PSV komt tegen Omonia op achterstand door wereldgoal van eigen helft

PSV is na 29 minuten spelen op achterstand gekomen in het Europa League-duel met Omonia Nicosia. Jordi Gómez tekende voor de openingstreffer, met een wereldgoal van eigen helft. Hij schoot vanaf eigen helft raak vanuit een vrije trap, nadat Jorrit Hendrix een overtreding beging. Ondanks dat de bal niet stil leek te liggen, telde het doelpunt gewoon. Inmiddels is PSV door een doelpunt van Donyell Malen weer op gelijke hoogte gekomen.

ZIEN OM TE GELOVEN! ?? PSV komt tegen Omonia Nicosia op achterstand door deze ONGELOFELIJKE vrije trap ?

Geplaatst door voetbalzone op Donderdag 29 oktober 2020

1
2

Ja klopt, had alleen nooit geteld mogen worden

Toch weer bizar dat je dit niet ziet als scheidsrechter. Ajoh ik verbaas me niet eens meer. Gelukkig wel 1-1

29 oktober 2020 om 22:43

Achja, toen psv de 1-1 scoorde tegen Ajax uit een vrije trap waar de bal nog rolde hoorde je ze ook niet. Het zit wel is mee en het zit wel is tegen.

Zeker een wereldgoal. Maar had niet goedgekeurd mogen worden. Bal rolde nog en de bal was niet op z'n plek. Tegenstander haalt er voordeel uit dus had gewoon afgekeurd moeten worden, hoe mooi die ook was.

Als je op zo’n goal gaat piepen dat de bal nog een half decimeter zou hebben gerold, dan houdt het op hoor. Heerlijk trappie toch.

29 oktober 2020 om 21:45

Ben je blind dan fz die bal rolt overduidelijk nog maakt niet uit hoeveel

29 oktober 2020 om 21:46

De regels zijn duidelijk toch?

29 oktober 2020 om 21:48

Tja als de regels zeggen dat de bal stil moet liggen dan maakt het niet uit of het een lelijke goal of wereldgoal is. Beetje dom gepiep.

Hoop dat de VAR 'klagers' vanavond mee kijken

Haha inderdaad, deze avond toont perfect aan waarom de VAR nodig is.

29 oktober 2020 om 22:55

Alsof de var altijd de juiste beslissing neemt.

29 oktober 2020 om 23:05

Niet altijd, maar deze goal was zeer zeker afgekeurd. Bij Feyenoord waren zeker 2 van de 3 penalties ook teruggedraaid. Ik had vanavond graag een VAR gezien hoor. Jij niet?

29 oktober 2020 om 21:57

Ik klaag nooit om de var. Ik klaag meer om de mensen achter de var. Maar in situatie vraag ik me af of de var de goal heeft afgekeurd. Overigens vreemd dat de Euopa League geen VAR terwijl de CL dat wel heeft. Is daar een reden voor?

PSV wordt de laatste tijd wel veel genakt door de VAR. Zowel wanneer de VAR aanwezig is als wanneer afwezig

die Mvogo staat goed opgesteld

29 oktober 2020 om 21:55

Ach hou toch op man. Geen keeper gaat bij zo'n vrije trap voor de doellijn staan. Hij had überhaupt niet eens mogen tellen.

29 oktober 2020 om 23:42

voor wat moet je sowieso zo ver voor je goal staan? zal wel weer met die onzin te maken hebben dat keepers opeens moeten mee voetballen wat tegenwoordig erg hip is

30 oktober 2020 om 08:49

Heeft niets met hip zijn te maken. Gewoon met welke situatie je wilt verdedigen. Als hij op zijn doellijn had gestaan, was de bal achter de verdediging neergegooid en had iedereen zich afgevraagd waarom Mvogo in vredesnaam op de doellijn blijft. Denkt hij dat iemand vanaf 55 meter gaat scoren ofzo?

Ik kan hem weinig kwalijk nemen. Niemand rekende op zo'n snelle vrije trap, en het had volgens de regels ook helemaal niet gemogen. Niet gek dat hij zich er niet op had ingesteld.

29 oktober 2020 om 21:56

Wanneer je op de 16 staat wanneer de bal nog ruim op de helft van de tegenstander is vind ik niet dat je kunt zeggen dat de keeper verkeerd op staat gesteld. Ik vond het een fantastische goal, maar hij had nooit mogen tellen.

De bal lag niet eens stil dus zou niet eens als goal mogen tellen en zeker niet als wereldgoal

Dat doet er natuurlijk niks aan af dat hij rolt dat het een wereldgoal is lijkt me duidelijk, of hij had mogen tellen ja dat is natuurlijk een heel ander verhaal.

Bal lag niet stil, te erg al die b scheidsrechters

Buiten het feit dat die bal niet stil lag werd de vrije trap op bijna 5 meter van de plek waar de overtreding werd gemaakt. Maar prima uitgespeelde 1-1 met een houtje touwtje elftal, gas erop nu.