Feyenoord beleeft door arbiter Srdan Jovanovic dramatische avond

Donderdag, 29 oktober 2020 om 20:44Chris Meijer

Feyenoord heeft donderdag een dramatische avond beleefd tijdens het Europa League-duel met Wolfsberger AC. De Rotterdammers gingen in de eigen Kuip met 1-4 onderuit tegen de Oostenrijkers. Scheidsrechter Srdan Jovanovic nam een hoofdrol voor zijn rekening, want de Servische leidsman deelde maar liefst drie strafschoppen in het voordeel van Wolfsberger uit. Feyenoord zakt door de nederlaag naar de laatste plaats in Groep K met één punt uit twee wedstrijden, daar CSKA Moskou en Dinamo Zagreb tegelijkertijd met 0-0 gelijkspeelden.

Trainer Dick Advocaat besloot zijn formatie om te gooien wegens de speelstijl van Wolfsberger en koos voor een 4-4-2-systeem, waarin Mark Diemers een linie zakte en Lustharel Geertruida de afwezige João Carlos Teixeira verving. De Rotterdammers kenden echter een dramatische start, want al na drie minuten stond de 0-1 op het scorebord. Eric Botteghin, die de geschorste Marcos Senesi verving, vloerde Christopher Wernitznig, waarna scheidsrechter Jovanovic de bal op de stip legde. Michael Liendl zette vanaf elf meter de openingstreffer op het scorebord.

Eric Botteghin heeft voor het eerst in zeven weken een basisplaats, maar zit er nog niet zo lekker in... ??

Geplaatst door voetbalzone op Donderdag 29 oktober 2020

Nog geen tien minuten later legde Jovanovic de bal wéér op de stip. Bart Nieuwkoop toucheerde Wernitznig, die gewillig naar de grond ging en daarvoor een strafschop kreeg. Andermaal verschalkte Liendl Feyenoord-doelman Justin Bijlow vanaf de stip: 0-2. Feyenoord had in de eerste helft moeite om tot grote kansen te komen, maar Steven Berghuis en Bryan Linssen kregen wel degelijk mogelijkheden om de Rotterdammers voor rust nog terug in de wedstrijd te brengen. Toch slaagde Feyenoord er voor het eerst sinds 25 februari 2018 (destijds tegen PSV) niet om in de eerste helft van een thuiswedstrijd minimaal één schot op doel te leveren.

Snel na rust kwam Feyenoord wél terug in de wedstrijd, toen een voorzet van invaller Luciano Narsingh voor de voeten viel van Berghuis en hij met een hard schot Wolfsberger-doelman Alexander Kofler verschalkte. Het bleek het startschot voor een hele reeks grote kansen, want Feyenoord had in de fase na de aansluitingstreffer eigenlijk op gelijke hoogte moeten komen. Linssen schoot in kansrijke positie op Kofler en Geertruida raakte vervolgens de paal. Laatstgenoemde kreeg kort daarna ook de kans om raak te koppen, maar hij schampte de bal. Nadat Linssen met het hoofd ook een vierde grote kans onbenut liet, was het aan de andere kant raak.

Feyenoord Rotterdam - Wolfsberger AC na twaalf minuten spelen... ??????

Geplaatst door voetbalzone op Donderdag 29 oktober 2020

De ingevallen Kai Stratznig kon vrij door richting Bijlow, die aanvankelijk nog redding bracht. De bal viel daarna echter voor de voeten van Liendl, die zijn derde treffer van de avond aantekende. Een dramatische avond was voor Feyenoord compleet toen Jovanovic met 66 minuten op de klok een vierde strafschop uitdeelde. Bijlow bokste de bal weg na een ogenschijnlijk onschuldig duel met Dejan Joveljic, maar maakte daarbij volgens de leidsman een overtreding. Joveljic benutte het buitenkansje zelf en bepaalde de eindstand daarmee naar later bleek op 1-4. Feyenoord slaagde er namelijk niet meer in om de Oostenrijkse defensie in het slot van het duel te verschalken.


Poll

Gaat Feyenoord overwinteren in de Europa League?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

254 reacties (laatste reactie door walrus)

Wat kan je hierover zeggen. Feyenoord speelde absoluut niet best nee. Maar de scheids beslist hier gewoon even eigenhandig de totale wedstrijd. Wat een mafketel. Dit kan ook echt alleen maar bij voetbal. Dit moet enorm frustrerend zijn voor de Feyenoord supporters. Als Nederland doen we hier slechte zaken op de coëfficiëntenlijst.

29 oktober 2020 om 20:48

Ik krijg gewoon het gevoel van AS Roma thuis weer terug. Voelen ons echt zwaar genaaid hier en de vermoedens van een omgekochte scheids zijn nog nooit zo groot geweest. Tuurlijk was het spel dramatisch, maar tegen 3 penalties kan je toch niet op voetballen. Zeker die laatste 2 worden nooit gegeven.

29 oktober 2020 om 20:53

Dit was nog erger. Ik heb nog nooit zoiets gezien. Vooral die laatste. Wat mij dan vooral irriteert is dat iedereen het maar leek te accepteren. Komop man, toon je frustratie. Laat de beelden het internet overgaan en zorg het laatste hier nog niet over gezegd is. Ook al heb je er geen klap aan, je laat je toch niet kennen man. Dit is een ongelooflijke schande.

29 oktober 2020 om 21:03

Het enige wat nog mist om het plaatje compleet te maken is een knipoog-kroaat.

29 oktober 2020 om 21:05

Daarmee helemaal eens, ze leken het als makke schaapjes te acceptere. Kom op zeg, toon wat gezonde agressie wanneer je zo wordt benadeeld. Dan komt er misschien eens wat leven in de ploeg.

29 oktober 2020 om 21:08

Ik mis de agressie al jaren als iemand een schop krijgt staat de rest er doods bij

29 oktober 2020 om 21:40

Dan had je nog 3 rode kaarten gekregen ook... het is allemaal zwak maar dit was niet de scheids om maar iets tegen te zeggen

30 oktober 2020 om 10:30

@airbags: precies, deze wedstrijd stinkt aan alle kanten

29 oktober 2020 om 20:49

Het was niet best, maar tegen zo'n scheidsrechter is het vechten tegen de bierkaai. Ik hoop dat de VAR snel zijn intrede in de EL doet.

29 oktober 2020 om 20:50

Eerst loopt.iedereen de VAR af te kraken en nu is het toch wel handig ?

29 oktober 2020 om 20:53

@Sander555, Ja bij een scheids als deze is het wel handig ja. Die moet je nooit meer laten fluiten op dit niveau.

29 oktober 2020 om 20:54

Die moet je nooit meer laten fluiten op welk niveau dan ook. Bij de amateurs bij uitwedstrijden heb ik beter scheidsrechters gezien en die deden het voor hun plezier en nieteens voor hun werk.

29 oktober 2020 om 20:56

@MessiBazoer, hij zou niet eens mogen fluiten in de 6e klasse wat mij betreft :’) Op amateurniveau lopen door dit soort scheidsrechters wedstrijden uit de hand

29 oktober 2020 om 21:02

In de 6e klasse zou je gewoon een poffert op je neus krijgen als je zo zou fluiten. Wat een clown

29 oktober 2020 om 21:10

Ja en dan wordt de club uit de competitie genomen terwijl het door de scheidsrechter escaleert.

29 oktober 2020 om 21:19

Repuiztav haha, wie zegt dat alweer? Of waar komt dat alweer vandaan? Poffert op je neus, heb ik vaak gehoord. Maar even on topic dat had die vent echt verdiend, lang geleden dat ik iemand zo slecht zag fluiten. 🙄

29 oktober 2020 om 21:26

Hansie hansie @Sulejmanii.

29 oktober 2020 om 21:32

Repuiztav hahaha, Oja dat klopt! Hansie Hansie, en kort daarna komt vaak paardenl*l voor Genee.

29 oktober 2020 om 20:49

Zag net een statistiek dat deze scheids tot nu toe in dit seizoen 14 penaltys heeft gegeven in 15 wedstrijden. Die is dus gewoon structureel aan het aankloten.

29 oktober 2020 om 20:54

@skede. Serieus? Dan vraag je je toch oprecht af waarom zo’n man aangesteld word door de UEFA

29 oktober 2020 om 20:55

Maar als dit zo is, hoe kan zo iemand dan ooit aangesteld worden om een Europese wedstrijd te fluiten. Soms vraag ik me echt af hoe dat kan.

29 oktober 2020 om 20:55

Heb je ook 'een statistiek' gezien dat sinds de invoering vd VAR er meer pingels worden gegeven?

29 oktober 2020 om 21:20

Skede die l*l de behanger is wel consequent met slecht fluiten! Je hebt er alleen niks aan als Feyenoorder.

29 oktober 2020 om 22:23

Los van of de penalties terecht zijn of niet, vind ik dat je dit als club van te voren moet weten. Dit zijn gewoon belangrijke factoren in een wedstrijd. Als je bijvoorbeeld weet dat Nijhuis fluit kan je toch een stuk fysieker verdedigen dan bij bijvoorbeeld deze man

29 oktober 2020 om 23:15

Maar dat weet de leiding van Feyenoord toch ook? Dan waarschuwe je toch je spelers, blijf uit de zestien. Druk ze naar voren.

29 oktober 2020 om 20:50

Dit is dus ook precies de reden dat de VAR een fantastische toevoeging is! Deze scheidsrechter zou gewoon geschorst moeten worden, die derde penalty ging helemaal nergens over. Zoals je al zegt is het ook nog eens nadelig voor de coëfficiëntenlijst. Kwam deze prutser toevallig uit een land dat dicht bij Nederland staat op de lijst?

29 oktober 2020 om 20:50

Ik heb die Kokcu nou weer eens 90 minuten aan het werk gezien , maar zowel bij de 0-2 als bij de 1-3 is hij echt dramatisch nonchalant.

29 oktober 2020 om 21:37

Lekker makkelijk om een speler op deze wedstrijd te beoordelen.

29 oktober 2020 om 23:17

Tja internationaal voetbal is toch iets anders dan eredivisie spelen. Dan worden er andere dingen gevraagd van spelers. Kokcu heeft daarin niet te weten overtuigen.

29 oktober 2020 om 20:50

Wedstrijd niet gezien, maar deze beelden zijn schandalig...

29 oktober 2020 om 20:53

Als die scheids ooit nog een Europese wedstrijd mag fluiten dan mag je Uefa echt opdoeken.
Uefa zou publiekelijk haar excuses moeten aanbieden omdat ze zo'n slechte scheids durven laten fluiten. Ook zou ik graag willen zien dat de scheids na de wedstrijd even met zn neus op de feiten wordt gedrukt door de journalisten , een interview met de beelden erbij en vragen waar zijn optreden op sloeg.

29 oktober 2020 om 20:59

@Vegitosan normaal hoeft van mij een scheids niet geïnterviewd te worden, maar ik ben nu ook zeer geïnteresseerd wat hij er nu over te zeggen heeft. Voor het leven schorsen die gek

29 oktober 2020 om 21:02

Nee van mij ook niet normaal gesproken idd , maar zo'n slecht optreden heb ik volgens mij nog nooit gezien. Als ik scheids zou zijn dan zou ik oprecht zelf bij Uefa aankloppen en aangeven dat je tijdelijk niet beschikbaar bent om Europese wedstrijden te fluiten , ik zou me echt kapot schamen.

29 oktober 2020 om 20:58

Ach hou toch op. Feyenoord moet vooral naar zichzelf kijken. Dit Wolfsberger moet je na die eerste twee penals alsnog overklassen met 4-2. Je schiet er zelf gewoon te weinig in.

29 oktober 2020 om 21:06

Met zo'n scheids knakt een gehavende ploeg zonder vorm gewoon. 3 onterechte penals en een goal na een charge op de keeper terwijl hij aan de andere kant niet gegeven wordt...

30 oktober 2020 om 08:36

Dat het in de eerste helft daardoor geknakt is, ok. Maar in de tweede helft moet je dat gewoon corrigeren.Je bent verdorie prof, geen amateur die voetbalt voor de leuk.

Iedereen zal beamen dat de scheidsrechter de wedstrijd heeft bepaald. Al was de 1e penalty imo gewoon eentje die je kan geven. 2e en de 3e slaan werkelijk waar he-le-maal nergens op! Maar ook een kritische noot naar Feyenoord zelf. Dit was echt niet normaal slecht, geen beleving niks. Feyenoord zette 1 keer aan, dat was na de 1-2 en toen kon Linssen meteen 2x scoren, daar hebben ze het zelf laten liggen. Linssen absolute miskoop, niet verwacht maar wel waar.

29 oktober 2020 om 20:47

1 makkelijk gegeven en twee onterecht. Feyenoord heeft dit aan Zichzelf te danken hoor. Maar wtf

29 oktober 2020 om 20:50

Nou op deze manier kan je niet meer zeggen dat je het alleen aan jezelf te danken hebt. Maar om beter te worden moet je wel kijken naar wat je zelf niet goed doet, en dat was vandaag inderdaad ook genoeg. Met name Linssen moet scoren gewoon. Als het gelijk wordt in die fase heb je de tegenstander op de knieën. Nu zit je zelf op de knieën met de kont omhoog voor de scheids.

29 oktober 2020 om 20:50

Veelal kinderlijk verdedigd waardoor die situaties ontstaan... ongelooflijk frustrerend

29 oktober 2020 om 20:51

Dit neigt echt naar matchfixing. Meen ik oprecht, deed me enorm denken aan die clown toen bij Feyenoord-Roma. Is nu een uitstekende scheids overigens. Maar wat moet een Bijlow in godsnaam anders doen bij die penalty? Wat een clown..

29 oktober 2020 om 20:53

Heb oprecht nog nooit zo sterk het gevoel gehad dat een scheids omgekocht is als bij deze pot. Dit is zo ongekend bizar.

29 oktober 2020 om 21:04

Leidsehood Dit overkomt Feyenoord gewoon te vaak. Rare wedstrijden. Er zit iets heel fout in onze clubcultuur waardoor er wordt gespeeld met angst en zonder fatsoenlijke spelopvatting. Feyenoord is al decennia op zoek naar een filosofie. Nou ja. De supporters dan. De clubleiding is oerconservatief. Er wordt geen risico genomen, er wordt geen beleid uitgestippeld en er is geen daadkracht. Daarom is er geen stadion, geen jong Feyenoord in de Jupiter league en speelt het eerste al heel lang zonder gedachte. Er wordt nooit een trainer met visie gehaald. Terwijl het dortmund/Liverpool voetbal uitstekend bij de club zou passen. Heel heel jammer. Maar dit alles is geen toeval meer.

29 oktober 2020 om 21:08

Kan mij ook in het verleden een Nlse club herinneren in een poule met Lyon en Zagreb. Verder was de scheids wel erg gretig met het wijzen naar de stip bij de 2e en 3e pingel. Geen twijfel, niks. Hoe dan ook, deze wedstrijd zal ik niet snel vergeten.

29 oktober 2020 om 21:23

Gluub heb je het over ons? Met die knipoog Kroaat toentertijd? Zit toch een patroon in, ik zeg niet dat we altijd worden genaaid als Nederlandse clubs maar wel regelmatig.

29 oktober 2020 om 21:28

Heb toch het gevoel dat Feyenoord er slecht op staat bij de uefa. Sinds Nice(?) zeg maar...

29 oktober 2020 om 21:32

Sulej, ja daar doelde ik zeker op. Dat was ook echt bezopen destijds. Kan wellicht nog niet objectief zijn, maar dit lijkt in het zelfde straatje te vallen haha.

29 oktober 2020 om 21:38

Gluub, net als een andere Ajacied was zelfs ik boos. Ik ben denk ik op Europees gebied misschien te natiolistisch! In Europa hoop ik dat iedere Nederlandse club wint, hoe zal mij een zorg zijn. Dan hoeven we echt niet objectief te zijn, en ja die potjes waren idd bezopen en schandalig! Maar tegen 12 man voetballen is vechten tegen de bierkaai.

29 oktober 2020 om 21:38

Nancy inderdaad, feye.

29 oktober 2020 om 21:47

Klopt. Ik ook altijd hoor betreffende Nederlandse clubs in Europa. Hoop altijd dat ze winnen. Hoe hoger we staan in de ranglijsten, hoe meer plekken, hoe meer geld, hoe leuker de comp wordt und so weiter.

29 oktober 2020 om 22:13

Juist Gluub, dat is het mooie van dit systeem dat iedereen profiteert. Hopen dat we allemaal nog wat wonderen gaan verrichten in Europa, en dat we al onze clubs doorgaan.

29 oktober 2020 om 20:50

Linssen grootste schande die ik heb mee gemaakt. Doet zn best maar kan er geen klote van bij feyenoord. Zijn missers kosten je gewoon punten. Daarnaast als de scheids zo dramatisch fluit en ook nog geen penal mee krijgt (kokcu werd geveegd) dan is het als speler heel moeilijk om nog goed te voetballen hoor.

29 oktober 2020 om 20:50

Linssen is geen spits dus reken hem daar dan ook niet op af. Feyenoord mist zn 3 spitsen, doet me denken aan de champions league campagne onder Gio toen ze 6 verdedigers misten. Nu ben je een bokser die niet uit kan delen. Dan krijgt je verdediging het zelf zwaarder. Het voetbal is ruk, maar het echte probleem ligt bij het ontbreken van een (daadkrachtige) spits.

29 oktober 2020 om 20:51

Ook als hij linksbuiten zou staan mag je noet zoveel missen !

29 oktober 2020 om 20:55

Spits of geen spits, minimaal 2 kansen moesten er absoluut in vandaag. Daar mag hij absoluut op afgerekend worden.

29 oktober 2020 om 21:24

Voor mij mag je Linssen het missen van kansen zeker aanrekenen hoor, maar de stelling dat linssen er geen klote van kan terwijl hij dus op een plek moet spelen waar hij nooit speelt (en hij de fysieke eigenschappen niet voor heeft) vind ik onzin

29 oktober 2020 om 21:28

Dat is inderdaad een ander verhaal.

29 oktober 2020 om 20:51

Ook wel een grote fout van Advocaat om met Botteghin te starten en om Diemers op linksbuiten te zetten. Met deze opstelling ben je verdedigend kwetsbaar en aanvallend stel je niks voor. Berghuis wordt aan zijn lot over gelaten. Linssen is geen spits

29 oktober 2020 om 21:07

Waarom laat ie jeugd niet spelen...die Azarkan op de flanken is 10x beter dan Diemers of Linssen

29 oktober 2020 om 21:13

Ja of Malacia back en Haps door...of, nooit gedacht dat ik het zou zeggen, zelfs Narsingh. Door het gebrek aan snelheid voorin zijn we totaal ongevaarlijk en aangezien Dick zo ver wil inzakken kan Nieuwkoop op rechts het ook niet belopen om Berghis te ondersteunen

29 oktober 2020 om 21:21

@JeroenF222 Met alle respect, Feyenoord speelde 4-4-2 met een ruit op het middenveld dus Diemers speelde niet linksbuiten. Dus juist door zich aan te passen maakte Advocaat deze opstelling. Opstelling maakt trouwens weinig uit als je een schreeuwend tekort aan kwaliteit hebt....

29 oktober 2020 om 21:21

Precies armando jij snapt het. Dick helaas niet. Kan daar echt kwaad over worden. Die Azarkan zal natuurlijk niet alle problemen oplossen maar die heeft tenminste snelheid, diepte en passeeractie. Ik snap er echt helemaal niks van. En anders Malacia en Haps op links.

29 oktober 2020 om 21:26

Diemers stond amper centraal en kwam op linksbuiten uit. Werd later naar het middenveld verplaatst, maar eerder was het in de praktijk vrijwel gelijk aan de vorige verdedigen. Ook belabberd en zonder snelheid

29 oktober 2020 om 22:53

Misschien moet je nog even de wedstrijd terugkijken.

29 oktober 2020 om 20:51

Zeker, in die 10 minuten na rust had ik nog een klein beetje hoop dat het anders kon. Twee spook penalties gegeven en als Feyenoord er een verdient via Kokcu krijgen ze er geen. Wel helemaal met je eens dat Feyenoord het zelf verpest heeft. Zit echt vol frustratie nu.

29 oktober 2020 om 21:02

Feyenoord mist 5 basisspelers. Dat kunnen ze in Rotterdam gewoon niet opvangen. Als je dan ook nog 2 onterechte en 1 dubieuze penalty’s tegen krijgt is het gewoon klaar.

29 oktober 2020 om 21:17

En bij die 3e goal wordt er doorgelopen op bijlow terwijl die aanvaller de bal niet raakt. Daar kan je ook gewoon voor fluiten.

Crisis in Rotterdam? Ik denk het niet. Laten we hopen dat ze snel weer gaan winnen. En de scheidsrechter? Die mag zich wel even melden en zijn eigen beslissingen terugkijken want echt goed was hij niet.

29 oktober 2020 om 20:49

Zou toch denken dat zo'n kerel in de rust de beelden terug kijkt, om dan die 3e nog te geven, dan zou je bijna denken dat er meer speelt dan enkel onkunde.

29 oktober 2020 om 20:51

Tja blijkbaar niet. Zou bijna denken dat de Uefa nog een appeltje te schillen heeft met Feyenoord ivm wangedrag fans maar dat zal toch niet? Tevens het team was aanvallend zo enorm slecht. Hoop op verbetering

29 oktober 2020 om 20:57

Dat was thuis tegen AS Roma al vereffend had ik gehoopt

29 oktober 2020 om 21:12

@Prem: haha crisis, die term gebruikte de commentator ook(geen prettige verslaggever overigens). Ik denk ook niet aan een crisis, dit is gewoon het niveau van Fey als we niet in vorm zijn. Pijnlijk maar waar. Vond Advocaat tactisch ook niet sterk vanavond trouwens.

29 oktober 2020 om 21:19

Ja bij de uefa staan we er niet goed op, maar de Oostenrijkse voetbalbond zal toch ook wel wat geld over hebben voor wat punten denk ik. De penal tegen cska was ook al dubieus, dat is 3 onterechte en 1 makkelijk gegeven penals en 2 wedstrijden

29 oktober 2020 om 20:59

Crisis? Ik denk het wel. Wel zo lang Advocaat blijft kutten met zn belachelijke opstelling. Wat denk je te bereiken met zo'n opstelling? Je speelt zonder linksbuiten , met een kabouter in de spits die niet eens een skippybal zou raken en een middenveld zonder organisatie.

29 oktober 2020 om 21:08

Ze missen ook 4 of 5 basisspelers he Vegitosan

29 oktober 2020 om 21:17

En een middenveld zonder creativiteit en Berghuis op een eiland. Botteghin ook nooit meer opstellen, anders moet je wel inzakken

29 oktober 2020 om 22:08

Prem , dat snap ik maar dan nog zijn er tig andere alternatieven op de linksbuiten positie. Haps , Azarkan , Conteh , Texeira , Narsingh , Linssen .. absoluut geen fan van de laatste twee genoemde maar zelfs zij zijn beter dan Diemers op linksbuiten.
Je hebt geen enkele spits in de selectie , ipv dat je iemand vanuit de jeugd doorschuift , Bannis dus , die blijkbaar best wat talent heeft (ik volg de jeugd niet echt dus kan niet oordelen) , zet je kabouter Linssen daar neer, dan ben je echt op je achterhoofd gevallen.
En als je geen fatsoenlijke spits hebt dan moet je zeker geen 433 gaan spelen. Bedenk maar een tactiek waarbij de aanvallende middenvelders regelmatig de 16 in duiken en de ballen vanaf de flank ontvangen. Dus een Texeira en Berghuis die moeten scoren , een Narsingh en Conteh die de ballen vanaf de flanken bedienen.als je wilt winnen in het voetbal dan moet je kunnen schaken.

29 oktober 2020 om 23:39

Je hebt niet veel beter...

Voor de eerste keer in m’n leven boos geworden bij een wedstrijd van Feyenoord. Wat een ongelooflijk schandalige vertoning van die scheidsrechter. Feyenoord heeft echt niet goed gespeeld maar drie onterechte penalties en er zelf één niet krijgen waar dat wel had gemoeten? Ik verdenk serieus matchfixing op deze pot of de scheids die centjes heeft gekregen. De UEFA moet per direct nog VAR regelen voor de volgende wedstrijden in de EL, ze nemen hun eigen toernooi niet serieus. Vind het flauw maar zeg het toch, Bijlow zeer matig bij de 1-3, enige moment dat ie er echt moest staan. Linssen out, dat kan niet bij Feyenoord. Enige positieve is de 0-0 uitslag in Moskou zodat ze zicht houden op overwintering.

29 oktober 2020 om 20:50

Ik ben al eens eerder boos geworden tijdens een wedstrijd van Feyenoord. Toen ze met 6-2 van ons wonnen. Desalniettemin schandalig wat die scheids heeft geflikt vandaag. Wat een idioot.

29 oktober 2020 om 20:52

Bijlow heeft de bal gewoon bij de 3-1 Alleen is de rest niet scherp. De verdedigers moeten er op vliegen.

29 oktober 2020 om 21:46

Bijlow moet hem klem hebben als hij zo uitkomt, was echt wel een fout. Maar dat er fouten van verdedigers aan ten grondslag lagen, is ook waar. Is een avond om snel te vergeten.

29 oktober 2020 om 20:53

Hoe was bijlow matig? In eerste instantie blokt hij hem en word vol op zijn knie getrapt, daardoor niet op tijd bij de 2de bal.

29 oktober 2020 om 20:54

De 3-1 is toch ook schandalig? Hij raakt de bal niet en schopt de knieschijf van bijlow bijna achter z'n rug. Normale scheidsrechter fluit gewoon af voor een overtreding.

29 oktober 2020 om 20:56

Eerlijk van je, jij bent objectief! Bij Ajax zou ik ook balen, als ze zo oneerlijk zouden verliezen, want dit is gewoon vals spelen, en daar heb ik echt een hekel aan!!!

29 oktober 2020 om 21:00

complimenten voor berghuis, laat zivh niet meeslepen door emoties maar analyseert nuchter. Feyenoord geeft teveel aanleiding op de 3e na. Voorzie jij nog echt overwintering nu ze 2x moskou krijgen??

29 oktober 2020 om 21:21

Die aanvaller loopt door op bijlow zonder dat hij de bal raakt, daar kan je als keeper niet heel veel aan doen imo

29 oktober 2020 om 22:06

Dat is nadat Bijlow z’n lichaam dusdanig wegdraait voor de inkomende spelers en bal dat hij geen poging doet om de bal op te pikken. Is gewoon niet goed gekeept en zo heeft hij het ook echt geleerd op de training. Verder is het natuurlijk niet zijn schuld dat Feyenoord niet wint, maar dat soort momenten mogen best worden uitgelicht want ze de volgende keer het verschil wel maken.

Hoe slecht het ook toegepast wordt op dit moment, het blijkt toch dat het nog altijd beter is om wél een VAR te hebben. Deze beslissingen zou ik helemaal gek van worden als ik Feyenoord supporter was. Zeker de derde penalty is echt een van de meest schandalige penalty’s die ik in tijden heb gezien.

29 oktober 2020 om 20:49

Mag wel een zak geld richting Rotterdam om dit verlies te compenseren. Europees misschien wel uitgeschakeld straks door zo’n mafklapper. Schande dat er geen VAR aanwezig is bij het 2e grootste hoofdtoernooi van de wereld.

29 oktober 2020 om 20:53

Misschien kunnen we daar een nieuwe spits van kopen. VAR is idd een gemis, alhoewel nog de vraag of deze beste man zou luisteren naar de man achter het schermpje

29 oktober 2020 om 20:56

Vind de 2e penalty schandaliger , wordt niet eens geraakt.

tja, dit soort arbitrale fouten gaan clubs echt een volgende ronde kosten want hoe is het toch in hemelsnaam mogelijk dat er in de europa league nog steeds geen VAR is?!🙄.

29 oktober 2020 om 20:48

Ik vind het ook een onbegrijpelijke beslissing van de Uefa, want door alleen in de CL groepsfase de VAR toe te passen devalueer je je eigen competitie toch ontzettend?

29 oktober 2020 om 20:57

Ik klaag niet over de VAR hoor, het is een fantastisch systeem wat heel mooi laat zien hoeveel waardeloze scheidsrechter er de afgelopen jaren op de Europese velden hebben rondgelopen. Het wordt echter niet goed gebruikt, maar dat zal in de toekomst wel beter worden vanaf de generatie scheidsrechters die omgang met de VAR vanuit de opleiding al hebben meegekregen.

29 oktober 2020 om 21:25

De manier hoe de var is toegepast is niet juist, kijk bujvoorbeeld naar de toepassing bij het hockey en leer daarvan. Verder ben ik zeker niet negatief over het toepassen van hulpmiddelen als er zo veel belangen en geld in een sport rond gaan

Feyenoord tegen Uefa vanavond. VAR we need you!

Feyenoord was slecht, maar dit was de meest belachelijke scheidsrechter die ik ooit heb gezien. Onvoorstelbaar.

Ik krijg flashbacks naar Øvrebø, Chelsea - Barça in 2009. Dit is matchfixing, geen twijfel mogelijk. Ik ga er vanuit dat deze Serviër nooit meer een professionele wedstrijd zal fluiten. Voor het leven schorsen. Schandalig.

29 oktober 2020 om 21:26

Ik ga er vanuit dat de beste man een 3 dubbele bonus krijgt, maar misschien is dat een combinatie van emotie en het vertrouwen in de uefa

Ik kan me niet herinneren dat ik me ooit zo benadeeld heb gevoeld bij een wedstrijd van Feyenoord. Ik kan het nog steeds niet geloven...

29 oktober 2020 om 20:49

Ik voel me nog meer benadeeld dan tegen Roma met Turpin.. en ik dacht dat dat niet erger kon

29 oktober 2020 om 20:57

Het was zo slap. Heel typisch dat ook helemaal niemand tegen die scheids in ging. Het wordt allemaal maar geaccepteerd. Dit team heeft ook een mentaliteit van niks. Die scheids zouden ze nooit meer een wedstrijd mogen geven

29 oktober 2020 om 21:32

Alleen Haps liet wat merken maar ho maar dat onze aanvoerder een uitbrander brengt aan de scheids.

29 oktober 2020 om 22:12

Haps is een van de spelers aan wie je de 3e goal mag toerekenen, die wandelde terug na balverlies. Ik neem hem het verlies niet kwalijk , want Haps moet al weken lang de gehele linkerflank in zn eentje belopen, Dick weigert namelijk om een linksbutien op te stellen. Seniele dwaas.

Deze 'scheidsrechter' was omgekocht, wat een onrecht zeg. 🙄 Edit: Heel veel respect en waardering voor Berghuis (En niet zo lang geleden was ik anti-Berghuis😅) , ik heb zojuist zijn interview gezien! Als je na zo een partij, nog in staat bent om zo groots en rationeel te reageren dan ben je echt een ware aanvoerder. Ik vond zelfs dat hij iets te streng was, Feyenoord was niet geweldig maar die 'scheidsrechter' was een clown in een uefa pakkie. Ik denk dat het met het legioen niet zo was gelopen, nu zien alle clubs ook meer dan ooit hoe belangrijk supporters in het stadion wel niet zijn. Maar helaas is het niet anders door de tijd waar we nu in leven! Kop op Feyenoorders... 💪🏾

Wauw wat heb ik gezien vandaag zeg. Dubbel hard genaaid worden dan Ajax toen tegen Chelsea, kan dat? Nou jazeker, mede mogelijk gemaakt door Srdan Jovanovic. Een schandalig vertoning, mag wel even goed geschorst worden. En nee Feye was niet goes maar wel beter dan Wac. De scheids verpest deze match compleet met lachwekkende handelingen. Absurd. Ik wil ook geen geklaag meer horen over de Var na vandaag! De Var is niet perfect maar wel noodzakelijk, zag je vandaag weer eens!

29 oktober 2020 om 21:01

Denk eerlijk gezegd dat je die naaiacties niet met elkaar moet vergelijken. Want Ajax stond 2-4 voor en speelde vol voor de nummer 1 positie in de poule. Maar het blijft typisch dat zulks wel vaak bij Nederlandse clubs gebeurt.

29 oktober 2020 om 21:14

1-4. De 2-4 was al buitenspel.

29 oktober 2020 om 21:16

Grotendeels toch wel. Bedoel ja Ajax was toen zelf erg goed en scoorde zijn goals en Feyenoord zeker niet. Maar Ajax kreeg daarna wel 3 goals om de oren door die drama scheids, weliswaar op een andere manier uit voortkomend maar toch.

Dickie... Dit gaat niet lekker. Al met al totale kut formatie in de eerste helft, en een scheidsrechter die opgehaald is uit de bakker Bart

Ik heb als Ajacied vaak gehoord dat klagen over de arbitrage een zwaktebod is. Zelfs na het schandaal in het tweeluik tegen Chelsea. Maar als Ajacied voel ik de neiging om nu te klagen over de werkelijk waar schandalige arbitrage bij Feyenoord vandaag. De eerste strafschop was terecht, maar de andere twee waren niet eens discutabel maar ronduit schandalig. Echt schandalig! En dan nog een discutabel moment waar je misschien een penalty moet hebben. Los daarvan is de prestatie van Feyenoord ook schandalig. Op vijf minuten na heb je tegen de nummer 10 van Oostenrijk tranentrekkend slecht gespeeld. De Oostenrijkse competitie telt 12 clubs en tegen de nummer 10 speel je gewoon een lange tijd zo bizar en ontiegelijk slecht. Een joke voor het Nederlandse clubvoetbal. Erg jammer, je hoopt op de coefficientenpunten.

Achja het was drama. Penalty 1 was heel dom en terecht penalty 2 was er geen maar op snelheid kan een scheids dat verkeerd zien. Penalty 3 sloeg nergens op maar ach feyenoord heeft het aan zichzelf te danken

Senesi, Teixeira, Fer, Sinisterra, Jorgenson, Bozenik. tis gewoon teveel om te missen. en god ik kan wel janken als ik die lege kuip zie. moet je voorstellen wat er gebeurt was bij de snelle tegengoal of die bizarre pingels, onze jongens zouden naar voren geschreeuwd worden niet normaal. we hadden hier nooit recht op een overwinning natuurlijk maar die scheids BI-ZAR. die eerste pingel discutabel maar oke zou je nog kunnen geven, maar de 3de een vooral die 2de pingel geef je natuurlijk nooit.

Wat een trieste avond, met de rampzalige scheidsrechter als absoluut dieptepunt. Blijkt ook maar dat de enige Feyenoorder met een ziel voor het spelletje Dick Advocaat is. Geen enkele speler die z'n niveau haalde en blijkbaar lukt het slechts om 10 minuten goed te spelen waarbij een kans afmaken voor een andere speler dan Berghuis te moeilijk is. Enige wat top is aan Feyenoord op dit moment is de trainer en het publiek. Verder een trieste bedoeling.

29 oktober 2020 om 21:15

Dick mag anders ook wel eens zelf in de spiegel gaan kijken. En maar afgeven op onze jeugdspelers maar wel die totale miskopen van een Linssen en Diemers krediet geven, om gek van te worden.

29 oktober 2020 om 21:25

Precies! Ik miste passie en inzet. Ik zou helemaal gek worden met zo'n scheids maar dat moet dan omzetten in (goede) agressie in t veld. Maar nee hoor slappe handel was het! Maar Dick mag zeker in de spiegel kijken. Waar is Azarkan in dit verhaal? Jongen met snelheid, actie en diepgang. Dick met zn statische opstelling. Word er gek van!

29 oktober 2020 om 21:28

Orgullo ik vind Diemers ook niet echt wat een topclub als Feyenoord moet nastreven, maar die heeft nog wel enkele keren zijn steentje bijgedragen. Linssen ben ik het mee eens, die lijkt de druk en het niveau niet aan te kunnen. En het meest bizarre is dat ik het eerder, andersom had verwacht dus zo zie je maar weer. 🤦🏾‍♂️

Ronduit belachelijk. Ik vond de 1e pingel al twijfelachtig, die andere twee volledig onterecht. Net in een fase waarin feyenoord aan het terugkrabbelen was. Mag hopen dat ie z'n laatste wedstrijd gefloten heeft

Feyenoord fan ben je niet voor je plezier...

29 oktober 2020 om 21:00

Hoewel ik dit altijd zo'n krankzinnig kansloze opmerking vind ben je op een avond als deze niet eens voetbalfan voor je plezier

Waarom kunnen NL ploegen nou nooit gewoon eens een goede wedstrijd op de mat leggen tegen een ploeg uit Oostenrijk, of een ander land dat ons bedreigt op de coefficientenlijst? Altijd hetzelfde.

29 oktober 2020 om 21:29

Buitenspelgoal ik mis de nuance, die Rotterdammers moesten tegen 12 man voetballen! Maar helaas zit het ons Europees om wat voor reden dan ook vaak tegen. 😩

Wat een malloot die scheids. Erg dubieuze beslissingen. Feyenoord speelde dramatisch, maar uiteinelijk meer kansen gecreëerd dan de Oostenrijkers. Dan is het toch wel zuur met zulke cijfers te verliezen.

Geen woorden voor. Het is vaak niet om aan te zien, maar dan wordt ernog resultaat geboekt. Laatste weken is daar ook weinig spraken van. Laat ik de scheidsrechter maar niet uitlichten, die was minstens net zo slecht als het niveau van de wedstrijd.

Wetende dat Feyenoord in Europa nooit een uitwedstrijd wint, ben je nu al praktisch uitgeschakeld. Dramatische scheids vandaag. 1e penalty terecht, maar de 2e en 3e waren een lachertje en op 1-2 had je er zelf 1 moeten krijgen. 10 minuten goed gespeeld Feyenoord en toen kwamen er kansen en speelde je ze helemaal stuk. Daarbuiten hebben ze er helemaal niks van gebakken.

Wanprestatie feyenoord? Ja eigenlijk wel maar grotendeels verpest door een, het is inmiddels 100x gezegd, verschrikkelijke scheids! Matchfixing bestaat en gebeurt gewoon maar dit was zo opzichtig. Lekker europees voetbal avondje verpest door zo een flierefluiter!

Wat een bizarre avond. Feyenoord zoals verwacht dramatisch, amper kansen creeren. De manier waarop de laatste twee penalties gegeven worden is absurd. Maar daar mag je je niet achter verschuilen. Feyenoord is zeer matig ze missen op alle vlakken kwaliteit.

3 onterechte penalty's en een goal waar Bijlow door midden getrapt wordt. Tsja volgens mij snap je dit spel dan niet scheids

Ik denk dat iedereen zich bij Feyenoord nu voelt zoals elke Ajax supporter zich vorig jaar voelde na Chelsea Ajax met die schandalige Italiaan Rocchi. Zo opzichtig genaaid worden en het totale machteloze gevoel dat je er niks tegen in kan brengen. Het wordt hoog tijd dat er tegen dit soort scheidsrechters die zo opzichtig een wedstrijd beïnvloeden een onderzoek wordt ingesteld.

29 oktober 2020 om 20:59

Nee, toch valt het wel mee. Jullie spelen meestal nog een fatsoenlijke pot. Bij dit Feyenoord heb ik het idee dat ik zelf zo aan kan sluiten en heb ik eigenlijk vooral medelijden met Berghuis, Haps en Bijlow. Wat een amateurs om hun heen zeg

29 oktober 2020 om 21:08

Eindelijk zijn we eens gelijkwaardig ergens in!!

Feyenoord heel slecht, scheidsrechter dramatisch.

Schandalige scheidsrechter! Maar wat een schandalige slechte ploeg heeft Feyenoord. Diemers, Linssen, Botteghin, Nieuwkoop, Toornstra meteen wegdoen. Pure middelmaat! Te triest voor woorden!

Ja, de scheidsrechter was waardeloos en dit verdient wat mij betreft wel een onderzoekje van de instanties, maar Feyenoord heeft hier toch ook absoluut gefaald. Dit is gewoon een ploeg waar je, ondanks 4 tegengoals, 5-6 keer tegen moet kunnen scoren. Ik roep het al een tijdje, maar wat mij betreft mag Advocaat er zo snel mogelijk uit.

6 gespeeld, 1 gewonnen, 2 gelijk, 3 verloren... tot zover de NL ploegen in Europa.

Feyenoord echt superslecht zoals de afgelopen wedstrijden. Maar deze scheidsrechter kon echt niet, gaf echt overal penalty’s voor. Ik kan me voorstellen dat je dan als speler er ook niet meer lekker in komt. Die man verneukt de hele wedstrijd, wat een clown

Het feit dat er geen VAR is in de groepsfase van de EL zegt wel genoeg over hoe serieus UEFA de EL neemt...

Scheids kan de rest van zijn leven gratis op vakantie na Oostenrijk. Wat een vent zeg. Feyenoord was ook niet best maar die scheids verprutst de wedstrijd. Zeker die derde was een lachertje.

Mensen die de wedstrijd niet hebben gezien, begin alsjeblieft niet... Ja feyenoord is afgedroogd, ja Feyenoord speelde matig, maar hier was niet tegen op te spelen. Als je na 12 min 0-2 achter staat, en zwaar onterecht, ben je de overige 78 min alleen maar bezig met je zelfbeheersing.. Er had 1 pingel gegeven mogen worden, en dat was voor Feyenoord.. 1-1 had een terechte uitslag geweest..

29 oktober 2020 om 22:35

1-1 terecht? Wolfsburger heeft geen 1 kans gecreëerd, alleen 4 doelpunten kado gekregen. Feyenoord had er zelf.minimaal 4 moeten maken.

Man man wat een drama scheids. Al ben ik ook wel geschrokken van het niveau bij Feyenoord. Kokcu wederom zo ontzettend slecht, Bijlow matig, Diemers en Linssen... Hopen dat Fer, Sinistera en Texeira er snel weer bij zijn.

Complot van UEFA om de var te promoten denk ik. Die derde is oprecht de slechtste beslissing van een scheids die ik ooit heb gezien. Inclusief amateurvoetbal.

Nog nooit maar ook nooit gezien dat een keeper voor het wegboksen van de bal een penalty tegen krijgt. Echt een schande. Na 0-2 met zulke makkelijke penalty's, kun je ook weinig meer klaarspelen. Hoewel ik mn club zelf echt lusteloos vond spelen, ook amper tegen de scheids in gaan. Slappe zooi! Ben er kapot van.

Ongekend wat heb ik gezien vandaag zeg. Dubbel hard genaaid worden dan Ajax toen tegen Chelsea, kan dat? Nou jazeker, mede mogelijk gemaakt door Srdan Jovanovic. Een schandalig vertoning, mag wel even goed geschorst worden. En nee Feye was niet goes maar wel beter dan Wac. De scheids verpest deze match compleet met lachwekkende handelingen. Absurd. Ik wil ook geen geklaag meer horen over de Var na vandaag! De Var is niet perfect maar wel noodzakelijk, zag je vandaag weer eens.

29 oktober 2020 om 21:07

Feyenoord was helemaal niet beter dan WAC op 10 minuten na. Ook met VAR had Feyenoord na 5 minuten achter gestaan en een hele moeilijke avond gehad. Maar daar ga je in doorgeslagen frustratie alsof de wereld is vergaan aan voorbij. Scheids was heel slecht, dat lijkt mij duidelijk, maar ook dit soort wedstrijden zijn uitzonderingen en met die VAR is het ook maar een loterij hoor. Afgelopen dinsdag kreeg Ajax ook een penalty met VAR waarvan je je kunt afvragen waarom die niet is teruggedraaid. Kortom VAR geeft 0 garantie op wat dan ook. Ook ga jij compleet voorbij aan de wanprestatie van Feyenoord. Die ontstegen het niveau van de dramatische scheidsrechter ook niet echt.

29 oktober 2020 om 21:14

Nou vind ik niet. Je kan dan nog wel kalm je reactie plaatsen maar na zo'n wanprestatie van de scheids is het moeilijk tegen voetballen. Bedoel heb je wel gekeken? Of heb je wel gezien hoe Feyenoord uit de kleedkamer pauze kwam. Gretig en aanvallend maar dan komt de scheids weer even ingrijpen met zijn absurde keuzes. Kom nou, Feyenoord was over de hele wedstrijd gewoon beter, niet goed maar wel beter. Hadden ze meer strijdt en slimmer moeten spelen? Ja maar dan nog. En had Linssen die kans moeten maken, ja maar dan nog. Tegen zulke arbitrale dwalingen valt niet tegen te voetballen. Absoluut onmogelijk.

29 oktober 2020 om 21:28

Ja, ik heb gekeken, had jij ook moeten doen. Feyenoord was voor rust niks beter en stond terecht achter. Want tegen die ene terechte penalty na 5 minuten konden ze ook niks tegenover zetten. Zonder rustsignaal en de omzettingen daar hadden ze tot kerst kunnen doorspelen zonder te scoren. Van de 50e tot de 60e minuut speelde Feyenoord de Oostenrijkers helemaal weg en kregen ze kans op kans, waar vooral Linssen meer mee had moeten doen. Daarna laten ze zichzelf bij die 1-3 weer de kaas van het brood eten. Dat kun je Feyenoord gewoon zelf verwijten. Na die 1-3 was het helemaal klaar. Kortom maximaal 10 minuten was Feyenoord beter, voor de rest leek het nergens op en waren ze in niks overtuigender dan de Oostenrijkers.

Hahaha wtf is dit joh. Wat een ongelooflijke domper voor het Nederlandse voetbal. Zal de samenvatting kijken, maar het is bizar dat je van zulke ploegen uberhaupt verliest.

Twee van de drie penalties waren niks. Berghuis is nu wel heel eerlijk over het spel van z'n team. Toch vind ik dat de scheids echt fouten maakt die niet kunnen.

29 oktober 2020 om 21:05

Ik luisterde naar Berghuis en hij reageerde heel volwassen. Respect.

Die Srdjan Jovanović heb ik ook nog nooit een fatsoenlijke wedstrijd zien fluiten.

Linssen, verrekte koekwaus! Man lever je contract in en ga biljarten ofzo! Hoeveel kansen heeft hij in drie wedstrijden wel niet verprutst? Dan maar Bannis voortaan. Wat een instelling hebben de spelers ook. Bah, wat zijn we slecht. Scheids is bijzaak. Je bent Feyenoord en je moet winnen. Wolfsberger moet niet eens in de buurt komen om een penalty te kunnen krijgen. Heeft Dick de ploeg nog wel in de tang? Magie lijkt weg.

Die eerste penal kun je nog best geven. De rest is lachwekkend. Geen killers aan Feyenoord’s kant, en dat nekt je. Met name Linssen had er wel een paar in kunnen prikken. Liendl gewoon 3, dat is 3 keer zoveel als in het shirt van Twente. Waanzin.

Wellicht maar goed dat er geen publiek was, want dat was ook weer gelijk de laatste geweest voor een tijdje. Man, wat een ongelooflijk schandalig optreden van deze scheids. En ja, Feyenoord was slecht.

Hoezo door de arbiter? Wat was dit armoedig zeg. 1 fatsoenlijke aanval gecreëerd. Stroop die mouwen nou eens op en geef gvd eens gas! Ga tenminste strijdend ten onder, zijn net een stel wijven met mekaar.

Hoe is het toch mogelijk dat er in heel Rotterdam geen voetbal talenten zijn die beter kunnen voetballen dan een aantal middelmatige duur betaalde profs die we wekelijks zien meedoen bij feyenoord?

29 oktober 2020 om 21:04

Heeft ook te maken met keuzes. Zoals Diemers op linksbuiten zetten in plaats van Haps, Narsingh, Conteh of Azarkan (!).

Ajax enige club helaas die in NL het aanzien waard is. En ja, deze scheidsr was schandalig. Maar wat is het verder slecht, zeker als je het afzet tgn bv de Duitse of Engelse ploegen. Begint met basis techniek en vechten. Zie ik hier ook niet terug. Kunstgras probleem of mentaliteit of gewoon matige lichtingen ?

Niet alleen die penalties waren een schande, maar bij de 1-3 wordt Bijllow in tweeen geschopt en Feijenoord had ook een pingel moeten krijgen. Deze was nog de meest duidelijke van de hele wedstrijd.

Feyenoord speelde bar maar dan ook echt bar slecht. Linssen had topscorer in de eredivisie en Europa league kunnen zijn. Wat is deze man slecht zeg! En de scheidsrechter zal wel een wedstrijd schorsing krijgen. Maar daar hebben wij als Feyenoord zijnde weinig aan. De 1e penalty was makkelijk, maar kan gegeven worden. Speler in kwestie valt net als bij de tweede penalty identiek. Je kan overduidelijk zien dat het een schwalbe is. Daar waar hij bij de tweede penalty niet tot nauwelijk wordt aangeraakt. 3e goal valt na een grove overtreding op bijlow. Die de bal wegwerkt voor de voeten van de speler, om vervolgens een schop op z'n scheenbeen/knie te ontvangen. 3e penalty heb ik echt geen woorden voor. Ik snap dat dit soort momenten de wedstrijd slopen. Maar Feyenoord was gewoon onwijs slecht. En hopelijk ook een bevestiging dat "we" gewoon 4-3-3 moeten spelen. En dus met vleugelspelers en een spits. Ook al is de spits in dit geval Bannis oid.

Zelden heb ik hier zoveel eensgezinde reacties gelezen na een wedstrijd van Feyenoord. Je moet het de scheids nageven, hij heeft het wel voor elkaar gekregen om Feyenoorders, Ajacieden en PSV'ers op dezelfde lijn te krijgen. Zelf had ik een coronatest en heb ik de tweede helft niet kunnen zien (vergeleken met de eerste helft waren die wattenstaafjes trouwens nog prettig ook), maar schijnbaar is die man in de tweede helft op dezelfde voet doorgegaan als in de eerste.

29 oktober 2020 om 21:08

+1 voor AZ .
De pingel in de 2e helft was echt lachwekkend. Keeper komt uit, heeft de bal en in het vervolg van zijn duikvlucht de speler. Slaat werkelijk nergens op.
Hoop dat je test negatief is overigens.

29 oktober 2020 om 21:15

Zou deze man een geschenk van God zijn om Nederlandse voetbalsupporters te verenigen?

29 oktober 2020 om 22:19

HijNiet haha inderdaad, blijkbaar kunnen we het toch wel met z'n allen. Ook tegen jullie wedstrijd tegen As Roma, als ik me niet vergis dat was de broer van die clown van vandaag. Toen was ook een ieder op een lijn. Maar nog veel belangrijker, zoals Oliewapper zegt veel succes met de test en hopelijk een negative uitslag. 👏🏾

Iedereen bij Feyenoord zakte ver door de ondergrens, maar toch was de scheidsrechter de slechtste man van het veld

Voelt als onrecht en is dat ook. Bijzonder droevig dat er op dit niveau, met deze belangen geen VAR is.

De eerste strafschop is vooral slimmigheid van de aanvaller, licht contact en dan liggen nadat je voorlangs kruist. Bij de 2de lijkt de spits gewoon zelf te struikelen. Hij appelleerde eerst ook niet en leek zelf ook verrast met de strafschop. Over die 3de ... zelfs de partijdige club scheidsrechter in de kelderklasse legt zo'n bal niet op de stip. Het is wat met met Ajax de laatste jaren ook al opviel, de Nederlandse scheidsrechters zijn zo slecht nog niet vergeleken met hun Europese collega's waar we midweeks mee te maken krijgen. Deze clown was wel een van de slechtste die ik heb gezien. Voor de rest, vooral een matig Feyenoord gezien. Alleen de 10 min rond de goal van Feyenoord na rust kreeg ik even het gevoel dat ze de schade nog wel zouden beperken of rechtzetten. Maar dan weer zo slecht verdedigen en met 1-3 was het klaar.

Wat is dat toch met Feyenoord. Zo'n grote trotse club al jaren aan het aanmodderen in Europa. Dit ook weer gewoon een blamage. Hoop oprecht dat ze gaan overwinteren maar heb er een hard hoofd in

29 oktober 2020 om 21:15

Met zo'n scheids wordt het ook bijna onmacht. Kom op zeg...

Das vaak zo, de grote ploegen hebben de scheids altijd mee

29 oktober 2020 om 21:22

Wolfsberger is alleen geen grote ploeg

Ik denk dat die scheids blij mocht zijn dat er geen publiek aanwezig was in de kuip, wat een mafkees. Die 3e was de kroon op het werk hoe ken je het verzinnen. Maar in de eerste fase van de 2e helft had de thuisclub er zeker 2 in moeten leggen dan was je minder afhankelijk geweest van die ....... vooral Linssen moet zeker 1x scoren

Op dit niveau kunnen twee dingen niet: 1. de kansen missen die Feyenoord kreeg 2. Zo'n scheidsrechter laten fluiten. Theo Janssen hoeven we als analist ook niet meer serieus te nemen.

Dit deed me denken aan Besiktas - Dynami Kiev en Fenerbahce - Braga.

Je kan in protest gaan, maar het zal niks helpen. Walgelijke scheidsrechter. Hopelijk mag hij nooit meer fluiten.

Hopen op een arbitrale ban is het enige wat we kunnen doen. Geen vermoedde van matchfixing maar gewoon een scheids die r een potje van maakt.

Wat een scheidsrechter 😱😱 ben geen fan van feijenoord maar Europees hoop ik dat elke Nederlandse ploeg wint... deze wedstrijd met zo'n scheidsrechter kun je nooit winnen..!! Neemt niet weg dat ik feijenoord dramatisch vond voetballen... geen beleving .. geen wil om te winnen... helemaal niets van dit..!

Er moet koste wat het kost geregeld worden dat deze man nooit meer een fluitje aanraakt. Vreselijk, wat was dit een drama. Nee, Feyenoord was niet groots, maar wat kan je beginnen als je binnen 20 minuten twee schwalbes en penalties tegen krijgt. Misselijkmakend.

Matchfixing dus. Jovanovic was 3 weken terug scheids tijdens Nederland - Mexico, maar heeft verder amper ervaring dus. Misschien gaat het tempo in Servië heel wat trager...

Jovanovic, een naam die ik nooit meer ga vergeten. Feyenoord kan een keer verliezen. De scheidsrechter kan een keer een fout maken (hoe is het mogelijk dat er geen VAR is). Maar dat een scheidsrechter bij alle 4 de doelpunten zo opzichtig in de fout gaat is gewoon niet leuk meer.

Jovanovic, een naam die ik nooit meer ga vergeten. Feyenoord kan een keer verliezen. De scheidsrechter kan een keer een fout maken (hoe is het mogelijk dat er geen VAR is). Maar dat een scheidsrechter bij alle 4 de doelpunten zo opzichtig in de fout gaat is gewoon niet leuk meer.

Het is wel heel makkelijk om de schuld bij de scheidsrechter te zoeken. Berghuis was na de wedstrijd reëel. Feyenoord speelde onwennig in een 4-4-2 en was ondermaats. Ook zei hij dat de eerste twee penalty's misschien discutabel waren maar dat je moet voorkomen dat je in die situatie komt. De derde strafschop was terecht. Bijlow springt vol in de rug van zijn tegenstander met ook nog eens een opgetrokken knie. Buiten de vijf meter is dat gewoon een overtreding.

29 oktober 2020 om 23:14

Ik was heel even bang dat ik de enige was die het een penalty vond. Hij gaat niet recht de lucht in met opgetrokken knie, maar in volle vlucht de rug in van de aanvaller. Op deze manier altijd een penalty.

Ik als Ajacied vind dit echt een geflatteerde uitslag. 2de en 3de penalty onterecht. Kokcu werd neergehaald geen penalty. Bij de 3de had scheidsrechter moeten fluiten voor overtreding op keeper. Ik neem aan dat dit einde carrière is voor deze scheidsrechter

Wat een walgelijke scheids. Hoe is dit met de VAR mogelijk. Deze kerel zou niet eens amateurs mogen fluiten. Overigens vond ik die speler die die penalty nam in het filmpje ook niet lekker, die spuugde 4 keer binnen een minuut. Lekker in deze tijden.

Dit Feyenoord was zo slecht, echt niet normaal. De 1e helft was echt lachwekkend. Ik heb ze echt nog nooit zo slecht zien voetballen

30 oktober 2020 om 07:35

En dit lag echt niet aan de scheids hoor.

Buiten het feit dat Wolfsberger een paar onterechte cadeautjes heeft gekregen van de scheidsrechter, ben ik echt geschrokken van Feyenoord. Er zat niks in qua voetbal. Voor z on grote club, was het gênant en een schande wat het heeft laten zien.

Ik had mij voorgenomen om es een hele wedstrijd van Feijenoord te bekijken. Het is natuurlijk wel duidelijk dat de scheidsrechter een grote vinger in de pap had. Mij moet wel van het hart, dat Feijenoord ook wel abominabel slecht was. Een normaal Feijenoord met de vechtersmentaliteit zoals bij de club hoort had ook bij 4-1 nog gelijk gemaakt. Het was bijna betaald voetbal onwaardig. het is wel duidelijk dat uitslagen als tegen RKC niet op zichzelf staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5755
2.PSV5129
3.AZ4921
4.Vitesse4514
5.Feyenoord4320
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller2313
B. LinssenAanvaller216
L. SinisterraAanvaller113
J. BijlowKeeper80
L. PrattoAanvaller50
N. MarsmanKeeper160
R. ten HoveKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

48 fans
Verdediger, 33 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Feyenoord 13 0 1 0
2019/2020 Feyenoord 20 2 4 0
2018/2019 Feyenoord 22 2 3 1
2017/2018 Feyenoord 12 0 2 0
2016/2017 Feyenoord 34 4 3 0
Laatste voetbalnieuws

Boadu schaart zich achter Van Basten na hattrick tegen Feyenoord

Feyenoord lijkt af te haken in de strijd om de tweede plaats in de Eredivisie. AZ versloeg de Rotterdammers zondagmiddag in een rechtstreeks duel met 4-2 en vergroot de voorsprong op...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 3 maart
Rangers maakt zich zorgen over de situatie van Jürgen Klopp bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren