Van Hooijdonk en Van der Vaart genieten: ‘Hij kent geen enkele schaamte’

Woensdag, 18 november 2020 om 23:16Chris Meijer

Het Nederlands elftal boekte woensdagavond een zwaarbevochten overwinning in en tegen Polen. De ploeg van bondscoach Frank de Boer boog in het laatste kwartier een 1-0 achterstand om in een 1-2 overwinning, door doelpunten van Memphis Depay en Georginio Wijnaldum. Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart zeggen na afloop bij de NOS te hebben genoten van het spel van Depay.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

41 reacties (laatste reactie door mancunianb)

Is potindeling van WK 2022 kwalificatie al bekend, nu de interland periode voorbij is?

Ik vind van der vaart een ongelooflijke kontekruiper, Depay speelde waardeloos behalve de penalty om vervolgens je vingers in je oren te steken in eenLEEG stadion? Speelde slecht en de afwerkingen waren gewoon bagger.. om van der vaart kijk ik geen studio voetbal meer

18 november 2020 om 23:27

Ik vind vdv een prima analist. Beter dan pierre 'open deur' van hooidonk. Hij is kritisch wisselt dat af net grappen of anekdotes. Hij neemt het allemaal niet zo serieus, en dat vind ik wel prettig

18 november 2020 om 23:30

Je hebt dus geen idee waarom Memphis zijn vingers in zijn oren doet? Juist in een leeg (en stil) stadion heeft zijn gebaar veel waarde.

18 november 2020 om 23:40

Nu weten wij het wel hoor,aah leuk vinger in et oor!!

18 november 2020 om 23:46

Je begint er zelf over... Jij wil het neerzetten als iets negatiefs terwijl je -klaarblijkelijk- geen enkel idee hebt wat de achterliggende gedachte erachter is. Begin er dan ook gewoon niet over te zeuren...

18 november 2020 om 23:47

Ben je dom ofso? Hij doet dat voor dove kinderen in Ghana en niet om mensen zoals jij de mond te snoeren.

18 november 2020 om 23:30

Wat heeft je vingers in je oren steken ermee te maken? Dat is een wijze van viering, net als een griezmann. Zo slecht vind ik vdv niet (zeker als je vergelijkt met anderen). Een arno vermeulen is al 10x slechter als je het over studio voetbal hebt. Snap persoonlijk niet dat je het met arno wel kijkt en met vdv niet.

19 november 2020 om 00:07

Ja want de dove kinderen in Ghana worden alleen geholpen als er aandacht voor hen wordt gevraagd in een vol stadion. Man man man wat een domme opmerking.

19 november 2020 om 07:28

Ik vind VDV juist een van de betere analisten. Voetbaltechnisch zegt hij best zinnige dingen en hij brengt het een stuk leuker dan de meeste anderen. Wat betreft Depay snap ik niet dat mensen zeggen dat hij slecht was. Hij was verreweg de meest gevaarlijke aanvaller. Afronding was niet geweldig, maar dat was bij niemand het geval gisteren. Het is ook niet alsof hij de grootste kansen heeft gehad. Zeker de tweede helft moest bijna alles van Depay komen, zeker tot de wissels.

19 november 2020 om 10:59

Hey een ander artikel waar jij weer je gal spuwt over Depay. Heeft hij soms je vriendin afgepakt? Als je niet kan zien dat Depay gewoon een van de belangrijkste spelers is voor dit Oranje snap je er niet heel veel van. Neem nog een lekker glaasje azijn zou ik zeggen.

19 november 2020 om 11:19

Zeker weten was Depay drama. Ik snap ook niet dat hij de grote man is. Ok onder Koeman wat leuke dingen gedaan toen er geen verwachtingspatroon was maar het is meteen weer in zijn kop gaan zitten. Die jongen spoort gewoon niet. Hij deed die vingers in zijn oren voor zichzelf, toen er kritiek op kwam was het voor de kinderen in Ghana. Allemaal om zijn eigen ego te spekken. Koop gewoon 100.000 oor apparaten en laat het niemand weten. Doe goed voor je innerlijke zelf niet om zieltjes te winnen. Dat jullie dit allemaal zien als iets positiefs zegt genoeg over de instagram mindset van simpele zielen.

Ik ben er vast van overtuigd dat Depay zichzelf als zelfde categorie Lewandowski ziet. Zo loopt die daar rond de vedette uit te handen maar hij heeft werkelijk waar nauwelijks gepresteerd in heel zijn loopbaan. Alleen laatste seizoen PSV en in NL team onder Koeman 5 potjes. Voor de rest kommer en kwel van deze huis tuin en keuken voetballer die denkt dat hij de Mesias is

Ik heb het idee dat er niet veel meer rek zit in Depay. Hij is als voetballer bijna volgroeit denk ik. Misschien haalt net nog een hogere niveau als hij iets volwassener gaat spelen of als hij gekoppeld wordt met een echte creative middenvelder bij Oranje. Eentje die hem 2 keer per wedstrijd 1 op 1 tegen de keeper kan zetten. Frank moet het in ieder geval wel proberen, want dit is onze beste speler.

18 november 2020 om 23:45

Zou je gelijk in kunnen hebben. Denk dat het tijd wordt voor Depay om in een zwaardere competitie te spelen, dan zou hij misschien nog wel wat stappen kunnen maken.

Depay is ook groeiende als persoon. Zij houding is relaxter en hij is zich steeds meer bewust van zijn rol als leider. Hij is niet de meest gepolijste aanvaller, maar met zijn drive en bevliegingen kan hij tegen iedereen een wedstrijd beslissen. Samen met Frenkie, VVD, Wijnaldum op 10 en de nieuwe backs zie ik mooie dingen gebeuren. Nu nog de doorgroei van Ihattaren en we hebben een uiterst goede basiself.

19 november 2020 om 00:09

Doel je op Wijndal en Dumfries? Als ze het niveau van deze potjes kunnen vasthouden dan ben ik er zeker blij mee. Maar ik heb mijn twijfels tegen sterkere tegenstanders.

19 november 2020 om 09:17

Is al 2 jaar de slechtste op het veld. Eenling met een egoistisch karakter en manier van spelen. Gewoon afscheid van nemen dan kun je met jonge talentvolle aanvallers die wel teamspeler zijn nog een jaar toewerken naar het tournooi.
En over 2 jaar echt mee gaan tellen.

19 november 2020 om 10:03

Wacht, zeg je nou dat Depay al 2 jaar de slechtste op het veld is en afscheid van hem moeten nemen? We hebben het over de speler met het meeste rendement per wedstrijd in de afgelopen jaren he? Wie in godsnaam denk je dat die rol in kan vullen?

19 november 2020 om 10:10

Dan snap je er echt helemaal niks van. Niemand komt ook maar in de buurt van de dreiging en het rendement van Depay. Er is echt niemand die hem kan vervangen. Zet die ‘jonge talentvolle aanvallers’ lekker bij hem in de buurt. 2 jaar de slechtste... welke wedstrijden heb jij gekeken?

19 november 2020 om 10:30

gewoon door gaan bouwen met Malen - Gakpo - Stengs - Berghuis - Boadu.
Rendement zonder Depay was veel groter geweest. Eenling met indivuele kwaliteiten, maar heeft nooit leren voetballen.
Verkeerde looplijnen, loopt gaten van anderen dicht, iedere corner is bagger, diva gedrag, overdreven acties doorvoeren, niet houden aan afspraken en ga maar door.
Snel doorbouwen op een jongere aanvalslinie.

Maar sommige specialisten hier op Vz, houden van zeiken en kunnen Depay's inbreng niet gewoon waarderen. Zal vast omdat hij niet de ideale schoonzoon is. De beste man is je beste aanvaller, moet veel alleen doen en creeert genoeg. Was vandaag goed samen met Malen. Men zou pas inzien wat zijn inbreng is en ook Gini wanneer ze er niet zijn.

18 november 2020 om 23:30

Ja je beste aanvaller nations league 5 interlands 2 goals (1 penalty), tegen Italië moet je er staan, niet gezien maar dan ook niet gezien... hij is de Henk Veerman van oranje, alleen tegen de kleintjes doelpunten scoren

18 november 2020 om 23:44

Aub: In 2018 voor het Nederlands elftal gescoord tegen Portugal, Duitsland en Frankrijk, assist tegen Belgie. In 2019 3 assists en een doelpunt tegen Duitsland, en 2 assists tegen Engeland. In 2020 nu een assist tegen Italie. En dat zijn dan alleen de echt grote wedstrijden. Vergeet daarbij ook niet de wedstrijden tegen kleinere tegenstanders waarin hij ons er doorheen sleepte, zoals tegen Noord Ierland of vandaag weer gescoord tegen Polen.

18 november 2020 om 23:47

Dat kan, ik vind dat weleens gezegd mag worden dat hij niet goed heeft gespeeld, niks mis mee.. van de vaart doet nooit.. tegen Italië thuis, slechtste man op et veld uit ook geen knikker geraakt.. dan mag ik iets zeggen hoor

18 november 2020 om 23:52

Ah oke is goed.

19 november 2020 om 00:07

Je wordt even de mond gesnoerd middels feiten en dan is dit je reactie. Zwak hoor. Je hebt gewoon een hekel aan de persoon Depay en dat mag best hoor, maar dan moet je er wel eerlijk over zijn.

19 november 2020 om 00:11

Candela, jaloezie gevoelens zijn klote he?

19 november 2020 om 01:06

Ja tuurlijk, als je zo goed was en jezelf een vedette vind dan zat je nu bij de final four en had je et ff laten zien tegen Italië.. Italië is zwakker dan Spanje Frankrijk België etc hoor..

19 november 2020 om 01:06

Ja tuurlijk, als je zo goed was en jezelf een vedette vind dan zat je nu bij de final four en had je et ff laten tegen Italië.. Italië is zwakker dan Spanje Frankrijk België etc hoor..

19 november 2020 om 08:59

@32cancela Lewandowski zit ook niet bij de Final fout dus die zal er ook wel niet veel van kunnen dan volgende deze theorie

19 november 2020 om 00:10

Waarom niet de ideale schoonzoon? Hij is ambitieus, komt nooit in het nieuws voor geweld, criminaliteit of overspel, dus waarom niet de ideale schoonzoon?

19 november 2020 om 01:00

hij verzameld geen postzegels in zijn vrije tijd en hij schijnt niet zo van stamppot te houden

Maar waar is onze spits als Malen 3x buitenlangs gaat en voortrekt? Daar hoor ik onze analisten niet over.

19 november 2020 om 00:42

Dat waren geen beste voorzetten.

Waarom haat (zo'n beetje) iedereen hier altijd zo op Depay? Ok, het is een momentenvoetballer, maar zelfs Bergkamp en Van Persie waren dat in zekere zin. Kluivert en Van Nistelrooij speelden ook niet elke interland goed. Met de aanvallers die we nu verder beschikbaar hebben vind ik dat we onze handjes dicht mogen knijpen met Depay. De tijden dat de topscorers van de Premier League en La Liga (Hasselbank en Makaay) geen basisplaats hadden bij NL zijn voorbij. Iemand haten om zijn hobby's die niets met voetbal te maken hebben of z'n juichen lijkt me erg vermoeiend (dit zul je toch minsten een decennium moeten volhouden).

18 november 2020 om 23:55

Ik vind Depay ook onze beste aanvaller, maar vind dat hij door de analytici weinig kritisch benaderd wordt (om zijn spel).

19 november 2020 om 01:36

Fair enough, maar dan zou ik nog steeds mijn eigen mening verkondigen en niet persé een tegengeluid willen laten klinken. En het is vast niet de reden waarom (bijna) iedereen hem hier zo negatief bejegent.

19 november 2020 om 12:22

Je moet altijd je eigen mening verkondigen, maar ook kritisch blijven. Veltman wordt bijvoorbeeld structureel gezocht door Van der Vaart. Maar over De Vreij hoor ik hem dan niet. Vorige brandde hij Veltman helemaal af over zijn opbouw, terwijl Van Dijk ook belabberd speelde in dat opzicht. Geen woord. Ofwel makkelijke, populaire kritiek.

Ik weet niet welke wedstrijd ze hebben gezien maar die depay denkt dat alleen en veld staat totaal geen rendement in je kunt nu ook zien dat bepaalde gewoon niet en het Nederlands elftal thuis horen hateboer ,v.aanholt,klaassen,blind

Zal aan mij liggen maar ik heb Depay op geen goede actie kunnen betrappen. Ja, de penalty, die schiet hij er goed in...

Voor de rest is het allemaal net niet. En misschien zijn wij de afgelopen jaren wel verwend met toppers als Robben, van Persie de van Nistelrooy's in de voorhoede. Maar ik vind Depay echt 3x niks.

Zijn er wel meerdere hoor... Ik bedoel, als je na het middenveld kijkt dan schieten de tranen in je ogen als je beseft dat we daar ooit een Sneijder hadden lopen..

In de verdediging is het ook niet veel beter. Al hebben we daar wel toppers met van Dijk en de Ligt. Echter als deze niet mee doen dan wordt het direct 4-5 niveautjes lager.

Op de manier waarop het NL elftal speelt, met de Vrij en zeker Blind in het centrum.. Dat is vragen om problemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2217 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
T. KrulKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
S. BotmanVerdediger
F. de BoerVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

810 fans
Aanvaller, 26 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Olympique Lyon 21 11 1 0
2019/2020 Olympique Lyon 13 9 0 0
2018/2019 Olympique Lyon 36 10 5 0
2017/2018 Olympique Lyon 36 19 3 0
2016/2017 Olympique Lyon 17 5 1 0
Laatste voetbalnieuws

Depay haalt met Lyon hard uit in Derby du Rhône: grootste uitzege sinds 2017

Olympique Lyon heeft zondagavond een ruime overwinning geboekt op Saint-Étienne. Op bezoek bij de nummer zestien van de Ligue 1 won de nummer drie met 0-5. Het is de grootste uitzege...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 25 januari
Na Bayern München heeft ook Borussia Dortmund belangstelling voor Florian Neuhaus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren