Twitter geschokt door besluit AZ; Slot weggestuurd van trainingsveld

Zaterdag, 5 december 2020 om 12:04Yanick Vos • Laatste update: 12:15

AZ heeft zaterdagochtend hoofdtrainer Arne Slot ontslagen. Vrijdag werd bekend dat de coach topkandidaat is bij Feyenoord om Dick Advocaat na dit seizoen op te volgen in De Kuip. Het voortijdige vertrek van Slot uit Alkmaar is op social media ingeslagen als een bom. Op Twitter wordt met verbazing gereageerd op het besluit van de Alkmaarse clubleiding om hem de laan uit te sturen.

AZ meldde zaterdagochtend dat Pascal Jansen met Robert Franssen als assistent het seizoen afmaakt als hoofdtrainer. “We hebben naar aanleiding van de eerdere berichtgeving gesproken met Arne. Als club hebben we ervoor gekozen om direct afscheid van elkaar te nemen. Bij AZ willen we een hoofdtrainer voor de groep hebben staan die volledig gefocust is op AZ”, laat Max Huiberts, directeur voetbalzaken van AZ, weten. “We willen Arne bedanken voor de afgelopen drieënhalf jaar, de successen die we met elkaar hebben behaald en wensen hem succes in zijn verdere loopbaan.” Sportverslaggever Leo Driessen vertelde zaterdagochtend op NH Radio dat Slot al op het trainingsveld stond en toen werd weggestuurd.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)Gerelateerd

Meer sportnieuws

88 reacties (laatste reactie door fiorenoord)

Lekker hoor op het trainingsveld ontslagen worden. Dat past wel in hetzelfde straatje als onderhandelen zonder je huidige club iets mee te delen. Of zijn ontslag slim is moet nog blijken. Het ging net weer lekker daar

5 december 2020 om 12:18

Aan de andere kant valt er ook wel iets voor het besluit van AZ te zeggen, Feyenoord is een directe concurrent en alle topwedstrijden beginnen over een maand al. Het een en ander zal zich ook achter de rug van AZ om afgespeeld hebben. Hoe sneller ze handelen, des te meer tijd heeft een volgende trainer om zich voor te bereiden. Wellicht hadden ze tot na de wedstrijd tegen Groningen kunnen wachten.

5 december 2020 om 12:19

Er valt zeker wat voor te zeggen. Maar wacht gewoon ff tot de training voorbij is.

5 december 2020 om 12:20

Zeker, of laat Slot deze laatste wedstrijd af maken en breng het nieuws wat rustiger op zondag avond/maandag.

5 december 2020 om 12:23

GOAT1908 / Hoezo? Hij wacht toch ook niet ff totdat het seizoen voorbij is?

5 december 2020 om 14:10

Het lijken wel communisten in Alkmaar, in emotie en amateuristisch genomen besluit. Hem van het veld afhalen maat het af, en zo'n club heeft de ambitie om een topclub te worden? Az; jullie hebben nog een lange weg te gaan

5 december 2020 om 14:48

Dit is juist een er volwassen en groots besluit van Az. Het was Slot zelf die een bepaalde soort "code" verwachtte van zijn spelers en die vervolgens zelf keihard breekt. Komt erg amateuristisch over om het dan met een korreltje zout af te doen. Az neemt hier een standpunt in van "don't f#ck with the club", iets on Az's maar een duidelijke maatregel. Ik vind dit wel lekker, als club even wat harder worden, niet alleen op het veld maar ook op directie niveau. Ik had het niet verwacht dat Slot zoiets zou doen en indien ook van Feyenoord kant een achterbakse handeling, smerig dat je het achter ruggen om speelt....bah.

5 december 2020 om 15:48

Ik kan nu reageren door te stellen dat je een enorme kronkel hebt als je hier communisme bij betrekt. Maar ik debunk liever je andere domme opmerking over topclub. Hoeveel topics zie je over de trainersdiscussie bij Fortuna Sittard? Als de gehele header van alle voetbalsites vol staan over AZ dan ben je volgens mij wel aardig een topclub?

5 december 2020 om 16:13

Hoezo achterbaks van Feyenoord? Informeren naar beschikbaarheid is tegenwoordig achterbaks, hoeveel spelers doen hetzelfde via een zaakwaarnemer???

5 december 2020 om 13:03

Koekje van eigen deeg. Het doet me denken aan Lopetegui die op staande voet daags voor het WK werd ontslagen door de Spaanse bond. Ik hoop voor Slot dat de geschiedenis zich niet herhaald.

Goede keuze! Is ook geen stijl van Slot. Inpakken en wegwezen. AZ kan het ook zonder deze man

5 december 2020 om 12:25

Of AZ het zonder deze man kan is nog maar de vraag. Onder vdBrom was AZ doorgaans meer subtop dan onder Slot en vdBrom is een behoorlijke trainer. Er zijn er maar weinig te vinden en beschikbaar die op soortgelijk niveau kunnen acteren. De rest is een gok.Zolang Beane achter de schermen de route voor az blijft uitstippelen komt het met de club wel goed.Overigens is de stap naar Feyenoord natuurlijk wel eentje vooruit. Meer groeipotentie bij az en meer waarde op het veld, maar met tientallen miljoenen aan inkomend transfergeld kan de club nog steeds niet concurreren op het gebied van salarissen bij feyenoord.

5 december 2020 om 12:36

Het spelersmateriaal is er in ieder geval. Qua kwaliteit staan de clubs er ook ongeveer hetzelfde voor. AZ heeft in potentie zelfs kwaliteit/waarde op het veld lopen. Ik denk dat er zeker een aantal trainers rond lopen die zonder al te veel moeite het stokje van slot over kunnen nemen.

5 december 2020 om 16:40

@ Ijsmuts, Ik heb al vaker aangegeven dat Feyenoord in alles een grotere club is dan AZ en ik begrijp heel goed dat er nog altijd iets magisch vanuit de kuip komt en als de kuip roept dat je dan op z'n minst even na gaat denken maar die stap vooruit zie ik op dit moment niet. Misschien als ze het Feyenoord weer op poten krijgen dat het een stap vooruit is maar tegen die tijd is Slot allang weer vertrokken en zijn opvolger ook. Ik snap Feyenoord, en geen enkele andere club, ook niet als ze zo te werk zijn gegaan als dat geschetst wordt want dan kan je er gif op innemen dat Slot de volgende keer precies zo gaat handelen. In mijn ogen heb je dan maar bar weinig aan zo'n man en is het alleen voor de korte termijn.

5 december 2020 om 14:37

Duidelijk lijkt me dat in dit drama alleen maar verliezers zijn. Voor Slot is dit veel te vroeg in zijn carrière een smet op zijn status, voor AZ komt dit ""verraad" wel op een heel beroerd moment, en zelfs voor Feijenoord is dit een slecht moment. Ze moeten hopen dat Advocaat het seizoen nog afmaakt.

5 december 2020 om 14:53

Alleen die laatste argumentatie volg ik niet. Advocaat is wel zo’n professional dat hij zijn werk tot en met de laatste werkdag met max inzet werk levert. Die laat zijn plezier niet afhangen van een eventuele aanstelling van Slot.

5 december 2020 om 16:52

De resultaten die Advocaat met Feijenoord boekt zijn m.i. ver boven normaal.
De kans is m.i. groot dat dat bouwwerk op vrij korte termijn instort. Ik bedoel geen Europees vervolg, en snel afhaken in de race om de landstitel zodra in januari de sterke tegenstanders komen. Vraag is of Dick het seizoen volmaakt als de verhoudingen steeds slechter worden. Ik betwijfel dat.

5 december 2020 om 12:15

AZ is mijn club en ik zal je verzekeren dit hebben ze goed gedaan. Wat als straks AZ-Fey op het programma staat en dit is cruciaal voor Europees voetbal? En slot is nog steeds trainer? Dan weet ik het wel. Goed gedaan door AZ. Weg met Slot!! Hoop nu op van Bommel

5 december 2020 om 12:20

Als van Bommel zijn karakter veranderd vindt ik het een goede keuze maar hij moet niet zoals bij psv als een malloot langs de zijkant gaan lopen

5 december 2020 om 12:52

Als coach kun je daar weinig aan doen.

Doet mij denken aan die wedstrijd met De Vrij toen hij van Lazio naar Inter ging, was denk ik de laatste wedstrijd Dat was anders. Eindigden beide met 72 punten maar Inter ging de CL in en Lazio niet. Dus geluk voor de Vrij toen. Dacht dat hij toen ook een fout had gemaakt.

5 december 2020 om 12:56

Dat is afhankelijk van het vertrouwen dat je hebt in de professionaliteit van de persoon in kwestie. Is wel eens voorgekomen met spelers, zoals Luijckx, AZ-huurling, die scoorde tegen AZ op de laatste speelronde, waardoor die geen kampioen werden. Vertonghen deed ook zoiets voor RKC tegen Ajax. Kan me vaagjes herinneren dat er situaties zijn geweest waarbij de een Europees voetbal bezorgde voor zijn oude club, maar daarmee zijn nieuwe club dus benadeelde. Of was het promotie? Weet het niet meer. Maar ja, AZ had dit vertrouwen in ieder geval niet meer. Hun goed recht.

5 december 2020 om 12:59

Alsjeblieft geen van Bommel. Qua persoon zowel als qua voetbal helemaal geen trainer voor AZ. Jansen het seizoen af laten maken en dan daarna Jonk zou ik liever zien.

5 december 2020 om 14:26

@prem93: Je realiseert je ook dat AZ hierdoor nooit een topclub zal worden? Toppers trekken kapers aan, het is aan de club om ze te behouden. Gefrustreerde emotionele amateuristische actie van AZ, die hebben nog heel wat te leren

5 december 2020 om 12:16

Ze vallen niet over het feit dat Slot met Feyenoord is gaan praten. Ze vallen over het feit dat hij zijn werkgever daar niet over heeft geïnformeerd. Dat is achterbaks en maakt hem onbetrouwbaar. Ik snap AZ wel, dat heeft niks met provinciaals denken te maken.

5 december 2020 om 12:21

9 van de 10 mensen zegt het pas tegen zijn baas als hij een andere baan heeft gevonden. Bijna niemand die zijn baas in dat proces meeneemt.

5 december 2020 om 12:23

Vraag; als jij van baas wilt veranderen omdat je daar meer kan verdienen, is dit toch je goed recht, ongeacht welke periode dat is

5 december 2020 om 12:35

Onnozele vergelijking. Een hoofdtrainer van een BVO is niet zo maar een willekeurige werknemer. Hij is een belangrijke pijler binnen zo'n organisatie. Hij heeft (had) een doorlopend contract in een bedrijfstak waar afkoopsommen normaal zijn, dat is iets heel anders dan dat kleine contractje wat jij bij je baas hebt van een (hopelijk voor je) onbepaalde duur. Dus in de voetballerij is het helemaal niet normaal dat spelers die weg willen ook daadwerkelijk weg mogen.
Slot speelt een belangrijke rol in de toekomstplannen van AZ, er wordt met hem overlegd over mogelijke nieuwe aankopen. Zo iemand moet je vertrouwen. Slot heeft aangetoond onbetrouwbaar en achterbaks te zijn. Weg er mee.

5 december 2020 om 12:40

Het is je goed recht maar niet netjes. Net zoals het AZ haar goed recht is om de trainer te ontslaan als die de directie niet heeft geïnformeerd. Was het niet Slot die dit ook niet zou pikken van zijn spelers? Focus moet op AZ zijn waren zijn eigen woorden. Daarnaast komen de grotere clubs nog en is dit echt een slecht moment om je baas even in het ongewisse te laten.

5 december 2020 om 12:58

Eva, helemaal geen onnozele vergelijking. Ten eerste is hij gewoon een werknemer, ondanks de status aparte die jij voor hem ziet. Dan over de positie waarin hij verkeert: E zijn genoeg voorbeelden van leden van directie of RVB die een overstap naar een andere multinational hebben gemaakt, die pas hun aankondiging hebben gedaan, nadat e.e.a. rond was. Verder over het denigrerende toontje in het midden deel van je reactie. Ik ben zelfstandig ondernemer. Laat je emotie niet met je op de loop gaan.

5 december 2020 om 12:59

Slaat nergens op, als je een belangrijke functie hebt bij een bedrijf bv bij een bank ben je in jou ogen ook een belangrijke pijler en mag je dan dus niet kiezen om te vertrekken

5 december 2020 om 14:29

@misseva88: wat een onzin, we leven niet in het Rusland van de jaren 80. Praten staat vrij, kom je daar tot overeenstemming ga je praten met je huidige club. Amateuristisch van AZ

5 december 2020 om 14:29

NJ, Niks denigrerends aan iemand de stabiliteit van een contract voor onbepaalde duur gunnen, trek die lange tenen van je eens in. In de voetballerij zijn afkoopsommen normaal. Voetballers mogen niet eens praten met andere clubs tenzij ze nog maar een contract van een half jaar hebben. Dus ja, de voetballerij werkt wel even wat anders dan een willekeurige baan. Of wanneer was de laatste keer dat een kennis van je van baan is gewisseld waarvoor die nieuwe baas een afkoopsom van tonnen of zelfs miljoenen moest betalen? Contracten bij dit soort functies hebben geen opzegtermijn.

Mitch, ik zeg niet dat hij niet mag vertrekken omdat hij een belangrijke functie heeft. Ik zeg dat hij omdat hij een belangrijke functie heeft en hij daarin onbetrouwbaar en achterbaks gedrag heeft vertoond per direct weggestuurd moet worden, dat heeft AZ prima gedaan.

5 december 2020 om 14:41

misseva88 hoe vaak gebeurd het niet dat er in het zakenleven de big boss gewoon in 1x vertrekt maar daarna gaat het leven gewoon door dus ook nu

5 december 2020 om 14:47

"dat is iets heel anders dan dat kleine contractje wat jij bij je baas hebt van een (hopelijk voor je) onbepaalde duur." Leg mij eens uit wat hier niet denigrerend aan is. Dat zijn niet mijn lange tenen, maar jouw (blijkbare) frustraties die je wilt botvieren op iemand die het niet (helemaal) met je eens is.

5 december 2020 om 16:02

Tuurlijk joh. Wat jij wil :'

5 december 2020 om 17:22

Overtuigende uitleg ... Ik vond je altijd wel redelijk steekhoudend in je argumentatie. Hier ontstijg je het banale internet niveau nauwelijks...

5 december 2020 om 12:57

Wat is überhaupt provincieclubgedrag?

Lol, wat een wereldnieuws even wennen met deze nieuwe status van mij club

5 december 2020 om 12:16

Welke status heeft je club dan nu precies? Oprechte vraag.

5 december 2020 om 12:20

AZ behoort tot de top 3 van Nederland.

5 december 2020 om 12:24

Nee dat is niet zo, je kunt ondertussen misschien wel van een top 4 kunnen spreken. Maar AZ heeft Feyenoord echt niet uit de top 3 geduwd.

5 december 2020 om 12:24

Niet op de ED ranglijst.

5 december 2020 om 12:25

Normaal is het heel bescheiden met een paar topics, en blijft het erg lokaal voor ons. Nu is er een soort bom ontploft. Chapeau aan de leiding dus we zijn de weg omhoog aan het bewandelen.

5 december 2020 om 12:25

Er is wel vaker wat gebeurd bij AZ wat enigszins vergelijkbaar was. Denk aan Eenhoorn die met Feyenoord ging praten of Brom die (gelukkig ;-)) niet wilde verlengen en naar Utrecht ging. Maher naar Utrecht wat ook gevoelig lag etc. Daar was niet bijzonder veel media-aandacht voor. Hiervoor wel, dat laat zien dat AZ steeds meer in de spotlights komt te staan. Iets waar ik persoonlijk niet blij mee ben. Dat topclubschap bijvoorbeeld wordt ook iedereen aangepraat terwijl er nagenoeg geen AZ-fans zijn die ons als topclub zien.

5 december 2020 om 12:26

Klassieke top 3 blijft toch altijd Ajax , PSV en Feyenoord. Toegegeven AZ zit er dicht tegen aan en hebben van Fox sports de status top club gekregen ivm het uitzenden van de wedstrijden. Maar als je naar het verleden kijkt blijft het toch de traditionele top 3

5 december 2020 om 12:27

Er is op dit moment ook geen top 3 toch? Je hebt Ajax en Psv, daarna Feyenoord en in mindere mate AZ, en dan de rest

5 december 2020 om 12:28

Ruud_Az . Is dat niet vooral doordat er uitzonderlijk nieuws is? Az is normaal ook een rustige club en nu halen ineens de clubleiding en trainer rare opportunistische fratsen uit. Ondertussen ziet je trainer meer heil in een overstap naar de grote concurrent voor die Nl'se top 3 positie. Ik zou deze onrust nou niet per se als een positieve ontwikkeling zien

5 december 2020 om 12:31

Top: Ajax & Psv
Subtop: Feyenoord & Az
Al zijn Feyenoord & Utrecht er vaak niet mee eens

5 december 2020 om 13:01

Haha als je hieruit opmaakt dat je de weg omhoog aan het bewandelen bent kan je nog wel is van een koude kermis thuis komen. Ik ben benieuwd hoe gemotiveerd de boys van Az nog zijn. Dit doet echt wel wat met een ploeg

5 december 2020 om 13:06

Er is een top 2 in Nederland met daaronder de sub-top volgens mij als je neutraal naar de resultaten kijkt de laatste 10 jaar.

Veel mensen snappen niet dat clubs dit ook doen en spelers en coaches ook vroegtijdig contacteren en met ze in gesprek gaan.

Nu gebeurt het omgekeerd, en is het not done? Mensen snappen er weinig van dan

5 december 2020 om 12:15

Ja meestal kom je ermee weg maar niet altijd zo te zien

Wie geeft er om Twitter reacties. We hebben het hier al druk genoeg met onze eigen reacties. Het niveau hier ligt vermoedelijk ook nog hoger.

5 december 2020 om 12:18

Haha goeie! Vz had beter een selectie van beste eigen reactie kunnen maken. Daar maak je je eigen reaguurders belangrijker mee en het platform groter van.

5 december 2020 om 12:20

Het is wel al eens voorgevallen dat ze een artikel maakten over een discussie die in de comments gevoerd werd. Was wel een meerwaarde omdat ze dan argumenten zochten voor beide partijen van de discussie.

5 december 2020 om 12:29

Denk ook oprecht dat het voor vz bezoekers leuker is om te lezen. De vaste schare aan reaguurders begin je qua reacties toch enigszins te leren kennen en bovendien nodigt het nog meer uit om te gaan reageren.

5 december 2020 om 13:05

Best een goed idee Inke. Zo liggen er nog veel kansen voor vz.

5 december 2020 om 13:06

Ik vermoed dat het dezelfde mensen zijn. Of ga je nu doen alsof het niveau hier zo hoog ligt? Vi heeft het voor elkaar door dit gister de wereld in te slingeren staat het nu bij Az in de fik. Niet huilen als Az straks de Europa League niet haalt omdat het helemaal in elkaar klapt. Dan is Derksen verantwoordelijk

5 december 2020 om 13:25

Kijk eens naar die twitter reacties. Er is nauwelijks interactie. Hier is dat er veel meer.

Triest van AZ, vraag me af of dit nu in club belang is, of dat een paar ego's zich beledigd voelen. Advocaat neemt ook afscheid, maar moet feyenoord hem dan ook maar gelijk ontslaan? Nee, dacht het niet....

5 december 2020 om 12:20

Er zit natuurlijk wel een groot verschil in stoppen, dit al aangeven bij de clubleiding, en waarschijnlijk met pensioen gaan, of zonder de clubleiding te informeren gesprekken voeren over een overstap naar wat op dit moment een grote concurrent is.

“AZ houdt vast aan hoge morele waarden”. Nu ik weet dat het oude koeien uit de sloot halen is, maar die eerdere klacht van AZ betreffende de eerste plaats was toch ook achter de rug van Ajax om? Dat ze dan nu zo reageren op hun trainer die in feite hetzelfde lijkt te doen (al zijn er natuurlijk merkelijke verschillen, maar ook overeenkomsten), is toch wel cynisch te noemen.

5 december 2020 om 12:25

Klopt! Maar, naar mijn inziens, is het grote verschil tussen die situatie en de huidige dat AZ met Slot een overeenkomst had en met Ajax niet.

5 december 2020 om 12:28

Ja dat is inderdaad het grootste en belangrijkste verschil. Maar anderzijds was het in beide gevallen gewoon een beslissing uit eigenbelang: AZ wilde CL spelen en Slot wilde schijnbaar een (naar zijn mening) stap omhoog zetten.

5 december 2020 om 12:37

Ach, het is natuurlijk sowieso ontzettend subjectief. Wat zijn namelijk die hoge morele waarden. Ik kan me voorstellen dat veel mensen het in dit onderhavige geval wel onderschrijven, in andere gevallen weer niet. Stel je voor dat je als IT-medewerker een aanbieding van de concurrent krijgt en je op dit aanbod tot onderhandeling in gaat. Vervolgens ben je met een klus bezig en komt je huidige manager naar je toe met de mededeling dat je (op staande voet!) ontslagen bent, daar je in onderhandeling bent met een andere werkgever. Is er dan nog sprake van een overtreding van 'hoge morele waarden' aan de kant van de IT-medewerker?

5 december 2020 om 16:50

Dan heb je het niet goed begrepen. AZ heeft meermaals een bericht gestuurd naar de knvb maar daar werd nooit op gereageerd. Ik weet niet hoe jij handelt in zo'n situatie maar dan ga ik het ook hogerop zoeken en dan zou ik Ajax ook niet inlichten.

Vind het wel mooi dat een club als AZ dit doet. Laat zien dat ze ergens heen willen met de club en deze praktijken niet accepteren. Feyenoord is qua kwaliteit ongeveer hetzelfde, misschien zelfs minder maar heeft natuurlijk de historie en naam. Dat het in het verkeerde keelgat is geschoten bij het AZ bestuur is duidelijk.

Zo lekker relevant zeg wat Helene Hendriks en co op Twitter te melden hebben. Wat een non-artikel dit. Verder vind ik hier ook helemaal niets schokkends aan. Gewoon een logisch besluit van AZ. Weet zeker dat Psv, Ajax, Feyenoord precies hetzelfde zouden doen in een vergelijkbare situatie. Ondanks dat (enkele) supporters van deze clubs er nu schande van spreken.

Keurig statement van de AZ directie.
Opnieuw een mooi voorbeeld dat trainers "slechts" passanten zijn.

Rug rechten en op naar de wedstrijd tegen FC Groningen.

Geweldig wat AZ gedaan heeft. De enige manier om zo'n charlatan uit je club te verwijderen. Ook van Feyenoord is het heel laag. Maar daar kan je het van verwachten. Jammer dat de Knvb hier niet kan ingrijpen. Slot heeft z'n waren aard laten zien. Een gladjanus eerste klas. Om van te walgen. Zowel hij als Feyenoord hebben laten zien hoe min ze kunnen zijn.

5 december 2020 om 16:39

Verklaar waarom je het kan verwachten van Feyenoord?

Ben benieuwd naar wat er verder staat te gebeuren en wat dan de juridische reden gaat zijn voor het ontslag op staande voet. Voor zover wat er nu bekend is, is er geen enkele onderbouwing voor ontslag op staande voet. Het is en kan namelijk bij wet niet verboden zijn om met een andere werkgever in gesprek te gaan, ongeacht wat er in een arbeidsovereenkomst is opgenomen inzake zo'n gebeurtenis.

Zou me niet verbazen dat AZ nog opgezadeld gaat worden met een ontslagvergoeding richting
Slot. Wellicht was het verstandiger geweest om een paar weken te wachten tot aan de winterstop om dan met Feyenoord in onderhandeling te gaan over een afkoopsom, maar die vlieger gaat nu waarschijnlijk niet meer op. In plaats van geld opleveren gaat het AZ nu hoogstwaarschijnlijk geld kosten.

Niemand is grote dan de club ook meneer Slot niet, hoeven ook geen medelijden te hebben met deze persoon.

5 december 2020 om 13:16

Het is ook niet alsof je Van Gaal ontstaalt. Hij is ontegenzeggelijk talentvol maar komt net kijken.

En terecht dat AZ Slot heeft ontslagen eerst zeggen dat spelers zich volledig moeten focussen op AZ en zich niet met transfers moeten bezig houden en dan zelf het wel doen.
Beetje hypocriet van Slot en die zal niet blij zijn met Krabbendam.

Ik ben benieuwd of AZ nu alleen bij clubloze trainers gaat informeren of zij trek hebben in AZ volgend seizoen. Want ja, gesprekken voeren met trainers die nu in dienst zijn, zou hen alleen maar afleiden van hun huidige job en kan niet worden geaccepteerd door die club.

Wat een gelul. Praten kan toch geen kwaad? Geloof er geen reet van dat ie al getekend heeft. En meneer Slot snapt niet dat Feyenoord geen vooruitgang is...👋🏼 carrière....

De vraag is wie er nou echt achterbaks handelt. Je gaat zo’n man, die de club 1,5 seizoen mee laat doen met de top en voor corona zelfs Ajax dreigde te achterhalen, toch niet van het trainingsveld sturen?! Alleen omdat een paar bobo’s het niet kunnen hebben dat hij hoog op het lijstje bij Feyenoord staat en er gesproken is. Heeft die man contractbreuk gepleegd door met Feyenoord te praten? Erg treurig.

5 december 2020 om 16:53

Tja, als je je dat afvraagt dan houden we het er gewoon op dat AZ de partij is die achterbaks handelt. Is dat wat je wil horen?

AZ laat wel duidelijk zien gewoon een kleine club met goeie prestaties te zijn. Hadden ze echt verwacht dat Slot zou blijven met zo'n kans? Kan me niet bedenken waarom hij bij AZ zou blijven. Kleiner stadion, mindere prestaties, minder budget, minder uitgaven, minder potentie en een mindere achterban. Hem dan zo van het veld afsleuren laat duidelijk zien dat er een aantal heren gewoon op hun teentjes getrapt waren.

Huiberts teentjes zijn schijnbaar belangrijker als club belang. AZ doet het gewoon heel netjes onder Slot. Snap aan de andere kant Slot dat hij een stap terug wil doen naar Feijnoord. AZ heeft een beter team en mogelijkheden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4446
2.PSV4326
3.Vitesse4119
4.AZ3717
5.Feyenoord3518
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
O. WijndalVerdediger180
T. KoopmeinersMiddenvelder1811
F. MidtsjøMiddenvelder172
M. BizotKeeper170
M. BoaduAanvaller166
J. KarlssonAanvaller166
C. StengsAanvaller165
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

Nederland
12 fans
Coach, 42 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 27 januari
Barcelona houdt rekening met het vertrek van Junior Firpo en is daarom op zoek naar een nieuwe linksback. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren