Mundo Deportivo: Barcelona identificeert alternatief voor Depay in Eredivisie

Dinsdag, 27 oktober 2020 om

Barcelona blijft hopen op de komst van Memphis Depay. Mocht er in de winterse transferperiode echter geen deal worden gesloten met Olymqique Lyon, dan komt een andere Nederlandse aanvaller in beeld. Volgens Mundo Deportivo wordt Donyell Malen aangemerkt als alternatief voor Depay. De PSV-spits werkte bij het Nederlands elftal al samen met Ronald Koeman, de huidige coach van Barcelona.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is Donyell Malen al goed genoeg voor Barcelona?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

64 reacties (laatste reactie door ikbengoed83)

Malen snap ik, brengt een beetje hetzelfde (en misschien meer) als Depay centraal in de spits. Dacht dat het om Tresor ging, dat vind ik echt een speler voor Lyon.

27 oktober 2020 om 11:04

Het blijft internationale subtop, het feit dat de echte toppers niet meer naar Laliga willen zegt eigenlijk alles

27 oktober 2020 om 11:16

Hoezo willen ze niet meer naar La Liga? Men overdrijft ook wel stevig hoor.

27 oktober 2020 om 12:16

Omdat Engeland en Duitsland interessanter zijn sportief en financieel gezien

27 oktober 2020 om 12:52

Engeland en Duitsland interessanter? Het gross ziet barca en real nog steeds als de ultieme jongensdroom. Welke topspelers hebben volgens jou het grote barca en real afgezegd om vervolgens naar een Duitse of Engelse club te gaan dan?

27 oktober 2020 om 12:58

@roedil: Als dat zo is waarom gaat er dan hooguit subtop naartoe en gaan de echte toppers naar Engeland en Duitsland? Lewandowski en Mbappe die (op dit moment) niet naar Real willen bijvoorbeeld

27 oktober 2020 om 13:06

De meeste topspelers zijn gewoon te duur geweest voor Real en Barca in de afgelopen transferperiode. In Spanje werkt het aantrekken van spelers dus ook anders door het coronacrisis. Clubs als Bayern en Chelsea zijn de voorgaande jaren zuinig met hun geld geweest, daardoor kon Chelsea zoveel spelers aantrekken (en door de transferban het jaar daarvoor) en daarom kon Bayern iemand zoals Sane aantrekken waarintegen Barca en Real alleen maar met geld hebben gesmeten, meer kochten dan ze konden kopen mbv transfersommen terwijl slimme clubs zoals Bayern en Juventus persoonlijk deals maakte of bonussen gaven aan bijna transfervrije topspelers. Barca en Real hebben teveel gesmeten met hun, Coutinho, Dembele en Hazard zijn de grootste voorbeelden daarvan.

27 oktober 2020 om 13:17

@ikbengoed83: Mbappe verlengt zijn contract niet bij Psg, hij wil dus wel degelijk naar Real Madrid wil. Dus dat argument kan ook weer de prullenbak in.

28 oktober 2020 om 08:05

Hij verlengt zijn contract niet omdat dit op het allerlaatste moment in een ultiem voorstel enorm wordt verbetert en dan blijft hij gewoon. Lekker thuis, Frans sprekend, finalist CL en enorm veel verdienen. Waarom zou hij dan naar Real willen? Juist ja

27 oktober 2020 om 14:22

@rannio in Oranje heeft hij niet meer gebracht als Depay maar wie weet. Depay zal overigens wel een stuk goedkoper kosten als Malen en hij is geloof ik aankomend seizoen zelfs transfervrij

Klinkt logisch, Depay met nog maar een contract van een jaar was te duur voor Barça ivm steunpakket van de Spaanse overheid. Maa r de absolute sterspeler van PSV die de hoogste transferwaarde van alle PSV’ers heeft zou wel haalbaar moeten zijn? Dan ook nog eens in Januari? Ik schat dat Malen nu zo rond de 40 miljoen moet kosten, wat nog op kan lopen als hij een goed seizoen draait. Hij zou dan ook het transferrecord van Lozano moeten kunnen verbreken. Van Malen in de spits bij Barça word ik wel blijer dan Memphis. Ik voorspel Malen een grote toekomst en de toekomstige nummer 9 van Oranje. Malen zou in de spits bij Barça meer kunnen brengen dan Griezmann nu doet. Doen! Maar dan in de zomer. Overigens knap staaltje werk van Brands destijds, voor 5 ton overgekomen van Arsenal volgens mij.

27 oktober 2020 om 10:02

Als je van Malen blijer wordt dan van Depay, heb je iets te diep in het glaasje gekeken gisteravond.
Potentie zou nog kunnen, maar volgens mij heeft dit Barca nu kwaliteitsimpulsen nodig.

En het is niet voor niets dat Koeman Depay zó graag wilt hebben. En ik moet zeggen dat de Depay tt onder Koeman wel bizar goed was, toen tegen oa Frankrijk en Duitsland.
Als het Koeman weer lukt om die Depay te krijgen, zijn er niet eens zo gek veel betere alternieven, zeker niet in die prijscategorie.

27 oktober 2020 om 10:07

De reden waarom ik blijer word van Malen is omdat Donyell veel meer weg heeft van een nummer 9 in vergelijking met Memphis. Wat eigenlijk totaal geen spits is en ook inderdaad de potentie die Malen heeft. Zou een goede aankoop zijn imo. Dit Barça gaat de aankomende twee jaar door corona geen grote bedragen meer uitgeven denk ik. Dan moet je slim scouten en spelers halen met potentie. Misschien ook wel beter dan ieder jaar 100 miljoen euro betalen voor een superster als Griezmann die geen deukje in een pak boter schiet.

27 oktober 2020 om 10:13

@monique volledig oneens. In de basis vind ik Malen een veel verfijndere speler. Rustiger karakter, stabieler in prestaties, technisch begaafd, razendsnel en enorm beweeglijk. Eigenlijk is het een (in potentie) prachtige spits voor Barcelona. Dat Memphis een hoger niveau heeft vind ik ook wel meevallen. Bij vlagen is hij de sterspeler van Lyon, bij vlagen het tegenovergestelde. Dat zijn en blijven bij hem trekken van een talent, ipv een echte sterspeler. Daarnaast schat ik Lyon niet per se veel hoger in dan Psv, eerder gelijkwaardig. Ik vind Memphis een goede speler, maar niet meer dan dat. Malen heeft een speciaal talent en ik vind hem in de categorie Dolberg (qua talent). Daarnaast is Malen echt meer een spits dan 'zwerver' Memphis.

27 oktober 2020 om 10:09

Valt wel mee hoe knap toch? Was bij Arsenal nog niets meer dan een jeugdspeler, dus 5 ton is heel normaal. Dat vind ik qua prijs in ieder geval niet per sé de verdienste van Brands.

27 oktober 2020 om 10:25

Gaat erom dat die een groot talent heeft gescout en weten binnen tr halen. Dat is gewoon goed werk

27 oktober 2020 om 10:29

Hoe bedoel je gescout? PSV kende hem echt wel vanuit de Ajax jeugd.

27 oktober 2020 om 11:35

Door goede scouting hebben ze op het juiste moment toegeslagen...

Die kunnen ze toch helemaal niet betalen? Memphis was 20 miljoen en dat was al teveel. Malen gaat echt niet voor minder dan 40 ofzo weg.

27 oktober 2020 om 13:19

Malen gaat ook voor 20, hij speelt niet bij Ajax he

27 oktober 2020 om 14:35

Wat een onzin. Bergwijn en Lozano vertrokken ook voor 30 miljoen euro. Malen heeft ook nog eens een contract tot 2024 en is sterkhouder bij Psv. Alsof PSV 'm voor 20 miljoen euro laat gaan. Lammers verkochten ze al voor 9 miljoen euro en die had niet eens een basisplaats.

Als barcelona nu voor Malen ipv Memphis gaat zijn ze echt het spoor bijster. Ik denk wel dat als 1 van de 2 het niveau (uiteindelijk) aan zou kunnen het Malen is. Maar op dit moment gaat hij ze echt niet verder helpen. Ze hebben weer een nieuwe wereldspits nodig die er structureel 20+ goals inschiet. Dat kan malen nu nog niet eens bij PSV en zou dus debiel zijn om dat te verwachten bij Barcelona.

27 oktober 2020 om 10:01

Malen schoot er vorig seizoen in zes maanden tijd 17 goals in 25 wedstrijden. Dat hij er geen 20 zou kunnen maken in de Eredivisie is klinkklare onzin.

27 oktober 2020 om 10:06

Hij maakte vorig jaar 11 goals in 13 partijen en daarvan waren er 5 in 1 match. Natuurlijk een knappe prestatie, maar tot op heden heeft hij nog niet aangetoond 20 te kunnen maken, om het als onzin af te doen gaat dus wel wat ver.

27 oktober 2020 om 10:12

Lierse1997, het seizoen daarvoor in 18/19 was hij zelfs klinischer maakte 10 goals in 962 minuten met name als invaller. Toen liep hij zelfs bijna 1 op 1 in de Eredivisie. Volledig fitte Malen met ritme is klinisch en zou in de Eredivisie zeker aan 20 goals moeten kunnen komen.

27 oktober 2020 om 10:21

Ja maar de vraag is: maakt hij Barca direct beter want dat is wat Barca nodig heeft. Iemand die er direct staat. Kan Malen dat nu al? Daar twijfel ik toch aan.

27 oktober 2020 om 10:24

THenry_228, ik denk niet dat hij Barça direct beter zou maken. Maar die potentie heeft hij zeker. Iedereen zou liever Haaland of Mbappe in de spits zien maar die prijs categorie is door corona op dit moment niet haalbaar voor Barça.

27 oktober 2020 om 11:03

Dan delen we die mening. Maar kan Barca vandaag 40 miljoen aftikken voor iemand die heb nIet onmiddellijk beter maakt? Of hebben ze andere prioriteiten? Ik denk het laatste aangezien Messi, Busquets,Pique en Alaba op hun ‘laatste benen’ lopen.

27 oktober 2020 om 16:48

De ene kan nu eenmaal goed invallen en op een beperkt aantal minuten toch nog zijn goaltje meepikken. Anderen zijn minder gemotiveerd. Maar die jongen nu al aan Barcelona willen verkopen is er over. Barcelona draait vierkant. Dan is het zo moeilijk als speler er nu bij te komen. Op bijna alle posities zijn het middelmatige spelers, iedereen denkt nog steeds over het Barcelona met iniesta, xavi, puyol, villa, ... de spelers die toen op de bank zaten waren beter dan de meeste huidige.

27 oktober 2020 om 10:02

Dat geld voor die wereldspits is er niet ... Dat is het m nou juist. Men blijft maar in oude patronen denken, ja Barca in goede tijden zou een killer moeten hebben op 9 maar Barca verkeert niet in goede tijden. Suggesties van wereldtoppers gaat dus niet op want die zien ook een zinkend schip en de bezuinigingen daar, die komen echt niet voor een gevulde koek spelen hoor.

27 oktober 2020 om 10:12

Onderschat de aantrekkingskracht van Barcelona toch maar niet hoor. Veel jonge jongens zijn opgegroeid met het geweldige Barcelona van de afgelopen 15 jaar, en dat gaat echt niet zomaar weg.

27 oktober 2020 om 12:54

Malen is toch het best als hij de ruimte heeft en gebruik kan maken voor zn snelheid. Weet niet of het spel van Barca hem het beste ligt. Wellicht beter om nogmaals in UK te proberen.

Als je Memphis niet kan betalen qua transfersom, waarom zou je een Malen die wellicht het dubbele moet opbrengen dan wel kunnen contracteren? Voor de rest zie ik het potentieel van Malen wel, of hij nu het niveau heeft wat Barca nastreeft dat is echt nog in het ongewisse. Dit terwijl Barca juist op korte termijn die surplus aan kwaliteit nodig heeft. Niet over wellicht 2 of 3 jaar.

Misschien zeg ik nu wat geks of schop ik tegen gevoelige schenen aan maar Barcelona is nu wel heel erg in de B-vijver aan het vissen. Zo lijkt het steeds meer op 'het Feyenoord van Spanje'. Bovenstaande is natuurlijk wat aangedikt maar ik voorzie in dat geval een ongelukkige speler die af en toe mag invallen en de volgende in het rijtje beloftevolle Nederlandse voetballers die hun belofte nooit hebben kunnen waarmaken komt. Misschien zit ik er naast, gooi de discussie in dat geval maar open.

27 oktober 2020 om 10:26

Lijkt mij dat de huidige financiële situatie daar alles mee heeft te maken. Er is zoveel geld verdampt de afgelopen jaren door o.a. Bartomeu. Er is veel geld geïnvesteerd die niet het gewenste niveau halen. Denk aan Dembélé, Griezmann, Umtiti. Het is niet meer de grootmacht die het 5 jaar geleden was. Daardoor is het voor Barca lastig geworden om de toppers van nu te halen.

27 oktober 2020 om 10:30

Zegt totaal niks geks. We gaan van aankopen van Neymar en Suarez naar aankopen zoals Vidal, Wijnaldum en Depay. Malen is nog jong en heeft potentie maar met die andere spelers kan je net zo goed geld in eigen zak houden en de jeugd kans geven. Juist nu er geen geld is snap ik niet waarom b-spelers worden gehaald. Je hebt Puig, Alena en Pjanic op de bank die niet eens fatsoenlijk een kans krijgen en je wil Wijnaldum. Je hebt Dembele, Trincao, Pedri en Fati op de flanken en Messi en Griezman voor op 9 en je wil depay halen. Waar gaat hij in godsnaam spelen. Houd het geld in eigen zak en spaar geld voor toekomst en als je het wil uitgeven geef het aan talenten uit die je verder op langer termijn kunnen helpen. Niemand verwacht dit seizoen een prijs dus zorg gewoon dat je een team bouwt. Met spelers als Depay en Wijnaldum kan je toch niet bouwen.

In de basis veel logischer om Malen te willen halen dan Depay. Depay (5 jaar ouder dan Malen) komt echt kwaliteit tekort voor Barcelona en zal niet veel beter meer worden denk ik (ik zie dat echt als zo'n Braithwate-aankoop dan). Malen is er nog lang niet qua niveau (depay is nu beter), maar een ongekend talent die, als alles goed loopt, een veel hoger plafond gaat halen. Wel is het maar de vraag of Barca wel aan de bedragen kan voldoen die PSV terecht zal vragen.

27 oktober 2020 om 10:31

Malen komt ook nog kwaliteit te kort, is relatief vaak geblesseerd, en heeft geen geweldige techniek. Als je doelpunten wil kun je beter voor de goedkopere Depay gaan, maar dan moet je hem wel afschrijven. Malen zal wat meer waarde houden, maar ik denk dat Barcelona denkt hem goedkoper te kunnen halen dan de 20 miljoen die Lyon wilde voor Depay. Misschien denken ze wel dat ze Malen pas een jaar later kunnen betalen zoals ze ook met Dest hebben gedaan bij Ajax. Maar ik zie in Malen echt geen potentiele wereldtopper...
De grote fout van Koeman en Barcelona is dat ze Suarez hebben weggejaagd, die leverde wel doelpunten....

27 oktober 2020 om 10:37

Zoals ik aangaf, is Malen er nu nog niet. Maar daar zit nog een hoop potentie. Ja, hij is zeker nu te vaak geblesseerd. Z'n techniek vind ik meer dan prima trouwens. Ik ben het wel met Vd Gijp eens dat Barca eigenlijk in een heel ander echelon zou moeten kijken om het predicaat "wereldtopclub" te behouden. Beiden maken Barca niet beter, maar het is de vraag of Barca met de veel mindere financiele situatie wel meer kan.

27 oktober 2020 om 10:50

Depay komt ook kwaliteit te kort imo. Als je dan nu geld uittrekt voor een speler die nog geen wereldtop is, kan je dat beter dan voor een groot talent zoals Malen die wereldtop potentie heeft, dan voor een prime Depay die in mijn ogen nooit de echte wereldtop gaat aantikken

27 oktober 2020 om 12:33

je gaat memphis vergelijken met braithwate, jij bent pas een joker

27 oktober 2020 om 12:44

Als soort aankoop, nu als type speler. Maar misschien is lezen niet je sterkste kant.

Ik denk dat Barcelona gewoon even een stapje terug moet doen en aan een nieuw team meot gaan bouwen met jongens als Fati, Pedri, dejong en Trincao en dan aanvullen met dit soort aankopen. Malen gaat een topspits worden en ik denk dat hij mooi met dit elftal mee zou kunnen groeien. Barca moet gewoon afscheid gaan nemen van jongens als Busquets, Piqué, roberto en Griezmann. Je ziet bij Real dat zo'n transitie nog relatief snel kan gaan alhoewel er daar ook nog wel wat oudgedienden spelen, maar dat is wel de manier om uiteindelijk weer aan de top te komen. Een mooie klus voor Koeman die dat bijvoorbeeld bij Feyenoord ook knap deed.

Zowel Depay als Malen zijn niet goed genoeg voor Barcelona. Lautaro zou de meest ideale spits zijn, als hij te duur is misschien Maxi Gomez van Valencia. Als Koeman er niet zou zitten, waren Depay en Malen nooit in beeld geweest, eerlijk is eerlijk.

Meer potentie, meer een 9 maar ook gewoon explosiever en sneller dan Depay. En ook slechtst 21 jaar. De tijden dat Barca grof geld kon uitgeven (lees weggooien) zijn gelukkig voorbij (jammer dat het door wanbeleid komt). Dus moet je nu slim scouten en toekomstgericht. Met Dest kan ik nu al zeggen dat dit slim is gezien en Malen zou ook zo een type kunnen zijn. Maar ze moeten even beseffen wat het stellen van prioriteiten is. Het centrale duo eerst vervangen en Busquets bedanken daar ligt het grootste probleem. Kansen creeren en scoren is het probleem niet echt bij dit Barcelona. Dat heeft Koeman zelfs zonder echte spits wel voor elkaar gekregen (een topspits die rendeert zou natuurlijk ideaal zijn op de lange termijn). Lenglet, Piqué en Busquets zijn zwaar ontmaskerd in de Clasico. Maar dat is iets wat de Barcelona supporters zelf ook al wisten. Tegen menig club met wereld aanvallers ga je eraf met dit centrale duo en Busquets daarvoor. De backs zijn het probleem niet. Alba en Dest is gewoon stabiel. Hopelijk speelt Araujo een wereldpot tegen Juve (Gehavend Juve weet ik) wie weet dat Lenglet dan verwezen kan worden naar de bank. Of hopelijk vindt er een wonder plaats en weet Umtiti weer op niveau te geraken en werkt zijn knie hierin mee.

27 oktober 2020 om 10:46

Het liefst Haaland in 2022 voor 75 miljoen. Aangezien dan zijn clausule actief is. Maar kan Barcelona tot 2022 functioneren zonder 9? Ik betwijfel het.

27 oktober 2020 om 10:54

Als ik al zie hoe Messi ook echt beduidend minder is dit seizoen (vooral scorend vermogen) dan betwijfel ik het ook. Maar goed, Mbappé gaat naar Real Madrid en met Haaland heb je gewoon iemand die net zo makkelijk scoort. Dat zou de ideale goalgetter zijn. Met al dat talent om zich heen, zou hij elk jaar absurd veel scoren daar ben ik van overtuigd. Maar ergens zie ik Haaland beter passen bij Bayern Munchen of Liverpool. Hij past daar denk ik in z’n totaliteit toch wat beter. Maar voor 75M minstens een poging wagen. Gabriel Jesus of Lautaro Martinez zouden ook goede opties zijn denk ik maar veel te duur. Althans Lautaro 100m zou ik nooit doen.

27 oktober 2020 om 10:49

Dest en Alba is gewoon top voor Barca. Allebei snel en staan verdedigende wel hun mannetje en aanvallend ook geweldig. van de 3 die jij opnoemt moet er minimaal 2 vervangen worden. Of Busquets er uit voor een speler die veel meters maakt, druk zet en zijn mannetje niet laat lopen. Of je laat busquets staan en je haalt 2 top verdedigers. Geld hebben we niet dus ik zou Busi laten banken voor Pjanic of Puig. Puig zal echt niet zn mannetje zo laten lopen zoals busquets deed bij 1-0 van real

27 oktober 2020 om 10:57

Het is wat mij betreft wachten totdat Puig en Alena serieuze kansen krijgen naast Frenkie. Pjanic is meer een zelfde type als Frenkie en Busquets, maar die speelt ook met veel te weinig intensiteit en loopvermogen heeft hij ook niet. Alena en Puig zijn hongerig en vooral Puig heeft laten zien hoe bizar veel druk hij continue blijft zetten om de bal zsm te heroveren. Misschien dat Koeman hem fysiek nog wat pover vind (wat ik begrijp), maar Alena heeft dat fysieke zeker wel. Inderdaad: Valverde is snel en sterk, maar Alena en Puig hadden zeker tot het laatste moment erachter aan gehold. Ook zo slecht hoe Pique daar uitstapt als een amateur en Lenglet helemaal verkeerd gepositioneerd stond. Ik mis Marquez, Puyol, Abidal, Gabriel Milito enz. Zelfs Mascherano waar ik nooit fan van was als CV had ik nu liever gehad..

27 oktober 2020 om 11:26

Zo Puyol had Valverde echt omver gelopen. We missen gewoon echt een killer achter in. Vind zowel Pique als Lenglet 2 schooljongetjes. Umtiti was echt wel voor het wk een beest achterin. Mascherano geldt het zelfde. Waren echt 2 strijders die alles gaven. Bij Pique en Lengelt mis je gewoon heel erg dat karakter. Zie graag Upamecano komen, dat heb ik nu al vaker gezegd hier maar dat is echt mijn droom kandidaat. Zet daarnaast een Garcia en je hebt een verdediging met snelheid en kracht maar ook die voetballend goed is. Daarvoor Puig en Frenkie en je staat echt veel sterker verdedigend.

27 oktober 2020 om 12:09

Helemaal mee eens. Maar voor Upamecano is ook geen geld. Die kost rond de 80m. Als ze slim zijn doen ze het gewoon met het huidige team en vooral de talenten als Alena, Araujo, Puig, Pedri en Fati veel minuten geven en bouwen. Ondertussen 2 jaar sparen en dan wellicht dat je geld hebt om dergelijke aankopen te doen.

27 oktober 2020 om 15:11

er was hier op vz onlangs een artikel dat Upamecano een een clausule heeft in de zomer dat hij voor 40 mil weg kan. Meteen doen dus..

Leuk dat Koeman bij Barca zit, maar hij zit wel bij het zwakste Barca sinds jaren. Dit is de vijver waarin ze momenteel moeten vissen, en daarmee bestorm je de Europese top niet. Het is toch armoede als je een Depay voor 8 miljoen niet kon ophalen. Natuurlijk horen ze achter spelers van het kaliber Haaland, Mbappe aan te gaan maar dat zit er voorlopig niet in.

Ik snap het niet. Als depay gratis op te halen is na de winter of zomer en depay geeff zelf aan dat hij naar barca wilt, waarom zoeken ze dan een alternatief in Malen?..

27 oktober 2020 om 14:33

Omdat de kranten in Spanje zo'n beetje 50 procent van alles wat ze schrijven volledig lijken te verzinnen.

Is het al 1 april? Malen mag zich eerst maar eens langdurig bewijzen bij Psv.

Wat ziet men toch in Malen? Ik vind hem niet bijzonder. Scoort zeer weinig,komt geen man voorbij. Middelmatige voetballer.

27 oktober 2020 om 14:32

Scoort zeer weinig? 5 doelpunten en 2 assists in 698 speelminuten is een zeer behoorlijk moyenne voor een 21-jarige speler. Vorig jaar 17 doelpunten en 9 assists in 2.083 speelminuten. Dat neemt overigens niet weg dat hij niet klaar is voor een club als Barcelona, maar als je Malen een middelmatige voetballer noemt heb je er ook weinig kaas van gegeten...

Barca is de weg helemaal kwijt. Eerst Memphis, nu Malen, hoe dan? Ga er eerst voor zorgen dat het achterin wat beter staat, Pique kan echt niet meer, wat was die gast slecht tegen Madrid zeg.

Barcelona hoort voor spelers als mbappe te gaan. Maar blijkbaar willen ze genoegen nemen met de Ali express versie genaamd depay waar gaat dit toch heen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4924 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.Getafe12-1
12.Real Betis12-9
13.Barcelona116
14.Osasuna11-1
15.Alavés10-3
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
PedriAanvaller81
A. GriezmannAanvaller82
TrincãoAanvaller80
L. MessiAanvaller83
NetoKeeper60
Jordi AlbaVerdediger70
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

809 fans
Aanvaller, 26 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Olympique Lyon 11 5 1 0
2019/2020 Olympique Lyon 13 9 0 0
2018/2019 Olympique Lyon 36 10 5 0
2017/2018 Olympique Lyon 36 19 3 0
2016/2017 Olympique Lyon 17 5 1 0
Laatste voetbalnieuws

‘Koeman sluit deal met Barcelona en gaat selectie informeren’

Ronald Koeman is akkoord gegaan met een voorstel van Barcelona om de club in financieel opzicht tegemoet te komen. De Catalanen verkeren in geldnood en daarom is de hoofdtrainer volgens Mundo...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 27 november
Ajax krijgt in januari twee Zuid-Afrikaanse jeugdinternationals op proef. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren