Messi trapt uit frustratie de bal op scheidsrechter Hernández Hernández

Zaterdag, 31 oktober 2020 om

Barcelona stond bij rust achter tegen Alavés (1-0) en dat zint Lionel Messi allerminst. De sterspeler van de Catalanen kon in de 39ste minuut zijn frustratie niet langer inhouden en trapte de bal richting scheidsrechter Alejandro Hernández Hernández. Messi had waarschijnlijk veel geluk dat de bal de arbiter niet (vol) raakte en kwam weg met een gele kaart. De tamelijk bizarre beelden gaan de wereld over. In de tweede helft pakte Barcelona nog een punt dankzij de gelijkmaker van Antoine Griezmann: 1-1.Gerelateerd

Meer sportnieuws

49 reacties (laatste reactie door 19messi33)
31 oktober 2020 om 22:55

Wil hem niet verdedigen voor zijn actie, maar er zijn weinig spelers die kalm blijven na zo een slecht partij fluiten van een scheidsrechter. Messi werd aan alle kanten getrokken en krijgt bal niet mee en laat zijn frustratie hier zien. Heel terecht dat hij geel krijgt. Had hij scheids hard geraakt dan was zelfs rood op zijn plek. Past niet bij hem en moet hij ook niet doen.

31 oktober 2020 om 22:59

Je wil hem wel verdedigen, daarom spring jij er als eerste op om met onzin redenen het goed te praten. Ik ken heel veel spelers due kalm blijven na een slechte partij van een scheidsrechter. Kijk naar alle Feyenoordspelers donderdag bijvoorbeeld, die trappen ook niet als een klein kind uit frustratie een bal tegen de scheidsrechter aan.

31 oktober 2020 om 23:10

Ach waarom ben ik zo een kneus om op ieder discussie over Messi ook maar een poging te doen mijn mening te geven. Ik geef het op. Het spijt me oprecht dat ik mijn mening met jou en de rest hier deel over de situatie. Jij hebt volkommen gelijk. Schorst Messi 10 wedstrijden a.u.b.

1 november 2020 om 08:12

En de heer Jacob verliest nooit zijn geduld. Bij Messi staan er echter altijd 50 camera's op. Verder is het mijn mannetje niet. Maar om iemand die ik helemaal niet ken als kwal wegzetten is ook erg van deze tijd. Want wie even niet in het gareel loopt, tja die wordt aan de doelpaal genageld. En dan vooral door reageerders zoals wij die ook even willen zeggen wat we wel niet van die rijke Messi vinden. Wat denkt hij wel niet? Denkt ie dat ie beter is dan een ander of zo? Echt zo typisch hedendaags en ook erg Nederlands.

Tja, hij is de beste speler van de wereld he dus hij word tuurlijk anders bestraft🙄. Dit moet gewoon rood zijn..

Dit is toch gewoon rood?

31 oktober 2020 om 22:16

Waarom? Hij raakt hem niet eens. Als hij hem had willen raken had hij dat wel gedaan van zo’n kleine afstand. Wel ontzettend dom en kinderachtig.

31 oktober 2020 om 22:28

Het was wel de bedoeling lijkt me want hij is zeker niet verrast dat hij er bijna op trapt. Maar geel lijkt me voldoende.

1 november 2020 om 07:58

Ook niet de bedoeling. Het was een ingooi. Daar moest de bal heen, scheids floot weer eens niet na de zoveelste overtreding. Er zat frustratie in, maar als hij hem wil raken van 2 meter was het wel gebeurt. Vergrootglas op een onnozel incident.

Kan me de wedstrijd tegen Roma in de cl nog goed herinneren waarbij ie een kopstoot gaf en vervolgens een speler bij de keel greep ook ‘bestraft’ met geel.. nare trekjes

Dit is wel donker rood.

Snap de frustratie wel al is het niet goed natuurlijk, maar Messi werd daarvoor al 4 x vastgehouden dat er niet een x werd gefloten

31 oktober 2020 om 22:33

Ze zijn bang dat Koeman dan weer klaagt over de zwakke arbitrage 🤣

Wat ik me nog meer aan erger is dat Busquets en volgens mij Frenkie achterag gelijk bij de scheids gaan lopen zeuren. Verschrikkelijk irritant

Vreemde actie van de scheidsrechter. Dit is ROOD!

Wat ik eigenlijk nog respectlozer vind, is Messi's houding bij het tonen van de gele kaart. Hij neemt niet eens de moeite om de scheidsrechter in de ogen aan te kijken of zijn excuses aan te bieden. Hij loopt weg en staat gewoon bewust met zijn rug naar de arbiter. Heel naar...

31 oktober 2020 om 22:51

Och och laten we voortaan iedere keer de scheids in de ogen aan kijken en excuses aanbieden bij het ontvangen van een kaart. Dan zijn we lekker braaf met zn allen???

31 oktober 2020 om 22:53

Als je er net bijna een bal tegen aanschopt lijkt me dat niet zo vreemd?

31 oktober 2020 om 22:57

Misschien moet die scheids hem dan niet zo naaien, paar minuten daarvoor floot die scheids niet voor een duidelijke overtreding. Elke keer hetzelfde liedje bij Barça.

31 oktober 2020 om 23:00

Als de scheidsrechter niet fluit voor een overtreding mag je uit frustratie een bal tegen de scheidsrechter aanschoppen. Duidelijk.

31 oktober 2020 om 23:06

@Me Beertje Je had even gemist dat hij de bal tegen de scheidsrechter schopte?

31 oktober 2020 om 23:32

@master D hij raakt hem niet eens was ook niet zijn intentie om die bal tegen hem aan te schieten want Messi kan denk ik dat grote target punt wel raken als hij dat zou willen

1 november 2020 om 00:00

@19messi33 Haha ga weg hoor

31 oktober 2020 om 23:31

Lexxy wat een onzin. Zodra een speler van Barcelona ook maar 1x naar hem toe komt voor het continu tijdrekken van Alaves bij elke ingooi, vrije trap of achterbal dan zou die direct een gele kaart geven, jij weet net als iedereen hier dat Messi amper tot nooit zijn frustraties toont aan teamgenoten of scheidsrechters, maar hij merkt ook dat de scheidsrechters slechter en slechter worden in La Liga en Messi amper tot niet in bescherming nemen als de verdedigers aan hem trekken of hem om proberen te trappen, Nu uit hij zijn frustratie en loopt de scheids toevallig dichtbij, was totaal niet zijn intentie om hem te raken (en hij raakt hem ook niet) hij wou hem wel even laten weten dat hij eens wat beter moet gaan fluiten. Hij krijgt geel voor het wegtrappen van de bal. moet hij op zijn knieen en zeggen sorry dat ik de bal weg schoot?

31 oktober 2020 om 23:43

19messi33 Even heel hypothetisch. Stel: Het was niet jouw intentie om mij te raken, maar je doet het per ongeluk toch dan loop je gewoon weg en je hebt schijt? Oké... netjes. (En in dit geval was het zelfs de scheidsrechter)

31 oktober 2020 om 23:47

Als dit als dat, Messi hoeft toch geen ja en amen te zeggen tegen een scheids die fluit alsof hij voor de eerste keer op een veld staat. Laat Alaves keer op keer tijdrekken maar als er voor een overtreding gefloten moet worden dan heeft die opeens arends ogen en vind hij het allemaal niks. Mag je dan gefrestreerd reageren daarop? Zeker weten, krijg je dan een gele kaart voor het wegtrappen van de bal? ja zeker, Moet je vervolgens hem lief in de oogjes aan kijken en zeggen sorry meneer de scheidsrechter voor het weg trappen van de bal voor u neus?? Dacht het even niet.

31 oktober 2020 om 23:55

Hij raakt hem wel. En ja, Messi moet wel ja en amen zeggen tegen de scheids. Zoals alle andere spelers op een voetbalveld. Om de simpele reden dat hij nu eenmaal de scheidsrechter is. Deal with it.

Hij raakt hem niet eens, maar die frustratie komt natuurlijk vanwege het feit dat hij telkens wordt vastgehouden en uit balans wordt gehaald en de scheids keer op keer niet fluit voor een overtreding, hij krijgt geel omdat hij zijn frustratie uit, doet Messi niets en loopt hij wat rond zonder gezichtsuitdrukking heeft die volgens iedereen geen beleving of wil om te winnen. Het is sowieso nooit goed wat Messi doet, scoort die 3x is het tegen een slechte ploeg, scoort die niet kan die er helemaal niks meer van, scoort die niet maar speelt die fantastisch veldspel hoor je niemand hem ook maar enige complimenten geven want dan tellen alleen de statistieken. Wat ik vooral denk is dat er overal wel iets op aan te merken is als het met Messi te maken heeft, Hoorde dat hij geen enkele assist had dit seizoen maar was wel bij alle goalen betrokken vs Celta, maar daar hoor ik ook nooit iemand meer over omdat dit niet terug te zien is in statistieken. Het zit Messi nog niet mee dit seizoen in La Liga, wordt ook tijd dat hij gaat scoren uit een veld doelpunt zodat niet iedereen daar weer over begint te zeiken.

Hoezo blijft dit bij een gele kaart ???

Messi is hier gewoon gematst door de scheids!

Wat een arrogante scheidrechter is die man, die was zeer tegen Barcelona, twee penalty's niet gegeven vijf of zes vrij trappen ook niet gegeven, ik snap de frustratie van messi volkomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

3735 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Barcelona 9 4 3 0
2019/2020 Barcelona 33 25 4 0
2018/2019 Barcelona 34 36 3 0
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
Laatste voetbalnieuws

‘Maradona straalde zoveel passie uit, Messi heeft daar helemaal niets van’

Jorge Jesus vindt dat Diego Maradona ver boven Lionel Messi staat. De trainer van Benfica spreekt lovend over de vorige week overleden Maradona en haalt tegelijkertijd hard uit naar diens landgenoot....Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 2 december
Barcelona is geïnteresseerd in de diensten van Felipe Augusto. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren