Zidane snapt ophef niet: ‘Zijn imago heeft geen schade opgelopen’

Vrijdag, 30 oktober 2020 om

Trainer Zinédine Zidane maakt zich niet druk over het breed uitgemeten incident in de rust van het Champions League-duel van Real Madrid met Borussia Mönchengladbach (2-2) van afgelopen donderdag. Karim Benzema fluisterde Ferland Mendy in dat hij de bal niet meer aan Vinícius Júnior moest geven in de tweede helft. De uitspraak van Benzema was te horen op de Spaanse televisie, waardoor de nodige ophef ontstond.

"De zaak is opgelost, de spelers hebben er met elkaar over gepraat", verklaart Zidane vrijdagmiddag op de persconferentie voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Real tegen Huesca van zaterdag. "Er worden wel vaker dingen geroepen op het veld en meestal blijft dat ook daar. Er zijn dus geen problemen meer tussen beide spelers, integendeel zelfs. Ze hebben goed getraind en verder zetten we er een streep onder. De focus ligt vanaf nu volledig op het duel met Huesca."

Dit is zó schaamteloos... ?? Karim Benzema tegen Ferland Mendy OVER Vinícíus Júnior, die gewoon achter hem loopt. ??????

Geplaatst door voetbalzone op Woensdag 28 oktober 2020

Zidane denkt niet dat het incident in de spelerstunnel verstrekkende gevolgen hoeft te hebben voor Benzema. "Ik denk niet dat zijn imago schade heeft opgelopen", blijft de Real-trainer optimistisch naar de toekomst kijken. "Er zijn nu eenmaal veel camera's aanwezig tegenwoordig bij wedstrijden, veel meer dan vroeger. Maar het blijft allemaal wel gewoon op het veld, dit is iets van alle tijden. In het heetst van de strijd worden weleens dingen geroepen, ook over mij."

De coach van de regerend landskampioen van Spanje grijpt de persbijeenkomst aan om zijn vertrouwen uit te spreken in de veelbesproken Vinícius Júnior. "Het is een jonge speler die zeker toekomst heeft bij Real Madrid. Het is iemand die wil leren en zichzelf continu wil verbeteren. Dat is natuurlijk alleen maar goed voor de trainer en het elftal", zo besluit Zidane zijn verhaal tegenover de Spaanse media.Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door bertos)

ik heb echt veel respect voor Zidane. altijd de rust zelve, altijd respectvol en bovendien ook erg succesvol als coach. het is een man die het succes aan zijn spelers gunt en niet perse in de schijnwerpers hoeft te staan door zichzelf belangrijker te maken als dat hij is, zoals een hele hoop andere coaches die dat wel denken

30 oktober 2020 om 18:11

Dat is inderdaad ook zo. Alleen staan me die rare rode kaarten tegen Saoedi-Arabië en Italië ook nog bij.

30 oktober 2020 om 18:33

Ach ja, wereldwijd werd/wordt Zinedine Zidane geroemd om het feit dat hij het weigerde om zijn moeder/zus voor "vieze terroristenhoer" te laten uitmaken door een of andere maffia fanboy. Leverde Zidane een shitload aan media aandacht op, als je zelfs als voetballer CNN domineert ben je een absolute eindbaas. T-shirts die met miljoenen over de toonbank gingen, president Chiraq die Zidane een "kopstoot" gaf. Rest assured dat dit incident Zidane nòg groter heeft gemaakt. Zoals deze in de ghetto's van Marseille opgegroeide Zinedine Zidane mooi zei "ik ben een voetballer, echtgenoot, vader, maar ik ben een man voor alles"

30 oktober 2020 om 18:40

@falcao1984 @real19888 als voetballer had hij af en toe nog wel zijn fratsen idd maar als trainer vind ik het echt een gentlemen

30 oktober 2020 om 19:02

Ja, daar ben ik het voor zover ik het kan bekijken volledig mee eens.

30 oktober 2020 om 19:07

Hij was inderdaad een trotse straatgast, maar nu is hij ouder en wijzer en snapt hij hoe je in elke situatie moet reageren. Wel de trainer met de meeste charisma, met afstand, and it's not even close, zoals Ibrahimovic perfect zei: "wanneer Zinedine Zidane het veld betreedt gaan er opeens 11 spelers beter spelen". Geen clownshows langs de kant van voor, zoals het voltallige Real Madrid all star team hem braaf noemde; Mr. Zidane. En als "fan zijn van Zinedine Zidane" the charge is, I stand guilty and proud of it.

Nou, Benzema is gewoon een achterbaks mannetje. Maar goed, daar weet Valbuena alles van ... Om te zeggen 'ik snap de ophef niet!' spreekt ook niet echt van goed karakter meneer Zidane.

30 oktober 2020 om 15:38

in elk team heb je spelers die elkaar niet liggen of die elkaar irriteren, we leven niet in een Disneywereld waarin alle 22 of meer selectiespelers allemaal dikke maatjes van elkaar zijn of allemaal overtuigd zijn van elkaars kwaliteiten. nu stond het dan toevallig een keer op camera. bovendien is Benzema vrij gesproken in de zaak met Valbuena dus dan ben je normaliter onschuldig

30 oktober 2020 om 15:46

Lul niet zo slap! Als je ooit in een team hebt gevoetbald waarin concurrentie heerst dan weet je dat dit de normaalste zaak van de wereld is. Wordt moe van moraalriddertjes als jou die even het geweten van voetballand willen spelen en om daarna het karakter van Zidane in twijfel maakt je alleen maar nog zieliger!

30 oktober 2020 om 15:49

En jij bent van de karakterpolitie? Want de normen die jij erop nahoud gelden voor iedereen. Zidane
beschikt voor zover ik kan beoordelen zonder met hem geknikkerd te hebben over een redelijk goed karakter.

Jij mag uiteraard Benzema een achterbaks mannetje vinden, justitie vind hem voornamelijk een onschuldig mannetje.

Nergens verdien je in deze wereld punten met de moraalridder uit te hangen dus daar hoeft men het niet voor te doen. Jij hebt jou mening en Zidane zijn echte mening uit hij misschien niet eens in de media. Hij doet waar die goed in is peoplemanage.

30 oktober 2020 om 16:17

Ene Salvano weet blijkbaar niet wat het woord vrijgesproken betekent. Benzema was trialed by media, jij bewijst dit maar weer door diezelfde hetze doodleuk te slikken en te verspreiden. Dezelfde Franse media die Benzema, zonder eerlijk proces, aan de schandpaal nagelde en al jaren obsessief iets zoeken om Karim te framen, zijn exact dezelfde media die hier zeer groot mee uitpakken en als eerste dit de wereld inslingerde. Over slechte intenties gesproken.

30 oktober 2020 om 17:26

Real19888 en anderen, Benzema is niet vrijgesproken, de zaak is opgeschort. Echter is in juli besloten dat het OM weer de zaak wil starten en dat kan alleen als er nieuw bewijs is. Dus daar komt nog een vervolg aan misschien. Maar van vrijspraak was (nog) geen sprake. On: Zidane doet dit goed, naar buiten zijn spelers beschermen. Al zal hij Benzema goed hebben toegesproken intern.

30 oktober 2020 om 17:43

Feit blijft toch dat hij ACHTERBAKS is ... Om te roepen dat dit weleens gebeurd in een team rechtvaardigt dit toch niet. Ik beschuldig hem toch ook niet van moord ofzo, zeg het dan tegen Vini jr. Hij liep letterlijk achter hem. Valbuena haalde ik erbij omdat dat aantoont dat Karim niet echt verbeterd is qua karakter. Teammaten een loer draaien, dat is de gelijkenis hier. Zidane, die roept de ophef niet te snappen is dan wel heel wereldvreemd. Men reageert zo spastisch als je het beestje bij de naam noemt. Waar beweer ik van de karakterpolitie te zijn? Op Zidane doelde ik: het is logisch en goed dat ie zijn spelers beschermd maar hij kan het niet zodanig bagatelliseren richting Vini in de zin van 'shit happens!' ... Zand erover! Zizou kon zeggen 'dit was niet tof van Karim maar we hebben het intern opgelost!'. Kwestie van benadering. Maar goed aan al die stoere reageerders: Reageer op wat ik zeg en ga geen eigen toevoeging eraan geven, alsjeblieft dankjewel!

30 oktober 2020 om 18:13

Niet liegen. Benzema is vrijgesproken door het Hooggerechtshof die oordeelde dat de verklaring van een louche undercoveragent onbetrouwbaar waren. Nu heeft een nieuwe rechter besloten om de zaak te heropenen. Vrijspraak en schorsing zijn 2 volstrekt verschillende dingen.

30 oktober 2020 om 18:41

@real19888 ok, daar was ik niet van op de hoogte maar hij is imo pas schuldig als hij ook daadwerkelijk schuldig wordt bevonden voor het gerecht

30 oktober 2020 om 22:09

Real19888, wat een krachttermen weer van iemand die notabene helemaal ongelijk heeft. Ik lieg niet, ik heb kennis van zaken. Jij begrijpt de rechtspraak niet en laat het nou mijn job zijn. In de zaak Benzema met de afpersing heeft het Hooggerechtshof bepaald dat er onvoldoende bewijs is om een rechtzaak te beginnen. Zo werkt het daar. Dat wil dus niet zeggen dat er vrijspraak is, er is namelijk nooit officieel een zaak geweest omdat het Hooggerechtshof daar niks in zag. En een nieuwe rechter heeft helemaal niks besloten, het OM denkt nu genoeg bewijs te hebben voor de zaak en dat kunnen ze dan voorleggen en dan beslist weer een rechter. Maar ze hebben nog niks voorgelegd. Dat is hoe het is. Dus ik lieg niet. Jij hebt onjuiste kennis. Benzema is dus nooit vrijgesproken. Benieuwd naar je reactie.

31 oktober 2020 om 10:53

Ach gossie voel je je op je pikkie getrapt omdat het meerendeel het niet met je eens is. Je argumentatie is ook gewoon weer vet slecht. Dus omdat jezelf niet beweert van de karakterpolitie te zijn mogen andere mensen je daar niet van betichten ondanks dat je Zidane beticht van het niet hebben van een goed karakter. Zo lust ik er nog wel een paar. On topic: Zidane bagatelliseert dit omdat dit nu eenmaal de normaalste zaak van de wereld is in de voetballerij. Dat gevoelige karakters als jij hiervan niet kunnen slapen zegt meer over jou karakter dan over het karakter van Zidane!

30 oktober 2020 om 16:50

Mensen die je niet kent beoordelen op onvolledige feiten en mogelijk onwaarheden spreekt ook niet echt van een goed karakter.

30 oktober 2020 om 17:13

De actie van Benz was niet correct, ik denk dat iedereen ermee eens is. En ik weet zeker dat Benz aangepakt werd en zn excuses heeft aangeboden. Maar zoals Zidane al zei; dit gebeurd eenmaal en het zal blijven gebeuren. Het is Zidane ook eens overkomen. En om Valbuena hier erbij te betrekken is echt echt zwak.

30 oktober 2020 om 17:53

@blink182 nee dat is niet zwak want het toont een herhaling van zetten: een teammaat een loer draaien ... Je doet ook maar de aanname dat Benz in de kleedkamer is aangepakt, niet dan? Dat is nou juist mijn punt: bedekken met de mantel der liefde. Benz hoefde niet aan de hoogste boom maar erkennen dat het niet prettig is toch Vini had wel netjes geweest ipv 'shit happens deal with it!' want dat en alleen dat is mijn kritiek op Zizou. Begrijpend lezen!

30 oktober 2020 om 18:27

Het lijkt haast wel alsof jij denkt dat Vinicius Frans verstaat. Je snapt dat ook al had Benzema in het Frans tegen Vinicius gezegd je bent een lekker ding of je bent een prutsende lastpost, Vinicius in beide gevallen niet zou weten wat er werd gezegd?

30 oktober 2020 om 18:56

@Real19888 ik krijg de indruk dat je het niet wilt begrijpen: nee, hij had niet als een wijf achter zijn rug moet smoezen. Wees een vent en leg Vini uit wat beter kan. Nogmaals, het is geen moord maar die mantel der liefde is wel erg mals. Je legt het nu neer of Vini het gesnapt zou hebben oftewel victim shaming. Hij moest het verstaanbaar in het Engels of desnoods via een tolk of translate app overbrengen aan Vini en niet roddelen als een pussy. Oh dus als een collega je toch niet verstaat, kun je gewoon losgaan met onfatsoenlijk wezen, dat zeg je in wezen. Waardeloos!

30 oktober 2020 om 19:10

Maar waarom suggereer jij nu dat jij zeker weet wat Benzema wel of niet heeft gezegd in de kleedkamer? Misschien heeft Benzema vinicius wel voor de zoveelste keer de les gelezen. Lachwekkend maar vooral bizar hoe jij serieus denkt dat zowel Benzema als Vinicius geen Spaans spreken en dat er zelfs een tolk nodig zou moeten zijn. Gast, serieus? Jij hebt letterlijk geen idee wat je hier allemaal lult en slaat nu letterlijk wartaal uit. Nauwelijks serieus te nemen.

30 oktober 2020 om 20:16

Een ieder die jaren heeft gevoetbald die weet dat dit soort dingen vaker worden geroepen of gedaan achter een rug van een teamspeler. Het is frustratie en uit frustratie komen niet altijd verstandige woorden of handelingen.

Zidane zal ook vaker zoiets hebben meegemaakt of misschien gezegd. Dit zal hoe dan ook goed zijn want de frustratie is uitgesproken en dus is het wachten op resultaat daarvan. Hopelijk een productievere Vinicius.

30 oktober 2020 om 18:16

Inderdaad! Het is niet zo eenvoudig om zijn imago nog verder naar beneden te halen. Leuke gozer voor in je selectie!

Klasse reactie van Zidane. Intern heeft hij Benzema waarschijnlijk wel eens stevig aangepakt, maar naar buiten toe altijd sereen reageren en de groep beschermen.

30 oktober 2020 om 15:49

Ik vind het eigenlijk een beetje naief van Zidane als hij echt denkt dat het imago van Benzema geen schade heeft opgelopen. Misschien valt het uiteindelijk mee, maar ik denk niet dat dit vergeten wordt, ls Vinicius er maar geen problemen mee heeft valt het wel reuze mee natuurlijk.

30 oktober 2020 om 16:07

Ik snap je punt maar elke Real Madrid fan is Benzema dankbaar voor hoe hij Real Madrid de afgelopen 2 seizoenen met zijn 82 goals/assists heeft gedragen, diezelfde fans storen zich kapot aan het gepruts van vinicius. Is hard, maar wã©l de letterlijke waarheid, zie player ratings van de fans of hoe negatief Vinicius trending is na een zoveelste dissasterclass. Benzema is letterlijk 2 seizoenen op rij uitverkozen tot Speler van het seizoen door miljoenen fans sinds Ronaldo weg is. Die heeft bizar veel krediet, en iets zeggen in een privaat gesprek wat toevallig door onzichtbare microfonen wordt opgenomen, tja dat is echt pech hebben. Is nou niet zo dat Benzema dit bewust in een interview heeft gezegd. Benzema en Ramos zijn de facto onsterfelijk voor de échte Madrista's.

30 oktober 2020 om 17:56

@[email protected] oooh dus zijn prestaties gaan voor fatsoen. Wat jij en dus de fans doen is ruimte bieden voor kwalijk gedrag puur om wie hij is. Snap je mijn punt?

30 oktober 2020 om 18:15

Ik noem het een minuut voor de tweede helft in de nabije aanwezigheid van Vinicius stiekem hem naar beneden halen niet echt een privaat gesprek. Als Benzema even had nagedacht weet hij echt wel dat spelerstunnel soms in beeld komt en dat daar ook microfonen aanwezig zijn. Ik denk dat hij niet echt verbaasd was dat er beelden van zijn. Het is niet iets heel schadelijks wat hij heeft gedaan, maar het komt zijn imago (voor de buitenwereld) niet ten goede. Tuurlijk zal dit geen gevolgen hebben voor zijn status bij de Real fans.

30 oktober 2020 om 18:16

Hahaha. Snap jij je eigen """punt""" überhaupt wel? Zit hier te schuimbekken alsof Benzema een puppy heeft onthoofd terwijl mét een 2-0 vernedering aanstaande, Benzema simpelweg een oplossing zocht, en dat was niet meer passen naar de met afstand slechtste speler op het veld die qua statistieken letterlijk op de bank zou zitten bij zelfs subtoppers. (Gefaalde dribbels, gemiste kansen, lage pass accuracy, nauwelijks gecreëerde kansen, nauwelijks goals, nauwelijks keypasses, etc) Benzema gaf Mendy dit terechte advies met zijn hand voor de mond in een andere taal die vinicius toch niet kon verstaan. Bespaar ons je selectieve verontwaardiging.

Van de jonge spelers(vini, Kubo, Rodrygo, Odegaard, Valverde) die we hebben rondlopen acht ik het kans voor Vini het kleinst om door te breken. Van de 5 heeft hij het minste overzicht, slechte passes, slechte beslissingen, onrustig aan de bal en minste techniek. Zaken die hij vanaf dag 1 heeft getoond en na 3 seizoenen nog altijd geen enkele verbetering in zijn gekomen. Ik snap Perez wel, het was een Russian roulette voor the "next best", maar helaas is Vini dat niet volgens mij. Die jongen heeft explosiviteit en goede doorzettingsvermogen, maar ontbreekt veel voetballende aspecten in zijn spel en na -3 seizoenen is er ook geen verbetering daarin gekomen. Beste wat ze kunnen doen is hem verhuren aan een subtopper in Spanje en England en zien hoe hij zich ontwikkelt. Mits hij niet doorontwikkelt, gewoon lekker verkopen voor een leuke prijsje en als die wel ontwikkelt kan je hem altijd terug halen.

30 oktober 2020 om 15:47

ik zie ook niet echt het supertalent in Vincius. als je dan zo een Ansu Fati ziet vind ik dat toch een stuk indrukwekkender en completer. die Valverde vind ik overigens wel een heel groot talent die al bizar goed is voor zijn leeftijd en Rodrygo vind ik ook een heel groot talent

30 oktober 2020 om 15:53

Valverde vind ik een heel mooi voorbeeld van spelers die er niet al op hun 18 de moeten staan. Bij Depor maakte hij weinig minuten, waardoor een toekomst bij Real gedoemd leek te zijn. Toch wist hij zich daarna stormachtig te ontwikkelen. Met Vinicius kan dit misschien ook gebeuren. Toch blijf ik erbij dat het echt absurd was om 50 miljoen voor een jeugdspeler te betalen. Dat was echt niet marktconform. Perez wilde absoluut de nieuwe Neymar binnenhalen, maar vergat even voor het gemak dat Neymar bij Santos al zieke statistieken kon voorleggen.

30 oktober 2020 om 15:53

Ik deel hetzelfde mening. Valverde is 22 jaar... dat is echt bizar. Als je hem zag spelen tegen Barca laatst zou je dat nooit zeggen, die speelt alsof hij al 6 jaar op hoogste niveau aan het spelen is. Zowel verdedigend als aanvallend is het bizar wat hij laat zien, zelden zo een complete middenvelder gezien. Rodrygo viel ook heel gunstig in tegen Barcelona, is minder explossief als Vini maar heeft 10x meer inzicht, betere pass in zijn been en zijn spel is stuk volwassener en minder chaotisch dan Vini. Ik hoop dan ook dat hij zich kan blijven door ontwikkelen. Kubo is ook een van mijn favorieten, is enorm entertaining om naar te kijken, leuke acties, leuke dribbels, altijd veel dreiging en toont super veel inzet (bv. opjagen wanneer hij de bal verliest, iets wat typerend is aan spelers die in Barca hun jeugdopleiding hebben doorlopen, dus probs voor dat).

30 oktober 2020 om 15:57

bwa voor clubs in de kaliber van Real/barca is dat risico om zo een bedrag te investeren wel te begrijpen, you never know. Als hij goed ontwikkelt is die 50 mil de beste investering geweest en als het faalt is een 50mil voor een club als Real/barca niet echt een probleem (mits geen wanbeleid gevoerd wordt door de preses ).

30 oktober 2020 om 18:44

@iman0510 ik vind Kubo ook een hele goede voetballer en voor Japanse voetballers heb ik sowieso een zwak. die gaan altijd 90 minuten lang voluit en zijn ook vaak sportief. schwalbes zie je ze niet vaak maken en Odegaard vind ik trouwens ook een groot talent die zeker nog stappen gaat maken

30 oktober 2020 om 17:54

Mooi verwoord Iman, en denk inderdaad dat Vini het meest tekort komt m.b.t. de talenten die jij opnoemt). Als je dan zo een Rashford ziet schieteren en ziet wat voor doelpunten hij maakt en dat met een minimale leeftijd verschil dan weet je genoeg.
Enige wat Vini moet doen echt een stap terug, zodat hij volop 90 minuten kan spelen en de druk minder groot is, daarnaast huur een personal trainer in waarbij je voor/na de training gewoon traint op schoten en op je rendement.

30 oktober 2020 om 18:26

Wat ik niet heel goed begrijp is dat richting het einde van vorog en begin van dit seizoen (bijna) iedereen (bij of voor real) juist om hem aan het schreeuwen waren. Hij speelde sterk en moest een grote gaan worden. Nu zo een 3 maanden verder is die in eens niet meer het grootste talent en gaat die het niet meer redden. Geef hem de tijd en hij staat er wel weer, elke topper heeft een minderen periode gehad, alleen de lengte van die periode kan de werkelijke kwaliteiten van een speler tonen, en dan vind ik 3 maanden best een korte periode.

30 oktober 2020 om 21:47

Zegt niet altijd alles. Hij mist idd bepaalde kwaliteiten nu. Is vaak te druistig ook maar hij heeft ook andere punten die die andere jonkies niet hebben. Is snel, speelt met durf en heeft een actie in huis. En zo heb je spelers gehad die op zijn leeftijd ook zo druistig waren maar later met ervaring toppers werden. Aubameyang is een goede voorbeeld daarvan. We gaan het zien, kwestie van afwachten.

Nodige ophef in Spanje? In Catalonië misschien maar zelfs de Spaanse media bekijkt het vanuit Benzema zijn oogpunt. Dit is gewoon ongelukkig gevallen. Was niet Benzema zijn bewust intentie ofzo. Terwijl letterlijk bijna elke Real Madrid fan 100% achter onze sterspeler Benzema staat. (Lees reacties online op grootste fan accounts en voetbalsites met miljoenen volgers)Nota bene zelfs Engelse fans nemen het voor Benzema op. Zelfs Liverpool legende Carragher zegt dat dit Letterlijk nog niks is vergeleken met wat hij vroeger allemaal zei of om zich heen hoorde. Een speler die met zijn hand voor zijn mond iets tegen een teamgenoot zegt, in een andere taal, wat toevallig wordt opgevangen door de bloedhonden van de roddelpers die sowieso al nooit lovend over Karim waren ongeacht imposante cijfers. En feit is wel dat Vinicius al meer dan 2 jaar lang schokkend slecht speelt, kan hij misschien ook niks aan doen, maar het is schrijnend om te moeten doorstaan als Real Madrid fan. Benzema heeft Vinicius vaak zat proberen te coachen, dus het "moet ie in zijn gezicht zeggen dan" frame is lachwekkend. Wij weten niet wat Benzema tegen Vinicius in de kleedkamer heeft gezegd. Feit is wel dat het merendeel van de Real Madrid fans Vinicius zijn gepruts zat is, al meer een jaar wordt er geroepen wat in godsnaam iemand met nauwelijks goals in Brazilië heeft te zoeken in de basis van de grootste en succesvolste club in geschiedenis, nota bene op de plek van Ronaldo (!!). Een Hazard/Sterling of Vinicius, het verschil kan haast niet groter. Genoeg kansen gehad maar iemand die bijna in elke negatieve statistieken lijstjes opduikt is Real Madrid onwaardig. Is niet persoonlijk, want Vinicius doet wel altijd zijn best, hij heeft simpelweg het talent niet voor de absolute wereldtop. Kan hij ook niks aan doen. Papa Perez is hier verantwoordelijk voor. Maar zo nadrukkelijk "ophef" en "schaamteloos" roepen? Niet echt objectief laten we maar zeggen.

Of het nou in een schoolklas, op een kantoorafdeling of in een (professioneel) voetbalteam is: waar mensen in groepen (samen)werken, wordt geroddeld. Chique is dat niet, wel menselijk. Kortom, niet groter maken dan het is.

En zo zie je maar de moraalridders die misgunt hebben tegen een Benz en allemaal om een andere redenen behalve sportief kunnen weer ergens anders gaan janken.
Dit werd al door mij en sommige hier geroepen dit gebeurt in elk team, elk sport en wat ik zei zelfs vrienden roddelen over elkaar dus zo raar is het niet, alleen omdat er camera's staan word het meteen uitvergroot.
Zidane moet ik toch wel een pluim geven, die man brengt desondanks ik nog steeds geen fan ben van het voetbal wat hij met Real speelt,zoveel rust naar Real. Je hoort nauwelijks nare dingen, sinds hij er is zijn alle issues binnen de kleedkamer uitgesproken en word er niks met de buitenwereld gedeeld, hij is toch echt de perfecte uithangbord geweest de afgelopen jaren samen met Ancelotti.

Maar gauw naar Juventus gaan . Misschien dat hem daar als speler / mens waarderen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4252 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Sevilla164
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
RodrygoAanvaller60
Diego AltubeKeeper00
T. CourtoisKeeper100
Luis LópezKeeper00
A. LuninKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

859 fans
Coach, 48 jaar
SeizoenClub
2019- Real Madrid
2016-2018 Real Madrid
2015-2016 Real Madrid II
2014-2015 Real Madrid II
2013-2014 Real Madrid

In de wandelgangen

Woensdag 2 december
Barcelona is geïnteresseerd in de diensten van Felipe Augusto. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren