Elia openbaart privébericht van cameraman en zorgt voor nieuw hoofdstuk

Dinsdag, 24 november 2020 om 09:37Jeroen van Poppel • Laatste update: 09:39

Het relletje rond Eljero Elia blijft de gemoederen bezighouden. Koen van den Bogaart, de cameraman van FOX Sports die door de aanvaller van FC Utrecht werd aangesproken, heeft via Instagram contact gezocht met Elia om zijn kant van het verhaal uit te leggen. Van den Bogaart baalt van de commotie die is ontstaan naar aanleiding van de beelden.

"Hi Eljero, ik ben Koen, de cameraman die je aansprak", aldus Van den Bogaart in een privébericht aan Elia, dat is onthuld door laatstgenoemde. "En eerlijk gezegd ben ik nogal overdonderd door alle negatieve reacties richting jou. En ook mijn telefoon stond vandaag roodgloeiend. Direct na de wedstrijd werd ik meteen door allerlei mensen gevraagd wat je aan me vroeg. Ik heb hetzelfde verteld als wat jij nu zegt in je video."

"Het is inderdaad niet tof dat mensen dingen roepen zonder precies te weten wat er speelt", vervolgt de cameraman van FOX Sports. "En wat volgt is een sneeuwbaleffect waardoor het in ieder nieuwsbericht een beetje groter gemaakt wordt. Hopelijk waait het snel over, succes ermee en wellicht tot snel." Elia reageert daarop met: "Kan jij niks aan doen", inclusief de emoji van een hartje en 'boks'.

Het incident gaat om beelden van Elia waarop te zien is dat hij zondag na afloop van de wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Utrecht een praatje maakt met een cameraman. Presentator Jan Joost van Gangelen verzekerde bij het programma Dit Was Het Weekend dat Elia er niet van gediend was dat hij gevolgd werd. “Hij zei: ‘Waarom volg je mij nou eigenlijk?’ De cameraman zei: ‘Ja, omdat ik een cameraman ben en ik het mooiste beeld probeer te maken’", zei Van Gangelen over het gesprek tussen Elia en de cameraman.

Elia reageerde maandagmiddag via zijn Instagram Stories en liet weten dat de vork iets anders in de steel zit. "Ik vroeg hem: ‘Heb jij een oortje in?’", herhaalt Elia zijn eigen woorden. Volgens de buitenspeler gaf de cameraman aan dat hij geen oortje in had. "Ik zei: ‘Want ik dacht dat FOX Sports misschien aan jou vroeg om specifiek mij te filmen.’ Dat is het enige wat ik heb hem heb gevraagd. Hij zei: ‘Nee, echt niet.’ Dus ik zei: ‘Oké, fijne avond.’ En nogmaals, normaal zou ik dit nooit doen, maar ik zie dat bepaalde mensen op tv altijd wel wat hebben te zeggen. Het is nooit goed, dus ik laat ze ook gewoon."Gerelateerd

Meer sportnieuws

112 reacties (laatste reactie door paulr_1982)

Daarom moet je niet alles aannemen wat ze allemaal roepen in de media,zeer triest van Jan Joost om Elia te willen pakken met leugens

23 november 2020 om 22:03

Maar jongens...heel even hè.... JJvG heeft de letterlijke bewoording onjuist, maar de betekenis is toch hetzelfde..? Elia loopt toch naar de cameraman toe om te vragen of hij instructies heeft gekregen hem te volgen..? De bewoording van JJvG is wat stemmingmakerij, maar Elia stelt die vraag natuurlijk wel met de reden die JJvG bedoelt.

23 november 2020 om 22:07

Dat hij er niet van gediend was maakt hem een heel ander persoon dan dat ze gewoon een praatje hebben en elkaar daarna fijne dag wensen

23 november 2020 om 22:13

Door te vragen of de cameraman hem verplicht moet volgen geeft hij toch aan dat hij er niet van gediend is? Als jij mij volgt op straat en ik stap op je af, om je te vragen of jij mij volgt voor jezelf of voor iemand anders, dan blijft de boodschap toch hetzelfde? Je moet mij niet volgen.

23 november 2020 om 22:24

Het gaat om de toon. Elia voelt zich al wat gezocht en of dat terecht is, is een tweede. Feit blijft dat Elia in een vervelende situatie zit, privé. Daarnaast wil hij gewoon lekker voetballen en laten we eerlijk zijn, alles wat hij doet wordt uitvergroot. Logisch, want hij is een relatief grote naam. Het is echter wel vervelend als je uit een rotperiode komt, het sportief niet lekker loopt en de media dan constant aan je op het letten zijn. Elia reageert er niet handig op, maar het is een prima gozer. Als er dan zoiets gebeurt als gisteren, waarbij je bij FOX hoe je het ook wendt of keert in een kwaad daglicht wordt gezet, is het niet gek dat je dat niet leuk vindt

23 november 2020 om 22:25

van Gangelen vat het gesprek op eenzelfde juicy manier samen als dat bv. VZ een artikel samenvat in een titel. Elia doet als grootste "naam" in de Utrecht-selectie alsof het heel normaal is om een cameraman te vragen waarom hij gefilmd wordt wanneer hij nog op het veld staat. En wat gaan we nu doen dan? Moet van Gangelen op tv een vaag non-excuus maken ofzo? Moet hij ontslagen worden? Gaat FOX geboycot worden? Mag Elia niet meer gefilmd worden? Krijgen alle camermensen voortaan oortjes? Wat een onzin allemaal zeg.

23 november 2020 om 22:32

Bobiku ik denk dat het niet om de toon gaat. Elia doet alsof hij gewoon een praatje maakte met de cameraman en zegt dat de bewering van JJvG ver gezocht is en fals. Maar JJvG zegt in principe dat Elia verhaal ging halen bij de cameraman. En dat is toch precies wat Elia deed...? De reactie van de cameraman was alleen minder bijdehand. Maar hoe je het ook wendt of keert: Elia is bezig met die camera en is bezig met dat FOX hem pest .

23 november 2020 om 22:42

SuperVO, dan gaat het in mijn ogen juist om de toon. In de studio wordt namelijk de indruk gewekt dat Elia woedend verhaal gaat halen bij die cameraman, terwijl hij hem simpelweg een vraag stelt. Ik ben het ermee eens dat Elia er verstandiger aan doet om ook dat al te laten hoor, maar ergens begrijp ik het wel. Het is nu gewoon een vicieuze cirkel geworden. Elia voelt zich gezocht, waardoor hij vanzelfsprekend alleen maar meer aandacht op zich vestigt

23 november 2020 om 22:42

En wat heeft Koen de cameraman zelf gezegd???

24 november 2020 om 02:09

Het feit dat die cameraman de moeite neemt om Elia te contacten en zijn onvrede uit zegt toch wel genoeg? Ik snap sowieso niet wat er mis is met een praatje wat er ook gezegd is.

Alles wat Elia doet sinds hij voor Utrecht koos i.p.v. Twente wordt uitvergroot, dat is op zijn minst merkwaardig te noemen. Dat een journalist (integriteit?) een verhaal zo verdraaid voor eigen gewin spreekt merkwaardig genoeg niemand schande van.

24 november 2020 om 08:38

Dus omdat hij in een vervelende situatie zit wil die niks met de media?! Maar als het hem voor de wind gaat kan alles! Dus in je ogen moeten we maar iedereen dan met een fluwelen handschoen behandelen. Het is een publieke sport en er staan veel camera’s als je je niet goed voelt om wat voor reden dan ook, ga dan lekker thuis op de bank zitten janken! Maar nee Elia gaat weer wijzen... om te kotsen

24 november 2020 om 12:27

@gillyabrkip: Ben eens realistisch, zou hij met de cameraman gaan praten als het hem niks uitmaakte dat hij hem volgde? Man man wat een kortzichtigheid

24 november 2020 om 19:49

Ik weet waarom je nog met mij erover wilt discussiëren Die Koen zegt toch zelf dat hij het helemaal niet zo heeft meegemaakt precies hetzelfde verhaal aan zijn vrienden heeft verteld toen zijn telefoon roodgloeiend liep. Wat valt er hier nog over te zeggen?

23 november 2020 om 22:07

Jij gelooft nu toch ook alles? Jij denkt dat JJVG dit zelf allemaal bedacht heeft? Dit heeft hij gewoon van een redacteur op een papiertje gekregen en hij leest het op. Je valt voor je eigen waarschuwing maat.

24 november 2020 om 08:32

Jjvg had ook nee kunnen zeggen. Dat heet integriteit.

23 november 2020 om 23:46

Zoveel verschil zit er niet tussen wat Elia zegt en wat Van Gangelen zegt. Elia kennende zal hij zijn kenmerkende aggressieve / vijandige / intimiderende toon gebruikt hebben, waardoor Van Gangelen's bewoording de lading en intentie misschien nog wel beter dekt. Maar buiten dit zou ik zeggen: besteed geen aandacht aan Elia en consorten, toch niet meer te redden.

24 november 2020 om 00:07

@hupvandedonk even serieus? Dus jij verzint nu ter plekke dat Elia een afgressieve vijandige en intimiderende toon heeft gebruikt, terwijl uit het stuk en het bericht van de cameraman duidelijk is dat dit niet het geval is. Heel vies deze reactie van je.

24 november 2020 om 02:11

Hupvandedonk, en daarom dat die beste cameraman op eigen initiatief contact zoekt met Elia. Vervolgens uit hij zijn onvrede over de gang van zaken en dat de verslaggeving niet correspondeert met zijn ervaring.

24 november 2020 om 08:55

Standaard opmerkingen bij een zwart persoon: dom, ze zijn agressief, vijandig, intimiderend, een clown of ze hebben mentale problemen. Heb het idee dat vele uit het onderbuik spreken dan zelf objectief te kijken naar de situatie. Nou moet ik ook zeggen (puur objectief gezien) dat het niet slim is van Elia om zo erbij te gaan staan, hij had er beter langs kunnen lopen en het vragen inplaats van zo te erbij te gaan staan, maar wellicht wilde hij het netjes doen want langs lopen en iets roepen kan richting de camera man toe niet netjes overkomen. Maar ondanks dat kan je hieruit toch niet concluderen dat hij agressief is geweest? Integendeel zelf, ik denk dat hij het heel netjes heeft gevraagd. Dat is een beeld die jij zelf maakt gebaseerd op je onderbuik gevoelens.

24 november 2020 om 11:21

@hupvandedonk

"elia kennende zal hij zijn kenmerkende aggressieve / vijandige / intimiderende toon gebruikt hebben"

Nou zit ik niet in het kamp van de Elia verdedigers, maar wat je daar zegt is natuurlijk pure speculatie. Zover ik het kan inschatten heeft hij gewoon iets gevraagd. Het feit dat de camera man hem een berichtje stuurt, toont niet echt dat Elia aggresief is geweest.

24 november 2020 om 08:51

Sorry hoor, ik blijf het niet zo heel verschillend vinden... Of hij vroeg; waarom volg je mij nou eigenlijk? of hij zei; Want ik dacht dat FOX Sports misschien aan jou vroeg om specifiek mij te filmen. De strekking is toch hetzelfde???? Ik snap niet waar Elia toch allemaal mee bezig is.

Bah wat een vies wereld met Fox sports en gluiperd van Gangelen voorop. Ik trapte er zelf ook nog in helaas, want dat was wel vreemd (als het zo ging zoals het eerst aangegeven werd wat dus niet waar is) en zoals Perez aangaf, wees lekker blij en positief maar blijkbaar is die hele onzin niet waar. Zo eens met Elia, kan niks anders zeggen. Wat een vies wereldje, de media. Bah! Fox Sports en van Gangelen zouden hun excuses moeten aanbieden aan Elia!

23 november 2020 om 22:08

Ik moet mijn woorden dan ook terugnemen. Wel benieuwd wat Jan Joost zijn bron dan was. Je zou toch denken dat de presentator van Fox wel weet wat hij zegt als het om de cameraman gaat van hetzelfde bedrijf.

23 november 2020 om 23:45

@MessiBazoer heel tof dat je jouw woorden terugneemt. JJ zijn bron was pure onderbuik.

24 november 2020 om 08:39

MessiBazoer. Dit respecteer ik enorm van je. Je woorden terugnemen als niemand daar om vraagt is wat mij betreft teken van een ijzersterk karakter. Als ik groene randjes kon geven deed ik het.

23 november 2020 om 22:09

Wie zegt dat die cameraman niet eerst iets anders heeft verteld en nu terugkrabbelt omdat hij geschrokken is?

23 november 2020 om 23:46

@rannio hou op man ... Je forceert nu echt een bepaalde invalshoek. De mannen waarover het ging bevestigen dit en alsnog forceer je een negatieve twist. Ahahahahaa ... Zegt meer over jou!

24 november 2020 om 02:19

De twee betrokken spreken beide de journalist die het nogal sensationeel brengt en zelf niet bij was tegen en hier kom jij om dat met pure wanhoop recht te breien. Die cameraman wint er echt niks mee, sterker nog komt mogelijk zelfs in de problemen bij zijn werkgever en hier kom jij hem zwart te maken.

23 november 2020 om 22:10

Ik snap hier helemaal niks van eigenlijk. Het komt toch op hetzelfde neer, de enige reden dat Elia dat vraagt is toch omdat hij wil weten waarom die camera op zijn gezicht staat. Ik snap het hele probleem niet want Elia mag dat gewoon vragen en volgens mij bedoelde jjvg het ook helemaal niet zo negatief. Blijkbaar gebeurt er verder echt helemaal niets opwindends meer in de NL voetbalwereld.

23 november 2020 om 22:17

Nieuwsgierig zijn en er niet van gediend zijn twee grote verschillen toch. Maak een verhaal over "niet van gediend zijn" en een verhaal over "Nieuwsgierig zijn" Welke verhaal zal negatief uitvallen?

23 november 2020 om 23:02

Maar in de kern is de vraag toch hetzelfde of mis ik iets? In beide verhalen vraagt hij zich af of hij gevolgd word door de camera(man).

23 november 2020 om 23:48

@CFCSFC nee je hebt het mis, FOX en JJ deden alsof Elia aggressor was en bij zijn dochtertje ook alsof ie kwaad in de zin had en de ploeg in de steek liet. Elia vroeg de cameraman of hij hem volgde voor een special, gewoon op normale wijze, zie zijn verklaring maar. Maar goed ... na overduidelijk bewijs ben ik benieuwd wat FOX hiermee zal doen. Excuses is het minste wat ze kunnen doen ...

24 november 2020 om 10:33

Savano ik zie het verschil ook niet moet ik zeggen en ik heb geen haat aan Elia als oud-held voor onze club. Van Gangelen is ook een omhooggevallen lullo hoor, die insinueert ook maar wat maar de strekking lijkt hetzelfde en ik heb nergens het woordje special voorbij zien komen. Sneu dat Fox het groter maakt dan het is ben ik met je eens, maar Elia zelf maakt het nóg groter.

24 november 2020 om 10:58

Waar staat voor een special? Dat maak jij er nu van. Heb je oortjes in? Wilde weten of Fox de opdracht gaf om mij te volgen. Dat JJ dat wat extra jus aan geeft is niet netjes maar rode draad blijft hetzelfde. Raar gedrag en kan ook op een ander moment. Raar gedrag hoef je verder ook niets mee te doen in de media. Lekker laten gaan. Heb ook een hekel aan dat roddel gedrag. Maar verhaal blijft qua lijn hetzelfde.

Die Van Gangelen is me ook een gluiperd. Zit ook alleen voor zichzelf op tv. Die mag wel eens op de blaren zitten wat mij betreft. En Elia moet geen privéberichten gaan delen, is ook niet netjes. Maar wat een soap man, waar houden we ons mee bezig. Als ik dit soort zooi wil zien, dan kijk ik wel naar Rtl4 om 20u.

Social media is eerlijker dan mainstream media. Daarom wordt mainstream grofheid erger en dan volgen de schapen En nu mag iedereen een mening hebben zonder zich te verantwoorden of het te hoeven onderbouwen.

23 november 2020 om 22:14

Haha ja social media is veel eerlijker en de absolute waarheid.

23 november 2020 om 22:19

Waarheid is maar waar je kijkt De leugen zal zeker sneller gaan, maar de waarheid is er ook te vinden Dat kun je niet zeggen over "programma's"😉 op televisie.

24 november 2020 om 09:01

Dat is vrij kortzichtig maar uiteraard mag jij die mening hanteren. Nergens is de absolute waarheid te vinden, op het internet mag elke idioot met vingers wat neerzetten. Er zijn een aantal programma's die feitelijk gezien erg sterk zijn, alleen moet je dan niet kijken naar campingzenders als sbs etc.

24 november 2020 om 08:35

Nee dat komt niet door social media, maar door wederhoor. Jjvg was niet integer. Maar door wederhoor (het verhaal van alle bronnen) toe te passen kom je in de buurt van de waarheid. Daar kan social media aan bijdragen, maar zo makkelijk is het niet. Op social media worden meer dan genoeg onwaarheden verspreid. Nieuws moet tegenwoordig te snel de deur uit omdat veel nieuws veel views betekent. Dat gaat ten koste van kwaliteit

24 november 2020 om 11:00

Gelijk heb je. Dit kun je oplossen door wederhoor en dat is juist bij normale media een stuk makkelijk dan op social media. Daar gaat dan meteen iedereen wat van vinden. JJ had hier even mee kunnen wachten of de situatie schetsen zoals je dat kan zien. Elia loopt naar de cameraman en vraagt hem iets. Laten we uitzoeken wat daar speelde of het daar bij laten.

Wat een geweldige cameraman, puur goeie persoon!

23 november 2020 om 22:09

Dus Elia is niet gaan vragen aan de cameraman of hij de opdracht had hem (Elia) specifiek te volgen? Hoe vaak zie jij een speler een cameraman aanspreken trouwens? Het is toch normaal dat dat even benoemd wordt? Ik vond het bizar van Elia. Los daarvan moet Van Gangelen wel zeker zijn van zijn stuk als hij zoiets zegt want de bewoording van Elia was wel wat anders, waardoor de toon ook anders wordt. Maar het blijft bizar hoor van Elia... zie je pakweg een Ibra dit al doen?

23 november 2020 om 22:14

Als je ziet dat Fox dit soort dingen verzint kan ik me best voorstellen dat Elia achterdochtig is over Fox he

23 november 2020 om 23:50

@THenry ga nou niet verder forceren. Hij vroeg de man of hij een special van hem aan het maken was, op ontspannen wijze ruim na de wedstrijd. Dit wordt negatief gespind door JJ. Sjeming hé, hou moeilijk is dit nou te begrijpen?

24 november 2020 om 02:20

@thenry_228

Ik zie dat regelmatig gebeuren om eerlijk te zijn ook bij andere sporten. Het is alleen nu interessant om dat te laten zien omdat Elia blijkbaar dit soort aandacht verdiend.

Kan Elia wat minder Posten en wat meer gaan trainen? Wat een vervelende gozer is dit geworden. Succes ermee in Utrecht, of is hij daar ook al weer weg?

23 november 2020 om 22:09

Als van gangelen zijn mond had gehouden,had jij nu ook geen commentaar

24 november 2020 om 00:10

Idd JJvG heeft dit onnodig veroorzaakt samen met Perez. Niet netjes van deze heren, maar JJvG is ook een misselijke vent.

24 november 2020 om 08:41

Perez reageert toch alleen maar neem ik aan.

24 november 2020 om 08:51

Perez reageert, maar doet wel vrolijk mee met JJvG. Enge vent die Van Gangelen, altijd al gevonden.

24 november 2020 om 08:59

Iedereen kan Jjvg nu wel een vreselijke vent vinden, maar in feite zegt hij weinig anders dan wat Elia zei. Dat hij de exacte woorden niet heeft maakt imo niet zo heel veel uit. Dat nu weer veel mensen hier net zo hard de ander ekant opwaaien zegt meer over veel mensen hier dan over Jjvg die het waarschijnlijk ook zo via zijn redacteur mee kreeg.

24 november 2020 om 16:31

Als Elia zich niet bemoeit had met de werkzaamheden van de cameraman dan had Jan Joost van Gangelen geen commentaar hoeven te geven. Al dit soort dingen beginnen bij Elia zelf. En elke post van Elia zorgt er voor dat dit niet over waait.

24 november 2020 om 19:52

Hetzelfde kan je ook over van gangelen en perez zeggen "Waar bemoeien hun zich mee, de wedstrijd is toch afgelopen?"

En ik denk dat mensen het ook met hem eens zijn over wat hij zei dat hij niet gegroet wenst door Jan joost

24 november 2020 om 16:33

Dat is nog het meest treurige. Niet willen dat mensen je groeten, hoe kinderachtig ben je dan zeg. Elia laat steeds minder vaak zien hoe goed hij kan voetballen en steeds vaker hoe kinderachtig en zielig persoon het is.

24 november 2020 om 19:45

Ik weet niet of jij mensen om je heen wilt hebben die slecht over je praten. Slecht voor je omgeving.

24 november 2020 om 21:42

Er zit een wereld verschil tussen mensen om je heen hebben of gewoon normaal iemand groeten. Elia wil niet dat mensen hem begroeten omdat ze iets zeggen wat meneer niet zint. Hij gedraagt zich als een verwend klein kind.

Het was wel duidelijke dat die Van Gangelen ter plekke uit z'n duim zoog wat er werd gezegd door Elia. Maar waarom gaat Elia daar uberhaupt heen om wat te vragen? Maakt toch in geen geval ook maar iets uit of de cameraman dat shot zelf maakt of iemand anders hem vraagt dat shot te maken? Het was allemaal al een zielige vertoning, maar die Elia maakt het nu alleen maar erger.

23 november 2020 om 22:30

We zijn toch allemaal mensen? De wedstrijd is klaar en je maakt een praatje met de camera man. Elia doet dat door een vraag te stellen over waarom hij in beeld komt. Niks mis mee.

23 november 2020 om 22:58

Het is dom omdat te vragen, Elia verdient zijn centjes omdat de clubs geld krijgen van bedrijven zoals Fox.

23 november 2020 om 23:52

Elia vroeg of de man een special van hem aan het maken was omdat hij exclusief met hem bezig was. Gewoon uit interesse en niet uit irritatie ... Dat maakte JJ ervan. Dat is dus Elia's punt dat men alles in het negatieve trekt, zie hier het bewijs. En nog gaat men twijfelen aan de oprechtheid ipv JJ te bekritiseren. De wereld op zijn kop.

Natuurlijk moet Elia zich niet zo druk maken om wat iemand als Jan Joost of een analist ofzo zegt. Maar ik begrijp best dat je er op een gegeven moment klaar mee bent. Voor mij is de kous nu af en hoop ik dat ik er niks meer over lees

23 november 2020 om 22:13

Hij is toch zelf die nu de media elke keer opzoekt dan moet je niet zeuren ook, en wat ik in het eerdere stukje zei. Waarom gat hij überhaupt naar die cameraman toe. Waarom ga je vragen of hij instructie heeft gekregen Elia te volgen en wat dan nog als hij die instructie zou hebben gekregen. Dus dit hele verhaal begint gewoon bij Elia en nergens anders.

23 november 2020 om 22:21

Wat een onzin, als je een camera op iemand zet kun je alles verzinnen wat je wilt. Genoeg spelers die even naar de var assistant of scheids gaan om te klagen over wat dan ook, Elia kun je hier niet als schuldige zien.

23 november 2020 om 22:42

Hoezo verzinnen, hij heeft toch zelf naar die cameraman toegegaan. Hij heeft toch gevraagd of er instructie was om hem te filmen. Waarom vraag je dat? En wat heeft gaan naar de var assistent of scheidsrechter hiermee te maken? Als Elia vandaag niet had gereageerd was er niets aan de hand. Maar nee hij post 3x dan krijg je respons punt.

23 november 2020 om 22:59

Hii zoekt hier de media helemaal niet op joh. Hij heeft een leuk en vriendelijk gesprek met iemand. Jan Joost verzint er een lading shit bij (alweer) en Elia wordt voor van alles en nogwat uitgemaakt. Mag Eli niet eens een normaal gesprekje voeren met (in dit geval) een cameraman?

23 november 2020 om 23:45

Jullie zijn grappig, hij heeft leuk en vriendelijk gesprek. Wat luk je man. Hij vraagt aan de cameraman of hij instructies had om hem te filmen, en dat vraagt hij uit interesse..... jij beticht van Gangelen van verzinnen jij doet precies hetzelfde...

23 november 2020 om 23:54

@Ajax33 wat zwets jij nou? Hij vroeg de cameraman of hij een special van hem maakte. Gewoon ontspannen en uit interesse en dus niet uit irritatie, dat maakte JJ er onterecht van. Je blijft maar pushen dat Elia fout zat. Hoeveel bewijs wil je nog? Is toegeven dat ook jij ernaast zat soooooo erg ... Erg zielig!

24 november 2020 om 00:07

Waarom zou iemand in godsnaam een special van Elia maken? Hoe kom je er bij om dat te vragen hahah? Of heb jij dit zelf verzonnen? Verder interesseert deze hele 'rel' me werkelijk geen hol en zal het me een worst wezen of Jan Joost of Elia fout zat. De waarheid ligt vast ergens in het midden. Ik geloof echt niet dat Elia dit puur uit interesse en super ontspannen vroeg, die was waarschijnlijk echt wel een beetje geïrriteerd na die pot, dat blijkt ook wel weer uit die semi-gangster reactie "beter ga je mij niet groeten" achteraf.. En ik geloof eveneens gerust dat JJvG het aan zit te dikken door Elia een beetje in een kwaad daglicht te zetten. Het is wel triest gesteld met de journalistiek als hier 4 topics over voorbij moeten komen tho...

24 november 2020 om 02:30

@ajax33*

Hij vroeg of hij een special over hem (elia) aan het maken was. Dat de cameraman contact zoekt met Elia spreekt toch wel boekdelen? Waarom is zoiets überhaupt nieuws? Waarom neemt men de moeite om het verhaal zo te verdraaien?

24 november 2020 om 02:24

Het is nu al een paar keer gebeurd dat de mannen van Fox een loopje met de waarheid nemen omtrent de verslaglegging van Elia. Kortom ik begrijp wel waarom hij, als zo'n cameraman je ook nog eens opzoekt - zijn verhaal naar buiten brengt.

Ben benieuwd hoe vaak deze journalist nog een loopje met de waarheid mag nemen voordat iemand eindelijk eens over integriteit begint.

Haha de media is echt smerig man, jammer dat Elia zo aangepakt wordt door smerige kereltjes als Gangelen en door Fox, zonde dit.

Het zal wel aan mij liggen, maar waar gaat dit in hemelsnaam over? Zowel FOX als Elia stellen zich ongelooflijk aan en lijken de aandacht wel prima te vinden.

23 november 2020 om 22:15

Fox stelt zich niet aan hoor die hebben een keer wat gezegd. Elia daarintegen al 3x gereageerd. Die is aan het zeuren.

Ik denk als Elia goed in zijn vel.zat , hij hier niet zo veel.aandacht aan had besteed. Ik neem aan dat je als voetballer meer gefocust bent op de wedstrijd dan om een cameraman.

EN toch komt dit op hetzelfde neer in grote lijnen: meneertje Elia kwam verontwaardigd naar de cameraman toe om te vragen of ze hem soms speciaal moesten volgen. Nog steeds erg droevig.

Zeker niet netjes van Fox en van Gangelen. Maar het neemt niet weg dat het een vreemde actie blijft. Want verder heeft Perez gelijk: ga gewoon lekker voetballen en focus je niet zo op randzaken.

23 november 2020 om 22:32

Achja, het klinkt altijd zo makkelijk dat voetballers zich gewoon op het voetbal moeten focussen, maar het blijven mensen. Ik kan me zeer goed voorstellen dat ze geïrriteerd raken door de media soms (zoals nu). Hij zal vast zijn best ook doen op het veld hoor

"en wat volgt is een sneeuwbaleffect waardoor het in ieder nieuwsbericht een beetje groter gemaakt wordt. Hopelijk waait het snel over, succes ermee en wellicht tot snel." Ojahh

Bij Fox kijk je alleen de westrijden. De analyses eromheen die moet je niet willen zien.

23 november 2020 om 22:58

Ik vind de analyses van Perez altijd heel fijn om te horen..

Je zult maar een miljoen aan tekengeld hebben neergeteld als van Seumeren. En dan alleen maar publicitair gezeik en 0 doelpunten ervoor terug krijgen.

24 november 2020 om 02:36

Iemand die geen partij was beweerd het in detail te weten terwijl zowel Elia als Utrecht dat verhaal (uit Twente?) tegenspreken.

24 november 2020 om 11:29

Ik ken het verhaal niet uit Twente. Wel uit de landelijke pers. En dat het wordt tegengesproken, door de belanghebbenden die dit liever niet in de publiciteit hebben, lijkt me niet geheel onlogisch. Dat is te verwachten.

Lijkt shownieuws of rtl boulevard wel hier. Allerlei non nieuws verspreiden vol met onzin. Ik snap wel dat elia er klaar mee is met de media.

Dit soort framing is doorgedrongen tot bijna alle mainstream media. Dat feit opzich is niet zo erg. Ware het niet dat een heel hoog percentage alles wat hierin gezegd wordt klakkeloos overneemt en als waarheid neerzet.

Het zal allemaal wel, ik ben achteraf maar wat blij dat Elia niet heeft gekozen voor Twente.

Als Elia nou net zoveel energie in zijn spel zou leggen als in van Gangelen zijn opmerking.....

(neemt niet weg dat van Gangelen een rat eerste klas is...)

Ik zie nog steeds niet het grote verschil tussenw at Van Gangelen zei en dit. Waarom volg je mij of volg je mij. Nou, grove leugen zeg. Ga voetballen ofzo.

En maar vol blijven houden: maar ben er totaal niet mee bezig.

Ga voetballen man in plaats van je gelijk proberen te halen. Misschien wat meer tijd in je training steken dan de hele dag je socials in de gaten houden.

Jan Joost is ook gewoon een sensatie zoeker, dat is alom wel bekend. En Elia? Ik snap dat het niet leuk is als je wordt neergezet als iets of iemand die een bepaald negatief ding doet. Maar gezien wie het doet lijkt met het verstandigste om het lekker te laten gaan.

Misschien kan hij als hij scoort (nadruk op als) een speciaal dansje doen om te benadrukken dat hij hier niet mee bezig is.

Het enige wat jjvg hier mee samenvat is dat Elia hier niet van gediend was.... punt. En die samenvatting is naar mijn idee nog steeds de juiste, want anders ga je niet helemaal naar een cameraman toe om dat te vragen. Als je er geen moeite mee hebt doe je dat namelijk niet zo snel. Dus Elia weet dat hij niet lekker in zijn vel zit... houdt rekening met meer aandacht en ergert zich eraan als hij denkt dat hij meer wordt gevolgd.... dus is hij er niet zo blij mee.. dus niet van gediend. Het is best simpel.

Elia stop je energie op het voetbalveld...dat is de beste reactie op Fox..!!

Waar het allemaal op neerkomt. Elia moet uitkijken hoe waar en wanneer hij poept plast of een scheet laat. En voordat men reageert moet Elia het onderbouwen.

Na de reacties van de cameraman en Elia gelezen te hebben, moet ik toch zeggen dat Jjvg hier de sensatiemaker is. Alles van Elia onder een vergrootklas leggen is makkelijker scoren tegenwoordig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. KerkAanvaller193
M. MahiAanvaller144
M. SyllaAanvaller110
M. MallahiAanvaller00
J. HouwelingKeeper00
M. PaesKeeper80
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

100 fans
Aanvaller, 33 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 27 januari
Parma heeft vertrouwen in een akkoord met Bayern Müchen over Joshua Zirkzee. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren