Dinsdag, 1 December 2020

Lasse Schöne hoopt snel duidelijkheid te krijgen

Internazionale is in de markt voor Phil Jones. De centrumverdediger, die geen basisplaats heeft bij Manchester United, moet the Red Devils minstens zes miljoen euro opleveren bij een transfer. (Diverse Engelse media)
Internazionale is daarnaast ook bezig met het binnenhalen van Rodrigo De Paul. De Argentijnse vleugelaanvaller, met een prijskaartje van veertig miljoen euro om zijn nek, is tevens op de radar verschenen van Juventus. (Diverse Italiaanse media)
/
Genoa en Lasse Schöne willen in januari met wederzijds goedvinden uit elkaar. De Deense middenvelder, met een aflopend contract, staat niet ingeschreven bij Il Grifone voor de Serie A en wil daarom vertrekken. (Diverse Italiaanse media)
De clubs staan in de rij voor Hamza El Kaouakibi. De door Bologna aan FC Südtirol verhuurde rechtsback staat naast Sampdoria op de lijstjes van Genoa en Udinese. (Transfermarketweb)
Pedro Gonçalves, beter bekend onder zijn voetbalnaam Pote, mag zich verheugen op belangstelling van Napoli. De aanvallende middenvelder beschikt over een ontsnappingsclausule van zestig miljoen euro in zijn contract bij Sporting Portugal. (Tutto Napoli)
Internazionale ondervindt stevige concurrentie van Juventus in de strijd om Olivier Giroud. De Franse aanvaller wil Chelsea verlaten om zo in beeld te blijven bij de Franse bondscoach Didier Deschamps. (Tuttosport)Poll

Zou Lasse Schöne nog wat zijn voor Ajax?


24 reacties (laatste reactie door glory)

Niet rekenen op speeltijd?? Hij is gewoon niet in geschreven voor de competitie door de TC, terwijl het bestuur en de trainers hem gewoon wilden gebruiken. Keihard genaaid, echt sneu voor die jongen. Had hem dan gewoon laten gaan.

1 december 2020 om 09:57

Vorig jaar nog een belangrijke rol gespeeld in voorkomen degradatie, en dit seizoen gewoon niet ingeschreven, belachelijk. Ik denk mocht AZ doorgaan in Europa, Schöne een hele goede optie zou zijn voor AZ

1 december 2020 om 10:17

Ik zie Lasse echt niet meer bij een andere club dan Ajax in de Eredivisie eerlijk gezegd, daar is hij te veel Ajacied voor denk ik. Zijn jeugdclub in Denemarken, Lyngby Boldklub, staat stijd onderaan dus daar zie ik hem ook niet zomaar aan beginnen, maar als hij nog een jaartje of anderhalf wil voetballen zie ik hem best in de Superligaen neerstrijken, misschien bij Kopenhagen ofzo. We gaan hem sowieso terugzien bij Ajax in een andere rol na zijn carriere als voetballer, daar ben ik van overtuigd!

1 december 2020 om 12:06

Zijn gezin is Nederlands en het zal ervan afhangen van wat zij willen. Terugkeren naar Nederland is waarschijnlijk. Ik denk dat Schone in Nederland ook beter tot zijn recht komt dan in Denemarken.

1 december 2020 om 13:03

Ik deel jouw mening Sander; Lasse komt naar huis na zijn carrière. Zal denk ik een jeugdtrainer worden in het begin, dat zie ik wel in hem. Eventueel assistent. Tot die tijd zou die wellicht nog kunnen proberen NEC terug naar de ED te krijgen?

1 december 2020 om 09:56

Laat hem lekker direct komen! Misschien dat hij geen minuut maakt, maar kan dan geleidelijk aan in z'n trainerrol groeien!

1 december 2020 om 09:58

Inderdaad! Direct terughalen, goed voor de groep en bij nood kan je altijd een beroep op hem doen.

1 december 2020 om 11:09

Hij speelt nu helemaal niet, bij ons heeft hij wellicht nog uitzicht op wat minuten, maar is hij bovendien "thuis". Hoop echt dat hij bij ons in ieder geval als trainer terug komt.

Ik neem aan dat Edwin en Mark zijn nummer nog wel hebben? Vraag mij trouwens af Inter ziet in Jones. Die man heeft toch absoluut niet het niveau wat ze willen nastreven?

1 december 2020 om 10:45

En dan? Gravenberch op de bank? Klaassen op de bank? Kudus maar weer weg doen? Het is een hele fijne speler voor ajax geweest maar er is geen plek voor hem nu.

1 december 2020 om 10:58

Schöne wordt komend voorjaar 35 dus ik betwijfel of dat hij het fysiek nog kan gaan bijbenen. Maar buiten het veld om kan hij voor een Gravenberch en Taylor best van waarde zijn nog met zijn ervaring. Dezelfde rol als Huntelaar heeft zeg maar waarbij hij in de wedstrijden tegen de kleintjes altijd nog minuten kan maken. Misschien dat hij zijn traptechniek kan overbrengen op iemand anders, ik mis zijn vrije trappen.

Phil jones laat me niet lachen zeg .

1 december 2020 om 10:49

Ja haha - moest er ook om lachen, zou wel een geweldige zaakwaarnemer hebben als hem dat lukt. Moses en Young zijn ook basisspelers geweest bij Inter dacht ik, dat waren toch ook geen toppers, dus vrees dat het niet eens uit te sluiten valt.

Wat is dat toch met Inter die de oudere en of afgedankte spelers van United wilt hebben. Denk overigens dat dit niet waar is. Kunnen ze wel betere voor vinden. Zie Jones eerder bij een lagere club in Engeland belanden. Al zal hij zijn zakken lekker blijven vullen bij United. Waar hij groot gelijk in heeft.

Ik kan het mij nog steeds niet voorstellen dat een TD een lijst met spelers inlevert zonder dat de trainer die kan checken en heeft bepaald. Mocht dat wel zo zijn dan is dat toch genoeg reden lijkt me om die man direct de laan uit te sturen of als trainer direct je boel te pakken. Als trainer bepaal je de opstelling en de spelers waarover je wilt beschikken.

Heb het gevoel wel dat het toch niet helemaal eerlijk is verlopen en dat de trainer hem toch ook van die lijst heeft gehouden. Gelukkig voor Genoa is Faggiano nu weg dus hopelijk voor Schone betekent dit dat die straks gewoon weer ingeschreven is.

1 december 2020 om 12:09

Trainer bepaalt de opstelling en TD bepaalt de selectie denk ik. De TD kan doen wat hij wil en legt geen verantwoording af aan de trainer, dat is andersom.

1 december 2020 om 12:44

Als trainer moet jij presteren. Je hebt dus zeker wel inspraak in de samenstelling van de selectie. Ik snap dat je niet gaat over het budget dus of dat kan maar dat je zeker wel bepaald welke spelers je gaat inschrijven voor de competitie.

Het kan niet zo zijn dat de TD bepaald welke spelers er ingeschreven gaan worden tegen het zere been van de trainer. Ook niet mocht het zo zijn dat er op de achtergrond dingen spelen, je moet nu op dit moment presteren.

1 december 2020 om 13:58

Maar als de TD het zo wilt heeft de trainer het toch gewoon te accepteren? Het zal alleen niet tot een prettige samenwerking leiden.

Schöne terug naar Heerenveen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Donderdag 28 januari
Joaquin Fernández verlaat sc Heerenveen wellicht op korte termijn. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren