Sergio Ramos scheldt voormalig ploeggenoot de huid vol: ‘Sta op, klootzak!’

Donderdag, 5 november 2020 om 11:05Jeroen van Poppel • Laatste update: 12:31

Een uitermate opmerkelijk fragment uit de wedstrijd tussen Real Madrid en Internazionale gaat momenteel het internet over. Te zien is hoe Sergio Ramos in woede uitbarst tegenover Achraf Hakimi, nota bene zijn voormalig ploeggenoot bij Real Madrid. Ramos is van mening dat de Marokkaanse rechtsback, die tussen 2017 en 2020 bij Real onder contract stond, zich aanstelt en maakt hem dat op niet mis te verstane wijze duidelijk.

Op de beelden is te zien hoe middenvelder Casemiro van Real Madrid zijn been heft in een poging om Hakimi de bal te ontfutselen. Laatstgenoemde stort ter aarde en schreeuwt het uit van schijnbare pijn. Ramos, die er vlakbij staat, is van mening dat Hakimi zich gruwelijk aanstelt en gaat meteen naar hem toe. "Sta op, klootzak!", roept de woedende aanvoerder van Real Madrid. "Stop met jezelf aan te stellen als een rat!" Hakimi kijkt vervolgens vol verbazing naar zijn ex-teamgenoot.

Voor Ramos werd het een heugelijke avond. De 34-jarige centrumverdediger kopte na 33 minuten uit een hoekschop de 2-0 binnen en had daarmee een belangrijk aandeel in de 3-2 overwinning van Real. Voor Ramos, die verdediger Stefan de Vrij te snel af was, was het zijn honderdste doelpunt als speler van de Koninklijke.Gerelateerd

Meer sportnieuws

57 reacties (laatste reactie door glennn)

Wel bekend van ramos dat hij dit veel doet ongeacht of er een schwalbe was of niet. Maar is zelf kneiter hypocriet als het hierop aankomt want zelf duikt ie ook als een dolfijn.

4 november 2020 om 19:50

Dan ben ik toch wel benieuwd naar concrete voorbeelden. Ramos staat eerder bekend om zijn (vuile) harde spel als je het mij vraagt maar schwalbes?

4 november 2020 om 19:54

Google maar naar 'cuadrado Ramos'.

4 november 2020 om 19:55

Vaak genoeg schwalbes gezien van Ramos hoor. Vieze tackles, over de grens gaan, schwalbes, dit doet hij allemaal.

4 november 2020 om 19:59

@rocket ik geef je een popular voorbeeld. In de finale tegen liverpool. Schwalbe en acteerwerk van jewelste. Precies hetzelfde soort acteerwerk wat hij hier hekelt bij hakimi

4 november 2020 om 19:59

Ramos staat er net zo goed om bekend dat hij bij een aai in de rug ook gewoon gaat liggen hoor.

4 november 2020 om 20:04

Ik zag er vorige week nog eentje tegen Barcelona en verdiende er nog een penalty mee ook.

4 november 2020 om 20:05

Gaan we ons hier echt druk om maken? Dat dit de headlines heeft gehaald.. Man man man. Ramos is een winnaar. Laten we het daarbij houden.

4 november 2020 om 20:09

Ik mag toch reageren? Dat jij er om heen wilt praten omdat hij de captain van je club is snap ik wel. Maar daar hoef ik mij er niet aan te houden. Ramos is een winnaar ja, maar wijs mij eens aan waar ik zeg dat hij dat niet is? lol. Ik vind hem enorm hypocriet in dit soort situaties. Neemt niet van hem weg als verdediger of "winnaar" dat denk jij alleen blijkbaar.

4 november 2020 om 20:40

Ik heb altijd wel lol met je hoor maar nu is je reactie wel overdreven vind j niet? Dat Ramos zich 2 a 3 makkelijk heeft laten vallen betekent niet dat hij gelabeld moet worden. Wamt iedereen doet het om voordeel te halen. Ik heb Puyol het ook zien doen, maar miet ik hem een dolfijn gaan noemen? Te absurd gewoon.en ja, je mag zeker wel reageren. Graag zelfs en je weet het.

4 november 2020 om 21:49

Maar Blink, ik vergelijk het even met Van Bommel. Als ie in je team speelt is mooi, als je niet voor dat team bent, is het vreselijk. Ach, hoort er bij. Denk niet dat mensen hem niet in het eigen team willen hebben, uitgezonderd Barca 😉

5 november 2020 om 05:34

Of die andere malloot Nigel de Jong die X.Alonso vol op de borst trapt.Gelukkig deed hij t niet express.Blijkbaar was de bal daar,dus dan mag jij iemand zijn ribben kapot schoppen! Logisch

5 november 2020 om 12:50

Grappig altijd dat mensen zo subjectief zijn. Ramos is een winnaar, maar als de tegenstander dit doet is het een matennaaier en aansteller.

5 november 2020 om 05:28

Absoluut, helemaal mee eens !! Ramos winnaar van 4cl 1 wk en 2 ek's 100 doelpunten.Zo een speler wil ik er totaal niet bij hebben. Om maar over zijn mentaliteit naar huis te schrijven!

5 november 2020 om 09:58

Wowowowow calma. Dat schrijf ik allemaal niet. Vind hem alleen hypocriet in deze situatie want is zelf ook een duikelaar

5 november 2020 om 13:27

Elke profvoetballer is hypocriet, iedereen laat zich makkelijk vallen en als het bij hun gebeurt worden ze allemaal kwaad. Next! Voetbalzone heeft weer niets te melden blijkbaar, ze moeten zich focussen op hoe Messi een bal naar de scheids trapt, kunnen ze weer niet want dat past niet bij hun agenda. Drama journalistiek.

5 november 2020 om 17:27

Daar was een artikel over het incident dat messi de bal naar een scheids trapt. Misschien heb jij het gemist? Ik neem aan dat je niet bewust onzin roept

5 november 2020 om 14:59

Toch wel heel raar en bizar dat er hier nog mensen erin trappen !! Dat er nog zovelen zijn die het nog niet door hebben , erg gewoon! Het is toch duidelijk dat er niets positiefs over real gepubliceerd kan worden 🤦🏻‍♂️ te doorzichtig allemaal dit ze ...in elke wedstrijd maar echt in alle niveau’s word er uitgescholden en wat iets gezegd naar elkaar zn dat zijn meestal geen lieve mooie woorden in het heetst van de strijd en hoe belangrijken hoe erger het word!!! Maar hier gaan ze weer een cinema van maken 😏😏 zoals het geval Benz of isco !!! Hier doen ze er echt aan dat real in slechte daglicht te laten verschijnen! Bizar precies ze gesponsord worden door PR van Bartomeo ... want dat is tegenwoordig in ,betalen om andere negatief te laten overkomen 🧐 zolang ze de andere kant opkijken , vergeten ze ons problemen of mankementen!! Is er echt wel over nu ! Amai elk gesprekje of woord van een real speler word in detail vergroot en alles er op en aan !! Terwijl het 10000keren per wedstrijd gebeurd !! Keur het niet goed van Ramos zeker omdat het net om een ex speler collega van real gaat ! Maar om dit weer hier te gaan uitvergroten is wel overdreven .... 😏😏

Ik zie het probleem niet? Ramos is de beste verdediger ooit in het voetbal. Zo’n jongeman als Hakimi komt net kijken en gaat nooit bereiken wat Ramos heeft bereikt, hakimi zou juist wat meer respect moeten hebben voor Ramos en niet zo naar de grond moeten gaan.

4 november 2020 om 19:51

Wat een beredenering weer man... dus als iemand goed is mag die alles en iedereen de huid vol schelden? Ik ben fan van Ramos, echte leider, maar hij heeft zelf genoeg fratsen waarop hij kan worden aangesproken. Dus niet met je eens

4 november 2020 om 19:53

Rare opmerking dit. Als hij was blijven staan was dat niet een teken van respect geweest naar Ramos die niet bij de situatie betrokken was toch?

4 november 2020 om 20:17

Haha daar is tevez weer, altijd in vreselijk overdreven superlatieven praten als het over real gaat. Triest. Daarnaast maakt de status niks uit. Waarom mag ramos acteren en deze jongen niet

Jammer dat zo'n goede speler zo'n zak stront is. Ramos ontbreekt het echt aan klasse.

4 november 2020 om 20:05

Volgens mij is in het fragment Hakimi de enige zak stront.

4 november 2020 om 21:44

Geef mij als Ajacied maar zo’n zak stront in plaats van koorknaapjes zoals Schuurs. Ramos is een bikkerharde winnaar, gattuso etc waren ook zo, heerlijke spelers.

5 november 2020 om 04:37

Dit is normaal in het voetbal dat schelden dit horen we nu alleen omdat er geen supporters zijn.

Ach het is in het heetst van de strijd en ik word ook pislink om dit soort dingen. Uiteindelijk is het wel weer leuk dat het Ramos is, ook al is hij een absolute wereld speler is hij zelf ook wel van het hier en daar overdrijven, in Spanje gaan ze graag naar de grond.

4 november 2020 om 20:19

Ik kan er ook heel slecht tegen, maar zou het ook niet in mijn hoofd halen om zelf te doen. En wat dat betreft is Ramos echt een enorme hypocriet. Hij doet alles onder het motto dat het geoorloofd is om maar te winnen maar oh wee als er iets tegen hem gebeurt.

Toen Achraf zag dat het Ramos was die hem omhoog had getrokken stelde die zich opeens niet meer aan. Capitano

Wat zijn die lui toch vreselijk. Zelf 1 van de grootste acteurs, maar oh wee als iemand anders t doet. Vreselijke vent

Grappigste is net juist dat Ramos dit roept na zelf te doen als of hij een doodstrap krijgt bij een shirttrek en vervolgens de andere kant op duikt enkele weken geleden haha. Snap ergens wel dat hij hier zijn frustratie uit in de heet of the moment, maar volgens mij doen dit echt veel andere spelers ook lol.

Dit moet Ramos toch bekent voorkomen aangezien hij zelf een meester is in het fopduiken en schreeuwen terwijl er 9 van de 10 keer niks aan de hand is.

jaja hebben ze weer iets om Ramos een vreselijke vent te noemen, gisteren was het nog wat een geweldige vent is Ramos. Wat kunnen mensen snel veranderen van meningen haha. El capitannoo sergio ramosss. Vamosss

4 november 2020 om 21:23

Zo is het maar net. Iedereen die ooit op een voetbalveld heeft gestaan, weet dat je in het heetst van de strijd van alles roept, maar dat dat buiten de wedstrijd niets betekent. Het was een spannende wedstrijd en Real won met miniem verschil, niet gek dat Ramos er dan vol inzit. Sowieso een echte winnaar en dat is prachtig om te zien.

Natuurlijk een beetje hypocriet van Ramos gezien zijn eigen gedrag, maar hij heeft gewoon gelijk. Ik kan me ook vreselijk ergeren aan spelers die bij een licht zetje schreeuwend van de pijn naar de grond gaan. Ik denk ook dat het nu nog vaker gebeurt omdat de scheidsrechter alles hoort en bijna altijd fluit bij een schreeuw. Ben ik de enige met dat vermoeden?

Elke keer als je tegen Barça speelt en Messi bewust gehandicapt wil trappen lijkt meer op een rattenstreek. Had wel wat vaker en langer geschorst mogen worden voor al zijn vuile acties.

4 november 2020 om 22:47

"Elke keer". Wat kan je overdrijven zeg. In 2011 en in 2017 twee keer terecht rood gepakt door een schandalige overtreding. Maar dat is 2 van de 40+ Classico's die hij heeft gespeeld.

De Ramos die ik zie en ervaar,is een winnaar die tot het uiterste gaat! In tegenstelling tot wat hier wordt benoemd!Nooit te beroerd om zich in de hitte van de strijd te mengen!Kijk maar naar de compilatie van zijn skills op YouTube!!

De wedstrijd mentaliteit van Ramos is ongekend, weinig hier zullen het snappen en zeggen dat het een naar mannetje is. Als voorbeeld, Kobe Bryant was ook een legendarische basketballer puur om zijn mentaliteit alleen al, het is die winnaars mentaliteit die hem zo puur maakt, kijk maar naar beiden hun prijzen kasten

5 november 2020 om 13:09

Ach hou op, dat altijd wegzetten van criticasters als mensen die 'het' niet snappen. Alsof er een inner circle van winnaars bestaat waar jij toebehoort en iedereen die Ramos een vervelende speler vindt niet. Goede speler, maar dit is hypocriet. Maar ik zal wel geen 'winnaar' zijn

Gewoon een kwestie van intimideren richting je tegenstander. Gewoon een onderdeel van een lastige wedstrijd over de streep trekken. Ramos is daar een koning in, hij weet precies wat daar voor ndoig is en schroomt niet deze skills te gebruiken. Helaas hebben wij zulke spelers niet in Nederland.

En zelf naar achter vallen alsof je doodgeschoten wordt in de Classico met dat duel rondom die penalty...

Hypocriet ten top.

Aan de andere kant heeft hij wel gelijk dat hier niet veel aan de hand was, maar dat hoef je nog niet zo over te brengen.

Kan begrijpen dat Ramos kwaad wordt want Hakimi ging echt als een mietje naar de grond. Maar blijf van hem af. Doe dat eens met Lukaku of Zlatan en je bent een paar weken ‘geblesseerd’

Ik vind Ramos de beste verdediger ter wereld maar zo reageer je toch niet naar je ex teamgenoot? Kon me nog herinneren dat Ramos Hakimi altijd een zoen gaf in de catacombe en pepte hem altijd op. Nu reageer je zo op hem? Erg laag zeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4254 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Barcelona3420
4.Sevilla337
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
AsensioAanvaller161
K. BenzemaAanvaller168
Vinícius JúniorAanvaller152
RodrygoAanvaller110
T. CourtoisKeeper180
E. HazardAanvaller61
M. DíazAanvaller51
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

834 fans
Verdediger, 34 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Real Madrid 14 2 3 0
2019/2020 Real Madrid 35 11 10 0
2018/2019 Real Madrid 28 6 6 1
2017/2018 Real Madrid 26 4 9 2
2016/2017 Real Madrid 28 7 8 1
Laatste voetbalnieuws

Marca: Real Madrid verleidt doelwit met contract van 44 miljoen euro

Real Madrid en David Alaba hebben overeenstemming bereikt over een contract tot de zomer van 2025, zo meldt Marca maandagavond laat. De 28-jarige verdediger, die over een aflopend contract met Bayern...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 januari
Voormalig rechtsback Cicinho heeft Alexandre Pato (31) gevraagd om naar Sivasspor te komen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren