‘Real-reserve klaagt openlijk over Zinédine Zidane tijdens El Clásico’

Maandag, 26 oktober 2020 om

Isco heeft zichzelf mogelijk in een lastig parket gebracht. De middenvelder klaagde zaterdag tijdens het uitduel van Real Madrid met Barcelona (1-3) over het wisselbeleid van trainer Zinédine Zidane. De uitspraak van Isco werd opgenomen door een camera van Movistar, al heeft de Franse coach er nog niet op gereageerd. De Spaanse spelmaker bleef tijdens 'El Clásico' negentig minuten op de bank zitten.

"Als hij (Zidane, red.) mij naar de kant haalt, dan is dat altijd in de vijftigste of zestigste minuut van een wedstrijd, soms zelfs al in de rust. Als ik een keer mag invallen, dan is dat altijd pas in de tachtigste minuut", zo liet Isco in duidelijke bewoordingen weten aan Luka Modric en Marcelo, die tegen Barcelona ook op de bank moesten plaatsnemen. Uit de beelden lijkt het alsof laatstgenoemde spelers moeten glimlachen na de opmerking van Isco over Zidane. Op de achtergrond is collega-bankzitter Luka Jovic voornamelijk bezig met zijn mobiele telefoon.

Onder meer Deportes Cuatro benadrukt de moeilijke situatie van Isco bij Real nog maar eens. De inmiddels 28-jarige middenvelder maakte van zijn laatste 120 wedstrijden in het shirt van de Koninklijke slechts 12 keer de 90 minuten vol. In LaLiga had Isco in de laatste 82 wedstrijden van de Spaanse kampioen slechts 28 maal een basisplaats. In deze voetbaljaargang kwam de middenvelder tot dusver nog maar twee keer in actie.

Op de sociale media wordt hier en daar met verbazing gereageerd op de woorden van Isco in de richting van Zidane. Veel mensen zijn van mening dat de middenvelder juist veel te danken heeft aan de oefenmeester uit Frankrijk, bezig aan zijn tweede periode als hoofdtrainer in Madrid. De huidige verbintenis van Isco bij Real loopt nog een kleine twee jaar door. Over een mogelijk tussentijds vertrek wordt nog niet gerept in de Spaanse media.Gerelateerd

Meer sportnieuws

37 reacties (laatste reactie door justpsv95)

Meest verbazingwekkende van het hele verhaal vind ik eigenlijk dat Jovic op de reservebank een telefoon in zijn handen heeft en het blijkbaar prima is dat hij tijdens een wedstrijd zit te Candy Crushen. Onbegrijpelijk!

26 oktober 2020 om 14:35

Op de foto heeft Isco een airpod in en dat zal vast niet zijn om aanwijzingen aan de technische staf te geven. Modric kan ook net zo goed op zijn telefoon bezig zijn gezien zijn houding. Waarom dan alleen Jovic eruit pikken?

26 oktober 2020 om 15:39

Gaat mij niet om Jovic, maar in zijn algemeenheid. Mag toch hopen dat die gasten niet tijdens een wedstrijd op hun telefoon zitten te spelen?

26 oktober 2020 om 15:50

Misschien ligt zijn grootvader wel met corona op de intensieve en had hij contact met het thuisfront. Niet zo snel oordelen.

26 oktober 2020 om 16:04

Misschien is zn vader Homer Simpson en zn moeder Lieke Martens.. wat een speculatieve onzin. Ik ben het eens. Al die oortjes in en telefoon in je hand. Straalt desinteresse en egoïsme uit naar mijn mening

26 oktober 2020 om 16:30

@samcro, omdat hij expliciet benoemd wordt en het simpelweg gewoon zichtbaar is itt die anderen?

26 oktober 2020 om 16:33

De airpod bij Isco is ook zichtbaar? Lijkt me ook duidelijk genoeg dat Modric niet zijn nagels zit te doen.. Maar goed, zoals hieronder gezegd wordt was het voor de wedstrijd dus dan zie ik het kwade er niet van.

26 oktober 2020 om 16:46

Waw, hilarisch zeg. Als dat gsm'en dat een uur voor de match gebeurt, boeit dat echt niemand. Je hebt bijvoorbeeld ook gelovige spelers die voor een wedstrijd wat in de bijbel lezen, dat is dan wellicht wel weer toegestaan en makkelijke4 aanvaard? Zolang ze alles geven op het veld mogen ze lekker vrij gelaten worden. Ronaldo is toch ook altijd bezig met zijn koptelefoon maar ik heb daar nooit niemand over weten zeuren. Moet Jovic dan alle elektronica in de kleedkamer laten omdat hij minder goed is? Wellicht helpt het een Jovic zelfs om te relaxen en de stress van de wedstrijd even van zich af te zetten, laat die jongen lekker. Als het natuurlijk 3 minuten voor de wedstrijd is, akkoord, dan is het een ander verhaal.

26 oktober 2020 om 18:15

Zoals voetbalzone het bericht schreef en de foto plaatste heb ik het geïnterpreteerd dat het tijdens de wedstrijd was. Mocht dat niet zo zijn dan is het inderdaad minder relevant...hilarisch vind ik het dan weer niet.

26 oktober 2020 om 14:55

De vraag is natuurlijk wanneer dit heeft plaats gevonden. Dit kan natuurlijk ook een uur voor de wedstrijd zijn geweest. Dan is het dezelfde situatie maar in een hele andere context

26 oktober 2020 om 14:56

Dit was voor de wedstrijd net nadat ze waren gearriveerd en niet tijdens de wedstrijd.

26 oktober 2020 om 16:04

Lijkt me stug dat dit tijdens de wedstrijd is. Is normaliter niet gangbaar dat spelers in de dug-out zitten met telefoons/airpods of wat dan ook.

Als er 1 speler is die oneindig veel vertrouwen krijgt van Zidane is het Isco. Het is gewoon terecht dat hij nu niet zoveel speelt. En ook over dat hij na 60 minuten er altijd uit wordt gehaald. Isco dribbelt veels te veel en vertraagd het spel zo erg. We hadden allang afscheid moeten nemen van Isco al voor het seizoen 19/20 eigenlijk. Vond hem in 18/19 al op. Hopelijk kunnen we hem gewoon verkopen deze winter of volgende zomer. Want Isco is in mijn ogen klaar bij Real Madrid.

26 oktober 2020 om 19:51

Ben benieuwd of je hem op dit moment verkocht krijgt voor een goed bedrag. Zag vandaag foto's voorbij komen en daar lijkt die echt aan de maat te zijn. En dat in combinatie met z'n mentaliteit (gebrek eraan) maakt hem niet mega interessant nu voor de grote clubs, zeker gezien ze rendement.

Isco komt gewoon te kort voor de absolute top. Is niet productief, heeft geen rendement, vertraagt het spel... Zidane was juist de enige die vertrouwen in hem toonde en in zijn kwaliteiten bleef geloven. Isco heeft dit gewoon aan zichzelf te danken en kan een beter een James-achtige transfer maken naar een subtop ploeg waar hij wel wekelijks op het veld mag staan en zichzelf kan hervinden.

Isco loopt veel te veel met de bal en komt sinds hij bij Real speelt heel weinig tot rendement. Bescheidenheid zou de beste man sieren. Hij speelde de afgelopen tijd als een natte krant. Daarnaast is het volledig te bevatten dat Zidane zijn goed spelende spelers niet zomaar uit hun goede flow gaat halen, omdat meneer isco denkt dat hij daar de strepen voor verdient heeft.

Bizar dat Isco alweer 28 is, wat een verspilde carrière ondanks alle prijzen die hij in teamverband heeft gewonnen. Ontzettend jammer dat Isco niet ergens bij een mindere club de vedette is zoals James nu bij Everton. Asensio moet oppassen dat hem niet hetzelfde overkomt.

26 oktober 2020 om 14:53

Denk dat Asensio ook niets wordt. Ja als wisselspeler handig om erbij te hebben maar zie in hem niet degene die jarenlang bij Real Madrid in de basis gaat spelen. Komt als vleugelspeler naar mijn mening tekort en Real speelt niet met een aanvallende middenvelder.

26 oktober 2020 om 15:14

We hebben buiten Hazard om geen ene vleugelspeler die het niveau heeft op basis te spelen. Onze opties voor de vleugelposities is wel echt om van te huilen.

26 oktober 2020 om 15:43

Probleem van Isco is dat hij percies in overgewicht is. Hij mag Zidane juist zeer dankbaar zijn want hij heeft hem heel veel kansen gegeven niet op term van een basisplaats maar speel minuten en Isco heeft nooit kunnen overtuigen! Hoe kort het ook was. Hij had wel hier en daar goede matchen gespeelt zonder meer. Voor mij en veel analysten is hij niet meer een speler waar Madrid moet op mikken de vereisten dat van een speler van madrid wordt verwacht kan hij niet meer vervullen net als Marcelo ( bedankt voor alles) maar hij kan het niet meer aan. Er was een erge statistiek van alle laatste matchen van Marcelo real heeft atijd punten laten liggen. Mendy heeeft hem op alle vlakken voorbij gestreeft en Marcelo beseft het al te goed. Maar Zidane wilt de oude gladiatoren behouden en dat beseft iedereen. Als een andere trainer komt en een bepaalde macht gaat krijgen spelers als Isco, Marcelo, Vasquez enz buiten. En dat weten ze heel goed! Voor mij is Modric een voorbeeld voor iedereen hij weet dat hij niet alle matchen kan spelen hier en daar de 90min kan uit doen. Maar hij is 35 er is geen enkele topclub dat op hem zit te wachten. Beseft hij al te goed zit liever bij real op de bank als super hub en kan hij zijn carriã¨re eindigen in een topclub. Marcelo juist hetzelfde. voor al die spelers dat willen bij real blijven bessefende dat zij eigenlijk het niveau niet meer hebben. Ze mogen best vragen aande A spelers om hun best te doen op veld wannt wanneer Zidane weg is gaat er een grote opkuis zijn.

26 oktober 2020 om 16:13

Is gewoon niet goed genoeg om bij de top vedette te spelen. Dan is het niet verspild om in een mindere rol bij een topclub veel prijzen te winnen

26 oktober 2020 om 16:41

Ik denk dat Isco zeker wel het talent heeft om een echte uitblinker te zijn bij een mooie club. Of zijn mentaliteit en fitheid in orde zijn is een andere vraag, maar dat is in mijn ogen ook onderdeel van hoe hij zijn carrière heeft verspild. De Isco van Malága was een fenomeen in wording. Dat het er lang niet altijd is uitgekomen bij Real Madrid is geen schande, maar dan moet je wel het zelfbesef hebben om te doen wat juist is voor je loopbaan. Kijk hoe Sneijder en Robben zich hebben weten te herpakken toen ze vertrokken bij Real Madrid. Allebei wisten op een gegeven moment gewoon dat Real Madrid niet de club voor hen was en wederzijds. Griezmann is bij Barcelona hetzelfde geval, en Dembélé waarschijnlijk ook. In het verleden ook iemand als Alexis. Di Maria bij Manchester United ook. Allemaal spelers waarvan iedereen weet dat zij bulken van talent maar simpelweg niet in de juiste situatie zitten of zaten.

26 oktober 2020 om 17:20

Eerlijk gezegd heb ik hem altijd te kort vinden komen om bij de top onbetwist en een vedette te zijn. Vond altijd al dat hij hrt te mooi wou doen en daardoor veel kansen om eerder over te spelen liet liggen. Persoonlijk denk ik dat zijn plafond gewoon niet zo hoog lag. Maar omdat hij zo jong gepiekt had dachten sommige dat hij nog verder zou groeien

Ik snap het deels wel. Hij wordt zelf altijd vroeg gewisseld, maar als hij mag spelen komt hij er pas vaak laat in.

Echter denk ik dat Isco niets te klagen heeft. Prachtige voetballer, maar totaal geen rendement. Scoort als aanvallende middenvelder veel te weinig en ook qua assists valt het vies tegen.
Verder heeft hij de pech dat het middenveld enorm goed staat wanneer Casemiro Kroos en Valverde kunnen spelen. Er zit verdedigende power in (casemiro), er zit loopvermogen/diepgang/vuile meters in (valverde) en er zit een absolute wereldkampioen qua passing in (kroos).

Modric zal het wel snappen. Die wordt langzaamaan vervangen bij Madrid en ziet ook dat een Valverde hem min of meer wel ''voorbij'' is.
Casemiro en Kroos zijn onbegonnen werk, die starten met Ramos, Courtouis en Benzema volgens mij altijd bij Zidane (als het even kan)

Denk dat het langzaam tijd is voor een Isco om zijn heil iets lager te gaan zoeken. Denk hierbij aan een Dortmund, Leipzig, Arsenal. In ieder geval net onder de absolute top zoals Madrid/bayern/liverpool etc.

Wellicht dat Atletico hem nog wel wilt hebben. Kan mij haast niet voorstellen dat hij daar heen wilt. Maar een middenveld met Koké, Saul, Isco & Llorente. Klinkt niet verkeerd

26 oktober 2020 om 14:48

Isco mag niet klagen. Zidane heeft James 2x weggestuurd om Isco tevreden te houden. Als Isco dan nog niet presteert dan moet hij niet klagen en gew keihard zn best doen om weer te spelen.

26 oktober 2020 om 14:49

De Isco van Malaga was echt GE-WEL-DIG. Hij leek dat niveau bij Real in eerste instantie ook voort te zetten aangezien hij Özil meteen had doen laten vergeten. Helaas viel hij snel terug waardoor hij inderdaad geen rendement leek te hebben. Zo jammer dit want hij was toch wel een publiekslieveling geworden.

26 oktober 2020 om 14:56

Isco was alleen echt goed in zijn eerste seizoen. Dus 13/14 en in het seizoen 16/17 waar we zowel kampioen waren als de CL wonnen. Daarbuiten vind ik het erg matig. Heeft toch niet helemaal zijn potentie waargemaakt. Hij was tenslotte de winnaar van de Golden Boy in 2012.

De spelers hebben schijt aan Zidane. Heeft Koeman dan toch gelijk? Winnen doet real toch wel.
Isco is een fantastische speler die gewoon veel te weinig mag ballen

Isco had een paar jaar geleden al moeten vertrekken. Hij kiest er zelf voor om te blijven terwijl hij al jaren geen onbetwiste basisspeler is. Het is een speler met veel kwaliteiten, maar ook veel concurrentie voor zijn positie(s).

James is uiteindelijk (ook wat te laat) vertrokken en leeft helemaal op in Everton.
Isco moet gewoon een goede subtopper zoeken en lekker wekelijks weer voetballen, maarja, dat kost hem wat centen omdat hij allicht goed zal verdienen bij Real Madrid.

Zeikerd eerste klas. Mag Zidane wel heel erg dankbaar zijn dat die voor zijn doen nog veel speelt. Het is gewoon logisch en terecht dat Isco geen basisspeler meer is. En als die in de basis speelt of mag invallen, dan laat die geen ene reet zien Tegen Cadiz ook bijvoorbeeld. Iedere keer haalde die het tempo uit het aanval eruit. Echt schrijnend dit van Isco. Zoek het probleem bij jezelf en niet bij de trainer. Hopelijk wordt die volgend jaar verkocht en bloeit die ergens weer op bij een subtopper zoals James.

Tja. Als ik coach was dan was isco deze zomer verkocht. Brengt niet wat er van hem verwacht wordt. Ik denk dat Isco weinig te klagen heeft met Zidane.

26 oktober 2020 om 19:04

Maar echt. Had gehoopt dat Juve hem zou kopen. Helaas. Isco mag echt niet klagen en als hij zo doorgaat wordt hij een James 2.0.

Isco heeft kansen genoeg gehad. Helaas heeft hij buiten zijn eerste seizoen weinig gepresenteerd. Het gekke is dat hij dat bij het Spaanse elftal wel weer vaak belangrijk was. Bij real helaas niet. Vaak matig zelfs en te veel lopen met de bal. Verwacht zelf dat dit zijn laatste seizoen word. Real kan dan nog geld vangen. Er is ook wel interesse elke transfer periode .

Isco zou een prima vervanger van Juan Mata zijn bij United. Overigens blijkt maar weer eens wat een slechte 'people manager' Zidane is. Kijkt enkel naar zijn basiself en alles wat daar buiten valt mag het uitzoeken met als gevolg dat spelers zich tegen hem gaan keren (Bale, Isco, Reguillon, Ceballos etc.). Dan begrijp ik dat je ongeinteresseerde spelers krijgt die liever gaan golfen of op de bank hun tijd volmaken met andere dingen tijdens wedstrijden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4252 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Cádiz14-3
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
RodrygoAanvaller50
Diego AltubeKeeper00
T. CourtoisKeeper90
Luis LópezKeeper00
A. LuninKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

859 fans
Coach, 48 jaar
SeizoenClub
2019- Real Madrid
2016-2018 Real Madrid
2015-2016 Real Madrid II
2014-2015 Real Madrid II
2013-2014 Real Madrid
Laatste voetbalnieuws

Inter snijdt zich na opmerkelijk rood Vidal in de vingers tegen Real Madrid

Real Madrid heeft woensdagavond uitstekende zakengedaan in Groep B in de Champions League. Op bezoek bij Internazionale zegevierden de Madrilenen met 0-2. Eden Hazard zette zijn ploeg vanaf elf meter al...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 27 november
Ajax krijgt in januari twee Zuid-Afrikaanse jeugdinternationals op proef. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren