Valentijn Driessen stoort zich aan juichfoto PSV: ‘Als je hier al blij om bent’

Zaterdag, 5 december 2020 om 12:52 • Laatste update: 14:32

PSV plaatste zich donderdagavond voor de volgende ronde van de Europa League. Door een 0-1 overwinning op bezoek bij Granada overwinteren de Eindhovenaren in Europa. De kwalificatie voor de zestiende finales werd na afloop van de zege gevierd met een groepsfoto op het veld. Valentijn Driessen zegt niets te begrijpen van de vreugde bij PSV. “Dit is PSV ten voeten uit”, zegt hij in een podcast van De Telegraaf.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

79 reacties (laatste reactie door hansje1969)

Niet op ingaan jongens, gewoon negeren.

5 december 2020 om 13:09

Dat is het probleem juist. Dat gebeurd toch wel. Je kunt zeggen wat je wilt, maar het zijn de meest bekeken en besproken onderwerpen. Zolang dat is, gaan zowel de Telegraaf als voetbalzone er rustig mee door. Want het werkt.

5 december 2020 om 13:27

Die Driessen moet je ook niet serieus nemen. Ik.ben wel blij als ajacied als psv en az en feyenoord Europees winnen, punten hebben we hard nodig nl

5 december 2020 om 14:06

Driessen heeft hier echter gewoon gelijk. Kijkend naar de beschikbare kwaliteit moet PSV deze groep met 2 vingers in de neus winnen. Wat meer ambitie kan geen kwaad met een selectie als die van PSV.

5 december 2020 om 14:15

Het maken van deze foto heeft, naar mijn bescheiden mening, een diepere betekenis. Er is aan het begin van dit seizoen een nieuwe begin gemaakt met een nieuwe technische staf, nieuwe spelers, enz. Voordat het spel loopt zoals de trainer het voor ogen heeft gaat er een tijd overheen. Tel daarbij op dat het Corona-spook ook bij PSV flink heeft rondgewaard, dan mag je blij zijn dat de knockout-fase in de EL is bereikt. Natuurlijk zit er kwaliteit in de selectie, maar het gaat om hoe alles en iedereen met elkaar functioneert.

5 december 2020 om 14:40

psvfan700 ik had een hele nare boodschap voor die man maar ik zag jou reactie bovenaan en je hebt gewoon gelijk bedankt dat je me gered heb want dan was ie weer verbannen geweest

5 december 2020 om 15:22

Precies dit. Ik ben niet voor PSV, maar als je de groepsfase overleefd, of zoals Nederland plaatst voor een EK of WK mag je gewoon blij zijn. Als Bayern kampioen wordt juichen ze toch ook? Terwijl het voor niemand meer als een verassing komt. Slecht stukje journalistiek

5 december 2020 om 16:19

Tja als Traoré niet uitbundig juicht wanneer hij 0-3 tegen Emmen maakt, vinden ze het ook weer niet goed. Tja wat moet je hier mee? Inderdaad laat lekker gaan.

Wat een zure man zeg. Het is lang geleden voor PSV dat ze overwinteren in de EL. Overigens knock-outfase EL is gewoon een prima prestatie het is niet alsof ze VVV in de beker hebben verslagen.

5 december 2020 om 13:31

Altijd ook van die rare uitspraken doet ie. Zal vast heel gezellig zijn op feestjes

5 december 2020 om 13:55

Ja, anders moet je iets positiefs gaan schijven over een club en in dit geval psv. Het prachtige doelput van Malen, die steeds beter in vorm komt of de prima groei die het hele elftal doormaakt onder Schmidt. Maar nee, we gaan weer iets negatiefs zoeken. Echt zoeken, want laat die jongens lekker blij zijn, na zo'n zwaarbevochten zege.

5 december 2020 om 15:50

Inderdaad, je zou zeggen dat zijn bazen toch ook mee krijgen dat iedereen hem uitkotst.

Enerzijds lees ik een artikel dat men er aan stoort dat een ploeg niet genoeg juicht, anderzijds weer commentaar als een andere ploeg dat wel doet. Man, waar gaat dit over? Laat Psv lekker blij zijn. Prima prestatie geleverd na die 2 nederlagen.

5 december 2020 om 14:08

Helemaal mee eens!👍👌💪 Sowieso vraag ik mijzelf wel af, heeft deze man ooit wel eens iets positiefs te melden over het voetbal in Nederland??

5 december 2020 om 17:50

Een kijkje in de keuken van Driessen. Het is altijd verkeerd als de ene ploeg A zegt dan hadden ze B moeten zeggen en als ploeg B zegt dan hadden ze overduidelijk A moeten zeggen. Dit herhaalt hij gewoon week in week uit in de Telegraaf en mensen blijven klikken.

Laat die mensen lekker blij zijn daar. Al jaren is het ploeteren in Europa, eindelijk weer eens door naar de volgende ronde. Als Ajax niet meer juicht bij het 5e doelpunt is het niet goed, en als psv wel juicht na een goede overwinning, is het ook niet goed.

“Als je jezelf hier al aan stoort” had het moeten zijn. PSV ging er eigenlijk niet eens vanuit dat ze meteen gekwalificeerd zouden zijn bij winst op Granada. Zelf winnen was al een hele opgave, maar dat PAOK zou verliezen van Omonia zagen ik en ik denk heel veel andere PSV-fans niet aankomen. Kortom: uit bij Granada winnen en je onverwachts al meteen kwalificeren, natuurlijk mag je daar van genieten.

Haha mooi dat het vizier nu even niet bij Ajax ligt maar wat een vermoeiende sneuneus blijft het toch en zijn schoothondje waggelt er achter aan.

Werkelijk waar, ik denk dat ik een groepsfoto ga maken met de hele juichende buurt als Valentijntje voor de rest van zijn leven wordt geboycot als journalist. Het is een schande dat hij er zijn geld mee verdient.
On: Waarom zou je zo'n succes niet vieren, waarom zou het de club onwaardig zijn? Omdat je naast je schoenen moet gaan lopen en moet doen alsof het niets voorstelt? Wat een flauwekul, juist goed dat PSV laat zien dat ze het wel belangrijk vinden, het is wel eens anders geweest.

5 december 2020 om 13:33

Het leuke is dat die zelfde Valentijn Driessen PSV nu waarschijnlijk misplaatst arrogant had genoemd als ze het niet gevierd hadden.

Kansloos van zowel Mike Verweij als Driessen. Driessen met zijn zure gedrag en Mike Verweij met zijn grootheidswaanzin. De gasten hebben de poule overleeft en wat belangrijke punten voor Nederland behaalt. Laat ze lekker blij zijn.

Mooi om te zien hoeveel haat deze pipo de clown heeft naar Psv. Wat is er mis mee dat je dolblij bent dat je overwintert in de Europa League, terwijl je twee weken geleden nog op randje van uitschakeling stond tegen Paok? Iemand moet deze man echt in bescherming nemen als het over PSV gaat.

5 december 2020 om 13:22

Ik begrijp zijn punt wel dat het normaal moet zijn voor PSV om te overwinteren, maar dat ze nu blij zijn is toch mis mee hij is ook zo kritisch naar Ajax toe dat je afvraagt of hij het leuker vind om negatief nieuws te brengen dan positief nieuws. Want vind het al een wonder hij niks over Liverpool - Ajax heeft gezegd dus denk hij daarom nu weer wat over PSV moet melden.

5 december 2020 om 13:23

Het is niet alleen dat. Het zijn voor het grote deel jonge jongens die überhaupt nog nooit hebben overwintert of zelfs nog geen europees hebben gespeeld. Als je dan als ventje van 20 a 21 niet eens blij mag zijn dat je na een rot periode met veel potten, een dunne bezetting en een nieuwe speelstijl je na 5 rondes al kwalificeert, wat kan je dan nog zeggen over deze 'journalisten van een kwaliteitskrant'.

Nou ja terecht dat ze blij zijn, maar ik zat donderdag wel enigszins verbaasd te kijken. Ze liepen feest te vieren alsof ze net de cl hadden gewonnen. Maar goed, ben blij met het resultaat. Nu az en Ajax nog, Feyenoord lijkt me sterk

5 december 2020 om 13:20

Met een beetje pech gaan Feyenoord en AZ eruit en Ajax naar de Europa League. AZ ook maar even kijken hoe er gereageerd wordt op het vertrek van Slot.

5 december 2020 om 14:44

Ahaa een mede realist 🙂 @acmilan2019

5 december 2020 om 13:25

Want jij verbaasd je dat jonge gastjes die nog nooit overwintert hebben of zelfs voor het eerst europees spelen blij zijn als ze de volgende ronde halen? Is er wel wat mis met je inlevingsvermogen schat ik zo in.

Wanneer wordt die Valentijn Ajax-watcher? Daar solliciteert hij namelijk behoorlijk naar!

5 december 2020 om 13:26

Dat is hij al zo ongeveer. Van de hele telegraaf zegt iedereen altijd al dat het een Ajax krant is. Hij is alleen niet altijd even positief over alles. Zijn vorige verhaal over Feyenoord werd hier ook als onzin afgedaan maar werd gister gewoon bevestigd door Feyenoord watcher Krabbendam. Het mooie is dat als hij het over Ajax doet je een stuk minder mensen ziet klagen

5 december 2020 om 13:29

Als Ten Hag woensdag niet van Atalanta wint is hij weer aan de beurt hoor en kan hij de volle laag verwachten.

5 december 2020 om 13:51

En aks Ajax doorgaat, moeten ze echt oppassen hoe ze het gaan vieren. Niet te uitbundig, maar wel laten blijken dat ze blij zijn, is mijn tip. Hopelijk kan onze top analist hier mee leven.

5 december 2020 om 13:59

Gewoon lekker uitbundig vieren en als er commentaar komt zeg je gewoon dat het moest van Hugo Borst

Hoewel Driessen overdrijft was 1 van mijn eerste gedachte wel... “wat zal Gotze nu denken?” Die jongen is wereldkampioen geworden en heeft alleen voor clubs gespeeld waar door gaan naar de knock-out fase in de CL bijna normaal is. Om dan terecht te komen bij een club die overwintering in de EL zo uitbundig viert, moet ook wel ff binnen komen bij zo een jongen.Ps: vanuit PSV snap ik dat dit zo word gevierd na de afgelopen jaren en dit is absoluut geen sneer naar hun toe. Was zelf hartstikke blij met de plaatsing van PSV.

5 december 2020 om 13:32

Simpel door de hele corona crisis die er was. Je kunt me niet wijsmaken dat in 17 wedstrijden 16x met een andere basisopstelling beginnen geen invloed heeft op het spel. Verder waren ze tegen paok bijna uitgeschakeld en nu als geplaatst.

5 december 2020 om 14:17

Götze deed net zo hard mee dus die zal niet zo raar opgekeken hebben.

Gaat Valentijn nu ook al bepalen wanneer je wel of niet blij mag zijn?? Wat een idioot. Laten we die man nou maar geen aandacht meer geven want anders blijven we dit soort onzin van hem zien.

Als een club verliest kan Valentijn mooi zeiken over het spel en als een club wint moet hij iets anders verzinnen om over te zeiken. Hij doet nu net alsof psv het gevierd heeft met een huldiging en een platte kar ofzo. Dat is echt zwaar overdreven. PSV behaalde 1 van de doelen en dus stonden ze juichend op een foto, meer was het niet. Ik begin me echt af te vragen waarom de telegraaf hem nog in dienst heeft. Als je een serieus nieuwsmedium wil zijn dan ga je toch voor een objectieve en wat meer inhoudelijke verslaggever. Valentijn zit er puur om clicks te krijgen met negatieve onzin, dat zegt alles over de telegraaf wat mij betreft. Niet serieus nemen die krant!

Er stond wee azijn op het menu gisteren? PSV overwintert voor het eerst in 5 jaar. Daar mag je best een beetje blij om zijn aangezien het ieder jaar een doelstelling is. Natuurlijk is het geen hele zware groep, maar je moet het nog wel doen. PSV heeft zich na een matige start in de groep toch hersteld de laatste wedstrijden. Ga dan niet zo lopen te zeuren omdat de spelers blij zijn.

5 december 2020 om 13:44

Maar ook niet zo simpel als wordt voorgedaan. Paok heeft benfica en besiktas in de CL voorbereiding uitgeschakeld en granada uit is in la liga vaak ook een erg lastige wedstrijd, oa Barcelona die daar vorig seizoen onderuit zijn gegaan.

5 december 2020 om 14:27

Ach joh deze man weet gewoon van gekkigheid niet was hij moet schrijven PSV overwintert dat betekent punten voor de komende Europese toernooien punten die we best kunnen gebruiken door eens bij die eerste 6 ploegen te komen , maar deze onbenul moet weer negatief reageren maar het is zaterdag vandaag en dan is de azijn in de aanbieding .

5 december 2020 om 14:39

Vind trouwens wel beschamend dat we een chef de sport hebben die bijna geen verstand heeft van sport, maar gwn Ala Trump ongefundeerd dingen de wereld in slingerde. Je zou toch bij een dergelijke functie denken dat ze naar kwaliteit kijken.

Toen ik de loting zag dacht ik PSV makkie Feyenoord wordt lastig maar het kan AZ gaat het niet redden Blijkt helemaal uit te komen Driessen heeft wel gelijk.ik ben blij voor PSV en hoopte dat ze het zouden redden, maar niets om trots op te zijn in DEZE MATE. Blijdschap terecht

Ik wordt niet goed van deze valentijn driessen Bloeddruk stijgt van deze man

Jammer voor je Valentijn. Er zijn ook heel veel mensen die wel van dit moment hebben genoten, die zich gelukkig niet afvroegen of het al dan niet gepast was, maar gewoon genoten van het moment waar voor gewerkt was. En jij Valentijn, wat zijn nou jouw momenten waarop jij juicht dat iets waarvoor je hebt gewerkt ook lukte? Vertel me niet dat het deze momenten zijn....dat je met een artikel komt waarin je vooral afgunst toont.

Er is toch nog een wonder gebeurd in 2020, het feit dat Driessen zijn baan heeft behouden.

Wat een vreemde houding heeft deze man toch. De ene week "schande dat PSV de Europa League niet serieus neemt" en nu doen ze dat wel is het weer niet goed. Wat een stoker. Gewoon hartstikke knappe prestatie van PSV!

Ga je schamen, Valentijn. Als PSV de neus had opgehaald voor deze prestatie was het vast weer grootheidswaanzin en arrogantie. PSV overwintert na 5 jaar weer eens en zeker in deze tijd, met al het gezeik van corona in de selectie, de dood van een clubicoon en de perschef die ernstig ziek is, is dit gewoon een welkome opsteker. Er is nogal wat gebeurd, laat ze vieren dat er iets moois is bereikt waar men vorige week niet meer van durfde te dromen. Ik hoop dat een vogel eens flink op Valentijns hoofd schijt. Wat een droeftoeter.

Ik vind het jammer dat door de uitspraken van Driessen te publiceren, VZ bijdraagt aan de negatieve teneur die deze man zo graag naar buiten wil brengen. Granada een ploeg van oude mannen? Ze stonden afgelopen jaar anders wel in de top 6 van la Liga! Ik vind dat we juist blij moeten zijn als we winnen. Voor PSV en het Nederlandse voetbal. En laat die jongens gewoon blij zijn. Het is de eerste mijlpaal die ze als nieuw team zetten. En het was overigens eem prima prestatie.

Dit is een mindere poging van Valentijn. Ik vind z'n getrol naar Ajax vaak beter.

Een klassieke Driessen uitspraak. Na Psv's desastreuze Europa League campaign vorig jaar is zo'n foto volledig logisch. Maargoed, hij moest weer even iets te zeiken hebben.

Altijd weer die onzin van VD!! Komt alleen onzin uit zn mond.. heeft geen ballen verstand van voetbal. Altijd kritiek op PSV en Ten Hag. Ik ben Ajax fan, maar wie betaalt zon eikel eigenlijk??? Erger me mateloos aan VD en Derksen. Oprotten en bek houden!!!

Driessen stoort zich overal aan op het moment, wat is het toch een nare man. Misschien is langs de huisarts gaan meneer Driessen, volgens mij heb jij een probleem met jezelf, negatief persoon

Heeft alweer geroepen dat Ajax gewoon wint van Atalanta.. Dat gaat dus niet gebeuren, net als verleden jaar..

Als je niet meer blij bent als je wint dan moet je stoppen met voetballen.

Dit gaat echt veel en veel te ver. Ik snap dat dit soort dingen clicks opleveren, vooral omdat mensen haast niet kunnen geloven wat voor onzin Driessen weer eens uitkraamt. Elk Europese toernooi hoor je met dezelfde strijdlust en dezelfde passie in te gaan. Of het nou de CL of EL is, je gaat voor het hoogst haalbare. Als je dan mag overwinteren is dat hoe dan ook een goede prestatie waar je blij om mag zijn. PSV doet hier (logischerwijs) niks verkeerd. Vind dat de onzin die Driessen uitkraamt echt extreme vormen aan begint te nemen. Wat een ongelooflijk zure man. Ik heb te doen met zijn gezin, als hij die heeft.

De eerste keer ooit dat PSV een Europees duel in Spanje wint. Daar mogen ze best blij mee zijn en dat ook tonen. Daarnaast is Europese overwintering ook niet zo vanzelfsprekend voor Nederlandse clubs.

Wat zijn ze toch anti-psv bij de telegraaf . Blijkbaar mag alleen ajax juichen van de mediapartner.

Mijn god. Wat een zure nare man is dat... Zijn pijlen volledig gericht nu op PSV en Feyenoord omdat bij Ajax te weinig te stoken valt. Laat PSV blij zijn. Het is lang geleden dat ze overwinterden in europa. Ze komen van ver, waren vorige week na een helft tegen PAOK zo goed als uitgeschakeld. En nu al geplaatst. Daar mag je blij om zijn. Kan iemand die 2 ratten van de telegraaf niet van iedere medium weghouden. Valentijn, je bent een verschrikkelijke achterbakse stiekeme zuurpruim.

Mooi dat de heer Valentijn zich ergert aan het juichen van psv na Europese overwintering na lange tijd en zoveel jongen jongens die die ervaring nog niet hebben gehad. Hopelijk heeft hij er de hele nacht van wakker gelegen. Kunnen we alleen maar van genieten. Nederland doet het goed Europees en meneer wilt zich even belangrijk voelen. Dat hij nog heel lang mag klagen en er grijze haren van krijgt wanneer we allemaal overwinteren😊 dit soort mensen moeten er ook zijn in de wereld zodat de rest lekker kan relativeren. Aldus deze onbelangrijke fan.

Volgens mij leeft deze man onder een steen. Psv overwinterd al jaren niet! En ze spelen ook niet best. Voor de vele jonge jongens is dit een mijlpaal. En die mag je best vieren. Een boost voor het zelf vertrouwen en stukje uitbetalen naar de fans. Ben trots op deze ploeg ze zijn jong, psv is al jaren niet meer dominant in europa. Laat dit een begin zijn voor de stappen weer omhoog te zetten

Tuuuuurlijk, ik heb die man nog nooit iets positiefs horen zeggen over PSV. Het klopt niet of het deugd niet-ingewijde zijn visie, wat er ook gebeurd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4446
2.PSV4326
3.Vitesse4119
4.AZ3717
5.Feyenoord3518
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller189
E. ZahaviAanvaller115
R. SchmidtUnknown
J. PiroeAanvaller81
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper180
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Woensdag 27 januari
Barcelona houdt rekening met het vertrek van Junior Firpo en is daarom op zoek naar een nieuwe linksback. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren