Advies Tadic gaf mede de doorslag: ‘Hij was heel enthousiast over Feyenoord’

Donderdag, 5 november 2020 om 08:47Rian Rosendaal • Laatste update: 10:24

Feyenoord wist Uros Spajic afgelopen zomer op huurbasis over te nemen van FK Krasnodar. De tijdelijke overgang van de centrumverdediger was het werk van Frank Arnesen. De technisch directeur kwam de naam van Spajic tegen in Transferrroom, een soort Markplaats voor profvoetballers. De Servische mandekker heeft er geen enkel probleem mee dat Feyenoord op die manier bij hem is uitgekomen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Feyenoord zou Uros Spajic definitief moeten overnemen van FK Krasnodar


Gerelateerd

Meer sportnieuws

11 reacties (laatste reactie door frizzz)

Tadic dacht: natuurlijk moet ik ervoor zorgen dat hij bij Feyenoord terecht komt dan wordt het voor ons alleen maar makkelijker geintje.

5 november 2020 om 09:43

Na Iè kon het in ieder geval niet slechter . Zonder dollen. Ik vind dit wel een echte aanwinst. Heel koeltjes, oerdegelijk, kan prima voetballen, redelijk snel. Alleen die 1e penalty tegen Emmen was voor een groot deel ook zijn fout door als een dooie mee te springen met zijn tegenstander, waardoor Marsman het nodig vond om als een wilde in te komen vliegen. Verder nauwelijks op een fout te betrappen.

Degene die heeft gezegd dat we hem definitief moeten overnemen, hebben de laatste 3 wedstrijden niet gezien. In veel opzichten komt hij niet bij het niveau van Senesi in de buurt. Weifelend in zijn acties (er zijn zeker 2 / 3 goals die je aan hem kunt wijten, naast een aantal scoringskansen voor de tegenstander), weinig opbouwend vermogen naar voren, etc. Ik vond zijn eerste wedstrijd heel netjes, aangezien hij net wat mee had getraind. Daarna is hij bij mij redelijk door de mand gevallen. Begrijp me niet verkeerd; beter dan Van Beek en meer snelheid dan Botteghin, maar ik kan me niet voorstellen dat er geen betere opties haalbaar zijn of rondlopen in de eigen jeugd. Geertruida naast Senesi centraal achterin was ook geen slechte opzet. Helaas hebben we Geertruida komend weekend nodig op de plek van Nieuwkoop (blessure). Meh. Mand.

5 november 2020 om 09:36

Juist ja, ik deel je mening. Maar denk zeker ook dat we hem nog niet mogen afschrijven. Wellicht dat hij er beter in moet komen, het team in zijn geheel draait ook totaal niet nu.

5 november 2020 om 09:45

Vind het wel meevallen. De eerste echte fout waarop ik hem heb betrapt was tegen Emmen. (Of mijn geheugen laat me in de steek). Ik vind hem tot nu toe wel redelijk sterk spelen

5 november 2020 om 10:59

Zijn actie tegen Sparta voor die pingel was wat lomp. Voor de rest valt hij me ook wel mee, maar klasse spat er nou niet meteen van af

5 november 2020 om 10:36

Ik vind dat je hem te vroeg afschrijft, want die jongen is net een paar maanden in Nederland en moet ook even wennen. Volgens mij 1 echte fout gemaakt en dat was bij Emmen ...Daarnaast moet je niet vergeten dat het lastig voetballen is op een kunstgrasveld. Waar speelde Senesi ook alweer zijn slechtste wedstrijd.... Juist, ook bij Emmen. Die jongen doet naar mijn inziens hartstikke goed voor iemand die op het laatste moment aansluit bij de selectie. Goed in de duels en straalt rust uit en is voetballend prima, dus ik hoop persoonlijk dat Feyenoord hem probeert vast te leggen, want de automatismen komen vanzelf wel.

5 november 2020 om 11:32

Voor Senesi was het zijn eerste wedstrijd in Europa en meteen op kunstgras. Daarnaast was de fout van Spajic niet te wijten aan kunstgras lijkt me. Hij bleef gewoon staan en liep niet mee met z'n man.

Ook tegen Willem II was Spajic matig (viel minder op omdat de rest wel als een tierelier draaide) en tegen Wolfsberger.. pfff.. ontzettend onzeker en alleen maar met de punt naar achteren of hooguit een tikkie breed.

Ik schrijf hem ook nog niet echt af.. maar laten we alsjeblieft niet meteen gaan roepen dat we hem moeten houden. Ié zag er na de eerste wedstrijd ook redelijk goed uit. Eén zwaluw maakt nog geen zomer.

5 november 2020 om 14:16

Het is moeilijk te zeggen je eerste constatering, want je staat al snel vast op kunstgras en ik kan mij gewoon geen andere verklaring bedenken waardoor hij anders niet reageerde, want het zag er vreemd uit die actie bij Emmen. Die wedstrijd tegen Willem II, volgens mij viel niemand echt uit de toon, want was met afstand de beste wedstrijd van het seizoen. Mocht Spajic toch wat foutjes hebben gemaakt, was dit niet zijn eerste wedstrijd? Daar kun je hem echt niet op afvallen vind ik.Die Europese wedstrijden daar valt echt iedereen door de mand momenteel en vergeet ook niet dat de blessure van Fer veel extra druk geeft op de verdediging. De vervangers doen hun best, maar dit is wel echt een probleem.Ie heb je helemaal gelijk in en was veel hosanna de eerste wedstrijd, maar die jongen is gewoon niet goed genoeg gebleken en wat ze daarin blijven zien is voor mij echt een groot raadsel. Uiteindelijk zien wij wel of Spajijc een versterking blijft, maar als de rest nou ook een beetje zijn niveau haalt dan kan hij zich hopelijk ook wat meer onderscheiden. Maar ik ben tot nu toe voorlopig wel positief over hem.

Voor mij is dit een perfecte in dit Feyenoord. Hij is enkel afgelopen weekend tegen Emmen de fout ik gegaan voor derest enkel 7+ wedstrijdjes

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5755
2.PSV5129
3.AZ4921
4.Vitesse4514
5.Feyenoord4320
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller2313
B. LinssenAanvaller216
L. SinisterraAanvaller113
J. BijlowKeeper80
L. PrattoAanvaller50
N. MarsmanKeeper160
R. ten HoveKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

1 fan
Verdediger, 28 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 3 maart
Rangers maakt zich zorgen over de situatie van Jürgen Klopp bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren