Driessen wantrouwt PSV: ‘Er is wat gebeurd met Ihattaren, dat kan niet anders’

Vrijdag, 27 november 2020 om 16:55Rian Rosendaal • Laatste update: 17:17

Volgens trainer Roger Schmidt is Mohamed Ihattaren momenteel niet fit genoeg om wedstrijden te spelen voor PSV. De Duitse coach benadrukte vrijdagmiddag op een persmoment dat de middenvelder volledig achter het plan van aanpak van de technische staf van PSV staat. Valentijn Driessen heeft echter zo zijn twijfels en de chef voetbal van De Telegraaf denkt dat er meer aan de hand is achter de schermen in Eindhoven.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

29 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Wat is dat toch een nare man die Driessen, meent alles te weten.
Ze hoeven bij PSV toch niet alles naar de buitenwereld te brengen over de spelers?

27 november 2020 om 18:16

Klopt maar als je dingen niet naar buiten brengt moet je ook niet gaan klagen dat mensen dan zelf gaan speculeren

27 november 2020 om 18:33

Haha wat een onzin. Zo werkt het inderdaad in het roddelwereldje en dat is al erg genoeg. Als je tegenwoordig als bekendheid niet zelf direct naar buiten brengt wat er in je leven speelt dan mag dus iedereen maar onbeperkt onzin over je de wereld ingooien? Inmiddels werkt het al jaren ook zo in het voetbalwereldje en door jouw uitspraken blijft dat nog in stand ook zo te horen. Wat is er mis met gewoon afwachten tot mensen zelf iets zeggen in plaats van bij voorbaat van alles de wereld in slingeren over mensen?

27 november 2020 om 21:58

dat hebben de clubs zelf in de hand gewerkt door zelf ook jaren allerlei leugens de wereld in te gooien. er is zogenaamd totaal geen interesse in speler X en de volgende middag wordt speler X gecontracteerd om slechts een van vele voorbeelden te noemen. als ze gewoon zelf wat transparanter zouden zijn dan zou de media niet eens hoeven te speculeren en dan is er ook gewoon duidelijkheid naar je achterban

27 november 2020 om 18:49

Sterker nog, dat mogen ze niet eens zonder uitdrukkelijke toestemming

Mischien is hij een uur te Laat?...op die manier kun je alles verzinnen,wat is dit voor journalistiek!Wat ik ook raar vind van ihattaren is,waarom zou je na de trainer toelopen en zeggen dat je uitgeput bent,wat gaat dat voor je doen?,je staat er al niet goed op bij hem...

27 november 2020 om 17:08

Waarom zou je dat niet eerlijk tegen je trainer kunnen zeggen? Ik vind het juist een teken van volwassenheid en zelfkennis dat je in de macho voetbalwereld eerlijk durft te zeggen dat je je niet fit voelt en daarom misschien een stapje terug moet doen.

27 november 2020 om 19:05

Waarom moet zijn trainer het dan de wereld ingooien,houdt het binnenskamers,nu gaan mensen alleen roepen is hij nog steeds niet fit..

27 november 2020 om 17:58

Hoezo niet? Ihattaren kent zijn lichaam het best. Als hij uitgeput is en zich niet goed voelt dan bespreek je dat toch met je trainer? Wat is dit voor iets raars? Moet ie dan maar gewoon spelen en dat de trainer ziet dat hij niet alles geeft? Gewoon beter open kaart spelen

Wat een stemmingmakerij. Kan toch dat die niet fit is? Volgens mij mag PSV in eerste instantie niet eens wat zeggen over zijn fitheid, want is medisch en volgens de AVG wet mag dat niet gecommuniceerd worden. Maar goed, de fabeltjeskrant moet weer gevuld worden.

Schmidt lijkt me helemaal niet die nare strenge Duitse coach, wat Driessen en de heren van VI ons willen laten geloven. Het lijkt me een hele prettige man, die het beste voor heeft met zijn spelers. Waarom blijft die Driessen altijd vuurtjes opstoken. Over nare mannen gesproken.

Achja Valentijn Driessen. Heeft het normaal altijd tegen Ajax/ten Hag maar zo te zien heeft hij een nieuwe zondebok erbij.
Gewoon maar wat roepen 'omdat hij het niet gelooft' 'dat kan niet anders'

Sterke argumenten voor een journalist zeg!

We leven in een tijdperk waarin reptielen als Driessen zonder enige voorkennis van zaken strooien met valse, gecreëerde “informatie”. Het ergste is dan dat dit soort “journalisten” een podium krijgt en vervolgens lezers. Driessen weet heel goed hoe hij op de persoon af moet gaan met deze valse taktieken: let maar eens op al zijn berichten. Nu kan men wel stellen dat het lezen van berichten van deze joker geen verplichting is (“dan klik je toch lekker niet?”): feit blijft dat deze soort genoeg clicks/likes/views genereert voor zijn Telegraaf en alle andere voetbalmedia, die het van elkaar over nemen als bezetenen. Ach ja, met zoveel vogels in een nest gaat het erom wie het hardst schreeuwt op het moment, waarbij de stille vogels met juiste, maar niet-spannende informatie naar de achtergrond worden verdreven.

Stel hij heeft ziekte van Pfeiffer blijkt achteraf, dan klinkt dit en het hele traject toch redelijk logisch? Enkel omdat je niet weet wat er aan de hand is, denken dat alle opties in je hoofd ook daadwerkelijk alle opties zijn en dan de meest logische optie kiezen is wat mij betreft puur gokken. Ik weet het ook niet maar kan me wel beseffen dat ik niet alle opties heb. Dan zou ik alsnog mijn mening kunnen uiten maar meer met dat het een mogelijkheid is, geen zekerheid. Wat mij betreft ben ik klaar met al deze onzin en geroeptoeter maar ook met de wereld waar enige nuance of balans mist. Voor de rest heb ik wel een leuk leven voor mensen die denken dat ik gefrustreerd thuis zit na dit betoog, haha.

Allemaal aannames en suggesties, geen een feit is op bewijs of betrouwbare bron gebaseerd, nou zo kan ik ook journalist worden!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4145
2.Vitesse3818
3.PSV3722
4.Feyenoord3519
5.AZ3416
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller169
E. ZahaviAanvaller93
R. SchmidtUnknown
J. PiroeAanvaller71
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper160
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

17 fans
18 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 14 2 0 0
2019/2020 PSV 22 3 0 0
2018/2019 PSV 12 0 0 0
2018/2019 PSV U19 12 5 0 0
2018/2019 Jong PSV 2 1 0 0

In de wandelgangen

Donderdag 21 januari
Heracles Almelo is dicht bij de tijdelijke komst van Ahmed Kutucu. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren