Memphis Depay baalt: ‘Dat was dramatisch, schandalig en dat is jammer’

Donderdag, 19 november 2020 om 07:58Chris Meijer

Het Nederlands elftal besloot de Nations League-campagne woensdagavond met een 1-2 overwinning op Polen. Het was echter niet voldoende om de Final Four te bereiken en daar baalt Memphis Depay van. De aanvaller van Olympique Lyon is in gesprek met de NOS ook kritisch over de start van Oranje en het veld in het Stadion Slaski in Chorzów, maar toont zich positief over de getoonde veerkracht.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

46 reacties (laatste reactie door woenselaar)

Ik snap dat hij baalt, vind zichzelf de beste, totaal geen rendement, tegen Italië was hij slechtste man op het veld..ikvind em echt zo overschat, zelfs Dries Mertens is veel beter.

19 november 2020 om 08:16

"zelfs Dries Mertens is beter". Och, dat is geen schande. Dat is ook wel absolute top. Nog steeds. Overigens is Depay de man van wie al het gevaar komt. Alleen komt hij als zwervende speler achter een spits (hij en Malen hadden andersom moeten staan) toch beter tot zijn recht denk ik. Tegen Bosnië was hij weergaloos. Veel meer vrijheid en je hebt dan toch de Cv's van de tegenstander die door een andere speler (in dit geval zou dat Malen zijn geweest) bezig wordt gehouden. Depay is onze beste aanvaller en de rest is talentvol. Dit komt wel goed

19 november 2020 om 08:23

Komt helemaal goed, tegen Frankrijk Duitsland Italië België Spanje Portugal kom je tekort..

19 november 2020 om 08:28

We komen ook niet keihard tekort als de selectie geheel fit is. Onze basis is echt wel sterk. Maar mocht dat enigszins wegvallen, dan wordt het erg lastig inderdaad. De kern kan echter echt wel "verrassen". Duitsland blijkt ook geen geweldige achterhoede te hebben. Tegen Italië en Spanje (deels A, deels B, dat wel) hadden wij meer dan genoeg kansen. Alleen in Nederland hebben wij de bijzondere eigenschap onszelf helemaal naar beneden te praten. Hierbij zeg ik niet dat wij topfavoriet of iets zijn, want ik zie ook wel in dat wij dat niet zijn natuurlijk, maar onze selectie is echt wel goed. Niemand wint zomaar van ons. Zeker niet wanneer Van Dijk weer achter de lijnen uitzet

19 november 2020 om 11:24

Zo lang Depay kan rond lopen alsof hij Cruyff voetbal zou kunnen leren wordt het nooit iets, zelfs niet als iedereen fit is. Ok er komt gevaar van hem omdat hij overal en nergens loopt, maar dat gevaar is zo gevaarlijk niet, er zit geen lijn in en loopt anderen in de weg. Gisteren in heel de wedstrijd als spits, 1 bal gekaatst!! 1!!! dat kan echt niet, de middenvelders kunnen nauwelijks aansluiten en verspillen zoveel energie aan nutteloos aansluiten en weer terug moeten dat je altijd zal worden overlopen op het middenveld! Ook die vrije trappen en corners die hij allemaal opeist terwijl zijn trap drama en ongecontroleerd is. Berghuis en Stengs waren al veel gevaarlijker met vrije ballen!

19 november 2020 om 08:20

Tegen Italië was hij helemaal niet de slechtste man op t veld. Die wedstrijd gaf hij een aantal keypasses, waaronder een assist, was hij de enige die de Italiaanse verdediging bezig hield en verloor hij slechts twee keer de bal, in tegenstelling tot wat anderen zeggen. Hij is qua productiviteit veruit onze beste aanvaller. Je hebt gewoon iets tegen hem. En dat mag. Maar wat je nu zegt klopt niet.

19 november 2020 om 08:22

Jawel dat was hij wel, kwam niet zijn man voorbij, acties mislukte, geforceerd een vedette willen spelen, heb jij de wedstrijd met een blinddoek gezien? Weggespeeld en dan balen dat je final four niet haalt? Dan had je je niet moeten verstoppen

19 november 2020 om 08:47

Memphis is juist een speler die zich niet verstopt. Dat is niet het type dat balletjes breed en terug speelt maar juist iets probeert te forceren

19 november 2020 om 08:54

Jij doet alsof Depay elke wedstrijd minimaal 6x zijn man met een dubbele schaar voorbij moet gaan. Depay is een speler die het van zijn fysiek moet hebben en met een beweging ruimte creëren voor een schot op doel. Verder speelde heel oranje matig tegen een heel sterk Italië, en had Depay Chiellini in zijn nek zitten, ook niet de minste en geen schande. Om daarnaast Mertens zo te degraderen slaat al helemaal nergens op

19 november 2020 om 09:07

32candela. Dat kan je wel blijven zeggen maar tegen Italië stond hij zo'n beetje alleen te spelen voorin. Het liep voor geen meter. Dan ga je wat forceren en dat is m gelukt, want oranje maakt de 1-1 dankzij depay. Hoe kun je dan de slechtste man op t veld zijn?

19 november 2020 om 09:20

Italië thuis

19 november 2020 om 09:01

Probleem is dat we Dries Mertens niet mogen oproepen, we moeten het doen met de aanvallers die we hebben, en daarvan is hij toch wel de beste.

19 november 2020 om 09:07

@32candela je kunt beter overstappen naar korfbal volgen als je zo stellig blijft beweren dat Memphis het slechtste van het veld was en overschat is. Kan zijn rendement omhoog zeker maar hij is letterlijk het gevaar van Oranje. Alles begint of eindigt bij hem, met andere woorden zonder Memphis heeft Oranje geen tanden om te bijten ... Je mag hem overschat vinden maar breng jouw mening aub niet als een feit. Wat verwacht je dan van Memphis, iedere wedstrijd een hattrick en twee assists? Jij verwacht even dat hij een stugge Italiaanse verdediging doet wankelen in zijn eentje. Gisteren tijdens de live ook zoveel gezeik op hem terwijl een stuk of 5 anderen veel slechter speelden. 'zelfs Dries Mertens ...' pfff dit toont al hoeveel kijk je erop hebt - iedere voetbalkenner weet dat Dries lekker bezig is en goede stats heeft sinds zijn vertrek uit de ED. Zoals ik al zei ... Richt jij je maar op korfbal - dat is minder complex en veel meer recht toe recht aan. Met vriendelijke groet,

19 november 2020 om 09:31

Je kan het woordje zelfs rustig weglaten hoor. Is totaal geen schande ook, zoals hierboven ook al wordt aangegeven.

Ik snap dat hij baalt van de wederom slechte beginfase. Tegen landen als Polen gaat het goed, maar als we straks op een EK of WK staan en je begint op deze manier de wedstrijd is het een stuk lastiger om door die ploegen heen te spelen, die doen er vanaf dat moment alles aan om te winnen, en dan is het maar de vraag of Nederland daar doorheen kan voetballen.

Ik had het idee dat vooral Nederland last had van het veld. De een na de ander gleed weg terwijl de Polen in dat opzicht nog aardig overeind bleven staan. Volgens mij was dit zo'n wedstrijd dat er met minimaal materiaal (veel afwezigen) maximaal resultaat is behaald. Al met al een prima interland periode onder aan de streep. Twee overwinningen en een gelijkspel tegen Spanje, waar je ook van had kunnen winnen, en dat terwijl je best wat spelers mist.

Balen van de slechte beginfase, tuurlijk, Memphis. Het was weer ouderwets slecht. Geldt ook voor jou. En maar pielen, draaien en tollen met die bal en te kleine sokjes en broek. Het is dat je die penalty onhoudbaar binnenschiet, maar dat was het ook. Had heel even het gevoel alsof Nederland op klapschaatsen speelde en te gast was in Thialf.

Bovendien mag je van geluk spreken dat Polen behoudens de eerste 20 minuten er geen pepernoot meer van kon/kan en je met de drie punten huiswaarts keert. Van dit elftal een geoliede machine maken is nauwelijks mogelijk. Te veel dezelfde soort spelers en tegelijkertijd ook weer verschillende types. Het is geen eenheid, dat zie je aan alles. Veel spelers met verschillende mentaliteiten, karakteristieken en kwaliteiten. Je mag blij zijn dat je de poulefase doorkomt op het EK, want Oekraine en Oostenrijk zijn zeer taaie tegenstanders...

19 november 2020 om 08:59

Wat voor wedstrijd heb jij gezien? Verdedigend stond het meerdere keren niet goed, veelal in de eerste helft. Aanvallend zag het er goed uit, veel kansen gehad. De 2e helft een erg sterk en een geduldig Nederland gezien, met name na het wisselen van de backs. En daarnaast, een team met verschillende kwaliteiten is toch juist wat je wilt? Het middenveld staat best prima zo, 3 spelers met zijn eigen kwaliteiten die allemaal nodig zijn. Voorin kan er genoeg geprobeerd en geschoven worden, voetballende optie met Malen en op de voorzet met de Jong. De enige die gisteren door de mand vielen waren Hateboer en deels van Aanholt. Memphis was wederom erg belangrijk voorin.

19 november 2020 om 10:50

Verdedigend was het inderdaad drama, maar weet je ook waar verdedigen begint? Juist, voorin. Dat Hateboer de bal verliest aan de zijlijn, mag eigenlijk niet gebeuren. Veel scheidschrechters hadden ook gefloten voor een overtreding. Als Memphis daar de bal had verloren, had niemand geklaagd over het feit dat hij balverlies leed, maar was het 100% de schuld van de arbitrage.

We hadden leuke kansen er tussen zitten, maar het ontbrak aan finesse en overtuiging. Als je die doelpogingen van Memphis en Wijnaldum zag de eerste helft, dan is dat van een bedenkelijk niveau. De indraaiende voorzetten van Stengs waren daarentegen goed en met veel vaart. Jammer dat Malen deze naast kopte.

Memphis was wederom erg belangrijk voorin... Alsjeblieft... Hadden wij maar ene Zielinski of ene Lewandowski voorin lopen. Die zijn belangrijk. Die doen de juiste dingen. En bovendien simpele dingen. Spelen, bewegen, spelen, bewegen. Geen 4-daagse lopen met de bal en circus Rens nadoen.

19 november 2020 om 09:04

Haha, ja het is een apart figuur, aan de ene kant wel heel erg grappig dat hij die kindermaat broekjes en sokjes steeds aanvraagt bij de bond, maar zijn prestaties houden niet over. Ookal vind hij zichzelf de grote leider van het team.

Dat NL geen schijn van kans maakt op het EK is wel duidelijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Belgie, Engeland en Italie zijn sterker. Die laatste drie landen kunnen ze best eens verslaan dus het is niet uitgesloten dat ze de kwartfinale halen maar dat lijkt het hoogst haalbare.

Grappig genoeg vind ik het wel best een eenheid, er is weinig frictie en de echte toppers als van Dijk en de Jong laten Depay lekker denken dat hij de grote man is. Hopelijk komen de Ligt, van Dijk en Cilissen goed terug van hun blessures want dan heb je met uitzondering van de linksback, spits, de rechtsbuiten en misschien de rechtermiddenvelder een hele duidelijke basis staan waarbij je die posities nog kan invullen naar gelang vorm en fitheid.

19 november 2020 om 09:12

Je kan iedereen verslaan, het blijft voetbal. Spanje ging de afgelopen drie toernooien af als een gieter, hoewel ze toch telkens een goede oefencampagne/kwalificatie hadden. Duitsland, Portugal ook allemaal geen onverslaanbare machines. Zelfs van Frankrijk wonnen we, twee jaar terug (al was dat maar een oefenwedstrijd).

19 november 2020 om 09:46

Mee eens, er is geen overduidelijke favoriet wat mij betreft. Je ziet dat Frankrijk ook gewoon kan verliezen van Zweden, Duitsland vernederd wordt door een Spanje dat al 3 eindtoernooien teleurstelt, Portugal dat momenteel niet draait, België dat ook iets minder wordt, Engeland dat zoals gewoonlijk tekortkomt en Italië dat ook nog iets te wisselvallig is ( al heb ik zo het gevoel dat Italië er heel kort bij zal zijn op het EK)

19 november 2020 om 10:45

Ik denk dat je maar weinig zinnige conclusies kan trekken uit deze Nations League potjes. Spelers zijn half gemotiveerd voor oefenwedstrijden, bondscoaches experimenteren met opstellingen, en de hele corona tijd zorgt sowieso voor een chaos. Je kan ws beter kijken naar het spel in de EK kwalificatiewedstrijden, of de vorm van de spelers bij hun clubs, dan gaan lopen filosoferen over zo'n 6-0 van Spanje-Duitsland, of die 2-0 winst van Finland tegen Frankrijk.

19 november 2020 om 10:16

Welkom bij de act: Depay. Dat is al jaren zo en dat zal altijd zo blijven....

19 november 2020 om 10:47

Prima dat dat jaren zo is en zal blijven, maar dan moeten we ook accepteren dat dit het is en niet langer zo kan. En de Depay-bril bij sommigen echt af moet. Dat aanvoerdersschap kan ook echt niet. Totaal onverantwoord om zo iemand aanvoerder te maken. Doe dan een F. De Jong of Tim Krul de band geven, maar geen over het paard getilde voetballers als Memphis. Door zijn voorkomen lijkt het heel wat, maar als je telt hoe vaak hij balverlies lijdt en zijn achterhoede en middenveld in de problemen brengt, is dat angstaanjagend. In de Ligue 1 komt hij er nog mee weg, maar zelfs tegen een Bosnie en Polen zijn zijn balverlies en onzinnige acties dodelijk.

19 november 2020 om 10:57

Voor de duidelijkheid; ik ben geen aanhanger van dit circusact. Maar hij is op een voetstuk geplaatst en is hierdoor nog meer in zichzelf gaan geloven. In alles probeert hij provocerend onderscheidend te zijn. Heb niet zoveel met hem. Leuke voetballer tegen mindere teams, maar gaat het niveau omhoog, dan heb je niets aan die spielerei van hem.

19 november 2020 om 12:42

Zodra de argumenten gaan over het ´te kleine broekje en sokken´ ga je voetbalinhoudelijk al weinig nuttigs meer kunnen zeggen. Vooropgesteld dat ik van de mens Depay en de verongelijktheid af en toe gek wordt, is hij in het veld wel onze aanvallende leider die probeert te forceren. Als Nederland gisteren een aantal kansen in de eindfase beter benut, sta je gewoon met 1-5 voor.

Waarom mogen we blij zijn als we de poulefase doorkomen? We zijn het gewoon aan onze stand verplicht en behoudens de verdedigende missers zit er genoeg potentie in dit elftal. Ik begrijp echter dat het makkelijk is dit te roepen, zodat je achteraf mooi kan lopen paraderen met 'ik zei het toch'... flauwekul. Ik zie je verder in je reacties ook het 'aanvoerderschap' van Depay bekritiseren. Als mijn ogen me niet bedriegen was dit gewoon Wijnaldum hoor? Al met al: Ja, het kan en moet beter (dat kan en moet namelijk altijd in Nederland), maar jouw gitzwarte schets slaat werkelijk kant noch wal en je objectiviteit is ver te zoeken.

Het is voor zowel Depay als Oranje jammer dat hij onze beste aanvaller is, daardoor voelt hij zich genoodzaakt om onnodig vaak de bal op te eisen, uit positie te lopen, en te veel kansloze acties te ondernemen. Die dominantie maakt tegen subtop landen als Polen niet zo veel uit, en hij zal ook wel aanwezig zijn tegen toplanden. Maar juist tegen die landen moet je consistent, doordacht en volwassen voetballen, en dat doet hij nog steeds niet (zie al die achterlijke corners en vrije trappen bijv.). Als hij de tweede beste aanvaller zou zijn (en dat inziet en accepteert), zou hij veel minder domme shit ondernemen (bijv. dingen die hij niet kan, zoals het spel voorin verdelen) en zich veel meer op zijn sterke punten kunnen richten (acties, doelgerichtheid, onvoorspelbaarheid in de beslissende fase voorin). Hopen dat jongens als Malen, Berghuis etc. een beetje uit hun schulp kunnen kruipen de komende maanden, dat zou het spel van Oranje alleen maar bevorderen omdat het dan niet meer zo geconcentreerd op 1 man is. Depay mist de evenwichtigheid van karakter om een leider te zijn en speelt nog te veel voor zichzelf.

19 november 2020 om 09:09

Op papier hebben we wel een aanval met veel verschillende kwaliteiten op het moment: een creatieve technische buitenspeler met Berghuis, een dribbelaar met Memphis, en echte diepe spitsen als De Jong en Weghorst. Natuurlijk is het voorin kwalitatief allemaal een flink niveau lager ten opzichte van een Duitsland, Engeland, Belgie of Frankrijk maar er moet toch wel een redelijk geheel van te maken zijn?

19 november 2020 om 09:14

Ik zou de Jong of Weghorst meenemen als pinchhitter, maar zeker niet allebei en al helemaal niet in de basis. Dan liever beweeglijke spelers. Ik denk dat Berghuis en Memphis sowieso moeten spelen, en dan kan je verder kiezen uit wie het best in vorm is van Bergwijn, Malen, Stengs etc. Berghuis brengt idd creativiteit en is ook nog eens slimme speler, wat mij betreft staat hij in de basis op het EK.

19 november 2020 om 09:25

Beweeglijke spelers zijn leuk, maar je wil toch wel iemand hebben die weet waar hj moet staan in de 16 en de bal uiteindelijk de goal in krijgt. Je zag het afgelopen zomer, Luuk de Jong is geen voetballer waar je de televisie voor aanzet maar hij is wel het verschil tussen een matig Sevilla dat de EL finale weet te winnen, en een matig Sevilla dat de EL finale niet wint.

19 november 2020 om 09:54

Dit vind ik toch een matige analyse van je Hangover 96. Sevilla is namelijk helemaal geen matige ploeg, ze spelen juist heel goed voetbal maar het ontbreekt ze aan echte doelpuntenmakers. Laat nou net Luuk de Jong daar in de spits staan. Tuurlijk, hij heeft zeer goed gepresteerd in die twee wedstrijden en de EL en hij heeft gescoord tegen Barça en Real. De Jong heeft nu in 39 wedstrijden voor Sevilla maar 8 doelpunten gemaakt. De enige aanvaller van niveau die daar rondloopt is Ocampos. Ook dit jaar zie je dat Sevilla enorme problemen heeft met het afmaken van kansen, terwijl hun veldspel echt zeer goed is. Ze hebben het niet voor niets Bayern moeilijk gemaakt in de Supercopa

19 november 2020 om 10:36

Sevilla is uiteraard geen matige ploeg op zich, maar in de EL finale was Inter toch wel duidelijk de betere. Maar juist door de doelpunten van Luuk de Jong kon Sevilla toch winnen - en dat is ook waar wij als Oranje het van moeten hebben. We hebben geen wereldselectie.

20 november 2020 om 06:10

Sevilla was beter. Inter kwam om te verdedigen. De Jong gaat geen verschil maken misschien als pinchhitter.

Ik zou niet teveel waarde hechten aan de Nations League, dat is vooral handig om verschillende opstellingen en nieuwe spelers uit te proberen, we zullen zien waar we werkelijk staan komende zomer op het EK.

19 november 2020 om 09:47

De Nations League zijn veredelde oefenwedstrijden en wat mij betreft niet echt representatief voor het komende EK. Maar ik verwacht dat Oranje zich makkelijk weet te plaatsen voor de 2de ronde want Polen en Bosnië zijn, wat mij betreft, gelijkaardig aan Oostenrijk en Oekraïne hoor.

20 november 2020 om 06:11

Ik schat beide hoger in en we hadden alle moeite tegen Polen en Bosnie zeker uitwedstrijden.

Je zag het al in de heenwedstrijd. De Polen speelden betonvoetbal en waren extreem scherp met hun counters. Het spel is net als het veld lelijk, maar erg effectief. Je weet dat je een lastige avond krijgt. Ze proberen alles om te winnen, het zou met dan ook niet verbazen dat ze het veld expres zo slecht hebben onderhouden. Wetend dat de technische Nederlanders hierdoor meer fouten zouden maken wat tot de omschakeling kan zorgen. Mooi om te zien dat ze toch winnen. Verder kan je veel zeggen over Depay maar zolang ie scoort brengt ie toch iets wat weinige andere spelers brengen in Oranje, namelijk doelpunten. Ga zo door!

Mometeel is middenveld van Oranje goed. Voorin moeten ze de juiste spelers op de juiste plek zetten. Achterin is het wachten dat van Dijk en de Ligt er weer bij zijn . En dan is het te hopen dat jeugdige spelers zich goed ontwikkelen.

Wat doet iedereen moeilijk. Je moet door de overvolle agenda de wedstrijden een beetje met een korreltje zout nemen. De ploegen spelen niet eens in hun sterkste opstellingen. Dit maakt het lastig om te beoordelen waar het aan ligt. Je kan ervan uitgaan dat de startverdediging helemaal word vervangen als het er echt om gaat, misschien dat alleen de Vrij blijft staan. Dan speel je toch ff anders. Ik kijk naar de lichtpuntjes. Wijndal die is doorgebroken, Dumfries die zich geeft geprofileerd. De aanval dat constant frivool speelde. Dit Oranje gaat tegen bijna alle tegenstanders wel scoren. Met een betere verdediging en een betere tactische afstemming met het middenveld (daar begonnen de gaten te ontstaan) zijn we niet zo slecht. Waarom al dat gezeur? Waarom klagen dat we geen wereldtop zijn? Depay en Wijnaldum overleggen enorm goede cijfers. Ze doen stinkend hun best, en presteren, daar kan je niet omheen. Het is aan de rest om hun heen om beter te worden. Het enige waar ik bang voor ben richting het EK zijn blessures, want een brede selectie hebben we niet..

19 november 2020 om 10:48

Laten we wel zijn, Nederland heeft nooit een brede selectie gehad, we zijn maar een klein landje. Alleen qua centrumverdedigers kunnen we er twee missen zonder flink achteruit te gaan.

19 november 2020 om 12:48

Het is altijd makkelijker om de negatieve punten te benadrukken. Als het dan fout gaat, heb je je immers al ingedekt. Ik zie het ook totaal niet somber in. Een ploeg waar een aantal leiders ontbreken, nieuwe talenten zich echt aan het profileren zijn en waar echt wel genoeg voetbal in zit. Verwachtingen heb ik niet, maar dit is wel een ploeg die kan verrassen.

Pff, als je op de reacties hier zou moeten afgaan zou je denken dat Oranje gisteren met 5-0 is afgedroogd en het komend EK maar beter thuis kan blijven.

Tuurlijk bij de openingsgoal stond Oranje werkelijk dramatisch te verdedigen. En ook in de rest van de wedstrijd zag het er verdedigend niet altijd even sterk uit,

Maar bedenk dat de verdediging al gemankeerd was met alle blessures.

Middenveld en aanval was prima vandaag, veel aanvallen en doelpogingen.

En uiteraard is Oranje ook in de sterkste opstelling nu nog geen wereld top. Daarvoor moet er zeker in de aanval iets meer kwaliteit en creativiteit bij. Maar ze kunnen op het EK zeker een goede indruk maken. En als ik naar de wedstrijden van de toplanden kijk heeft Oranje tegen elk een kans,

Christus te paard, wat een titel weer. Het hele artikel gaat over wat Memphis van de wedstrijd en het getoonde spel vond, gaat de titel over de kwaliteit van het veld. Ik snap dat er clicks gegenereerd moeten worden, maar dit is wel (weer) zo gruwelijk ver gezocht.

Defensief is het gewoon ronduit slecht. Je hebt mazzel dat je tegen Bosnië en Polen speelt, maar tegen een groot land heb je echt niks te vertellen op deze manier. Blind is in alle 2 de wedstrijden de dissonant achterin, kan het echt niet gelopen en grijpt ook dramatisch in. Vervolgens heft hij ook meermaals de buitenspelval op, wat nog veel matiger is als je zelf de traagste speler bent. Offensief is Depay degene die alle standaard situaties neemt, maar een fatsoenlijke corner trappen kan hij niet. De bal van Berhuis heeft direct rendement, ook Stengs heeft een veel betere trap dan Depay. Je ziet gewoon dat het niks gaat opleveren met hem achter de bal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2222 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. de LigtVerdediger00
M. BizotKeeper00
T. KrulKeeper00
N. AkéVerdediger00
D. BlindVerdediger00
S. de VrijVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

810 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Olympique Lyon 37 20 4 0
2019/2020 Olympique Lyon 13 9 0 0
2018/2019 Olympique Lyon 36 10 5 0
2017/2018 Olympique Lyon 36 19 3 0
2016/2017 Olympique Lyon 17 5 1 0
Laatste voetbalnieuws

Barcelona laat komst van Memphis Depay lekken via eigen website

Barcelona liet eerder de komst van Sergio Agüero en Eric García vervroegd uitlekken en lijkt zaterdag hetzelfde te doen met Memphis Depay. In de officiële online store van Barça werd het...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 12 juni
Joachim Löw is door Barcelona benaderd om na het EK met Duitsland de nieuwe hoofdtrainer van de club te worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren