PSV wint razendknap na arbitrale blunder én dubbele achterstand

Donderdag, 26 november 2020 om 22:51Jeroen van Poppel • Laatste update: 23:03

PSV heeft donderdagavond een cruciale overwinning geboekt in de groepsfase van de Europa League. De manschappen van trainer Roger Schmidt hadden tegen PAOK Saloniki een uiterst moeizame start en kwamen ongelukkig op 0-2 achterstand. Als klap op de vuurpijl werd tussen die twee tegentreffers in een glaszuiver doelpunt van Donyell Malen afgekeurd. PSV knokte zich echter razenknap terug en won dankzij doelpunten van Cody Gakpo, Noni Madueke en Malen: 3-2.

Al in de vierde minuut van de wedstrijd kwam PSV, waar de niet fitte Mohamed Ihattaren afwezig was, op achterstand. De Eindhovense defensie kreeg de bal niet uit de zestien, waardoor Christos Tzolis een hard schot produceerde. De poging zou naast zijn gegaan, maar werd via Fernando Varela onbedoeld gepromoveerd tot doelpunt: 0-1. Vlak daarna tikte Malen na een doorkopbal van Eran Zahavi bij de tweede paal binnen. De spits van PSV bevond zich twee meter achter de laatste verdediger, maar toch werd de treffer afgekeurd vanwege vermeend buitenspel.

Ongeloof in Eindhoven na deze afgekeurde goal. What the ****

Geplaatst door voetbalzone op Donderdag 26 november 2020

PSV stond binnen mum van tijd ook een tweede tegentreffer toe. Stefan Schwab verstuurde in het zestienmetergebied een afgemeten boogpass op Tzolis, die van dichtbij raak schoot: 0-2. PSV begon daarna beter te spelen en kwam al snel terug. Gakpo dribbelde aan de rechterkant de zestien binnen en scoorde met een hard en laag schot: 1-2. Daarna had PSV nog goede kansen via Denzel Dumfries en Malen, die respectievelijk naast en op doelman Zivko Zivkovic mikten. In de counter kwam PAOK er met vier aanvallers uit tegen alleen verdediger Olivier Boscagli, maar laatstgenoemde wist vrij wonderbaarlijk te onderscheppen.

KLASSE PSV! ? 51' 2-2 Noni Madueke ? 53' 3-2 Donyell Malen

Geplaatst door voetbalzone op Donderdag 26 november 2020

Direct na rust voerde PSV de druk nog verder op en daarvoor werden de Noord-Brabanders ook al snel beloond. Dumfries zette Gakpo met een perfecte steekpass vrij op de achterlijn, waarna diens voorzet door Madueke werd afgemaakt, een prachtig teamdoelpunt: 2-2. Binnen twee minuten was het opnieuw raak voor PSV. Malen zette Zahavi vrij voor Zivkovic en kon de rebound na het schot van de Israëliër zelf binnen tikken: 3-2. Vlak daarna mikte Madueke vanbinnen de zestien net naast. Max schoot daarna een vrije trap van een meter of achttien rakelings over de kruising.

PSV raakte daarna vermoeid, maar probeerde wel de controle over de wedstrijd te behouden, zonder zelf nog kansen te creëren. PAOK toonde zich dreigend op de counter, maar omdat de eindpass steeds niet aankwam, leidde dat niet tot echte kansen. PSV vertraagde het spel met succes en bleef vrij eenvoudig op de been. Daardoor klimmen de Eindhovenaren in Groep E naar de tweede plek, terwijl PAOK nu derde staat. Granada won het andere duel in de poule met Omonia Nicosia (2-1) en staat bovenaan.Gerelateerd

Meer sportnieuws

133 reacties (laatste reactie door carlo35)

Goed herpakt jongens! Als Ajacied zijnde ben ik trots op jullie

26 november 2020 om 22:55

Heerlijk voor de Europese puntjes! Wat een slechte arbitrage, wauw. Dit hoort toch niet op het veld te staan Europees? Heb wel genoten van dit PSV weer zeg. Heerlijk!

26 november 2020 om 23:11

Ook al zo bij Wolfsberger-Feyenoord. Kan echt niet gewoon dit niveau...

27 november 2020 om 00:54

Bij de Europese wedstrijd van AZ was de arbitrage ook al slecht. Zo veel wedstrijden dus

26 november 2020 om 22:57

Bedankt dat je trots bent man!

26 november 2020 om 22:58

Ga toch weg met je als Ajacied zijnde, altijd weer die sympathie proberen te scoren. Gewoon een slechte wedstrijd, gelukkig wel gewonnen.

26 november 2020 om 23:27

Goalski beetje jammer, niet van je gewend om zo zuur en belachelijk te reageren. Ajacieden worden vaak als arrogant en egoïstisch getypeerd, nu staan er enkele achter jullie inclusief mijzelf. Net als achter Az en Feyenoord overigens, en dan zo laag reageren. Gadverdamme zeg, je kan ook niks zeggen of bedanken. Man man.

26 november 2020 om 23:49

Wat is er belachelijk aan? Het is gewoon knap van de Nederlandse ploegen deze speelronde, moet het dan per se weer aangedikt worden dat de allerajax supporters de andere clubs ook wat gunnen? Bijna iedere Nederlander hoopt dat alle Nederlandse clubs winnen in Europa, niet meer dan normaal.

26 november 2020 om 23:55

Helemaal met Goalski eens. Altijd maar benoemen voor welke club je bent. Boeit geen reet.

26 november 2020 om 23:59

Goalski je valt iemand aan, die bewondering en waardering heeft voor jullie knappe prestatie van vanavond. Dat vind ik een beetje belachelijk als ik eerlijk ben, en als je er al aan stoort dan kan je toch ook voor kiezen om niets te zeggen. Sommige forum leden zeggen wel vaker, 'als Ajacied, Feyenoorder, Psv-er zijnde of wat dan ook' maar wat is daar zo erg aan dan? Laat mensen gewoon in hun waarde man, zeker die je prijzen komt echt bot over. Maar goed ik ga lekker slapen, de wekker gaat alweer om 06.00 uur loeien.

27 november 2020 om 00:03

Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten, Goalski. Altijd overal maar het negatieve uit proberen te halen, sneu hoor.

27 november 2020 om 08:56

MyVision ik weet niet of het vaker zo is, maar ik vond het oprecht een kwalijke manier van reageren.

26 november 2020 om 22:59

Als Ajaxied zijnde ben ik trots op alle 4 de Nederlandse ploegen deze week. Denk dat het lang geleden was dat ik dat kon zeggen.

26 november 2020 om 23:26

Als ajacied zijnde weet je het niet eens te typen... On: ben blij dat we het hebben kunnen omdraaien ipv achter de feiten aanlopen...

27 november 2020 om 10:41

Haha de eerste keer in mijn leven dat ik Ajaxied schrijf. Had wel pilsje op maar alsnog excuses.

26 november 2020 om 23:00

Thnx. Gakpo hoort in Oranje en wat was de arbitrage slecht zeg!! Pffff.

Wat maakt PSV het zichzelf toch heel lastig weer. Ze waren echt stukken beter dan Paok. Toch knap hoe ze de tweede helft zijn begonnen! Mag ook wel eens een keer.

26 november 2020 om 23:04

Toch meer te danken aan grensrechter. Als het gewoon 1-1 werd waarschijnlijk een hele andere wedstrijd. Wel een onnodige 1-0 tegen, heel slordig

26 november 2020 om 23:15

Klopt, dat was gewoon pech. Maar 2 tegendoelpunten na 13 minuten kan echt niet. Zowel Mvogo als de verdediging (en Madueke) zagen er niet goed uit. Maar goed, liever slecht beginnen in de eerste helft, dan in de tweede helft

26 november 2020 om 23:09

Een deel van de wedstrijd beter, maar begin en eind was PAOK de bovenliggende partij hoor. Rosario dramatisch zoals gewoonlijk (heerlijk te zien hoe Dumfries hem de huid vol scheld) en Mauro hoef je ook niet meer in te laten vallen. Ronduit verschrikkelijk. De wissels waren sowieso te defensief. Je geeft het initiatief compleet uit handen. Hopelijk leert Schmidt hier ook van. Om positief te eindigen...... man of the match was zonder twijfel Cody Gakpo. Die heeft het goede voorbeeld gegeven zeg!

26 november 2020 om 23:13

Klopt, was wel te verwachten dat PSV weer geen inzakken. Maar ik geloof dat Paok geen enkele kans heeft gecreëerd. Ik snap alleen niet waarom Fein niet speelt, die speelde toch meer dan prima tegen Ado.

26 november 2020 om 23:57

Het blijft wel ado he

27 november 2020 om 01:19

Ik juich defensive wissels in de slotfase toe. Het is misschien des Nederlands om te blijven aanvallen om vervolgens een counter om de Oren te krijgen (ik noem bijvoorbeeld een ajax - Tottenham), Maar ik zie Liever dat een ploeg gewoon de voorsprong over de streep trekt.

Toppers!! Ontzettend verdiend en heerlijk teruggevochten. Die grens kan beter stoppen, wat een gek. Alleen nog even een snelcursus wedstrijd doodmaken volgen..

Het begin was niet bepaald geweldig kwa spel en natuurlijk dat belachelijke afgekeurde doelpunt maar toch een mooie comeback. Werd nog spannend richting het einde maar over de streep getrokken. Forza PSV! We doen nog volop mee in de poule.

Zwaarbevochten maar verdiende overwinning. Enorm knap herstel na een heel erg slap begin. Genoten van Malen, Gakpo en Madueke, als die het op de heupen hebben zjjn zij een genot voor t oog. Ik hoop dat De Boer heeft gekeken van je kan bijna niet meer om Gakpo heen

26 november 2020 om 22:57

Sangare was voor mij de man of the match. Zat letterlijk overal tussen waardoor Paok in de tweede helft nauwelijks gevaarlijk werd.

26 november 2020 om 23:03

Sangare vind ik het hele seizoen al zwaar tegenvallen, vandaag ook veel rare acties aan de bal. Vond vandaag madueke en zeker gakpo de beste op het veld.

26 november 2020 om 23:07

Ik moet zeggen dat Boscagli in mijn ogen vandaag ook heel erg goed speelde!

26 november 2020 om 23:14

@goalski zwaar tegenvallen vind ik overdreven. Sangare is in de passing nog echt niet goed genoeg. Maar qua onderscheppingen en duelkracht doet hij het erg goed.

27 november 2020 om 00:10

Sangare is onmisbaar in dit elftal. Hij is verdedigend erg sterk waardoor hij veel druk weghaalt bij de verdediging. Zonder hem had Psv hier denk ik verloren. Daarnaast vind ik zijn passing juist beter geworden. Hij geeft ook passes tussen de linies waardoor Psv in de as een paar keer gevaarlijk werd. Natuurlijk lukt niet alles maar tov van zijn eerste duel echt veel vooruitgang geboekt qua passing. Denk dat als hij zo doorgaat hij na een seizoen alweer weg zal zijn.

27 november 2020 om 00:12

Boscagli heeft me ook positief verrast. Heeft altijd wel een paar nuttige onderscheppingen en speelt altijd gedurfd vooruit. Hij en Teze vullen elkaar goed aan. Echter merk je dat Psv niet stabiel genoeg is, met name achterin wordt de bal soms te makkelijk verspeeld of krijgt de tegenstander teveel ruimte. Daar moet Psv wel op gaan letten. Verder gewoon een verdiende zege.

27 november 2020 om 01:10

Eens, Sangaré maar ook Boscagli erg sterk, dat moment dat hij dje 4 tegen 1 situatie eruit haalt was cruciaal

26 november 2020 om 22:58

Sangare was voor mij de man of the match. Zat letterlijk overal tussen waardoor Paok in de tweede helft nauwelijks gevaarlijk werd.

Psv moet eens een keer niet zo angstig gaan spelen. Ze tikken de tegenstanders vaak helemaal weg maar als de goals uitblijven weten ze niet hoe snel ze achteruit moeten lopen. Keer op keer blijft het bij 1 doelpunt verschil waardoor je het altijd onnodig spannend maakt.

26 november 2020 om 23:04

Nou ik moet zeggen, ik heb geen moment getwijfeld dat PSV dit over de streep ging trekken, PAOK speelde na die 3-2 erg weinig meer klaar.

26 november 2020 om 23:04

Heeft niks met angst te maken. Ze spelen bij vlagen kamikaze voetbal en dat breekt ze aan het einde van de wedstrijd conditioneel op. Dan komen ze nauwelijks nog vooruit. Ditmaal wel de pot dicht gehouden achterin en geen kans meer weggegeven tweede helft.

Mooi de punten binnen. Lekker boys. Een hoop goeie en slechte dingen gezien. Vooral die grens was slecht.

Poh!! Wat een wedstrijd. Zieke blunder van de grensrechter op dit niveau. Genoten 2e helft

Complimenten voor Psv boot, die hebben knap de rug gerecht na een bout en teleurstellend begin. Wat een slechte leidsmannen vandaag zeg.

Zo, wat is dat goed hersteld zeg van Psv. En dan nog te bedenken dat er ook nog een doelpunt van ze onterecht is afgekeurd. Had er geen vertrouwen meer in na de 0-2 voor Paok, maar dat heeft PSV toch zeer goed hersteld.

Schmidt heeft de formule omgedraaid en het werkt!! Nu de 1e helft dramatisch beginnen en de 2e helft super beginnen en je wint! Haha zonder gein, heel belangrijk deze overwinning!

Poh!! Wat een wedstrijd. Zieke blunder van de grensrechter op dit niveau. Genoten 2e helft

Eerst sinds lange tijd dat ik echt met trots naar PSV heb zitten kijken, de eerste helft ben ik vergeten overigens

STRIJDERS! Trots op de boys, prima comeback. Alle aanvallers hebben een goal gemaakt behalve degene wie gehaald is om goals te maken. Nu een puntje tegen Granada en winnen van Omonia en je bent door.

26 november 2020 om 23:00

Minimaal een punt tegen Granada is cruciaal naar mijn mening. Ik zie PAOK thuis van ze winnen wanneer Granada al geplaatst is.

26 november 2020 om 23:03

Klopt. Gaat niet makkelijk worden tegen zo'n verschrikkelijke Spaanse naai club maar ben wel positief over de 2e helft vandaag, als ze zo voetballen tegen Granada en Omonia dan komt het wel goed.

Had die grens een vlieg in z’n oog ofzo? Hoe kan je in godsnaam de 1-1 van Malen afkeuren. Blijf het toch bizar vinden dat bij VVV-Fortuna wel een VAR is, maar in het 2e belangrijkste club toernooi van de wereld niet.. Aan de rest van de selectie kan je niet verklaren dat Zahavi een van, zo niet dé best betaalde speler is. Die voegt echt helemaal niks toe, kan PSV niet beter gewoon weer 4-3-3 gaan spelen? Voor het inpassen van jeugdspelers ook beter lijkt me. Nederland doet goeie zaken deze week, de Belgen pakken amper punten deze week.

26 november 2020 om 23:00

@MessiBazoer, je raakt een heel belangrijk punt. De Europa League wordt in alle opzichten als een volstrekt minderwaardig toernooi gezien ten opzichte van de CL. Ook op financieel gebied is het verschil naar mijn mening veel en veel te groot.

26 november 2020 om 23:04

Financieel vind ik het nog niet zo gek, wel jammer. Het verschil tussen ploegen is enorm namelijk, ook qua inkomsten voor de UEFA zelf. Maar dat ze het zelf niet series nemen blijkbaar, vind ik kwalijk. Ze sturen ook lulletjes als scheidsrechters. Eerst bij Feyenoord, nu bij PSV.

Schmidt heeft de formule omgedraaid en het werkt!! Nu de 1e helft dramatisch beginnen en de 2e helft super beginnen en je wint! Haha zonder gein, heel belangrijk deze overwinning!

Nou het was billenknijpen maar ik ben erg trots op hoe PSV uit de rust kwam, ik weet niet wat er in de thee zat maar het zag er gewoon erg goed uit.

Weer genoten van Sangare en Madueke, vooral Sangare; zo ontzettend sterk aan de bal. Zorgt voor rust op het middenveld. Verder snap ik nog steeds niet wat Mauro bij PSV te zoeken heeft, voegt totaal niks toe...

En die 'buitenspelgoal', ja daar hoef ik geen woorden aan vuil te maken.

26 november 2020 om 22:59

Mauro deed weer alles fout wat hij fout kon doen. Lijkt net alsof er een jeugdspeler meedoet, dit kan echt niet

Gakpo heel goede pot. Goed duo samen met dumfries. Vroeg me al af waarom hij van rechts begon. Maar liet het hier ook weer zien. Word steeds belangrijker mooi om te zien

Als die 1-1 word geteld dan heb je natuurlijk een andere wedstrijd. Maar wat ben ik eindelijk trots op psv in europa. Achterstaan en dan zo terug komen. Moet zeggen dat ik na de 0-2 de hoop opgaf, maar juist toen gingen ze beter spelen en natuurlijk de terechte overwinning achteraf.

Het is maar goed dat ik geen pacemaker heb, anders had de dokter gevraagd wat ik gedaan had vandaag. Wat een wedstrijd zeg, zeker met die laatste 5 à 10 minuten billen knijpen door het compleet inzakken en weg roeien van de bal.

26 november 2020 om 23:00

En dan te bedenken dat Mauro er ook nog in kwam. Hield m'n hart vast met 10 man tegen 12 .. Gelukkig goed gekomen.

Gakpo heel goede pot. Goed duo samen met dumfries. Vroeg me al af waarom hij van rechts begon. Maar liet het hier ook weer zien. Word steeds belangrijker mooi om te zien

Als die 1-1 word geteld dan heb je natuurlijk een andere wedstrijd. Maar wat ben ik eindelijk trots op psv in europa. Achterstaan en dan zo terug komen. Moet zeggen dat ik na de 0-2 de hoop opgaf, maar juist toen gingen ze beter spelen en natuurlijk de terechte overwinning achteraf.

Waarom wordt Teze niet gehyped zoals De Ligt in zijn beginperiode?

26 november 2020 om 23:02

Omdat ie niet zo goed is???

26 november 2020 om 23:03

Open deur intrappen dit. Maar deze jongen speelt echt heel goed en volwassen. Zal het nl elftal niet halen zolang we de ligt en van dijk hebben maar bizar dat deze gast weinig benoemd wordt.

26 november 2020 om 23:08

Kom op zeg! Tegen wie speelt hij... biseswar, de postbode en tevens spits van Nicosia op Cyprus en de spitsen van Fortuna en Zwolle. Teze heeft nog nooit tegen tadic en boadu gespeeld en laat staat oranje of zelfs champions league niveau!

26 november 2020 om 23:31

Ach, Schuurs werd gisteren ook heel erg opgehemeld en Midtjylland of Paok is mij om het even.

26 november 2020 om 23:32

Teze is gewoon een rechtsback die bij gebrek aan beter centraal gezet is en dat meer dan prima in vult. Geen 2e de ligt, maar doet het onverwacht goed. En Tadic gaat hij gewoon in zijn zak steken natuurlijk ;-)

27 november 2020 om 08:16

Biseswar speelde niet eens basis. Over de andere spitsen van Paok hoef je dus echt niet denigrerend te doen, daar lopen uitstekende aanvallers.

26 november 2020 om 23:12

Teze is 21. De ligt was op zijn 17e al vaste basisspeler in een europese subtopper en international.

Hartverzakkingen en psv.... dramatische start, maar goed herpakt, maar ik blijf mij zorgen maken om het verval dat er steeds is. De kracht ligt voorin en niet achterin en als je dan verdedignd speelt wees dan slimmer.... Die laatste vrije trap 30 sec voor tijd is een schande natuurlijk of het hakballetje van mauro langs de zijlijn. Er is nog veel werk aan de winkel maar godzijdank de 3 punten!

26 november 2020 om 23:01

Inderdaad daar moet nog wel aan gewerkt worden.

Erg belangrijke puntjes gepakt vandaag! Bij vlagen ook heerlijk voetbal gezien. Kunt ook alleen maar trots zijn op de manier waarop ze gestreden hebben

Zeker razend knap. Maar tegen Granada mag je dit soort cadeaus niet weggeven. Is nu zaak om te winnen daar want als Granada wint is het voor hun geen noodzaak om met de a selectie tegen Paok te spelen. Sangare is echt een beest hoor. Die bleef maar lopen en ballen afpakken.

Eerlijk is eerlijk, ik zag het na de 0-2 niet meer goed komen. Met mij velen anderen, ook veel Psvérs die ik al zag afhalen. PSV heeft ons allen denk ik positief verbaasd na de 0-2 en echt de rug gerecht. Goed voor het NL voetbal en voor PSV zelf . Top!!

26 november 2020 om 23:06

Nja, in de uitwedstrijd was het binnen 15 minuten over. Ik had zeker wel mijn twijfels toen de 1-1 werd afgekeurd en ze de 0-2 binnenschoten. Dit psv wordt wel beter, voetballen bij vlagen goed. Echter, piept en kraakt het van alle kanten als er wat druk op wordt gezet. Maar idd wel goed teruggeknokt!

Alleerst wil ik iets zeggen over die grensrechter. Kerel, ik hoop dat jij na deze wedstrijd nooit meer mag vlaggen. Hopelijk gaan deze beelden de hele wereld over want dit slaat gewoon helemaal nergens op. Hoe is het mogelijk dat je een doelpunt afkeurt terwijl Malen geen eens 2 meter buitenspel stond? Echt te bizar voor woorden. Europa League kan je dan toch niet serieus nemen als er geen VAR is? Achteraf kon deze schandalige beslissing van hem PSV heel duur te staan. Ongelooflijk veel complimenten dus hoe we van een 0-2 achterstand, toch de wedstrijd winnen met 3-2. En dat terwijl je uit verloor met 4-1 na een schandalige tweede helft. We leven nog, gelukkig maar. Al wordt het nog steeds wel moeilijk om door te gaan want uit van Granada ga je niet zomaar winnen. Je hebt het wel in eigen hand, dat wel. Verder blijf ik dit PSV nog altijd raar om te zien. Ik weet niet wat ik er allemaal van moet vinden. In balbezit spelen we naar mijn gevoel echt veel te aanvallend met Dumfries en Max die ook nog is erg hoog staan, waardoor je erg kwetsbaar bent in de omschakeling. Ook vind ik die Mvogo geen goede keeper. Teveel rare ballen en ook vaak een bron van onrust achterin. Van Zahavi ben ik ook totaal geen fan van. Speelt naar mijn idee alleen maar voor zichzelf en brengt ook een hoop negatieve energie voor mijn gevoel en dat hebben we hier niet nodig. Er is nog hoop werk aan de winkel voor Schmidt. Je leeft nog in de Europa League maar in de competitie sta je al 4 punten achter.

26 november 2020 om 23:56

Voetbal is wel leuker geworden vergeleken met v bommel.. resultaat lijkt ook wat beter

27 november 2020 om 14:05

@real Madr!d,

omdat voorbij de 2e paal een andere speler van PSV wel in buitenspelpositie stond. Die grens staat op 1 lijn met de verdedigers en ziet een shirt in PSV-kleuren in buitenspelpositie. Ik vermoed dat hij daarop aangaat.
Slecht gekeken; Ja. Grote blunder: Ja
Maar zeker niet onverklaarbaar.
PSV goed gedaan, respect. 0- 2 ombuigen in een Internationale wedstrijd is echt heel goed. Dit zal ook positief voor het zelfvertrouwen van de hele groep.

Eindelijk weer eens een ouderwets veerkrachtig Psv. 0-2 Achter komen, de meest absurde afgekeurde goal in tijden, en dan toch nog winnen. Dikverdiend.

Prima herstel gezien bij PSV vanavond. Denk dat Dumfries vanaf nu vast basis moet staan in Oranje? Verder topwedstrijd van Gakpo en Madueke. Zie alleen niet waar het commentaar omtrent Sangaré vandaan komt. Het moet toch heerlijk zijn om zo'n stofzuiger op het middenveld te hebben?

26 november 2020 om 23:31

Sangaré idd indrukwekkend qua power, alleen nog niet secuur genoeg in de passing. Zit nog veel rek in.

27 november 2020 om 00:15

Ik vond dat hij anders vandaag een paar goeie passes in huis had. Tov zijn debuut merk je dat hij op dat vlak echt wel vooruitgang heeft geboekt. Ik vind Dumfries, Rosario en Teze bijvoorbeeld zwakker in de passing.

Dit soort wedstrijden heb je als team nodig om te groeien. Mooi voor PSV en Schmidt!

En Gakpo is een geweldenaar. Heel vreemd dat sommige spelers in het begin van hun loopbaan soms in de schaduw staan van andere talenten, die ik zelf niet eens zo goed vond. Stoichkov aanvankelijk in schaduw van Penev, Savicevic in schaduw van Prosinecki, Gakpo in schaduw van Ihattaren. De laatste heeft zeker talent maar zal net als Van der Vaart moeite krijgen. Gakpo is super veelzijdig en allround.

26 november 2020 om 23:37

Gakpo heeft ondanks zijn corona laten zien klaar te zijn voor oranje. Geen basis maar absoluut genoeg kwaliteit. Daar waar iedereen de mond vol heeft over Mo laat Cody het gewoon op het veld zien.

26 november 2020 om 23:44

Inderdaad. Zo kijk ik er ook tegenaan. Al een heel tijdje overigens.

Laten we ook reël zijn, eerste helft was echt heeeeel slecht. Tweede helft goed gevoetbald. Maar we mogen toch ook verwachten dat psv hiervan wint? Als Ajax fan gefeliciteerd!

27 november 2020 om 01:09

"maar we mogen toch ook verwachten dat psv hiervan wint?"

Het is op zich geen lullig ploegje, hoor. Ze hebben dit seizoen Besiktas en Benfica uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League en zijn nog ongeslagen in de Griekse competitie.

27 november 2020 om 01:12

Inderdaad. En Feyenoord en AZ pakken een punt tegen de Russische en Spaanse koploper. We moeten onszelf niet onnodig naar beneden praten.

Ik was schijtziek van de start, maar daarna ook wel weer trots dat PSV zich er nier bij neerlegde. En dan nog winnen ook. Knap werk.
Hoe lang zal Gakpo nog worden genegeerd door de bondscoach?

Ik vind ten eerste al dat meneer schmit een rare vent is, tactiek wissels alles. Wat zeggen jullie als psv fans?

Gefeliciteerd psvers had dit niet verwacht toen ze 2-0 achterstonden!

Manmanman die 'buitenspel' goal. Ik denk dat de grensrechter een tijdje op een lager niveau mag gaan vlaggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4145
2.Vitesse3818
3.PSV3722
4.Feyenoord3519
5.AZ3416
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller169
E. ZahaviAanvaller93
R. SchmidtUnknown
J. PiroeAanvaller71
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper160
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

8 fans
Aanvaller, 22 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 16 9 0 0
2019/2020 PSV 14 11 1 0
2018/2019 PSV 31 10 4 0
2017/2018 PSV 4 0 1 0
2017/2018 Jong PSV 22 13 2 0
Laatste voetbalnieuws

PSV trekt aan het langste eind in merkwaardig sneeuwduel met acht goals

PSV heeft zaterdagavond in de sneeuw geen fout gemaakt in de strijd om het kampioenschap. De Eindhovenaren dachten de zege tegen Sparta Rotterdam bij een 1-3 voorsprong in de 49ste minuut...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 19 januari
De overbodig geraakte Junior Firpo is op de radar verschenen van zowel AC Milan als West Ham United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren