Uitvallers werpen schaduw op eenvoudige zege van Ajax

Zondag, 22 november 2020 om 14:04Chris Meijer • Laatste update: 18:52

Ajax heeft zondagmiddag zonder problemen afgerekend met Heracles Almelo. Door doelpunten van Lassina Traoré, David Neres, Zakaria Labyad (tweemaal) en Dusan Tadic wonnen de Amsterdammers met 5-0 in de Johan Cruijff ArenA. Het uitvallen van Robin Pröpper na bijna zeventig minuten spelen zorgde voor een groot schrikmoment, daar de aanvoerder van Heracles in tranen het veld moest verlaten. Na afloop gaf hij in gesprek met FOX Sports echter aan dat het waarschijnlijk om een 'schrikmomentje' ging. Ajax zag met Davy Klaassen, Noussair Mazraoui en Zakaria Labyad ook drie spelers uitvallen.

Ajax-trainer Erik ten Hag kon tegen Heracles geen beroep doen op Antony, die kampt met een tijdens de met 0-3 gewonnen uitwedstrijd tegen FC Utrecht opgelopen hamstringblessure en daardoor interlandverplichtingen bij de Olympische ploeg van Brazilië moest afzeggen. Neres verving zijn landgenoot in de basiself, die verder hetzelfde was als twee weken geleden in De Galgenwaard. Na slechts zes minuten spelen was het al raak voor Ajax. Een voorzet van Neres schoot door in het strafschopgebied en belandde voor de voeten van Traoré, die van dichtbij doeltreffend uithaalde.

Het spel van Ajax zakte daarna iets in, ondanks dat er nog behoorlijke kansen werden gecreëerd voor Traoré en Neres. Na iets meer dan twintig minuten spelen kreeg de thuisploeg een behoorlijke tegenvaller te verwerken, toen Davy Klaassen zich na een tik van Rai Vloet moest laten vervangen door Jurgen Ekkelenkamp. Ondanks dat Heracles aardig in de wedstrijd leek te zitten, verdubbelde Ajax met 29 minuten op de klok de marge. Neres schoot een afgeslagen hoekschop vanaf de rand van het strafschopgebied op zeer fraaie wijze in de rechterkruising achter de kansloze Heracles-doelman Michael Brouwer.

Hartverscheurende beelden van Robin Pröpper, die het mis voelt gaan in zijn knie. ??

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 22 november 2020

Daarna leek Ajax in de eerste helft nog grote afstand te nemen van Heracles. Labyad schoot bij de eerste paal een ingestudeerde hoekschop van Dusan Tadic tegen de touwen. De Amsterdammers lieten vervolgens in het slot van het eerste bedrijf na om de score verder op te voeren. Ekkelenkamp, Neres en Tadic faalden echter in kansrijke positie. Ten Hag haalde Mazraoui, die voor rust even behandeld moest worden na een tik van Vloet, tijdens de rust naar de kant voor Sean Klaiber en zag dat het een kwartier duurde voor de 4-0 viel.

Labyad verlengde een pass van Schuurs en stelde Tadic daardoor in staat om zijn treffer mee te pikken. Kort daarna werd de Servische aanvaller vervangen door Quincy Promes. Ook Heracles moest in die fase van de wedstrijd wisselen, al was dat noodgedwongen. Pröpper kwam verkeerd terecht na een duel met Traoré en greep naar de knie. De 27-jarige verdediger annex aanvoerder van Heracles kon zelfstandig overeind komen, maar verliet in tranen het veld van de Johan Cruijff ArenA. Pröpper liep in september 2018 al eens een gescheurde kruisband op, waardoor hij bijna tien maanden aan de kant stond. Na afloop gaf hij aan dat het waarschijnlijk een 'schrikmoment' was en dat 'zijn knie sterker is dan hij dacht'. "Hij landde vol op mijn onderbeen en daardoor klapte ik iets naar binnen. Ik ben net binnen geweest en we hebben naar de reactie gekeken, dat is tot nu toe goed", zegt Pröpper voor de camera van FOX Sports.

Met Klaas-Jan Huntelaar en Lisandro Martínez als invallers binnen de lijnen, liep Ajax uiteindelijk nog verder weg bij Heracles. Doelman Brouwer had nog een antwoord op pogingen van Labyad en Martínez, maar verwerkte een schot van Ryan Gravenberch onvoldoende. Daarmee bood hij Labyad de mogelijkheid om vanuit de rebound zijn tweede treffer van de middag aan te tekenen. De aanvallende middenvelder kon tien minuten voor tijd niet verder en doordat er al vijf keer gewisseld was, moest Ajax het duel uitspelen met tien man. In het slot werd er niet meer gescoord, waardoor Ajax met een redelijk goed gevoel kan toewerken naar het Champions League-duel met FC Midtjylland van komende woensdag.Gerelateerd

Meer sportnieuws

75 reacties (laatste reactie door infodesk)

Prima overwinning van Ajax, zonder overmatig in te spannen. Ik word wel een beetje moe van die simpele zielen die zelfs in een wedstrijd waarin je 3-0 voorstaat gaan lopen zeiken op spelers als Labyad, Ekkelenkamp en Klaiber. Dat zijn alle 3 spelers die meer dan goed genoeg zijn voor een wedstrijd tegen de onderste 12 teams in deze competitie. Ik vind het goed dat Ten Hag ze ook gewoon op blijft stellen, je hebt gewoon de hele selectie nodig met dit drukke schema. Je kunt niet alleen maar spelers hebben die voor 70 miljoen verkocht gaan worden, dat is gewoonweg onrealistisch. Een Ekkelkamp draait prima mee, Labyad is uiterst bruikbaar en Klaiber blijkt een prima aankoop, die ik momenteel niet eens onder vind doen voor Mazroui. Stop een met al dat geklaag, dan wordt je leven een stuk leuker denk ik. Op naar een mooie sport zondag

22 november 2020 om 14:10

Heel erg mee eens. Ik vind het ook wel een teken van hoe verwend wij Ajacieden eigenlijk zijn. Je wint gemakkelijk zonder je in te spannen met 5-0 een paar dagen voor belangrijke CL wedstrijd en mensen zijn aan het zeuren. Natuurlijk gaat er wel eens iets mis.
Ik heb het idee dat een deel van de Ajacieden nu 2018/2019 als de standaard zien terwijl iedereen die Ajax lang genoeg volgt weet dat dat een uitzonderlijk jaar was. Ajax heeft een prima elftal we doen mee om de titel en spelen CL. Wees blij. Voor het zelfde geld zit je over een paar jaar weer naar spelers van het niveau Sana, Linderberg, Wielaert, Soetaers te kijken.

22 november 2020 om 14:14

Helemaal eens 1974. Als je zo alle kritiek leest lijkt het net alsof we in de middenmoot staan. Stel verwende nesten lopen er rond tussen de Ajax supporters. Nog irritanter dan de fanatieke anti-Ajax figuren als je het mij vraagt.

22 november 2020 om 14:11

Wil je svp niet zo klagen over het geklaag? :P Ben het met je eens hoor. Niet iedereen hoeft een wereldtopper te zijn. Je hebt ook waterdragers nodig. En je kan zeggen wat je wilt over Labyad, maar hij is er wel één die makkelijk scoort en hij heeft een goede vrije trap. Daar zijn er bij Ajax niet zoveel van.

22 november 2020 om 14:12

Simpele zege voor Ajax. Wel lekker hoor de Eredivisie, na 36 minuten stond het al 3-0 en Ajax speelde op 60 of 70 .. Ik maak me steeds meer zorgen over het niveau van onze competitie. Het niveau is echt een stuk minder dan een jaartje of 5 geleden. Als je Europese wedstrijden wil winnen, dan zal je in eigen competitie wel wat meer weerstand moeten krijgen. Dat gebeurd nu helemaal niet.

22 november 2020 om 14:22

Ik denk niet dat het niveau van de competitie minder is, ik denk dat Ajax is gegroeid. Voor de rest ben ik het ook niet helemaal eens met je redenatie dat de weerstand in de competitie moet zorgen voor Europees succes. Ajax heeft bijvoorbeeld het voordeel ten opzichte van de Engelse top dat ze spelers in de competitie wat rust kunnen geven, en ze ook aan het vertrouwen kunnen werken

22 november 2020 om 14:26

Ik denk dat het gemiddelde niveau niet minder is, Ajax is gegroeid en de rest niet / minder. De rest van de clubs zullen zelf hun eigen groei moeten realiseren, je kan onmogelijk gaan verwachten dat Ajax zijn eigen weerstand gaat organiseren? Overigens heeft Heracles slechts 2 punten buiten eigen huis gepakt dit jaar, dus wat verwacht je dan als ze naar de Arena moeten. Dit zijn dezelfde wedstrijden die we 5 jaar geleden eenvoudig op 70 procent wonnen. Alleen werd het toen misschien 3-0 en nu 5-0.

22 november 2020 om 14:26

@soccerino dit heeft meer te maken met het niveau van Ajax dan het niveau van de rest van de competitie. Ajax heeft een van de beste spelers van Utrecht gewoon op de bank om in te brengen. Ze hebben geen Zimlings, Boilesen, Wesley de Sa type spelers meer waarvan je weet dat ie het nooit gaan redden

22 november 2020 om 14:27

Nou als je ziet hoe Heracles loopt te verdedigen bij de 1-0 en Labyad helemaal vrij laat bij de 3-0.. En als je dan ziet dat hun spits rondom de 16 de bal krijgt en dan zn nek zowat breekt nadat hij probeert te dribbelen, zegt dat eigelijk ook hoe zwak de eredivisie is

22 november 2020 om 14:32

Of dat zegt hoe slecht de selectie van Heracles is dit seizoen...

22 november 2020 om 14:37

Dat kan ook idd

22 november 2020 om 15:02

Dan heb je de verkeerde bril op. Een deel van de Eredivisie clubs is van ondermaats niveau. En Ajax is er flink op achteruit gegaan met de verkoop van de pareltjes. Dat Ajax zo makkelijk wint van b.v. een Heracles, is niet dat Ajax is gegroeid, integendeel, maar dat het verzet van sommige clubs bedroevend is.

22 november 2020 om 14:13

Amen. Ben het hier helemaal mee eens. OK, ekkelenkamp is geen topper maar gewoon prima bruikbaar. labyad doet prima mee en scoort ook gewoon weer 2 keer en nog is het niet goed voor velen. Klaiber vind ik vanaf het begin al beter dan mazraoui. Die is aanvallend misschien iets minder maar ik vind het belangrijker dat hij verdedigend beter oplet. Goed dat deze spelers genoeg minuten blijven krijgen van Ten Hag. je hebt ze gewoon nodig met zoveel wedstrijden. Snap dan ook niet dat mensen zeuren. Die denken echt dat alle spelers het aankunnen om continu zoveel wedstrijden te moeten spelen, plus het gereis van de interlands er bij. Dat kan gewoon niet. Je hebt je wisselspelers nodig. En hoe meer minuten die nu krijgen hoe beter ze mee draaien als het echt moet.

22 november 2020 om 18:06

Indd en een wisselspeler met de cijfers van labyad 3 doelpunten 4 assist in 7 wedstrijden zou nergens anders wisselspeler zijn geweest

22 november 2020 om 14:14

Craig. Vind ook wel dat commentatoren en analisten daar erg in mee gaan. Ik zag een prima spelend Ajax in de eerste helft, maar had in de rust bij de analyse het gevoel alsof Ajax met 0-2 achter stond als ik Vink en Helene hoorde praten. Had echt gevoel alsof ik een andere wedstrijd had zitten kijken. Vond Gravenberch overigens zeer degelijk spelen vandaag. Echt de regisseur op het middenveld vandaag en ook eindelijk eens scherp in verdedigend opzicht. Heeft goed op Frenkie gelet afgelopen week.

22 november 2020 om 14:44

Gewoon een middelvinger opsteken naar die zeikerds. Daar moet jij goed in zijn

Ons doelsaldo is echt bizar, dat valt toch eigenlijk niet meer in te halen voor de rest? 8 van de 9 gewonnen met een relatief makkelijk programma voor de boeg, de komende weken. Heerlijke start, dat is wel een anders geweest afgelopen jaren. Spelers als Labyad en Ekkelenkamp krijgen vaak terecht kritiek, maar zijn toch handige spelers in je selectie. Dit niveau kunnen ze makkelijk aan waardoor je anderen rust kan geven. Europees kan het niet. Hele simpele overwinning, geen moment in de problemen geweest. Gravenberch ontwikkelt zich heerlijk, gaat nog veel fouten maken, maar hij heeft echt veel potentie! Hopen dat Klaassen en Antony fit zijn woensdag, daar moeten we top zijn.

22 november 2020 om 14:11

Het is wat je zelf zegt, met een relatief makkelijke periode. Zeer benieuwd naar de periode na de winterstop. Druk op de spelers gaat belachelijk zijn door wanbeleid van de Knvb!

Gadverdamme zeg, waarom stond die enge Vloet überhaupt nog op het veld? Die gefrustreerde gekkie heeft echt voor de verkeerde sport gekozen!

Ik had verwacht dat we het veel lastiger zouden krijgen, maar het ging alleraardigst en ons spel was met vlagen lekker fris vooral in het eerste bedrijf helaas ook wat slordig tussendoor. Want Heracles begon vrij goed en sterk tegen ons, maar na al die goals zakte de moed logischerwijs in hun schoenen..

Traoré en Neres tankte aan vertrouwen en maakten twee lekkere goals, Labyad is ook niet mijn favoriete speler maar hij klaagt nooit, zeurt nooit is positief. En hij scoort vandaag ook weer, prima wissel speler die overdreven negativiteit her en der is verwerpelijk! Met dit gekke drukke schema gaan we ook alle wissel spelers nodig hebben, we kunnen ook er voor kiezen om al onze spelers te koesteren. Oja Gravenberch vond ik ook stabiel, die jongen is zich echt mooi aan het ontwikkelen heel knap..

Tagliafico was weer lekker ouderwets aan het strijden, die komt wel weer in zijn oude vorm! We lijken ons 12:15 uur en 12:30 uur speel syndroom, echt eigenhandig teniet hebben gedaan het gaat steeds beter! Jammer dat de keeper net zijn inzet keerde, een goal had hem nog beter gedaan.

Ook al was het maar tegen Heracles, toch wil ik Schuurs vandaag complimenteren. Vond hem de laatste tijd als een kitten verdedigen, maar vandaag zat hij overal tussen. Hopelijk trekt hij nu eens een keer Europees die lijn door, dus woensdag om precies te zijn.

Op naar woensdag en hopelijk met Antony en Klaassen , gefeliciteerd Ajacieden.. 👌🏾🍻

22 november 2020 om 14:11

Gefeliciteerd Ajacied. Zeer eens wat betreft Nico. Een echte krijger, zelf bij 3-0 in de eerste helft. Er alles voor over hebben om je duels te willen winnen. Klasse.

22 november 2020 om 15:00

Dirk dankjewel man! Haha Nico die komt wel weer terug op niveau, al jaren een van mijn grote favorieten! Wat een klasbak hè, waarschijnlijk gaat hij nog verlengen ook!

22 november 2020 om 14:12

Dit heb je snel getypt zeg Mooie samenvatting wel, lees ze altijd graag. Ik hoop dat de blessures meevallen, dat is niet fijn bij aanvang van zo'n druk programma.

22 november 2020 om 14:22

@vijfmeterlijn, even nog op de opmerking die ik maakte "rot op Ten Hag". Ik wilde even duidelijk maken dat ik die man eeuwig dankbaar ben, vind het ook een goede persoonlijkheid en is tactisch erg sterk, maar Martinez was vorig seizoen samen met Ziyech onze beste speler. Die zie ik dan simpelweg liever in het veld komen dan Ekkelenkamp. Dat is hem niet en dat het gaat hem denk ik ook niet worden. Ik vind zijn wisselbeleid gewoon bagger.

22 november 2020 om 14:35

@Ajax1812, Martinez was vorig seizoen echt niet onze beste speler met Ziyech.

22 november 2020 om 14:41

Naar mijn mening wel, @messibazoer.

22 november 2020 om 15:05

Vijfmeterlijn mijn excuses, je werd in livemeepraten aangevallen door Ajacieden inclusief mijzelf. Ik dacht dat je aan het trollen was, maar nu begrijp ik wel wat je bedoelde. Maar dat schreef ik ook, Heracles begon heel sterk echt een leuk cluppie met altijd wel redelijke spelers. Haha, ik ben al vanaf mijn 15e ict-er dan heb je niet veel tijd nodig voor een paar regels. En daarnaast begin ik bij langere stukken in de 89e minuut ongeveer. Thanks voor je compliment ik doe mijn best. 😏

22 november 2020 om 15:10

@Ajax1812 ik snap je sentiment in de hitte van de strijd. Als ik die opmerking zo las vond ik het kort door de bocht en te gauw geroepen. Ik ben ook geen fan van zijn wisselbeleid en bij vlagen is het gewoon een tactisch onbenul. Nogmaals, ik begrijp je sentiment maar EtH heeft zoveel goed gedaan dat ik als psv supporter alleen maar met gezonde jaloezie kan meekijken.

22 november 2020 om 15:10

Ajax1812 was net wat onhandig geformuleerd. Persoonlijk ben ik ook geen fan van Ekkelenkamp, en bij mij was Martinez sowieso basisspeler geweest. Vind het echt schandalig, hij deed het vorig jaar super op het middenveld en is zonder reden afgeserveerd. Er zijn zeker genoeg dingen van Ten Hag waar ik niet achter sta, maar ik blijf onherroepelijk achter hem staan als supporter hij heeft ons veel gegeven! En we staan er nu ook niet verkeerd voor. 😉

22 november 2020 om 15:13

@Sulejmanii , is niet erg. Ik ben het gewend om in live meepraten aangevallen te worden als je een controversiële mening verkondigd, dat hoort er in het heetst van de strijd bij en vind ik prima als het enigszins onderbouwd wordt. Bedankt voor je excuses maar dat hoeft echt niet, ik begreep je reactie. Heracles vond ik in de eerste twintig à dertig minuten verzorgd voetbal op de mat leggen, daarom zei ik dat ze misschien meer verdienden.

22 november 2020 om 15:17

Erg blij dat Neres er weer aankomt, ik hoop dat hij snel weer als vanouds presteert. Ik vind hem een mooie, sierlijke speler en een genot om naar te kijken. Als hij in vorm is en Anthony ook dan zijn de vleugels van Ajax echt erg geweldig.
Labyad is een prima speler om erbij te hebben! Geen ster speler, maar wel eentje die altijd alles geeft en nooit onder de ondergrens zakt. Niegt alle spelers kunnen de ster zijn! Dan heb je nl geen sterren meer ;-)

Lekker. Prima overwinning. Hopen dat het meevalt met Davy. Verder niet zo’n boeiende wedstrijd.

22 november 2020 om 14:09

Het valt mee zie ik net.

22 november 2020 om 14:37

Ja, fijn! Belangrijke speler geworden voor Ajax. In zeer korte tijd

Goeie degelijke pot. Maar wat sneu voor Pröpper, hopen voor hem en Heracles dat 't meevalt!

22 november 2020 om 14:11

Volgens hem was het meer schrik dan wat anders. Hopelijk valt het indd mee, zoiets gun je niemand. Vind Pröpper zowiezo altijd wel een fantastische gozer. Altijd eerlijk en altijd blijven lachen.

Prima overwinning van Ajax zo naar de interland voetbal en met oog op de komende Europese wedstrijden. Weinig moeite en frivolend kunnen spelen. Leuke dingen gezien weer vandaag en vooral het doelpunt van Neres was genieten. Zeer gegund ook voor hem. Gefeliciteerd Ajacieden wij kunnen vandaag op deze druilerige zondag achterover zittend naar de concurrentie kijken. Op naar woensdag belangrijke thuiswedstrijd tegen de Denen. Hopelijk kan Davy Klaassen meedoen.

Heer en meester. Wat een oefenpotjes zijn dit geworden, zeker zonder publiek is het kinderlijk eenvoudig hoe Ajax deze klus opnieuw klaart. Zo snel mogelijk die “top” wedstrijden in de ED, wat een gemis.

Geen geweldige pot maar niet in de problemen gekomen en veel goals. Zonder de keeper was het 8-0 geworden denk ik.

22 november 2020 om 15:03

Zonder de keeper was het 50-0 geworden denk ik

Lijkt niet ernstig te zijn, aldus Propper.

Alles goed met Propper gelukkig waarschijnlijk, mooiste nieuws van de pot. 3 punten weer binnen, meer dan terecht en goed veldspel. Op naar de Denen!

Blessure van Propper lijkt gelukkig mee te vallen.
De stand doet vermoeden dat Ajax geweldig speelde, maar dat viel behoorlijk tegen. Zakelijke overwinning, al klinkt dat heel vreemd met 5-0.

Arme Propper. Zoiets gun je een speler niet. Tweede keer inderdaad al dat het hem overkomt. Een persoonlijk drama voor hem. Veel sterkte.

Een simpele zege tegen Heracles, dat lukt ons lang niet altijd.

Appeltje eitje voor Ajax, eenvoudige overwinning zonder zelf heel fantastisch te voetballen. Gelukkig zie ik een lachende Pröpper voor de camera, het lijkt mee te vallen met zijn knie. Sympathieke gozer, hoop dat hij gewoon fit blijft de komende weken, Heracles heeft een loodzwaar programma dus kan hun aanvoerder goed gebruiken!

Gravenberch heeft afgelopen week goed op Frenkie gelet. Was vandaag erg bepalend op het middenveld. Zowel in balbezit als dat hij in verdedigend opzicht ook eindelijk een keer scherp was. Mooi om zijn ontwikkeling te zien. Verder prima potje, die resulteerde in makkelijke overwinning.

22 november 2020 om 14:13

Hij draaide een aantal keer echt fantastisch weg. Hopelijk blijft hij zich ontwikkelen.

22 november 2020 om 14:40

Mooi om te zien hoe die jongen per wedstrijd beter lijkt te worden. Het kwartje is echt gevallen bij hem.

Wanneer Ajax vroeg scoort, zeker in de JC ArenA, heb je de tegenstand van dit soort ploegen meteen gebroken. We speelden deze pot zo gemakkelijk uit. De blessure van Klaassen is natuurlijk wel een aderlating, maar hopelijk valt het mee. Natuurlijk ook sneu voor Propper.

Titel ff aanpassen boys, Propper zegt net voor de camera dat het mee lijkt te vallen.

Prima overwinning, zonder al teveel moeite. Hopelijk vallen de blessures aan beide kanten mee, erg vervelend voor beide clubs om direct de eerste wedstrijd van het blok alweer tegen blessures aan te lopen. Bij Ajax had ik wel het idee dat het wisselen meer werd ingegeven door "better save than sorry". Nu kijken wat de rest van de clubs gaat doen vanmiddag.

Zoals verwacht geen problemen voor Ajax. Hopelijk vallen de blessures mee en kunnen ze gewoon aantreden met de sterkste 11 Woensdag. Gelukkig valt het met Pröpper ook mee, altijd wel een zwak voor die jongen sinds zijn tijd bij DeGraafschap.

Ajax doet het met ten hag gewoon meer dan prima, ook een doelsaldo waar je u tegen zegt. De klagers op ten Hag en zijn keuzes worden wat mij betreft steeds ongeloofwaardiger. Zelf komen ze niet verder dan wat opstellingen maken in hun favoriete computers spelletje. Terecht dat ten Hag niets aantrekt van de commentaren vanaf de zijlijn. Op naar Woensdag, ga zo door!

22 november 2020 om 14:19

Tan hag houdt vaak wat te lang vast aan spelers op de verkeerde posities. Dat is het minpunt maar het spel is gewoon leuk onder hem. Die man doet het meer dan goed bij Ajax. Hoop ook dat hij nog lang bij ajax blijft.

22 november 2020 om 15:21

Ik zal niet zeggen dat Ten Hag het slecht doet, maar met sommige dingen heb ik wel moeite:
1 geen perspectief bieden voor een speler als Lang, die daardoor nu weg is.
2 de complete voorbereiding misbruiken voor allerlei rare experimenten met spelers op verkeerde plekken
3 niet adequaat wisselen in wedstrijden die er toe doen. Denk aan het niet wisselen van spelers die een off-day hebben, maar ook aan het niet (tijdig) benutten van de 5 wissel mogelijkheden wat voor veel frisse energie kan zorgen.

Tijdens de wedstrijd verbaasde ik me er al over dat beide trainers zo rond de 70e minuut al hun vijf(!) wissels gebruikt hadden. Ik dacht nog 'dat is ook riskant met het oog op blessures'. En prompt eindigt de wedstrijd met 20 man in plaats van 22.
Misschien hadden beide trainers het idee dat de wedstrijd al gespeeld was, maar ik vind het toch opvallend.

22 november 2020 om 14:25

Ten hag heeft het met het oog op woensdag gedaan he

22 november 2020 om 14:32

Ja, dat is waar. Stond ik even niet bij stil.

22 november 2020 om 14:31

Bij een 4-0 stand en de verhoudingen op het veld was dat idee eigenlijk niet zo gek.

Ajax goed vandaag .
Maar als AJAX tegen Groningen moet mijn club dan kunnen ze niet winnen!

22 november 2020 om 19:16

Uit altijd lastig ja. Angstgegner aan het worden.

Dit hadden we beter schriftelijk af kunnen doen, was voor beide teams beter geweest.
Ben bang dat we Propper weer lang kwijt zijn.

Mazraoui begint een beetje de man van glas te worden bij ajax

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3341
2.PSV3113
3.Feyenoord2918
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder141
D. TadićAanvaller146
S. BerghuisAanvaller135
S. HallerAanvaller139
David NeresAanvaller133
D. KlaassenMiddenvelder112
R. PasveerKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

0 fans
Verdediger, 28 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren