Arjen Robben zet streep door 2020 en kan rentree in 2021 niet beloven

Vrijdag, 4 december 2020 om 09:46Yanick Vos • Laatste update: 09:58

Arjen Robben komt dit kalenderjaar niet meer in actie. De aanvaller heeft problemen met zijn kuit en richt zich op het nieuwe jaar. Voorlopig werkt hij hard aan zijn herstel. “Het loopt nog niet zoals ik zou willen”, zegt hij op de clubwebsite. Robben staat al sinds oktober geblesseerd aan de kant en heeft tijdens zijn herstel een paar keer te maken gekregen met een terugslag.

Begin november maakte Robben op de clubwebsite al bekend dat hij voorlopig niet in actie zou komen. FC Groningen heeft vrijdagochtend naar buiten gebracht dat Robben in 2020 niet meer zal spelen. “We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt, maar helaas zonder het gewenste resultaat”, vertelt Robben. “Ik zal de komende tijd gebruiken om te herstellen en wil heel graag in het nieuwe jaar met het team op het veld staan en wedstrijden gaan spelen. Of dit gaat lukken, kan ik nu nog niet zeggen. Dat zal de komende periode uitwijzen.”

Robben laat weten blij te zijn met de prestaties van de huidige nummer acht van de Eredivisie. “Hoewel mijn eigen situatie teleurstellend verloopt, ben ik blij dat onze ploeg het zo goed doet! De prestaties en het spel zijn prima en ik ben zelfs van mening dat we nog wat punten meer hadden kunnen hebben. Dat is alleen maar positief voor de rest van dit seizoen.”

Robben zei in november heel goed te begrijpen dat hij door de buitenwacht met argusogen wordt bekeken. "Natuurlijk. Er zullen vast reacties zijn in de zin van: ‘Wat is die jongen aan het doen?’ En zelf heb ik die gedachte heus ook wel eens: Heeft dit nog zin? Is er nog genoeg toekomstperspectief? Het moet natuurlijk wel leuk en realistisch blijven", aldus de vleugelaanvaller begin vorige maand.Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door zortax)

Mensen die roepen dat hij er niet aan had moeten beginnen in 3.2.1... Robben komt terug omdat hij het zelf wil, omdat hij z'n cluppie wil helpen. Zelfs als hij amper nog wedstrijden speelt dit seizoen, heeft hij al een enorm effect gehad. Als hij dit seizoen nog amper speelt, zie ik hem zomaar nog een jaar eraan toevoegen.

4 december 2020 om 09:50

Ik vind het geweldig dat ie het doet, maar wel oprecht heel jammer dat het tot dusver niet lukt.

4 december 2020 om 09:50

Had hij ook niet moeten doen. Dit begint zielig te worden. Hij had bij Bayern een mooi afscheid in stijl, nu eindigt zijn carrière met een enorme anticlimax.

4 december 2020 om 09:52

Maar hij heeft zijn club wel geholpen in moeilijke tijden, zelfs als hij geen wedstrijd meer speelt. En wie weet speelt hij nog 10 wedstrijden in de 2e seizoenshelft.

4 december 2020 om 09:56

Een enorme anticlimax? Overdrijven is toch ook een vak. Alsof deze ietwat lastige periode ook maar enige afbraak doet aan de voetballer Robben.

4 december 2020 om 10:16

Inderdaad Lierse wat een onzin! Als of het iets af doet van zijn prestaties in het verleden. 🤦🏾‍♂️

4 december 2020 om 10:25

Inderdaad, en dan ook “het begint zielig te worden”. Wat begint zielig te worden? Dat een voetballer alles blijft geven om zijn passie te blijven uitvoeren? Ik denk dat we allesbehalve medelijden moeten hebben met Robben, want schijnbaar houdt hij zo van het spelletje dat hij dit alles er voor over heeft.

4 december 2020 om 10:37

Ik vind het ook niet zielig voor Robben of wie dan ook. Ik begin wel te twijfelen aan kans van slagen. Ja de shirtverkoop is fantastisch wellicht, zijn ervaring en bijdrage naast het veld top. Maar hij wil zelf weer voetballen en ik vraag me wel af hoe haalbaar dit nog gaat worden zonder kans op (zware) blessures. Hij kan dan beter coach naast het veld worden, maar goed, het is hem gegund dat het nog gaat lukken.

4 december 2020 om 10:45

Maakt niets uit als t zielig is. Ik kan gelukkig weer met robben op fifa 2021 en fifa mobile spelen.

4 december 2020 om 13:05

Precies Fcg95. Alleen al de seizoenskaartverkoop bij FcG zal ongetwijfeld gestegen zijn + losse verkoop als hij straks 2e seizoenshelft weer kan draven op jullie veld. Dan kom ik potdikkie ook nog een keer vanuit Twente naar Grunn om hem te aanschouwen en ik denk dat meerdere liefhebbers uit andere streken dan Groningen dat wel zullen hebben. Wat een fenomeen vond ik het.

4 december 2020 om 09:51

Hebben aan de ene kant wel een punt.

4 december 2020 om 09:58

De enige die gelijk kan hebben is Robben. Als hij het leuk vindt, dan is het de beste keuze.

4 december 2020 om 09:56

Inderdaad. Weet zelf hoe moeilijk het is, maar mensen die nooit topsport hebben gedaan en oprecht houden van hun sport en club zullen het nooit begrijpen. Zelfs al moet je afzakken naar veld 16 achter in de kelderklasse, alles beter dan thuis uit het raam kijken of in je rollade outfit gaan wielrennen..

4 december 2020 om 10:09

Jij doet het af als niet begrijpen in het algemeen, maar zo algemeen is Robben helemaal niet. Hij is een blessuregevoelige gast die al net zoveel blessures heeft gehad als interlands....bij wijze van spreken.... hij 36 en valt in de ene teleurstelling in de andere. Kijk als hij van die teleurstellingen houdt of het er voor over heeft moet hij dat zelf weten, maar in de mate waar hij blessures van heeft, dan is het niet gek dat mensen zeggen; Arjen het is genoeg geweest, stop die energie en mentaliteit in iets wat je WEL kan. Het is nu een beetje als een artiest die een super hit heeft gemaakt en 30 jaar later nog steeds de glorie van weleer probeert te behalen. Je zakt steeds verder weg en die teleurstellingen wegen niet op tegen die paar optredens waar nog een paar dankbare fans staan. Je moet soms jezelf gewoon in bescherming nemen....tenzij je dus ook van die teleurstelling houdt...dat zijn dan de unieke uitzonderingen. Dat gezegd hebbende, zit er niks tussen dit en wielrennen? Volgens mij kun je als wel vermogend man gaan doen wat je wil en op zoek gaan andere uitdagingen en nog steeds niet in dat wielrenpakkie moeten.....beetje zwart/wit redenatie vind ik dat....

4 december 2020 om 10:26

Ik denk als topsport hebt gedaan , dat je dan juist niet in de kelderklasse wilt gaan voetballen. Je zal dan denk ik toch liever iets anders willen doen met topklasse mensen om je heen ip met een stelletje amateurs

4 december 2020 om 10:07

Eigenlijk zou je hier veel reacties verwachten met bewondering maar nee het tegenovergestelde juist. Maar je kan voor Robben in deze situatie toch alleen maar respect hebben. Juist vanwege de tegenslagen was het erg makkelijk geweest om de handdoek te gooien maar hij blijft zich uit de naad werken.

4 december 2020 om 10:14

Dat is nou juist het nuance verschil, na 10 blessures de handdoek in de ring gooien zou niet respectvol zijn, maar na 80 heb je je best gedaan en kun met gigantisch veel respect stoppen, maar na 120 blessures gaan mensen medelijden met je krijgen....

4 december 2020 om 10:43

Ach, laat Robben dat lekker zelf bepalen. Dat hoef jij niet voor hem te doen.

4 december 2020 om 11:03

Lees het nog eens, doe ik dat dan? Je zou alleen kunnen interpreteren dat ik medelijden met Robben heb, maar ook dat zeg ik niet expliciet. Dus het is eerder een vraag aan jou. Wanneer krijg jij medelijden met iemand die tegen beter weten in door blijft gaan? Nooit?

4 december 2020 om 11:13

Waarom medelijden? Ik geloof niet dat hij in zak en as zit en dat hij tegen zichzelf in bescherming genomen hoeft te worden.

4 december 2020 om 10:11

Die mensen hadden toch een soort van gelijk, hoe vervelend en pijnlijk dat ook is. Wat is precies dan zijn enorme effect als ik het vragen mag? Is hij door zijn mentale inbreng verantwoordelijk voor de helft van de punten? Er zijn in ieder geval wel shirtjes van Robben verkocht dus hij heeft in ieder geval financiële inbreng gehad

4 december 2020 om 10:17

Ik denk dat het financiële gedeelte ook bedoeld wordt.

4 december 2020 om 10:30

Ik bedoel inderdaad het financiele plaatje

4 december 2020 om 10:43

Maar wat heeft hij financieel dan echt bijgedragen? Lijkt mij niet dat er meer seizoenkaarten zijn verkocht? Aangezien er geen publiek is. Van voetbalshirtjes gaat Groningen ook niet echt rijk worden? Verder heb ik mij er totaal niet in verdiept, dus het is oprechte interesse wat Robben financieel heeft bijgedragen om dit coronaseizoen?

4 december 2020 om 10:50

@puntnaarachter Er zijn veel meer seizoenskaarten verkocht. Zoek maar even op "groningen seizoenskaarten". Er was namelijk de hoop dat er toch publiek bij mocht wezen.

4 december 2020 om 13:52

@FCG95 door corona kan toch niemand naar het stadion en dat is voor iedereen even kut. Maar stel dat we nog wel naar het stadion konden. Zouden de mensen die speciaal voor Robben een seizoenskaart hebben aangeschaft zich erg genaaid voelen?

4 december 2020 om 10:21

Met die actie toen hij geblesseerd raakte liet hij zien dat alles om FC Robben draaide en niet FC groningen. Jammer

4 december 2020 om 10:32

Dat is jouw interpretatie. Ik zie een gast die ontzettend hard gewerkt heeft om fit te worden en vervolgens tijdens de eerste wedstrijd geblesseerd raakt. Dat hij daarom ontzettend teleurgesteld is, is logisch. Hij heeft achteraf ook zijn excuses aangeboden ervoor, dus dan lijkt mij dat klaar.

Trouwens, als het de grote Robben show was, zou je wel vaker iets van hem horen.

4 december 2020 om 11:08

Ik zie een gast die bekroont is tot aanvoerder en zichzelf belangrijker vind dan de club en zijn team in de steek laat. Kom op zeg, als je op eigen houtje het stadion kan verlaten, kun je ook echt nog wel de wedstrijd afkijken en je teamgenoten aanmoedigen.

Als Ronaldo zoiets zou flikken tijdens de EK finale zou die (terecht) afgemaakt zijn, maar nu het om de grote Robben gaat wordt het geaccepteerd door sommige.

Tegenwoordig biedt iedereen zijn excuses aan na een domme actie, de waarde ervan zegt mij niet veel meer.

Tja, wat zou je dan nog over hem kunnen horen uberhaupt dan?

4 december 2020 om 11:53

Deze discussie heeft al geen zin meer, omdat je je oordeel al gemaakt hebt. Soms hè, wordt iemand zo overmand door emoties, teleurstellingen, dat hij geen rationele beslissingen neemt.

De vergelijking met Ronaldo slaat nergens op, ten eerste is het een heel andere situatie (EK finale, niet zijn rentree, ander land) en ten tweede neem je nu iets aan wat helemaal niet is gebeurd. (en het was compleet begrijpelijk geweest).

Daarnaast hangt de waarde van iemand zijn excuses niet af van anderen maar van hemzelf. Als ze geen excuses zouden aanbieden zou het al helemaal mooi zijn.

We kunnen wel iedere wedstrijd afvragen of hij meedoet, maar hij heeft zelf gezegd dat hij voorlopig sowieso niet meedoet, om de aandacht van hem af te halen. niet logisch voor iemand waar alles om hem draait, toch?

4 december 2020 om 11:58

Ah oke, dus als je je rentree maakt dan mag je als je blesseert raakt als een kleuter stampvoetend naar huis gaan.

Nee klopt, natuurlijk moet hij zijn excuses maken, maar dat jij daarin trapt dat is prima. Kan ik verder ook niks mee.

Wat moedig zeg dat hij niet het risico wil lopen om zo kort na zijn blessure weer het veld op te gaan, doet hij echt puur voor het team en niet voor zichzelf.

Maar zoals jij zei, deze discussie heeft geen zin, wel leuk dat je daarna vol op in gaat

4 december 2020 om 12:06

Hahah ja soms kan je het niet laten, ook al weet je dat het zinloos is. Ik bedoel het kost me nu al moeite om me niet op te winden over wat je zegt, blijkbaar vind je Robben als persoonlijkheid al een klootzak terwijl het volgens mij een ontzettend sympathiek persoon is, dus daar zit al een redelijk verschil in.

4 december 2020 om 11:21

Maar zelfs als hij een beetje fit raakt speelt hij vooral verloren wedstrijden. Jammer (en dat zeg ik als Ajacied) dat hij niet bij PSV de rol van Huntelaar bij Ajax heeft. Dat hij lekker rustig zijn ding doet en elke club vreest omdat Robben er in min 60 of 70 in komt. Als je een back bent die al moe is lijkt mij dat niet fijn.

4 december 2020 om 12:53

Heel simpel voor mij. Hij wilde het blijkbaar graag en heeft het geprobeerd. Mocht het niet lukken wegens fitheid, dan weet hij dat anders had hij mogelijk de rest van zijn leven hier spijt van gehad.
Wat anderen vinden, boeit niet zo.

4 december 2020 om 14:53

Dus dat, rest van de zure reacties probeer ik te negeren. Deze man zal sowieso voor altijd een voetbalheld blijven

4 december 2020 om 13:04

Commercieel was zijn komst een succes, maar iedere nuchtere voetbalkenner (vooral in het Noorden;-) had wel de verwachting dat hij niet zo vaak te zien zou zijn op de Nederlandse voetbalvelden. Maar hij heeft voor dit seizoen zeker een behoorlijke steen bijgedragen aan de kaartenverkoop. Vermoedelijk was dat ook de hoofdreden van zijn met veel bombarie aangekondigde terugkeer naar FC Groningen. Daarentegen, mocht hij ooit nog een paar wedstrijden afwerken, verwacht niet meer de Robben van Bayern München of Oranje. Dat is namelijk onmogelijk na zoveel en lang blessureleed.

Was m al bijna weer vergeten

4 december 2020 om 09:54

Waren er echt mensen die denken dat robben meer dan 17 wedstrijden ging spelen dit seizoen?

4 december 2020 om 10:15

Ik denk dat 3 wedstrijden al moeilijk wordt hoor?

4 december 2020 om 11:13

Ja. De reacties aan het begin van het seizoen waren vooral dat Robben wel eventjes de Eredivisie kapot zou gaan spelen. Dat pakt toch even anders uit.

4 december 2020 om 10:21

Ik zal Robben nooit vergeten. Top 10 beste voetballers aller tijden die Nederland ooit heeft gehad. Robben heeft een gokje gemaakt maar helaas verloren, ik vind het juist heel moedig van Robben!

Robben moet over 10 jaar bondscoach worden!

4 december 2020 om 11:30

Voor mij persoonlijk was hij gewoon de beste.

Jammer, had het tof gevonden als ie nog een jaartje had kunnen vlammen, maar tis denk ik op.

Houd er maar mee op. Het is klaar voor je.

Jammer dat het zo loopt, maar niet geheel verassend. Hopen dat hij in de 2e seizoenshelft nog even kan knallen. Het is hem gegund!

Het zal weer eens niet. De beste man heeft zijn pieken en dalen gehad. Ook al zou ik hem nog wel willen zien spelen, misschien toch maar eens tijd om de voetbalschoenen aan de wilgen te hangen

Stop er toch mee Robben, dit begint onder hand een leidensweg te worden. Kan me niet voorstellen met zijn blessureverleden dat hij een reeks wedstrijden blessurevrij gaat blijven. Tuurlijk hoop ik het voor hem, maar heb er een hard hoofd in.

4 december 2020 om 10:08

@martijn tenzij het de weg naar Leiden is, denk ik dat je een Lijdensweg bedoelt.

4 december 2020 om 10:16

Hahaha dat klopt, thanks! Multitasking blijft lastig😅

4 december 2020 om 11:13

Geen probleem Martein

Zoals ze vaak zeggen: "Het idee was leuk, de uitvoering minder" stop er maar mee Arjen. Je hebt genoeg betekend voor de club qua liefde, support en inkomsten. Voordat je straks geen één volledige wedstrijd meer speelt..

4 december 2020 om 11:45

Als hij stopt dan speelt hij sowieso geen een volledige wedstrijd meer. Toch mooi dat hij het blijft proberen, toont zijn liefde voor het spelletje

Ik bewonder zijn werkethiek. Maar voor de rest heeft die een grote plaat voor zijn hoofd. Hjj moet begrijpen dat zijn lichaam niet meer bestendig is voor het profvoetbal. In zijn jongere jaren was hij al de man van glas en dat gaat nu hij ouder wordt niet veranderen. Hier heeft groningen niks aan. Als je hem ziet spelen dan is het niet meer zoals de oude robben. Je denkt dan telkens bij een overtreding... Het zal toch niet weer he. Gewoon de handdoek in de ring gooien en met voetbalpensioen gaan.

4 december 2020 om 11:10

Al zou Robbe het hele seizoen niet spelen dan nog heeft hij een meerwaarde voor Groningen. Zijn ervaring kan hij overbrengen op andere spelers en sponsors zijn meer geïnteresseerd in Groningen.

Het is heel erg zuur voor hem natuurlijk. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik hem eigenlijk al weer een beetje vergeten was dit seizoen. Tuurlijk hoop je dat ie van waarde is en zijn wedstrijdjes blijft spelen. Maar omdat hij natuurlijk zo weinig heeft gespeeld en de hype ondertussen wat gezakt is sta je er bijna niet meer bij stil dat hij als speler nog bij Groningen rondloopt.

Hoewel 2020 nog maar +- 4 weken duurt, en de titel dus minder heftig wegleest, moet ik wel zeggen dat zijn avontuur bij FC Groningen nog teleurstellender verloopt, dan ik in eerste instantie had verwacht. Aan de andere kant, gezien zijn geschiedenis, lag dit ook in de lijn der verwachting. Het is tijd om de kicksen voorgoed aan de wilgen te hangen.

Ik hoop zo dat hij nog fit gaat worden. Ik wil hem nog zien schitteren. 1 van de beste voetballers die NL heeft gehad en hij verdient het om waardig zijn carrière af te sluiten. Het is ontzettend knap dat hij nog probeert fit te worden. Hopelijk mag er straks in het stadion weer publiek bij zijn en dan nog ff de laatste maanden knallen

Snap niet waarom mensen zeggen dat hij er mee moet stoppen. Man is altijd geblesseerd geweest en altijd teruggekomen, waarom nu niet? Komt echt wel weer goed hoor, je weet alleen met Robben dat hij vaak geblesseerd is. Alsof ik later terugdenk aan Robben en dan denk dat hij een jaartje of 2 bij Groningen aan het einde geblesseerd was. Nee, ik zal altijd denken aan naar het naar binnen komen en de bal de verre kruising injagen, het doelpunt tegen Spanje, het sprintduel voor volwassenen. Dat zijn de herinneringen die blijven.

4 december 2020 om 10:11

En het niet-doelpunt tegen Spanje

4 december 2020 om 10:21

Mhua, als ik aan Robben denk, denk ik allereerst aan de meerdere kansen die hij tegen Spanje niet gemaakt heeft. Uiteraard een wereldvoetballer geweest, maar die wedstrijd tegen Spanje overheerst. Daarna zijn blessuregevoeligheid, dat is echt erg. Waarom hij nu niet terug zou kunnen komen? Hij heeft er een jaar uitgelegen, is inmiddels al een half jaar langer bezig om fit te worden dan van te voren was gepland en ik denk dat het ook wel iets met ambitie te maken heeft.

Bij Bayern speel je op een ander niveau, met andere spelers, is de medische afdeling (en eigenlijk alles) een stuk professioneler en niet te vergeten, het salaris is fantastisch. Bij Groningen hoeft hij niet, hij doet het alleen voor zichzelf he, hij heeft de wereld niets meer te bewijzen. Maar ik vind wel dat wanneer hij nog een keer na 10 minuten geblesseerd te raken het veld af moet, hij voorgoed moet stoppen. Hou je naam hoog.

4 december 2020 om 10:27

Dus jij vindt dat als hij binnen een jaar moet stoppen zonder erge wedstrijden gespeeld te hebben, zijn naam omlaag gehaald wordt?

Mooi, dat Groningen door Robben een enorme boost heeft gekregen. Zou mooi zijn als ie blijft ,en pas afscheid neemt als het stadion weer vol zit.

Hoe eerder Robben hiermee stopt, hoe eerder hij een nieuwe uitdaging vind die hem dezelfde voldoening kan opleveren. Hij is sportief heeft geld als water en kan dus doen wat hij wil, behalve voetballen op professioneel niveau. Er zijn 1001 dingen te doen die hij nog WEL kan, lijkt wel of Robben alleen maar dat wil wat hij niet kan en denkt dat hij niks anders kan. Robben zou bijvoorbeeld als herstelcoach aan de slag kunnen gaan en professionals bijstaan en meetrainen in het herstel. Dan zit hij nog steeds tussen de professionals met de dezelfde instelling en kan zijn jarenlange blessure ervaringen omzetten in iets positiefs. Voor het geld doet hij het niet, duidelijk wel voor de voldoening en het steentje bijdragen...

4 december 2020 om 10:23

En wie zijn wij om te bepalen wat Robben voldoening geeft? Ik snap al die heisa niet hoor. Die man wilt gewoon zijn passie blijven uitvoeren, maar dat lukt nog niet volledig. Alsof dit ook maar enige afbreuk doet aan de voetballer Robben.

4 december 2020 om 11:01

Bepaal ik dat ergens dan? Ik noem 1 van 1001 dingen die hij zou kunnen doen anders dan blessures en teleurstellingen oplopen. Hoe eerder je begint hoe sneller je het vindt zou mijn advies zijn voor iemand als Robben. Wat hij wil en doet moet hij natuurlijk zelf weten, maar we zitten hier allemaal om onze mening te geven. Je laatste zin is raar, ik heb het nergens over Robben die 'minder' zou zijn. Vind het sowieso een beetje een rare reactie, want ik dicteer niets, ik zeg gewoon wat ik zou adviseren in zo'n situatie. Je kunt het inhoudelijk oneens zijn met mijn mening, maar op een forum zeggen dat we niet onze ongevraagde mening mogen zeggen klopt niet als tegenargument

Nou door deze stunt heeft Groningen flink wat seizoenkaarten meer verkocht, daar ging het uiteindelijk toch om.

4 december 2020 om 10:44

Die waarschijnlijk allemaal terugbetaald gaan worden?

Laat hem spitsentrainer of iets anders worden in de technische staf. Hij wordt niet jonger en de tijd dat hij niet speelt wordt als maar langer, en de rentree dus moeilijker. Daarnaast doet Groningen het boven verwachting goed, dus is er vooralsnog geen echte noodzaak dat hij gaat helpen als veldspeler.

Echt ongelovelijk dat hij het blijft proberen, dan ben je echt bezeten van het spelletje. Mooi om deze mentaliteit te zien bij zoals bv ook bij Kishna.

Groningen draait goed nu, kan hij niet iets in het trainers gebied gaan doen ipv spelen. Hij is gewoon zo blessure gevoelig. Gun hem speeltijd en top om te zien maar je wilt toch niet elke keer met een blessure rondlopen.

Alleen maar respect voor deze geweldige voetballer. Maar dit was te verwachten, als een rode draad door zijn carrière al die blessures die altijd zo veel langer duren dan gedacht. Hoop dat hij sterker terugkomt, maar ben wel geneigd net als anderen was lekker gestopt bij Bayern.....

Prachtig dat die het probeert, niets anders dan respect en lof. Een echte winnaar durft te verliezen

Alle respect voor Arjen Robben. Hopen dat we hem in 2021 nog regelmatig aan het werk mogen zien. Zure reacties op het doorzettingsvermogen van deze man zijn echt een spiegel voor jezelf....

Ik denk dat ze bij Psv bij nader inzien toch heel blij zijn dat hij naar groningen ging. Robben is echt een klassbak, dattie na zo veel blessures en even niet gespeeld te hebben het toch probeert, zown doorzettingsvermogen zie je niet vaak. Ik wens hem dan ook het allerbeste. Ik zeg altijd, wat je krijgt is van Hem en wat je niet krijgt is ook van Hem. Stay safe and positive

Die jongen moet lekker doen waar hij zin in heeft, het is toch meer een hobby voor hem.

Prima vent, lekker nuchter en laat zich niet gek maken.. Mindset is goed, lichaam werkt niet mee.. Maar financieel heeft hij de club goed geholpen al... nu sportief nog

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Groningen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.PSV3420
5.AZ3115
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
A. El MessaoudiMiddenvelder165
D. van KaamMiddenvelder161
M. El HankouriAanvaller152
J. LarsenAanvaller156
S. PadtKeeper160
T. SuslovAanvaller111
J. van KaamAanvaller40
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Groningen.

In de wandelgangen

Zaterdag 16 januari
Olympique Marseille heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Arek Milik, maar is nog niet rond met Napoli. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren