PSV herstelt zich met goals van Max, Götze en Malen van zeperd

Zondag, 8 november 2020 om

PSV heeft zondagavond geen fout gemaakt in de thuiswedstrijd tegen Willem II. De Eindhovenaren herpakte zich na de midweekse zeperd tegen PAOK Saloniki (4-1 nederlaag), door met 3-0 te winnen van de provinciegenoot. Het team van Roger Schmidt kende een vrij zorgeloze middag tegen Willem II, dat alleen in het begin van de tweede helft van zich afbeet. Na een rode kaart van Derrick Köhn was het laatste beetje spanning verdwenen.

PSV heeft nu negentien punten verzameld uit acht duels en staat op de derde plaats in de Eredivisie, met twee punten achterstand op koplopers Ajax en Vitesse. De ploeg moest het stellen zonder de zieke Mohamed Ihattaren, maar tegenover zijn absentie stond de rentree van Denzel Dumfries en Cody Gakpo in de basis. Het duo ontbrak de voorbije weken door een positieve coronatest. PSV had een klein kwartier nodig om de score te openen. Vanuit het middenveld dirigeerde Pablo Rosario de bal over de defensie van Willem II en voor de voeten van Philipp Max, die het leer mee het strafschopgebied in nam en onder druk van Leeroy Owusu kon afronden: 1-0.

Halverwege de eerste helt verdubbelde PSV de marge via Mario Götze. De aanvallende middenvelder werd in het strafschopgebied gevonden door Dumfries, die tijdens een sprint langs de zij- en achterlijn ondanks enkele hachelijke momenten niet van de bal te zetten bleek voor Willem II. Götze liep weg bij zijn bewaker en rondde na het voorbereidende werk van Dumfries af in de linkerhoek. PSV zocht met de 2-0 voorsprong de kleedkamers op, al had de marge hoger kunnen uitvallen. Donyell Malen kwam het dichtst bij de derde treffer, maar doelman Jorn Brondeel bracht redding.

Aan de overzijde schoot Ché Nunnely uit kansrijke positie over, maar veel meer gevaar stichtte Willem II niet. In de tweede helft moest Yvon Mvogo wel ingrijpen na drie opeenvolgende kansen: Vangelis Pavlidis schudde enkele PSV'ers af en stuitte op de keeper, waarna hij ook inzetten van Ole Romeny en Nunnely uit het doel hield. Met name zijn laatste redding was fraai: Mvogo was snel terug in de korte hoek om Nunnely het scoren te beletten.

De kans op een comeback van Willem II nam na ruim een uur aanzienlijk af doordat Köhn een rode kaart kreeg nadat hij hard doorging in een duel met Dumfries. Willem II beperkte zich na die kaart tot het minimaliseren van de schade. Dat lukte lange tijd, maar negen minuten voor het fluitsignaal scoorde Malen op aangeven van de opgestoomde Dumfries. Drie minuten voor tijd maakte de negentienjarige Noor Mathias Kjölö zijn debuut bij PSV.Gerelateerd

Meer sportnieuws

71 reacties (laatste reactie door cabinessence)

Maak me echt zorgen om.die zahavi

8 november 2020 om 21:52

Niet nodig, was niet zijn wedstrijd.

8 november 2020 om 21:54

Ik vind het tot nu toe ook helemaal niks. Beweegt zo weinig en wilt heel weinig de bal hebben en viel me donderdag ook op dat eigenlijk maar heel weinig PSV’ers de bal willen hebben alleen Madueke, ihattaren en Götze. Maar ik denk wel als Schmidt het fitheid erin krijgt PSV wel echt een goed team kan worden, want de eerste helft was wel echt constant druk alleen valt het in de tweede helft gewoon weer ver terug net als afgelopen donderdag.

8 november 2020 om 21:58

Richard, Max wil hem ook wel graag hebben een kan er verdomd veel mee.

8 november 2020 om 22:03

Zahavi beweegt juist veel. Hij laat zich steeds uitzakken om betrokken te zijn. Hij heeft geen 1 bal binnen de 16 gehad, terwijl daar zeker 2 of 3 reden toe was

8 november 2020 om 22:25

The-jump ik bedoelde ook meer even het middenveld en de aanval afgelopen donderdag had Max, Boscagli en Sangare vaak de bal maar konden hem niet kwijt.

9 november 2020 om 08:01

Dan heb je totaal een andere wedstrijd gezien. Zahavi loopt zich juist de pleures. Geeft een geweldige assist op Malen maar die maakt hem niet af. Loopt elke x in balbezit, maar tot op heden geven ze de bal niet..

8 november 2020 om 21:55

Was ook niet zijn wedstrijd en leek te balen dat hij vaak werd overgeslagen.. Hoop dat ze hem wat vaker zoeken, want dat hij kan afmaken heeft hij wel bewezen. Moet alleen niet zover terugzakken, want voetballend is hij nog te statisch

8 november 2020 om 21:58

Zolang die jongen de eerste 2 seconden niet juicht als een ander scoort, zit het wel goed. Gebrand om zelf te scoren, Dat heeft een spits nodig. Maak me geen zorgen

8 november 2020 om 22:02

Die krijgt van bijna niemand en vooral van Malen geen 1 bal. Hij moet continu uitzakken om betrokken te raken. Zo ga je ook vrij weinig aan een spits hebben natuurlijk

9 november 2020 om 00:30

Ik heb er na je comment tijdens de wedstrijd opgelet. Hij wordt mij inziens te vroeg in het spel betrokken, dat doet hij voor een deel zelf, maar ook omdat het nodig is. Malen denk dat hij de enige spits is.

8 november 2020 om 22:04

Ik maak me meer zorgen om Malen. Zahavi is grotendeels afhankelijk van aanvoer. Malen daarentegen speelt als de grootste ego. Alles, maar dan ook álles zelf willen doen. Schmidt mag wel eens gaan praten met die twee, want het loopt nog totaal niet tussen die twee.

Sangaré heeeeel goed gespeeld. Wat een strijder is dat zeg.

8 november 2020 om 21:54

Hou er wel rekening mee dat je tegen de lamme en de blinde speelt, het is interessanter om te zien hoe Sangare het gaat doen tegen een (veel) betere tegenstander.

8 november 2020 om 21:59

Mee eens, maar het is wel lekker dat zulke spelers de eerste seizoenshelft zonder topwedstrijden aan hun nieuwe club kunnen wennen en vertrouwen op kunnen doen.

8 november 2020 om 22:10

Ja eigenlijk hoeven we pas in januari te kijken want alle clubs spelen tegen zwakke broeders. Jatoch. Die kudus en Anthony kunnen we dan ook pas echt beoordelen. Wat een onzin zeg. Sangare, kudus en Anthony maken alle 3 gewoon veel indruk.

8 november 2020 om 22:32

Ik ben het eens met bootsjungen. Dit schreef ik vorige week ook al na al die verhalen na Ado. En wat een ongelijk kreeg ik hier.. maar zie PAOK. Rustig aan met die polonaise.

Prima wedstrijd. Niet geweldig maar redelijk de controle. Opvallend dat wéér de tweede helft zo gezapig begint. Wel heel erg zonde dat je er niet gewoon 5/6 maakt. Dit zijn de wedstrijden om aan je doelsaldo te werken. Laten we hopen dat iedereen gezond weer de interlandperiode doorkomt. Toppers vandaag Sangare en Mvogo. Sangare is echt niet normaal tot nu toe, wat een machine is dat zeg. En ook voetballend met de week beter. Poe.

8 november 2020 om 21:59

Dumfries was mijn MOTM. Maar Sangare idd sterk vandaag, dat wel tegen een zeer matig Willem 2. Mvogo ben ik nog steeds niet zeker van, prachtige reddingen maar die uittrappen van hem word ik echt niet goed van.

8 november 2020 om 22:05

Dumfries was prima inderdaad, maar toch... ben ontzettend fan van de persoon Dumfries, maar de voetballer.. het is aan de bal vaak echt matig. Aannames naar binnen, ballen niet onder controle krijgen, voorzetten onzuiver. Hij moet echt puur op kracht en snelheid gebruikt worden in de aanval, want in de combinatie of opbouwend is het niet denderend. Erg jammer want het is een jongen die een enorme gunfactor heeft. Wat betreft de uittrappen van Mvogo: die heb ik nog steeds liever dan die van Unnerstall en Zoet 😉

8 november 2020 om 22:30

Vandaag wel 2 assists hé. Net weer terug en dan al weer enorm bepalend.

Met name het eerste half uur een heel goed PSV gezien, daarna zakte het wel wat weg. Na zo'n rode kaart, overigens terechte kaart, moet je er eigenlijk nog een of twee bij prikken. Neemt niet weg dat het gewoon een prima resultaat is na de verschrikkelijke wedstrijd in Griekenland.

Ik zal de euforie die er voor sommigen misschien is toch even dimmen. PSV begint elke wedstrijd zo sterk en zo goed dat je denkt dat ze de tegenstander wel even met 6-0 oprollen, maar niets is minder waar. Ze houden het 30/45 minuten vol en dan begint de afbreuk. Ze trekken het nu wel over de streep tegen een Willem 2 met rood op zak, maar zoals we tegen PAOK hebben gezien krijgen ze anders gewoon de deksel op de neus. Ik ben ook bang dat dit tegen de betere tegenstanders dit seizoen nog wel vaker gaat gebeuren.

8 november 2020 om 21:55

Euforie? Nee dat zie ik na deze wedstrijd echt niet hoor. 3-0 is een leuk resultaat, maar je had hier eigenlijk met het dubbele kunnen en wellicht moeten eindigen

8 november 2020 om 22:05

Met zo'n dunne selectie en veel corona gevallen is een kleine verval wanneer er goede cijfers op het bord staan heel logisch. Niet leuk om naar te kijken, maar dat komt nog wel.

Het is dat Malen nog af en toe een doelpuntje meepikt, maar ik erger me de laatste weken kapot aan hem. Speelt niet alleen zwak maar vooral heel egoistisch en geforceerd. Je ziet dat Zahavi er ook helemaal gek van wordt dat hij zelden een bal van Malen krijgt.

8 november 2020 om 21:59

Zahavi was slechter dan Malen, die Zahavi heeft echt een hele matige techniek. De meest simpele ballen springen van zijn voet het liefst zie ik als iedereen fit is Malen diep en Götze daar weer om heen Gakpo en Ihattaren op de vleugels.

8 november 2020 om 22:02

Zahavi was ook niet best nee, maar die speelt in ieder geval nog in dienst van het team. Malen speelt de laatste weken alleen maar voor zichzelf. Begint echt zorgwekkende vormen aan te nemen in mijn ogen

8 november 2020 om 23:12

Dat kan ook met niet fit zijn te maken hebben. Heeft tenslotte corona gehad dus heef hem op ze minst even de tijd

8 november 2020 om 22:13

Valt me ook op. Overigens staat Gotze ook vaak vrij maar merk je dat Malen hem, al dan niet bewust, overslaat. Daar mag ook wel is wat van gezegd worden. Verder heeft Malen ook best veel kansen nodig om een doelpunt te maken. Denk dat hij meer een winger dan een spits is.

8 november 2020 om 22:40

Malen heeft niets van een winger, misschien snelheid maar verder niets. Dat is gewoon een centrumspits.

8 november 2020 om 23:09

Hij zit daar eigenlijk tussenin. Vind dat hij als spits teveel kansen verprutst en als winger mist hij het overzicht. Daar moet hij beide wel aan werken want dat kost Psv gewoon goals.

Ben nog het meest blij dat Dumfries zijn been niet breekt, zo'n domme overtreding op het middenveld net toen Willem 2 weer terugkwam in de wedstrijd...

Heb genoten van Sangare, dat is gewoon een klasbak; ondanks dat je tegen een zwak Willem 2 speelt..

8 november 2020 om 22:07

Wel mooi dat Dumfries Köhn niet wilde afvallen door te zeggen dat hij het niet expres deed. Dat heet collegialiteit. Wel volledig terecht rood. Dit was een klassieke benenbreker.

Goed gespeeld. Veel gecreëerd maar hadden er een paar bij gemogen. Sangare man of the match voor mij. Daarnaast Rosario was ook sterk.

Netjes hoor PSV, donderdag na de rust kapot zijn, binnen 20min 4 goals tegen krijgen en zogenaamd de gevolgen merken van een zware periode. En nu volledig uitgerust een wedstrijdje vol gas tegen willem2. Knap hoor. Zeurpiet die Schmidt, niks aan de hand.

8 november 2020 om 22:05

Alles behalve volgas vandaag. Tis dat Willem II zo slecht was. Psv was uiteraard beter, maar baltempo was vaak te laag en veel slordigheidjes. Dumfries zorgde wel voor wat extra energie.

8 november 2020 om 23:38

@marton3103:

Ik zet het even voor je op een rijtje, zodat je misschien zelf ook inziet hoeveel onzin je praat.

PSV heeft in drie weken tijd zeven wedstrijden gespeeld. En dat was inclusief vliegtrips naar Cyprus en Griekenland. Een aanzienlijk deel van die tijd had PSV de beschikking over maar twaalf veldspelers uit de A-selectie, waarvan er een paar half geblesseerd waren of net genezen waren van het coronavirus, wat vaak niet zo'n best effect heeft op je conditie.

Dat PSV vermoeid is hebben we donderdag kunnen zien. PSV kreeg in de tweede helft tegen Paok in twintig minuten tijd vier goals tegen. Dat is in Europa één keer eerder gebeurd. 65 Jaar geleden.

Vandaag waren Dumfries en Gakpo weer terug bij Psv, waardoor de club weer iets ruimer in de spelers zat. Ze speelden tegen Willem II, dat z'n slechtste competitiestart in deze eeuw beleeft en een half uur met tien man stond.

En omdat PSV deze wedstrijd won, overigens zeer zeker niet vol gas spelend, acht jij het bewezen dat PSV stiekem helemaal niet vermoeid was?

Uh huh.

9 november 2020 om 06:44

Laat ik je even herinneren aan het feit dat de hele wereld te maken heeft met corona. De wereld is groter dan Eindhoven. Overigens heeft Ajax ook 7 wedstrijden gespeeld in 3 weken. Ohja en Az ook. En ohja Feyenoord ook, en Granada en Omonia en PAOK. Je zou denken dat ze aan het einde van de wedstrijd wat energie te kort komen in zo'n geval, maar nee bij PSV zijn ze moe net na de koffie tegen PAOK. Ik wil nou niet beweren dat psv zo goed speelde gisteren, maar ze zette toch vrij constant veel druk op willem2 en veroverden steeds snel de bal. Vol gas is misschien wat overdreven, maar het leek er niet op dat ze moe waren. Ado was vele malen slechter. Ik blijf bij mijn standpunt, ze moeten niet zo zeuren en excuses zoeken om zich in te dekken bij eventuele slechte resultaten.

9 november 2020 om 09:58

"laat ik je even herinneren aan het feit dat de hele wereld te maken heeft met corona. De wereld is groter dan Eindhoven. Overigens heeft Ajax ook 7 wedstrijden gespeeld in 3 weken."

Maar die hadden daarvoor wel iets meer dan 12 veldspelers tot hun beschikking.

Zakelijke overwinning. Ze hadden na de 2-0 best mogen doordrukken, maar ok. Goed dat een aantal spelers weer terug is, waarbij Dumfries wel meteen zn stempel zet met 2 assists

Dumfries motm, absolute eindbaas, wereldgozert. Voor de rest was Zahavi wel echt extreem matig en Malen, ondanks z'n goal toch ook een onvoldoende. Denk dat die redding van Mvogo wel beslissend was trouwens, als dat 2-1 werd dan had PSV het nog moeilijk gekregen, fantastische redding. Rode kaart was natuurlijk 100% terecht. Verdiende overwinning.

Een makkie voor Psv. Eerste helft geen enkel probleem. Tweede helft probeert Willem2 door keihard te werken om wat te forceren wat nog wel redelijk lijkt te lukken met een enorme kans tot gevolg. En dan een achterlijke actie van Köhn die helemaal nergens op slaat en klaar is het. Weg zijn je goede intenties van na de rust. Psv wint terecht natuurlijk. Leuk voor Malen dat hij scoort, heeft hij nodig.

8 november 2020 om 22:11

Dat heeft Malen zeker nodig, maar een bal afgeven of op xijn minst in dienst spelen van het team is niet verboden toch. Zeer egoïstisch spel van zijn kant. Als medespeler zou ik me kapot aan hem ergeren, laat staan als supporter.

Prima resultaat maar het spel was niet heel best. Het eerste halfuur was hoopgevend en daarna zakt het weer een beetje weg. Hopelijk kunnen we de volgende reeks wat fitter en completer doorkomen.

Als je ziet hoe goed psv vandaag voetbalt is het toch ongelofelijk dat ze verloren hebben van Paok.

8 november 2020 om 22:13

Ja maar je zag ook waarom het mis kan gaan. Dit elftal is nog niet goed genoeg om een 2-0 op 80% uit te spelen. Te ongeconcentreerd. Kregen toch nog een aantal kansen tegen terwijl je veel beter was.

8 november 2020 om 22:14

Het niveau in Nederland is echt om te huilen zo slecht. Van het gehele rechterrijtje krijg je gewoon geen tegenstand. Gewoon niet.... PAOK legt de rode loper natuurlijk niet uit. Juist in deze wedstrijden zie je waar je staat. Het is duidelijk nog geen top.

8 november 2020 om 22:16

Zo goed was het niet vond ik. 1e helft was nog wel aardig, 2e zeer matig tegen een hele slechte tegenstander

8 november 2020 om 22:27

Paok strafte het gekloot van Thomas en Mauro ook enorm goed af, in de ED kom je daar meestal nog mee weg maar niet op dit niveau.

Wordt wel een beetje moe van al die klachten in de media 'dat we het vollgasfussball nog niet zien.' Hoe reeel is dat nou dan? Je verwacht wel dat PSV met veertien spelers om de drie dagen een wedstrijd speelt, maar ondanks dat Schmidt zijn selectie pas aan het eind van het transferluik op peil had en de nodige noodverbanden moest leggen door corona moet hij wel een vloeiend aanvalsspel afleveren? Laten we even normaal doen, geef die man de tijd en vooral een behoorlijke centrumverdediger en dan komt dat echt wel goed straks. Bovendien, behalve AZ en FC Twente kan ik in de Eredivisie niemand betrappen op echt aantrekkelijk spel.

8 november 2020 om 22:17

De media heeft deze verwachting zélf uitgesproken. Lekker makkelijk om dan de trainer te bekritiseren als dit er na drie maanden nog niet in zit. Misschien is Schmidt dit ook wel helemaal niet van plan. Ook hij is niet gek en past zijn speelwijze aan aan de spelers die hij heeft. Vooral bij VI slaan ze volledig door met de hetze die er nu tegen Schmidt gevoerd wordt.

8 november 2020 om 22:26

Een hetze is het inderdaad. Overigens zie ik wel dat Schmidt 'zijn' spelletje wil opleggen bij PSV en hoewel het centrale blok achterin nog versterkt moet worden heeft PSV daar ook best de spelers voor nu. Met Max en Dumfries twee kwaliteitsbacks, met Sangaré en Fein het imo ideale blok op het middenveld en met Gakpo, Goetze, Madueke en Ihattaren genoeg topopties voor de halfspaces en op Zahavi en Malen is de potentie voorin ook voldoende gecoverd. Je kunt alleen niet verwachten dat dat allemaal gelijk op rolletjes loopt, zeker niet in deze omstandigheden.

8 november 2020 om 22:33

Precies. Eerst moeten al deze nieuwe spelers aan elkaar wennen in een voor velen nieuw systeem. Hoe onrealistisch is het dan dat we vollgasfussball te zien krijgen na drie maandjes voetbal? Syerker: men begon Schmidt al belachelijk te maken na twee à drie speelronden.

8 november 2020 om 22:29

Ik heb waarschijnlijk een artikeltje gemist? Klachten over geen vollgasfussball? Ik heb wel kritische stukken gelezen, maar die gingen toch voornamelijk over de kwetsbaarheid achterin en de magere optredens tegen Emmen, Heracles, Granada, Vitesse en Paok. Maar ik neem aan dat de kranten morgen niet zullen mopperen dat PSV in deze drukke weken eenvoudig van Willem II met 3-0 wint. Wat betreft tijd gunnen en niet te hard oordelen vanwege de nodige afwezigen ben ik volkomen met je eens. Alleen klagen over het gemis van een centrumverdediger lijkt me niet echt relevant, dat probleem was bekend vorig seizoen. Daar had de TD wat aan moeten doen. Dus om nou te wachten tot er eerst een nieuwe CV is gehaald om tot een voorzichtig eerste oordeel over Schmidt zijn werk te komen lijkt me wel heel voorzichtig.

8 november 2020 om 22:35

Dheb je de na beschouwing gemist denk ik. Perez en Ronald vinden het maar raar dat spel nog niet te zien is. Ook bij VI en Rondo is het zelfde gezeik elke week.

8 november 2020 om 22:38

Dan heb je inderdaad wat praatprogramma's gemist. Vooral (maar niet enkel) bij VI wordt hier de spot mee gedreven. Dat het niet altijd goed is, mag natuurlijk benoemd worden. Echter zijn er vooraf onrealistische verwachtingen uitgesproken. Nu ook zij zien dat dit vollgasfussball er (nog) niet is, wordt Schmidt met de grong gelijk gemaakt.

8 november 2020 om 23:08

Ja Johan Derksen vindt Schmidt niks, dat had ik begrepen inderdaad. Maar Derksen heeft wel vaker een eigenzinnige mening. Ik heb ook al geschreven rondom een ander artikel dat hij te negatief en hard oordeelt over Schmidt en dat de beste man de tijd moet krijgen. Er mag zeker kritiek zijn, en credits voor veel PSV supporters hier op VZ, die is er gelukkig ook. Onbegrijpelijke wissels, matig verdedigen of aanvallend te weinig creëren: het is niet dat er geen terechte kritiek komt. Aan de andere kant is zijn impact op het transferbeleid positief (götze was echt niet gekomen zonder Schmidt). Geeft hij ruimte aan talenten om zich te ontwikkelen. En draait ondanks vele afwezige spelers gewoon bovenin de Eredivisie mee en wist zich te plaatsen voor de EL. Zijn gewenste uitvoering van de visie is er nog niet, maar je ziet dat er wel een serieuze poging ondernomen wordt. Ik zie genoeg positieve aanknopingspunten, naast terechte kritiek. Geef die man de tijd.

8 november 2020 om 23:49

Wie is er eigenlijk aan komen zetten met die domme term ' vollgasfussball'?

PSV kon en moest hier veel meer uit halen. als ze europees hoge ogen willen gooien moeten ze zulke tegenstanders oprollen. Daarnaast valt het me op dat Zahavi niet echt wordt gezocht. Het lijkt alsof hij steeds wordt overgeslagen, vooral door Malen en Madueke. Ze gaan constant voor eigen succes.

8 november 2020 om 22:20

Europa kijkt niet meer naar PSV- Willemll hoor. Dat zijn wedstrijden die he-le-maal niets zeggen. In Europa moet het gebeuren. Overbodig te zeggen dat we er dus niet geweldig opstaan.

PSV speelt prima tot nu toe in de eredivisie, maar ik vrees dat ze het moeten afleggen tegen Ajax dit seizoen. Selectie niet breed genoeg en bij vlagen zwak voetbal. Op deze manier gaan er punten verloren tegen subtoppers. Groet, een PSV supporter.

Tegen Willem II gaat het wel met dit elftal. Maar uit tegen subtoppers en in Europa, heeft dit PSV het veel moeilijker. Over twee weken Twente uit, volgende test voor Schmidt. Blij dat Dumfries en Gakpo terug zijn.

Wat ik mij afvraag. Waarom laat het weer maar 30 minuten zien. Psv begon echt heel goed maar na een half uur zakt het tempo weer en is het al snel niet meer aantrekkelijk om naar te kijken. Tegen Willem 2 kom je daar wel weg maar tegen een paok wordt je gewoon weer afgedroogd. Hier moeten ze echt snel iets aan gaan doen want een wedstrijd duurt 90 min en geen half uur. Verder is malen echt niet in goede doen. Helpt de wereld aan kansen om zeep en heeft geen oog voor z'n medespelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2737
2.Vitesse2514
3.PSV2315
4.Feyenoord2212
5.FC Twente1810
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MaduekeAanvaller104
D. MalenAanvaller106
E. ZahaviAanvaller61
J. PiroeAanvaller20
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper90
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

442 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 4 2 0 0
2019/2020 Borussia Dortmund 15 3 0 0
2018/2019 Borussia Dortmund 26 7 0 0
2017/2018 Borussia Dortmund 23 2 1 0
2016/2017 Borussia Dortmund 11 1 1 0
Laatste voetbalnieuws

Schmidt haalt Zahavi na drie duels van droogte uit de basis

Roger Schmidt heeft bekendgemaakt met welke elf spelers PSV donderdagavond aantreedt tegen Granada. Opvallendste afwezige in de basisopstelling van de Eindhovenaren is Eran Zahavi, die na drie duels zonder doelpunt naar...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 4 december
Chelsea is in januari bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor Antonio Rüdiger, die in de belangstelling staat van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren