Mannen van Veronica Inside serieus bezorgd om gezondheid Boskamp

Dinsdag, 24 november 2020 om 07:45Jeroen van Poppel • Laatste update: 17:35

De heren van Veronica Inside maken zich serieuze zorgen om de gezondheid van hun vaste tafelgast Jan Boskamp. De 72-jarige oud-voetballer kampt met gezondheidsklachten en moest maandag voor de tweede keer op rij verstek laten gaan in het praatprogramma. Boskamp heeft hoge koorts en mogelijk corona, zo meldde Johan Derksen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

52 reacties (laatste reactie door magnetics)

De kans dat je positief wordt getest op corona is bijzonder groot als je koorts hebt dezer periode. Het is ontiegelijk besmettelijk. Daarnaast heeft hij een bijzonder hoog Bmi. Op de IC bij ons lagen en liggen overwegend patienten die kampen met overgewicht...ik ken de verdere gezondheid van Boskamp niet maar zou wel oppassen als ik Boskamp was!

23 november 2020 om 22:28

Wat valt er nu nog op te passen voor Boskamp, het enige wat ik hoop is dat hij in de nabije toekomst nog vele koeken mag uitdelen bij VI

23 november 2020 om 22:31

Uhmm wat dacht je van uitzieken, goed blijven eten en drinken en niet proberen hele dagen in bed te blijven liggen maar af en toe wat rondwandelen in huis als dat kan? Natuurlijk hoop ik ook Boskamp weer te zien in VI. Die man is echt super.

23 november 2020 om 22:31

Afgelopen zomer lagen er juist meer jongere mensen zonder overgewicht op de IC is bekend gemaakt. Er is geen peil op te trekken. Ik ken hele gezonde mensen die zwaar getroffen zijn door Corona. Echt een naar virus dit. Onbegrijpelijk dat er steeds meer mensen roepen dat het een grote poppenkast is. Ik hoop voor Jan dat het geen Corona is.

23 november 2020 om 22:35

Dat heeft maar heel kort geduurd en waarschijnlijk gekomen door de vakanties. Vrij snel trok dit weer bij en was het beeld weer als in maart en april, overwegend 65/70 plussers.

23 november 2020 om 23:49

@soccerfan_1 Zo onbegrijpelijk is dat niet. De PCR-test is helemaal niet geschikt om virussen aan te tonen. Toch houden politiek en (mainstream) media dat sprookje in stand.

24 november 2020 om 00:46

Dat maakt het nog steeds geen poppenkast. Ik zie in mijn omgeving bij jonge mensen die dit virus hebben gehad dat dit geen griepje is wat vele onwetende mensen wel roepen. Zware vermoeidheidsklachten maanden na besmetting is niet ongewoon. En dan heb je nog geluk gehad

24 november 2020 om 01:01

Dat maakt het dus weldegelijk een poppenkast! De hele wereld wordt gek gemaakt met angstige berichten over enorme aantallen positieve coronatesten, waar vervolgens alle maatregelen op worden gebaseerd. Als deze testen dus gebakken lucht zijn en helemaal geen virussen aantonen, lijkt me dat een schoolvoorbeeld van een poppenkast!

24 november 2020 om 09:28

Flauwekul! 9 van de 10 gezonde mensen onder de 50 hebben milde klachten en knappen snel weer op. Ik heb het zelf ook gehad en was binnen een week weer helemaal de oude en ik ben ook inmiddels een dertiger. Niet dat ik natuurtlijk de maatstaf ben voor de rest. Sommige mensen hebben gewoon pech maar dat heb je ook met een zware griep waar duizenden mensen per jaar ook aan sterven maar daar hoor je helemaal niks over. Covid blijft een nare virus waar ouderen en mensen met een zwakker weerstand een groot risico lopen. Daar kunnen wij allemaal ons steentje bij dragen door zoveel mogelijk afstand te houden wanneer je hun bezoekt. Maar elk weldenkend mens moet concluderen dat de maatregelen buiten proportioneel zijn en dat een vaccin zodanig van het begin gepusht wordt ipv gezond eten/vitamines/medicijnen en beweging op zijn minst vraagtekens opwekt wat hier werkelijk aan de hand is.

24 november 2020 om 09:55

@dick Winnen Als die PCR-tests volgens jou "gebakken lucht zijn en helemaal geen virussen aantonen", op basis waarvan slaan die tests dan positief uit? Wat tonen ze wel aan? Please enlighten us.

24 november 2020 om 10:00

@menterio Anekdotisch bewijs waar je niets mee opschiet... Dat jij snel weer opknapte (en vele anderen met jou, ik ken ze ook) zegt weinig over de risico's van dit virus. Het gaat om de cijfers, en dan niet de "9 van de 10" die jij hier uit je mouw schudt, maar de echte cijfers die aangeven dat dit virus heel snel kan verspreiden en een behoorlijk groot gevaar is voor relatief veel mensen (meer mensen lopen risico en de risico's zijn groter), en dat we zonder lockdowns en maatregelen om de verspreiding zo goed mogelijk in te dammen nu geweldig in de problemen hadden gezeten. Of het het tegelijkertijd waard is om de complete wereldeconomie en de rest van de gezondheidszorg naar de knoppen te helpen moet je je wel afvragen, daar ben ik dan wel weer ontzettend sceptisch over, maar het virus zelf is weldegelijk een serieuze bedreiging.

24 november 2020 om 10:15

De pcr tests sporen virusdeeltjes op, en dus ook deeltjes van al maanden uit en ook dode deeltjes. Ze vinden dus wel virussen, maar niet per se levende. Zelfs de maker van de test zei vlak voor zijn dood dat PCR tests niet geschikt zijn om levend virus op te sporen.

24 november 2020 om 10:40

Heb je dat gelezen op Facebook?

Nee maar zonder dollen. Wat is jullie alternatief oh verlichte zielen die het wel zonder de main stream media afkunnen in deze complexe tijden? Ten eerste, wat is jullie alternatief voor informatievoorziening ten opzichte van media met kwaliteitstandaarden? Zelf info zoeken (in je bubbeltje op Facebook?), we zien hoe goed dat gaat bij ons aller Lange Frans. En ten tweede wat is jullie alternatief voor PCR testen, oh biologisch-medisch specialisten van VZ. Vertel het ons! We kunnen niet wachten op jullie luie-stoel-expertise. Gvd, we zitten midden in een pandemie die dagelijks aan duizenden mensen het leven kost en jullie gaan full conspiracy mode roepen over een poppenkast omdat we in alle hectiek een virustest gebruiken die niet 100% correct is. Eerlijk gezegd vind ik dat jullie je moeten schamen. Maar goed, zo'n opmerking is niet goed voor de discussie, dus ik zal het hierbij houden: ik ben benieuwd naar jullie alternatieven.

24 november 2020 om 10:59

@magnetics Zoals ook al door Rupert07 beschreven zojuist, spoort de PCR-test inderdaad hele kleine RNA deeltjes op. Sommige van die deeltjes worden toegeschreven aan SARS-CoV-2. Als die worden gevonden met de PCR-test wordt gesteld dat je corona hebt. Echter is die conclusie volledig verkeerd. Iemand bij wie de test positief is, betekent niet, dat die persoon ook daadwerkelijk klinisch is geïnfecteerd, ziek is, of ziek gaat worden. Dat kan een PCR-test helemaal niet aantonen. Dat mensen "besmettelijk" zouden zijn na een positieve test is dus ook misleidend. De gevonden (kleine hoeveelheid) deeltjes RNA tonen absoluut geen intact virus aan.

24 november 2020 om 11:16

@leidsehood Ik zal je cynisme en grappig bedoelde opmerkingen maar even negeren aangezien het weinig toevoegd aan de discussie.overal is vandaag de dag informatie te zien, te horen, te lezen, ik zou mezelf niet beperken tot één geluid. En vooral zelf blijven nadenken, en kritisch zijn. Aan jouw reactie te zien ben je zelf behoorlijk geindoctrineerd door alle angstige berichten. Het alternatief voor de PCR-test is: niet testen! Je zegt dat het niet 100% correct is , maar de test is 0% correct. Die duizenden mensen die overlijden is niks nieuws, dat is altijd zo geweest. Jouw opmerking dat wij (mensen die kritisch zijn en terecht vragen stellen) ons moeten schamen, geeft duidelijk aan hoe diep de programmering bij je zit en je eigen onvermogen om onafhankelijk na te denken.

24 november 2020 om 15:41

@dick Winnen, Ja jij kan mijn cynische opmerkingen negeren, ik kan jouw opmerking dat ik ben geã¯ndoctrineerd en niet onafhankelijk kan nadenken negeren. We gaan wel lekker zo he. Maar jij denkt dus dat de hele wereld mensen test op een dodelijk virus dat in pandemische proporties rondwaart met een test die 0 effectief is. En je denkt dat het een betere optie zou zijn om niet te testen, zodat niemand weet of die een zeer besmettelijk virus heeft en we totaal niet weten hoe het gaat met de besmettingen? En vervolgens zeg je dat ik geã¯ndoctrineerd ben omdat ik mijn nieuws haal van organisaties als Reuters, AP, Nos, Nrc, NY Times, en allerlei kleine journalistieke platforms. Kom dan eens met jouw fantastische bronnen, geef me een platform waar ik lees wat jij leest waardoor jij weet dat die hele pandemie een grote poppenkast is. Wat moet Boskamp dan doen met die poppenkast waar hij opeens last van lijkt te hebben? Niet testen, gewoon naar zijn werk gaan, mensen die overlijden zijn toch niks nieuws? Ik snap oprecht niet wat je allemaal beweert.

24 november 2020 om 15:43

Aan de ene kant wordt het gebagetaliseerd en aan de andere wordt enorm uitvergroot!Het is een virus die volgens bepaalde richtlijnen tot het minimale beperkt kan worden!Alleen is de mensheid te eigenwijs.

24 november 2020 om 15:49

Ter verduidelijking ik bagetaliseer het virus nietAlleen heeft het een soort brandalarm effect,waardoor men als een kip zonder kop alle kanten oprent om zijn hachje te redden!Egoïsme

24 november 2020 om 16:11

@leidsehood Ik denk idd dat (bijna) de hele wereld momenteel mensen test met 0% effectiviteit, maar niet op een dodelijk virus dat in pandemische proporties rondwaart. Dat is nu juist waar het om gaat. Dat is de leugen die momenteel regeert. Die zogenaamde 1e golf was niks anders dan het jaarlijks terugkerende griepseizoen (die het ene jaar heftiger is dan het andere jaar) Mensen worden vervolgens massaal getest met een PCR-test die volgens de maker(!) van de test absoluut niet gebruikt kan en mag worden voor het testen op virussen. Met als gevolg dat iedereen die nu "positief" test zogenaamd een gevaar is voor ieder ander. Allerlei draconische maatregelen worden genomen, hele sectoren worden kapot gemaakt, andere medische zorg loopt enorme achterstanden op, met alle gevolgen vandien. Ja, mensen worden ziek, moeten worden opgenomen in ziekenhuis of zelfs ic, maar dat is niets nieuws ten opzichte van andere jaren. Het probleem met de mainstream media is dat ze allemaal 1 en hetzelfde geluid laten horen. Het is inderdaad niet altijd even makkelijk om daar tussendoor andere bronnen te vinden, daar zal je ook tijd en energie in moeten steken om zelf te onderzoeken. Zeker in deze tijd, waarin grote media platformen als Google, Facebook, Youtube en Twitter de handen ineen hebben geslagen en op grote schaal censuur toepassen. Er zijn vele artsen, virologen en anderen die afstand nemen en waarschuwen voor de huidige krankzinnige situatie. Zoals bijvoorbeeld dr. Roger Hodkinson afgelopen week. Het probleem is echter zoals het gezegde luidt: it's easier to fool people than to convince them that they have been fooled

24 november 2020 om 18:43

@dick, Ik waardeer je uitgebreide antwoord. Roger Hodkinson zal ik opzoeken en ik had al ergens gelezen dat de bedenker van de PCR test zelf erg sceptisch was over deze manier van inzetten van zijn test, zal ook dat nazoeken. Maar ik ga echt niet met je mee in het idee dat geen goed beeld krijg van ontwikkelingen in de wereld met de nieuwsbronnen die ik noem en hier en daar wat kritische, kleinere platforms als Politico, Vox en The Intercept. Die zijn reflectief genoeg om door bullshit heen te prikken. Ik vind veel andere bronnen echt heel ongeloofwaardig en van slechte kwaliteit. Dat Corona een gewone griep is, is volgens mij door talloze artsen en wetenschappers echt wel debunked, daar doen een paar kritische geluiden niks aan af. Dat de PCR-test niet perfect is, niet hiervoor bedoeld is en valse positieven afgeeft wil ik ook best in meegaan, dat dit betekent dat de test totale onzin is, gaat me te ver. Dat overheden crises gebruiken voor securitization (dat noem je nu niet), is ook een interessante theorie, dat betekent niet dat alles zomaar verzonnen is. Kortom, ik denk dat eerder jij dan ik heel diep in een specifieke kennis-bubbel zit. Wel interessant om dat zo te merken op een voetbalwebsite, want we praten compleet langs elkaar heen. Je schrijft echt dingen op waarvan ik denk: hoe kan je dit echt menen?!

23 november 2020 om 22:41

Na je eerste zin dacht ik, heb je weer zo'n maf die het virus ontkent of bagatelliseert. Ook ik ken mensen die best hard getroffen zijn. Een collega heeft al 9 maanden geen smaak en geur, andere zijn al maanden vermoeid. Wellicht gaat de jongere generatie er niet dood aan, maar de kwaliteit van leven gaat wel voor onbepaalde tijd achteruit. Hopelijk komt Jan er goed uit.

24 november 2020 om 00:48

Precies. Maar daar is amper aandacht voor. Het gaat alleen maar over de doden en ouderen. Zo blijven mensen een verkeerd beeld hebben. Ik hoor alleen maar ontkenners roepen ja met de griep sterven er net zoveel mensen. Maar je hoort ze niet over de blijvende klachten die ook jonge mensen zonder onderliggende problemen ondervinden.

24 november 2020 om 01:50

Die ontkenners of aluminium hoedjes zijn, sorry, vaak niet de slimste mensen.... De stelling: "ja, met de griep sterven er evenveel mensen" gaat natuurlijk niet op. De hele wereld zit in een lockdown en nog steeds praten we over vele miljoenen doden! In Nederland vindt er nu al oversterfte plaats vergeleken met voorgaande jaren. Kan je nagaan wat er gebeurt als je het virus los zou laten gaan. Dit virus is zo ontzettend besmettelijk én kan ook bij jongeren veel schade aanrichten (denk aan schade aan het hart, longen, hersenen). Zou je Nederland nu volledig opengooien, dan wordt het een ramp die zijn weerga niet kent.

24 november 2020 om 06:34

Miljoenen doden? 1.4 miljoen wereldwijd (bron worldometer) Daarbij is er een groot deel dat dat met corona ipv door aan corona gaat, denk aan het laatste zetje voor ouderen, die mensen hebben al zoveel onder de leden.. Dit virus is absoluut harstikke venijnig.. maar de angst die er vanaf maart wordt ingepompt is ook harstikke fout en vooral heel slecht voor de mentale gezondheid en werkt enorm averechts.. onder de 60 zijn de doden verwaarloosbaar, de rest verschijnselen van de getroffenen absoluut niet.. Ik vind de manier waarop wij als het westen ermee omgaan panisch en verwerpelijk.. in tropische landen gaan ze er veel rationeler om met veel heftiger virussen (ebola, djenge)

24 november 2020 om 08:48

Ajaxbassie Het gaat niet om het aantal doden. Het gaat om de druk. In tropische landen leven ze met de dood ja, omdat die altijd om de hoek staat. De kwaliteit van leven is hier veel hoger. Het gaat er juist om dat je de druk op de intensive care laag wilt houden om mensen met acute levensbedreigende aandoeningen te kunnen helpen. Als je IC helemaal vol ligt met corona patiënten (die besmettelijk zijn dus er kunnen geen anderen bij) heb je een gigantisch probleem als er mensen met een herseninfarct, interne bloedingen, hartaanvallen etc geholpen moeten worden. Daar is geen ruimte meer voor. Omdat corona besmettelijk is en relatief zware klachten veroorzaakt waardoor mensen op de IC moeten liggen omdat ze zelf niet meer kunnen ademen krijg je een gigantisch probleem. Dus kordaat ingrijpen is noodzakelijk. Niet alleen om besmettingen tegen te gaan, maar vooral om de intensive care te ontzien

24 november 2020 om 08:05

Zeker weten die moordlustige virus ligt al een jaar op de loer. Ongelofelijk gevaarlijk en voor je het weer beland je op de IC. Een ongelofelijke vijand. Gett wel Johan!

24 november 2020 om 09:48

Dat is een enorme denkfout, maradungatje. Omdat er veel aandacht voor corona is, wil dat nog niet zeggen dat corona nu de meest voorkomende volksziekte is ofzo. Gewone griepvirussen gaan ook nog steeds rond; op dit moment is minder dan 14% van de coronatests positief. Die andere ruim 86% heeft ook klachten, en daar zullen ook echt veel gewone griepjes tussen zitten. Dat Boskamp met hoge koorts thuis zit, hoeft dus echt niet te betekenen dat hij Corona heeft (al is het goed mogelijk).

Fijn. Deze mannen laten zich even van hun menselijke kant zien. Is ook wel eens prettig i.p.v. het uitlachen van diverse spelers en personen. Mij trekt het in ieder geval aan om weer eens een keer dat ding aan te zetten. Naast die lachen en grollen is een beetje echtheid en puurheid geen zonde. Zouden ze vaker moeten doen. Nu kunnen ze natuurlijk niet elke keer heel serieus over elk onderwerp gaan doen; dat snap ik ook wel. Maar iets meer echtheid en begrip voor sommige personen; dat siert in dit geval wel vind ik!

23 november 2020 om 23:11

Het is wel gewoon hun collega/vriend/tafelgenoot dus dat menselijke wat ze nu laten zien dat hebben ze niet bij iedereen

23 november 2020 om 23:46

Dat het een tafelgenooet/collega is (vriend weet ik dan niet) maakt niet veel uit bij deze heren. We hebben allemaal de rel nog in ons hoofd zitten. Deze heren hebben Jan gewoon hoog zitten.

24 november 2020 om 08:59

Wat een onzin, elke keer als er wat ergs gebeurt met een (oud) speler / trainer dan hebben ze wel leuke anekdotes over hem. Bijvoorbeeld al over Pim Doesburg vorige week. Ze zijn de beroerdste niet als er zoiets gebeurt.

24 november 2020 om 10:00

Wat is er mis met leuke anekdotes dan?

24 november 2020 om 09:59

@jacobu: Over echt serieuze onderwerpen doen ze dat vaker hoor. Laatst zeker nog toen bleek dat Thijs Sleegers acute leukemie heeft of de oud-voetballers die ons de laatste tijd zijn ontvallen.

Het is bijna onmogelijk om geen sympathie voor Jan Boskamp te hebben. Een charismatische man en zijn clubliefde is verterend. Logisch dat de mannen zich zorgen maken, hij heeft alles van een risicopatient. Hopelijk komt hij er ongeschonden doorheen.

23 november 2020 om 23:53

Verterend, maar dan ook nog eerlijk als hij over de tegenstander en co word gevraagd.

24 november 2020 om 00:42

Ik denk dat jullie beide “vertederend” bedoelen 😉.

24 november 2020 om 02:02

Hahaha je hebt helemaal gelijk, Lierse.

24 november 2020 om 11:16

Hij heeft iets te veel verteerd in zijn leven inderdaad. maar Laten we hopen dat dit hem niet fataal wordt met Corona er boven op..

Laten we hopen dat hij snel herstelt! Ik vind het altijd mooi om te zien hoe hij op de één of andere manier zijn liefde voor het spelletje kan overbrengen naar de kijkers thuis. Mijn favoriete tafelgast bij VI sinds jaar en dag!

24 november 2020 om 07:28

Het is alleen jammer dat hij wat beperkt is met zijn articulatie, want inhoudelijk is hij altijd heel erg sterk. Toch wel 1 van mijn favoriete Nederlandse analisten.

24 november 2020 om 08:10

Absoluut waar! Ondergewaardeerde analist

24 november 2020 om 10:01

Maar dat geeft hem dan ook weer zijn grappige kant, vind ik.

24 november 2020 om 10:09

Dat klopt, maar hierdoor lopen soms interessante gespreken spaak omdat Boskamp zich niet goed weet uit te drukken. Zoals ik al zei, zegt hij inhoudelijk echt hele interessante dingen zonder dat hij beweert dat hij het spelletje heeft uitgevonden.

Iedereen heeft volgens mij wel sympathie voor Boskamp.Mensen met overgewicht vallen in een risicocategorie. Niet alleen voor Corona, maar voor tal van andere gezonheidsrisico's.Bij sommigen ligt er natuurlijk een andere kwaal aan ten grondslag die het overgewicht veroorzaakt. Als de Corona crisis over is moet de overheid eens goed gaan nadenken hoe overgewicht te bestrijden. Overgewicht verklaart voor een deel waarom de VS zo hard getroffen wordt door Corona wat betreft het aantal doden.

24 november 2020 om 09:08

Bovendien is hij ook al aardig op leeftijd. Hopelijk komt Jan er ongeschonden uit.

24 november 2020 om 13:55

Het is niet alleen overgewicht. Hij heeft al hartproblemen + hij is al op een leeftijd waarop hij al wat jaren AOW krijgt

Het voordeel wat Boskamp wel heeft t.o.v. van andere mensen in zijn leeftijdscategorie en conditie is dat hij denk ik de grootste gun factor in het land heeft. Ook helpt het dat hij geld genoeg heeft om de beste doctoren te betalen.

24 november 2020 om 09:51

De gunfactor gaat hem niet beschermen tegen ziekte; niks voordeel dus. En ik zie niet hoe geld hem aan betere doktoren gaat helpen; de doktoren hier in Nederland zijn uitstekend, het is niet alsof je door met flappen te wapperen plotseling een extra goede dokter krijgt ofzo. Of dacht je dat Boskamp als hij corona blijkt te hebben plotseling naar een of andere dure privekliniek in het buitenland gaat? (waarbij het ook maar de vraag is of de dokters daar "beter" zijn.)

24 november 2020 om 10:17

Gunfactor gaat hem wel degelijk helpen. En niet elke dokter in NL is geweldig, hij heeft toegang tot de beste en zal Casper (de arts van Feyenoord en het Erasmus MC) wel kennen. Dus die gaat als hij het zelf niet kan, Jan direct helpen door hem de beste zorg te geven. En dat komt allemaal door zijn gunfactor.

25 november 2020 om 10:12

Niet elke dokter is geweldig: klopt. Maar geld gaat je in Nederland niet het verschil opleveren tussen een betere en een mindere dokter. En ook Casper van Eijck kan in dat opzicht geen wonderen voor hem verrichten: die zal Boskamp misschien kunnen helpen in de zoektocht naar een capabele arts door in zijn eigen professionele netwerk te kijken, maar meer dan dat ook niet; hij is niet zijn zaakwaarnemer ofzo, hij heeft wel meer te doen dan het hele land afbellen om te kijken waar Jantje Boskamp het beste geholpen kan worden. Geld speelt hierin ook echt geen enkele rol, het hebben van "de grootste gunfactor van het land" ook niet, maar bevriend zijn met een prominente arts kan een verschilletje maken. En dan nog: stel dat Van Eijck hem doorstuurt naar de beste arts van Nederland op het gebied van infectieziekten - denk je dan dat daar heel andere dingen met covidpatiënten gedaan worden dan op andere covidafdelingen? Geloof je dat echt? Het maakt geen bal uit joh, en dat is maar goed ook. We hebben hier een van de beste gezondheidszorgsystemen ter wereld, en daarin speelt ongelijkheid gelukkig nauwelijks een rol. En wees er blij om!

Bizar, had hem altijd een stuk jonger geschat. 72 jaar alweer die Boskamp. Ziet er dan toch goed uit voor zn leeftijd. (muv zijn overgewicht) Hopen dat hij spoedig hersteld.

24 november 2020 om 15:03

ouderen met overgewicht worden sws vaak wat jonger geschat. Ze zeggen niet voor niets, als je geen rimpels wil moet je wat overgewicht hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2217 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
T. KrulKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
S. BotmanVerdediger
F. de BoerVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Zaterdag 16 januari
Olympique Marseille heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Arek Milik, maar is nog niet rond met Napoli. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren