De Telegraaf: Mohamed Ihattaren een stap dichter bij Ajax

Zaterdag, 28 november 2020 om 14:51Jeroen van Poppel • Laatste update: 14:55

Mohamed Ihattaren wordt door Mike Verweij van De Telegraaf opnieuw aan Ajax gelinkt. Volgens de journalist ligt de aanvallende middenvelder door zijn situatie bij PSV onder het vergrootglas bij Marc Overmars, directeur voetbalzaken van de Amsterdammers. Toch gelooft Verweij dat een transfer van Ihattaren naar Ajax 'heel moeilijk' wordt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

186 reacties (laatste reactie door tornado72)

Wow de telegraaf is echt aan het zoeken! Wil hem heeeel graag bij Ajax zien maar realiteit is anders.. Hij moet hoeveel kosten? 30 mil??

27 november 2020 om 23:51

30 miljoen is een onverantwoorde investering. Ik ben fan van hem, maar is hij dat supertalent dat zo'n hoge transfersom waarmaakt? 30 miljoen is bizar veel geld. Ook in deze markt. Ihataren heeft 2 keer echt uitgeblinkt in grote wedstrijden. Tegen ajax en sporting. Al met al verder een tegenvallend rendement dat ongetwijfeld beter wordt, maar hoe goed?

27 november 2020 om 23:55

Ik had het er gisteren nog met een vriend hierover. Wij zouden hem ook graag bij ajax willen zien. Maar dan echt niet meer dan 18miljoen vast.. Laat hem dan maar de duurste binnenlandse transfer worden.

27 november 2020 om 23:57

Kun je het voorstellen, 30 miljoen euro in deze tijden voor zo'n jonge jongen die misschien heel talentvol is maar nog veel moet laten zien. Daar moet je niet in mee gaan. Hij speelt bij PSV en moet daar maar blijven, omgekeerd zou het ook onmogelijk en niet logisch zijn.

Aankoop 30 miljoen en dan wat, verkopen voor wat?

28 november 2020 om 06:56

En door 30 miljoen te betalen wordt Ajax toch ook niet ‘het Bayern van Nederland’? Dan zouden ze spelers van de concurrent transfervrij of voor een spotprijs moeten ophalen. Als PSV er 25/30 miljoen voor krijgt, dan worden ze er niet eens slechter van. Pas als Ihattaren aangeeft zijn contract niet te willen verlengen, maakt Ajax een beetje kans.

28 november 2020 om 16:33

son_g.
'maar niet meer dan 18 miljoen vast'?? Okay, dan gaat het dus niet gebeuren. Verplaats je eens in de andere positie. Een club wil Onana of Neres halen en die zeggen: 15 miljoen vast of anders niet. Wat zal de Ajaxdirectie dan doen, denk jij?? Meteen verkopen? Nope. Dus nee, 18 miljoen gaat hem niet worden.

28 november 2020 om 17:21

Messibazoer, Zo zie ik het ook. Begin een beetje moe te worden van dit ventje. Terwijl iedereen totaal de weg kwijt lijkt te zijn. Dit gaat over een ventje van 18, dat leuk vroeg zijn debuut heeft gemaak maar kennelijk denkt dat het spelen bij een topclub geen offers of maximale inzet vraagt. Dat geeft alles te denken in mijn ogen over de topsportmentaliteit van deze jongen.
En los daarvan, hoezo moet een topclub de sleutels van de club aan een talent van 18 jaar geven? Dat hij zo vroeg zijn debuut heeft gemaakt en afgelopen seizoen vele heeft gespeeld betekent dat hij nu ofwel door moet groeien (en dus het team gaan dragen), danwel als het even niet loopt een stapje terug doen om daarna weer door te groeien.
Maar alleen al het feit dat die jongen, aantoonbaar, totaal niet fit genoeg is, is echt een omstandigheid die niets met Psv, de trainer of wat dan ook te maken heeft. Dat ligt aan hemzelf. En ik ben gek op types zoals hij, want zijn potentie is enorm. Maar laten we niet doen of de toekomst en het voortbestaan van PSV afhangen van Mo Ihattaren. PSV is natuurlijk groter dan Ihattaren. En nog even voor de helderheid, ooit hadden we eerder al zo'n 'grootste talent ooit' met Ismael Aissati. Die zat op zijn 17e ook al 'op wereldtop niveau' (even zwaar gecharcheerd gezegd). En hoe is dat verlopen? Dus het zegt niks allemaal, en de garantie dat Ihattaren de wereldtop haalt is er niet. Dus hoezo moet PSV de sleutels van de club aan een 18 jarige overhandigen? Onzin!
Het is gewoon aan die jongen zelf. Hij is niet fit en moet dat eerst maar eens worden. En als hij niet speelt, moet hij zorgen dat hij de concurrentie, die nu eenmaal groot is bij Psv, verslaat. En ja, dat ligt aan hemzelf ja. De gedachte dat een trainer een speler die elke dag de beste op de training is niet opstelt, is totaal absurd.
Dus wat mij betreft zou ik hem prima verkopen aan Ajax. En 25/30 miljoen voor hem (plus een doorverkooppercentage uiteraard) is een prima bedrag en ook redelijk naar Ajax toe. En dan wil ik weleens zien hoe Ihattaren dan eventjes in een selectie waar de concurrentie nog een stuk moordender is dan bij PSV overeind blijft en wekelijks opgesteld wordt. Want ga maar na, Ajax heeft dan Labyad, Kudus, Ekkelenkamp en nog een hele serie anderen voor die plek. Nee, heel logisch dan om daar je heil te zoeken als je bij PSV al niet je plek afdwingt. Oftewel, wie legt mij uit dat hij dan niet van de bank van PSV naar die van Ajax gaat? En denk even verder. Hij kan toch ook gewoon bij PSV blijven, iedereen een poepie laten ruiken en dan na een lastig seizoen volgend jaar alsnog zijn gram halen? Waarom zou dat niet kunnen?
Enfin, we gaan het zien. Wat wel heel erg eluk is, is dat Ajaxsuppoprters zich zo verdringen om een speler binnen te halen van Mino Raiola. Hoe was dat ook alweer? 'ajax doet nooit meer zaken met die vuile rat', 'elke speler die Raiola als agent heeft die moet opflikkeren'?? . Mooi man! Als hij naar Ajax gaat dan weet ik wel dat hij direct grootverdiener wordt daar. Dát zou dan in mijn ogen zijn belangrijkste winst zijn. Dan zit hij in ieder geval op de bank met 2,5 mijoen als salaris. Is ook wat waard.
Succes met Mo jongens!27 november 2020 om 23:55

Hahaha voor gewone clubs zal die ongeveer 20 tot 25 miljoen kosten, maar ik denk niet dat psv hem voor minder dan 45 tot 50 miljoen laat weggaan naar de directe concurrent voor het kampioenschap.

28 november 2020 om 00:01

Mocht mo naar ajax willen, gaat hij geen 45 miljoen kosten met een contract van 1,5 jaar. Als hij niet verlengt gaat hij minder dan 20 opleveren aan het eind van het seizoen. Er staat eigenlijk alleen maar gebakken lucht in dit artikel.

28 november 2020 om 00:07

Ik weet dat hij meer kan opleveren. Dus daarom denk ik ook niet dat hij ooit zal komen. Maar voor een speler die nog niet heeft laten zien dat hij een heel seizoen een top niveau kan aanhouden (ook vorig jaar niet). Daarnaast lijkt hij te kampen met overgewicht en is hij niet fit. Misschien ben ik wel huiverig voor een tweede Sulejmani

28 november 2020 om 00:28

Tuurlijk staat er alleen gebakken lucht in dit artikel, maar je denkt toch niet dat psv hun goudmijn voor 20 miljoen naar ajax laten gaan, waar ze hem 1 tot 2 jaar later voor 60-70 miljoen kunnen verkopen. Die jongen krijgt in de loop van aankomend kalenderjaar een contract verlenging, en dan laat psv die clubs maar betalen. Maar reken maar niet dat hij naar ajax gaat voor minder dan 45 miljoen, want dan gaat hij gewoon niet.

28 november 2020 om 01:21

De situatie zal bepalen hoe het loopt. Hij heeft nu nog anderhalf jaar en zoals hij nu behandeld wordt, zal hij vast niet bijtekenen. Dan is ie in de zomaar nog maar een jaar onder contract, dan is het aan PSV of ze nog wat willen verdienen aan hem.

28 november 2020 om 01:22

Hij krijgt een contractverlenging? Wie zegt dat Ihattaren bij wil tekenen dan? Dit is wel heel simpel gedacht want als hij bij PSV niet zo lekker op z'n plek zit gaat hij misschien niet bijtekenen en als ze hem dan in de komende transferperiodes niet verkopen loopt hij gratis weg. En misschien wel naar Ajax..

28 november 2020 om 07:08

Ja die 1 tot 2 jaar ging over voor hoeveel ajax hem kon gaan verkopen. En ja ik weet dat hij ook kan zeggen, ik verleng niet, maar ik verwacht dat dat uiteindelijk wel gaat gebeuren.

28 november 2020 om 08:12

@alfinsekcei, de goudmijn is niet ihatarren. Gakpo, Malen, in iedergeval de talenten die regelmatig spelen. Bij Mo ligt de route van Aisatti, Labyad volledig open. Veel bombarie zeer sterk begin en daarna zakken ze weg. Hebben toevallig ook beide bij Ajax gespeeld en wafen/zijn niet goed genoeg. Geloof ook totaal niet dat Ajax voor Mo in de markt is. Waar moet die spelen dan? Als vleugelaanvaller heeft hij zware concurrentie en als 10 was de start van Kudus dusdanig veelbelovend dat Ajax daar echt wel verder op wil bouwen.

28 november 2020 om 08:36

45 tot 50 miljoen? Op basis van wat? Hij heeft nog werkelijk niets gepresteerd dat die prijs verklaard.

28 november 2020 om 09:23

@myvision Het feit dat velen ervan uit gaan dat hij het niet naar zijn zin heeft is net zo'n simpele gedachte. Ihattaren heeft dat juist eerder ontkracht door de duurste transfer te willen worden. Dat gaat hij nu niet worden, dus blijft hij in Eindhoven. Maar goed, de journalistiek hedendaags bestaat alleen nog maar uit verzinsels, negatieve belichtingen of roddels, er komt geen greintje onderzoek of bronvermelding meer voor. Zeker niet bij dat Amsterdamse kladje waar dit al jarenlang beleid is. Geloofwaardig zeker niet, maar dat is een roddelblad als Privé ook nooit geweest, dus ze roepen en schrijven maar. Raiola heeft een goede band met PSV, heeft ook nog niets geroepen (wat hij normaal gesproken zou doen) dus zal er achter deuren gewoon normale gesprekken plaats vinden. Ik blijf het ook raar vinden om hier Ajax steeds bij te betrekken terwijl ze in Amsterdam ook allang hebben aangegeven dat ze niet zomaar geld kunnen uitgeven vanwege Corona, dan ga je niet veel geld naar de concurrentie pompen.

28 november 2020 om 11:19

@romarky: ik reageer slechts vanwege het feit dat Ihattaren voor nog slechts 1,5 jaar vastligt. Alfonso doet aannames, het is zeker geen vaststaand feit dat hij bijtekent. In de huidige situatie gaat Ihattaren niet veel opleveren. Of hij bijtekent, naar een andere club vertrekt of naar Ajax gaat is inderdaad suggestief. Maar je kan in de huidige situatie dus niet spreken over "duurste transfers ooit" en "hij gaat niet voor minder dan 45 miljoen naar Ajax". Want dat is op basis van het huidige contract onmogelijk en mensen gaan hier voorbij aan de mogelijkheden die Mo zelf heeft.

27 november 2020 om 23:57

De titel lokte me maar na de 1e zin stopte ik met lezen. Die 2 doen me denken aan 2 meiden van de middelbare school die non-stop aan het roddelen en stoken waren. Fake verhalen de school in slingerde en het nog zelf geloofde ook. Hoe is het mogelijk dat deze 2 roddel meiden journalist zijn? Echt bespottelijk!

28 november 2020 om 20:42

Dat komt omdat die 2 weten dat PSV het Ajax best nog lastig kan gaan maken. PSV speelt alles behalve slecht, alleen de afronding moet beter. Ook houden ze hun speelwijze steeds langer vol. Dus proberen die 2 gewoon onrust te stoken. Net zoals dat verhaal van Zahavi en de andere aanvaller, complete bullshit!!

28 november 2020 om 17:37

Ben wel benieuwd welke spelers jij op de bank wilt zetten om Ihattaren te laten spelen trouwens. Want Ajaxsupporters willen hem persé binnen halen, maar hoezo gaat hij niet gewoon van de bank van PSV naar die van Ajax precies?

28 november 2020 om 18:22

Okay, fair point. Maar doet Schmidt niet ongeveer hetzelfde? Rouleren? Deels gedwongen door de Corona uitbraak, maar ook Schmidt heeft een brede selectie waarbij de concurrentie voor de plekken van Mo moordend is. Wat geeft jou het idee dat hij het bij Ajax dan wél wekelijks zou redden? En wat is dan het verschil bij PSV (op een door Raiola bedongen fiks hoger salaris na dan)?

28 november 2020 om 01:19

Ajax gaat niet verder dan een beetje meer dan de helft en misschien dat PSV 15% bij een eventuele doorverkoop.

28 november 2020 om 02:55

Welke positie zou hij moeten spelen bij Ajax vraag ik me af. Ik wil hem dolgraag bij Ajax zien maar Kudus fit en Klaassen speelt hij er niet uit en Gravenbergh is ook sterk bezig. Iemand een idee voor welke positie hij gehaald zou worden?

28 november 2020 om 13:32

We hebben het over volgend jaar en dan zullen er ook weer spelers vertrekken bij Ajax. Zo gaat dat ieder jaar.

28 november 2020 om 14:24

Ik denk dat Ihatarren sowieso niet in aanmerking komt voor de twee controlerende cm posities. Imo kan die op 10 of rechtsbuiten spelen. Met Neres en Antony in de selectie zie ik weinig kans op RB, en zoals je zelf al zegt zodra Kudus weer fit is betwijfel ik ook zeker of hij die op de bank zou houden. Aan de andere kant weet je niet wie er bij Ajax allemaal verkocht worden, en ik zie toch 10x liever Ihatarren als backup/roulatiespeler dan Labyad.

28 november 2020 om 18:23

Vind 20-25 miljoen+ wel heel erg veel voor een roulatiespeler. Jij niet??

28 november 2020 om 03:24

Hij blijft niet eeuwig 30 miljoen kosten als zijn prestaties zo blijven... Aissati was ook één van jullie toptalenten en ging uiteindelijk voor een habbekrats naar Amsterdam. Nu wil ik niet zeggen dat Ihattaren al veel minder waard is geworden of ooit naar Ajax komt, maar de realiteit is op dit moment dat hij nooit 30 miljoen meer kost en een eventuele overstap steeds dichterbij zou kunnen komen zolang hij niet presteert/reserve blijft.

28 november 2020 om 17:04

Daarbij heeft Ihattaran een contract tot 2022. Dan kan PSV dus sws niet te veel vragen aanstaande zomer.

28 november 2020 om 17:41

Ik dacht zelf dat PSV in principe gewoon kan vragen wat het wil, toch? Of betekent dat een speler die onder contract staat zelf bepaalt wat zijn transfersom moet zijn? En ja, dat geldt toch ook gewoon als er omstandigheden zijn die maken dat hij weg wil?

28 november 2020 om 08:33

Eerder 5 miljoen. Als Haaland 20 miljoen kostte vorig jaar, dan is Ihattaren minder dan 5 miljoen zelfs. Want dat niveau heeft hij nog lang niet. Maar goed dit hele stuk is onzin en heeft geen nieuwswaarde. Het is pure speculatie van de telegraaf.

28 november 2020 om 08:59

Zulke vergelijkingen en bedragen zijn echt van hetzelfde niveau als het artikel. Al die potentiële teams hebben Mo jarenlang speler van diverse toernooien zien worden (club en land). Dat alleen maakt hem al veel meer waard.. of hij daadwerkelijk zijn enorme potentie gaat waarmaken is de vraag, maar wie verkoopt het grootste talent op zijn 18e voor 5 miljoen, dan snap je niet hoe de voetbalwereld in elkaar zit ben ik bang.

28 november 2020 om 11:12

Futures je beseft dat clubs zelf kunnen bepalen voor hoeveel ze iemand verkopen?

28 november 2020 om 11:56

Svenzxy 30 mil was die waard nu niet meer sinds Schmidt zeker de helft. Ajax moet een Anthony achtige bedrag neerlegen bij PSV en kijken wat ze gaan doen. Met van Bommel was PSV nu verder geweest dan nu. En de spelers waren meer waard geweest.

28 november 2020 om 11:59

Onder de huidige omstandigheden kost Ihattaren geen 30 miljoen. Minder dan de helft. Op de een of andere manier gaat het nu mis met hem bij Psv. Wij weten er het fijne niet van, maar er lijkt sprake van onprofessioneel gedrag i.c.m. geen klik tussen speler en coach. Als die situatie niet wijzigt en Ihattaren weinig tot niet speelt, daalt zijn transferwaarde net zo snel als het virtuele zetelverlies van Fvd. Dus zou Ajax - als die willen - hem voor een bedrag rond de 10 miljoen kunnen halen. Maar ik moet nog maar zien of Ajax die stap waagt. Het is vaker verkeerd afgelopen met sterren in de dop...

28 november 2020 om 17:46

Pinko.
De hele denktrant dat PSV hem voor tien miljoen aan Ajax zou moeten verkopen is berust op verkeerde aannames en een zeer groot wishful thinking. Wat Ihattaren kost, is ten eerste gewoon aan Psv. Niet aan Ajax, niet aan Raiola en ook niet aan Ihattaren. Ajax kan bieden wat het wil, maar als PSV die tien miljoen zonder reactie van tafel veegt, dan is dat feest gewoon voorbij. En denk je echt werkelijk dat PSV hem voor dat bedrag zou laten gaan? Alsof PSV geen enkele keuze zou hebben? Dan doe je aan zelfillusie.
Dat PSV geen 50 miljoen of meer gaat krijgen, momenteel, dat is geen raketwetenschap. Maar om dan zo eventjes iets te roepen over tien miljoen is gewoon naief. Iets daar tussenin, dat zou prima kunnen.
En ook aan jou de vraag, jij doet dus als Ajaxsupporter kennelijk heel graag zaken met Mino Raiola? Leuk om dat ook weer te horen. Prima zaakwaarnemer namelijk, die Raiola. Eentje die ook altijd rekening houdt met de belangen van Ajax.

28 november 2020 om 22:30

Het is utopie om te denken dat PSV Ihattaren aan Ajax gaat verkopen; die staan er hetzelfde in als AZ. Nooit je beste spelers aan Ajax verkopen. Ik ging in mijn post er gewoon vanuit dat in het hypotetische geval Ajax de kans zou krijgen om hem voor zo'n 10/15 miljoen over te nemen, ik nog moest zien of Ajax dat onder de huidige omstandigheden zou gaan doen. Er is namelijk wat met Ihattaren aan de hand. En dus moet je eerst onderzoeken wat dat is. Daarnaast moet Ajax af en toe zaken doen met Raiola. Hij is ook zaakwaarnemer van diverse Ajax spelers, dus ontkom je daar niet aan.

28 november 2020 om 16:10

dat zou voor Ajax wel geweldig zijn. dan heb je met Gravenberch en Ihatteren veruit de twee grootste talenten uit Nederland lopen en met Ten Hag een coach die wel weet hoe je die grote talenten laat renderen

Ik lees hier niet echt nieuws? Dit is gewoon weer alles herkauwen en dan op gevoel een conclusie trekken. Riooljournalistiek dus.

28 november 2020 om 08:19

Dat is er inderdaad niet. En dan ook nog aangeven dat het “wel heel erg moeilijk wordt maar de deur op een kier staat”. Het schijnt dat Messi halen ook op de to do lijst staat. Het wordt moeilijk, maar de deur staat op een kier!

28 november 2020 om 09:04

Hou op schei uit! Dat er nog mensen serieus de discussie aangaan van een niks zeggend iets. Het gaat heel moeilijk worden is de enige juiste in dit artikel.

28 november 2020 om 09:31

Het enige juiste is dat riooljournalistist verweij iets probeert te forceren. Dit zal vnv aan bod komen bij fox sport. Dan beland het bij Marc overmars of eth want iemand van fox vraagt het dan aan hem. En a la, een rel is geboren.

28 november 2020 om 11:42

Dat is idd de domino die dit soort gastjes veroorzaken...

28 november 2020 om 10:12

Dat gebeurt de laatste tijd wel vaker met oude artikelen bijgevoegd met onderbuik gevoelens. Ontzettend jammer voor deze site die imo niet meer de "onafhankelijke" voetbalnieuws sitte is die het was.

28 november 2020 om 11:17

Amen, de titel wordt ook in de eerste alinea tegengesproken. Weer lekker Klickbait dus.

28 november 2020 om 13:09

toch heb ik wel het gevoel dat er iets aan de hand is met Ihatteren want heel het seizoen loopt het al niet lekker tussen PSV en hem. onder Van Bommel en Faber speelde hij alles en kwam hij alleen ter sprake over zijn voetballende kwaliteiten. nu hapert het een beetje allemaal. wat dan de oorzaak is blijft een vraagteken, maar ik hoop dat het snel wordt opgelost want het blijft een geweldige voetballer die ik graag zie spelen

28 november 2020 om 16:24

Jij hebt meegekregen dat zijn vader, zijn steun en toeverlaat, is overleden?

Mike Verweij is zichzelf aan het citeren?

28 november 2020 om 08:38

Toch wel mooi om te zien dat eindelijk iedereen ziet dat Verweij en ook Valentin Driessen altijd maar aan het roepen zijn en geruchten de wereld in aan het helpen zijn die er totaal niet zijn.

28 november 2020 om 08:56

Verweij is net als Freek Jansen van Vi een echte Ajax fanboy. Je kan een hoop over Driessen zeggen maar die is geen Ajax supporter die is echt een Ado supporter.

28 november 2020 om 09:03

Freek Jansen is een Ajax watcher, geen supporter. Die support de Graafschap. Dat is absoluut geen Ajax fanboy.

28 november 2020 om 11:40

Hahahaha, wat een onzin Tornado. Je doet wel lekker mee met riooljournalistiek. Freek Jansen is die hard De Graafschap supporter. Misschien een de pakschaal podcast luisteren van VI. Hij is wel Ajax watcher namens VI maar absoluut geen ajax fan.

28 november 2020 om 17:53

Aangezien ik Freek Jansen persoonlijk ken weet ik dat hij wel degelijk Ajaxfan is, zoals wel meer dat zijn. Klopt dat hij iets met De Graafschap heeft, daar hebben zowel hij als zijn oudere broer een korte periode gespeeld, maar hij is daar absoluut geen 'diehard fan' van zoals jij beweert. Freek heeft zelf trouwens ook bij NAC gevoetbald.
Maar Freek is echt wel Ajaxfan. Wat trouwens niet eens een punt is. Zijn wel meer journalisten en mediafiguren die, net als voetbalfans, supporter zijn van de ene of andere club. Zolang ze gewoon dingen schrijven die hout snijden maakt hun voorkeur niet uit. Maar beweer niet dat hij 'geen supporter' is, want dat is hij wel.

30 november 2020 om 10:37

@4ever4ajax,
Freek Jansen is wel degelijk Ajax supporter. Of je het nou leuk vind of niet.
Dat hij voor de Graafschap heeft gespeeld is de jeugd zegt natuurlijk niet dat hij ook de Graafschap supporter is.

28 november 2020 om 08:57

Verweij is net als Freek Jansen van Vi een echte Ajax fanboy. Je kan een hoop over Driessen zeggen maar die is geen Ajax supporter die is echt een Ado supporter.

Ach ja, wat Mike Verweij wil en wat er daadwerkelijk gebeurt zijn 2 verschillende dingen gebleken. Dit zie ik ook niet gebeuren.

28 november 2020 om 08:21

Ik vind het wel jammer. Vroeger was Mike Verweij een betrouwbare journalist en kwam hij echt met nieuws. Hij onttrok zich altijd aan de rare fratsen van Valentijn Driessen. De laatste tijd trekt hij zich helaas op aan het niveau van Driessen. Heel jammer!

28 november 2020 om 09:32

Echt nieuws trekt geen mensen. Die mensen zijn niet achterlijk hoor. Die weten ook wel dat de helft wat ze zeggen totaal uit de duim gezogen is. Het trekt gewoon meer mensen of het nu klopt of niet zal hun een zorg zijn. Kijk maar naar het aantal reacties van zo’n artikel weer. Missie is weer geslaagd.

Ik lees hier toch een heleboel niks eigenlijk. Hij is een stap dichterbij Ajax, omdat Overmars zijn oog op hem zou hebben. Hele aparte manier van journalistiek. Dit lijkt een beetje copy en paste van het verhaal rond Bergwijn vorig seizoen.

27 november 2020 om 23:56

Dat is het ook min of meer. Schijnbaar is dit het niveau waarmee je een baan krijgt bij de Telegraaf. Met andere woorden; als een krantenwijk toch tegen begint te vallen, zou ik het toch maar eens proberen bij de sportsectie van de Telegraaf.

28 november 2020 om 10:23

Met een krantenwijk kan je nog jezelf verdedigen met "don't shoot the messenger". Als je zelf de nieuwe Valentijn of Mikey wordt, dan word jij terecht het mikpunt van de krantenontvangers. Met andere woorden; doorzetten met die krantenwijk, niet opgeven Sirius!

Dit doet me heel erg aan Bergwijn denken. Speler geeft zelf niet aan dat ie weg wil en Ajax heeft geen bod gedaan. Toen deden ze ook al alsof Bergwijn niet meer terug kon. Was toen ook onzin.

28 november 2020 om 12:29

Tja, maar zolang hij zijn contract niet verlengt is er natuurlijk nog van alles mogelijk, al lijkt mij het wel heel onwaarschijnlijk dat PSV het pareltje van de eigen opleiding naar Amsterdam laat vertrekken.

Haha wat een overduidelijk een-tweetje weer tussen Verweij en Driessen zeg. De een verzint dat Ihattaren niet goed bij Schmidt ligt, de ander rakelt een wekenoud interview op waarin het woord Ajax valt, gooi er wat algemeenheden in over dat Overmars het in de gaten houdt en voila: "Ihattaren is een stap dichterbij Ajax". Hoe doorzichtig wil je het hebben.

28 november 2020 om 00:33

De titel "ihattaren is een stap dichterbij Ajax" komt van voetbalzone. Dat hebben ze in de podcast zelf helemaal niet zo gezegd. de stelling daar was meer dat ze denken dat er meer speelt dan wat er nu naar buiten komt en dat Ajax die situatie volgt maar dat het zelfs dan lastig zou worden.
Daar kun je ook van alles van vinden. Maar ze hebben helemaal niet gezegd dat hij een stap dichter bij Ajax is.

28 november 2020 om 00:43

Los van die titel is het samenspel tussen Driessen en Verweij wel overduidelijk aanwezig. Daarnaast hint Verweij meerdere keren dat er toch echt wel mogelijkheden liggen voor Ajax door deze 'situatie'.

28 november 2020 om 07:02

Die mogelijkheden liggen er toch ook wel?

28 november 2020 om 08:42

In dat geval kun je elke speler een stapje dichter naar Ajax praten wanneer Driessen of Verweij het in hun verhaal noemen. Misschien werken die twee wel voor Overmars?

Goh, weer de Telegraaf... het enige wat ze ook zeggen is dat Overmars hem wat meer in de gaten houdt. Als dat uberhaupt al waar is, zegt dat nog helemaal niks over Ihattaren zelf. Ze zijn wel lekker op dreef vandaag daar zeg met niet onderbouwde bullshit de bühne in smijten.

De Telegraaf: Mohamed Ihattaren een stap dichter bij Ajax
Toch gelooft Verweij dat een transfer van Ihattaren naar Ajax 'heel moeilijk' wordt.

Tja, wat moet ik ervan zeggen. Ik vind het allemaal een hoop gespeculeer. Ik heb deze week zoveel meningen gehoord, maar kan het niet gewoon zijn dat Ihattaren gewoon echt ziekjes is.

27 november 2020 om 23:56

Dat "Ihattaren een stap dichterbij Ajax is", is zelfs een verzinsel van VZ. Dat is blijkbaar hun eigen conclusie, die werken er ook doodleuk aan mee 😅

28 november 2020 om 09:30

De Telegraaf: Cristiano Ronaldo een stap dichter bij Psv.
Toch gelooft Daavy dat een transfer van Ronaldo naar PSV 'heel moeilijk' wordt.

Dit zou ook een verhaal kunnen zijn, want Juventus wil Ronaldo verkopen na dit seizoen.

Dit is dus gewoon pure speculatie op basis van niets. Ik wil ook wel voetbaljournalist worden. Dan solliciteer ik maar direct bij De Telegraaf, want schijnbaar kom je daar nog wel een keer aan de bak. Ik kan ook prima artikelen schrijven op basis van m'n eigen observaties en voorkeuren en aan het niveau en kwaliteit van die krant kan ik ook wel tippen!

28 november 2020 om 00:37

In dit geval is het helemaal niet de telegraaf maar voetbalzone. In de podcast hebben ze helemaal niet gezegd dat Ihattaren is een stap dichterbij Ajax is. De strekking van het verhaal daar was dat ze denken dat er meer aan de hand is dan wat er nu naar buiten komt (volgens mij zijn er, terecht of niet, meer mensen die dat na gisteren denken) en dat Ajax die situatie in de gaten zal houden. Daar lijkt me op zich niets mis mee. Dat ze die opmerking op voetbalzone overnement met als titel "de Telegraaf: Mohamed Ihattaren een stap dichter bij Ajax" daar kunnen ze deze keer niets aan doen.

Hij kan wel voor een record bedrag binnen de Eredivisie verkocht worden als hij voor meer dan Sulejmani verkocht wordt, wat volgens mij 16 miljoen was. Nou 17/18 miljoen voor Ihatarren en iedereen is tevreden.

28 november 2020 om 07:51

Iedereen tevreden? Jij denkt dat psv daar tevreden mee zal zijn? Schei toch uit man

28 november 2020 om 13:54

Jazeker dat bedrag voor een wisselspeler is ontzettend veel. En Ihatarren is dat nou eenmaal onder Schmidt geworden.

28 november 2020 om 14:13

Iedereen heeft kunnen zien dat Ihattaren dit seizoen gewoon nog niet in vorm is geweest en dat is ook de reden waarom hij regelmatig op de bank zit. Een Ihattaren in goede doen is echt geen wisselspeler, ook niet onder Schmidt.

Zie hier het zoveelste voorbeeld van een uit de duim gezogen verhaal. Werkelijk alles is gebaseerd op het sabbelen van de eigen duim van de heer Verweij. Van amateur psychologische analyses van het gedrag van Ihatteren tot aan complotdenken over situatie bij PSV zonder enig bewezen onderbouwing.

ijkt me sterk. ik vind mo het beste van af de rechtsbuiten als hangend rechts buiten.zelfde als de tovenaar bij ajax speelde.maar ze hebben bij ajax daar neres en antony lopen.die doen het goed dus waarom dan heel veel geld uit geven aan een speler voor dezelfde positie?

Ja, en Ajax gaat zeker minimaal dertig miljoen euro of zo aan PSV betalen. Schei uit met die onzin. Zou Ihattaren vertrekken dan zal hij wel naar het buitenland verkassen. Geloof niks van die sensatieberichten .

28 november 2020 om 17:57

Ik vind 20 miljoen plus een dik doorverkoop percentage trouwens best een goed bedrag. PSV blij, Ajax een speler erbij in een al overvolle positie plus een speler van Raiola, en eens kijken of hij bij Ajax wél fit raakt en overgewicht verliest dan. Of dat het ook een Aissati verhaal wordt. Van de bank van PSV naar die van Ajxax, tja, wie zal het zeggen?
Of wie weet krijgt die jongen eingeljik de geest en oekt hij de fout waar die ligt. Bij zichzelf!
En gaat hij zich revancheren en iedereen een poepie laten ruiken. En dan Hoogindeconcentratie? Wat gaat hij dán kosten als hij een mooie tweede seizoenshelft draait??

28 november 2020 om 18:26

Geen enkele garantie op wat dan ook. Overtuiging heb ik ook. Maar ikheb meer voorbeelden dat het slecht afloopt dan goed. Anyway, dát is niet eens het grootste issue. Dat je Raiola heerlijk binnen haalt is voor jou dus geen punt?? Vergeet niet he, als het 20 miljoen wordt, zoals jij suggerreert, dan betekent dat dat Ajax daarbovenop dus nog een paar mijoen aan Raiola moet dokken. Zaakwaarnemersfee, weet je nog? Nou betaalt Ajax toch al iets van 15-20 miljoen oper seizoen ongeveer aan fees dus dat is geen punt maar jij vindt dat natuurlijk prima verder?

Dan zie ik hem liever nog bij Feyenoord! Nee maar, mocht ie naar Ajax gaan... Wat ik niet denk, ipv wie zou dat moeten zijn? Heb het idee dat het wel lekker loopt bij Ajax.

28 november 2020 om 08:17

Ja en Anthony dan? Of gaan ze allebei weg volgens jou?

28 november 2020 om 18:07

Ik vul het even aan voor je, dat het iets verstandiger klinkt.
"als je Ihattaren kan halen, moet je hem niet laten lopen als hij betaalbaar is'. Ik zie namelijk met de beste wil van de wereld op geen manier in hoe Ajax een goede deal kan maken als hij meer dan 25 mijoen kost. En de enige manier waarop daarop wordt gereageerd is 'ja maar Ajax kan hem al voor 15/20 miljoen krijgen'. Dat noem je struisvogel politiek. Of die situatie er kan zijn in de komende zomer, dat zou trouwens best kunnen. Als Mo de kont tegen de krib gooit, en zich nog minder professioneel gaat gedragen, wie weet wat Raiola dan kan organiseren waardoor PSV hem voor 20 mijoen moet verkopen. Maar dan is mijn vraag hoe jij dat ziet. Een jongen die niet professioneel is, te zwaar, Raiola als zaakwaarnemer waardoor Ajax naast die 20 mijoen ook nog vele miljoenen aan Mino zelf zal moeten betalen, is dát de jongen die Ajax moet gaan versterken? Echt waar joh?

28 november 2020 om 18:31

iedereen weet dat PSV een super warme club is, en altijd is geweest. Het feit dat zelfs binnen die warmte een speler niet fit terug komt, te dik is en zich behalve incidenten met auto's en rijbewijzen die hij moest inleveren ook op social media kinderachtig gedraagt geeft niet hetbeeld van een proffessional. Als jij voornoemde zaken wel als 'professioneel' ziet, dan hebben jij en ik een ander beeld over hoe een profvoetballer zich hoort te gedragen vrees ik. En ngmaals, als jij nu zo bij PSv doet, hoe doet hij dan bij Ajax als ome Erik hem niet elke week opstelt? Dan wordt hij opeens het braafste jochie van de klas bedoel je? Hahaha, sorry, maar dat zie ik niet nee. bedenk je ook nog even, een 18 jarige die een basisplaats eist en muit als hij er een paar keer naast staat, is dat iest dat hij Ajax past ja?

Je kunt wel heel erg spannend gaan doen over een mogelijke overgang van Ihataren van PSV naar Ajax, maar ik kan mij niet voorstellen dat het werkelijk gaat gebeuren. Aan te nemen valt dat PSV de hoofdprijs zal vragen terwijl Ihattaren momenteel helemaal niet bewijst dat hij een topper zal worden. Ik sluit het niet uit, maar ik vind ook dat zijn reageren op de huidige impasse niet duidt op grote mentale weerbaarheid. Met alle respect, maar ik moet de laatste tijd vooral denken aan Aisatti. Ook een heel behendige voetballer die een mooie toekomst leek te hebben, maar zijn loopbaan is ondertussen uitgegaan als een nachtkaars. Tweede divisie Turkije ? Ik weet het niet eens zeker.
Ik kan mij niet voorstellen dat je voor Ihattaren op dit moment al boven de tien miljoen gaat bieden.

28 november 2020 om 09:33

PSV mag, zolang hij een contract heeft, alles vragen wat ze willen en dat is hun goed recht. En iedereen weet dat als het om Ajax zou gaan, ze nog meer gaan vragen. Ook logisch.

28 november 2020 om 18:12

Precies Kyle! Zo is het exact! Ajax mag als club vragen voor haar spelers wat zij willen en dat mag PSV uiteraard ook! Ik vind het prima dat Hoogindeconcentratie openljik filosofeert vanuit zijn visie als Ajaxfan, maar het zou hem helpen als hij uit of the box gaat denken en zichzelf eens zou kunnen ien in de positie van de TM van Psv. Wat zou die doen Hoogindeconcentratie? Gewoon direct aan Ajax verkopen dan maar? Tja, dan krijg je dit soort gedachtes.
Ik vrees dat Hoogindeconcentratie en anderen rustig het seizoen en het verloop daarvan af moeten wachten. bespiegelingen over situaties in de zomer zijn net zo waardevol als bespeigelingen over hoe Ajax er over een maand voor staat. Weet jij veel? Nee, ik ook niet. Dat is namelijk voetbal.

28 november 2020 om 18:31

Graag gedaan! En voor je informatie, voor zover van belang, het is eigenlijk Constant kantelen. En niet Kanté. Maar dat terzijde hoor.

Zegt Verweij hier dat als Ihattaren lekker in zn vel zou zitten en uit respect naar de supporters van PSV, hij Ajax geen mooie club zou kunnen noemen? En dat ook nog eens koppelen aan een transfer. Wat een verspilde inkt van de beste man....

Ik zou het toejuichen maar al zou Mo naar Ajax gaan en/willen dan gaat Ajax echt geen 30 miljoen neer tellen voor een binnenlandse transfer. Je gaat 1 van je grootste tegenstander van je competitie niet spekken met zoveel geld

Ik ben geen PSV volger, maar die Schmidt hè, wat is dat voor een wijsneus? Gisteren weer gekeken, maar ik denk dat elke willekeurige trainer PSV met dit team beter laat voetballen dan herr Schmidt. En dan ook nog roofbouw plegen op het grootste talent. Ik begrijp de hosanna stemming mbt deze trainer totaal niet.

28 november 2020 om 00:43

Welke roofbouw precies?

28 november 2020 om 01:11

Je zegt zelf al dat je niet echt psv volgt en dan zeg je tegen @skede die misschien wel de grootste psv watcher van VZ is of die in maandenlange coma heeft gelegen.

28 november 2020 om 09:05

Ja klopt, dus ben erg benieuwd welke roofbouw er volgens jou op Ihattaren gepleegd wordt. Leg eens uit dan?

28 november 2020 om 15:27

Ihattaren plaats nota bene zelf filmpjes dat hij extra aan het trainen is buiten de training van PSV om

28 november 2020 om 01:07

Roofbouw? Dat zou zo zijn als Mo elke wedstrijd speelt terwijl hij daar niet toe in staat is qua conditie. Je kunt van alles over Mo beweren, maar niet dat hij teveel speelt. Toch? Tenzij je bij de Telegraaf werkt, dan kun je alles beweren.

28 november 2020 om 01:25

Vreemde uitspraak inderdaad. Ben wel benieuwd hoe PSV fans kijken naar Ihattaren nu. Heeft nu al meer dan 11 maanden geen goal gemaakt of assist gegeven (toegegeven, heeft ook pech gehad want die reeks had al eerder beëindigd moeten worden) want als ik mij niet vergis is zijn laatste goal/assist in een officiële wedstrijd van december 2019 tegen PEC. Hierna 1300+ speelminuten zonder goal of assist terwijl zijn concurrentie wel rendement haalt wat betreft goals/assists. Gotze, Gakpo en Madueke zijn toch de 3 namen met wie hij meest zou moeten concurreren en dichtste bij in de buurt moeten staan qua niveau en output. Dat hij kan voetballen gaat niemand in twijfel trekken mag ik hopen maar hij moet snel gaan scoren of assists geven anders kan die reeks heel pijnlijk gaan worden.

28 november 2020 om 09:22

Dat is ook wel een beetje zijn 'probleem' inderdaad. Hij is al een jaar niet bij een goal betrokken, ging door een moeilijke periode, kwam veel te zwaar terug uit de zomerstop en kon toen in de voorbereiding ook nog eens zijn draai niet vinden. Dat is allemaal niet per se verwijtbaar door zijn persoonlijke omstandigheden maar daar kan een club als PSV natuurlijk niet op gaan wachten. In de tussentijd kun je er alles aan doen om hem zowel fysiek als mentaal te helpen, wat ook gebeurt, maar je ziet nu dat een Madueke gewoon zijn kansen aan het pakken is en wél een hoog rendement heeft. Overigens is Madueke sowieso een vergelijkbaar groot talent dus zo gek is dat ook niet. Ihattaren moet voor zichzelf gewoon even tot rust komen en dan langzaam weer lekker gaan voetballen met een leeg hoofd en een fit lichaam. Daarom zou het denk ik voor hem zelf ook gewoon het beste zijn om zijn contract te verlengen, dat geeft veel meer rust verwacht ik. Nu nog anderhalfjaar dat laten liggen of in de zomer naar een andere club met alle heisa eromheen gaat hem echt niet helpen om weer in vorm te komen. Heb er ook wel alle vertrouwen in dat het goed gaat komen met hem maar dat heeft wel even tijd nodig.

28 november 2020 om 11:19

Mee eens, enige "probleem" is dat topsport zo'n snel wereldje is waar je in 10-15 jaar in meeste gevallen je schaapjes op het droge moet halen. Daar helpen dit soort jaren niet bij, zeker als de concurrentie op gang komt kan je op die manier heel snel van hele wereld aan je voeten naar onder vergrootglas komen. Kijkende naar spel wat PSV wilt spelen kan het met hem echt 2 kanten op gaan slaan. Het counterpressen kan zorgen voor gebrek aan organisatie bij tegenstander als die de bal verliezen en dan kan Ihattaren met zijn visie en passing teams echt uit elkaar trekken maar als 1 speler dan we beetje verzaakt dan kom je zo snel door het middenveld heen en heeft PSV een probleem. Dat verzaken lijkt meer in Ihattaren te zitten dan in Madueke en Gotze. Zou zelf daarom die 2 momenteel voorkeur geven in dit systeem. In een meer behouden variant waarin ze zoals al paar keer dit seizoen naar 4231 gaan met Malen naar links dan zou Ihattaren gezien aanwezigheid van Sangare prima op 10 kunnen. Als ik kijk naar wie bij PSV loopt die ik bij Ajax had willen zien kwam ik ook eerder uit bij Madueke dan bij Ihattaren persoonlijk. (Al is Malen natuurlijk een echte geweldenaar die veruit bovenaan dat lijstje staat) Terwijl in de jeugd Babadi en Vd Riet (de jongste, linksback) op mij geweldige indruk achter hebben gelaten. Komt genoeg moois aan bij PSV komende jaren.

28 november 2020 om 15:35

@wolterx, persoonlijk vind ik Madueke een groter talent. Heeft het explosieve en kan goed afmaken. Wanneer hij iets meer oog krijgt voor zijn medespelers en zijn acties beter weet te timen heb je echt een hele waardevolle speler. Die het zelfs in zich heeft om wereldtop te bereiken, maar goed dat is nog een hele lange weg. Gakpo lijkt bij vele ook het lelijke eendje in de bijt, maar heeft ook enorm veel talent en is ook slechts 21 jaar en ontwikkeld zich rap. PSV is goed voorzien voor de komende jaren wat betreft grote talenten.

28 november 2020 om 14:20

Welke hosannastemming? Ik zie die nog niet, hoor. ik lees vooral afwachtende tot licht negatieve reacties.

Zelf twijfel ik nog over hem. Enerzijds is het echt niet voor niets dat spelers als Zahavi en Gotze heel veel salaris in hebben geleverd omdat ze graag onder Schmidt wilden spelen. Aan de andere kant zie ik ook wel dat er momenteel hele goede spelers op het veld staan die nog te moeizaam samen spelen. En dat is natuurlijk de verantwoordelijkheid van de trainer.

Moet zeggen dat het voor Mo zelf misschien wel de beste stap zou zijn, maar dit is echt nergens op gebaseerd. Het lijkt alsof ze hem bij de Telegraaf zelf naar Ajax proberen te schrijven..

De telegraaf wordt vermoeiend. Er worden zoveel dingen geroepen die nergens op gebaseerd zijn. Er wordt overal iets achter gezocht sinds Schmidt bij PSV begonnen is, worden er verhalen verzonnen. En laten we eerlijk zijn Ihattaren is te zwaar aan het seizoen begonnen en we zijn nu eind november en hij is nog steeds niet op gewicht terwijl er veel gevoetbald is afgelopen weken. Ja hij boekt vooruitgang maar hoe kan het dat hij uit een selectie van 20 plus spelers de enige is die niet topfit is? Ik zelf zie hem niet vanuit PSV naar Ajax gaan en nee PSV zal hem nooit onder 25 mil naar een andere NL topclub laten gaan. Kort samengevat: Telegraaf opzoek naar sensatie en Ihattaren moet in de spiegel kijken

28 november 2020 om 07:56

Zelfde was bij Bergwijn, die was volgens alle roddels ook al zo goed als rond met Ajax..... het zegt helemaal niks wat deze onbetrouwbare sensatiezoekers allemaal op papier zetten. 99 van de 100 keer klopt er geen reet van.

28 november 2020 om 18:18

En jij hebt het over handnekkige geruchten? Wat is de bron hier? Juist, De Telegraaf! Je weet wel. Die brengen helemaal geen nieuws, die hebben geen bronnen, die zuigen letterlijk alles uit hun dikke duim, zijn pure stokers en nare enge mannetjes. En ze brengen fake news dat totaal ongeloofwaardig is en op niets gebaseerd is. Zeg maar, zoals De telegraaf ook keiharde leugens heeft vesrpreid over de relatie van Ten Hag met de spelers en hoe het allemaal niet boterde, in het begin. Waren allemaal leugens toch?
Dan vraag ik me af hoe het dan precies komt dat jij die verhalen over Ten Hag, Overnars, etc. allemaal als leugens wegzet, maar dit 'gerucht' slikt voor zoete koek. Kun jij mij dat precies uitleggen dan, want ik snap niet hoe zoiets dan kan. Zijn ze nou notiore leugenaars die alleen maar dingen verzinnen of zit het dan toch anders. Leg uit!

Tja. Ik denk nog steeds dat als Mo heel goed speelt en heel goed traint hij gewoon zou spelen.

Als hij niet meer bijtekent zal hij vanzelf wel bij een andere club terechtkomen. Dat kan eventueel Ajax zijn, maar ik denk niet dat het veel uitmaakt. Ajax heeft genoeg talentvolle middenvelders, want achter Kudus staan er nog een paar jonge jongen klaar zoals Taylor. Ajax gaat niet de hoofdprijs voor hem betalen. Daarbij: we weten niet wat er gebeurd is, mogelijk mankeert het hem aan fysiek of mentaliteit.
Talent alleen is gewoon niet genoeg. Dat betekent dat het riskant is om hem voor veel geld over te nemen.

Misschien dat hij wel.weg wil/gaat maar niet naar Ajax. Hij kan die dingen over Ajax zeggen en zo het spel op de wagen zetten om een transfer te krijgen. Dat hoeft niet te betekenen naar Ajax , maar naar een andere club.

Dit is gewoon publiceren om het publiceren. Er is woensdag iets voorgevallen, dus is er weer reden om hetzelfde nog eens te plaatsen. Je moet toch wat met je weekend.

In 2 dagen tijd 3 keer geprikt. Toch wel triest dat de telegraaf haar gram nu maar bij psv probeert te halen.

Deze jongen doet mij in zijn carriére verloop maar wat denken aan Van Persie. Vroeg een basisplaats en beslissend, daarna een schop tegen het been van de gevestigde orde maar nog steeds een van de beste spelers. Zie hem niet naar Ajax gaan (op zijn plekken staan toch wel wat aardige spelers met Neres Anthony of op 10 Kudus). Zou kapitaalsvernietiging zijn voor de Amsterdammers.

Die gaat naar het buitenland als hij gaat. Arsenal zou wel mooi zijn om de lijn van Persie voort te zetten :P

28 november 2020 om 10:34

Van Persie had geen aanleg om te zwaar te worden. Een wezenlijk verschil.

28 november 2020 om 12:07

Maar Ihattaren is toch juist niet zo'n 'badboy'/dwarse gozer?

Waar rook is, is vuur, om maar even een open deur in te trappen. Wat je ook de kat of mag vinden van Mike. Ik zou het prachtig vinden als ze in Amsterdam dit kunstje flikken. Talenten moeten spelen zo simpel is het en dit moet je als club ook eisen van een trainer, het is je kapitaal wat nu naar de klote wordt geholpen. Maar nu klink ik als die snor :/

Laten we die jonge knul met rust laten. Een arm om zijn schouder. Hij heeft een moeilijke tijd achter de rug

Er is echt geen plek voor Mo in het huidige Ajax elftal. Het middenveld en de aanval zijn goed bezet en loopt lekker. Trek maar ff de knip voor een sterke snelle CV. Mo moet gewoon strijden voor z'n plek bij Psv.

Wanneer komt Telegraaf eens met echt nieuws van echte journalisten en trappen Verweij en Driessen op straat. En wanneer stopt VZ eindelijk eens met alles zomaar over te nemen van Telegraaf zonder zelf onderzoek te doen. Walgelijk niveau van Telegraaf en VZ

Slim voor Mo om een stapje lager te doen voor meer speelminuten. Misschien eerst contract verlengen en dan hem een jaartje verhuren. Mooi voor Ajax ook om zo'n topspeler een jaartje te mogen huren. 😉

Ook bij Ajax zal hij verdedigende arbeid moeten verrichten, anders wordt Ajax met een driemans middenveld internationaal compleet overlopen.

Ja en dan zit Mo straks ook bij Ajax op de bank en kan Driessen zijn pijlen weer richten op Ten Hag haha.

Als de telegraaf het zegt dan zal het wel niet kloppen. Dit deden ze ook met Bergwijn. Zijn gewoon bezig met het aanpraten van een transfer waar waarschijnlijk niemand mee bezig is.

Wat een onzin zeg, laat die jongen met rust, ik hoop dat hij er tegen ajax 3 inknalt om hiervan af te komen..

28 november 2020 om 13:02

Denk dat je al blij mag zijn dat ie er in het hele seizoen 3 maakt, laat staan 3 goals tegen Ajax, dat gaat natuurlijk nooit gebeuren Nee alle gekheid op een stokkie, dit verzinsel van De Telegraaf begint een beetje vervelend te worden. PSV zal Ihatarren (terecht) nooit naar Ajax laten vertrekken en voor Mo zelf lijkt me dat ook geen goede stap want ook in Amsterdam zal hij in z'n huidige vorm 'gewoon' banken. Als iedereen fit is zijn er gewoon betere opties op 10 en hangend op rechts, net als bij PSV nu.

Wat een BS Die gaat never nooit naar Ajax , en ze gaan in Amsterdam niet dat soort bedragen betalen, al helemaal niet voor een binnenlandse transfer Als Mo nou eens gewoon een kerel is en zich bij elkaar raapt en gaat vlammen in plaats van alleen maar zeuren en op TV domme praatjes verkopen. Wordt nooit een topper op deze manier. Jammer, mentaliteit van lik me vestje .

De telegraaf schrijft Ihattaren al naar Ajax, goed bezig! Zie hem graag komen, maar niet voor 30mln, max 20mln. Zal vast gebakken lucht zijn dit verhaal, maar hij is niet tevreden althans kan ik me niet voorstellen, Schmidt ziet het niet in hem zitten, en zn contract loopt niet lang meer. Tot op zekere hoogte is PSV nog in staat de hoofdprijs te vragen, maar op gegeven moment moeten ze eieren voor hun geld kiezen. Beetje net als Bazoer bij Ajax tijd geleden die uiteindelijk slechts 12mln heeft opgeleverd. Vraag me overigens wel af voor welke plek hij zou moeten komen, 2 Brazilianen op de flanken, Kudus op 10 als die straks terug is..heeft in 2 wedstrijden al net zoveel laten zien als Ihattaren in 2 seizoenen.

Net zoals Bergwijn naar ajax ging.... Is er geen instantie in Nederland die de journalistiek checkt op het publiceren van fake news? Is toch niet normaal dat de grootste krant van Nederland maar gewoon wat onzin de wereld in stuurt puur voor de aandacht.

Tja.. En toch bekruipt me ergens het gevoel dat waar rook is, ook vuur is. Het zou in ieder geval doodzonde zijn als Ihattaren echt verkast door een passant. Hij speelde voor de interland periode best veel (weliswaar door corona), maar werd steeds beter. Ook Voor oranje zei hij af, dus dat geeft me hoop dat het echt een fysiek probleem is. Maar we weten niet hoe Schmidt omgaat met hem, dus afwachten nog. Hoop binnenkort goed nieuws te horen dat hij zijn contract verlengd, want daar zijn ze wel mee bezig

Begint er aardig op te lijken dat PSV wederom een groot talent kapot gaat maken. Deze jongen heeft natuurlijk gewoon na z'n debuut direct goede persoonlijke begeleiding nodig gehad. De nieuwe trainer probeert hem te triggeren, maar het lijkt er toch aardig op dat er geen goede samenwerking tussen de twee gaat komen. Mo was heel veel waard, maar de realiteit is dat zijn transferwaarde nu flink gekelderd is. Als dit te lang aanblijft zou een overstap geen gek idee zijn.

Als we het feit dat dit uit de koker van de Televaag komt nou even laten voor wat het is en puur om de discussie gaande te houden er inhoudelijk op ingaan. Contract van tot 2022 en momenteel geen onbetwiste basisspeler, mino als klusjesman, landelijk iedereen dik inleveren vanwege corona shizzle en bankrekeningen die leeg zijn of raken. Psv zal linksom of rechtsom toch zijn huishoudboekje op orde moeten krijgen, net als iedereen overigens. Bij hun zal het gebrek aan inkomsten door corona er ook behoorlijk inhakken en na de investeringen in spelers van het afgelopen transferwindow is het nog maar de vraag hoeveel vet er op de eindhovense botten zit. Mino draait al een poosje mee en heeft nog nooit ergens anders rekening mee gehouden dan met de belangen van zijn client en zichzelf. Kadootjes uit deze hoek hoeft psv dan ook niet te verwachten. Ajax heeft iets meer speelruimte wat dat betreft en kan ook een betere beloning aan ihataren betalen. Tot zover mino. Dan ajax zelf, zitten die op ihataren te wachten? Waarschijnlijk niet maar als backup of speler voor de nabije toekomst zou hij niet in de weg lopen natuurlijk. Op zn gemakje de problemen die hij heeft oplossen en langzaam richting ajax 1 groeien. Denk aan seizoen 22/23. Zelfs al zou dat niet helemaal lopen zoals gewenst dan is er altijd nog het feit dat hij bij ajax onder contract gestaan heeft wat zorgt voor een soort van waardevastheid. Die waardevastheid is helaas bij andere NL simpelweg minder. Ik kan me voorstellen dat ajax hier ook wel van durft te profiteren. Als je dan ook je directe en enige concurrent in de vaderlandse competitie daarmee verzwakt zou het zo maar dichterbij kunnen zijn dan je denkt.

Wat een onzin. De aannames van 1 persoon, notabene van die rioolkrant waar ze niks anders kunnen blijkbaar dan vuurtjes aansteken. Ihattaren gaat niet naar Ajax. Niet zolang hij een contract heeft bij PSV. En als ze hem wel willen hebben, dan moeten ze de portemonee trekken. Geloof niet dat Ajax gaat voldoen aan 30+ miljoen voor een voetballer die nog alles te bewijzen heeft

Zie hem niet graag komen. Is in mijn ogen een beetje een aisatti leuk talanet maar zal rond ze 20 stagneren en niet veel beter worden dan dat. Hoop voor hem dat die een grote transfer kan maken voordat het te laat is voor hem.

Telegraaf kan niks meer bereiken bij Ajax en gaat nu bij ons stoken?Ik zou zelfs stellen dat je zo'n opmerking juist maakt als je lekker in je vel zit. Ik denk dat ik nooit zo complementeus ben geweest over Ajax als in de periode dat wij 4x op rij kampioen werden...

Ik denk dat Ihataren duidelijk heeft gemaakt dat hij meer wil spelen. De trainer stelt dat hij en hij alleen dat bepaald. Gevolg Ihateren boos, maar op een nette manier. Hij wil de club geen kwaad doen, maar stelt dat hij dan overbodig is. Schmidt zal hem zijn zin geven. malen gaat naar de punt, zahavi naar de uitgang
Ihateren had dit jaar op Europees niveau zijn kunsten moeten laten zien, maar kreeg de kans niet. Ik snap hem dus wel
Het bedrag. Voor Nederlandse begrippen te hoog. Stengs is een goed alternatief. Wie het verder zal schoppen is afhankelijk van de omgeving; speel je iedere week, speel je Europees, wordt jij de persoon waar het team omdraait zijn allemaal, krijg je de kans om vrij te spelen, maar tegelijkertijd het team belang in de ogen te houden zijn alemaal factoren. Stemgs krijgt meer de kans dan Ihataren denk ik, maar, ook hij moet betere spelers om zich heen hebben.
€20 mln is voor een goede speler, die het tot nu toe alleen in Nederland heeft laten zien een mooi bedrag

Ik zie PSV echt niet z'n grootste talent aan Ajax verkopen. Daarnaast denk ik dat Ihattaren ook wel inziet dat ie dit jaar gewoon nog niet fit genoeg is geweest.

Allemaal roddels van een Journalist die er wel vaker naast zit, en graag zijn eitje kwijt wil
Ik neem dat nooit serieus, als het Echt zi zou zijn, dan lees je dat ook in meerdere kranten
Rn dat is bij zijn nieuws zelden tot nooit het geval

PSV is bezig met kapitaal vernietiging tenminste die trainer dan. Als Ajax hem straks kan oppikken voor 20 miljoen wooow

Ajax gaat echt geen tientallen miljoenen betalen voor een binnenlandse transfer met een record, hooguit 5 tot max. 7 a 8 mil. inclusief bonussen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4145
2.Vitesse3818
3.PSV3722
4.Feyenoord3519
5.AZ3416
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
A. OnanaKeeper170
Q. PromesAanvaller176
D. TadićAanvaller179
L. TraoréAanvaller117
K. ScherpenKeeper00
N. TagliaficoVerdediger140
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

17 fans
18 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 21 januari
Heracles Almelo is dicht bij de tijdelijke komst van Ahmed Kutucu. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren