Naoufal Bannis redt Feyenoord met goal diep in blessuretijd

Zondag, 1 november 2020 om 16:24Yanick Vos • Laatste update: 16:30

Feyenoord heeft in extremis drie punten gepakt op bezoek bij FC Emmen: 2-3. Na een remises tegen Sparta Rotterdam (1-1) en RKC Waalwijk (2-2) leek het team van trainer Dick Advocaat opnieuw op weg naar een gelijkspel, maar vlak voor tijd maakte Naoufal Bannis het winnende doelpunt. Op aangeven van Lutsharel Geertruida kopte de jonge aanvaller raak.

Voor eerste doelman Justin Bijlow kwam het duel met FC Emmen nog te vroeg nadat hij donderdag geblesseerd raakte in de Europa League-wedstrijd tegen Wolfsberger AC (1-4). In Emmen was Nick Marsman zijn vervanger en de sluitpost ging al vroeg in de wedstrijd de fout in. In de vierde minuut zag hij Michael de Leeuw op hem afkomen nadat Uros Spajic het duel niet aanging. Marsman kwam wild uit en haalde de FC Emmen-aanvoerder onderuit. Scheidsrechter Björn Kuipers twijfelde geen moment en legde de bal op de stip. Vanaf elf meter liet Anco Jansen Marsman kansloos: 1-0. Jens Toornstra kreeg niet lang daarna een grote kans om de stand gelijk te trekken, maar hij schoot over.

De eerste helft ontwikkelde zich tot een waar spektakelstuk. Berghuis moest de wedstrijd na ruim een halfuur staken na een harde overtreding van Nick Bakker. De Feyenoord-captain had veel last van zijn bovenbeen en werd vervangen door Naoufal Bannis. Vlak nadat Berghuis de kleedkamer opzocht kon ook doelpuntenmaker Jansen gaan douchen. De middenvelder ging voor de neus van Kuipers hard door op Mark Diemers en kreeg een directe rode kaart. Met een man meer ging Feyenoord op jacht naar de gelijkmaker en daar hoefde de ploeg van Dick Advocaat niet lang op te wachten. Bannis werd in het strafschopgebied naar de grond getrokken door Miguel Araujo en dat leverde Feyenoord een penalty op. Diemers nam plaats achter de bal en tekende voor de 1-1.

Ondanks dat Emmen met een man minder speelde kwam het twee minuten later toch weer op voorsprong. De Leeuw schatte een diepe bal op waarde, zag Marsman enigszins uit positie staan en probeerde het met een schot van grote afstand. Marsman was verrast en kon niet voorkomen dat De Leeuw een weergaloos doelpunt maakte. De thuisploeg slaagde er echter niet in om de voorsprong mee te nemen naar de kleedkamer, want in blessuretijd was het Toornstra die de bal voor zijn voeten kreeg. De sterk spelende middenvelder schoot raak in de verre hoek: 2-2. De Rotterdammers wilden meer en kwamen sterk uit de kleedkamer. Vroeg in de tweede helft raakte Luciano Narsingh de lat en hielp Bannis een enorme kans om zeep. Toornstra bereikte met en handig balletje Orkun Kökcü, die de bal klaarlegde voor de talentvolle spits. Bannis had de hoek voor het uitkiezen, maar schoot naast.

Feyenoord voerde de druk op en Emmen kon niets anders doen dan tegenhouden. Het was wachten op de 2-3, maar het team van Dick Lukkien hield knap stand. De tijd tikte weg in het nadeel van de Rotterdammers, die moeite hadden om tot grote kansen te komen. Een kwartier voor tijd was Bart Nieuwkoop er dicht bij, maar vanuit een voorzet van Tyrell Malacia schampte de rechtsback de lat. Advocaat gooide het na 78 minuten spelen over een andere boeg: Eric Botteghin kwam als gelegenheidsspits binnen de lijnen en was de vervanger van de zichtbaar teleurgestelde Bryan Linssen. Het inbrengen van de Braziliaan sorteerde niet het gewenste effect, maar toch wist Feyenoord te winnen. Diep in blessuretijd was het Geertruida met de voorzet, waaruit Bannis raak kopte.Gerelateerd

Meer sportnieuws

153 reacties (laatste reactie door hangover96)

Dickie is voor de lest van zijn leven schoor na vanmiddag, maar de 3 punten gaan wel mee naar Rotterdam. Wat was dit ongelooflijk slecht.

1 november 2020 om 16:27

Nou wat een feest. Feyenoord neemt 3 punten mee vanuit Emmen, dat 55 minuten met 10 man speelden. Op de laatste 10 minuten na heeft Feyenoord bar weinig gecreeerd, en dat vind ik eigenlijk best triest. Het loopt echt voor geen meter. En dan kan Advocaat nog zo schreeuwen wat hij wilt, een goede wedstrijd begint met goede trainingen. maar ik zie niet echt lijn in het spel komen en vooral geen verbetering.

1 november 2020 om 16:47

Bij de meeste ploegen wordt het wel wat minder als je hele aanvalslinie eruit ligt.

1 november 2020 om 17:46

Op de laatste 10 minuten na? Het was slecht, maar Feyenoord heeft meer gecreëerd dan alleen de laatste 10 minuten

1 november 2020 om 16:28

Mooi voor die Bannis dat hij zo’n belangrijke goal maakt. Hoop dat hij Advocaat het tegendeel bewijst en het gewoon laat zien komende wedstrijden. Feyenoord heeft naar mijn mening gewoon een echte spits nodig. Linssen op die positie werkt niet. Linssen dan vervolgens doorschuiven naar de linksbuiten positie. Het uitvallen van Berghuis is wel echt een enorme aderlating voor Feyenoord. Met het oog op donderdag hoop ik dat hij er gewoon weer bij is, coëfficiëntiepuntjes hebben we hard nodig.

1 november 2020 om 16:36

Slecht of niet, het ging nu alleen om de drie punten. Die moesten worden gepakt. De manier waarop is tekenend voor het seizoen. Veel afwezigen en daardoor geen enkele houvast qua spelopvatting. Dat wordt onder de visie van Advocaat ook niet veel beter. Echt klote van Berghuis, maar ben blij dat Malacia terug is. Mist ritme maar dan kan Haps weer naar linksbuiten. Heb je eindelijk diepgang, snelheid en twee spelers die een man kunnen passeren. Hopelijk klein begin van nog heeeeel veeeel werk.

Vraag me toch af, als je Bannis in de jeugd hebt, waarom koop je dan Bozenik? Advocaat zou toch vaker bij de jeugd moeten kijken. Hij wordt vandaag erdoor gered.

1 november 2020 om 16:28

Omdat hij volgens dickie niet goed genoeg is en hij om aankopen blijft zeuren.

1 november 2020 om 16:29

Doet Advocaat bijna nooit, staat hij om bekend.

1 november 2020 om 16:29

Op zich is het niet erg om 3 spitsen, waarvan 2 voor de toekomst te hebben. Maar als je ze hebt en de andere twee zijn geblesseerd, ga dan niet allerlei andere spelers in de spits proberen

1 november 2020 om 16:29

Bannis was 2 weken geleden nog niet goed genoeg om mee te trainen!?!?

1 november 2020 om 16:31

Hij wilde Vente ook eigenlijk erbij halen. Maar die was gelukkig niet fit. Snap ook niet waarom Azarkan niet bij de selectie zat. Hij kon niks aanvallend wisselen. Heeft nota bene nog 5 plekken op de bank om in te vullen

1 november 2020 om 16:33

Vervelend om te zien hoe Dick met de jeugd om gaat. Jeugdspelers worden weggejaagd op deze manier. Geertruida speelt twee goede wedstrijden centraal achterin, maar vervolgens mag hij daar nooit meer spelen. Bannis wordt nooit opgesteld terwijl hij buitenspelers belachelijke wedstrijden in dr spits ziet spelen, Dick neemt geen jeugd mee op de bank en heeft dan aanvallend te weinig mogelijkheden, lekker voor zo'n azarkan.

1 november 2020 om 16:33

Om Bannis er vrij weinig van kan en Dickie het nu ineens niet meer in Bozenik ziet zitten. Vorig jaar hebben we hem daar niet over gehoird.

1 november 2020 om 16:35

Er vrij weinig van kan? Die jongen is 18, geef hem wat tijd want hij heeft echt wel potentie.

1 november 2020 om 16:36

Scoort er op los in Oranje O17, maar ik zie verder niets speciaals aan Bannis. Maar wat niet is, kan nog komen.

1 november 2020 om 16:44

Een wereldtopper zal het niet worden, maar een oerdegelijke spits voor Feyenoord zit er wel in imo.

1 november 2020 om 16:49

repuiztav , ik vond hem in deze wedstrijd beter dan Linssen en Narsingh bij elkaar. Is veel meer betrokken bij het spel , positioneel veel beter. Niet alles ging goed , werd af en toe makkelijk van de bal gelopen , verkeerde aannames etc , maar dat kunnen de zenuwen zijn natuurlijk. Ik zie liever hem in de spits dan Jorgensen , Narsingh of Linssen.

1 november 2020 om 16:51

Een eroplos scorende spits hebben wij nu net nodig!

1 november 2020 om 16:57

Ik ben het ermee eens hoor, Vegitosan. Je kan beter iemand daar neerzetten die zijn hele leven daar al speelt dan een gelegenheidsspits als Linssen. Gewoon opstellen dus

1 november 2020 om 16:38

Speedy, dat is wel wat kort door de bocht. Ze zijn allebei nog jong, maar waar Bannis nog een ventje is, is Bozenik al een kerel. Er wordt nu overal heel makkelijk geroepen dat Bozenik er niet veel van kan en voetballend gezien klopt dat ook wel, maar hij scoort wel makkelijk. Ik heb een zwak voor Bannis, want hij is ontzettend ijverig en ondanks dat je ziet dat hij er nog niet echt klaar voor is, weet hij toch wel gevaar af te dwingen. Ontzettend leuk dat hij die goal maakt, maar Bozenik is een stuk verder dan hij, ondanks zijn gebrekkige techniek. Hij is een opportunist en heeft vorig jaar in korte tijd twee zeer belangrijke goals voor Feyenoord gemaakt, tegen PEC en Fortuna. In september riep iedereen nog dat Bozenik de voorkeur boven Jorgensen moest krijgen en nu is het helemaal niks meer. Zo zit het natuurlijk niet in elkaar

1 november 2020 om 16:41

Helemaal eens met je verhaal Bobiku. Bozenik is niet zo slecht als nu geschetst wordt, hij heeft echt een neusje voor de goal. Advocaat heeft hem naar beneden gepraat om een extra spits te krijgen en nu praat iedereen elkaar na. Maar Advocaat moet die jonge gasten gewoon de kans geven.

Wat een dramatische bank heeft Feyenoord zeg. Zelfs PSV heeft een bredere bank. Maar ze laten Burger verpieteren en jagen Summerville en Toure (Edit: zei het net idd verkeerd) weg. Echt medelijden met de fans want dit kan toch niet,  nu hebben ze geluk maar als Corona daar ook doorbreekt houd je je hart vast.

1 november 2020 om 16:28

Traore? Wie is dat?

1 november 2020 om 16:29

Toure idd! Aangepast!

1 november 2020 om 16:29

Zou hij Touré misschien bedoelen

1 november 2020 om 16:29

Traore en Burger komen tekort, maar Summerville had je goed kunnen gebruiken.

1 november 2020 om 16:32

Toure's contract is gewoon niet verlengd omdat hij, helaas door vele zware blessures, tekort kwam. Maar weggejaagd past inderdaad beter bij je verhaal.

1 november 2020 om 16:36

Ja, hij moest toch iemand noemen om zijn verhaal wat aan te dikken.

1 november 2020 om 16:37

Waarom pikt PSV hem dan op? Dan is hij toch zeker wel bruikbaar? In ieder geval kapitaalvernietiging.

1 november 2020 om 16:38

Goedkope gok van PSV. Volgens mij laat Toure nu ook niets noemenswaardigs zien bij Jong PSV. Goed gezien dus.

1 november 2020 om 16:41

Goedkope gok voor Jong PSV inderdaad. Kapitaalvernietiging is een speler erbij houden waarvan de verwachting is dat hij in de toekomst niet veel gaat toevoegen aan Feyenoord.

Pfoe eerste helft was leuk om te kijken, 2e helft waardeloos.. wisselbeleid van dick is ook 3 x niks.

1 november 2020 om 16:41

Kun je nagaan met zo weinig wissels

Gefeliciteerd Feyenoord fans met de overwinning maar ben ik de enige die dit ziet als uitstel van executie? Berghuis is eruit en het liep al heel matig. Nu heeft feyenoord vandaag de groots mogelijke moeite gewonnen van 10 man Emmen. Feyenoord heeft enorm veel moeite om het spel te maken tegen de kleine clubs (waar we in nederland genoeg van hebben). Ik lees hier heel veel kritiek op Dick advocaat maar hij heeft een hele matige selectie en zeker als er 3 of 4 basisspelers wegvallen.

1 november 2020 om 16:31

Wellicht biedt dit eindelijk wat verfrissing in de zin dat het team dus nu tot andere oplossingen moet komen dan enkel de bal inleveren bij Berghuis en hopen op een bevlieging van hem.

1 november 2020 om 16:35

@mgvm dan moet je wel spelers hebben die de kwaliteit hebben andere oplossingen te bedenken en die hebben we niet helaas. we zijn gewoon enorm afhankelijk van Berghuis en als hij wegvalt blijft er weinig van Feyenoord over

1 november 2020 om 16:39

Uiteraard en dat is ook zo. Maar ook mét Berghuis was het niet veel meer de laatste tijd hoor, omdat simpelweg el-ke bal bij hem werd ingeleverd. Nu word je, als hij langer geblesseerd is, gedwongen tot andere oplossingen.

1 november 2020 om 16:43

dat wel maar we hebben echt te weinig spelers met iets extra's in huis. van de nieuwe spelers Linssen en Diemers wordt ik ook niet echt vrolijk. ik hoop dat Sinisterra snel weer fit is en dat we wat een talent als Bannis nu het vertrouwen gaan geven

1 november 2020 om 16:34

Ajax01-95. Je bent n iuet de enige. Feyenoord is en blijft een zeer matig team. Er zit totaal geen kwaliteit in en het zal ook voorlopig niets worden. Als Ook een Berghuis ev. nog vertrekt spelen ze misschien nog middenmoot.

1 november 2020 om 16:39

Je kan ook overdrijven zeg. Zometeen zijn Texeira , Fer en Sinistera weer terug dat gaat natuurlijk een hele hoop schelen.

1 november 2020 om 16:49

Matig team? Elke Eredivisie ploeg is een stuk minder wanneer je, op Senesi na, al je topspelers mist.

1 november 2020 om 22:51

Ja dit horen we al jaren en toch is de top 3/4 altijd hetzelfde. Gekgenoeg is er een jaar niet verloren met al die matige spelers. Kun je nagaan als het wel gaat draaien.

Dit tovert toch een glimlach op je gezicht in dit nare herfstweer. Klok achteruit, het is vroeg donker, hele week regen. Om dan zo'n gemotiveerd en fris voetballend Feyenoord te zien. Golvend aanvalsspel, discipline, pit, alles zat erin. Ik denk dat we zowel Europees als nationaal hoge ogen gaan gooien dit seizoen.

1 november 2020 om 16:29

Wat een verschrikking inderdaad. Het enige waar ik blij van werd, was de vrolijke kop van Advocaat na afloop.

1 november 2020 om 16:31

en het blije gezichtje van bannis natuurlijk. leuk voor hem

1 november 2020 om 16:36

Feyenoord is erg effectief. Brede bank en ook veel kwaliteit op de bank. Denk dat het tussen Ajax en Feyenoord zal gaan voor het kampioenschap, maar Ajax heeft toch wel erg zware Europese wedstrijden, terwijl die van Feyenoord wel mee vallen. Zou zomaar eens jullie seizoen kunnen worden!

1 november 2020 om 16:39

Ach, als je golvend aanvalsspel hebt, met prachtige aanvallen, veel kansen, maar toch aan het eind van de wedstrijd met een gelijkspel eindigt, is het ook niet alles hoor, kan ik je vertellen

1 november 2020 om 16:46

En toch zou ik daar op dit moment jaloers op zijn. Goed voetbal levert uiteindelijk ook echt wel resultaten op.

1 november 2020 om 17:01

Dat is ook zo, maar als AZ en Feyenoord hun huidige spel voorzetten denk ik dat AZ veel meer punten heeft aan het einde.

Eindelijk weer de 3 punten en ook wel dik verdiend gezien het aantal kansen en de druk die 69 minuten lang op Emmen stond. Maar wat word ik moe van dat laffe afwachtende spel van Dickie. Alleen maar inzakken en wachten tot de bal toevallig een keer goed valt. Je hebt in principe veel meer kwaliteit dan Emmen maar ook dan Sparta, RKC en Zagreb maar nog steeds blijf je vasthouden aan dat saaie afwachtende voetbal.Ik snap dat je met van der Heijden en Botteghin niet op de middenlijn kan gaan verdedigen, maar met Sensi, Spajic, Nieuwkoop en Malacia heb je genoeg snelheid en kun je veel hoger gaan staan.Dan staan de aanval en verdediging ook wat dichter op elkaar want de ruimtes zijn nu veel te groot in balbezit. Van de spelers vind ik het ook raar dat er zo weinig enthousiasme in lijkt te zitten. Ik zie ze nooit tekeer gaan tegen elkaar, of tegen de scheidsrechter als die weer eens fout zit. Ik zie geen enkele beleving en daar begint het juist. Dan staat er wel wat meer druk ook op de tegenstander en valt die bal wel wat sneller goed. Ik mis die slimmigheidjes en de wil om te winnen waarmee je net dat stukje geluk af kunt dwingen. Dan kan het zomaar ineens weer allemaal de andere kant op vallen. Maar ondanks dit slechte spel hebben we het wel echt nagelaten om hoger te staan in de eredivisie en de Europa league. Tegen Zagreb en Wolfsberger verdiende we meer. En ook tegen Twente en RKC verdiende we meer. Alleen Sparta pakte verdiend een punt en we hebben zelf nog nergens de punten gestolen.In tegenstelling tot de koploper bijvoorbeeld (Sparta, Vitesse, Atalanta en Fortuna). We missen gewoon een echte afmaker want we hebben kansen genoeg gehad. En de vele blessures, het drukke programma, en het spelen zonder supporters werkt ook niet echt mee natuurlijk.

1 november 2020 om 16:30

Wat moet dick doen? Als de aanvallers van Feyenoord gaan jagen doet het middenveld niet mee. Als je ook maar een beetje opportunistischer gaat spelen dan dit krijg je zo 2/3 goals om de oren.

1 november 2020 om 16:34

De verdediging hoger zetten en wat meer lef tonen. Snelheid genoeg achterin. Dan hoeft het middenveld niet zo'n grote afstanden af te leggen en kunnen ze makkelijker mee afjagen. Wat meer vertrouwen hebben in de selectie want een Emmen of Sparta moet je bij de keel pakken en niet meer loslaten.

1 november 2020 om 16:39

Hoe bedoel je dan doet het middenveld niet mee? Kokcu , Toornstra en Fer staan juist bekent om het jagen, Diemers heeft er ook een handje van.

2 november 2020 om 00:46

Kokcu jagen ? Misschien in het bos maar dit seizoen niet op het voetbalveld

1 november 2020 om 16:32

Maar Feyenoord is natuurlijk ook veel verder dan de koploper, dat hebben we laatst nog gehoord. Pijnlijk, maar Feyenoord is hooguit een subtopper dit seizoen. Wanneer Emmen niet met 10 man had gestaan had de kans groot geweest dat je hier niet eens had gewonnen.

1 november 2020 om 16:42

Dat zeg ik niet, maar Feyenoord verdiende meer punten tot nu toe terwijl Ajax al meerdere punten onterecht gestolen heeft.

1 november 2020 om 16:52

Vitesse en Sparta hebben tegen 10 man niets gecreëerd en Atalanta is CL (en niets gestolen, kijk de statistieken er maar op na). Tegen Fortuna zou je een half uur met 10 man hebben gespeeld, maar Ajax heeft vaker met 10 man gewonnen de laatste tijd en echt gestolen kun je het niet noemen. Ik heb te weinig wedstrijden gezien van Feyenoord (enkel Sparta en Emmen) maar ik ben mij beide keren doodgeschrokken.

1 november 2020 om 17:21

Ajax heeft tegen Sparta zelf ook niets gecreëerd. De fout van van Leer was het enigste gevaar van Ajax.Vitesse was 11 tegen 11 veel beter en had al dik voor moeten staan. Gek genoeg draaide het daarna om.Atalanta had veel meer kansen maar hij wilde er gewoon niet in.Tegen Fortuna sta je gewoon met 0-1 achter en is de gelijkmaker totaal niet aan de orde totdat de scheidsrechter en de VAR zich ermee gaan bemoeien.

Hoe kan je zo slecht spelen tegen een elftal, waarvan de helft overgewicht heeft.

1 november 2020 om 16:34

Dat viel mij ook al op. Die Veendorp en Anco Jansen zagen er niet echt fit uit inderdaad. Dat je er op dit niveau zo uitziet is toch heel opmerkelijk

1 november 2020 om 16:36

Bizar inderdaad. Er liep er een bij Emmen op dat middenveld.. die heeft gewoon een pens.

1 november 2020 om 16:37

die gasten zijn fysiek enorm sterk natuurlijk

1 november 2020 om 16:39

Zware botten zeker?

1 november 2020 om 16:44

obesitas

Je mist: - Je beste aanvaller - Berghuis - Je op een na beste aanvaller - Sinisterra - Je 1ste spits - Jorgenson - Je 2de spits - Bozenik - Je beste middenvelder - Fer - Je op een na beste middenvelder - Teixeria - Je eerste Keeper - Bijlow (op basis van dit seizoen) we hebben als iedereen fit is al een vrij dunne selectie maar als je zoveel basiskrachten en of wisselspelers moet missen stellen we gewoon niet veel voor. niet gek allemaal maar toch denk ik dat het tijd is voor dickie om op te stappen. je staat met een man meer gelijk tegen emmen en je haalt een aanvaller eruit voor een verdediger. hoe safe wil je t spelen? tussen jaar nemen en meer jeugd de kans geven dan kan je volgend seizoen misschien potten breken, maar advocaat is daar niet de man voor. Azarkan, Bannis, Bouchataoui, Wehrman ach zelfs lont, silva, johnson en hendriks zouden meer brengen dan ik noem een linssen, diemers of toornsta. doorselecteren jongens komaan. mand.

1 november 2020 om 16:31

Hahahaha dickie moet opstappen? Die gast heeft een wereldpreststie geleverd door zolang ongeslagen te blijven in de eredivisie. Alsof het met een andere trainer beter zal lopen.

1 november 2020 om 16:35

lees mijn argumenten anders is. en dat zo lang ongeslagen ja leuk maar 21 keer gelijk spelen ben je ook ongeslagen maar sta ja 15de aan het eind van de rit. Feyenoord heeft er baat bij om te bouwen aan de toekomst. het is heel helder dat dickie daar niet de juiste man voor is. en ik zeg niet 'gooi die vent deruit' nee t is een held maar niet de juiste man

1 november 2020 om 16:42

Prima dat jij wil bouwen aan de toekomst maar accepteer jij dan ook dat Feyenoord de komende 2/3 jaar dan niet in de top 3 eindigt? Want bouwen aan een elftal heeft geduld nodig.

1 november 2020 om 16:49

Als dat structureel 4e plaatsen zijn met goed voetbal, dan ja. Dit is een doodlopend spoor waar we nu op zitten, er moet nu al nagedacht worden wie je vanaf de zomer voor de groep gaat zetten, welke filosofie je nu eigenlijk hebt als club en hoe je de jeugdopleiding weer laat aansluiten bij het 1e want op deze manier is het vrij zinloos.

1 november 2020 om 16:54

zeker doe ik dat. als we dit jaar 4de worden mogen we niet klagen, we zijn het de laatste jaren al wel meer geworden. als dat betekent dat we in 22/23 aan de start kunnen staan met een jong en fris elftal dat wat waarde vertegenwoordigt, aangevuld met 4/5 spelers a la Fer/spajic zeg ik doen!

1 november 2020 om 17:28

@Odesza, op zich heb je gelijk: geef Feyenoord de tijd om te bouwen en waarde te creëren. Maar veel supporters willen allebei: bouwen + hoog eindigen.

1 november 2020 om 17:29

Bouwen heeft ook geld nodig, en als Feyenoord zichzelf een paar jaar niet Europees kwalificeert valt er weinig meer te bouwen natuurlijk. Er moet gewoon gepresteerd worden.

1 november 2020 om 16:33

Botthegin voor Linssen vond ik een prima wissel. Zelfs de 3e keeper voor Linssen zou ik een prima wissel vinden. Het idee was gewoon prima , Botthegin als stormram gebruiken... maar vervolgens speelt iedereen vanuit het midden met afstandschoten ipv vanuit de flanken met voorzetten.

1 november 2020 om 16:33

Klopt maar ik snap nog steeds de keuze niet om jong te versterken en de hoofdmacht niet.

1 november 2020 om 16:33

Klopt maar ik snap nog steeds de keuze niet om jong te versterken en de hoofdmacht niet.

1 november 2020 om 16:37

Ik wel. Hoofdmacht proberen te versterken doen ze al jaren en de club komt totaal niet vooruit. Prima dat ze het 1e elftal nu eens 1 of 2 jaar in de wacht zetten, en van onderuit de club op willen bouwen en op deze manier kapitaal proberen te creeeren.

2 de helft eindelijk aanvallend voetbal komen een paar kanssen uit.

Advocaat moet gewoon spelers op eigen posities laten staan En jeugd de kans geven. Je ziet dat er aanvallend meer gebeurt met Bannis voorin.

Feyenoord niet goed maar terechte overwinning.

Bannis heeft in 70min meer laten zien dan Narsingh en Linssen bij elkaar in heel het seizoen. Ging alles goed? Nee. Maar was wel heel erg betrokken bij het spel. Ik hoop dat Advocaat hem een tijdje laat staan. Linssen en Narsingh zijn echt van een beschamend niveau.

1 november 2020 om 16:31

Bannis inderdaad aanwezig, iets dat je vooral bij Linssen niet zag, ja bij het afjagen, maar niet bij het voetballende gedeelte. Laat bannis maar lekker staan zou ik zeggen

1 november 2020 om 16:45

Ja idd , Bannis die schuift mee met het spel. Is de bal aan de linkerkant en zijn er geen medespelers in de buurt bij de linksback/linksbuiten , dan schuift ie een beetje naar links voor een combinatie tot dat het middenveld is opgeschoven. Als er wel medespelers in de buurt zijn dan blijft ie prima in de punt staan wachtende op een voorzet of een diepe bal vanuit het middenveld.
Linssen die stond altijd op een eiland tegen de laatste man geplakt , totaal niet betrokken bij het spel. Iedere keer die diepe ballen alsof hij Usain Bolt is. Ik snap dat Linssen geen spits is , maar als je het spelletje ook maar een beetje begrijpt dan kan je toch wel beter loopacties maken.

1 november 2020 om 16:32

mee eens! je kan beter je eigen jeugd een kans geven dan het weinige geld wat we hebben te steken in dit soort spelers die je niet verder helpen

Ik kijk door een Amsterdamse bril, maar was het vieren vorige week van de 2-2 en de 3-2 vandaag niet ietwat overdreven?

1 november 2020 om 16:30

Volgens mij word er niet veel gevierd

1 november 2020 om 16:32

t loopt al weken enorm stroef en je scoort als 18 jarig jonkie je eerste goal wat tevens de winnende is inmimnuut 94'. toch wel reden om te juichen.

1 november 2020 om 16:33

Als je al weken als een natte krant speelt, je al moeite hebt om een fatsoenlijke pass over twee meter te geven na je ploeggenoot en het spel totaal niet loopt, dan zou ik zelfs de polonaise terug naar Rotterdam lopen als je met in de laatste minuut nog drie punten pakt.

1 november 2020 om 16:33

Wat de situatie ook is. Als je in de 94e minuut de winnende goal maakt, is dat toch gewoon erg lekker, niet? Verder wordt er niet veel gevierd, hoor.

1 november 2020 om 16:34

Viel wel mee toch? En opzich vandaag best logisch als je op het allerlaatste moment toch scoort. Je zou mij eens moeten zien hoe ik juich als ik , met mijn 34 jaar, het winnende doelpunt scoor in een WL game

1 november 2020 om 16:35

Ik vond het ook te genant voor woorden. Dat zo'n Bannis juicht na zijn eerste goal snap ik, maar de rest van de spelers en Advocaat? Daar blijkt dus uit dat ze totaal niet het gevoel hebben weer een wanprestatie te hebben geleverd.

1 november 2020 om 17:47

Ik snap ook zeker dat je juicht bij je 1e goal, zeker als dat in de 94e minuut de winnende is, maar wat je zegt @FR_jurre de rest is gewoon lachwekkend, Petrovic die er heen rijdt😂😂

1 november 2020 om 16:36

Een overwinning moet je gewoon vieren, 2-2 tegen RKC niet

Eitje vandaag. Het is dat we een keeper hebben uit een g-elftal en Emmen een wondergoal maakt. Verder was er weinig aan de hand. Vorig jaar betekende 3-2 in de laatste minuut tegen rkc de ommekeer. Laten we hopen nu ook.

Wat was dit tergend slecht zeg. Tegen 10 man ben je toch verplicht om gas te geven en de hele tijd druk te zetten. Emmen verdiende wellicht een puntje maar roepen het over zichzelf af als ze zo'n domme rode kaart pakken.

Mijn hemel wat een draak van een wedstrijd. Berghuis uitegavllen tot overmaat van ramp. Geertruida viel in en deed echt alles fout wat ie maar fout kon doen, tot die laatste voorzet.. Daar zal ik je voor altijd dankbaar voor zijn jonge. Voor de rest op naar de volgende wedstrijd en deze zsm wissen uit mijn geheugen. Feyenoorder ben je niet voor je lol🤣

Hopen voor Feyenoord dat de blessure van Berghuis meevalt, ze hebben hem keihard nodig. Leuk voor Advocaat (en de fans natuurlijk) , hij was echt heel blij en duidelijk onder hoogspanning.

1 november 2020 om 17:03

Advocaat geeft net aan dat het meevalt en hij Berghuis donderdag weer verwacht op te kunnen stellen. Kreeg een knietje in zijn bovenbeen. Meestal duurt dat een paar daagjes voordat dat wegtrekt.

1 november 2020 om 18:22

Repuiztav thanks voor je reactie! Klopt ik zag het net, een absolute meevaller. En hij kan ook mee met oranje.

Emmen heeft zijn eigen wedstrijd verneukt. Met 11 tegen 11 waren ze gewoon een stuk sterker. Wat een ongelofelijke domme rode kaart. Om nog maar te zwijgen over de overtreding waar de 1-1 uit viel. Doodzone, want als Emmen ooit een keer een dikke overwinning kon pakken op Feyenoord was het vandaag wel

Hopelijk dat Bannis nu wat meer kansen krijgt. Het is natuurlijk nogal opportunistisch maar ik zou hem echt graag meer bezig zien. Net als Hall, Owusu en Azarkan trouwens. Al zijn ze natuurlijk allemaal nog heel jong.

1 november 2020 om 16:35

Ga er maar niet vanuit met Dick

1 november 2020 om 16:42

Ik vrees er ook van. Echt wel zonde want Feyenoord heeft een mooie lichting en andere jonge jongens zien dit ook natuurlijk.

1 november 2020 om 16:36

Hall is herstellende van een zware blessure.

1 november 2020 om 16:39

Ah zonde, heb het even opgezocht en blijkbaar een knieblessure. Hopelijk wordt het geen gevalletje Toure.

1 november 2020 om 16:38

Ik vind het niet opportunistisch. Als een spits onder druk in de blessure tijd weet te scoren dan zou die toch ook bruikbaar in andere wedstrijden moeten zijn? Destijds onder Koeman moest men gedwongen met de jeugd spelen, pakte goed uit. Kan nu ook zomaar gebeuren.

1 november 2020 om 16:41

Je mag hem zeker de kans geven inderdaad. Maar natuurlijk kan het 1 keer meezitten. Het blijft echter wel zonde dat sommige van die talenten nog wat afgeschermd worden van Feyenoord 1. Als je ze zoals Burger uitleent valt het nog te begrijpen, maar de eerder genoemde jongens mag je gewoon bij het eerste opnemen en speelminuten geven.

Het was weer tenenkrommend slecht. Futloos. Ideeloos. Goed, voor nu moeten we deze 3 punten koesteren en hopen dat het meevalt met de blessure van Berghuis. Ik zou Bannis donderdag ook opstellen. Hij weet tenminste welke loopacties hij als spits moet maken.

Wat een wedstrijd zeg. Een prachtige goal gezien van Emmen (waar marsman bijna naast de goal stond) en prachtig voor Bannis dat hij zon belangrijke goal maakt. Maar verder , echt verschrikkelijk slecht . Natuurlijo ziet een feyenoord er met een haps, berghuis, sinisterra en fer er een stuk anders uit, maar als je ziet hoe weinig feyenoore kan afdwingen tegen 10 kan man van emmen. Dick mag zich ook wel achter de oren krabben met de wisselspelers die hij meeneemt . Geef gewoon de jeugd een kans. Hoe hard komt het over dat zelfs een bottegin meer kans krijgt dan deze jongens? Geertruida viel ook belachelijk slecht in.

Als je denk dat Feyenoord een numerieke overtal kan uitspelen, dan kom je van een koude kermis thuis. Het was zulkn slecht veldspel, dat het pijn deed aan de ogen. Dan krijg je nog 3 grote kansen in de 2e helft en daar ga je heel slecht mee om. Het spel onder Advocaat is gewoon zeer matig te noemen, dat mag je hem kwalijk nemen. Spelers rommelen wat aan, slechte passes over enkele meters en afmaken van een zeer bedenkelijk niveau. Overigens, Bannis mocht hem wel helemaal vrij inkoppen, geen verdediger te zien. Concentratiegebrek bij Emmen, met de gedachte dat het ene punt al binnen was?

Emmen mag het vooral zichzelf verwijten dat ze zonder resultaat van het veld af stappen. Domme overtredingen, dom balverlies en vooral gebrek aan scherpte vlak voor het eindsignaal. Als er een ploeg de neiging heeft dan nog vlak voor tijd te scoren is het Feyenoord onder Advocaat wel. Feyenoord blijft op deze manier in het spoor, jammer maar ik vermoed dat ze in de huidige vorm snel de aansluiting verliezen.

1 november 2020 om 16:36

Tenzij we toch de vorm te pakken krijgen, al heb ik er eerlijk gezegd ook een hard hoofd in. Weinig beleving, weinig voetbalintelligentie, rare opstellingen

Wel leuk voor Bennis dat hij de winnende maakt. Denk alleen dat Feyenoord niet had gewonnen met 11 tegen 11 lompe actie van Jansen

Schandalig dat Feyenoord dit met alle respect voor emmen pas in de blessuretijd weet te beslissen tegen 10 man Dit feyenoord gaat geen hoge ogen gooien dit seizoen en mogen blij zijn dat ze bij de eerste vijf gaan eindigen Voor dick wordt het lastig hij krijgt dit team niet echt aan het voetballen en nu voorlopig zonder de beste speler en dat te bedenken dat ze relatief gezien de makkelijkste wedstrijden al hebben gehad zonder 100 resultaat doelend op sparta thuis rkc uit en emmen uit 5 punten is te mager voor een club als Feyenoord

Aaaarrrrregggghjjjj!!!!!!!! Aangezien dit niet geheel goed onderbouwt is... Trots op de strijdlust van onze jongens. Hoeven ons niet te schamen Feyenoord gefeliciteerd

1 november 2020 om 22:17

Thanks Jeron, sportief. Emmen heeft zich prima laten zien inderdaad!

Kuipers en zijn vriendjes hadden al besloten om feyenoord te laten winnen. Gratis rood voor Janssen, Diemers die als een jankwijf neergaat. Anders wint Emmen gewoon met 3-0 of 4-0

1 november 2020 om 17:13

Zo beetje gefrustreerd? Duidelijke rode kaart hoort, en Bakker had ook rood moeten hebben. Verder, als je niet tot de laatste seconde geconcentreerd verdedigd dan verlies je terecht.

Hoeveel geluk wil je hebben als Feyenoord zijnde. 2-2 was terecht geweest. Emmen behield vechtlust na de rode kaart. Jammer dat het niveauverschil op het eind de das omdeed.

Ik kijk door een Amsterdamse bril, maar was het vieren vorige week van de 2-2 en de 3-2 vandaag niet ietwat overdreven?

Het is echt van een heel bedenkelijk niveau dit. Je mist ook een hoop spelers maar het niveau is echt bedroevend. Aanvallend is Sinnisterra echt een groot gemis. Die is binnen twee weken gelukkig weer bij de selectie. Fer lag er 4-6 weken uit. Nog een week overleven en dan is de interland onderbreking. Ik hoop dat deze onderbeking Feyenoord goed gaat doen. Zodra er weer mensen terug komen moeten Linssen en Diemers heel snel naar de bank. Diemers vertraagd het spel verschrikkelijk en zijn passing laat de laatste tijd ook te wensen over. Linssen is door de media naar Feyenoorrd gepraat. Wat gaat het een verademing zijn om Sinnisterra daar weer te zien. Linssen maakt alleen maar domme overtredingen. Is erg onrustig en zijn techniek is al helemaal bedroevend.

Ik hoor de Feyenoord supporters nog roeptoeteren gisteren avond dat Ajax kampioen moet worden, neem aan dat de mensen die dit riepen nu plaatsvervangende schaamte hebben ?

1 november 2020 om 22:55

Want? Rode kaart was terecht toch ? Penalty tegen gekregen. Ik zie niet wat er mee is gekregen van de scheids.

Ik denk niet dat ik ooit een slechter Feyenoord heb mogen aanschouwen. Vanaf nu kan t alleen maar beter.

Ach ja....je mist een flink aantal van je beste spelers en dan valt Berghuis ook nog eens uit...prima dat je dan met 3-2 wint met klotevoetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5655
2.PSV5029
3.AZ4619
4.Feyenoord4322
5.Vitesse4211
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller2213
B. LinssenAanvaller206
L. SinisterraAanvaller102
J. BijlowKeeper70
L. PrattoAanvaller50
N. MarsmanKeeper160
R. ten HoveKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

120 fans
Middenvelder, 31 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Feyenoord 21 5 3 0
2019/2020 Feyenoord 21 5 4 0
2018/2019 Feyenoord 32 8 3 0
2017/2018 Feyenoord 32 8 3 0
2016/2017 Feyenoord 34 14 3 0
Laatste voetbalnieuws

Advocaat lijkt timing Feyenoord-leiding niet te waarderen: ‘Dan krijg je dit’

Dick Advocaat is niet blij met de onrust die is ontstaan rondom de eventuele salarisverlaging. De Feyenoord-directie hoopt dat de spelersgroep akkoord gaat met een nieuwe loonoffer om zo de coronacrisis...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 24 februari
Morten Thorsby kan mogelijk een mooie stap omhoog zetten in de Serie A. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren