Italiaanse pers looft 'totem' De Ligt: ‘Zoals ze in zijn Amsterdam zeggen...'

Zondag, 22 november 2020 om 09:48Chris Meijer • Laatste update: 09:52

Matthijs de Ligt maakte zaterdagavond zijn rentree bij Juventus in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Cagliari, na maanden aan de kant te hebben gestaan met een schouderblessure. Ondanks dat Cristiano Ronaldo met twee doelpunten de grote man was aan de zijde van la Vecchia Signora, klinken er in de Italiaanse media uiterst positieve geluiden over de 21-jarige Nederlandse verdediger.

La Gazzetta dello Sport deelt een 7 uit aan De Ligt. “De overwinning begon bij Ronaldo, natuurlijk. Maar ook bij De Ligt. Een totem in de voorhoede en de achterhoede: Juventus slaagde er een tijdje in om Cagliari volledig weg te houden bij Gianluigi Buffon. De Nederlander kon zijn stempel drukken bij zijn eerste wedstrijd van dit seizoen. Tackles, onderscheppingen: constant gaf hij het gevoel dat hij in domineerde op het veld. Of in ieder geval delen van het veld. Op de andere delen van het veld was daar de Portugese koning.”

“Hij speelde zonder angst. Met De Ligt zat Juventus kort en speelde het agressief”, schrijft de Corriere della Sera, die een 6,5 aan De Ligt uitdeelt. Daarmee moet hij het afleggen tegenover Ronaldo (8) en Arthur Melo (7). Bij Calciomercato krijgt De Ligt met een 7 de op een na hoogste beoordeling, achter een 7,5 van Ronaldo. “Hij moest even op zijn tanden bijten, maar De Ligt is een fenomeen en dat liet hij zien na een afwezigheid van drie maanden.”

DAAARRR IS HET FENOMEEN CRISTIANO RONALDO WEER! ?

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 21 november 2020

Ook bij Goal behoort De Ligt met een 7 tot de uitblinkers van Juventus, kort achter Ronaldo (7,5) en met eenzelfde beoordeling als Arthur (7). “De Ligt stond positioneel goed, was solide in de één-tegen-één-duels en bracht na drie maanden afwezigheid de gebruikelijke zekerheid”, zo klinkt het. De Italiaanse tak van Eurosport komt met dezelfde beoordeling. “Dominant in de één-tegen-één-duels, krachtig in de lucht: hij heeft persoonlijkheid.”

Tuttomercatoweb geeft De Ligt eveneens een 7 voor zijn optreden tegen Cagliari. “Hij gaf meteen weer zijn visitekaartje af. Zoals ze in zijn Amsterdam zouden zeggen: ‘Welkom terug’”, zo luidt de conclusie. Overigens krijgt ook hier Ronaldo met een 7,5 net een hoger cijfer. Bij StadioNews, Il Messaggero en Fantamagazine is het verschil net iets groter: een 6,5 voor De Ligt om een 7,5 voor Ronaldo. “De Ligt was voor Cagliari een onpasseerbare muur”, schrijft het laatstgenoemde medium. “Zijn terugkeer is fundamenteel voor Pirlo’s Juventus, met het jonge duo De Ligt en Merih Demiral kunnen ze volle bak druk zetten.”

“Ik ben heel erg blij om terug te zijn”, sprak De Ligt zelf na afloop. “Het was een goede wedstrijd en ik ben ook blij dat we geen doelpunt hebben geïncasseerd. Fysiek voel ik me goed. Ik heb hard gewerkt de afgelopen maanden. Pirlo is een moderne trainer, die wil dat het team met druk vooruit speelt. Dat bevalt me heel erg goed.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door sirius)

Fijn dat hij weer terug is en meteen een stabiele pot heeft afgeleverd. Ook bij Nl is hij hard nodig. Hoewel er zo veel geluiden anders waren, was wel duidelijk dat De Vrij van een heel ander niveau is dan deze jongen in een 4 mans verdediging. Nu nog hopen dat v. Dijk nog op tijd terug is en we kunnen in ieder geval weer een wereldcentrum opstellen op het Ek.

22 november 2020 om 10:12

Helemaal mee eens. de Vrij is eennpeima verdediger, maar vooral in een vijfmans verdediging. Dit is het geval bij Inter, en dit was ook het geval bij Oranje op het Wk in Brazilië toen ze derde werden. Dus wat mij betreft terecht dat De Vrij geen basisplek heeft bij NL als de Ligt fit is

22 november 2020 om 13:48

De Ligt is wereldklasse, de Vrij niet. Daarmee wil ik niet zeggen dat hij niet goed is, maar iedereen ging ook weer direct mee op de hypegolf zonder hem vermoedelijk ooit te zien voetballen. De beste verdediger van Italië, laat me toch niet lachen.

22 november 2020 om 18:23

De Vrij geen wereldklasse? Volgens mij mogen wij als Nederlanders in onze handen knijpen met 3 wereldverdedigers. Voorgaande jaren heeft Oranje nou niet bepaald met wereldverdigers gespeeld (5-15 jaar geleden), WK 2010 met een iets dunnere spoeling - maar goed toch de finale gehaald uiteraard. Hij is afgelopen seizoen, op basis van statistieken, uitgeroepen tot de beste verdediger van Italiã«. De Vrij is qua pure verdediger van wereldniveau, maar als complete voetballer is De Ligt in potentie denk ik veel beter. De Vrij is geen leider en ook niet iemand waar je erg bang van wordt als spits (bij het zien van Pepe ligt menig aanvaller nog zwetend wakker volgens mij), maar ondanks dat weet hij zich blijkbaar wel te handhaven. De Ligt is ook van wereldklasse, waar hij dat heeft aangetoond in de Champions League, bij vlagen in Oranje en nu ook steeds meer bij Juventus (waar hij vandaag een stabiele indruk achterliet). Daarnaast bezit De Ligt bezit wel natuurlijke leiderschapskwaliteiten en heeft hij een goede trap, maar heeft qua verdedigen nog iets meer ervaring nodig om zijn foutjes weg te werken. Pas dan zouden we kunnen spreken van een ware wereldtopper.

22 november 2020 om 10:14

Ik ben ook echt geschrokken van De Vrij. Ik vond vooral zijn leiderschap kwaliteiten ondermaats. Het leek wel of hij niet het voortouw durfde te nemen. Wel vraag ik mij af hoe De Ligt presteert met een Blind (de ouwe mannen versie) naast hem. En op de rechtsback een nog slechtere spelers dan veltman, zoals hateboer en een Van Aanholt die overal staat, behalve in zijn positie. Ik vind namelijk De Ligt in oranje ook nog niet overtuigen.

22 november 2020 om 10:16

De Vrij is nooit een leider geweest, altijd een vrij timide persoon geweest.de Vrij heeft behoefte aan sturing, terwijl de Ligt en van Dijk spelers zijn die die sturing kunnen geven. Is niet erg, de Vrij is gewoon een goede speler, maar wel overduidelijk de 3e of 4e man voor zijn positie

22 november 2020 om 10:54

Ik vraag me af waarom Blind überhaupt speelt en geen Ake? Ik zou altijd voor Ake kiezen ipv Blind. Nu De Ligt terug is zou ik rouleren tussen De Vrij en Ake. Blind moet je doorschuiven naar het midden. Of anders op de bank, want Klaassen doet het te goed om hem te laten banken. En Blind heeft al helemaal niks te zoeken op de lb positie, daar moet Wijndal altijd staan.

22 november 2020 om 11:12

De Ligt in Oranje nog niet overtuigen? Nou, ik denk dat er maar weinigen zijn die dat denken

De afgelopen jaren heeft De Ligt uitstekend gespeeld in Oranje.

De perfecte combi zou zijn naast V Dijk, met Dumfries en Wijdal als backs ( als die laatste zijn huidige vorm doorzet).

Blind kun je nog prima als reserve gebruiken.

22 november 2020 om 11:32

@ Bergkampdinho: Met een beest als de Ligt naast je kan je best met Blind spelen. Is voetballend 3x beter dan Ake. Ake verdedigend beter maar je wil ook voetballen dus snap de keuze wel voor Blind. de Vrij is echter geen leider en verdediger voor een 4 mans verdediging. Blind middenveld is al vaker geprobeerd maar dat werkt gewoon niet.

22 november 2020 om 12:08

Ja en als je een slimme spits hebt en dan zoekt die steeds het duel op met Blind. Blind kan je opstellen tegen de mindere goden in het voetbal maar als je echt serieus aan de bak moet dan kan je echt niet meer met Blind in het centrum spelen.

22 november 2020 om 13:12

Hoe de ligt en blind samen spelen? Kom jij onder een steen vandaan? Iets met een droom seizoen van Ajax

22 november 2020 om 13:22

@bjp79 Blind in deze vorm maakt het iedere verdediger lastig. De Ligt moet je dat ook niet willen aandoen

22 november 2020 om 13:23

@nielsvan Domme 2 jaar geleden ja. de huidige Blind gaat er voor zorgen dat De Ligt alles straks in zijn eentje kan opknappen achterin zoals hij nu met Schuurs doet en dan gaat De Ligt de schuld krijgen van de fouten straks. laat staan als Hateboer er ook nog naast staat

22 november 2020 om 10:14

Ssst dat mag je niet zeggen, want volgens die personen komt het omdat de Vrij het moest doen met Blind als partner, niet wetende dat de Ligt en Blind een combi was die de halve finale van de CL haalde. De vrij is "gewoon" een heel goede verdediger, net als Ake, maar niet exceptioneel zoals de Ligt en van Dijk. Van Dijk en de Ligt zouden nooit zo staan te schitteren met Blind als partner, die laten het echt niet zo ver komen.

22 november 2020 om 10:18

Nu kun je veel zeggen, maar om de vrij en Aké in 1 zin ten noemen gaat toch een stuk te ver.

22 november 2020 om 10:23

Shorty, jij ziet toch ook wel het verschil tussen die Blind en deze Blind? Blind is nooit de snelste geweest, maar nou is het echt schokkend hoe traag hij is. Niet alleen in zijn sprint, maar hij draait nu ook als een vrachtwagen. Verder vind ik zijn felheid ook echt compleet verdwenen. Blind is nou een speler die alleen kan functioneren met de bal aan zijn voet, zonder bal is het echt droevig om te zien. Dit gaat Ajax echt nog Europese opbreken.

22 november 2020 om 10:15

Daarom. De Ligt en van Dijk zijn velen malen sneller dan van Dijk en Blind. Zo belangrijk voor dit NL elftal. Daarbij zijn ze beter in de duels (iig dan Blind) en kunnen ze beide ook goed voetballen. De ligt is 21 van Dijk is 28. Nog 4 jaar plezier van dit duo, minimaal.

22 november 2020 om 10:35

Over 4 jaar de Ligt - Botman.

22 november 2020 om 10:35

Helemaal oneens, stop eens met dat de vrij gebash. Vind de vrij in alle facetten van voetbal nog altijd beter dan de ligt. Voetballend, verdedigen positie kiezen etc. De ligt heeft bewezen door de mand te vallen bij juventus moet het nog maar zien hij speelt nu 1 wedstrijd redelijk.

22 november 2020 om 10:46

Varenak. Stop eens met iets gelijk 'haten' of 'gebash' te noemen als er wat kritiek op een speler is. De Vrij speelt al tijden in een 5 mans defensie, iets waar hij op Wk onder V. Gaal ook uit blonk, maar dat is nog steeds iets heel anders dan een 4 mans defensie. Daar toonde hij zich wederom zeer onzeker, als eigenlijk altijd als hij die rol in Nl moet in nemen. Verder kom je zelf niet veel verder dan ongefundeerde kritiek zo te zien als je de Ligt nu nog steeds zogenaamd door de mand vindt vallen terwijl hij na de winterstop vorig jaar alweer tijd lang toont de stabiele factor te zijn.

22 november 2020 om 10:49

Hoe komen mensen er toch bij dat de Ligt vaker door de mand valt? Hij had 2/3 moeilijke momenten met die handsballen, maar verder speelt hij gewoon sterk. Niet voor niets vaste basis bij Juve. De Vrij floreert in een 3 mans verdediging.

22 november 2020 om 11:50

Los vd handsballen speelde hij gewoon zeker niet overtuigend en nam Demirel zijn basisplek over die in die periode veel en veel overtuigender speelde dan de Ligt. Nadat Demirel geblesseerd raakte kreeg de Ligt zijn basisplek terug en sindsdien speelt hij als een beest. Maar daarvoor was het zeker niet overtuigend en heel wisselvallig (wat niet zoveel uitmaakt voor een 20 jarige verdediger die voor het eerst in het buitenland speelt). Ook in het Nederlands Elftal maakte hij in die mindere periode (zoals al vaker overigens) enkele verdedigende fouten. Vandaar langere tijd de roep om de Vrij die in Italie ver hele lange periode liet zien bij de top te horen en zelfs werd uitgeroepen tot beste verdediger van Italie (ja boven de Ligt, echt waar het kan).

22 november 2020 om 13:25

@inkemontana in die eerste 2 wedstrijden die hij speelde onder De Boer was hij juist de sterkhouder achterin. die laatste twee wedstrijden was hij idd dramatisch slecht maar dat hij niet in een viermansverdediging kan spelen is onzin. ik wil De Ligt op dit moment wel eens zien naast Blind en Hateboer en ben benieuwd hoe hij zich dan staande houdt

22 november 2020 om 13:28

@ittot als een beest valt ook wel weer mee. tegen o.a. Atalanta en Udinese gaf De Ligt in de tweede seizoenshelft vorig jaar ook weer totaal onnodige tegengoals weg. 5 handsballen in de Serie A en vervolgens in diezelfde periode ook nog 1 in Oranje tegen Duitsland noem ik geen pech meer en tegen Engeland en Portugal leidde hij ook onnodige tegengoals in. dat is een patroon. het blijft een geweldige verdediger maar De Vrij kan er niks meer van na 2 fouten waar De Ligt er vorig jaar een stuk of 8 heeft gemaakt bij Juventus en 3 in Oranje waaruit tegengoals ontstonden. dat zijn 11 cruciale fouten. dan mag je De Ligt een goede verdediger vinden maar waarom kan De Vrij er al niks meer van na twee onnodige fouten dan. dan ben je toch niet meer objectief aan het beoordelen?

22 november 2020 om 10:46

Ik denk dat de Vrij en De Ligt ook een goed duo zouden vormen samen. Ik verwacht namelijk dat Van Dijk het EK net wel/niet haalt. Dan zou ik de poulefase gewoon spelen met deze 2 en vanaf dan De Ligt en Van Dijk. Ik hoop wel dat Blind dan gewoon een bijrol krijgt voor het EK en niet in de basis start. Vond het wel fijn de afgelopen kwalificatie een bewegelijke linksback.

22 november 2020 om 10:49

Ik denk het eerlijk gezegd niet. Omdat ze beiden wel oke zijn in de opbouw, maar niet heel fantastisch. V. Dijk is met z'n lange passing echt iemand die de opbouw moet verzorgen. Ik zie Blind eerder die rol overnemen. Maar ik weet dat dat persoonlijke voorkeur is en iedereen verder daar overheen valt😂

22 november 2020 om 13:30

Blind is zeker een betere opbouwer maar laten we aub gewoon wel verdedigers neerzetten die ook kunnen verdedigen. opbouwen is een leuke bijkomstigheid maar niet op het moment dat het je steeds tegengoals gaat opleveren want dan wordt het een heel kort EK. daarom pleit ik ook voor een centrum met De Ligt en De Vrij of anders een Botman ofzo. mannen die een kopduel en fysiek duel kunnen winnen en een tegenstander onschadelijk kunnen maken

22 november 2020 om 11:13

Haha ik vind het altijd zo mooi hoe schaamteloos de waan van de dag weer regeert. Vorig jaar toen De Vrij de man was bij Inter en de Ligt door een mindere periode ging kon laatstgenoemde er niks van. Nu komt de Ligt sterk terug na een blessure en heeft de Vrij een iets mindere periode, en is De Ligt opeens weer van een 'heel ander niveau'. Wees blij dat we deze twee klasbakken hebben want je gaat ze allebei nodig hebben nu Van Dijk er nog ruim een half jaar uit ligt.

22 november 2020 om 11:25

Orgullo. Leuk dat jij andermans meningen op mij projecteert, maar je zal mij nooit hebben zien typen dat De Ligt er niks van kan en dat de Vrij de voorkeur boven de Ligt zou moeten hebben, dus dat kan de prullenbak in

22 november 2020 om 11:39

Haha maak jezelf nog even wat meer belachelijk met deze reactie door indirect te insinueren dat De Vrij er niks van kan. De Vrij is uitgeroepen tot beste verdediger in de Serie A, staat al een seizoenen te shinen bij topclubs in Italie. Prima als je De Ligt momenteel beter vindt, maar De Vrij was vorig seizoen grote delen van het seizoen een stuk verder.

22 november 2020 om 11:57

Orgullo. Oh man, jij bent wel goed in andermans meningen invullen he? En dan zou ik me zogenaamd belachelijk maken? De Vrij is in een 5 mans verdediging een fantastische verdediger, zoals hij onder v. Gaal op het Wk ook heeft bewezen. In een 4 mans verdediging is de Ligt echt al een tijd een heel stuk beter , al helemaal in het Nederlands elftal. Dat mensen niet inzien dat De Vrij al jaren 'shined' in een 5 mans verdediging en dat dat iets heel anders is dan een 4 mans verdediging, dat is dan weer iets wat mij heel erg verbaast. En ja die mening had ik inderdaad ook toen de Ligt een paar wedstrijden bij een nieuwe club in een nieuwe omgeving een stuk minder speelde. Je laat nu overigens zelf blijken oppprtuun te zijn, juist daar waar je anderen van beschuldigt. Aangezien jij je wel liet beïnvloeden door die paar mindere wedstrijden van de Ligt blijkbaar.

22 november 2020 om 13:34

@inkemontana jij concludeert ook op basis van twee fouten dat De Vrij niet in een 4 mans verdediging kan spelen dus dan ben je toch net zo opportuun? anders kan ik na vorig seizoen waarin De Ligt iets van 8 cruciale fouten maakte bij Juventus en in Oranje tegen Duitsland, Engeland en Portugal ook onnodige tegengoals inleidde concluderen dat De Ligt waarschijnlijk niet in een 4 mans defensie past

22 november 2020 om 12:24

Dat is wel lekker makkelijk praten. Het is natuurlijk veel makkelijker spelen naast Van Dijk dan naast de zeer trage Blind. De Vrij is gewoon een uitstekende verdediger. Daar doen een paar mindere wedstrijden niet veel aan af. Ben je gemakshalve al die handsballen en z'n (De Ligt) gestuntel in het eerste halfjaar alweer vergeten? Daarmee wil ik natuurlijk niets afdoen aan het talent en de kwaliteiten van De Ligt, maar ik denk dat het weinig uitmaakt of je nou Van Dijk en/of De Ligt en/of De Vrij opstelt. Ze brengen alle drie veel kwaliteiten met zich mee en kunnen zich waarschijnlijk alle drie prima met elkaar redden. Het wordt pas een probleem als ze met spelers als Blind in de huidige vorm moeten gaan spelen in Oranje.

22 november 2020 om 12:37

Sirius. Haha maar jouw mening is evengoed zo voorspelbaar. Blind en De Ligt waren fantastisch naast elkaar, en vulden elkaar perfect aan, dus als je de Ligt naast Blind zou zetten dan zou dat centrum alleen maar meer je ongelijk bewijzen ben ik bang. Puur en alleen al omdat ze nog steeds wel op elkaar ingespeeld zullen zijn . Je moet iemand zijn persoonlijke presteren ook niet aan iemand anders ophangen. Het is niet Blind zijn fout dat De Vrij zijn directe tegenstander meermaals totaal liet lopen en niet scherp/agressief was. Zoals ik hierboven ook al schets. De vrij is al jarenlang fantastisch in een 5 mans verdediging, maar mensen lijken niet te kunnen zien dat dat totaal iets anders is dan een 4 mans verdediging. Kijk ook even naar verschil in presteren van Hateboer bijv.

22 november 2020 om 13:38

@sirius vergeet de tegengoals van De Ligt niet die Oranje vorig jaar tegen Duitsland, Portugal en Engeland inleidde. tegen Portugal greep Cillessen weliswaar halfslachtig in maar De Ligt laat daar gewoon zijn man lopen en geeft hem vrij spel om op goal te schieten

22 november 2020 om 19:19

@inkemontana - Lees: "het wordt pas een probleem als ze met spelers als Blind in de !! huidige vorm !! moeten gaan spelen in Oranje".

22 november 2020 om 13:20

De Vrij is gewoon uit vorm. vorig jaar was het andersom en was De Ligt dramatisch aan het verdedigen en De Vrij in uitstekende vorm

Lekker om na je blessure zo'n pot te spelen. Het blijft toch mooi hoe deze jongen presteerd. Die heeft kans om een van de beste verdedigers te worden. Na het Ajax systeem , nu het Juve systeem onder de knie krijgen. Dat is toch veel beter voor zijn ontwikkeling dan dat hij nu bij Barca had gevoetbald.

Gelukkig ...de Ligt is er weer.
Een leider pur sang.

Wel grappig dat die hele "De Ligt speelt niet op de juiste positie" verzinsel niet meer wordt aangehaald. Het lag daar duidelijk niet aan, hij moest gewoon wennen aan een nieuw cultuur etc. Met De Ligt en Merih Demiral heeft Juve de perfecte vervangers gevonden voor Bonucci en Chiellini. Heerlijk die aggressie van die heren zeg.

22 november 2020 om 14:19

Ik zie het in die Demiral nog niet echt 100% zitten. Speelde dit weekend wel sterk maar heeft ook wel echt dramatische potjes gespeeld al dit seizoen. Wellicht speelt hij liever naast de Ligt, laten we het hopen. Wel een leuke verdediger om naar te kijken met dat agressieve verdedigen idd.

22 november 2020 om 16:29

Nou dan kan je hetzelfdr zeggen over De Ligt. Hij speelde zelfs soms zo dramatisch achter elkaar dat hij op de bank moest plaats nemen.

Wat was hij goed! Eindelijk is hij terug, wat een beest. Ik was kritisch op Demiral afgelopen weken maar met De Ligt langs hem ging het toch een stuk beter. Ik denk dat we stilletjes aan naar dit duo moeten groeien Demiral-De Ligt, Bonucci is te traag geworden, zijn lange ballen komen niet meer aan. Maar De Ligt is een klassespeler pur sang, secuur in de passing, durft vooruit te spelen en het belangrijkste, hij is een muur!

Lekker opportuun. De Ligt heeft ook in het NL elftal gewoon veel fouten gemaakt, vandaar de roep om de Vrij. Dat de Vrij het nu in een paar wedstrijden niet waarmaakt naast een afgetakelde Blind zegt niet zoveel. De ligt heeft ook 20 wedstrijden achter elkaar naast van Dijk e kans gekregen. Je kunt pas eerlijk oordelen als ze dezelfde kansen krijgen. Neemt niet weg dat de Ligt na een moeizaam eerste half jaar bij Juve waarin hij zijn basisplek kwijt was geraakt nu al een ruime tijd heel erg goed speelt en een heel hoog niveau haalt. Net als de Vrij al lagere tijd bij Inter (niet voor niets beste verdediger vh jaar in Italie).

22 november 2020 om 12:30

Precies. Beide spelers worden afgerekend op hele andere omstandigheden. Ze zijn allebei gewoon fantastisch evenals Van Dijk. Ik denk dat het weinig uitmaakt wie van die drie je opstelt op dit moment (mits fit). Ze gaan het alle drie lastig krijgen in een viermans-verdediging met Blind in z'n huidige vorm.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1067 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AC Milan5620
3.Juventus5230
4.AS Roma5013
5.Atalanta4928
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Cristiano RonaldoAanvaller2220
A. RabiotMiddenvelder212
F. BernardeschiAanvaller210
F. ChiesaAanvaller206
MorataAanvaller207
W. SzczęsnyKeeper200
L. BonucciVerdediger192
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

152 fans
Verdediger, 21 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Juventus 14 0 3 0
2019/2020 Juventus 29 4 5 0
2018/2019 Ajax 33 3 1 0
2017/2018 Ajax 33 3 8 0
2016/2017 Ajax 11 2 0 0
Laatste voetbalnieuws

Juventus geeft ultrakorte update over blessure van Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt is vermoedelijk snel weer inzetbaar voor Juventus. De Italiaanse grootmacht meldt dat de 21-jarige centrumverdediger, die dinsdagavond in de warming-up uitviel voor het duel met Spezia (3-0 winst),...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 6 maart
Rick Karsdorp is akkoord met AS Roma over een nieuw contract. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren