Feyenoord wendt nederlaag af en blijft een jaar lang ongeslagen

Zondag, 25 oktober 2020 om 18:34Dominic Mostert • Laatste update: 18:48

Feyenoord heeft zondag een nederlaag bij RKC Waalwijk afgewend. De ploeg van Dick Advocaat kwam tweemaal op achterstand, maar pakte een punt in het Mandemakers Stadion: 2-2. Zodoende zal Feyenoord een volledig jaar ongeslagen blijven in de Eredivisie. De laatste nederlaag dateert van 27 oktober 2019 en Feyenoord speelt pas weer op 1 november in de Eredivisie. Alleen tussen 1978 en 1979 bleef de club zo lang ongeslagen: toen werd Feyenoord 434 dagen niet geklopt.

De uitwedstrijd tegen RKC geldt als een traditioneel lastig affiche voor Feyenoord: van de afgelopen 23 edities won Feyenoord er maar 8 en verloor het er evenveel. Dick Advocaat koos voor dezelfde basiself als in de uitwedstrijd tegen Dinamo Zagreb (0-0) in de Europa League van donderdag. Ondanks dat Feyenoord de Europese wedstrijd in de benen had, oogden de bezoekers fris in de eerste helft. Steven Berghuis zorgde met twee pogingen van afstand voor dreiging in de eerste tien minuten. Na een kwartier eindigde een lob van Bryan Linssen op de lat, al was er sprake van buitenspel.

GELUID AAN ??????

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 25 oktober 2020

Na een halfuur bereidde Berghuis met een goede pass een kans van João Carlos Teixeira voor; de zomeraanwinst schoot net naast. Het was een van zijn laatste acties, want Teixeira moest de strijd staken na een overtreding van Ahmed Touba. Hij werd vervangen door Nicolai Jörgensen. De Deen zou de wedstrijd niet afmaken, want na een uur werd hij zelf naar de kant gehaald vanwege klachten aan de lies. Met zijn laatste actie was hij echter wel goud waard. Jörgensen kwam immers tot scoren: hij werd vlak voor het doel bereikt door Orkun Kökcü en trof de paal, alvorens in de rebound hard raak te schieten.

Jörgensen zorgde daarmee voor de 1-1, want kort na de pauze was RKC verrassenderwijs op voorsprong gekomen. Feyenoord liet Cyril Ngonge de nodige meters maken, alvorens hij vanaf een meter of achttien fraai de bovenhoek vond. Nadat Feyenoord op gelijke hoogte was gekomen, ontstond een open wedstrijd. Mark Diemers stuitte op keeper Kostas Lamprou en Ola John was tweemaal dicht bij een doelpunt, alvorens de buitenspeler van RKC toesloeg door naar binnen te trekken en de korte hoek te vinden. Zes minuten voor tijd bepaalde Ridgeciano Haps de eindstand met een fraai, indraaiend schot in de verre hoek: 2-2.


Poll

Verdiende een van beide ploegen meer dan een punt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

153 reacties (laatste reactie door drdoom)

Grappig hoe je elk jaar als Feyenoord supporter zelfs zonder verwachtingen van een seizoen toch steeds teleurgesteld kan raken. Wat een abominabel niveau had deze pot voetbal. Feyenoord was gewoon pure armoede. Berghuis was oke, maar ook niet in staat om het team op sleeptouw te nemen. Daar loopt ook gewoon te veel middelmaat voor rond bij Feyenoord. Ik wil er toch wel even iemand uithalen: Toornstra. Dat die man nog deel uitmaakt van de selectie van Feyenoord is op zich al opmerkelijk, maar dan ook nog zo vaak basis staan. De draaicirkel van een containerschip, en de handelingssnelheid van een tuinslak. Een perfect voorbeeld van een product van het niet doorselecteren wat al jaren geleden had moeten gebeuren. Maar hoe veel middelmaat er in deze selectie ook rondloopt, het is nog altijd van een niveau hoger dan dat van Rkc. Hier hoor je gewoon te winnen. Opmerkelijk ook weer de hoeveelheid blessures bij Feyenoord, begint gewoon typisch te worden. Verbaasd over opnieuw blessures van Jorgensen en Nieuwkoop ben ik niet, wel weer teleurgesteld.

25 oktober 2020 om 18:39

Berghuis nog ok?

25 oktober 2020 om 18:44

Ja ik vond hem ok. Niet top, maar probeerde tenminste wel het spel te maken en de combinaties op te zoeken. Het ging steeds mis bij zijn medespelers die hem niet goed bediende. Telkens verkeerde passes, ballen te hard, niet goed vrijlopen. Je krijgt bijna medelij met hem.

25 oktober 2020 om 18:51

Denk eerder dat er gestopt moet worden met hem ophemelen. Ligt netzo vaak aan Berghuis zelf. Medelijden met hem hebben al helemaal niet. Werkelijk alles wordt er voor hem gedaan zodat hij kan presteren. Aanvoerder, strafschoppen, vrije trappen, vrije rol, op 10 enz enz. Hij kan gewoon niet beter.

25 oktober 2020 om 18:55

Berghuis had het na een half uur gewoon opgegeven, snap ik als je medespelers bijna jankend het veld opkomen omdat ze "moeten" voetballen

25 oktober 2020 om 18:55

Berghuis had het na een half uur gewoon opgegeven, snap ik als je medespelers bijna jankend het veld opkomen omdat ze "moeten" voetballen

25 oktober 2020 om 18:40

Berghuis nog ok?

25 oktober 2020 om 18:50

Precies. Triest vooral ook om te zien dat ze het fysiek volstrekt niet kunnen bolwerken. Om te janken zo slecht was de tweede helft.

25 oktober 2020 om 19:13

Ja en dan lees ik vorige week een heel artikel waarin de nieuwe conditietrainer zichzelf op de borst klopt dat het er nu wel professioneel aan toe gaat. Maar nog steeds lijkt Feyenoord regelmatig dezelfde te missen door lichte blessures en kunnen ze nog steeds geen wedstrijdje doordeweeks hebben. Ik vraag me echt af waar dat iedere keer door komt

Je weet het gewoon altijd na een goede wedstrijden in europa punt verlies in de competitie!

25 oktober 2020 om 18:38

Welke goede wedstrijd?

25 oktober 2020 om 18:39

Was gewoon een goede wedstrijd tegen zagreb waar je 3 punten had verdiend.

25 oktober 2020 om 18:44

Schei toch uit. Je moet Zagreb gewoon met 0-4 verslaan met een beetje inzet. Net als tegen Sparta en vandaag. Met gelijke spelen tevreden zijn tegen zo'n teams het is schandalig. We zijn nu net zo ver weer als 10 geleden.

25 oktober 2020 om 18:47

Vraag me toch af of je de indruk hebt dat Feyenoord veel meer voorstelt dan genoemde ploegen?

25 oktober 2020 om 18:49

Schei zelf uit. Inzet was er genoeg als je de kansen af had gemaakt won je met 0-3. En tevreden? Zeg alleen dat het een goede wedstrijd was en dat was het ook. Veel beter dan alle wedstrijd in de eredivisie met uitzondering op willem II.

25 oktober 2020 om 19:18

Die ploegen hebben geen Bijlow, Spajic, Senesi, Haps, Berghuis, Senesi, Sinisterra. Met Kokcu, Geertruida en Malacia heb je in principe genoeg spelers om heel goed voetbal te spelen.

25 oktober 2020 om 19:22

Nee wel spelers die na 10 potjes voor 16 miljoen verkocht worden

25 oktober 2020 om 18:45

0-0 tegen een zwak Zagreb is tegenwoordig een goede wedstrijd voor Feyenoord?! Donderdag jezelf tekort gedaan, vandaag niet eens aanspraak gemaakt op de winst. Kom op zeg, dit kan en moet toch veel beter!

25 oktober 2020 om 18:50

Iedereen praar hier over een gelijkspel niet goed is. Maar een goede wedstrijd is anders dan een goed resultaat????

25 oktober 2020 om 18:50

Jullie staren je alleen maar blind op een uitslag. Als je wedstrijd gekeken hebt was het gewoon een goede wedstrijd. Als linssen die kansen had afgemaakt had iedereen hier gesproken over een perfecte wedstrijd. Veldspel was goed uitslag minder.

25 oktober 2020 om 19:41

Het was zeker okee, maar goed gaat me wat ver als je geen enkele kans weet te verzilveren tegen een erg mager Zagreb, het is niet dat je tegen Man City 0-0 speelt ofzo he.. Donderdag was het voldoende, vandaag was het gewoon slecht. Feyenoord kan en moet gewoon beter met deze selectie lijkt me? Daar zijn jullie het toch ook wel mee eens zeker?

Gefeliciteerd Feyenoord fans met het jaar ongeslagen. Wat een titel zeg van VZ, denk je dat Feyenoord fans dit boeit als ze gelijk hebben gespeeld bij RKC?

25 oktober 2020 om 18:39

Nou hier was het de trainer toch wel om te doen, die wil gewoon niet verliezen voor dat record in plaats van te winnen. Hopelijk voor feyenoord dat advocaat nu tevreden is en dat ze eens gaan voetballen voor de winst.

25 oktober 2020 om 18:39

Wat heb je aan een jaar ongeslagen als je niet kan winnen van Twente en Sparta thuis En RKC uit...

25 oktober 2020 om 18:40

Ook echt een jaar ongeslagen omdat er een half jaar niet gespeeld is xD Kansloze titel die echt helemaal nergens op slaat inderdaad haha. OT: Zeer matige wedstrijd van Feyenoord, 2e helft echt ruim onder de maat, mogen van geluk spreken dat ze nog een puntje pakken.

25 oktober 2020 om 19:13

“Seizoen werd afgemaakt” uhm, nee het seizoen is dus niet afgemaakt.

25 oktober 2020 om 19:16

Hoe kom jij erbij dat het seizoen is afgemaakt?

Moeilijk om feyenoord supporter te zijn. Diemers en toornstra trek nooit meer een feyenoord shirtje aan. Ohja DICK out.

25 oktober 2020 om 18:43

Toornstra pfoe. Die was echt bizar slecht vandaag

25 oktober 2020 om 18:45

Sinds wanneer speelt hij ook op 6? Idioot om hem daar op te stellen

25 oktober 2020 om 19:06

Tsja, ik heb het ook al maanden geroepen dat toornstra dat niet kan. Verdedigend positioneel is hij gewoon ronduit zwak. Dan wordt er vaak gedaan alsof je dat wel aan kan leren, want hij heeft wel fysiek en dynamiek en een aardige pass dus moet hij daar uit de voeten kunnen. Een idiote dooddoener wat mij betreft.

25 oktober 2020 om 19:40

@ijsmuts , Intelligente spelers kunnen dergelijke aanpassingen wel maken en Toornstra is een intelligente speler.
Echter is hij niet de jongste meer en fysiek ook niet meer wat het geweest is , dus in dit geval ben ik het wel met je eens.
Maar over het algemeen kunnen spelers met een goede spelinzicht en een goede pass dit soort transities wel doorstaan. Hangt natuurlijk wel van veel meer factoren af dan alleen de desbetreffende speler (denk aan de tactiek , opstelling , teamgenoten etc)

25 oktober 2020 om 20:03

Prc. Naar voren is ie gewoon goed. Anders niet opstellen

25 oktober 2020 om 18:46

Was het niet Dickie die Feijenoord uit de modder trok? En nou moet ie weg?

25 oktober 2020 om 18:53

Ik ken nog iemand die kampioen werd met leicester en 1 seizoen later ontslagen werd! Het boeit niet war je hebt gedaan voor de club je moer kijken naar de toekomst? Maar ben het wel eens dat hij nof niet ontslagen hoeft te worden.

25 oktober 2020 om 18:50

Haha een trainer die nog nooit met Feyenoord 1 competitiewedstrijd verloor in een jaar!!! Moet worden ontslagen??

25 oktober 2020 om 18:57

Maar er missen ook wat maanden in dat jaar.

25 oktober 2020 om 18:38

Wat een grap. Vorig jaar was het geluk voor elke ploeg want als Dick het hele seizoen trainer was geweest dan was Feyenoord kampioen geworden

25 oktober 2020 om 18:44

Maar Dick maakt nu opzichtige fouten. Te verdedigend spelen, rare wissels, spelers credit geven die het niet verdienen, spelers die te weinig kansen krijgen, niet alle wissels selecteren, waardoor er geen aanvallers meer op de bank zitten. Ik ben er klaar mee

25 oktober 2020 om 18:46

Op basis van wat? omdat het toen op zijn zachtst gezegd beter ging lopen bij feyenoord? Op de manier hoe jij dit benoemt zou je haast denken dat feyenoord toen regelmatig ploegen van de mat speelde maar dat was ook weer niet zo🙄

25 oktober 2020 om 18:40

Ik kan me meer ergeren aan Jorgensen en Narisngh.... vooral Narsingh.

Teleurgesteld met een punt tegen Feyenoord. Het is wel eens minder gegaan! 5 uit de laatste 3 nu, we kunnen ze maar hebben!

Het "een jaar niet ongeslagen zijn" is dan denk ik nog het enige positieve van vandaag.

25 oktober 2020 om 18:38

Waarvan een half jaar corona zonder wedstrijden. Ja, heel knap!

25 oktober 2020 om 18:41

Is een halfjaar ongeslagen zijn dan niet goed?

25 oktober 2020 om 18:58

De helft zo goed

Raar maar waar, maar weer niet verloren. Eigenlijk zou dat wel eens een paar keer moeten gebeuren, dan worden ze misschien weer eens wakker. Geen vrolijkheid in het spel, hemeltergend saai en de simpelste dingen gaan fout.

Dick stop er maar mee.Hier is niets meer van te maken.Het voetbal onder Gio was nog beter.Niemand die opstaat in dit elftal.Allemaal spelen om maar niet te verliezen.Toornstra en Diemers werkelijk SCHANDALIG.Geen enkele topsportmentaliteit. De lat ligt schandalig laag en iedereen vind het wel okee.Wil er nou niemand winnen of een transfer naar een grotere competitie verdienen?

Haha, positieve titel voor deze wedstrijd. Een punt te veel gekregen hier. Dat je zo'n slechte we helft speelt. Rkc had mogen winnen van mij. Haps en Berghuis kunnen lekker ballen, de rest kan er echt geen klote van. Ja Bijlow, maar boeiend, een keeper.

25 oktober 2020 om 18:39

Daar doe je Bijlow wel een beetje tekort vind ik. Erg belangrijk voor dit Feyenoord, zie ook de wedstrijd tegen Zagreb.

25 oktober 2020 om 19:07

Senesi vergeten?

25 oktober 2020 om 19:32

Ja ok en Teixeira is ook niet slecht.

25 oktober 2020 om 23:20

Ik vond die Touba van RKC ook erg indrukwekkend, 1.90m, snel en kan dribbelen met de bal. Behield ook vaak erg goed het overzicht.

Mijn complimenten aan RKC zeg, dat die gasten nog durven voetballen. Zag er bij tijd en wijle mooi uit. Feyenoord, tja. Medelijden met Bijlow en haps, enige twee spelers die goed spelen.

Een jaar ongeslagen, dat klinkt wel tof, maar in de praktijk is 't toch om te janken!!!!

Gefeliciteerd met de ongeslagen status Feyenoorders, alhoewel ik betwijfel of daar nu de aandacht naar uit moet gaan...

Wel knappe prestatie van advocaat gewoon één jaar lang ongeslagen!Wel weer puntenverlies tegen met alle respect een tegenstander waar je als Feyenoord zijne geen punten mag verspelen.

Jorgesens contract ontbinden aub , van dat geld en van het geld van Konogolo graag Fran Sol huren, die wordt momenteel gehuurd aan Tenerife maar speelt zelfs minder wedstrijden dan Jorgensen...dus ik verwacht dat ie er wel oren naar heeft.
Ongelooflijk dat je Narsingh meer minuten kon beloven dan Summerville , Summerville is in alles beter dan Narsingh. Zelfs ik ben beter dan Narsingh.
Haps red ons gelukkig (wee).

25 oktober 2020 om 18:46

En jij denkt dat Jorgenson gratis zijn contract laat ontbinden?

25 oktober 2020 om 18:52

Hoe lang staat hij nog onder contract? Iedereen ziet toch dat Nicolai amper fit is? Hij zou zelf dat ook moeten inzien, niet?

25 oktober 2020 om 19:28

Nee niet gratis , maar uiteindelijk ben je wel minder kwijt aan hem dan dat je hem tot 2022 moet uitbetalen.
Dat is de taak van Arnesen , kijken wat voor regeling er getroffen kan worden tussen beide partijen.
Ongetwijfeld dat er interesse vanuit Denenmarken is als ie transfervrij is, dus hij zal niet lang zonder club zitten.
In de winter ontbinden en Sol proberen te halen , dan kan je mee blijven doen in de top, zonder spits zie ik het somber in... Narsingh in de spits , pff hoe bedenk je het.
Advocaat ook die weigert om jeugd te gebruiken in dergelijke noodsituaties, ik begrijp niet dat het bestuur hem niet op de vingers tikt daarvoor. En dan bedoel ik vooral de wedstrijd tegen Willem 2 , waar we slechts 3/4 veldspelers op de bank hadden.
In deze wedstrijd had een Azarkan bijvoorbeeld ook niet mistaan.

25 oktober 2020 om 18:51

Vind dit een goede reactie. De voetballer Jorgensen hoeft niks meer te bewijzen, die is echt een topper voor Feyenoord, maar z'n lichaam wil dit gewoon niet meer. De topclub moet door, maar blijft hopen op een wonder met de Deen. Wie weet wat hij nu weer heeft met z'n lies? Hoe vaak is deze jongen de laatste jaren niet geblesseerd geweest? Ze moeten gewoon afscheid van elkaar nemen.

25 oktober 2020 om 19:09

Jorgensen heeft een contract tot juni 2022. Waarom zou hij zich uitlaten kopen? Je blijft sltijd hopen op een fitte periode. Woont al zolang in Rotterdam dat hij waarschijnlijk een huis heeft en goed sociaal leven. Heeft medische begeleiding (kwaliteit is wellicht matig) en een sociaal leven. Dus waarom zou hij meewerken aan een vertrek. En wat levert dat F'nrd financieel op op korte termijn.

25 oktober 2020 om 19:09

Jorgensen heeft een contract tot juni 2022. Waarom zou hij zich uitlaten kopen? Je blijft sltijd hopen op een fitte periode. Woont al zolang in Rotterdam dat hij waarschijnlijk een huis heeft en goed sociaal leven. Heeft medische begeleiding (kwaliteit is wellicht matig) en een sociaal leven. Dus waarom zou hij meewerken aan een vertrek. En wat levert dat F'nrd financieel op op korte termijn.

25 oktober 2020 om 19:16

Ik snap je fantje, maar Feyenoord moet wel aan hun sportieve toekomst denken. Het feit dat Jorgensen een contract heeft tot juni 2022 maakt het wel lastig. Toch denk ik dat in de zomer beide partijen uit elkaar moeten gaan. Het probleem is hier natuurlijk echt medisch, niet sportief.

25 oktober 2020 om 19:30

Ik heb Jorgensen heel lang verdedigd (te lang) , maar ik ben er inmiddels wel klaar mee. Die jonge kan nog geen scheet laten en hij raakt geblesseerd. Zoals je zegt , we moeten stappen maken dus kunnen we niet blijven hopen tot hij weer fit raakt. Als ie uberhaupt fit raakt volgend seizoen dan kan je er al niks meer aan verdienen aangezien hij een eenjarig contract heeft op dat moment. Dus financieel gezien is dit een verloren zaak en iedereen kan zien dat het er gewoon niet meer in zit , dus zsm lozen en doorpakken.

Een jaar lang ongeslagen. Het zo positief zien na een 2-2 bij RKC is ook knap. Van dat jaar heeft het voetbal een half jaar stilgelegen.

De schrijver van de titel weet wel hoe je op een positieve manier een bericht kunt brengen. Had stiekem wel verwacht dat Feyenoord lang mee kon doen om de titel maar daar twijfel ik nu toch een beetje aan.

Schrijnend hoe moeilijk Feyenoord kansen weet te creëren. Daarnaast opmerkelijk dat een Berghuis totaal onzichtbaar is in zo’n wedstrjnd

25 oktober 2020 om 18:47

Sinds de lofzang op Berghuis is hij tergend slecht. Maar Berghuis gaat zijn goaltjes wel weer maken. En ook vandaag, vraag niet hoe het kan, weer een assist.

Hoe speelde Conteh? Nog leuke acties gemaakt of was het veel ballen naar voren pompen en kwam hij toen niet tot z'n recht?

25 oktober 2020 om 18:44

Had niet veel laten zien. Durfde ook geen actie te maken

25 oktober 2020 om 18:52

Hopelijk een gevalletje sinisterra. Die had dat in het begin ook best wel erg

25 oktober 2020 om 19:12

Ik zou zeggen probeer het wat langer met conteh ipv diemers. Maar Dick is niet zo van het experimenteren met jonge spelers

25 oktober 2020 om 19:34

Soms kom ik er met mn hoofd niet bij waarom bepaalde keuzes genomen worden. Hoe kan je Diemers boven Conteh , Azarkan , Texeira , Narsingh verkiezen op linksbutien? ohja en Haps (indien Malacia fit is) Begrijp me niet verkeerd , ik heb een ontzettende hekel aan Narsingh , ik kan er totaal niet tegen hoe slecht die vent is , maar zelfs hem kan je beter op linksbuiten zetten dan Diemers. Niet dat ik op Diemers loop te bashen , maar dat is gewoon totaal zijn positie niet. En als je toch met de zelfde 11 wilt spelen , zet dan Texeira op linksbuiten, die heeft een actie en wat meer snelheid.

Met dit schema had je gewoon eerste moeten staan. Verlies je in de eerste 6 wedstrijden punten bij Waalwijk uit, Twente thuis en Sparta thuis. Beschamend!

Nou VZ geeft er nog een mooie draai aan met hun titel... Feyenoord moet clubs als RKC oprollen mocht het daadwerkelijk wat willen presteren dit jaar... club als Feyenoord moet altijd in de top 3 zitten. Maar als je kijkt hoe ze voetballen afgelopen tijd...

Armoe! lekker boeiend ongeslagen. Geen beleving, geen inzet. Halfbakken vedettes zijn het. Vooral Stevie en Kokcu. Niemand neemt de ploeg bij de hand. Berghuis werd soms niet begrepen door zn teammates maar toch. Pijn aan mn ogen de 2de helft! Ben graag positief maar manman wat slecht

Wereld van verschil in tactische spelopvattingen, techniek, diepgang maar vooral tempo en druk zetten naar voren tussen Ajax en Feyenoord. Hier zie je toch het grote manko van Dick Advocaat. Te behouden spelen ook tegen clubjes als RKC. Ajax gaf gister gewoon vol gas, dan hebben clubjes als VVV gewoon niets in te brengen. Verder wel enorm verschil tussen Toonstra en Klaassen. Of een Senesi en Blind natuurlijk. Of Tadic en Linssen. Berghuuis enige met echte dreiging en diepgang samen met Haps. Rest pure middelmaat.

25 oktober 2020 om 18:48

Mee eens. Je kan het Dick Advocaat wel aanrekenen dat er gewoon geen enkel plan lijkt te zijn bij balverlies. Ze geven RKC zoveel ruimte om te voetballen.

25 oktober 2020 om 18:57

Het verschil in kwaliteitvan spelers tussen Ajax en Feyenoord is evident. Maar wanneer je na een jaar geen lijn ziet in het spel, geen idee wie wat doet en in dit soort wedstrijden ook geen motivatie dan wordt het wel triest en vraag ik me af wat zo'n technische staf doet. Want ondanks het gebrek aan kwaliteit ben je wel beter dan en moet je kunnen winnen van Sparta, RKC en Twente. Ik was al sceptisch over Advocaat en dat begint alleen maar toe te nemen.

Elke week zet je je verwachting weer wat lager, zo ook deze week maar weer. Weer gelijk, weer slecht spel en matige inzet. Het valt nu wel op zijn plek, je haalt middelmaat dus je speelt middelmatig. Wanvertoning en als supporter loop je maar weer eens met schaamte rond. Bah!

Ik snap niet waarom Feyenoord niet gewoon even verlies neemt en probeert op te bouwen van onderuit. Investeer in je jeugd, zet een trainer voor de groep die iets nieuws wil. Het huidige beleid is gewoon niet goed. Er wordt keer op keer middelmaat aangetrokken het niveau blijft dan op hetzelfde middelmatige niveau. Desnoods zet je Kuyt voor de groep.

ach, 13-0 verveeld ook zo snel. 2-2 zit tenminste nog spanning in.....

25 oktober 2020 om 18:48

Dat is waar. Vandaag was het spannender dan gisteren. :-)

Maar winnen ook weer niet. Toch apart dat ze best leuke wedstrijden afwisselen met hele moeilijke. Jorgensen is nou ook wel klaar. Hopen dat sinisterra snel terug is

Walgelijk het spel van Feyenoord. Ik zag ze met alle spelers op hun helft afwachten wat het grote RKC zou doen. Ik vraag me af of Advocaat in staat is zijn team een andere manier van spelen op te leggen.
Ik denk dat hij alleen tegen welke club dan ook afwachtend, verdedigend kan spelen. jammer want hij kan toch wel wat (dacht ik)

Zo kun je opk een kop verzinnen.Man man man.Gelijk tegen RKC is gewoon zeer slecht.Vorige week Sparta, gaat lekker met Feyenoord. Gelukkig is dit het weekend voor Ajax.Maar zelfs een 0-13 word bekritiseerd door de analisten.

Zo kun je opk een kop verzinnen.Man man man.Gelijk tegen RKC is gewoon zeer slecht.Vorige week Sparta, gaat lekker met Feyenoord. Gelukkig is dit het weekend voor Ajax.Maar zelfs een 0-13 word bekritiseerd door de analisten.

Weer een mooi resultaat van RKC. Weer goed geknokt en mooie goals gemaakt. Die van Haps was ook heel mooi. Jammer dat RKC tot 2x toe de voorsprong weg geeft maar degraderen gaan we in ieders geval niet. Gaan nog genoeg punten pakken.

Ik blijf er bij. De filosofie van Advocaat, verdedigend een blok zetten, geen druk zetten en maar hopen op een individuele bevlieging werkt niet. Er zit geen enkel creatief denkvermogen in. Gaat niet werken jongens.

Het was niet best vandaag, mogen van geluk spreken dat er nog een puntje word gepakt. Toornstra leverde zoveel ballen in, die miskleun ook van hem in de 1e helft. Hopelijk gunt Advocaat, Conteh vanaf nu meer minuten. ( i.i.g. tot Sinnistera terug is)Heb nog geen hoogte van hem kunnen krijgen vandaag. Hopelijk kunnen we deze kater wegspoelen met een overtuigende zege in de E.L. Al belooft het vertoonde spel weinig goeds.

Toch triest dat een zichzelf nog steeds als topclub noemende club een nederlaag kan afwenden bij RKC. En dan werd feyenoord nog als titelkandidaat bestempeld enkele wedstrijden geleden. Gezien het huidige spel, de selectie en de prestaties is Ajax de enige titelkandidaat. De rest mag het predikaat niet dragen. Ook Europees is het allemaal net niet, zonder iets af te doen aan de prestatie van Az (want geen CL voetbal als zelfbenoemde topclub?).

Dit wordt 'm weer niet voor Feyenoord dit jaar. Het Advocaat-effect is er ook wel weer af. Het is weer volop strijden voor punten. Vond RKC overigens leuk voetballen en leuk voor John, geef hem misschien ook vertrouwen. Wie weet wat ie nog kan flikken in de ED. Over het algemeen, ik gok toch dat Ajax kampioen gaat worden. Van PSV ben ik ook totaal niet van onder de indruk. Daar lijken spelers echt totaal niet lekker in hun vel te zitten.

Ontzettend knappe prestatie. Na de 2-1 dacht ik dat het over en uit was, maar dit is Feyenoord, die kun je nooit afschrijven. Wat een wedstrijd en zie ook de ontlading bij Haps bij de laatste goal, die vat alles eigenlijk perfect samen. Gefeliciteerd Feyenoorders met dit welverdiende punt en deze mijlpaal van een jaar lang ongeslagen!

wat een zaadelftal hebben we toch, echt 0,0 beleving....alleen haps en bijlow stralen iets uit. om je kapot te schamen

Soms is het iets met Feyenoord maar vandaag was het weer niets

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8577
2.PSV7139
3.AZ6829
4.Vitesse6116
5.Feyenoord5625
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger323
J. ToornstraMiddenvelder307
S. BerghuisAanvaller3017
B. LinssenAanvaller298
N. JørgensenAanvaller224
N. MarsmanKeeper200
L. SinisterraAanvaller193
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Vrijdag 14 mei
Chelsea hoopt Benjamin Mendy te verlossen van de bank bij Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren