Atalanta waarschuwt: ‘We gaan naar Amsterdam om van Ajax te winnen’

Woensdag, 2 december 2020 om 08:29Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 08:30

Atalanta heeft volgende week genoeg aan een gelijkspel bij Ajax om zich te plaatsen voor de knockout-fase van de Champions League. De ploeg van trainer Gian Piero Gasperini keek dinsdagavond in het thuisduel met FC Midtjylland lang tegen een achterstand aan, maar sleepte toch nog een 1-1 gelijkspel uit het vuur. Door de remise staat Atalanta met nog één wedstrijd te gaan één punt voor op Ajax, dat met 1-0 verloor bij Liverpool.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

63 reacties (laatste reactie door dnsdkr)

Yeah right... people pleasing. Je komt gewoon met hand en tand een punt halen. En dat is je goed recht, maar zeg dat gewoon.

2 december 2020 om 01:43

Of het is gewoon waar je voor gaat? Tuurlijk zullen ze met 1 punt tevreden zijn, maar ze willen natuurlijk winnen

2 december 2020 om 01:49

Wat een onzin. Op basis van wat gaat Atalanta dan "met hand en tand punt halen' niets dus. Want als er nou net een club is die blijft voetballen en aanvallen is het Atalanta wel. Zal een mooie en spannend pot worden. Kan alle kanten op.

2 december 2020 om 08:58

Misschien op basis van het feit dat ze aan een punt genoeg hebben. Ze gaan zeker weten niet 100% volle bak aanvallen, Een trainer die dat wel doet, zeker in Italie waar resultaat nog altijd voorop staat, en die verliest wordt daar hard op afgerekend.

2 december 2020 om 10:04

@rochus - Ja en daar heb ik wel mijn twijfels in. Gasperini is best wel koppig in die dingen, en wilt liever dik resultaat boeken dan dat ze gas terugnemen. Vandaar dat ze vaak makkelijk tegengoals krijgen, want buiten de keeper en twee centrale verdedigers om, gaat iedereen naar voren (een centrale verdediger, zoals een Toloi, Caldara (nu geblesseerd) of Romero, schuift steeds mee naar voren voor de opbouw en het vastzetten van de tegenstander). Maar het gemis van Gollini tegen Ajax zal wel weer een aderlating zijn, want die is in alles een betere keeper dan Sportiello. Daarnaast heeft Gosens ook een blessure opgelopen. Malinovski en Miranchuk zijn wel op tijd hersteld van Covid, maar ik denk dat ze niet fit zijn.

2 december 2020 om 01:49

Atalanta speelt altijd gewoon zijn eigen spel. Hij zal niet liegen als die dat zegt hoor, Geen coach die zulk voetbal speelt. En sowieso als ze Ajax laten komen word het juist gevaarlijker voor Atalanta. Ik denk dat het een leuke wedstrijd word!

2 december 2020 om 06:25

Ik denk dat dat juist smerig gaat tegenvallen. Ajax zal angstig zijn omdat het bij een 0-1 achterstand zo goed als er uit ligt, en Atalanta wil niet teveel risico nemen. Verwacht een saaie wedstrijd die pas in de 2e helft beslist gaat worden.

2 december 2020 om 09:25

Als Ajax vroeg de 1-0 zou maken denk ik dat we alles behalve een saaie wedstrijd krijgen.

2 december 2020 om 12:04

Atalanta kan helemaal niet op een punt spelen joh. Dat is altijd alles of niets. Wordt wederom een leuke wedstrijd!

Italiaanse ploegen kunnen niet verdedigen, dus komt goed volgende week...of wacht..

2 december 2020 om 02:37

Ik vind atalanta niet perse een Italiaanse ploeg qua speelstijl, al verwacht ik wel dat ze door gaan.

2 december 2020 om 08:58

Die Italiaanse ploeg waar jij het over hebt, bestaan ook eigenlijk bijna niet meer. De meeste Italiaanse clubs willen tegenwoordig meer dan verdedigen.

2 december 2020 om 09:39

Het is niet het enige wat het italiaanse voetbal kenmerkt, ze hebben nog wel altijd de winnaars mentaliteit, iets wat we vaak missen in het NL voetbal.

Spelers die dat hebben, zoals Veltman worden in NL verguisd behalve als het zuid-amerikanen zijn. Daar hebben we er gelukkig een paar van.

Doelpunt van Jones was weer typerend een verdediger van een Italiaanse ploeg zou een foutje van Onana niet aan het toeval overlaten en op zijn minst rekenen op een doorschietende bal. Zowel aanvallend als verdedigend.

Denk dat het echt een 50/50 gaat worden volgende week ben ik bang. Beste vorm van de dag wint gewoon en Ajax heeft in ieder geval geluk dat ze de Europa League in gaan. Is niet wat ze na streven dat weet ik maar toch. Het kan slechter.

Het ligt eraan in welke vorm Atalanta volgende week verkeert. Dat wisselt dit seizoen enorm. Persoonlijk hoop ik dat Atalanta het redt. Zij hebben zulke attractieve partijen. Echt leuk om te zien. Een aanwinst voor de CL!

2 december 2020 om 07:33

Hier begrijp ik niets van. Als Nederlander hoop je toch altijd dat de Nederlandse club doorgaat? Of dat nou Ajax,AZ of PSV is maakt me niet uit.

2 december 2020 om 07:47

Niet iedereen is zo patriottisch. Sommigen zijn meer fan van (een bepaalde soort) voetbal.

2 december 2020 om 08:12

Nee, dat heb ik helemaal niet. Ik sta er bij Ajax en Utrecht eigenlijk gewoon neutraal in. Het maakt mij weinig uit. Dan ga ik voor het team dat het meest attractief voetbal tentoonstelt. Morgen ga ik bijvoorbeeld wel weer zitten voor Feyenoord, AZ en Psv. Daar voel ik gewoon meer bij en volg ik met aanzienlijk meer belangstelling. Ik heb Ajax bijvoorbeeld wel gekeken tegen Midtyland. Gisteren ben ik voor Bayern gegaan, ondanks dat dat een B-team was. Smaken verschillen gewoon. En mijn cluppie heeft toch geen profijt van al die CL-miljoenen. Europees halen wij toch nooit meer

2 december 2020 om 08:19

Je zegt dat je voor het meest attractieve voetbal gaat, en dan ga je naar Atletico tegen een b-team van Bayern zitten kijken? Ook is dat voetbal van Atalanta echt zwaar overschat, want die counteren ook 90% van de wedstrijd. Je kan echt niet zeggen dat Atalanta attractiever voetbal speelt dan Ajax.

2 december 2020 om 08:22

@bme12: Ik vind Atalanta attractiever spelen dan Ajax. Sowieso die partijen al van Atalanta, die zijn zo vreselijk open. Echt heel erg leuk om te zien. Gisteren allicht een foute keuze gemaakt, maar het affiche was mooier (Atletico-Bayern). Het was geen bijzondere partij, maar heb dan ook maar met een schuin oog gekeken eerlijk gezegd. En af en toe middels Sofascore gecheckt hoe de andere partijen, waaronder Liverpool - Ajax, verliepen. Vanavond ga ik er meer voor zitten btw, maar morgen al helemaal. Smaken verschillen nou eenmaal. Niets mis mee lijkt mij

2 december 2020 om 08:23

@bme12 Lees nog ff voorzichtig wat hij zegt. Zie je het? "smaken verschillen gewoon." Je afbeelding verraadt al dat je niet objectief bent. Dat Ajax zulke goeie spelers heeft dat ze elke wedstrijd met 4-5-0 winnen, maakt het voetbal niet per se mooi. En daarnaast, een effectieve counterploeg kan best leuk zijn om te zien.

2 december 2020 om 08:35

Bme12, laat mensen zelf uitmaken of ze countervoetbal attractief vinden of niet. Ik vind mooi counter voetbal bijvoorbeeld een stuk mooier dan dat spelen op balbezit en brijen in de verdediging. Goed countervoetbal, zoals in een goede tijd van Real Madrid onder Mourinho en Dortmund is geweldig om te zien.

2 december 2020 om 08:38

Haha mooi de totale verbazing dat sommige mensen niets hebben met Ajax....

2 december 2020 om 08:48

@bme: Het is pas kwart voor negen, maar we hebben de troll van de dag al te pakken! Gefeliciteerd! Hoezo 90% van de tijd countervoetbal? Waar baseer je dat op? Kun je met feiten komen?

2 december 2020 om 09:01

Oh jongens ga er toch niet op in. Deze gozer heeft nog nooit een wedstrijd van Atalanta gezien, met uitzondering van die tegen Ajax.

2 december 2020 om 09:04

Dat niemand wat met Ajax heeft zijn wij Ajax fans inmiddels wel gewend. Ik vind het alleen gek dat er gezegd word dat Atalanta attractiever voetbal speelt, omdat je dan de speelstijl van Ajax gewoon te kort doet. Waarom reageren jullie allemaal zo gepikeerd joh?

2 december 2020 om 09:05

Acmilan, ik volg het Italiaanse voetbal niet elke week, maar kijk het vaak zat. Waarschijnlijk nog vaker als jij, en mijn mening is dat het voetbal van Atalanta overschat is

2 december 2020 om 09:12

(feyenoorddelft)
Ik heb ook niets met Feyenoord maar in vind het wel een mooie club ik hoop wel dat ze donderdag winnen want het is wel gewoon een Nederlandse club dan hoop je toch dat ze door gaan ? tenminste ik wel volgens mij was jou club de laatste die een europese beker won dat vond ik prachtig zo vaak zal niet meer voorkomen dat een nederlandse club een Europese beker wint , zo bekijk ik het nl altijd , maar voor sommige is de haat groter naar de andere club als de liefde voor hun eigen club ben blij dat ik niet zo ben .

2 december 2020 om 09:13

Jij hebt een Ajax-logo, jij zegt dat jij het Italiaanse voetbal niet wekelijks kijkt, maar je gaat er wel vanuit dat jij meer naar Italiaans voetbal kijkt dan iemand met een AC Milan logo en die nota bene acmilan als gebruikersnaam heeft? Ik vermoed dat hier iets niet klopt.

2 december 2020 om 09:16

@sloep: Ik snap dat clubs uit de top 4 elkaar meer gunnen voor hun eigen gewin. Jij zal ook clubs hebben waar je weinig bij voelt. Ik heb dat dus met twee clubs in Nederland (utrecht en Ajax, zoals gezegd). Europese prestaties maakt voor mijn cluppie, sc Heerenveen, geen ene reet uit. Wij gaan Europa echt niet meer in. Dus ik zou niet weten waarom ik graag naar Ajax of Utrecht (als ze Europees hadden gespeeld) zou kijken in de EL of CL. Mijn haat is niet groot jegens deze clubs hoor. Ik heb er weer meer mee dan de PSG en Man Citys in deze wereld (in het geval van Ajax dan, Utrecht kan niets goed doen bij mij). Maar vele andere Europese clubs hebben mijn voorkeur gewoon boven Ajax. Zo gek is dat helemaal niet en dat jij jezelf nu beter voelt omdat jij 'geen haat voelt' en daarmee insinueert dat ik dat wel doe is erg onnodig.

2 december 2020 om 09:20

Nou Sloep volgens mij is er helemaal geen sprake van haat. Lanjouwer geeft gewoon zijn mening dat de resultaten van ajax hem niet zoveel uitmaken en dat hij Atalanta leuker vindt om te kijken dan ajax.

2 december 2020 om 09:27

nou ik bedoel alleen te zeggen dat ik het nederlandse voetbal belangrijk vind want hoe meer punten je haalt des te meer ploegen mogen europa in , en dat Ajax in nederland mijn club is maakt toch niets uit ? maar ik ben gewoon voor alle nederlandse clubs die in europa spelen ,

2 december 2020 om 09:27

@FeyenoordDelft,Maar daar snap ik wanneer je supporter van een subtopper bent niet zo heel veel van. Hoe meer punten Ajax, Feyenoord, AZ en PSV binnenharken. Des te groter is de kans dat Heerenveen bij een goed seizoen Europees voetbal kan halen. Dan zou je toch zeggen dat je dan juist hoopt dat de punten worden binnengehaald. Verder moet iedereen het lekker zelf weten hoor. Ik juich Europees voor Ajax, de rest kijkt maar wat ze doen.

2 december 2020 om 09:30

@drmario: Ik ga er met geen enkele Ajacied uitkomen zie ik al, dus ik stop na dit berichtje maar met deze onnodige discussie, maar sc Heerenveen is geen subtopper, wordt het niet meer en ik hoef geen Europese voorronde te spelen om er dan uit te gaan. Dus nee, het boeit me weinig

2 december 2020 om 09:35

A, dan zien we dan anders. Ik zie Heerenveen als een subtopper. Heerenveen is niet minder dan pakweg Groningen, Willem 2 of Utrecht. Ik zie Heerenveen in een goed jaar absoluut nog wel Europees halen. Maar ik snap wel wel wat je zegt hoor. Ik vond het ook prima toen AZ er tegen Kiev uitging voor de CL. Meer centjes voor Ajax. Iedere supporter wilt uiteindelijk het beste voor zijn club.

2 december 2020 om 09:40

Ach Lanjouwer, normaal gesproken heb je top 4, dan Vitesse Utrecht (en normaal hoort Twente daar ook bij) en dan moeten Groningen en Heerenveen het linker rijtje afmaken. Willem 2 en Heracles hebben daar niets te zoeken

2 december 2020 om 11:32

Voor sommige is er ook veel liefde voor hun eigen club en heel veel minder voor bijvoorbeeld Ajax, maar dan is de haat niet groter voor Ajax dan de liefde voor hun eigen club. Dat is wel wat je weleens hoort van met name Ajax supporters. Ik heb heel veel liefde voor mijn eigen club, maar ik heb helemaal niets met Ajax. Ik vind Liverpool een prachtige club, dus ik was gisteren zeker niet voor Ajax. Maakt dat de haat groter dan mijn liefde voor mijn eigen club? Ik dacht het niet.

2 december 2020 om 11:38

Ik ga toch proberen je te verleiden Ajax iets minder neutraal te aanschouwen
Nee ik vind het oprecht jammer dat je Ajax niet zo boeiend vind, dat als Ajax fan. Maar zoals je zegt smaken verschillen, ik vind Heerenveen, Emmen en VVV bijvoorbeeld wel een leuke club en heb weer niets met andere clubs.
Maakt ook geen bal uit.
Ik snap je argumentatie ook, het is jouw mening dat een Europese voorronde je niet kan schelen en we hoeven die mening ook niet te delen. Ik zou het leuk vinden om andere Nederlandse clubs dan de 3+1 topclubs in de poulefase EL te zien en in vele jaren hoorde Heerenveen bij de kanshebbers. De laatste jaren is dat fors minder dus ik begrijp je mening, ik heb alleen een andere.

2 december 2020 om 11:40

Ik denk dat het je liefde voor Liverpool groter maakt dan je liefde voor Ajax. Teleurstellend natuurlijk want we, Ajacieden, willen allemaal toegejuichd worden door onze landgenoten. Gelukkig gebeurt dit andersom ook Engelse voetbalsupporters die niks met Liverpool hebben en Ajax aanmoedigen.
Het lijkt inderdaad soms wel alsof er alleen maar haat en liefde is. Veel is gewoon neutraal denk ik.

Als Ajax een vroege treffer produceert, dan wordt het leuk. Hoe langer het gelijk blijft des te zenuwslopender het kan worden.

2 december 2020 om 09:04

Mwah, ookal produceert Ajax 2 a 3 vroege treffers het blijft billen knijpen. In Italië zag je al hoe makkelijk Atlanta dat 0-2 voorsprong weg werkte, tegen Tottenham hebben we ook slechte ervaring hiermee. Dit Ajax is nog te jong met veel licht gewicht in de team. Jongens als Tag, Blind, Tadic en Klaassen die het moet laten zien zijn afwezig wanneer het echt erom gaat. Klaassen scoort altijd wel een 6 of 7, maar wanneer schiet hij nou eens 2 a 3 ballen erin als het echt erom gaat, wellicht volgende week? We gaan het meemaken. Wellicht moeten we dit team ook 1 a 2 jaar de tijd geven om wat meer gewicht te krijgen. Jongens als Gravenberch, Anthony en Kudus hebben een groot potentie, maar van hun kan nog niet verwacht worden dat ze de kar gaan trekken.

2 december 2020 om 10:19

Je moet niets de tijd geven, gewoon elk momentum proberen te pakken. Waarom volgende week niet?

2 december 2020 om 10:42

Dit team 2 jaar de tijd geven? Dan zijn Blind en Tadic niet meer zo goed, Blind takelt nu al af. Dan zijn Neres, Onana en Tagliafico weg. Je hebt nu een groot deel van de kern van het topteam van 2 jaar geleden nog, aangevuld met een aantal toptalenten, Anthony, Gravenberch. Er staat een mooi team, het moet nu gebeuren.

Niet zo moeilijk doen en gewoon EL klaar. Zo’n beslissende wedstrijd is nou niet bepaald waar Ajax goed in is. En wat gaat het opleveren sportief gezien als je alles op alles zet om een ronde verder te komen in de CL

2 december 2020 om 09:31

Precies! Ik zie Ajax dit helaas niet afmaken, al was het tegen een mindere ploeg. Ajax heeft aangetoont niet om te kunnen gaan met zulke druk. Lekker EL spelen en hopen daar een halve finale weten uit te slepen! (dit zeg ik overigens als Ajacied, geen minachting of iets)

2 december 2020 om 10:17

Inderdaad. Ajax is niet zo goed in dit soort alles of niets-duels, thuis zeker niet. Bij Real en Juve werkte het wonderwel, nu thuis maar een keer de ban breken.

Wordt nog een lastig avondje voor Ajax. Wel een prestatie van Midtjylland, dankzij hen kan Ajax nog hopen op meer.

2 december 2020 om 09:48

Het resultaat van de wedstrijd van Midtjylland gisteren verandert niets aan de uitgangspositie van volgende week. Missie is duidelijk: Winnen, niet meer (whatever that may be) en zeker niet minder.

2 december 2020 om 09:57

Misschien psychologisch wel. Want in deze poule kon Ajax alleen maar winnen van Midtjylland, de rest waren nederlagen en een remise. Dus als Midtjylland daar gelijk kan gaan spelen, kan Ajax thuis wel winnen. Het wordt alvast spannend volgende week met al die poules die nog onbeslist zijn.

2 december 2020 om 11:07

Niet helemaal mee eens.

Ajax is in deze poule de best spelende ploeg.
Liverpool heeft nu dankzij het niet afmaken van de kansen 2x gewonnen. In beide wedstrijden was Ajax minimaal gelijkwaardig. De jeugdigheid van Ajax, maar ook zeker de geslepenheid van Liverpool heeft ervoor gezorgd dat ze 6 punten hebben.

Midtjylland was uit een vrij pittige wedstrijd / thuis was het daarentegen een simpel klusje.

Atalanta heeft dankzij de grilligheid gelijk kunnen spelen. Maar ook hier was Ajax minimaal gelijkwaardig. De tweede helft van Atalanta was goed, maar ook voornamelijk vanwege de counters..

Als het geluk wat mee zit, en Ajax de kansen ditmaal goed afmaakt. Dan zie ik ons gewoon doorgaan.

2 december 2020 om 11:42

als Atalanta uit bij Liverpool kan winnen kan dat dus ook in Amsterdam.

Tuurlijk, het is immers de CL daar spelen weinig kleintjes. Ajax heeft niks te verliezen en moeten echt dreigender worden voorin, met Huntelaar erin vond ik Ajax gevaarlijker worden.

Zolang Ajax nog steeds niet in staat is om een CL waardige spits op te leiden of aan te trekken zie ik ze dit soort potjes niet winnen. Kansen genoeg maar geen killer in de 16. Dat hebben alle andere ploegen in de CL wel.

De beslissende wedstrijd van Ajax tegen Valencia van vorig jaar staat nog vers op m’n netvlies, dat werd ook helemaal niks. Ik heb tegen Atalanta ook totaal geen verwachtingen. Het ‘thuis wel even afmaken’ lijkt bij ons niet te bestaan, dus ik houd m’n hart vast.

2 december 2020 om 10:15

Nou, ik heb er nu juist meer vertrouwen in omdat Ajax moet winnen. Dat deden ze vorig jaar thuis ook wel van Getafe, ondanks dat dat niet genoeg was. Op een gelijkspel spelen vind ik voor Ajax de laatste jaren veel listiger.

2 december 2020 om 11:08

Eens. Ajax hoeft niet op 2 gedachtes te hinken, maar moet winnen. Dus alles of niets. En er komen zeker kansen voor Atalanta, want er gaat ruimte komen. Maar Ajax kan ook goed voetballen, dus geen getrut en ervoor gaan (en kansen afmaken graag, want gisteren hadden er ook 2 ingemoeten)

Op voorhand zal ik nooit zeggen dat wij verliezen, maar het is te hopen dat dit Ajax geleerd heeft van het jezelf steeds onnodig moeilijk maken. En uiteraard het afmaken van kansen, want daarin falen ze toch behoorlijk dit Champions League seizoen.

2 december 2020 om 12:08

Dat is juist het zwakke punt bij Ajax: het niet verzilveren van grote kansen. Het dubbeltje valt te vaak net de verkeerde kant op. Is ook een uitvloeisel van het matige verdedigen en, inderdaad, het missen van goede kansen.

Als Ajax ook niet van Atalanta kan winnen - net als vorig seizoen niet verliezen tegen Valencia niet lukte - heeft Ajax niets te zoeken in de CL. En is dus de Europa League het juiste podium. En even nuchter geanalyseerd, Ajax heeft onnodig 5 punten verspeeld in 5 wedstrijden groepsfase. En dat is vooral te wijten aan slecht verdedigen. Vooral het centrum - ik begrijp niks van dat ophemelen van Schuurs - is enorm kwetsbaar. Wat Schuurs betreft, de Engelse media zagen wel zijn tekortkomingen. Maar het lijkt in Nederland dat iedereen elkaar maar na echoot dat Schuurs zo geweldig groeit als verdediger. Dat moet dan in lengte zijn, want ik zie alleen verkeerd positioneren, situaties niet goed inschatten en zeer kwetsbare wendbaarheid. En zo iemand moet een topverdediger worden? Bij De Ligt zag je potentie, bij Schuurs absentie....

2 december 2020 om 11:21

Oneens! Ja, Ajax heeft zeker punten laten liggen, maar jij wijt dat vooral aan Schuurs. De nederlaag thuis tegen Liverpool was vooral Nico, de nederlaag uit tegen Liverpool was Onana, het gelijkspel tegen Atalanta, ja, daar zat Schuurs inderdaad niet lekker bij. Maar heb jij gisteren niet gekeken? Schuurs was heer en meester in de defensie gisteren, waar met name Blind echt grote steken liet vallen. Of wil je nou juist die 2 momentjes eruit vissen dat hij de bal inleverde? Terwijl hij in die momenten nota bene de enige verdediger was die meeliep, die zijn man verdedigde en die corrigeerde? Schuurs met De Ligt vergelijken is niet helemaal eerlijk, De Ligt is een once in a generation talent. Maar ik zie Schuurs behoorlijke stappen maken. Blind daarentegen...

2 december 2020 om 12:05

En dat is vooral te wijten aan slecht verdedigen, schrijf ik. Waaronder Schuurs. Gisteravond bijna rood - fout Blind (die moet er als eerste uit), een paar keer flink in de luren gelegd en in de tweede helft zo maar een bal meegeven aan, ik meen, Mane. Had ook weer een tegengoal op kunnen leveren. Dus ik zie die heer en meester nergens. Hij doet af en toe best eens wat goeds, maar mag je dat niet verwachten van een Ajax verdediger???

2 december 2020 om 14:10

Ik zie dat toch anders. In de eerste helft echt aantal cruciale ingrepen, had Mane in zijn zak en is ie nul keer in de luren gelegd. Hij kreeg het lastiger in de 2e helft toen de ruimtes groter werden en het middenveld overlopen werd, maar hij heeft al met al een prima pot gespeeld. Zeker voor een 21 jarige verdediger van Ajax die net uit de KK Divisie komt en nu tegen een aanval van internationale top staat. Zo bekijk ik het.

Atalanta kan helemaal niet op een punt spelen, dus dit wordt gewoon alles of niets. En dan ben ik bang voor alles voor Atalanta en niets voor Ajax...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4446
2.PSV4326
3.Vitesse4116
4.AZ3716
5.Feyenoord3515
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
A. OnanaKeeper180
Q. PromesAanvaller186
D. TadićAanvaller189
L. TraoréAanvaller117
K. ScherpenKeeper00
N. TagliaficoVerdediger150
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

10 fans
Verdediger, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Atalanta 17 2 2 0
2019/2020 Atalanta 32 0 10 0
2018/2019 Atalanta 35 5 5 0
2017/2018 Atalanta 33 0 3 0
2016/2017 Atalanta 6 0 2 0
Laatste voetbalnieuws

Atalanta zet stap dichter bij tweede prijs in de clubgeschiedenis

Atalanta heeft zich woensdagavond voor de halve finales van de Coppa Italia geplaatst. Het team van Gian Piero Gasperini rekende in de kwartfinales in eigen huis af met Lazio: 3-2. Atalanta...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 27 januari
Parma heeft vertrouwen in een akkoord met Bayern Müchen over Joshua Zirkzee. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren