Scheldpartij van Rob Holding richting Adama Traoré zorgt voor hilariteit

Maandag, 30 november 2020 om 13:18Chris Meijer • Laatste update: 13:55

Arsenal beleefde zondag andermaal een frustrerende avond tijdens het duel met Wolverhampton Wanderers. The Gunners gingen in het eigen Emirates Stadium met 1-2 onderuit. Exemplarisch voor de frustraties bij Arsenal was een rant van Rob Holding aan het adres van Adama Traoré en er bestaat op social media de nodige hilariteit over dit moment.

Met 86 minuten op de klok leek Traoré te ontsnappen aan Holding, die een kopbal over zich heen zag vliegen. De Spanjaard ging vervolgens naar de grond toen hij zij aan zij liep met de verdediger van Arsenal, waarna scheidsrechter Michael Oliver floot voor een overtreding. Het fluitsignaal van de arbiter zorgde voor een woedende reactie bij Holding. He’s built like a brick shithouse, how’s he gone down like that?, vroeg Holding aan Oliver nadat hij floot.

Vrij vertaald zei Holding: “Hij is gebouwd als een bakstenen shithouse, hoe kan hij zo naar de grond gaan?” Daarna gooide de verdediger van Arsenal uit frustratie ook nog de bal weg. Oliver trok daarna een gele kaart voor Holding, ogenschijnlijk voor zijn reactie op het fluitsignaal. Op dat moment stond Arsenal overigens al met 1-2 achter, een stand die in de eerste helft door doelpunten van Gabriel Magelhães, Pedro Neto en Daniel Podence al tot stand kwam.

“Op de dag dat ik trainer werd, wist ik dat ik ooit ergens ontslagen zou worden. Je weet nooit wanneer dat zal gebeuren, maar ik maak me geen zorgen”, sprak Mikel Arteta na afloop van het duel tegenover de Engelse pers. Arsenal bezet momenteel de veertiende plaats in de Premier League en de druk op de manager begint langzaam maar zeker toe te nemen. “Mijn enige zorg is of ik het beste uit mijn spelers kan halen. Ik moet mij zo goed mogelijk kunnen inzetten voor de club en steeds beter worden. In mijn beroep is het nu eenmaal zo dat je op een dag ontslagen wordt of vertrekt.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door el fenomeno)

Hahahahahaha frustraties liepen hoog op

30 november 2020 om 14:05

Echt heh... "scheldpartij van Holding richting Traore".
Hij scheld geen woord, hij doet niets richting Traore en van hoog opgelopen frustraties is hier geen sprake. Wat een titel weer zeg...

Wel leuk trouwens dat je bepaalde dingen nu zonder publiek kan horen.

1 van de weinige leuke bijkomstigheden van wedstrijden zonder publiek. Kun je een keer al dat gevloek en gescheld horen.

Holding heeft wel een punt. Het lijkt maar een klein duwtje en Traore ligt meteen op de grond en Holding krijgt nog geel ook? Dan snap ik de frustratie wel.

30 november 2020 om 13:42

Hij kreeg geel voor zijn reactie, niet voor de overtreding.

30 november 2020 om 13:55

Vind ik ook overdreven. Zoveel geks zegt ie niet imo.

30 november 2020 om 13:56

Klopt, maar hij gooit de bal weg en dat mag niet.

Arteta moet snel verbetering gaan tonen anders bestaat de kans dat hij dit seizoen niet eens vol gaat maken. Zou ik jammer vinden, want ik zie wel dat hij kwaliteiten heeft om een goede coach te zijn. Deze spelers spelen nu hetzelfde als dat ze onder Emery en Freddie deden, dus dat het enkel aan hem ligt ben ik het niet mee eens maar hij moet het tij wel snel zien te keren anders ziet het er niet goed uit voor hem. Auba centraal blijkt toch niet de gouden greep te zijn, terwijl iedereen daar om riep. Blijkt ook wederom dat wij weinig voorstellen als hij zijn goals niet maakt, het heeft een hoop verbloemd vorig seizoen. Wat me echter het meeste zorgen baart is dat de spelers bang zijn om acties te maken en we veeeeel te weinig op doel schieten. Dan komen er leuke filmpjes van de training voorbij waar ze uit alle hoeken en standen raak schieten, in de wedstrijd durven ze niet eens. Er is een heel grote ommezwaai nodig binnen de club, maar dat zal echt nog wel even duren voor het weer gaat draaien. Net als Utd een bewijs dat er te laat begonnen is met de verandering in te zetten. Ik heb niet eens meer zin om wedstrijden te kijken...dat heb ik echt nog nooit eerder gehad.

30 november 2020 om 13:39

Hij lijkt er zelf geen vertrouwen meer in te hebben, als ik de laatste zinnen mag geloven in dit artikel.

30 november 2020 om 13:43

Weet niet of je dat er echt uit moet halen, maar hij heeft wel een heel ondankbare en zware taak nu om het tij te keren. Nu ligt Partey er ook nog tot januari uit dus krijgen we weer draaikont Ceballos en tanker-draaicirkel Xhaka op het middenveld. Tijd voor onze Egyptische koning om op te staan.

30 november 2020 om 15:06

Zou Ten Hag geen goede vervanger voor hem zijn? Hij kan met probleemgevallen om gaan en lijkt tactisch beter dan Arteta.

Partey alleen gaat het niet oplossen, ook Elneny is gewoon niet goed genoeg - al toont hij wel inzet. Toen iedereen fit was, ging het ook al slechter, dus veel vertrouwen heb ik er niet in. Wat een puinzooi is het geworden zonder Wenger.

30 november 2020 om 15:15

Jep, Wenger bleek zo slecht nog niet... Zo zie je ook meteen wie er maar gewoon roepen om het roepen en wie er echt goed kijkt en analyseert. Geen idee of Ten Hag een goede vervanger zou zijn. Ik dacht dat Emery ook een goede opvolger zou kunnen worden maar zat er volledig naast. Wie zou er nu in durven stappen bij ons op dit moment? Hopelijk maken we nog wat van het seizoen en dan in de zomer complete overhaul. Kan niet snel genoeg zover zijn

30 november 2020 om 16:37

Ik denk dat Ten Hag het wel durft en kan. Zijn best een aantal spelers die ik van Ajax ook bij ons zou zien.

Emery was al vanaf het begin niet echt een goede keuze, snap nog steeds niet dat je iemand aanstelt die helemaal geen Engels kan.

30 november 2020 om 13:45

Eens, maar even over Aubameyang. Gozer lijkt gewoon totaal niet geïnteresseerd, hij doet geen moeite om bij te bal enz te komen. Ik wou graag dat hij spits kwam te staan maar nu denk ik toch bank hem maar als je met zo'n instelling de wedstrijd ingaat. Ik ben geen fan van de alternatieven zoals Lacazette en Nketiah maar het is tijd dat Aubameyang ook eens wordt aangepakt.

30 november 2020 om 14:08

Auba had er gisteren 2 kunnen en 1 moeten maken, die kopbal had erin gemoeten. Ik zou hem weer op de flank willen zien, maar dan krijg je het probleem Laca en Eddie.

30 november 2020 om 13:46

Ach, maar als er straks per ongeluk een FA Cup op de stoep belandt is je seizoen wel weer geslaagd toch? Arteta is nog zoekende, maar heeft niet zo veel opties om mee te puzzelen als bijv Lampard. Dat zal heus niet een 3 keer betere trainer zijn maar die doet door zijn ruime mogelijkheden om te kiezen nu bovenin mee. Ik zie vooral een beetje een Feyenoord syndroom bij Arsenal: knallen tegen PSV om een week later die zuurverdiende punten weer in te leveren bij RKC. Als Arsenal net zo fel tegen de kleintjes zou zijn als tegen City, zou je nu minimaal op Europa League staan.

30 november 2020 om 13:53

Ik had gehoopt dat hij door zou pakken na zijn verbetering van de defensie maar het lijkt te stokken bij het middenveld. Het duurt allemaal veel te lang voordat we de bal in de final third hebben. Dat komt natuurlijk ook doordat we geen creabea op het middenveld hebben staan kuch Ozil uche, maar ook omdat er geen mannetjes overgeslagen worden. De enige die zoiets nog durft is Luiz, dat zegt alles. Bang en onzeker in de aanval en als we dan de bal verliezen willen we zsm terug naar de eigen 16 ipv de bal te heroveren. Als dit de opdracht is van Arteta dan moet hij daar echt op aangesproken worden, kan gewoon niet.

30 november 2020 om 13:47

De selectie is heel armoedig. Partey zal ook wel veel spijt hebben. Arsenal werd altijd verweten dat ze niet investeerden, nu doen ze dat wel en betalen ze 80 miljoen voor Pepe. Auba lijkt het Ozil effect te krijgen, sinds zijn contract verlening geen schimp meer van wat hij was.

30 november 2020 om 13:48

We betalen teveel aan middelmaat. Zomer van 2016: Mustafi, Perez and Xhaka voor bijna 100 miljoen. En wat hebben die spelers uiteindelijk toegevoegd?

30 november 2020 om 13:58

Ja ook een beetje pech. Mustafi won het WK met Duitsland en leek in eerste instantie een goeie aankoop. Xaka was talentvol bij Gladbach en Perez deed het goed in de Spaanse Liga. Verkeerd gekocht.

30 november 2020 om 13:58

Gegokt niet gekocht*. Wanneer gaat VZ een functie toevoegen dat ik mijn reactie kan bewerken op de app!!!!+!

30 november 2020 om 14:03

Dat kan al, er staat naast je naam ''bewerken''.

30 november 2020 om 14:05

Probleem is, ik kan niet naar beneden stollen en verkeerde woord niet aanpassen.

30 november 2020 om 14:36

Waarom doet iedereen ineens alsof de selectie van het niveau Norwich is? Er is genoeg kwaliteit om te strijden voor een top 4 plek. Kwalitatief gezien is er veel meer mogelijk en we moeten niet doen alsof het zo armoedig is.

Maar goed, ik heb het dan puur over de individuele voetbalkwaliteiten van de spelers. Qua mentaliteit en tactiek staat Arsenal dik en dik laatste en dan heb je geen klote aan individuele kwaliteiten.

30 november 2020 om 14:45

Tja, of er wordt slecht gescout of het zit allemaal enorm tegen.. Mustafi deed het in Spanje meer dan prima, maar faalt bij ons. Xhaka was enorm belangrijk bij Gladbach, maar faalt bij ons. Zo zijn er nog wel wat meer spelers.. Het is gewoon lastig.

Ik denk dat we met jongens als Gabriel, Partey, Tierney & Saliba wel weer op de goede weg zijn. Jongens die nog een hele carrière voor zich hebben en zich enorm kunnen ontwikkelen. Pepe eigenlijk ook, maar 80 mln is weer een ander verhaal dan 30 mln. Als iemand 80 kost moet hij er staan, maar goed.

In de zomer nog 4/5 spelers verkopen en die broodnodige creativiteit binnen halen en dan kan er een erg leuk team staan. Het enige waar ik me nu wel zorgen om maak is of spelers als Aouar nog wel willen komen.

30 november 2020 om 15:07

Perez was nog niet zo slecht, hij doet het ook goed daar in de La Liga in de weinig wedstrijden die ik heb gezien. Hij zou niet slechter zijn dan William, net zoals Coq niet slechter zou zijn dan Xhaka.

30 november 2020 om 17:53

De selectie is absoluut niet van top vier kwaliteit. Als je de line up van wolves naast die van arsenal van zondag legt zouden er misschien twee of drie in staan bij wolves. En dan hebben we het nog niet eens over Chelsea, man city of Liverpool. Discussies over de trainer, het systeem of de mentaliteit hebben dan ook niet zo veel zin, het is gewoon kwaliteitsgebrek.

30 november 2020 om 13:48

Ik ben bang dat het het niet meer word voor arteta. Ik had er wel veel vertrouwen in want je zag in zijn eerste wedstrijd meteen hoe Arsenal zou moeten spelen. Echter heeft die dat sinds ozil niet meer gedaan, het spel aangepast en lag de focus nu meer op de verdediging. Opzich begrijp ik dat wel want de verdediging was het slechtste. Wie weet gaat er wat gebeuren als een creatieve speler wordt gehaald. Als je een lijstje zou maken met dat arteta moet blijven of ontslagen zou worden heb je aan beide kanten punten. Arteta heeft de verdediging beter gemaakt, Europa gehaald, 2 prijzen gewonnen en eindelijk weer winst bij een top 6 club. Echter houdt hij ook te lang vast aan verschillende spelers, de saliba situatie en is het soms te behoudend. Je kunt hem nu ontslaan maar of het dan beter wordt betwijfel ik.

30 november 2020 om 13:56

Er werd geroepen om Ancelotti, die doet het nu beter maar echt niet veel beter. Daarnaast slikt Everton 2x zoveel doelpunten als wij, zou je zo iemand dan voor onze groep zetten? Ik geloof nog steeds dat Arteta de man voor de job is, maar hij moet wel punten gaan pakken komende tijd. Selectie is ook niet in balans, de jonkies willen wel maar krijgen te weinig kansen om te groeien en de oudjes nemen de jonkies niet bij de hand. Kan niet wachten tot ESR minuten gaat krijgen en we Martinelli weer terug gaan zien. Zijn zij de verlossers? Zeker niet, maar veel slechter dan wat er nu staat zullen ze het niet doen.

30 november 2020 om 14:03

Klopt hoor. Ik zag ook vaak de naam ancelotti maar die doet het ook echt niet zo goed hoor. Die heeft ook veel meer transfers gekregen, nota bene een heel nieuw middenveld. Ik denk ook dat arteta nog steeds de juiste man is echter zal hij toch afstand moeten doen van sommige spelers die niks brengen. ESR heb ik ook hoge verwachtingen van en hoop dat hij snel minuten gaat maken. Ook zie ik liever Nelson dan Willian. Martinelli zal nog wel even duren denk ik. Na zo’n knieblessure moet hij eerst weer fit worden en dat duurt altijd lang. Als arteta blijft moeten ze hoe dan ook een creatieve speler halen want de selectie is, zoals jij ook al zegt, niet in balans.

1 december 2020 om 12:11

Waar zeg ik dat Everton meer geld heeft uitgegeven? Nergens. Ik zeg alleen dat een Ancelotti wel een heel nieuw middenveld krijgt en Arteta het slechts moet doen met 1 middenvelder. Ancelotti heeft ook al jaren niet meer gepresteerd. Ontslagen bij real en bij napoli.

30 november 2020 om 13:54

Hoe zou Arsenal deze ommekeer het beste kunnen bewerkstelligen volgens jou? Ik vind het lastig in te schatten. Lacazette is niet de aankoop gebleken waar Arsenal op hoopte. Partey was dan wel een goede aankoop met potentie. jammer dat hij geblesseerd is. Maar Ik zou oprecht niet weten waar te beginnen bij Arsenal. Ik mis een beetje een echte leider in het team. Niet iedereen hoeft sergio ramos te zijn natuurlijk. Maar wie zou nou ook op organisatorisch gebied een haalbare versterking zijn voor arsenal?

30 november 2020 om 14:01

Er is niet 1 speler die dit om kan keren, omdat er teveel gaten zijn. Ik denk wel dat we met een fitte Partey en Martinelli, een ESR op het veld en nog een creatieve speler op het middenveld al een stap kunnen zetten. Xhaka heeft de leiderschapskwaliteiten maar heeft als speler niet voldoende kwaliteiten, al denk ik dat hij naast Partey wel kan leveren. Als je mij laat kiezen en ik hou er rekening mee dat wij als club niet zomaar toppers kunnen halen, zou ik zeggen dat we hoe dan ook deze winter voor Szoboszlai moeten gaan, als er een moment voor ons is om toe te slaan is het nu wel. In de zomer zal hij onbetaalbaar zijn en betere opties hebben. Komende zomer wordt hoe dan ook interessant omdat we dan afscheid gaan nemen van een hoop spelers (met hoge salarissen). En ik zou Ozil inschrijven, die kan je makkelijk ipv Ceballos of Willian laten spelen en dan zouden we er enorm op vooruit gaan.

30 november 2020 om 14:03

Elk jaar wordt er geroepen om alles en iedereen bij Arsenal. Toen der tijd werd er geroepen dat Lacazette moest komen, vervolgens komt hij en mislukt hij half. Die Arsenal supporters hebben er geen verstand van. Schreeuwen om spelers, vervolgens komen ze en dan floppen ze en dan zeggen dat het een slechte aankoop is. Dit jaar riepen ze een halfjaar lang om Partey, nu is hij er en nu gaan we kijken hoe het gaat doen.

30 november 2020 om 14:06

PSVchelseaboy, niet perse hoor. Wij kunnen altijd wel zeggen dat wij een speler willen. Ze kunnen altijd floppen en dan is het dus logischerwijs een slechte aankoop. Dat is toch niks geks? Partey heeft al laten zien van belang te zijn. Het middenveld loopt totaal niet zonder hem en wordt constant overlopen.

30 november 2020 om 14:12

Psvchelseaboy, ik heb fans van Chelsea ook hard horen roepen om Werner. Dat is een vergelijkbaar geval tot nu toe. Havertz idem. Dat is toch allemaal niet zo vreemd? Laca is wat mij betreft 3jr te laat gehaald, dat hij uiteindelijk zo weinig voor ons heeft betekend is jammer maar kan gebeuren. Pepe moet zich gaan herpakken en zorgen dat niet ook zo'n geval wordt, maar daar heb ik nog wel vertrouwen in. Partey en Gabriel zijn goede aankopen, Gabriel de beste sinds jaren.

30 november 2020 om 14:21

Het is een beetje vroeg om Gabriel de beste aankoop sinds jaren te noemen. We zijn pas 10 wedstrijden onderweg en Arsenal staat 14e. Dat is ook gewoon deels zijn verdienste, hij heeft minder impact dan dat Thiago Silva nu heeft bij Chelsea achterin.Het is niet vreemd om te roepen om spelers. Het is wel hypocriet om te roepen om spelers en vervolgens mislukt de desbetreffende speler en dan zeggen dat het bestuur het weer waardeloos heeft gedaan.

30 november 2020 om 14:26

Is het geen gekke gedachten om een scenario a la Chelsea in te zetten? tuurlijk komt dit misschien mede door de transferban en de mega hoeveelheid jeugdspelers die daar hebben rondlopen. Maar die deden het echt bovenverwachting goed toen. Als je kijkt naar de aankopen en de druk die er direct op arsenal wordt gelegd. Zou die investering in een 'tussenjaar' niet een realistische optie zijn? de club wordt dan 'verplicht' om in te zetten op de jeugd. Dit zijn Mensen/spelers die al jaren binnen die club lopen, de organisatie kennen en de filosofie van de club.

Bij Chelsea waren de verwachting niet heel hoog van dat seizoen en ze hebben het met die jeugd verrassend goed gedaan uiteindelijk. Daarna natuurlijk enorm veel geld uitgegeven aan spelers, maar de basis van het team is toch wel dat er een hele hoop jonge spelers hebben geproefd aan het eerste en bewezen in het eerste te kunnen spelen.

Wellicht dat dit ook de verwachtingen wat tempert en hiermee echt een lijn ingezet kan worden, om daarna met een aantal grotere namen te komen voor de puntjes op de i. Ik heb echter totaal geen kijk op de jeugd van Arsenal op dit moment. een Szoboszlai zou dan als enige aangetrokken kunnen worden. Met een aantal spelers als Leno, Xhaka, Partey en Auba heb je dan nog veel europese ervaring.

30 november 2020 om 14:29

Psvchelseaboy, Gabriel is met afstand de beste aankoop bij Arsenal in jaren. Wellicht dacht je dat ik van de PL bedoelde.

30 november 2020 om 14:32

reserve-coach, ik snap je gedachte en toen Emery nog voor de groep stond heb ik dat ook geopperd toen het seizoen zo goed als verloren was in de PL maar ik weet niet of je dat nu moet doen. Bij Chelsea was het uit nood geboren, maar als wij nu die jochies voor de leeuwen gooien is de kans dat ze mentaal gebroken worden denk ik redelijk aanwezig. Helemaal als er ook weer fans in het stadion gaan komen. De gifbeker moet helemaal leeg.

30 november 2020 om 15:10

Je verwacht veel te veel van Esr, een Willock doet het ook niet altijd beter. Je hebt gewoon toppers nodig, maar die komen niet meer naar ons. Ik zou dan volop inzetten op jeugd, zoals Chelsea dat wel beter doet, maar buiten ANM en Nelson kom ik niet echt verder.

30 november 2020 om 15:18

Ik kan me voorstellen dat het op zo midden in het seizoen niet past. Maar wellicht later in het seizoen en kijkend naar komende seizoen? Ik hoop dat Arsenal zich kan herpakken natuurlijk. Het zou de competitie extra leuk maken als een naam als Arsenal zich weer kan mengen met de andere top clubs. maar puur filosoferend over de toekomst van Arsenal. De lijn met aankopen aankopen aankopen lijkt niet te werken. Het zou gedurft zijn en wellicht dat de achterban het er in eerste instantie niet mee eens zal zijn. Maar het Chelsea model van afgelopen seizoen lijkt mij een betere route dan de constante gok van grote bedragen neerleggen voor spelers in de hoop dat ze renderen. Clubs zien ook dat Arsenal het moeilijk heeft dus zullen zij ook het onderste uit kan vragen omdat Arsenal desperate is naar de juiste aankopen.

30 november 2020 om 15:52

Komende zomer lopen er veel spelers met dikke contracten de deur uit en kunnen we misschien nog iets vangen voor spelers die hun laatste contractjaar in gaan. Er zal een grote schoonmaak zijn en hopelijk pakt de leiding het dit keer goed aan door de salarissen goed te verdelen bij nieuwe contracten. Het blijft wishful thinking en de kans dat we weer teleurgesteld gaan worden is er zeker, maar het is iets om naar uit te kijken en dat is waar wij Arsenalfans ons nu aan vast moeten houden. Dit jaar kan je al weer afschrijven. Ik zie niet zoveel in een heel jaar met jeugd spelen als het niet noodzakelijk is. Ze zijn niet voor niets geen vaste klanten. Op mijn wensenlijst staan iig Edouard, Aouar, Szoboszlai en dan zou ik nog een rechtsback en een centrale verdediger erbij halen als blijkt dat Saliba ook dan er niet klaar voor is. Leno, Gabriel, Tierney, Partey, Saka, Martinelli zijn voor mij nu goed genoeg voor ons. Nelson en Willock zou ik behouden vanwege hun leeftijd en potentie. Proberen om Balogun en ESR in te passen en hopen dat Saliba zich snel ontwikkelt - als hij dan niet verhuurd is. Dan zijn er nog posities die een upgrade nodig hebben tov nu maar wie...?

2 december 2020 om 09:47

Zucht...dat zijn dus vrijwel exact dezelfde statistieken als Lacazette toen hij in de PL zijn eerste seizoen had. Doe je expres alsof je lomp bent?

30 november 2020 om 18:50

Jij zag de hand van Arteta, de filosofie, je was blij met hem ondanks dat er nauwelijks punten werden gepakt en werd gescoord. Ben ik wel benieuwd welke lijn en filosofie je dan zag, want niemand lijkt het te zien. Dat die de 532 heeft ingeruild voor een 4231 geeft al aan dat zelf ook vond dat die met die opstelling fout zat. Dit zal je zoveelste foute voorspelling worden Samcro, heb oprecht met je te doen.

2 december 2020 om 09:38

Het zal mij echt jeuken of dat jij met mij te doen hebt Feno, ook al ben je 1 van mijn grootste fans op vz samen met hooginde. Ik weet iig van mezelf dat ik me niet verberg als ik het mis heb of bang word om uit te komen voor wat ik vind. Jullie blijven mij zoeken? Prima, realiseer je dan ook dat die twee dagen ban van laatst zomaar een week kan worden als jullie je weer eens niet netjes kunnen gedragen. En nee, ik heb die reacties niet gemeld, maar ik heb wel genoten van de rust daarna. Maar goed, sommige mensen bijten zich vast in iets en blijven doorgaan, iedereen moet ergens zijn plezier vandaan halen en ik ben dat van jullie blijkbaar. Ik vind het niet erg hoor, ben allang blij dat jullie je negatieve energie eruit kunnen laten en niet bushokjes gaan slopen ofzo.

2 december 2020 om 13:26

Fan is een groot woord. Jij blijft mij ook zoeken, zelfs door twee leugens te verkondigen over Benzema en Ozil laatst waarmee je probeerde te scoren. Als jij het mis hebt ben je juist nergens te vinden of je ontkent zelfs bestaande copy paste berichten. Blijkbaar hebben meer mensen dezelfde mening die ik deel. En ja, of je kijkt mijn profiel of je hebt mij gerappoteerd, anders kun je niet weten van die twee dagen ban.

2 december 2020 om 16:48

Alsjeblieft zeg, voel jezelf niet belangrijker dan je bent. Jij beticht anderen van leugens terwijl je zelf een notoire leugenaar bent. Je hebt Benzema niet geschikt voor de top genoemd en hebt gezegd dat Ozil nooit iets noemenswaardigs gepresteerd heeft. Ga dat ontkennen, dan ben je echt niet meer serieus te nemen. Het gekke is dat jij er echt van overtuigd lijkt dat je altijd gelijk hebt, wellicht kan je beter met jezelf te doen hebben met zo'n aandoening. Ik heb je niet gerapporteerd, alleen ik kreeg een notificatie dat jij en hooginde gereageerd hadden op mijn post. Dan ben ik natuurlijk altijd reuze benieuwd wat jullie zeggen maar tot mijn grote teleurstelling zag ik dat jouw reactie en die van mijn andere fanboy verwijderd waren. Daarop ging ik idd op jullie profiel kijken en daar zag ik de ban staan bij jullie beiden. Zal wel dik verdiend geweest zijn en ik kon een glimlach dan ook niet onderdrukken. Misschien een tip om het bij de inhoud te houden en niet elke fokking keer hetzelfde tekstje te droppen....succes, much love to my fans.

2 december 2020 om 21:52

Ik zei dat Ozil niets noemenswaardig bij Arsenal had gepresteerd. Dat is iets heel anders dan nooit iets noemenswaardig hebben gepresteerd. Ik weet dat je vaak dingen vergeet en over het hoofd ziet, vaak bewust want anders kun je je gelijk niet halen. waaronder al je foute transfers voorspellingen, Pepe die de EPL kapot zou spelen, Lacazette die een topspits is, maar hou het wel bij feiten graag.

Arteta wist dat de dag ging komen. Jouw leermeester Pep is al meer dan 10 jaar coach en is nog nergens ontslagen. Je bent gewoon een grote ontgoocheling waar iedereen veel meer van had verwacht. Het is duidelijk veel beter om laag te beginnen (jeugd, 2de ploeg of lagere divisies) en ervaring op te doen. Kompany hetzelfde verhaal, ook al een onterecht omhooggeschreven Guardiola adept. De leerlingen reiken nog niet aan de tenen van de meester. Trouwens, in de oorspronkelijke Engelse versie besluit de redactie s**t te plaatsen in plaats van het scheldwoord voluit te schrijven, en in de 'vertaling' (het scheldwoord wordt niet eens vertaald) schrijven ze het dan wel voluit. Leg me dit eens uit.

30 november 2020 om 13:44

Hahahaha, dat was me nog niet eens opgevallen. Knap staaltje weer

30 november 2020 om 13:49

Zal me weer punten gaan kosten. Maar je weet toch inmiddels ze hier niet voor kwaliteit gaan maar voor kwantiteit.

30 november 2020 om 13:52

Naja Arteta kreeg natuurlijk ook een s***t selectie als je vergelijk waar Pep mee mocht beginnen bij Barca. Dit Arsenal heeft een intern probleem en er zijn maar weinig coaches dit dat gaan oplossen. Overigens over de vertaling, Engelsen zijn veel netter, wij Nederlanders schelden elkaar uit met de ergste ziektes, als je vervolgens je vrouw vol uit scheld op nationale televisie kun je ook nog een ster worden (tiny en lau).

30 november 2020 om 18:49

Ik verwacht dan ook geen treble en cl winst van Arteta, zoals Pep deed bij Barça. Ik verwacht dat hij acceptabel presteert, maar hij zakt echt door de ondergrens.

30 november 2020 om 14:41

Denk dat we er allemaal in zijn getuind. Ik was echt enthousiast over Arteta. Niet omdat hij veel had opgebouwd, maar ik zag het wel zitten om een jonge getalenteerde coach aan het roer te zien. Iemand die met een frisse blik en tactisch inzicht die de weg naar boven kon gaan inzetten. Het begon ook prima en dit seizoen zou het seizoen van de wederopstanding worden, echter blijft die volledig uit. Het wordt slechter en slechter.
Ik ben bang dat de keuze gewoon fout heeft uitgepakt, al neem ik daar de club niets in kwalijk want ik blijf erbij dat de keuze zeker te verantwoorden was. Jammer genoeg pakt die niet goed uit. Hopen dat je een Nagelsmann kan verleiden..

30 november 2020 om 15:11

Nagelsmann gaat echt niet naar ons. Wij zijn niet meer een topper, het klinkt hard voor sommige fans, maar zelfs de Spurs is ons aan het inhalen links en rechtsom.

30 november 2020 om 16:28

Daarom zeg ik ook hopen. Zowat alle andere grote clubs zijn voorzien, dusja wie weet.

30 november 2020 om 18:51

Ik moet zeggen dat ik ook voorstander was. Helaas pakt het slecht uit. Dan moet je verder kijken en niet blijven aanmodderen, ook al hou ik er niet van om elke week van coach te veranderen.

30 november 2020 om 18:53

Dit Arsenal had een ervaren, gelouterde manager nodig. In een elftal wat niet loopt en waarin niet veel kwaliteit en persoonlijkheid zit en redelijk wat jonge spelers spelen had je meer aan een gelouterde trainer dan aan de kroonprins. Je ziet toch redelijk vaak jonge trainers falen tegenwoordig. Wellicht kan een jonge trainer bij een club als City waar het barst van de kwaliteit, maar niet bij een Arsenal. Arsenal kan nu beter éã©n van de vele Duitse toptrainers aantrekken, al willen die geen stap omlaag doen denk ik.

1 december 2020 om 08:26

Makkelijk praten achteraf. Jij roept om Ancelotti, maar die laat ook niets zien. Zoveel trainers waren er niet voor handen en dan kan ik begrijpen dat je deze gok aan gaat. Bij Chelsea pakt het bv wel goed uit.

Een stap omlaag? Ik heb het niet over Klopp & Flick (tuchel zou ik niet willen), maar over bv Nagelsmann en voor hem is Arsenal geen stap omlaag. Natuurlijk doet Leipzig het goed en spelen ze al 2 a 3 jaar Cl, echter blijft Arsenal de veel grotere club, meer financiën, meer mogelijkheden etc.
Klopp ging ook naar Liverpool toen Liverpool een zinkend schip was. Maar goed, jij kan weer even jouw negatieve provocerende zinnetje zeggen he.

Mensen gaan nu een punt maken betreft hij shit zegt. Shit kan gebruikt worden voor meerdere termen dus voor degene die dit al gaat benoemen als rascistische uitlating hou alvast je mond dicht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
7.Everton337
8.Chelsea3010
9.Arsenal306
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
A. LacazetteAanvaller178
E. NketiahAanvaller131
B. LenoKeeper200
N. PépéAanvaller133
MartinelliAanvaller40
Cédric SoaresVerdediger30
BellerínVerdediger170
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

Engeland
1 fan
Verdediger, 25 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 27 januari
Parma heeft vertrouwen in een akkoord met Bayern Müchen over Joshua Zirkzee. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren