Antony. De rest ontbeert het gewoon aan kwaliteit op dit niveau. En mocht je hebben gescoord, dan had Atalanta aangezet en was het centrale duo Schuurs en Blind gewoon gekraakt.

10 december 2020 om 09:45

Kijk nog even de 1e helft tegen Twente terug en dan snap je precies wat PSV van bedoelt. Blind is de spelverdeler van achteruit die voor verrassing, snelheid, wisselpasses en ballen achter de linies gooit.

10 december 2020 om 11:14

Wanneer er een crosspass, opening of scherpe lange bal van achteren wordt gegeven, is het bijna altijd Blind.

10 december 2020 om 11:54

Puntnaarachter, blijf maar lekker in je eigen belevingswereld als je niet kan inzien wat een Blind in balbezit voor dit Ajax betekent. Heeft niks met romantiseren te maken, ieder andere speler die hetzelfde zou brengen zou lovend over worden gesproken. Blind in CL campagne 2018/2019 was 1 van zijn sterkste performances die ik van hem heb gezien. Daarna is het weliswaar wat minder geworden maar wat betreft opbouw en spelverdelen van achteruit is er geen betere. Als zelfs Mourinho dat inziet dan zegt dat ook wel wat

10 december 2020 om 09:06

Sinds wanneer is Blind Messi geworden, met hem erbij was het echt niet veel beter geweest. Wie zegt dat het niet veel erger was geweest? Het centrum was dan waarschijnlijk vaker overlopen omdat we zo geweldig op balbezit moeten spelen. Er is gewoon weer eens niet thuis gegeven door verschilllende pionen binnen Ajax op het moment supreme. Brobbey is er helemaal nog niet klaar voor om op zo een belangrijk moment te debuteren in de CL, hij werd continu aangepakt (niet zijn schuld) en kon amper wat voor elkaar krijgen. Labyad op 10 kan in de CL ook echt niet, door de eigenwijsheid van Ten Hag ben je gewoon punten en geld kwijtgeraakt. Speel de "europese" variant met Tadic in de spits, omdat je dan toch Labyad mã³et laten spelen posteer hem dan maar aan de zijkant. Zet Alvarez en Martinez op 4 en 6 en ga vervolgens wat directer spelen. Waarom moet het balbezit zo heilig worden verklaart, dat eeuwige gebrei is zo kansloos, je moet! Maar je doet niets! Er is geen enkele keer oorlog gemaakt in de 16 van de tegenstander, wat Hateboer (een van de slechtste RB ooit in Oranje) al aangeeft Onana had het meeste balbezit leek het wel. Jongens wees er maar trots op we hebben voor niemand onder gedaan maar we staan met zowat lege handen, chapeau. Sta toch liever met zilverwerk en centen in mijn handen als met lege complimenten, ze lijken de zorg wel in corona tijd. Ik ga ook mijn handen stuk klappen voor ze.

Pijnlijke uitspraken. Het erge is dat Ajax dus zuinig en bang heeft gespeeld en het uiteindelijk 0 punten heeft opgeleverd. Was liever gedurfd met 0-3 op de bek gegaan om dit toneel alsnog met een dikke knipoog uit te zwaaien.

10 december 2020 om 08:17

Het was gewoon een slechte wedstrijd.
Ajax probeerde echt wel druk naar voren en op de bal te zetten alleen het schommelde alle kanten op.
Alles leek wel op 150% te gaan. Er was juist veel te weinig rust aan de bal.

10 december 2020 om 10:25

Is bij mij echt compleet anders over gekomen! Vond het laf, traag en ondermaats. Geen enkele variatie in het spel en bijna meer angst om tegen een counter aan te lopen dan vertrouwen om de wedstrijd naar eigen hand te zetten. Inspiratieloze wedstrijd.

10 december 2020 om 10:36

We vonden het beide in ieder geval niks.
Ik vond er ook echt geen reet aan om naar te kijken ook .

"de Roon denkt dat Ajax en Atalanta niet voor een vermakelijke wedstrijd hebben gezorgd. “Ik denk dat het een verschrikkelijke wedstrijd was om te zien”, zegt hij". Eerlijk van de Roon om dit te zeggen, gezien ik dit zo ook heb ervaren. Ik denk dat op voorhand veel fans dachten dat dit een open en leuke wedstrijd zou worden met twee aanvallende ploegen, maar ik heb toch bij vlagen iets anders gedaan.
Op de uitspraak van Hateboer dat Onana het meeste balcontact heeft gehad is best tergend voor een Ajax dat met alles of niets zou moeten spelen. Wel grappig dat Hateboer dit zegt, gezien hij waarschijnlijk de speler met de meeste fysieke contacten was

Voordat we er als Ajacieden allemaal met gestrekt been ingaan op Hateboer: hij heeft gewook gelijk. Atalanta heeft uitstekend uitgevoerd wat ze moesten doen. Niet verliezen. Daar komt bij dat Ajax écht onwijs veel creativiteit miste. Ik zie sommigen zeggen dat Antony dat kan brengen. Sorry, maar dan verwar je leuke trucjes met echte creativiteit. Al met al hebben Nederlandse topclubs een basis die vaak meer dan prima meekan met topclubs, maar bij blessures vliegt de kwaliteit simpelweg achteruit. Zeker als het drie sterkhouders betreft, waarbij vooral Blind onwijs belangrijk is in het voetballende gedeelte, ook al is Martinez verdedigend beter. Het mag dan ook wel eens afgelopen zijn met uitspraken na het aantrekken van een goede speler terwijl er al een goede speler voor die positie is als 'nóg een middenvelder??!', zoals we zagen bij de aankoop van Klaassen. Als je mee wilt doen in Europa en vooral de CL heb je gewoon meer dan 11 goede, grotendeels gelijkwaardige spelers nodig. Verder merk ik dat sinds twee jaar de verwachtingen nogal onrealistisch hoog zijn omtrent Ajax. Ook bij mezelf. Echter, de belangrijkste spelers van nu waren toen de spelers die - dankzij Frenkie, Matthijs, Donny en Hakim - boven zichzelf uit stegen. Dat zijn Europese subtopspelers als Blind, Tadic en Klaassen (2017). Onwijs goede spelers die een heel hoog niveau kunnen halen, mits er exceptionele talenten omheen staan. Dit jaar is dat gewoon wat minder het geval, en dan zijn zij dus ook stukken minder. Al met al: Ten Hag overal de schuld van geven is te simpel. We kwamen gewoon kwaliteit in de breedte en ook vooral creativiteit in de basis tekort om CL-waardig te zijn. Precies zoals De Roon en Hateboer aangeven eigenlijk. Er miste een Ziyech.

10 december 2020 om 10:40

Ja je mist Ziyech. Maar creativiteit zit m in beweging. En dat is een fout die Nederlandse teams vaak maken. Lekker stilstaan op je eigen plek. En dan rondspoken. Wat kun je daarmee? Niets. Ajax doet dat juist vaak goed. Maar gisteren is er totaal geen verrassing. Alles gaat volgens standaard patronen. Dat is zo makkelijk te verdedigen. Ajax deed precies wat atalanta verwachtte. Ze hoefden alleen maar op de goede plek te staan en er gebeurde niks. De enige keer dat er wat gebeurde was toen er daadwerkelijk diepte werd gezocht over linies heen

10 december 2020 om 11:17

Je hebt helemaal gelijk, gisteren zag je dat de 4 aanvallende posities heel vaak op 1 lijn stonden tegen de 16 aan. En dat zonder beweging, daar komt de echte creativiteit vandaan. Antony kan ook zo'n heerlijke scherpe pass geven, maar als niemand de ruimtes induikt heeft t geen zin voor hem om een pass zonder vraag te geven.

Atalanta heeft nog hetzelfde team als vorig jaar. Ajax daarentegen heeft 2 sterkhouders verkocht. Dat zag je wel duidelijk. Ajax miste creativiteit. Ik vond Ajax verdedigend sterker dan in de heenwedstrijd. Met Blind speelt Ajax met meer risico en meer naar voren. Met Martinez heb je meer zekerheid achterin, maar opbouwend ga je er flink op achteruit.

10 december 2020 om 08:31

Verdedigend stond het prima, ook omdat Atalanta niet perse hoefde. Waar ik me vooral aan stoorde is weer dat eindeloos getik achterin. Blind is eigenlijk de enige die gewoon de bal strak naar voren speelt of nog probeert in te dribbelen.

10 december 2020 om 08:40

Nou ja de counters van Atalanta werden wel beter onschadelijk gemaakt. Verder vind ik dat getik achterin ook een teken dat Blind gemist wordt. Daarnaast speelde Ajax met 10 man, want promes liet weer niets zien.

10 december 2020 om 09:23

Promes en Labyad heb ik ook echt niks van terug gezien. Het is toch wel tekenend dat Blind, de gene die door VI volledige wordt afgebrand, juist de gene is die gemist wordt. Iedereen moet dan ook echt stoppen met dat gejank om Blind, hij is sloom, hij is zwak, hij is zus, hij is zo. Blind is gewoon heel goed met een sterke CV naast hem. Is de enige die van achteruit met durf speelt en zonder hem gaat het spel gewoon stuk trager.

10 december 2020 om 14:24

Maar goed, wat als de bal eenmaal bij het middenveld komt? Kudus is de enigste middenvelder met creativiteit en die is geblesseerd. Op dit moment gaat de bal gewoon van linie naar linie bij Ajax.

10 december 2020 om 09:00

Dan is het toch fout gegaan bij Overmars. Als je dus 2 verkoopt en je valt zo ver weg zegt dat ook wel wat.
En er is inderdaad niks van het niveau Ziyech terug gehaald. vd Beek is goed opgevangen gelukkig. Maar je ziet dat je iemand met creativiteit mist met eerst al Frenkie weg en nu ook nog een Ziyech.

10 december 2020 om 09:55

Als iedereen fit is staat er gewoon een goed elftal met Kudus op 10. Wat daarna komt is gewoon 2 niveaus lager.

10 december 2020 om 10:21

Kom op hoor Kudus is goed, maar toch niet zo dragend als een Ziyech of dat Ajax afhankelijk is van hem.

10 december 2020 om 14:25

Het niveau Ziyech is voor Ajax onbetaalbaar. In principe hebben ze met Kudus een creatieve goede speler met een pass naar voren, maar die jongen raakt dan geblesseerd.

Eerlijk is eerlijk ik had niet een keer het gevoel dat Ajax vol wilde gaan voor de volgende ronde. Ze speelden alsof ze al door waren en had op momenten het idee dat toch liever de EL in wilde omdat je daar verder komt. Ajax miste ook een aantal spelers dus misschien konden ze gewoon niet beter dan dit.

10 december 2020 om 09:12

Precies dat, je weet je moet winnen En vervolgens ga je zo apatisch voetballen, dan wil je gewoon niet simpelzat. Maar he, we kunnen die veren weer in onze reet duwen want we zijn door niemand weggespeeld.
Nee zo kun je het interpreteren, maar ik zie ze nog steeds met lege handen staan want Atalanta is niet zo goed blablabla. We moeten als Aajx zijnde toch een nieuwe spiegel aanschaffen want de huidige is een lachspiegel en verdraaid de waarheid.

10 december 2020 om 10:28

Ze waren gewoon bang voor een tegendoelpunt. Dat gecombineerd met Labyad die je hele middenveld om zeep helpt en gebrek van het inzicht van Blind breekt je op. Atalanta kwam niet om aan te vallen en Ajax gisteren ook niet. Ten Hag was niet bij machte om het team uit een ander vaatje te laten tappen en dat vind ik erg kwalijk. Hij laat het in belangrijke wedstrijden wel vaker zien dat ie dat niet kan. De comeback tegen bijvoorbeeld Vitesse was ook meer geluk dan wijsheid door een bevlieging van Antony bijvoorbeeld. De hele wedstrijd was drama en een individu redt ons daar, in de CL is het niveau hoger en zijn er minder bevliegingen.

10 december 2020 om 14:27

Onmacht of een gebrek aan zelfvertrouwen lijkt vaak op een gebrek aan wil. Ik vind dat met alle respect altijd zo'n zwak argument. Natuurlijk willen ploegen winnen, maar als de balans er niet is, wordt het spel heel erg stroperig. Dat kan dan misschien lijken op een gebrek aan wil, maar dat is het natuurlijk niet.

Ze hebben gelijk. Atalanta heeft gedaan wat het moest doen en Ajax is helaas te machteloos. 3 wedstrijden de winst voor het grijpen gehad maar de trekker niet over kunnen halen..als hier aan gewerkt wordt zie ik ze wel heel ver komen in de EL.

Ajax is twee keer gevaarlijk geweest , dat is veel te weinig voor een club die moet winnen. Een keer toen Antony zijn tegenstander voorbij ging en een keer toen er snel werd gecombineerd. Jammer dat dit zo weinig gebeurde in de wedstrijd. Atalanta bepaalde het tempo met hun compacte spel

Uiteindelijk was een gelijkspel de meest verdiende uitkomst. Maar Hansie was echt oprecht de slechste speler van Atalanta. Ik weet niet wat er met hem gebeurt als hij door de poortjes van Schiphol komt, maar ik denk dat zijn voetbalkwaliteiten niet door de douane komen.

10 december 2020 om 09:02

Wat heeft hij slecht gedaan dan precies?
Heeft geen foute gemaakt waar kansen uit kwamen ofzo. En was ook vaak in de aanval te vinden?
Altijd dat zeuren op Hateboer, maar had Ajax maar iemand als hem die vol er in gaat en geen pootje terug trekt.

De kansen die Ajax kreeg waren over rechts en 1 door het centrum.

10 december 2020 om 09:04

Leuk hoor dat hij bij aanval "te vinden was" maar hij leidde alleen maar balverlies. Het enige goede voor Atalanta was is dat duwtje waardoor Brobbey en uiteindelijk Nico gewisseld moesten worden.

10 december 2020 om 09:41

Hateboer speelde een prima wedstrijd, zoals eigenlijk altijd bij Atalanta. Je trekt de lijn van zijn interlands door, in de hoop dat anderen met je mee spreken.

10 december 2020 om 14:32

Nou ja, wat heeft hij goed gedaan dan? Verdedigende fouten zijn bij hem vrijblijvend met drie centrale verdedigers achter zich en aanvallend is het ook maar bitter weinig. Hij heeft een volledig vrijblijvende rol en schijnbaar moeten ze er bij Atalanta nog achter komen dat er veel(!) betere rechtsbacks rondlopen. Hij is werkelijk alleen snel en fysiek aardig. Hij heeft een slechte voorzet, kan niet verdedigen (maar dan ook echt niet), hij heeft een zeer beperkte techniek en we hebben in Oranje meermaals kunnen zien dat z'n overzicht ook verre van tot de verbeelding spreekt. Zet de rechtsback van Jong Ajax er neer en die maakt waarschijnlijk net zoveel indruk.

10 december 2020 om 15:08

@sirius,

Een back van Jong Ajax! Mooi zeg die arrogantie nog steeds ondanks dat Ajax net is uitgeschakeld door het team waar hij vaste waarde is.

Juist dat loop vermogen en het fysiek is zijn kracht in dit systeem. Als er een team is die spelers goed weet te gebruiken zonder hoge transfers te betalen is het Atalanta. Maar gelukkig weet jij het beter te scouten dan deze club.

Bij Oranje lukt het vaak niet nee. Maar dat was vroeger met Seedorf ook zo, en kon toch erg goed voetballen! Maar mensen kijken alleen Oranje en gaan dan wel oordelen over hem in een heel ander systeem en hier is hij onomstreden.

Hield Castange bijv uit de basis die nu bij Leicester wel ook basis is.

10 december 2020 om 09:40

Vond hem inderdaad heel erg matig. Vooral die voorzet in de eerste helft waarbij Zapata en Gomez al in de 16 liepen en hij legt hem er doodleuk 5 meter achter. Dacht dat de voorzetten juist zijn kwaliteit waren. Vond dat Atalanta sowieso niet heel bijzonder. In Bergamo vond ik ze beter.

10 december 2020 om 09:44

Precies, maar ja zoals je leest zijn mensen zoals @eckkkte het er niet mee eens. Volgens hen is op zo'n manier balverlies lijden iets goeds en speelde je dan "een prima wedstrijd"

10 december 2020 om 09:53

Hateboer had ook wel een beetje geluk dat zijn directe tegenstanders (tadic, Promes en in mindere mate Tagliafico) heel slecht waren. Het was gewoon een matige wedstrijd van beide kanten met weinig uitblinkers naar mijn mening.

10 december 2020 om 12:04

Des te triester dat je door 2 matige spelers als de roon en hateboer naar de el verwezen wordt. Zijn twee stille en misschien domme krachten die perfect binnen het team van atalanta passen. Geen spelers voor de absolute top maar beter dan menig speler van ajax, psv, feyenoord

10 december 2020 om 14:34

Zijn voorzetten zijn kwaliteiten? Hij is een aanvallende back en loopt qua assists 1 op 10. Dat zijn 3 of 4 assists per seizoen. Dat is totaal niet indrukwekkend voor een aanvallende back.

10 december 2020 om 14:40

@sirius dat kan ik wel begrijpen als je zijn voorzetten ziet haha. Had laatst een discussie met iemand die beweerde dat hij zulke goede voorzetten geeft, vandaar. Geloof dat zijn kwaliteiten liggen bij zijn loopvermogen en zijn fysiek, verder vind ik maar een doorsnee voetballer.

Dat is het spel van Ten Hag ten voeten uit, schijncontrole en een langzame opbouw. Er is niets meer terug te vinden in het spel met doorbewegen en de 5-seconde regel. Atalanta had voorin ook veel meer diepgang en beweging, bij Ajax was het statisch voorin. En de grote spelmaker op 10 wil alleen de bal in de voet en staat vooraan om de korte corner te nemen. Ten Hag en dit Ajax verdient ook geen vervolg in de CL.

Hateboer heeft helemaal gelijk. Er was bij Ajax totaal geen durf om vooruit te spelen. Martinez, Schuurs en Gravenberch bleven het balletje maar achterin rondspelen. Waarom weet ik niet, misschien in de hoop dat een ander het wel op zou lossen.
Ik zag ook geen uitblinkers bij Ajax, eigenlijk alleen maar spelers die door de mand vielen (klaassen, Gravenberch, Labyad met name). Zwaar teleurstellend, ik heb maar twee kansen geteld, die bal van Klaassen en het kopballetje van Brobbey.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Atalanta

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AC Milan5218
3.Juventus4928
4.Atalanta4624
5.AS Roma4411
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
J. PalominoVerdediger230
D. ZapataAanvaller239
T. GrittiUnknown
M. de RoonMiddenvelder221
R. MalinovskyiMiddenvelder222
L. MurielAanvaller2214
Rafael TolóiVerdediger202
Voor de complete selectie: Clubpagina Atalanta.

17 fans
Middenvelder, 29 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 2 maart
Als Manchester United het aflopende contract van Edinson Cavani niet verlengt, heeft de spits recht op een bonus van twee miljoen euro. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren