Dubbel drama voor Real Madrid: thuisnederlaag en blessure Hazard

Zaterdag, 28 november 2020 om 22:59Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 23:21

Real Madrid heeft voor de derde competitiewedstrijd op rij niet kunnen winnen. Het team van Zinédine Zidane ging zaterdagavond in het Estadio Alfredo Di Stefano met 1-2 onderuit tegen Deportivo Alavés, nadat eerder ook al niet van Valencia (4-1 verlies) en Villarreal (1-1) was gewonnen. Tot overmaat van ramp moest Eden Hazard na nog geen half uur afhaken. Real Madrid heeft nu zes punten minder dan koplopers Real Sociedad en Atlético Madrid; de stadsgenoot heeft bovendien een duel minder gespeeld.

Real Madrid liep eigenlijk al van begin af aan achter de feiten aan. Na vier minuten ging de bal immers op de stip toen een kopbal van Victor Laguardia tegen de arm van Nacho Fernández aan ging. Thibaut Courtois raadde de hoek, maar de inzet van Lucas Pérez vanaf elf meter was té scherp: 0-1. Het team van Zidane had moeite om te reageren op de nadelige marge en de kansen voor de bezoekers stapelden zich met regelmaat op.

Een andere domper op de eerste helft van Real Madrid was het uitvallen van Hazard na nog geen half uur spelen: de aanvaller had te veel last van een spierblessure en moest zich laten vervangen door Rodrygo. De entree van de Braziliaan sorteerde echter een positief effect op het spel van Real Madrid. De grootste kansen waren voor Toni Kroos, die de bal tot twee keer toe van dichtbij niet langs Sergio Pacheco kreeg.

Real Madrid begon ongetwijfeld vol goede moed aan de tweede helft, maar een flater van Courtois leidde de tweede treffer van de Basken in. Na een ietwat geforceerde terugspeelbal van Raphaël Varane was de doelman weliswaar Pérez te slim af, maar hij schoof het leer recht in de voeten van Joselu. De aanvaller mikte het leer vanaf een meter of twintig in het lege doel en zette het team van Pablo Machin daarmee op een 0-2 voorsprong.

Het team van Zidane was duidelijk van slag na de tweede treffer en mocht zich gelukkig prijzen dat het daarbij bleef. Pérez kreeg de bal in een één-tegen-één-situatie niet langs Courtois en Joselu het schoot het leer in kansrijke positie huizenhoog over. Tien minuten voor rust floot de arbiter voor een strafschop, maar de grensrechter had buitenspel gezien. Het was tekenend voor de wedstrijd van de Koninklijke, dat enkele minuten voor tijd toch op 1-2 kwam. Pacheco keerde op voortreffelijke wijze een inzet van Vinicius Junior na een corner, maar de rebound was een prooi voor Casemiro. Daar bleef het echter ook bij, ook omdat een schot van Isco in de vijfde minuut van de blessuretijd op de bovenkant van de lat eindigde.Gerelateerd

Meer sportnieuws

166 reacties (laatste reactie door fcb_catalunya)

Courtois is fantastisch, 1 van de beste keepers die ik ooit gezien heb. Maar hoe haal je het in je hoofd om terug te passen naar hem? Meevoetballend is hij altijd al dramatisch geweest...

28 november 2020 om 23:02

Dan moet je niet bij Real spelen als je niet kan meevoetballen

28 november 2020 om 23:04

Een keeper staat er toch gewoon om ballen te stoppen? En dat doen er weinigen beter dan Courtois.

28 november 2020 om 23:05

Real is Barcelona niet. Real kan heus wel met een wereldkeeper spelen die niet kan voetballen.

28 november 2020 om 23:05

Tja, noem eens 3 keepers die wel goed mee kunnen voetballen...

28 november 2020 om 23:08

Ze hebben er maar 1 nodig.

28 november 2020 om 23:09

Ter stegen, Neuer en Ederson

28 november 2020 om 23:10

Een keeper moet kunnen keepen de rest is mooi mee genomen

28 november 2020 om 23:14

Onzin, madrid heeft het niet als vereiste om een meevoetballende keeper te hebben.

28 november 2020 om 23:26

Onana bijlow en ter stegen

28 november 2020 om 23:56

De 3 die je nu noemt hebben ook al genoeg geblunderd met de voeten? Neuer bij het verre uitkomen van hem, Ter stegen vorige week nog (of enkele weken ik weet het niet meer juist). Alle keepers maken fouten het zijn nu eenmaal mensen

28 november 2020 om 23:04

Dat is verdienste van Alaves's hoge druk op dat moment. Het gaat allemaal zo snel en voordat je het weet wordt het een countergoal.

28 november 2020 om 23:06

Dus als ik het goed begrijp wil je zeggen dat je geen bal terug mag passen op de eerste doelman van de grootste club ter wereld?! Hahah wat een grap zeg...

28 november 2020 om 23:09

Een bal terug passen naar de keeper is dan ook helemaal niet nodig, tenzij er een strategie achter zit zoals bij Guardiola.

Barcelona en City hebben meevoetballende keepers nodig, de andere teams hoeven dat bijna nooit te doen.

28 november 2020 om 23:55

Wat een onzin man. Je kunt niet stellen dat je vanwege een bepaalde strategie nooit een bal naar je keeper hoeft te passen. De keeper van fucking Real Madrid moet toch zeker wel een balletje kunnen aannemen en terug passen. En als ie vervelend aankomt met een stuit zoals nu dan peert ie 'm maar lekker de tribune in. Wat is dit voor raar gedoe joh? Dit is gewoon een grandioze blunder van Courtois en mensen proberen het hier af te schuiven op degene die hem aanspeelt, koekoek!

29 november 2020 om 08:18

Dit is juist het triestige op deze bepaalde forums hij maakt een fout ja. Maar de 100x dat hij real red waar andere doelmannen zich 5x moeten omdraaien om de bal uit het net te halen daar wordt over gezwegen. Alleen maar kunnen bashen op hem. Voetballend mss niet de beste, maar in doel wel 1 van de beste.

29 november 2020 om 09:05

Oh neehoor, dat beaam ik evengoed. Courtois is een erg goede doelman en die heb ik dit seizoen alleen al een paar vrijwel onmogelijke ballen zien pakken die hooguit 5 keepers ter wereld misschien pakken, dat klopt. Ik vind het alleen raar dat er mensen zeggen je moet geen bal naar hem passen. Die 2-0 van vandaag mag hem toch gewoon niet overkomen, daar kunnen we het toch prima over eens zijn. Dit is bij ons in de vierde klasse nog een fout als je als keeper dwars door het midden de tegenstander de bal in de voeten schuift!

29 november 2020 om 09:15

Daar kan ik het zeker eens met je zijn, hij moet die bal gewoon het stadion uitjagen. Maar bij belgie voetbald hij anders best ok mee. Maar worst mss beter aangespeeld, maar dat is iets anders. Hij is een hele goede doelman. Hij heeft overal prijzen gewonnen, dus hij zal het zeker goed doen.

28 november 2020 om 23:08

Een van de beste keepers die je ooit hebt gezien? Nou, dan zou ik het internet maar eens op gaan.. Courtois in vorm is inderdaad fenomenaal, maar er zitten te veel dipjes en van dit soort momenten in. Hij wisselt enorm sterke periodes/seizoenen af met flaters, daardoor kan ik hem simpelweg niet tot de beste keepers ooit rekenen.

28 november 2020 om 23:11

Keepte gewoon heel sterk vandaag. Enkel is het nu al heel zijn leven zo dat hij niet mee kan voetballen. En op vlak van flaters is hij juist de beste van alle topkeepers, hij maakt er zeker het minst. De meerderheid komt er ook na een pas terug op hem.

29 november 2020 om 08:30

Voor een topkeeper is het gewoon erg pover. Je kan geen bal terugspelen op hem, want dan raakt ie in paniek. Een penalty houdt ie nooit tegen en als je 1 op 1 staat gaat ie vaak snel naar de grond waardoor hij al tig keer door een stiftje gepasseerd is. Ik vind het wel heel veel zwakke plekken voor zogenaamd 1 van de beste keepers ooit.

29 november 2020 om 08:43

Pingels zijn geen zaken waar je een keeper negatief op moet beoordelen. Als je keeper daar goed in is, is het enkel een bonus. Positionering, reflexen, timing en kunnen uitkomen bv zijn zaken waar je een keeper op beoordeelt.

29 november 2020 om 14:15

Hoe kan je nou zeggen dat hij heel sterk speelde met zo´n blunder, wat een onzin zeg. Sterker nog, er loopt zelfs in Madrid al een betere keeper rond: Jan Oblak. Qua flaters klopt er ook niets van, er zijn veel stabielere keepers die dit soort dipjes nooit gehad hebben. De beste van alle topkeepers.. Heb je Neuer, Ter Stegen, Alisson en Oblak wel eens goed bekeken?

28 november 2020 om 23:10

Goh je mag hem wel aanspelen, maar dat moet best goed zijn (nu stuiterde de bal wat) en hij moet gewoon beseffen dat hij niet kan voetballen en die bal naar voor janken.

28 november 2020 om 23:40

Hij kon na de aanname gerust de bal wegrammen hoor.
Ik snap nooit waarom je als speler (of keeper in dit geval) dingen probeert waarvan je eigenlijk weet dat je het niet kan.
Ram die bal gewoon weg dan is het iig niet jou schuld als er iets gebeurd.

28 november 2020 om 23:49

Ja hij kon em inderdaad gewoon naar voor trappen. Maar die bal was al niet geweldig waardoor er toch wat meer druk op hem kwam, er was nog wat druk van een tegenstander en hij zal toch nog wat onzeker zijn na die fout bij het nationale elftal. Het zat er bijna aan te komen zou je durven zeggen.

toen ik de opstelling zag wist ik al dat dit ging gebeuren. op papier zijn het misschien leuke namen maar ze zijn stuk voor stuk zo real madrid onwaardig. hazard alweer geblesseerd, dit is gewoon niet grappig meer. met spelers als isco, vazquez, marcelo, nacho, asensio ga je nooit meer de cl winnen als je geen mbappe en haaland hebt. en ja, als kroos die bal gewoon aflegt op mariano sta je voor maar dit kan gewoon niet. zidane moet zich nu echt ernstige zorgen gaan maken. elke andere trainer was er al uit gegooid maar puur vanwege zijn ''status'' die ontleend is aan het feit dat hij ronaldo en prime modric/kroos/ramos/marcelo had mag die blijven zitten.

28 november 2020 om 23:04

Ga je schamen met je 'status' van Zidane. En jij noemt je een fan?? Zidane heeft Real 3x de CL bezorgd en vorig seizoen de titel met een dode selectie. Hou gewoon je mond dicht als je niks beters te zeggen hebt

28 november 2020 om 23:16

Als je iets van voetbal weet dan weet je dat Zidane zijn status aandeel had op de CL winst en niet Zidane zelf, ik bedoel tactisch is die SHITT en zijn wissels zijn zoo slecht abnormaal. Zoals RMMAFAN Hierboven al aangeeft had Zidane het geluk dat al die spelers in hun prime waren anders was het heel anders gelopen. Zidane OUT!! haal maar een coach met lef die ook echt de beste 11 opstelt!!

28 november 2020 om 23:21

Jij moet je ook schamen met je onzin. Is het de schuld van Zidane dat Nacho windmolen speelt in de 16? Is het Zidanes schuld dat Courtois opeens een breinstilstand heeft en de bal zo passt? Is het Zidanes schuld dat Kroos de bal niet aan Mariano geeft die voor OPEN DOEL staat?? Is het Zidanes schuld dat de VAR besloot de monitor uit te zetten en ergens aan het wandelen was?? Zidane heeft Real zoveel gegeven en dan zijn er clowns zoals jij die zeggen dat het allemaal geluk was. Echt ik schaam me voor supporters zoals jij

28 november 2020 om 23:51

Nee maar je kunt het wel aan zidane rekenen dat je niet een wedstrijd tegen de nummer 15 van la liga kan domineren, laat staan zakelijk winnen. Je kunt hem ook aanrekenen dat dit geen incident meer is en we ontzettend slecht zijn gestart. Het is in mijn ogen simpel, de chemie tussen de trainer en spelers onderling is uitgewerkt. Het is tijd voor een nieuwe elan. Zidane beschermt de oude garde, maar ook vanavond zien we weer dan een Marcelo gewoon niet goed genoeg meer is. Tijd voor een nieuwe trainer en wat nieuwe spelers!

29 november 2020 om 00:04

Niet mee eens dat de chemie is uitgewerkt. De spelers zijn gewoon slappe zakken en dat ligt niet aan Zidane. Asensio, Isco en Marcelo kunnen het gewoon niet meer en dat ligt niet aan Zidane. Hij maakt een fout door niet in te zien precies HOE ver deze spelers zijn afgezakt, wat te begrijpen valt aangezien hij ze al zo lang kent. Dit seizoen is gewoon een tsunami van individuele fouten. Kijk maar hoe veel penalties en blunders we tegen krijgen.. Is niet normaal meer. Geloof er in dat ZZ het kan omkeren.

29 november 2020 om 00:14

Ik hoop dat ik het mis heb, want ik ben Zidane dankbaar voor alles maar als ik dit zo zie... het is dit seizoen misschien wel het slechtste Real in de dikke 10 jaar dat ik kijk. Dat is deels op het conto van de uitgebluste spelers en deels op het conto van niet werkende tactieken.

29 november 2020 om 01:42

Met alle respect maar Zidane stelt die spelers op en hij is eind verantwoordelijke. Zodra Ajax een wedstrijd slecht speelt hoor je ook meteen zware kritiek op Ten hag over spelers en opstelling. Hoort helaas bij grote clubs en Real presteert gewoon niet goed op het moment ergens gaat het daar fout en vaak is de Coach dan de dupe.

29 november 2020 om 00:07

Nou Mbappe heeft letter net ook weer PSG twee punten gekost

29 november 2020 om 00:15

Past ie dus perfect bij ons spel, of niet dan Karim Benzema? :P

Ik geloofde nooit in de Marcelo-vloek maar dit seizoen kan niemand meer om die vloek heen, dit lijkt echt te zijn. Maar niet alleen Mendy konden we vandaag heel goed gebruiken, ook Fede en Odegaard werden echt gemist en nog maar te zwijgen over Hazard die uitviel en natuurlijk Big Benz en El Capitan. Het is vrij realistisch dat onze voorhoede volgend seizoen wordt : Hazard Benzema Mbappe... maar als zulke jongens er nu niet in staan dan kan je ook geen goals verwachten. Ik vind over de scheids klagen altijd te makkelijk maar vandaag gingen er wel meerdere beslissingen tegen Madrid. Het is nu gewoon overleven voor Zidane totdat een hele rits spelers terugkeert van blessures. Dit was echt een slordige partij, ik kan niet wachten tot King Ramos weer terug is om de lijnen uit te zetten. Het seizoen duurt nog lang, we will be back stronger! Maak er een mooie zaterdag avond van Madridistas

28 november 2020 om 23:13

Ik zou niet eens willen dat Mbappe in dit Real komt te spelen. Dat gun in die jongen niet. Pure armoede om te spelen in dit Real.

28 november 2020 om 23:19

Ja we missen wel veel spelers maar ik snap wat je bedoelt hoor. Zonder Ramos en Benzema, dan haal je wel echt onze 2 grootste spelers weg en als we dan een penalty en een Courtois assist weggeven, ja dan kan je verliezen. Maar Mbappe zou ons echt al een stuk verder kunnen helpen. Ik kijk uit naar zijn komst, Florentino kan ons niet een tweede seizoen zonder transfers laten staan

Waar zal ik beginnen. Een hele goeie georganiseerde alaves die dodelijk was in de counter. Het kon hier makkelijk 4/5-0 staan met al die kansen in de 2de helft. De scheidsrechter kan niet alles zien maar de var had real Madrid een penalty moeten geven toen Marcella naar beneden werd getrokken en dat was een cruciale geweest, los daarvan zag ik een hele slappe Madrid waar ik best van schrok omdat ik real namelijk niet zo ken. Al speelt real slecht dan creëren ze altijd nog wel wat maar dit x thuis tegen alaves was het echt een drama en het geluk zat helemaal niet mee. Marcelo pfff wat moet ik zeggen, hij speelt weinig en dus denk ik dat hij vertrouwen mist en hazard begint echt frustrerend te worden als het dan al niet zo is. Courtois een grote fout maar los daarvan stond hij z’n mannetje wel.

Tja weer een drama vertoning tegen dit soort ploegen. Tuurlijk zit de scheids tegen en is helaas de fout van Courtois fataal. Maar dit soort wedstrijden hebben we gewoon te vaak dit seizoen. Dit soort ploegen moet je thuis altijd pakken. Voor alle mensen die het er niet mee eens zijn dat Zidane weg moet. Ik respecteer dat zeker maar in mijn ogen is het gewoon klaar. We hebben nieuwe ideeën nodig. We moeten weer opbouwen en daar is Zidane gewoon niet de man voor. Het is niet mogelijk dat zowel Jovic, Militao, Vinicius, Rodrygo etc niet beter worden. Een Hansi Flick scenario kan net als bij ons zo helpen. Dat spelers zoals Varane, Kroos een nieuwe prikkel krijgen. Een Boateng en Müller zijn ook zo opgeleefd en spelen 10x zo goed tegenwoordig. Maar goed dit is mijn mening over het huidige seizoen van Real. Natuurlijk hoop ik dat het beter gaat worden dit seizoen maar daar heb ik een hard hoofd bij.

Na de goede wedstrijd tegen Inter, had ik weer zin om Real in actie te zien. Totdat ik de opstelling zag een uur voor de wedstrijd. Je centrale duo is al niet zo sterk zonder Ramos en dan maak je het nog erger door Marcelo en Lucas op te stellen. Zidane had gewoon met Mendy en Militao op de back posities moeten beginnen. Daarnaast is Casemiro in dit soort wedstrijden niet nodig. Ploegen graven zich toch in en dan heb je behoeften aan een type Odegaard. Hij speelde tegen Inter goed en wordt beloont met een plek op de bank. Dat is typisch Zidane echt waar. Na de wedstrijd zal hij weer met zijn standaard praatjes komen zoals: "Het is schuld van de trainer, ik zal zoeken naar oplossingen".

28 november 2020 om 23:03

Vind Zidane echt tactisch zooo matig, ondanks dat hij als speler lijn idol was. Als trainer heeft ie de prijzen gewonnen, wat k dankbaar ben. Maar verder echt we doen maar wat daar in madrid, niks meer of minder

28 november 2020 om 23:06

Ben hem ook dankbaar voor alles, maar het is nu duidelijk zichtbaar dat hij niet de juiste man is. Een team met wereldspelers kan hij goed managen zoals in zijn eerste periode. Maar nu heb je talenten die zich moeten ontwikkelen. En als ik heel eerlijk ben, staat iedereen stil in zijn ontwikkeling. Met name Vinicius maakt dezelfde fouten als in zijn debuutjaar.

28 november 2020 om 23:55

Het lijkt gewoon tijd te zijn voor een nieuwe wind, waar spelers niet hun plek verdienen op naam maar op heo goed ze spelen. Ik hoop dat we deze zomer het roer omgooien.

28 november 2020 om 23:14

Zidane lijkt me niet meer de juiste coach te zijn. Voor het real van even geleden was hij top, gewoon een goede peoplemanager die wist waar hij de poppetjes moest neerzetten en goed met de ego’s omkon (is allemaal veel moeilijker dan het lijkt), maar als het kwalitatief dan wat minder is dan komen zijn negatieve punten ook naar boven drijven.

28 november 2020 om 23:24

Liers / zware conclusie hoor, terwijl Zidane dus zijn beste middenvelder beste aanvaller en beste verdediger mist, en zijn eigen keeper geeft een assist en dan is Zidane opeens niet de juiste man? Aan het einde van het seizoen worden de prijzen pas verdeeld, tot die tijd hoef je alleen maar vertrouwen te houden in de Fransman, vergeet ook voor het gemak niet dat hij in de zomer 0 euro mocht uitgeven. Als hij straks een voorhoede heeft met Hazard Benzema Mbappe heeft, ja dan mag je hem beoordelen. Hou tot die tijd geduld en laat Zidane zn ding doen

28 november 2020 om 23:27

Inside zelfs daarmee doen we maar wat, gaat ook nergens over. Totaal geen lijn te zien in Zidane zijn ideeën ( filosofie wise ) en er komen jonkies aan en die hebben een andere type manager nodig

28 november 2020 om 23:31

Haal bij ieder ander team de beste aanvaller middenvelder en verdediger eraf en dan krijgt ieder team het zwaar, helemaal als je cadeautjes weggeeft. Er komen geen jonkies aan, onze jonkies moeten verhuurd worden (Rodrygo, Vincius, Hugo Duro, Reinier, Kubo, Regi). Zidane is aan het wachten op zijn droomaanval, als het daarmee niet loopt dan mag je hem veroordelen, tot die tijd heeft Zidane meer dan genoeg krediet opgebouwd

28 november 2020 om 23:31

@lierse Eens, de individuele kwaliteit om wedstrijden te beslissen daalt elk seizoen nu onze bepalende spelers ouder worden en slijtage ondergaan. Dat kunnen Vinicius en Rodrygo (nog) niet opvangen. Dan heb je meer aan een trainer die een duidelijke filosofie heeft, dat zorgt dat je minder afhankelijk van kwaliteit.

28 november 2020 om 23:35

Wat lul jij toch slap man , weet niet wat je rookt of gebruikt maar je moet er van afblijven!
Met zowel Ramos als Benz hebben wij dit seizoen en ook vorige seizoen schandalig slecht gespeeld, je doet nu echt alsof wij beide spelers al maanden missen!
Ik weet niet welke wedstrijden jij kijkt, ik denk alleen dat je op livescore kijkt, want als je wedstrijden van Real kijkt, kan je never nooit zeggen dat je tevreden bent en het spel goed genoeg is!
Het is toch echt Zidane die kiest voor een Marcelo, Asensio, Varane en die geen back- up heeft voor Carvajal/mendy en die maar blijft proberen om met een dode middenveld genaamd, Casemiro, Kroos, Modric te spelen?? Of denk je ook dat Perez de opstelling bepaald, als dat het geval is dan heeft Zidane (die zo groot is als speler/coach) toch geen zin meer om daar te zitten en zou hij al weg zijn na vorig seizoen.
En jou gezever telkens over Mbappe alsof 1) Dat tijdens de Corona een done deal is 2) Maar de vraag is of Mbappe wil spelen voor een Real die elk jaar zwaar qua niveau omlaag gaat en 3) Mbappe is een wereldspeler maar zal echt niet alleen het team op sleeptouw kunnen nemen en dat een seizoen lang.

28 november 2020 om 23:36

Zidane mag zeker zijn ding doen, maar het lijkt erop dat hij te moeilijk afscheid kan nemen van bepaalde spelers. Marcelo was een paar jaar geleden veruit de beste back die er was, maar nu kan het niet meer. Het middenveld Kroos-Modric-Casemiro werkt al twee jaar niet meer. En eigenlijk wordt er ook al tijden gespeeld alsof er niks veranderd is de laatste paar jaar, terwijl natuurlijk Ronaldo vertrokken is. Maar vertrekken moet Zidane niet doen denk. Veel betere kandidaten zijn er niet meteen en als al dat gespaar van Perez tot uiting komt (dat er nog eens een klapper aankomt lijkt me toch duidelijk, al kan Corona het wel lastiger maken), dan kan Zidane zomaar weer de juiste man zijn.

29 november 2020 om 00:24

Maar het is niet makkelijk he. Afgelopen kon Real zowat niets. Jaar ervoor hadden vele van hen nog dikke contracten die je niet zomaar weg deed. Komende zomer zal dat veranderen en hebben sommige nog maar 1 jaar contracten en anderen een aflopende e.d. plus heb je nu te maken met blessures e.d. waardoor Zidane nauwelijks een keer gebruik kon maken van zijn complete selectie. Het zijn gewoon lastige tijden naast dat je ook nog eens aanvallende kwaliteiten mist. Zie Klopp's Liverpool ook in een zure situatie.

29 november 2020 om 00:37

Nee inderdaad. Maar beslissingen zoals Reguilon wegdoen en Marcelo behouden en Jovic nooit echt een degelijke kans geven staan toch los van dit soort dingen. Maar zoals je zegt. Stel er komt een Camavinga en een Haaland of Mbappe, dan lijken veel problemen potentieel verholpen.

29 november 2020 om 01:04

@insider jullie hebben nou 3 wedstrijden verloren In la liga en ramos stond in de basis bij 2 van de 3. Overigens stond ramos ook in de basis bij de 4-1 verliespartij tegen valencia. Het ligt echt er niet aan dat ramos er vandaag niet was.

29 november 2020 om 07:34

De aanval met Hazard Benzema en Mbappe is op papier top, maar bij Hazard begin ik toch serieus te twijfelen of dat nog goed komt voor meer dan 5 matchen aan een stuk. Bij Chelsea lieten ze hem ook al meer rusten het laatste seizoen. En je kan geen top aanval hebben als er 1 schakel weg valt. Die moeten door wedstrijdritme perfect ingespeeld zijn op elkaar. Op het middenveld zit er sleet en Ramos gaat ook niet mee blijven gaan, zo een leider is onvervangbaar.. Nee, zeker voor Europese successen zie ik het somber in voor Real.

29 november 2020 om 08:23

Kan je zelfde zeggen over hoe er over courtois nu gepraat wordt. Hij red veelal de meubelen voor real, maar nu hij in de mist gaat. Is het courtois dit courtois dat. Toch bizar, het is gewoon zo zidane leuk met een goed team, maar zodra het minder kwalitatief wordt dan valt hij door de mand

28 november 2020 om 23:29

Drukke schema. A.s. CL duel komt er weer. Zie Carva, out tegen Inter, Hazard vandaag. Spelers moeten rust krijgen anders gaan ze kapot, dus je wordt gedwongen zowat. Koeman eveneens. Zie Klopp's Liverpool. Die hebben ook moeite, enkel hun topaanval redt hun hier en daar en aankoop Jota. Maar ze hebben ook problemen. Zie wie wij missen allemaal. Het is een hoofdpijndossier.

Geen enkele moment in de wedstrijd leek het erop dat real dit nog ging kantelen. Wat een wanprestatie in de zoveelste slechte thuiswedstrijd. Nacho zou nog niet opvallen bij een middenmoter in de keuken kampioen divisie.

Wordt een verassende kampioen in La liga dit jaar

28 november 2020 om 23:04

Nee, ik denk Athletico

28 november 2020 om 23:07

Vind ik ook wel een verassing, als je dat van te voren had gezegd

29 november 2020 om 09:52

Suarez zal lachen Al hoop ik op een kleintje genre Sociedad

Hier doelde ik dus op nadat wij wonnen van inter, ik heb oprecht geen idee waar we in madrid mee bezig zijn. Ach het zal ook wel.. felicitaties aan Alves

Verkoop die hazard gewoon, is toch binnen de kortste keren geblesseerd.

Atletico pakt het kampioenschap. Barca en madrid kunnen beter focussen op copa del ray en super cup. Jammer dat hazard weer geblesseerd is, mooie sierlijke speler.

28 november 2020 om 23:07

Moet wel zeggen dat Atletico en Sociedad echt prima in vorm zijn al winnen ze vaak met minimale verschil. Ook lijden die twee veel minder onder blessures dit seizoen in tegendeel tot Real Madrid en Barcelona.

28 november 2020 om 23:09

Ze staan niet voor niets bovenaan he. Daarbij heeft atletico ook nog versterkt met de beste spits in la liga van de afgelopen paar jaar. Ik lach mij rot om hoe suarez bij barca pastte en nu ook in atletico past terwijl het andere speelwijzen zinJn. En griezman lukt het niet 😭

28 november 2020 om 23:15

Ik vind nog te vroeg mannen. Ik hoop natuurlijk dat onze club hem pakt maar Atletico creëert altijd zo weinig. Dat kan niet hele seizoen goed gaan.

28 november 2020 om 23:19

Bij Griezmann draait het enkel om vertrouwen. Het heeft naar mijn mening niks met speelstijl te maken. Ik denk dat Griezmann bij de afwezigheid van Messi wel los kan komen. En Suarez moest gewoon worden geloosd vanwege zijn salaris. Bovendien was hij zelf (al is het onbewust) gewoon toe aan een nieuwe uitdaging.

28 november 2020 om 23:20

Te vroeg inderdaad. Een sterke begin kan echter het verschil zijn op het eind. Ik moet ook nog eens bekennen dat ik atletico leuk vond voetballen tegen barca. Zou mooi zijn als messi het op zijn heupen krijgt dit seizoen, die kan ons het kampioenschap nog brengen.

28 november 2020 om 23:21

@ajax die suarez schiet atletico nog naar het kampioenschap dadelijk😂.

Arme Hazard begint langzaam een Dembele 2.0 situatie te worden voor Real Madrid. Bizar hoe ongelukkig hij tot nu toe bij zijn droomclub speelt.

28 november 2020 om 23:16

Eens. Het is ook helemaal niet grappig maar je begint gewoon medelijden met hem te krijgen zo. Zijn leeftijd zit ook niet mee..

Zelfs mijn vriendin bezorgt me niet zo veel hoofdpijn als dit Real Madrid. Dankjewel Zidane. Iedereen kon zien dat de opstelling nergens op sloeg. Ik ben Marcelo dankbaar, maar hoelang nog mag hij een wedstrijd verkloten? 3 van de laatste 5 thuis wedstrijden verloren. En een fantastische optreden van de scheids en de Var, echt fantastisch!

28 november 2020 om 23:21

Het aanblijven van Marcelo kan je enkel Zidane aanrekenen. Hoe kan hij zo blind zijn?

28 november 2020 om 23:39

Op zich zou de redenering nog gevolgd kunnen worden dat Reguilon verkocht werd met terugkoopoptie om hem zo veel te laten spelen bij Spurs en dan Marcelo als back-up te houden. Want modric was vorig jaar ook een periode heel slecht, maar heeft zich toch wat herpakt. Ze zullen gehoopt hebben dat hetzelfde gebeurde met Marcelo.

28 november 2020 om 23:26

De situatie is gewoonweg rampzalig. Klopp heeft het ook met Liverpool en die presteren ook moeizaam alleen hebben nog wel een fatsoenlijke aanval waarbij aankoop Jota ze hier en daar redt. Real heeft te maken met blessures, covid, de drukke schema waardoor rouleren genoodzaakt is. En dan geef je sommige rust, gaan anderen zitten blunderen. Drama. Carva out, nu Hazard erbij. Hadden al afwezigen, tsja.

28 november 2020 om 23:30

Haha Blink, je vriendin verdient wel meer credit dan Zidane met zijn opstellingen en tactiek.
Voor de rest helemaal mee eens!

Triest, echt triest dit. Real Madrid. De club verdient een betere naam. De grootste club ter wereld die dit voetbal laat zien. Ik heb echt medelijde met mijn mede Madridistas. Het is niet alleen dit jaar, nee het is al meer dan twee jaar dat Real Madrid dit soort voetbal laat zien. Schaam je diep zeg. Thuisnederlagen tegen Cadiz en Alaves, hoe verzin je het? Waar zijn de tijden gebleven dat je alleen maar moest invullen met hoeveel goals je gaat winnen tegen dit soort tegenstander's? Van uit Inter winnen, naar een nederlaag thuis tegen Alaves. Schandalig man. Nonsense spelers ook die rondlopen bij de club die netjes de tribune warm houden bij clubs als Bayern en City. Wederom komt Zidane weer aanzetten met dat oude verrotte middenveld en als toetje Marcelo op linksback die een gratis corner weggeeft waaruit de penalty uitkwam. Dat Zidane met zo opstelling komt, is natuurlijk zijn schuld, maar hij krijgt ook de kans van Perez om dit te doen omdat er simpelweg geweigerd wordt om door te selecteren. En die ouwe opa Perez maar druk maken over salarisverlaging. Courtois gaat ook lekker mee in de malaise. Gadverdamme zeg hoe kan je zo de fout gaan bij de 0-2? Penaltys kan die tegenwoordig ook niet meer pakken. Puntenpakker Courtois van vorig seizoen zie je niet meer. En dan Hazard. De grootste miskoop die weer eens geblesseerd is. 160 miljoen de prullenbak in. Dat gaat nooit meer goed komen. Fijn man, officieel 6 punten achter op Atletico terwijl ze nog een duel tegoed hebben. Het zit niks anders op dan in de top 4 eindigen in de competitie en kijken of je de Super Cup en Copa kan winnen. CL kan je helemaal vergeten met deze gare team. Terechte nederlaag? Jep. Verwacht? Jep 70 procent. Hoop serieus dat dit seizoen zo snel mogelijk voorbij is. Geen eer te behalen.

28 november 2020 om 23:10

Zonder automatismen is het elke keer weer hopen op bevliegingen. Met de kwaliteit die we hebben ingeleverd en de ouderdom bij bepalende spelers worden dat soort bevliegingen steeds schaarser.

28 november 2020 om 23:30

Precies. Ik snap het, het is een vreemd seizoen voor iedereen. Amper voorbereiding en iedereen moest er plotseling snel staan. Casemiro zegt het nu zelf ook na de wedstrijd. Niet genoeg tijd om voor te bereiden op het nieuwe seizoen en er zijn ontiegelijk veel wedstrijden achterelkaar. Maar dan nog mag het geen excuus zijn om dit soort voetbal te laten zien tegen de Alaves's en Cadiz's van deze wereld. Het zit gewoon puur in de kwaliteit. En precies wat jij ook zegt. Het is iedere keer hopen op een bevliegingen of op penaltys. In het verleden had je nog een ene Cristiano Ronaldo rondlopen bij je club. Maakt niet uit of je een slechte wedstrijd speelt, dan had je nog altijd Ronaldo die de boel kon redden. Nu moet je tegenwoordig hopen op kinderen als Vinicius JR en Rodrygo. Van Asensio mag je helemaal niks verwachten, spook voetballer. Ook ben ik er wel inmiddels klaar mee dat we nog steeds in het Alfredo Di Stefano stadion spelen. Lijken echt op een derde rangs club. Ik mis het Santiago Bernabau zo erg.

28 november 2020 om 23:26

De situatie is gewoonweg rampzalig. Klopp heeft het ook met Liverpool en die presteren ook moeizaam alleen hebben nog wel een fatsoenlijke aanval waarbij aankoop Jota ze hier en daar redt. Real heeft te maken met blessures, covid, de drukke schema waardoor rouleren genoodzaakt is. En dan geef je sommige rust, gaan anderen zitten blunderen. Drama. Het is niet anders dan afwachten tot zomer 2021.

Courtois blunderde klopt. Maar los hier van mag Real Courtois echt wel op handen dragen. Is een absolute topper die al veel punten voor Real gepakt heeft en nog zal doen.

Dit is Real-onwaardig. Er blijkt overigens andermaal dat de verdediging van Real zonder Ramos een zinkend schip is. Door twee individuele fouten gaat het vandaag mis. Eerst een domme actie van Nacho, erna een blunder van Courtois. Nogmaals, dit hoort niet bij de kampioen van Spanje. Overigens begint het huwelijk Hazard-Real Madrid toch wel heel erg schrijnend te worden.. Voor de wedstrijd zei hij dat hij veel minuten nodig heeft om zijn vorm te krijgen, en dan dit. Hopelijk valt het mee.

28 november 2020 om 23:11

Vergeet Mendy niet. Real heeft nog nooit verloren met Mendy als starter in La Liga.

29 november 2020 om 01:08

Zonder ramos? Real madrid heeft 3 wedstrijden verloren in la liga nu. Ramos stond in de basis bij 2/3 van de wedstrijden alleen vandaag niet. Ramos speelde ook tegen valencia toen real madrid 4-1 op zij pak kreeg. Ramos of geen ramos de verdediging is slecht.

De hegemonie van Real en Barcelona lijkt voorbij te zien net als de hegemonie van het Spaanse voetbal op Europees niveau. Op zoiets hoef ik geen medelijden mee te hebben. Laat ze maar snijden in hun budgetten.

28 november 2020 om 23:16

Tot de coronacrisis voorbij is en ze weer perfect gebruiken kunnen maken van hun excellente commerciële diensten.

28 november 2020 om 23:18

Sevilla heeft vorig seizoen de Europa League nog gewonnen. Daarnaast zullen Real en Barca snel weer aan de top komen. Talent is aanwezig en ook aantrekkingskracht voor eventuele aankopen is aanwezig. Het is nu kwestie van de juiste manager aanstellen die er een team van maakt.

28 november 2020 om 23:19

Hou toch lekker op met je hegemonie is voorbij. Verliezen tegen Alaves heeft niks te maken met eindigen van Hegemonie of niet. Wacht maar tot die clubs weer hun stadion uit kunnen verkopen. Clubs als Real en Barca zullen of je het leuk vind of niet weer terug komen aan de top van Europa. Of het nou volgend seizoen is of het seizoen erop. Ze komen vanzelf weer sterker terug.

29 november 2020 om 09:20

wat een heerlijk excuus met stadion uit kunnen verkopen. Triestig dat zulke clubs te afhankelijk zijn van torenhoge tv-gelden en inkomsten van toeschouwers. Corona heeft aangetoond dat de befaamde Spaanse 3 topclubs een voorbeeld zijn van financieel wanbeleid. Dat wanbeleid mochten ze uitvoeren van de Spaanse profliga en de Spaanse staat terwijl de Europese belastingbetaler de dupe is om de Spaanse banken te redden.
Zoals het er nu naar uitziet gaat de Primera Division de kant uit van de Serie A.

28 november 2020 om 23:20

@bbayern1990 Wat een wrok in jouw reactie haha. Klein trauma nog overgehouden aan Ramos? Overigens heb je wel gelijk hoor, maar dat was voor vorig seizoen al duidelijk. De EPL en Bayern zijn al een 1-2 jaar de absolute top. Real en zeker Barca zullen zich opnieuw moeten uitvinden.

29 november 2020 om 09:23

Hoezo een trauma aan Ramos? Dat is al 6 jaar geleden toen Guardiola nog coach was van Bayern. De algemene tendens is zelf dat de Bundesliga sterker en sterker wordt en dat zonder rijke eigenaren, rijke sjeiks, alhoewel er een paar uitzonderingen zijn met Sap, VW, Bayer en Red Bull.

28 november 2020 om 23:30

Niemand vraagt om je medelijden. Zoals ik het lees heb jij het heel erg moeilijk gehad de afgelopen 10 jaar.

29 november 2020 om 09:25

ik heb gewoon gewacht op een moment dat het een keer niet goed gaat met Real en Barcelona. Ze hebben in het verleden sportieve successen geboekt door boven hun financiële stand te leven. Te hoge salariskosten, achterstallige schulden op korte termijn,...

29 november 2020 om 09:44

Het financiele plaatje boeit mij eerlijk gezegd niet zo heel erg veel. Ik geniet niet meer of minder als het achter dr schermen goed/slecht loopt met de financien. Overigens is het recente succes van barca vooral door eigen jeugd spelers gekomen.

Real moest vroeger gaan verjongen. Nu is het een uitgebluste selectie . Mag heus een nieuwe spits bij en vervanger voor modric. Achteraan ook niet stabiel genoeg daar ook vers bloed. Wat zou ik De Bruyne graag bij Real zien, kunnen ze die nu echt niet kopen ?

29 november 2020 om 00:42

Madrid heeft er bewust voor gekozen de laatste jaren om weinig geld uit te geven. De vernieuwing van het stadion wordt apart gefinancieerd maar mogelijk zat deze toch in het achterhoofd.

Moeten er nog woorden worden vuil gemaakt ? We hebben het met zn allen kunnen zien.... de zoveelste
trieste , wagelijke en pijnlijke vertoning van Real en dit allemaal mede mogelijk gemaakt Zidane.
Zelfs een blinde ziet dat het middenveld Modric-Casemiro-Kroos verleden tijd is, alleen Zidane wilt dit niet
toegeven en geeft ons de fans de zoveelste middelvinger. Spelers als Asensio die bij met alle respect een Az moeten
vechten voor een basis plek mogen voor de zoveelste keer beginnen aan de aftrap. En spelers als Marcelo (waar ik giga fan van was)
moeten met alle respect nooit beginnen maar maximaal alleen 10-15 minuten invallen en dan als aanvaller maar never nooit in de verdediging.
Maar chapeau voor Zidane die keer op keer ons puntverlies laat lijden door zijn gebrek, zijn koppigheid en zijn onvermogen als coach.
We hebben spelers als Regullion, Hakimi, Llorrente, Kubo, en ik mis er nog paar laten gaan en behouden spelers die
over de hill zijn en continue het niveau omlaag halen, top echt bedankt !
Over het spel wil ik niet eens beginnen, welke spel...? Welke tactiek...? Zidane zit er nu 2+ jaar en er is geen enkel
idee. De ene wedstrijd zetten we druk op de helft van de tegenstander, de andere wedstrijd zakken we in als een promovendeus.
Er is maar 1 idee en 1 spel en dat is zo simpel en overduidelijk te verdedigen en doe je totaal geen schade mee en dat
zijn die ontelbare slechte voorzetten en dan hopen dat er iemand tegen aankopt. Zidane weet toch wel dat Cr7 al jaren niet meer speelt voor ons toch?
We scoren bijna nooit uit voorzetten, vrije trappen of corners, als je zo gek bent op cross-passen train hier dan ook Verdomme op, maar ook
dat is teveel gevraagd voor Zidane, die wil graag alleen maar trainen op schiet oefening (daar word je mee dood gegooid op instagram en facebook)
en tijdens de wedstrijd schieten de spelers de 3e ring in alsof ze onderling hebben afgesproken, wie het hoogst schiet krijgt een cadeau.

Ik blijf het herhalen, Zidane is mijn favo speler geweest en 1 van de redenen geweest waarom ik Real was gaan volgen
en fan ben geworden van de club, maar de guy has to go. We hebben iemand nodig a-la Mourinho die schijt heeft aan naam en behaalde successen in het verleden
en iedereen een fair chance geeft en je gewoon op de bank zet of desnoods thuis laat. Iemand die wel begrijpt wat een spelopvatting is en de tactiek perfect beheerst.
Dan mogen mensen mij hier gaan afkraken over Mourinho en afbraak voetbal, maar vele vergeten dat hij de grondlegger was samen met Ancelotti voor de behaalde successen van Zidane.
Zidane is een geweldige people manager die alle ego's en haantjes in bedwang kan houden, maar zodra dat is uitgewerkt zie je dat er niks meer dan los zand overblijft van het team.

Ja we hebben ook geen geluk met de nodige blessures zoals Valverde, Ramos, Benz en nu Alweer Hazard, maar guys ook met die 3 spelers speelde we belabberd en
was het spel om niet aan te zien? Wanneer hebben wij voor het laatst met 2-3 doelpunten verschil gewonnen en was het spel om van te genieten? Behalve tegen Inter kan ik mij dat echt niet
meer herinneren....

Het is gewoon mis-management momenteel door geen waardige vervanger te hebben voor Carvajal en Mendy, maar 3 echte Cb's te hebben waarvan 1 nooit speelt en 1 al 2-3 jaar dramatisch is.
Geen waardige vervanger te hebben van Benz, en aub kom niet met een Jovic want die heeft tot nu toe geen deuk in een pak boter kunnen slaan.
En voor een team als Real hebben we jaren al geen 1 waardige speler als rechtsbuiten, we hebben al 3 jaar geen normale speler die daar uit de voeten kan, Bale is al 2-3 jaar niks meer en Vasquez met alle respect
is niet het niveau wat je wekelijks in de basis wil zien, ondanks dat hij een van de weinige is die stinkend zijn best doet.

Dit Real doet momenteel zowel pijn aan mijn ogen als mijn hart en ik begrijp sommige deluaded fans niet hier op voetbalzone die week in week uit schreeuwen dat
DE Koninklijke , DE Beste VAN DE Wereld, en voetbalpo*r*o aanstaande is en dat we teams gaan stuk spelen of die bepaalde belabberde spelers gaan lopen verdedigen.

Momenteel met wat we hebben moet dit de starting eleven zijn en niemand anders:

Cortouis, Mendy (ondanks ik geen fan van hem ben, Marcelo kan echt niet) Militao, Ramos, Carvajal, Valverde, Modric, Odegard (ja er is geen verdedigende midddenvelder en de balans is moeilijk maar onder het jaar van Ancelotti waar Real
geweldig voetbal speelde, speelde we met Kroos, Modric, Isco, James , dan maar zorgen dat je de bal in het team houd en bij balverlies moet iedereen mee verdedigen, ik zet Casemiro er bewust niet in, want die speelt me toch een potje belabberd voetbal dit jaar en is in alle facetten gewoon zwak).
Hazard- Benz- Rodryo
En momenteel met Hazard afwezig zou ik zeggen speel dan desnoods met een 4-5 mans middenveld waarbij of Kroos of Casemiro mee kunnen doen als noodplan, maar niet beide heren tegerlijkertijd.

Over de wedstrijd kunnen we heel kort en krachtig zijn, we verdiende het niet om te winnen en ik gaf dit al aan tijdens de voorbeschouwing toen ik de opstelling zag.
Ja we verdiende minimaal 1 strafschop, ja kroos is een egoistische zak aardappel want Mariano kon makkelijk de 1-1 inschuiven, maar desondanks we weten dat de Arbitage en Var in Spanje de slechste is in heel Spanje, soms heb je ze , soms tegen maar met alle respect
maar tegen teams als Alaves, Valencia hoor je met een 3-0 te winnen gezien hun vorm en de materiaal die ze hebben, maar zelfs dat lukt ons niet.

Dit zinnetje blijf ik herhalen " het word een hele lastige, lelijke, moeizame seizoen voor ons Madrid fans, want momenteel spelen we niet mee voor 1 prijs.
De titel zal niet voor ons zijn, we staan momenteel 9 freaking punten achter op de nr.1 en we zijn maar 10 wedstrijden in het seizoen, dat is triest.
De CL als we geluk hebben en 1e worden kunnen we met wat fortuin een Porto of een andere zwakkere team loten voor de 8e finale maar to be fair guys momenteel kan elk team dit Real pakken, mits je een goede dag hebt dus zo
makkelijk zal dat ook niet zijn.

We kunnen wel lacherig doen richting Barcelona en het bestuur die daar zat en alle miskopen die zij hebben gedaan, maar ook de technische bestuur bij Real
maakt er een zooitje van, spelers die wat toevoegen verkopen/verhuren en spelers die er niks van bakken behouden.
Daarnaast Perez die met zijn fetish om de volgende Neymar te scouten en vervolgens 120 miljoen heeft uitgegeven aan 3 braziliaanse spelers waarvan alleen 1 oke is en dat is Rodryo.
Vinicius is een waardeloze speler en ook Reinier lijkt bij Dortmund niks te kunnen betekenen en zit heel vaak niet eens op de bank.

Sorry voor de lange post mensen maar dit moest er even uit bij mij en laten we hopen dat we volgend seizoen minstens 3-4 nieuwe spelers mogen verwelkomen, het hoeven niet allemaal Gallaticos te zijn, maar je zou zeggen
er lopen echt wel genoeg gasten rond die beter presteren dan wat we nu hebben en niet zoveel moeten kosten (kijk eens naar Jotta die 40 miljoen heeft gekost en doelpunt na doelpunt scoort voor Liverpool).

28 november 2020 om 23:53

Ik kan me enigzins voorstellen hoe je je nu voelt.

Youtube naar: UCL Final Lisbon theme. Geluid hard aan, ogen dicht, en even denken aan de mooie momenten.

Er komen betere tijden aan!

29 november 2020 om 00:05

Haha wil je me nou laten huilen ;p Thanks voor de tip heb het opgezocht en heb er van genoten ! Na regen komt de zonneschijn!

zwaai gasten als mariano, isco, marcelo enzo uit. voegen helemaal niks toe. Van mijn part geef je marcelo een ambassadeursrol ala butragueno ofzo maar heb t echt helemaal gehad met hem.

Ik vind het triest om te zien hoe die Asensio zo ver is terugvallen. Toen hij op het toneel verscheen lulkte alles hem. De laatste jaren speelt hij anoniem mee. Bijna bij geen goal betrokken.

29 november 2020 om 01:14

Makkelijk om mee te gaan als alles goed loopt. Barca had in de tijd van messi xavi en iniesta ook een paar jeugdspelers die leuk mee konden draaien omdat die andere 3 zo belachelijk goed waren en dat compenseert

29 november 2020 om 12:53

Hij was gewoon erg goed. Schoot ook onmogelijke ballen de kruising in. Zijn zware blessure speelt mogelijk een rol hierin,

29 november 2020 om 09:23

Hij kan altijd nog in een pindakaasreclame spelen. On: ik weet het ook niet, hij is overigens niet de enige die ver is teruggevallen en/of heel wisselvallig presteert. Ik weet ook niet waar het bij Real nou precies aan ligt. Af en toe denk je het lek is boven maar dan vallen ze toch weer aardig terug.

Hazard was bij Chelsea toch zelden geblesseerd? Pech dat hem dit nu zo vaak al overkomt bij Real.

Real is beter af zonder die overroepen diva. Heeft nul toegevoegde waarde. Een vierde van zijn aankoopprijs en je hebt een speler met veel meer rendement.

Lekker moment weer voor Hazard om geblesseerd te raken. Kan hij tijdens de feestdagen weer lekker dik(ker) worden. Jammer dat hij nog geen moment heeft kunnen laten zien wat hij in zijn mars (hehehe) heeft. Weet niet of het blessuregevoeligheid is of gewoon nog steeds niet fit. Kan me niet heugen dat hij bij Chelsea ook zoveel blessures heeft gehad als bij Madrid

29 november 2020 om 10:01

Dikker of niet die jongen kan beter voetballen dan vele andere spelers. En heeft genoeg gewonnen denk ik. Maar hij trekt zich niks aan hoor van wat hier gezegd wordt. Hij is een familieman, heeft hij al vaker gezegd.

Weer een blessure. Moet toch echt enorm hard zijn voor Eden, dat je dit moet blijven overkomen. Real en Zidane kunnen niet blijven hopen op een volledig fitte Hazard want die zal er misschien nooit meer komen. Kan je dat die jongen verwijten? Neen, althans niet zijn keuze om zo vaak geblesseerd te zijn. Maar een topspeler die binnenkwam bij de club van zijn dromen had toch meer moeten leven voor zijn sport. Was het te veel gevraagd om een beetje topfit te zijn vorig jaar toen ie eindelijk naar de club van zijn dromen ging, met zijn idool als trainer? Is het lichaam op? Het zou zomaar eens kunnen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4255 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Barcelona3722
4.Sevilla3610
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
AsensioAanvaller171
K. BenzemaAanvaller1710
Vinícius JúniorAanvaller162
RodrygoAanvaller110
T. CourtoisKeeper190
E. HazardAanvaller72
M. DíazAanvaller51
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

287 fans
Middenvelder, 31 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Real Madrid 17 1 4 0
2019/2020 Real Madrid 35 4 2 0
2018/2019 Real Madrid 28 0 2 0
2017/2018 Real Madrid 27 5 4 0
2016/2017 Real Madrid 29 3 6 0
Laatste voetbalnieuws

Beloning lonkt voor Frenkie de Jong na ijzersterke en productieve maand

Frenkie de Jong is door LaLiga genomineerd voor de titel Speler van de Maand januari. De middenvelder van Barcelona is met name de laatste weken zeer goed in vorm, wat hem...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 27 januari
Parma heeft vertrouwen in een akkoord met Bayern Müchen over Joshua Zirkzee. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren