Gehavend PSV komt wereldgoal vanaf 56 meter in blessuretijd te boven

Donderdag, 29 oktober 2020 om

Donyell Malen heeft PSV in de allerlaatste seconden van de blessuretijd een overwinning op Omonia Nicosia bezorgd. De Eindhovenaren, gehavend door een hele reeks coronabesmettingen binnen de selectie, kwamen in de eerste helft nog op achterstand, door een wereldgoal van Jordi Gómez vanaf maar liefst 56 meter afstand. Malen poetste vlak voor rust de achterstand weg en verzorgde uiteindelijk in de absolute slotfase nog de winnende treffer, nadat PSV al in de tweede helft nog de nodige kansen had laten liggen. Gezien Granada en PAOK Saloniki tegelijkertijd met 0-0 gelijkspeelden, bezet de ploeg van trainer Roger Schmidt nu de tweede plaats in Groep E met drie punten uit twee wedstrijden.

Het was voor Schmidt andermaal puzzelen, daar hij nog steeds Denzel Dumfries, Pablo Rosario, Timo Baumgartl, Cody Gakpo, Joël Piroe en Maxime Delangh moest missen wegens een positieve coronatest. Daarbij kwam nog eens dat Eran Zahavi en Jordan Teze wegens een eerdere coronabesmetting Cyprus niet in mochten, al kon laatstgenoemde nog op het laatste moment worden ingevlogen. Teze stond dan ook in de basis en vormde het centrale duo met Olivier Boscagli, terwijl Jorrit Hendrix de verrassende rechtsback was.

ZIEN OM TE GELOVEN! ?? PSV komt tegen Omonia Nicosia op achterstand door deze ONGELOFELIJKE vrije trap ?

Geplaatst door voetbalzone op Donderdag 29 oktober 2020

Na wat speldenprikjes over en weer was de eerste goede kans na een kwartier spelen voor Noni Madueke, die de mogelijkheid kreeg om helemaal richting het strafschopgebied op te stomen en daar zijn schot gekraakt zag worden. Met 29 minuten spelen op de klok kwam de thuisploeg op voorsprong en dat gebeurde op ongelofelijke wijze. Na een overtreding van Jorrit Hendrix bleef de bal op een meter of vijf van de middenlijn op de helft van Omonia liggen. Terwijl de bal nog leek te rollen, besloot Jordi Gómez direct richting doel te schieten en het leer viel over PSV-doelman Yvon Mvogo heen in het doel. Scheidsrechter Donatas Rumsas had klaarblijkelijk geconstateerd dat de bal stil lag en keurde de treffer goed.

Het betekende direct een record, want er werd nog nooit in de geschiedenis van de Europa League van verder van 56 meter gescoord. PSV slaagde er echter in om nog voor rust de schade te repareren. Donyell Malen, die op Cyprus de aanvoerdersband droeg, was het fraaie eindstation van een aanval via Mario Götze en Madueke en tekende na veertig minuten spelen voor de 1-1. Nadat de eerste kans na rust dankzij een verkeerde terugspeelpass van Ryan Thomas nog voor de thuisploeg was, slaagde PSV er gedurende de eerste fase van de tweede helft in om de Cypriotische opponent terug te dringen.

Dat overwicht resulteerde in enkele goede kansen. Zo schoot Philipp Max maar net naast, terwijl ook Malen een mogelijkheid onbenut liet. Een minuut of twintig voor het einde mocht PSV tegelijkertijd van geluk spreken dat er geen achterstand op het scorebord kwam, toen Michal Duriš van dichtbij naast schoot. Direct daarna toonde PSV zich weer gevaarlijk met Mohamed Ihattaren, die de bal kreeg van Madueke en zijn schot vlak voor de lijn geblokt zag worden. In de slotfase waren er nog twee grote kansen voor PSV: Malen schoot niet raak na een fraaie actie, terwijl Ihattaren van dichtbij op Omonia-doelman Fabiano schoot. Het leek echter bij een gelijke stand te blijven, tot Malen in de tweede minuut van de blessuretijd vrij opdook in het strafschopgebied en raak schoot.


Poll

Terechte uitslag?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

166 reacties (laatste reactie door lucas1913)

Ik wil niet dat zwarte kuikentje met dat eierdopje op z'n hoofd zijn, maar we kunnen nu toch wel stellen dat PSV de afgelopen dagen royaal genaaid is. Gisteren werden zeven minuten voor vertrek even twee spelers uit het vliegtuig geflikkerd, omdat Cyprus de regels ineens aangepast had. Vandaag werd besloten dat van die twee de eenvoudige verdediger wel alsnog af mocht reizen, maar de veelscorende spits niet. En dan krijg je vandaag een goal tegen uit een vrije trap, waarbij de bal absoluut nog niet stil ligt. Dan is het wel meer dan heerlijk om nog even de winnende te maken in de laatste minuut van de blessuretijd.

29 oktober 2020 om 22:57

haha maar even snel die laatste zin toegevoegd aan je reactie .

Verder natuurlijk een rotvoorbereiding gehad. Met een halve selectie en spelers die niet worden toegelaten. Wat moet die Teze gedacht hebben een paar dagen geleden. Komt volgens mij bijzonder weinig voor dat iemand op de dag van de wedstrijd in het vliegtuig stapt!

29 oktober 2020 om 23:02

"haha maar even snel die laatste zin toegevoegd aan je reactie" Nee. Ik leg gewoon uit waarom die overwinning nu extra lekker was.

29 oktober 2020 om 22:57

Zeker lekker winnen zo! Eerste helft was niet om aan te gluren, maar tweede helft een stuk beter van PSV. Verdiend!

29 oktober 2020 om 23:04

Over de bal die niet stil ligt moet je niet gaan zeuren. Iedereen neemt wel eens een vrije trap waarbij de bal nog niet volledig stil ligt, maar je hoort pas gezeur als het opeens een goal wordt. Laat ik voorop stellen dat deze goal niet had mogen tellen, maar we moeten niet doen alsof Psv nu moet gaan zeuren terwijl er ook wedstrijden zijn die Psv wint door arbitrale fouten. Overigens vind ik het opmerkelijk dat de keeper weer betrokken is bij een domme tegengoal. Het kan een keer gebeuren, maar hij maakt er traditie van.

29 oktober 2020 om 23:08

Sorry maar hier kan mvogo toch helemaal niks aan doen? Op het moment dat de vrije trap valt knalt die m meteen erin. Ja hij staat te ver maar doen niet bijna alle keepers dit op zon moment? Azijnpisser

29 oktober 2020 om 23:09

@rutgerrr: Ik heb Movogo vervloekt bij zijn eerste twee blunders, maar hier verweet ik hem niets. Dit was gewoon een te vroeg genomen vrije trap die niemand aan zag komen en die ook nooit goedgekeurd had mogen worden.

29 oktober 2020 om 23:29

@rutgerr. Heel goed, natuurlijk maakt het pas uit als er een goal uit komt, dan is het toch beslissend? De scheids stond er bovenop en zag het niet eens. Dat je Mvogo verwijt is makkelijk scoren, geen enkele keeper staat zo dicht bij zijn doel bij zo'n verre vrije trap.

29 oktober 2020 om 23:39

Hahah "de bal lag niet stil". Die gozer schiet hem fantastisch binnen. Daarnaast gek geworden bij die goal in blessuretijd, wist niet dat ik zo kon juichen voor PSV. Gefeliciteerd supporters.

29 oktober 2020 om 23:48

Tuurlijk is dit zuur voor psv. Ook omdat een paar minuten daarvoor dezelfde scheids wel een vrije trap overnieuw liet nemen omdat de bal nog rolde. En deze zelfde scheidsrechter nog wel punctueel was toen bij de aftrap er twee psv spelers een tiende seconde te snel inliepen.

29 oktober 2020 om 23:04

Als Ajax fan met mijn bril op voel ik ook dat wij altijd genaaid worden Europees, maar ik sluit mij volledig bij jou aan, prachtige goal, maar de bal lag niet stil, Feyenoord, bizarre penalty's tegen, mijn Ajax bril begint uit te breiden naar een Europees Nederlands brilletje, ondanks de vreemde situatie rond corona, word PSV hard genaaid.

29 oktober 2020 om 23:08

Ach met zoveel Duitsers in het team is het toch niet gek dat ze de winst in blessuretijd nog binnen slepen? Gefeliciteerd.

29 oktober 2020 om 23:20

Het was voetballend zeker niet goed, maar ik zag vandaag ein-de-lijk de absolute wil om te winnen in de Europa League. Vechten voor elke bal en strijden tot de laatste seconde. Dat is wel eens anders geweest. @VZ de reageren knop werkt bij mij niet meer, dan loopt heel de app vast, alleen bij reacties op reacties kan ik reageren.

29 oktober 2020 om 23:37

Los dat die vrije trap niet geweldig verklaard had moeten worden (scheids stond met z'n rug ernaartoe, dus lastig) is les één in het grote mannenvoetbal na een overtreding dat er ff een mannetje voor blijft hangen. Dit is gewoon ook een beetje naïef. Maar gelukkig uiteindelijk de drie punten.

29 oktober 2020 om 23:38

Geldig* hehe

30 oktober 2020 om 04:00

Wat dacht je van een VAR in de groepsfase van de E.L.? Dat blijkt in het duel met PSV en Feyenoord wel weer.

30 oktober 2020 om 09:18

Ik vind het waanzinnig dat er geen VAR is in de groepsfase, dat sowieso. Maar blijf er alsnog ook bij dat een doelpunt als deze ook in geldige situaties kan vallen, en dat moet je gewoon voor zijn door ff voor die bal te blijven staan.

30 oktober 2020 om 10:46

Dat regeltje van jou werd in principe wel gehandhaaft daar de bal expres werd weggetikt. Dat zou hetzelfde effect moeten hebben, namelijk dat de vrije trap niet direct genomen kan worden. Tenzij je natuurlijk een rollende bal op meer dan 5 meter op de plek van overtreding ineens wel mag nemen, maar dat mag dus eigenlijk niet

30 oktober 2020 om 07:06

Snap wat je zegt Cabinessence, het kan gelukkig altijd nog erger. Kijk maar naar Rotterdam. PSV heeft gisteren gevochten voor de kansen en hebben een mooie overwinning binnengesleept.

Mario Gotze is echt heel goed

29 oktober 2020 om 22:56

Wat een rust in die eindfase. Je ziet gewoon dat hij drie keer zo goed is als de rest.

29 oktober 2020 om 22:59

Drie keer zo goed als de rest en dan te bedenken dat hij voor ongeveer hetzelfde salaris als Bruma speelt bij PSV.... Ik denk dat het niet in cijfers uit te drukken is hoeveel beter Mario Götze is dan Bruma.

29 oktober 2020 om 23:02

Oneindig is geen cijfer inderdaad. Wat heeft götze veel arbeid verricht vandaag. Stofzuigen, slimme passes, overzicht, ruimte zoeken etc. Hier gaan we nog heel veel plezier aan beleven.

29 oktober 2020 om 23:06

Hij speelde vandaag ook de volle 90 minuten wat dus een goed teken is. Mits hij fit blijft echt een meerwaarde en steunpilaar in dit elftal.

29 oktober 2020 om 22:57

Mario, Iha en Malen. Als die drie in vorm zijn, gaan we echt smullen wat betreft combinatie voetbal. Heerlijk dit. Iha komt langzamerhand terug!!!

29 oktober 2020 om 23:01

Vind Iha echt waardeloos spelen, zoveel onnodig balverlies

29 oktober 2020 om 23:03

Ik vind Iha lekker spelen, veel verbetering en meer durf. Dan af en toe maar een x een bal verliezen

29 oktober 2020 om 23:07

Die jongen heeft zoveel risico in zijn spel en creeërt ook een hoop. Kijk hoe hij die bal bij Thomas krijgt bij de 2-1. Iets daarvoor gaf ie nog een heerlijke bal aan Malen. Die jongen komt weer richting zijn oude vorm

29 oktober 2020 om 23:08

Iha speelde eigenlijk een slechte pot en begon beter te voetballen in de slotfase. Malen ook buiten de 2 goals weinig gezien. Alleen Gotze en Madueke vond ik over heel de wedstrijd echt goed spelen.

29 oktober 2020 om 23:16

@kevin1989: Dan heb ik denk ik toch een andere wedstrijd gezien dan jij. Er was inderdaad verbetering bij Ihattaren, maar veel meer dan dat het van een 5 naar een 6-je ging was het nog niet. Ik zie nog steeds een totaal gebrek aan bevlogenheid en zelfvertrouwen bij hem. Er zal nog wel wat moeten gebeuren tussen de oren.

29 oktober 2020 om 23:20

Maken ben ik mee eens. Mo speelde in het begin ook niet zo sterk, maar wel keihard gewerkt en werd hoe meer de wedstrijd vorderde beter en belangrijker. Dit was een wedstrijd waarin hij weer een iets beter niveau aantikt. Hij moet nu gewoon vast in de basis blijven staan, dat ritme en vertrouwen blijven uitbouwen en dan komt het snel weer helemaal goed met hem

29 oktober 2020 om 23:36

Dat bevlogenheid.. kan je dat even uitleggen? Als je bedoelt onnodig druk doen op het veld: ga je niet krijgen met deze jongen. Net als bij Ziyech. En net als bij Ziyech zou ik maar niet te snel de karakter van zo een jongen in twijfel te trekken. Zeker omdat boos kijken/schreeuwen/dom rond rennen niets te maken heeft met bevlogenheid.

29 oktober 2020 om 23:51

Mo moet ook effe leren dat hij niet per se dat laatste passje hoeft te geven. En dat als hij besluit dat wel te doen, dan bij balverlies ook wat scherper mag zijn in de terug verovering.

30 oktober 2020 om 00:31

@cabinessence vertrouwen krijg je ook als je goals maakt en assists gaf en daar had hij vandaag beetje pech mee. Mooie pass op Malen die m dan niet goed inschiet en zelf twee kansen gekregen (waarvan eentje prachtig vrijgedraaid) maar dan ligt r weer net iemand in de weg. Zulke dingen gebeuren als je net niet in vorm bent. Scoort hij die wel, zal hij een flinke boost krijgen. Misschien dat hij die kreeg bij de voorassist bij de allerlaatste goal, daaraan kan je zien dat hij een snelle denker is

29 oktober 2020 om 22:57

Dat is echt een wereldspeler. Ik wil de kenners nog wel eens horen die het hadden over de dikke Gotze die pas met de winterstop pas fit zou zijn.

30 oktober 2020 om 02:41

Volgens mij heeft niemand het woord dikke in de mond genomen, maar persoonlijk ging ik er ook vanuit dat hij wel even nodig had om fit te worden. Echter kan dit ook zomaar over zijn. Dat zag je na de vorige wedstrijd. Hij is helaas blessure gevoelig.

29 oktober 2020 om 22:57

Mario, Iha en Malen. Als die drie in vorm zijn, gaan we echt smullen wat betreft combinatie voetbal. Heerlijk dit. Iha komt langzamerhand terug!!!

29 oktober 2020 om 23:00

Nu al de absolute leider van dit team.

29 oktober 2020 om 23:01

Tuurlijk, hij is de wereldkampioen. Maar hij deed dit zeker niet alleen. Ik geniet meer van de toekomst: Madueke, Malen (die er nog een paar had mogen maken), Ihattaren die rustig critici de mond aan snoeren is etc. Maar bedenk wel dat het slechts Nicosia was.

29 oktober 2020 om 23:06

Wouterke, de mensen die dat zeiden moet je ook niet serieus nemen joh. De terechte kanttekening bij zijn komst was wel dat we het allemaal nog wel moesten zien, nou en hij laat het zien. Prima toch, lekker genieten.

29 oktober 2020 om 23:09

Hij zet wel alle aanvallen op. Die goal op het laatst was zonder hem niet tot stand gekomen. Top om zo een speler in je elftal te hebben. Heb alleen het gevoel dat zijn medespelers hem niet altijd begrijpen.

29 oktober 2020 om 23:23

Dat doet hij zeker, maar dat is toch ook gewoon zijn functie? Niet om het allemaal te devalueren, maar dit moet je als topclub toch ook iedere wedstrijd kunnen laten zien?

29 oktober 2020 om 23:28

@myvision heb een beetje het idee datt jij de rol en zijn spel wel erg aan het bagatelliseren bent.

29 oktober 2020 om 23:48

Nou, dat bedoel ik niet zo want ik vind het vanaf dag 1 echt een mooie verrassing en een prachtige aanvulling op het Nederlands voetbal. Maar je mag wel verwachten dat hij de passjes geeft en het vernuft heeft. Ik vind dat we verheerlijken nu een beetje moeten laten voor wat het is en moeten beginnen met gewoon genieten. Want we willen dat hij het doet tegen Granada en Nicosia, maar mocht PSV doorgaan moet hij het ook doen tegen nog iets grotere Europese clubs. Daarbij moet hij positief werken op de groep en zit hij zelf maar ook zijn teamgenoten denk ik niet echt te wachten op de grote Gotze show.

29 oktober 2020 om 23:09

Madueke was ook goed, maar wat mij betreft mag Hendrix de complimenten krijgen. Wordt vaak lacherig over gedaan dat ie niets kan, maar vond hem ongelofelijk sterk spelen. Zo veel onderscheppingen gedaan en het spel goed voortgezet. Ik ben blij dat ie nog bij ons speelt! Thomas en Sangare waren echt ongelofelijk slecht...

29 oktober 2020 om 23:16

Thomas en Sangare slecht? Sangare heel degelijk en vooral 2e helft heel veel rust in het spel en indribbelen. Thomas op een kwartiertje na (45 -60e minuut) ook een goede pot gespeeld. Vond persoonlijk de backs vandaag een mindere wedstrijd spelen en Malen was buiten de goals om ook heel slordig. Maar goed ieder zn mening haha

29 oktober 2020 om 23:19

Over de backs heb ik het trouwens in aanvallend opzicht. Verdedigend beiden degelijk. En ja ik weet dat het de hoofdtaak is, maar in zo'n pot mag je ze aanvallend ook wel beoordelen.

29 oktober 2020 om 23:41

Thomas af en toe leuk aan het lopen met de bal, maar leed zo veel balverlies dat ik er af en toe helemaal gek van werd. Sangare liet zich af en toe ook makkelijk passeren en had ook meerdere slechte ballen. Maz en Teze inderdaad niet geweldig maar zelden met domme fouten die kansen opleverden voor de tegenstander. Maar je hebt gelijk, ieder zijn eigen mening. Vind het alleen vreemd dat bijna niemand de slechte passing opviel. Zou de statistieken er graag van zien

Prachtig. Met zo'n gehavend team hem zo over de streep trekken. Met was nog steeds niet topvoetbal maar er zat verbetering in. Vooral Götze was vandaag meesterlijk.

29 oktober 2020 om 23:18

Nouja gehavend. Er stond op 2 spelers na een basiswaardig elftal hoor!!

29 oktober 2020 om 23:47

Klopt maar wel in een samenstelling dat ze nog nooit hebben gespeeld.

Heerlijk! Typisch PSV maar nu kan ik ervan genieten. Overigens volledig terecht. Klasse PSV en AZ!

29 oktober 2020 om 22:56

Zolang het niet in de Eredivisie is kan ik er ook van genieten haha, dat seizoen des tijds dat PSV letterlijk 90% van de wedstrijden in de laatste minuut besliste was wel heel erg vervelend imo haha

29 oktober 2020 om 22:59

Ik schrik er af en toe nog steeds wakker van

29 oktober 2020 om 23:08

Je weet de betekenis van het woord 'letterlijk' ?

Haha VZ moest nog even snel heel het artikel aanpassen, die hadden het artikel over het gelijkspel al helemaal klaar! On: absoluut verdiende overwinning, en wat is die Malen een absolute topspits in wording, ook Ihattaren liet nog even zijn klasse zien.

29 oktober 2020 om 22:56

Niet geheel onterecht toch Al zou je bij PSV wel moeten weten dat de laatste minuten er nog veel kan gebeuren. Ben weer helemaal happy met deze afloop.

29 oktober 2020 om 23:05

Malen vandaag wel echt bar slecht hoor, maar gelukkig weet die er nog 2 in te prikken.

29 oktober 2020 om 23:10

Goed was het niet perse nee. Maar uiteindelijk word je beoordeeld op de goals. Toch een ruime voldoende dus

Ik heb een goeie pot van een zwaar gehavend PSV gezien. Madueke goed en Ihattaren begint toch ook steeds beter te spelen. Verder snel vergeten en hopen dat er tegen Den Haag weer meer spelers beschikbaar zijn.

29 oktober 2020 om 22:56

Ik vond Malen ook weer wat beter. En Götze man man man wat een speler, genieten.

29 oktober 2020 om 22:59

Met Madueke en Gakpo hebben ze ook goud in handen. Madueke verdiende vandaag alle credits imo. Daarmee hebben ze echt een goudhaantje in handen.

29 oktober 2020 om 23:00

Helemaal mee eens hoor. Gotze is een wereldspeler en Malen heeft een prima pot gespeeld. Ik bedoelde meer dat het spel van Madueke en de betere Ihattaren meer opviel. Teze vind ik trouwens ook geweldig.

29 oktober 2020 om 23:08

Ja Teze neemt zeker reuzestappen. Gelukkig maar, want de rest van de verdediging is wel een beetje het kritische punt van Psv. Malen staat er wel als die er moet staan. Met wat meer vertrouwen en wat goals zie ik hem ook weer snel terug komen op zijn oude niveau. Ihatarren heeft gewoon tijd nodig en misschien een bevrijdende treffer. Vandaag was die in ieder geval dichtbij.

29 oktober 2020 om 23:10

Hendrix ook. Die kerel speelde geweldig vandaag, maar wordt vaak overgeslagen als het om complimenten geven gaat.

29 oktober 2020 om 23:12

Hendrickx op CV mag ook wel vaker wat mij betreft. Prima noodoplossing.

29 oktober 2020 om 23:55

Zowel Teze en Hendricks vandaag laten zien dat die 10 miljoen voor Baumgartl weggegooid geld is geweest

29 oktober 2020 om 23:07

Veel problemen met blessures en corona maar uiteindelijk stonden er in de basis allemaal spelers die ook basis waardig zijn. Wel een magere bank en niet veel ruimte om te wisselen maar met de basis elf was gewoon goed.

Deze is lekker. Deze is gruwelijk lekker. Nee gewoon gruwelijk gruwelijk lekker. Al die ellende met dat schijt corona en door corona mis je gewoon bepalende spelers als Gakpo en Dumfries. Maar dat je hem nog zo wint op het eind, wat zeer en zeer terecht is want daarvoor had je al 4 dikke kansen. Alleen die twee van Ihattaren al had erin gemoeten. Dan is het extra lekker dat je van een stel 35e'rs in de laatste seconde's hem nog wint. Andere wedstrijd is in een gelijkspel geeindigd dus we doen weer volop mee in de groep. Man, me hart zeg. Echt niet goed dit. Volgende keer gewoon op tijd afmaken. En die Gotze. Man, wat een wereldspeler is dat als die in topvorm is. Zagen jullie die balletje op het eind nog op Ihattaren? Zo gruwelijk strak en goed. Weet je wat het is. Dit PSV heeft echt wel heel veel potentie's. Er zit zoveel voetbal in deze ploeg. Alleen ja, door corona kan Schmidt nog altijd niet aan zijn vaste basiselftal werken en dat is gewoon zeer jammer. Schmidt weet per wedstrijd niet welke spelers die tot zijn beschikking krijgt door dat corona ellende. Maar goed, deze overwinning smaakt zo fantastisch goed. Goed voor het Nederlands voetbal ook en tof dat AZ ook thuis dik wint.

29 oktober 2020 om 23:00

Je ziet gewoon de intelligentie ervan af spatten. Hoe die steeds een bal kan geven die de hele organisatie van de tegenstander op ze kop zet. Wat een voetballer en wat een genot om hem in een PSV shirt te zien

29 oktober 2020 om 23:25

Denk dat die jongen zich qua omgeving bij PSV ook in een warm bad gaat voelen.

29 oktober 2020 om 23:01

Perfect verwoord man, zie het wel positief in dit seizoen mits we in de toekomst in een minder onzekere periode zitten.

29 oktober 2020 om 23:16

We mogen toch hopen dat het nu een keer mee gaat zitten

29 oktober 2020 om 23:59

Aanvallend leuke dingen laten zien. Defensief vind ik t allemaal nog niet zo oké. Vandaag tegen een niet zo’n geweldige ploeg toch ook wat nipte momenten in eigen 16 meter gezien. En ik vind ook dat het middenveld uit balans lijkt. Die zetten nooit echt goed druk, zijn in defensief opzicht ook soms uit positie, maar creativiteit in de opbouw is echt ondermaats vind ik. Die loopt dan ook erg vaak via backs of de lange bal.

30 oktober 2020 om 00:37

Het drukzetten vanuit het middenveld moet inderdaad beter, daar schort het nu nog aan. Reden hiervoor kan zijn de afwezigheid van Rosario, die in zijn coaching en inzicht toch wel erg belangrijk is in t middenrif. Qua verdedigend vind ik dat Sangaré echt ongelooflijk sterk is, verovert enorm veel ballen en liet vandaag ook rust aan de bal zien en goede voortzetting.

Genieten dit zeg. Hoe anders dan op zijn Duits winnen. Zeer nette overwinningen met genoeg werk aan de winkel. Het laatste kwartier was veelbelovend en dan met name in de aanval. Madueke wat mij betreft man van de wedstrijd. Continu dreigend en had zeer goede looplijnen. Knappe en nodige overwinning die hopelijk goed. Nu doorpakken en de stijgende lijn voortzetten!

Man wat is dit lekker na alles wat er gebeurd is.

Hele belangrijke overwinning. Voor zowel psv als het Nederlands voetbal. Lekker met 3 puntjes het vliegtuig weer in.

Wel echt heerlijk voor die spelers zeg. Echt een rot voorbereiding en dan toch nog een overwinning. Heerlijk voor het Nlse voetbal!

Wat een spanning op het eind, jammer dat ihatarren geen goaltje had meegepikt vond hem in de tweede helft erg sterk, zelfde geld voor Sangaré, Madueke, gotze en het centrale duo.

Heerlijk! Zoveel gerechtigheid. Ze begonnen mijns inziens (veel) te laat met drukken, maar blijkbaar was het nog net op tijd. Die 1-0 was ook gewoon onterecht. In de competitie vind ik het altijd vervelend, maar ik ben blij dat PSV ook Europees op z'n Duits weten te winnen.

29 oktober 2020 om 23:00

Haha fijn om te zien dat een ajacied ook gewoon PSV support in Europa, top! Ik vond het ook opmerkelijk dat PSV pas vanaf minuut 70 begon te drukken. Toen kon je echt goed zien hoeveel voetbal er in de ploeg zat. Benieuwd hoe het met de volledige basiself was geweest.

29 oktober 2020 om 23:05

Oh jazeker, Ajax is ook afhankelijk van AZ, PSV en Feyenoord. Want ik vind dat de kampioen altijd direct geplaatst hoort te zijn voor de CL en dat was de afgelopen jaren niet vanzelfsprekend. Ik vind het niet meer dan logisch dat je een beetje chauvinistisch bent als je eigen club niet speelt en ik word ook helemaal gek van zo'n wedstrijd als die van Feyenoord, waar je gewoon hard genaaid wordt.

29 oktober 2020 om 23:34

Ik heb mijn haren uitgetrokken toen ik zag dat die eerste goal werd goedgekeurd. Niet te geloven, de bal bewoog nog en de scheids zat erbovenop! De arbitale dwalingen waren vanavond niet op één hand te tellen. Desalniettemin een prima week voor het Nederlandse voetbal.

29 oktober 2020 om 23:03

Compleet gelijk. Snap niet dat ze zolang wachten met gas geven. Die gasten kunnen ervoor blijven springen maar dat blijft niet altijd goed gaan. Ondanks dat heb ik er een heerlijk gevoel aan over gehouden.

Blij met de punten. Malen deed weinig goed maar scoort 2x. Mo speelde zeker 2de helft ook prima. Trots dat we zwaar gehavend de punten pakken. Boscagli speelde ook erg sterk.

29 oktober 2020 om 23:40

Die vond ik eerlijk gezegd best matig, eigenlijk heeft Boscagli geluk dat hij voetballend goed is want verdedigend is hij slecht. Wel merk je dat hij steeds meer leiding durft te nemen, dat doet hij wel goed.

Weer een dubieuze rol van de scheidsrechter bij het tegendoelpunt, de bal was overduidelijk in beweging. Gelukkig werd daarna PSV beetje bij beetje beter met de gelijkmaker nog voor rust die toch enigszins onverwachts kwam voor mijn gevoel. De tweede helft echt wel leuke pot gezien met uiteindelijk PSV als terechte winnaar. Mij viel Madueke in positieve zin op, als die zich kan ontwikkelen dan heb je daar een goudmijntje. Ihattaren heeft een aantal lekkere passjes gegeven en jammer dat hij die kans vlak voor tijd niet af maakt. Mij vielen Götze en Malen tegen, had zeker van Götze meer verwacht tegen een matige tegenstander.

29 oktober 2020 om 23:53

Hahahahaha.. hahahahaha wacht even, ik ga offline nog even 2 minuten doorlachen .. Ik was het met iedere letter van je bericht eens, mijn duim was er klaar voor je een like te geven.. tot je laatste zin. Götze was de beste man van het veld. Als je mij zou vertellen dat Götze 100% pass accuracy had vandaag zou ik het geloven.

Terecht. Psv had veel kansen, hadden veel eerder moeten scoren. Wel een groot verschil tussen beide helften. De 2e helft was Psv echt veel beter, gretiger met drukzetten en speelde met meer vertrouwen. Zag wat leuke combinaties, flitsen van Ihattaren. Zag er leuk uit, enkel het afmaken ging steeds mis. Psv heeft toch even wat tijd nodig, dan zal er met iedereen erbij echt een sterk team staan. Vandaag ook sterk Sangare en Madueke. En mooi om te zien dat Ihatteren weer stappen omhoog maakt.

Vind het wel echt klasse, hoe gehavend we ook zijn, dat we deze taaie pot toch winnen. Boscagli was heel erg goed, die ontwikkelt zich sterk. Mo ook een sterke tweede helft gespeeld, Malen op z'n goals na wat ongelukkig, maarja die goals he daar gaat het om. Hoppa, fijn ook dat Granada gelijk heeft gespeeld. Hierdoor staan we direct weer tweede.

29 oktober 2020 om 23:01

Vooral een prima 2e helft. Zag leuke dingen. Met meer vertrouwen en iedereeen erbij en fit zal het alleen maar beter worden. Het plafond bij Psv is erg hoog en dat moet nog bereikt worden. Dat komt wel goed. Sangare sterk, Madueke, ihattaren weer prima. Gefeliciteerd met de 3 punten.

29 oktober 2020 om 23:15

Ik vond Boscagli iets te nonchalant met pasjes strooien het is dat dat Omonia het niet wist te benutten maar anders staan ze 1 op 1 voor de keeper. Verdedigend was het wel prima.

Wat een heerlijke overwinning, die we echt nodig hadden. Lekker op z'n duits... gotze weer fenomenaal. Dit is een belangrijke overwinning voor de ploeg. Nou verder bouwen met vertrouwen

Wat een opluchting is dit zeg. Wat ik echter totaal niet begrijp is dat die “analisten” in de rust vonden dat PSV goed stonden te spelen. De eerste helft was zo zwaar ondermaats vond ik zelf. Tweede helft was zeker sterker en verdient gewonnen. Die keeper hield er nog een paar knappe ballen uit maar uiteindelijk toch Malen. Heerlijk, hopelijk dit weekend een groot deel van de selectie weer terug.

En zo is alles weer zoals het hoort te zijn.Psv wint in de laatste minuut, az presteert in Europa, Ajax heeft een voorsprong weggegeven & Feyenoord is weer het lachertje van Nederland!!!

Die overwinning is heerlijk, al helemaal voor de Nederlandse punten. Maar ik schrik er wel enorm van hoe ook PSV het ontzettend moeilijk heeft tegen zo’n extreem matige. Vorige week verliezen van een Spaanse middenmoter.. De harde waarheid is dat PSV, vooral Europees gezien, echt helemaal niks meer voorstelt.. En het excuus dat ze zo getroffen zijn door Corona vind ik echt te gemakkelijk, uiteindelijk staan er vanavond 11 spelers in die bij de eerste 14 vd selectie zitten. Feyenoord die 1-4 verliest tegen een laagvlieger uit Oostenrijk (wel grote invloed van de scheidsrechter).. Het niveau van de Nederlandse clubs (op Ajax na) in Europa, is echt bedroevend. Wel heel fijn dat AZ wat laat zien in de EL momenteel, die punten hebben we ook hard nodig

29 oktober 2020 om 23:04

Het toeval wil dat zowel de tegenstander van PSV (granada) als AZ (real Sociedad) momenteel gewoon in de Spaanse top drie staan. En wedstrijden op Cyprus zijn al lang geen makkie meer. Veel geroutineerde buitenlanders die daar nog ff (belastingvrij) cashen.

29 oktober 2020 om 23:07

Granada doet momenteel bovenaan mee in Spanje en wonnen laatst van Sevilla dus een Spaanse middenmoter wil ik het niet noemen. Geef PSV de tijd. Veel nieuwe spelers, ander systeem, nieuwe trainer en ja.. het aantal coronagevallen is ook extreem. En Ajax heeft tot nu toe nog niks laten zien in de CL. Atalanta een 2-0 voorsprong weggeven kun je niet zien als goede prestatie.

29 oktober 2020 om 23:16

La Liga is net begonnen, er zijn teams met nog minder verliespunten (maar minder wedstrijden gespeeld), het programma is tot nu toe nog niet heel zwaar geweest.. Zullen we niet te hard van stapel lopen met “doet bovenaan mee”? Ik wil de blijdschap en positiviteit zeker niet wegnemen, maar laten we wel reëel blijven want daar kom je het verst mee. 1 zwaluw maakt nog geen zomer, en PSV heeft nog een lange weg te gaan. Dan heeft naast je schoenen lopen helemaal geen zin. En ik denk dat de vergelijking tussen PSV en Ajax momenteel gezien echt appels met peren is hè Andres13? Onnodig verlies terwijl je beter speelt dan Liverpool, en uiteindelijk gewoon een prima punt gepakt uit bij de kwartfinalist CL van vorig seizoen. En daarnaast is Ajax sowieso de club die als enige punten binnenhaalt voor Nederland. Ik ben zeker niet voor Ajax, maar zij staan wel een stukje los van de rest van de Nederlandse ploegen, al helemaal Europees gezien

29 oktober 2020 om 23:20

Je speelt op een haar na gelijk tegen de tweede club van Nicosia en gaat over een Ajax dat minimaal gelijk moet spelen tegen Liverpool en moet winnen tegen Atalanta praten alsof ze niks laten zien? Kom op zeg, die afgunst is nergens voor nodig. Heel knap dat PSV het alsnog wint vandaag hoor en we hebben die Europese punten hard nodig, maar wat Ajax al jaren in Europa doet is wel van een ander niveau en ook de afgelopen twee wedstrijden kan je niet gooien onder "niks laten zien".

29 oktober 2020 om 23:24

Laat hem lullen joh, maar zo'n ajax sneer is ook weer echt onnodig l die speelde goed en steunde voor het overgrote deel van de leden ons psv supporters dan jaag je deze supporters tegen ons in het harnas.

30 oktober 2020 om 07:47

PSV mistte met Dumfries, Gakpo, Zahavi en Rosario 4 basisspelers en met Baumgartl en Viergever de eerste twee reserves voor de positie centraal achterin. Het klopt dus niet dat ze met 11 spelers speelden die bij de eerste 14 van de selectie horen. Wel bij de eerste 18.

Wat een opluchting is dit zeg. Wat ik echter totaal niet begrijp is dat die “analisten” in de rust vonden dat PSV goed stonden te spelen. De eerste helft was zo zwaar ondermaats vond ik zelf. Tweede helft was zeker sterker en verdient gewonnen. Die keeper hield er nog een paar knappe ballen uit maar uiteindelijk toch Malen. Heerlijk, hopelijk dit weekend een groot deel van de selectie weer terug.

Mooi man laatste minuut, super lucky en dan ook nog Malen die er niks van bakt. Goed voor Nederland dit !

29 oktober 2020 om 23:01

Haha is dat zo? Speelde Malen verder slecht? Heb de wedstrijd niet gezien, maar uiteindelijk staat hij er als spits om een goal te maken.

29 oktober 2020 om 23:08

Hij maakt idd twee goals, die laatste bal komt via twee tegenstanders bij hem uit en mag vanaf 5m binnenschuiven. Had veel balverlies en ging slecht met de kansen om, mja wel twee voor de statistieken

29 oktober 2020 om 23:09

Hij speelde verder een redelijk ongelukkige wedstrijd, maarja scoort wel twee keer en daar gaat het om als spits. Mij hoor je niet klagen.

29 oktober 2020 om 23:12

Hij speelde best wel slecht inderdaad, is al weken flink uit vorm. Maar daar maalt (no pun intended) vanavond niemand om want hij schiet er 2 in.

29 oktober 2020 om 23:27

Waar heb jij het over? Via twee verdedigers en op 5cm binnenschuiven? Die bal kwam gewoon van Thomas af en er zijn er zat die in een 1op1 nog tegen de keeper aan rossen. Malen speelde belabberd, maar wat jij zegt klopt niet

30 oktober 2020 om 01:01

Ja. Vreselijk man. Een spits die twee keer scoort. Ik doe geen oog meer dicht vannacht.

Wat een opluchting is dit zeg. Wat ik echter totaal niet begrijp is dat die “analisten” in de rust vonden dat PSV goed stonden te spelen. De eerste helft was zo zwaar ondermaats vond ik zelf. Tweede helft was zeker sterker en verdient gewonnen. Die keeper hield er nog een paar knappe ballen uit maar uiteindelijk toch Malen. Heerlijk, hopelijk dit weekend een groot deel van de selectie weer terug.

Volgende keer de motor iets eerder aanzetten en ons niet zo in spanning laten zitten haha. Als heeft dat last-minute scoren ook wel iets. Toch ook een psv kenmerk gezien de laatste jaren. Het voetbal was, vooral in de eerste helft, matig. Hopelijk gaat dat beter als dumfries en gakpo er weer zijn. Verder gewoon lekker dat er is gewonnen en dit doortrekken zondag!

Heeeeerlijke overwinning zo. Dikverdiend ook na al dat gedoe afgelopen dagen en die ongeldige goal van de tegenstander.

Overwinning uiteindelijk wel verdiend. PSV speelde beter en creëerde grote kansen. Dat dan de laatste uiteindelijk binnenvalt is wel heel erg lekker. Als PSV rustig de bal rond laat gaan op de helft van de tegenstander is het eigenlijk steeds dreigend. De opbouw van achteruit daarentegen is echt heel erg traag. Alleen Teze voegt wat toe aan de bal. Sangare versneld het spel ook niet echt. Lijkt zich nauwelijks bewust van zijn omgeving. Draait vaak verkeerd in. En aan de bal duurt het wel erg lang voor hij de oplossing naar voren gevonden heeft. Thomas speelde echt een drama wedstrijd. Als ik naar hem kijk heb ik het idee dat hij er geen zin in heeft. Ihattaren speelde wel een lekkere wedstrijd net als Gotze en Madueke. Fijn voor Nederland dat Ajax, Az en PSV deze speelronde punten gepakt heeft. Feyenoord laat het afweten, maar dat hoort eigenlijk in een ander forum.

29 oktober 2020 om 23:22

Alleen Gotze en Madueke speelde heel de wedstrijd goed. De rest speelde matig tot slecht tot aan de slotfase. Sangare is imo wel echt een handige speler om in je team te hebben. Hij onderschept veel ballen waardoor je minder druk hebt op de verdediging. Enige minpunt is dat hij in balbezit zwak is. Als hij dat verbeterd heb je een topper in huis. Verder snap ik niet waarom Fein geen kans krijgt. In balbezit kan hij denk ik wel van toegevoegde waarde zijn voor Psv.

29 oktober 2020 om 23:35

Sangare en fein moet het duo op het middenveld worden, vullen elkaar heel goed aan. Al moet ik zeggen dat sangare de 2e helft wel goed speelt in balbezit, als soms wel traag. Maar die ontwikkeld zich toch behoorlijk snel aangezien die er pas is en alleen Frans praat (communicatie).

Goal had al veel eerder gemaakt kunnen en moeten worden. Gelukkig valt ‘ie dan met zo’n beetje de laatste bal alsnog. Vaak genoeg gevloekt wanneer PSV weer eens in de slotfase toesloeg (kwaliteit), maar nu eens gebalde vuisten. Hopelijk trekken ze de lijn in Europa door. Gefeliciteerd PSV fans!

Ah kijk zo ziet een ploeg met karakter er dus uit: een hoop gedonder vooraf, uitgedunde selectie, (onterechte) tegengoal en toch in laatste minuut winnen. Mooi voor Psv. Heb het laatste stuk gezien maar die Gotze viel me toch echt al positief op. En dan heb ik daarvoor 90 minute lang Mark Diemers zien ploeteren...

Gotze is veel te goed voor dit soort wedstrijden. Het is echt ongelofelijk dat hij in Nederland spelt. Wat een speler! Ook een goede wedstrijd van Mo'tje. Aannames zien er weer goed uit en zijn paassing in de tweede helft was heel precies. Komt weer langzaam terug op niveau. Malen ondanks zijn twee doelpunten vond ik heel matig spelen. Eigenlijk gaat er en een heel tijd best veel fout bij Malen.

29 oktober 2020 om 23:07

Praat die jongen nu met zijn allen niet direct weer naar de uitgang. Onze spelopvatting zorgt er denk ik ook wel voor dat hij lekker in zijn ritme komt.

Gelukkig gewonnen ondanks alle ellende. gefeli Psvers.

Avondje overleeft. Uiteindelijk zat het gigantisch tegen door het missen van Zahavi en door die 1-0 die nooit mag tellen. Dan is het toch echt wel lekker dat het team 90 minuten gas kan blijven geven zonder wissels. Echt respect daar voor, voetballend kan het natuurlijk nog wel beter maar op dit soort avonden zijn de 3 punten belangrijker. Op naar Zondag, hopelijk sluiten er dan weer wat meer spelers aan.

29 oktober 2020 om 23:24

Madueke speelde anders best goed. Is een jongen die veel meters maakt en handig aan de bal is. Zahavi is toch meer een momentenvoetballer.

30 oktober 2020 om 07:36

Het was niet echt dat 1 van de aanvallers uit de toon viel maar dit was echt zo'n wedstrijd geweest waarbij het handig was geweest als je na een uur vers bloed kon brengen. Als je vandaag bijvoorbeeld Gakpo en Zahavi wel had kom 2 je aanvallers wisselen na een uur en dan krijgt zo'n wedstrijd weer een hele andere dynamiek.

Heerlijke overwinning zeg, wat werd ik hier blij van. Gotze moet toch ook wel denken ´waar ben ik in vredesnaam beland´, geen enkele speler van Nicosia mag zijn veters ook maar strikken. Wat was hij fenomenaal zeg, telkens met zo veel gevoel die ballen er tussendoor, heerlijk. Met Malen, Ihattaren en Gotze ligt er echt iets heel moois, PSV kan best nog wel eens doorstoten in Europa als de selectie compleet is en coronavrij blijft. Overigens vind ik wel dat ze gewoon eerder vol druk hadden moeten zetten, het werd pijnlijk duidelijk hoe beperkt Nicosia voetballend was toen dat gebeurde.

29 oktober 2020 om 23:16

Ik denk en hoop dat Gotze nog wel even iets nuchterder er in staat. Het is natuurlijk een absolute aanvulling, een speler met een prachtig CV, maar ik vind dat bij die verheerlijking dan ook absolute krakers van wedstrijden horen waarin Gotze het team aan de hand neemt en dat vind ik vooralsnog wel een beetje meevallen. Want dit was Nicosia he.

30 oktober 2020 om 19:20

Ik hoop voor ons dat dat dan niet in de kraker tegen Ajax is, want ik zou vrij droevig worden als hij er tegen ons 5 vrij voor de keeper zet.

Geen beste wedstrijd, want de eerste helft was gewoon niet om aan te gluren. Malen erg matig maar fijn dat hij juist degene is die scoort, ook genoten van Madueke het is nog wat wild maar die jongen komt er wel. Begin me wel af te vragen waar Schmidt mee bezig is, Madueke wisselen voor Fein terwijl je goals wil maken...

29 oktober 2020 om 23:34

Misschien was hij vermoeid. Madueke heeft erg veel loopacties gemaakt. Fein daarentegen zou ik wel vaker willen zien starten. Denk dat hij in voetballend opzicht meer kan toevoegen dan de overige middenvelders.

Geef Jorrit Hendrix een contract voor het leven. Gaat altijd voorop in de strijd en speelt in negen van de tien wedstrijden gewoon oerdegelijk. Hele nuttige speler en wat wordt hij toch onderschat door mijn medesupporters. Vandaag ook weer een ijzersterke pot afgeleverd als CV, maakt hem geen reet uit dat hij daar al jaren niet meer heeft gespeeld. Ik zie hier echt toekomst in, zelfs als iedereen fit is zie ik toch 100x liever Hendrix dan Boscagli.

29 oktober 2020 om 23:35

Daarmee doe je Boscagli wel te kort. Die vind ik dan weer beter in de opbouw. Hendrix is een nuttige 12e man.

29 oktober 2020 om 23:38

Boscagli heeft niets te zoeken bij Psv. Dat werd al duidelijk toen hij een klein jaar geleden volledig werd dolgedraaid door een 40-jarige Berry Powel van Gvvv. Komt verdedigend gewoon in alles te kort en is ook nog eens extreem traag en nonchalant. Enige wat hij heeft is een goede inspeelpass maar dat lijkt me niet het belangrijkste voor een CV.

30 oktober 2020 om 08:38

Deels mee eens. Verdedigend is hij beperkt maar als je goed op hem let heeft hij ook wel nuttige onderscheppingen. Daarnaast is zijn inspeelpass juist van belang, zodat er direct kan worden opgebouwd. Teze en Baumgartl bijvoorbeeld beheersen dat minder goed waardoor je vaker de bal verliest.

Ik heb met vandaag ontzettend gestoord aan Thomas. Buiten die laatste pass op Malen (welke ook meer geluk dan wijsheid leek) heb ik hem werkelijk bijna geen enkele bal fatsoenlijk zien spelen.

29 oktober 2020 om 23:34

Had ik ook, komt ook gewoon tekort. Is niet erg, prima om op de bank te houden vanwege zijn multi-inzetbaarheid, maar hij is eigenlijk niet goed genoeg. Werkt wel hard, maar ik zou hem verkopen voor een mooi bedrag als je een goede vervanger klaar hebt staan.

29 oktober 2020 om 23:35

Fein lijkt me wel een goede vervanger.

Heel knap op karakter gewonnen. Met alle corona gevallen en blessures blij met de 3 punten. Geen PSV fan wel gewoon petje af

Lekker gespeeld Ihattaren. Mooie actie bij de 1-2

Leuke wedstrijd en goed gespeeld. Er lopen een aantal goede spelers en Ihattaren speelde lekker, hup in ene spelen zonder te denken.

Na het zien van de goal, die opzich prachtig is. Had dit nooit een goal mogen zijn. De bal rolt weg vanuit de overtreding, en Gomez schiet gewoon. Daardoor staat de keeper nog niet opgesteld en ben je kansloos. Hoe mooi ook, de bal moet stil liggen. Dit wordt bij de plaatselijke amateurs zelf in acht genomen. Uiteindelijk is het de overwinning die telt.

Gisteravond genoten van het tandem Ihattaren - Götze. Je merkt dat Ihattaren zich een stuk comfortabeleler voelt met Götze om zich heen, gewoon blijven opstellen die 2 Schmidt! Helaas is de spelwijze die Schmidt voor ogen heeft nog ver te zoeken, en dan met name de eerste helft. 3 punten in de tas na 3 hectische dagen en terug weer naar Nederland. Simple as that.

Waar ik van het genoten gisteren is de inzet en het doorzetten. Het was allemaal nog niet enorm hoogstaand, maar er was wel verbetering te zien ten opzichte van de laatste paar wedstrijden. Uiteindelijk ging PSV ook best lekker voetballen met toch een aardig aantal grote kansen tot gevolg. Dat dan de laatste erin gaat is natuurlijk hartstikke lekker, maar er had er ook zo maar 20 minuten eerder 1 in kunnen vliegen.

Madueke is wat mij betreft Motm, maar er zijn meerdere spelers die ik vandaag erg goed vond. Uiteraard Gotze, maar ook Ihattaren, die begon weer een klein beetje van zijn skills te tonen, Sangare vond ik ook goed spelen deze keer en ook Hendrikx verdient in mijn ogen een pluim.

Ik weet dat het slechts Omonia is, maar ik ben toch zeer tevreden. De inzet en het doorzettingsvermogen dat ze vandaag toonde, dat had ik al een tijdje niet meer echt gezien. Hopelijk was dit een wedstrijd die de weg omhoog weer inzet. Het zal ook makkelijker worden denk ik als straks alle spelers weer terug zijn en er echt met een vast elftal gespeeld kan worden.

Echte wedstrijd. Iedereen wil altijd Barça- achtig voetbal zien. Maar dat zie je slechts zelden, zelfs bij Barça. Dit was vechtvoetbal en het is mooi dat PSV dit ook kan. Teze, Götze, Hendrix en Madueke gingen voorop. Maar Malen en Ihataren waren ook goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2737
2.Vitesse2514
3.PSV2315
4.Feyenoord2212
5.FC Twente1810
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MaduekeAanvaller104
D. MalenAanvaller106
E. ZahaviAanvaller61
J. PiroeAanvaller20
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper90
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

48 fans
Middenvelder, 25 jaar

In de wandelgangen

Maandag 30 november
Sadio Mané is wederom op de radar van Barcelona verschenen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren