Kranten focussen op één man na Atalanta - Ajax: ‘Hij had ruzie met de bal’

Woensdag, 28 oktober 2020 om 13:18Chris Meijer • Laatste update: 13:31

Ajax liet dinsdagavond een overwinning op Atalanta in de tweede groepswedstrijd van de Champions League uit de handen glippen. De Amsterdammers kwamen in Bergamo op een 0-2 voorsprong, maar gaven die na rust uit handen en moesten uiteindelijk genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. De ochtendkranten zagen dat Ajax in Italië uiteindelijk niet meedogenloos genoeg was.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

75 reacties (laatste reactie door ajaxmind)

Eerste half uur oogde Antony niet goed op de rechterkant met veel balverlies? Hij ging daarna pas op rechts spelen.. Traoré heeft prima gespeeld vond ik. 2-2 was vooraf prima. Het moet gaat om de wedstrijden tegen Atalanta. Het is nu gewoon zuur dat je 0-2 weggeeft, al zijn we dat natuurlijk wel een beetje gewend in Amsterdam.

28 oktober 2020 om 07:29

@Ajacied, degene die geen bal geraakt heeft is David Neres.. die heeft letterlijk alles verspeeld. Traore heeft toch gewoon heel goed als aanspreekpunt gespeeld met 2 lompe Italianen in zijn rug?

28 oktober 2020 om 07:36

Ik vond hem wel goed eigenlijk als ik de Traore voor me haal in de eredivisie dan was dit echt wel een flinke stap. Hij heeft wel bepaalde kwaliteiten die niet veel hebben bij Ajax. 90 minuten lang jagen en de beuk erin gooien. Maar je kon ook de bal gewoon naar voren rossen want hij is vrij sterk met het hoofd. Ik wil de statistieken daarvan wel is zien. Het is nog een jonge gast dus hij kan nog prima wat stappen zetten.

28 oktober 2020 om 07:48

Ik denk dat je je eerst moet focussen op Schuur D-Bergkamp. Wat was die in hemelsnaam aan het doen? Die rushes zijn leuk hoor. Doet me aan Dijks denken. Maar verdedigen, kan die man niet

28 oktober 2020 om 08:43

Hansje1969, je kan je natuurlijk ook afvragen hoe het komt dat Schuurs steeds in een 1 tegen 1 situatie terecht komt. Als je weet dat de kracht van Atalanta het omschakelen is, dan zou je zuiniger met je balbezit om moeten gaan.

28 oktober 2020 om 09:49

Met Neres helemaal met je eens. Die heeft niks bijgedragen, het ging ook beter lopen toen die eruit ging. Vooral omdat ook Anthomy gewoon veel dreigender is vanaf rechts. Is niet erg, vorige week was die top, nu een keer niet. Kan gebeuren. Traore heeft gewoon z'n stinkende best gedaan en gedaan waarvoor die er stond, scoren. Was belangrijk een aantal keer, ook in het laatste half uur nog een paar keer. Dus slecht heeft die het zeker niet gedaan. Maar ik vond wel dat die nog veel moeite had om wat nuttigs te doen met de bal. Het was meer trekken en sleuren en fysiek had hij 't wel moeilijk tegen die palen achterin. Het is geen Zapata zegmaar. Dus ik zie nog steeds geen toekomstige 9 in hem, maar wie weet kan die stappen maken. Hij zorgde wel voor wat oorlog daar voorin. Dus van mij mag die wel een tijdje blijven staan nu. Verder vond ik Tadic en Gravenberch niet zo geweldig. Tadic wat traag, ook in z'n balbehandeling, vaak balverlies. En Gravenberch liep er een beetje verloren bij in balverlies. Alleen aan de bal een paar leuke acties die helaas wel mislukte. Maar hij's nog jong en doet 't naar behoren. Schuurs vond ik ook gewoon prima spelen, ondanks de kritiek weer op hem. Maar Zapata deed het slim om in de 2e helft steeds blind op te zoeken ipv vanaf links te komen. Daar hadden ze beter (incl de coach) op moeten anticiperen. Beide goals waren vanuit de blind positie. En Gravenberch liet 't ook steeds lopen. Schuurs had Zapata op 1x na gewoon onder controle, en dat is echt wel een lastige speler. Maar als anderen hun taak niet uitvoeren is het wel makkelijk om 't dan heel simpel op Schuurs te gooien. En ik ben best verrast door Klaiber. Ook wel een lekker kuitenbijtertje. Voetballend misschien wat minder dan Mazraoui, maar ik begin nu zelfs te twijfelen of Klaiber niet de voorkeur moet gaan krijgen. Het middenveld stond gewoon niet lekker. Klaassen deed 't alleen goed, maar Tadic op 10 vond ik ook niet geweldig uitpakken.

28 oktober 2020 om 11:54

Klopt helemaal. En nog eens de 2-2 inleiden. Ik dacht, die wordt in de rust gewisseld. 0-2 voor, Tadic naar links en Martinez op het middenveld er bij. Dan is het gelopen koers.

28 oktober 2020 om 14:14

Hij heeft ieder luchtduel verloren, kansloze hoge ballen waren dat. Daarentegen was hij wel sterk wanneer hij via de grond werd aangespeeld.

29 oktober 2020 om 12:24

Volgens mij had vooral Tadic ruzie met de bal. Die is ondanks zijn statistieken toch steeds erg slecht. 2 jaar geleden leek het Echt even wereldtop (in de spits) maar dat is hij helaas toch niet. Zeker niet als linksbuiten, maar dus ook niet op 10. Verder was Schuurs echt belachelijk slecht, de reden dat we zoveel kansen weggaven. Lag ook aan Mazraoui overigens. Aan de bal zo goed, verdedigend erg matig. Met een goede CV en Kudus weer terug kan dit elftal echt weer tot grote hoogten stijgen.

28 oktober 2020 om 07:47

Het is toch weer ongelofelijk van de Telegraaf. Hebben ze stelling genomen dat Traore er niets van zou kunnnen. Scoort hij 5 maal in 1 wedstrijd en is betrokken bij 2 goals in de CL, is het nog steeds een dissonant, hou toch op. Die jongen is 19 en maakt gewoon stappende ja, doet ook wel eens iets niet goed. De analyses van Valentijn Driessen en z’n schoothondje Mike Verweij beginnen me echt mateloos te sturen. Lees de krant en luister de Podcasts daarom al niet meer, maar VZ zou ook kunnen stoppen met papagaaien. Meer dan de helft van de items zijn tegenwoordig quotes van de Telegraaf of Veronica Inside

28 oktober 2020 om 08:40

Als ze zich dan focussen op de eerste 25 minuten, benoem dan Antony. Die verspeelde toen letterlijk elke bal. Maarja...

28 oktober 2020 om 10:53

En zullen we het hebben over die penalty. Was gewoon een goede verdedigende actie van Gosens. Speelde de bal, niet de man en Traorã©, wat een acteur! Kortom, als de belachelijke penalty niet was gevallen, dan had Ajax gewoon verloren. Dit is allemaal verdoezeld door De Telegraaf, Ajax-krant!

28 oktober 2020 om 11:56

Traore heeft tot VVV uit toch nooit kunnen overtuigen? Gisteravond heel nuttig en, niet werkschuw en ook nog eens betrokken bij de 2 treffers. Dus dik in orde. Maar dat wil niet zeggen dat hij nu opeens een geweldig talent is. Desondanks, als hij zich zo blijft manifesteren, hebben we niets te klagen;-).

28 oktober 2020 om 12:33

Eens Giannini, zou fijn zijn als die Driessen overal geweerd wordt. Geen van die stukjes kloppen, en alles is negatieve onzin.

28 oktober 2020 om 12:36

Geen verassing dit, Traoré werd wel degelijk geraakt al was het licht. Maar natuurlijk zag jij dat niet, als je subjectief kan kijken sla wedstrijden van Ajax over zou ik zeggen. Vervolgens het trieste gezever met Ajax krant, de Telegraaf is tegen de coach en onze ploeg. 😒

28 oktober 2020 om 13:47

Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog niet helemaal uit ben met Traore. Vind 'm vooral erg wild en ongecontroleerd gister. Inzet prima natuurlijk maar hij verloor heel veel kopduels en duels ondanks zijn fysieke aanwezigheid. VVV vind ik niet zo interessant. Maar maakt dan tegen Atalanta wel een heel belangrijk doelpunt en bij vlagen zie je dat ie ook wel een beetje kan voetballen. Vind 't een a typische Ajax spits eigenlijk. Ik hoop dat ie gaat slagen overigens we hebben echt een veel scorende spits nodig en zolang hij doelpunten blijft maken maakt 't me eigenlijk ook geen bal uit

28 oktober 2020 om 16:14

we willen dat onze Nederlandse clubs weer serieus worden genomen in Europa. dan beoordeel je spelers op CL niveau en dan mag er best kritisch gekeken worden imo

28 oktober 2020 om 21:44

Joh, eind jaren '80 haalde Ajax van Loen. Die had bij FCU naam opgebouwd als makkelijk scorende spits, maar een insect had meer techniek. Toch paste hij uitstekend bij Ajax, doordat hij oorlog in de 16 maakte. Ook dat is een kwaliteit en die heeft Traoré ook. Zet er een goede 10 omheen en je hebt een geweldige tandem voorin. Ik erger mij alleen aan Tadic. Hij lijkt verdedigend niet mee te doen ofzo. Enige wat ik kan bedenken waarom Ten Hag hem niet wisselde is dat hij geslepen is en rustmomentjes weet te creëren voor het team. Ik heb dan liever dat hij ook wat meer mee verdedigd.

28 oktober 2020 om 14:26

Daley Blind was erg slecht voor zijn doen. Pijnlijk om te zien hoe hij positioneel in de fout ging bij het tweede doelpunt

28 oktober 2020 om 18:29

Hij had inderdaad mee kunnen lopen, maar het instappen was ook niet verkeerd. Het enige probleem is dat schuurs hier niet op reageert. Had schuurs dit wel gedaan dan kon die man niet blind uithalen en moest hij mikken. Grote kans dat hij doordoor de goal niet had gemaakt.

28 oktober 2020 om 21:45

Dat zou betekenen dat Blind en Schuurs nog niet op elkaar zijn ingespeeld? @mus26

Tsja, zoals wel vaker. Ajax heeft niet de kunde om een wedstrijd op slot te gooien en dood te maken, zoals bijvoorbeeld Liverpool dat vorige week deed. Geen Blind, Klaassen, Tadic, Onana of Tagliafico die temporiseert wanneer nodig en de snelheid uit het spel haalt. Dit gebeurd niet voor het eerst. Een puntje in Bergamo is niet per se een slecht resultaat, maar vooral de manier waarop het werd weggeven is enorm knullig.

28 oktober 2020 om 08:12

Vooral het balverlies van Klaassen bij de 2-2 was tekenend. Hij probeert terwijl er geen verdedigende organisatie schterin was even met een Zidane actie drie man uitte spelen. Balverlies en 3 passes later ligt die erin aan de andere kant.

28 oktober 2020 om 08:41

Martijnovic, ik neem aan dat je het balverlies van Neres bedoelt?! Ik vond Neres by far de slechtste man bij Ajax. Oogde totaal inspiratieloos, had geen gevoel met de bal en vertraagde werkelijk alles, terwijl de actie zijn sterke wapen is. Maar stond ie 1 op 1, hield ie weer in waardoor er rugdekking kwam. En die fout bij de 2-2, in de as van het veld zo simpel de bal verspelen..... ongelooflijk dom.

28 oktober 2020 om 08:54

Formus, Neres had t gisteren niet op zn heupen duidelijk. En wisselt goede met mindere wedstrijden af. Maar komt van een lange blessure en heeft zn ups en downs. Zelf vond ik Nous by far de slechtste aan Ajax kant.te vaak achter zn man aan en scheelde niet veel of je speelde met 10 man.

28 oktober 2020 om 09:07

Ik vond vooral het middenveld matig. Dat was ook al zo tegen Liverpool. Die ruimtes die constant ontstaan zijn echt vreselijk gevaarlijk en stuitend. Elke bal tussen de linies levert gevaar op. Er is geen een speler die de balans bewaakt, zoals trainers dat zo mooi kunnen vertellen.

28 oktober 2020 om 09:16

Kush, ik snap waardoor het waarschijnlijk komt bij Neres, maar hij moet veel meer agressie en durf tonen op de juiste momenten. Dat gevoel lijkt helemaal weg bij hem. En dat ik Maz niet benoem, maar Neres komt vooral omdat ik van Neres veel hogere verwachtingen heb. Want anders moet ik Klaiber ook benoemen, want die stond echt strak vd zenuwen en speelde echte elke bal terug 😂. Maar kan me de spanning voorstellen bij hem, eerste wedstrijd in CL. Hopelijk volgende keer meer lef en flair.

28 oktober 2020 om 09:20

Dr. Mario, ik vind vooral dat de CL tegenstanders van Ajax nu ondertussen weten dat Ajax heel veel door het centrum combineert en het daar heel vol maakt, waardoor balverlies heel snel leidt tot een gevaarlijke omschakeling vanuit het centrum, vanuit waar je alle kanten op kan. En Liverpool en Atalanta zijn natuurlijk heel goede ploegen in de omschakeling. Daarom begreep ik de aanpassing van Ten Hag vorige week wel. Maar daar zal Ajax zorgvuldiger mee om moeten gaan.

28 oktober 2020 om 11:06

@ Formerus nope was echt balverlies van Klaassen voorafgaande aan de 2-2. Neres was Briljant tegen Liverpool op rechts denk dat neres daaron gister weer daar mocht spelen. Ik zou neres weleens in de spits willen zien spelen persoonlijk met promes op links en tadic op 10 die neres dan weg kan steken.

28 oktober 2020 om 14:35

martijnovic, ik zou het toch nog een keer terugkijken. Neres had zijn haar dan dan wel weer geblondeerd, maar desondanks lijken hij en Klaassen totaal niet op elkaar. het was echt Neres die in het midden de bal verliest. Klaassen stapt erna fout om de pass te onderscheppen.

Traore was top. Hield hun defensie bezig, zo kon juist Tadic wat vrijer aan de bal komen. Plus belangrijk bij de 2 goals en bediende hier enndaar spelers zoals op het laatst Antony nog.

28 oktober 2020 om 08:08

Inderdaad, voor mij zakte vooral Blind door het ijs als meest ervaren verdediger zo happen bij de tweede goal mag gewoon niet. Traoré heeft gewerkt als een beest en maakt door z'n doorzettingsvermogen ook nog eens een goal. Er werd een verschikkelijk hoog tempo aangehouden gisteravond en hoewel Traoré daarin niet altijd mee kon heeft hij z'n rol als kapstok prima ingevuld. Als je je toch ergens op wilt richten zou ik in de richting van Neres en Blind (en in mindere mate Promes) kijken. Maar goed, Ajax wint geen 0-30 van Atalanta dus de Telegraaf moet weer even ergens over zeiken.

Ik heb na twee wedstrijden het gevoel dat er meer had in gezeten voor Ajax, maar helaas het heeft niet mogen zijn. Als Ajax nu 4 punten had gehad , had niemand daar iets van kunnen zeggen. Alles ligt nog open , je kan het weer in eigen hand krijgen de komende wedstrijden. Gemakkelijk zal het niet zijn , maar dat weet je van te voren het is immers CL

28 oktober 2020 om 08:43

Gelukkig kunnen we dit maal de schuld geheel aan ajax zelf wijten en niet aan een of andere koekenbakker van een scheids of var die de club benadeeld. Verders moeten we atalanta niet te kort doen, speelden grote delen van de wedstrijd erg goed waardoor een gelijkspel terecht is, goals waren goed en ze hadden beiden kansjes op meer. Komende 2 potten tegen de denen moeten 6 punten opleveren.

28 oktober 2020 om 09:10

Ja Ajax heeft zich zelf deze twee wedstrijden te kort gedaan. Zo als Ten Hag aangeeft, ze moeten zich zelf belonen. Hopelijk de volgende wedstrijd een goed resultaat en ze kunnen weer in de flow raken.

Traore verloor helemaal niet elk duel. Wat een rare krant zeg. Hij verloor wel teveel duels voor iemand van zijn postuur. Alhoewel, voetbal is meer dan alleen groot en sterk zijn.

Toch wel een aardig spitsje, die Traoré. Heeft gewoon even nodig om zijn draai in het 1e van Ajax te vinden, lijkt me geen ramp. En trouwens, vreselijk, dat gedweep met "mokum". Nu zelfs "mokumse bravoure". Noem het toch alsjeblieft Amsterdam.

Traore vond ik samen met Klaassen en Onana gisteren een van de lichtpuntjes. Traore was sterk, maar had continu 2 man in zijn rug. Daarbij viel het me op dat deze 2 personen bij elk duel ongestraft duwtjes uit mochten delen, waar dit bij andere spelers wel werd afgefloten. Ik vond sowieso dat de scheids rare beslissingen nam. Zo had hun rechtsback zijn tweede gele kaart wel mogen ontvangen, na 2 laatste waarschuwingen is het toch wel klaar lijkt me. Maar nee, gewoon nog een derde geven.

28 oktober 2020 om 08:47

Klopt inderdaad, hoewel er ook steeds dreiging van Anthony uitging. Neres had zijn wedstrijd niet en Nous en Schuurs hadden het lastig. Tadic haalt al een tijdje zijn niveau niet, maar ik vind hem in de as wel meer toevoegen dan op de flank. Over de arbitrage laat ik mij maar niet uit. Totaal inconsequent.

Wat een onzin verhaal van deze vz journalist. Traore fungeerde juist een keer prima als kapstok voorin, als de scheids iets vaker aan de kant van traore had gestaan had hij nog een paar vrije trappen kunnen krijgen. Daarnaast zag ik veel hoopvolle dingen bij het team en als ze weer even wat langer met elkaar spelen zie ik een talentvol evenwichtig team. Maar even geduld. Daarnaast had iedereen vantevoren zijn mond vol van Atalanta. Dat je daar niet zomaar wint en wat voor geweldig team het wel niet is. Nu halen ze daar een punt weg, laten toch een hoop leuke acties zien en is het opeens allemaal niets. Ze hadden gewoon van Liverpool en Atalanta kunnen winnen. Het zat even iets tegen maar kan niet zeggen dat ik Ajax slecht vind. Ze laten iig weer meer zien dan de andere Nederlandse teams.

Vervang Schuurs met De Ligt en Gravenberch met Frenkie en je hebt een topteam. Als Ten Hag bij een 0-2 voorsprong Martinez brengt voor een extra slot op de deur en wat terugzakt, kan ik me ook niet voorstellen dat je het nog weggeeft overigens. Atalanta was uitsluitend gevaarlijk in de omschameling als Ajax er 6 of 7 voor de bal had. Dit is voor de neutrale kijker natuurlijk een feest zo, maar voor een Ajacied zuur. In een ideale wereld heeft iedereen de spelopvatting van deze ploegen. Willen winnen tot het laatste moment, vol op de aanval. Deze wedstrijd was een reclame voor de sport.

28 oktober 2020 om 08:43

Migi, Ben t met je eens al doet het als Ajacied wel zeer natuurlijk dat je een 0-2 weggeeft. Maar beide teams in een redelijke balans. Wat betekend dat je samen tot t einde zal strijden om plek twee. Worden nog spannende weken zo! Een kant een verwenning zo 3 weken achterelkaar CL. Andere kant hoop ik dat dit niet (te) veel blessures gaat opleveren.

Ruzie met de bal.. Ik vond m gewoon sterk spelen. Deze jongen speelde op een paar wedstrijdjes na vorig seizoen nog KKD. Was gedreven, zat er tussen en kon de bal bij zich houden gister als aanspeelpunt. Zat dingen die beter kunnen uiteraard. Maar wat mij betreft een verademing in vergelijking met Labyad in de spits.

Vreemd dat werkelijk iedereen die tot nu toe gereageerd heeft het oneens is met de stelling van de krant dat Traore een rukpot speelde. Ook ik vond Traore zelfs een van de beteren bij Ajax.

28 oktober 2020 om 08:49

Sterker nog: een sterke man voorin als aanspreekpunt was de enige manier om Atalanta onder druk te zetten. Ik had Brobbey erbij gezet.

28 oktober 2020 om 09:43

Ik ben ook blij dat ik de reacties aan het lezen ben, zodat mijn eigen gevoel over m'n kijk op het spelletje weer ok is. Ik dacht namelijk dat ik een andere wedstrijd had gekeken ofzo... Troare was naar mijn mening inderdaad ook 1 van de betere spelers die erg goed als aanspeelpunt fungeerde. De bal goed in de ploeg wist te houden als hij met de rug naar het doel werd aangespeeld, door goede kaatsen en passes. Toch goed om te zien dat hij dat op dit niveau voor elkaar kreeg.

Voorafgaand op de wedstrijd zou 2-2 een uitstekend resultaat zijn. Nu de 0-2 in de 2e helft werd verspeeld, is dat extra zuur. Maar vergeet niet dat Atalanta meer drukte dan Ajax en dat de Amsterdamse goals gelukkig vielen. Het centrum Blind-Schuurs had het moeilijk tegen die Zapata. In de 2e helft vond ik het middenveld tekort schieten, daar werd de slag verloren. En ik vond Neres een dissonant, Traore vond ik prima spelen, had het moeilijk tegen die 2 Cv's maar hij ging wel de duels aan, was vaak aanspeelbaar en betrokken bij 2 goals. Verder is wel duidelijk dat de bankbezetting te pover is. Klaiber, Promes en Labyad versterken je elftal niet !

Waarom die haat op Traore? Hij speelde een prima pot, was een aanspeelpunt een kaatser zodat anderen konden opkomen en voor gevaar kon stichten. Heb je Schuurs gezien in de wedstrijd? Was telkens en overal te laat. Ik irriteerde me er aan. Tegen spitsen met een beetje body wordt hij zo makkelijk weggezet. Dat is echt schrikbarend. En dan stoomt ie ook nog op tot binnen de 16, en bij het terugrennen id omschakeling zie je hem over zijn eigen voeten struikelen, waardoor Blind het daar achterin in z'n eentje kan opknappen.

Waarom hoor ik niemand over Klaiber? Die moet bij de tweede goal die counter er toch gewoon uithalen met een overtreding?

Zal vast wel wat aan en op te merken zijn over diverse spelers maar heb vooral een leuke avond gehad. Twee aanvallende ploegen, leuk scoreverloop, prima intensiteit.

Ik vind het altijd wel makkelijk om spelers te bekritiseren die echt net op dit niveau komen kijken. De intensiteit is gewoon niet te vergelijken met wat je ziet in de Eredivisie. Anthony moest even wennen maar pakte het na 30 minuten gewoon prima op. En met vlagen leek het erop dat hij tijdens de wedstrijd alweer een stapje gezet had. Gravenberch had af en toe een goede actie maar zou nog wel iets minder balbehandelingen nodig hebben om het spel weer te verplaatsen. Traore deed het echt prima voor iemand met bijna geen ervaring op dit niveau tegen twee Serie A verdedigers.

Ik vind het teleurstellender dat Blind/tadic/klaassen niet in staat waren om meer rust in het spel te brengen.

Toch zie ik liever Tadic in de spits, die kan beter zijn lichaam gebruiken en beter de bal bij zich houden om dan de aangesloten mensen weg te sturen. Ik hoop toch dat ten Hag daar weer mee gaat spelen want ik zie het nog steeds niet in Traore.

Traore heeft zeker zijn fysiek mee, maar kwam niet helemaal uit de verf voor mijn gevoel. Ondanks zijn balverlies had hij veel aandeel bij beide doelpunten en zorgde voor gevaar. Het oogde vaak onfortuinlijk maar had volgens mij veel intercepties in verdedigend opzich. Voor iemand die nog maar weinig ervaring heeft op het hoogste niveau vormde hij toch een redelijk obstakel tegen Atalanta? Naast zijn doelpunt waren de verdedigers van Atalanta constant met hem bezig en moesten ze hem vaak m.b.v. duwen en trekken aanpakken om hem onschadelijker te maken. Verder was het bal onderscheppen en direct de bal uit de drukte halen, wat mij betreft heeft hij zijn taak als spits redelijk vervuld. Je ziet bovendien het verschil tussen de jongens die al veel internationale wedstrijden hebben gespeeld en de spelers die net komen kijken. Spelers zoals Tadic, Blind en Onana bleven heel rustig, waar Schuurs, Gravenberch etc. nog duidelijk moesten omschakelen van de Nederlandse divisie en Europees voetbal. Ik denk dat het gebrek aan ervaring bij Ajax uiteindelijk heeft genekt. Wel vond ik het een leuke wedstrijd om naar te kijken, zonde dat het publiek niet heeft kunnen toekijken hoe Antony onze vriend Hans H. een paar keer goed te kijk heeft gezet, maar ook bij hem zag je dat zijn opwindbatterij bijna leeg was in het laatste kwartier. Blind vond ik opbouwend heel sterk met goede inspeelpasses en rust achterin, maar ik denk dat de gemiddelde vijftiger hem er nog uitrent. Ik vind VI echt een geweldig programma, maar Johan Derksen onderschat naar mijn mening Atalanta iets teveel. Echter had hij wel gelijk over dat Blind naast zich een sterke voorstopper nodig heeft. Schuurs moest duidelijk nog wennnen, maar je ziet bij vlagen wel dat hij goed zijn werk doet (net zoals hij tegen Liverpool Manã© goed verdedigde, op die ene goal na). Als laatste vond ik Klaiber niet lekker invallen. Zijn spel was wellicht te wijten aan zijn zenuwen, maar ik kreeg het gevoel dat hij meer overtredingen heeft gemaak, dan de hoeveelheid balletjes terug. Wel gaat hij als de brandweer en heeft hij voor zover ik het kan beoordelen van mijn televisie een goede instelling. Het was geen lekkere wedstrijd om nog even in te moeten vallen, waarbij je dan vorige week tegen een totaal andere ploeg voetbalde (vvv 0-13).

Ik snap niet wat er allemaal gebeurd .. ik denk dat de schrijvers dit gewoon leuk vinden.. een beetje sensatie opwekken. Traore speelde sterk ten hag mag hem vaker de kans geven in de spits. Tuurlijk had hij wat slordige momentjes.. maar dat hadden meerdere, ruzie met de bal? Lijkt bijna alsof hij niks goeds deed met de bal , zag een paar hele goede momenten waar hij de bal liet vallen en andere vrjzette of ruimte creeerde voor anderen. Bepaalde spelers krijgen haast nooit kritiek zoals een Tadic, bij hem kijken ze bv weer alleen naar de goede dingen die hij doet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8577
2.PSV7139
3.AZ6829
4.Vitesse6116
5.Feyenoord5625
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller3314
L. TraoréAanvaller127
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper200
C. RaatsieKeeper00
D. ReizigerKeeper00
K. ScherpenKeeper20
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

10 fans
Verdediger, 27 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 14 mei
Chelsea hoopt Benjamin Mendy te verlossen van de bank bij Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren