‘Snap niet dat de top drie van Nederland zich niet gemeld heeft voor hem’

Zondag, 6 december 2020 om 11:59Rian Rosendaal • Laatste update: 13:15

Henk van Stee is lovend over de ontwikkeling van Abdou Harraoui bij Sparta Rotterdam. De pas 22-jarige middenvelder werd al genoemd als aanwinst van FC Groningen, maar de technisch directeur van de Rotterdamse club gelooft dat Harroui over de kwaliteiten beschikt om de stap te maken naar de absolute top in de Eredivisie. De vergelijking met een aantal internationals van Oranje wordt zelfs gemaakt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Abdou Harraoui goed genoeg is voor de top drie in Nederland?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

12 reacties (laatste reactie door ajaxf1)

Tuurlijk gaat hij hem de hemel in prijzen, hij wilt verkopen!

Ach als de top 3 zich voor iedereen moet gaan melden die 10 wedstrijd goed speelt zitten ze met 50 man om tafel. Vaak is de stap van AZ, Utrecht, Heerenveen en Vitesse al te groot gebleken. Zekerheid heb je allerminst aangezien de stap naar de echte top vaak groter is dan lijkt. En zeker van Sparta is het een heel grote stap.

6 december 2020 om 16:48

Sparta jongens doen het meestal wel goed in de top.

Het is inderdaad een leuke talent. Snap de vergelijking met De Jong niet helemaal (en hoezo is dat modern??), Maar het is inderdaad een verdedigende middenvelder met veel techniek en gevoel voor ruimte. Vind zijn fysieke spel wel het mooiste aspect. Weet niet of hij mee kan bij Ajax, maar AZ of PSV moet hem wel lukken. Moet je snel handelen. Als hij straks een goede EK/WK spelt met Jong Oranje kan hij ook gelijk naar het buitenland.

6 december 2020 om 12:55

Tussen Ajax en PSV zit niet zoveel verschil hoor. Als je mee kunt met PSV dan kan hij vast ook wel mee met Ajax.

6 december 2020 om 13:14

Ik vind van wel. Er zit toch wel een gat tussen Ajax en de rest in de afgelopen 3 jaar. Ajax haalt gemiddeld en hoger niveau dan PSV en AZ en ze kunnen dat niveau nu ook voor een langere tijd vast houden. Daarom denk ik dat die stap te groot is voor Harraoui. Bij PSV loopt hij niet even de basis in ofzo, maar daar kan hij zich goed verder ontwikkelen en bij AZ zou hij heel goed passen denk ik.

6 december 2020 om 13:38

Niet helemaal eens. Er zit weldegelijk een groot verschil tussen Ajax en Psv. Of dat niveauverschil is, vind ik weer lastig te zeggen. PSV en Ajax hanteren een andere speelstijl en hebben echt wel een andere clubcultuur. Ik ben ervan overtuigd dat Alvarez bij PSV veeeeel beter uit de verf was gekomen als bij Ajax. Datzelfde heb ik bij de huidige Ihattaren, die past beter in het systeem wat nu bij Ajax gespeeld wordt dan bij dat volgas voetbal van Psv. Al met al zal het elkaar in onderlinge duels niet extreem veel ontlopen en is de ED te zwak om écht grote verschillen tussen Ajax en PSV te zien.

6 december 2020 om 14:04

Ik denk dat er qua spelers materiaal weinig verschil tussen de twee ploegen zit, maar inderdaad de manier van spelen en het op elkaar ingespeeld zijn van Ajax maken wel een verschil.

Bij Az hebben ze al genoeg goede middenvelders.
Er lopen overal wel goede spelers rond, maar als de top 3 al voorzien is dan melden ze zich niet, want dat zou zonde geld zijn,

Oftewel: "Alsjeblieft, koop Harroui nu want we hebben keihard geld nodig".

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sparta Rotterdam

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
L. ThyAanvaller3213
A. HarrouiMiddenvelder306
A. AuassarMiddenvelder290
S. MijnansMiddenvelder292
D. AbelsVerdediger291
T. BeugelsdijkVerdediger282
Voor de complete selectie: Clubpagina Sparta Rotterdam.

In de wandelgangen

Dinsdag 11 mei
Tottenham Hotspur wil Davinson Sánchez komende zomer verkopen, ongeacht wie de nieuwe trainer wordt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren