Vernietigende woorden bij FOX om beelden na VVV - Ajax: ‘Theatraal gedoe’

Zaterdag, 24 oktober 2020 om 19:00Chris Meijer • Laatste update: 19:26

VVV-Venlo leed zaterdagmiddag een historische nederlaag tegen Ajax. De Amsterdammers wonnen in Limburg met maar liefst 0-13, wat de grootste overwinning ooit is in een Eredivisie-wedstrijd. FOX Sports laat na afloop beelden zien van een teleurgestelde Giorgos Giakoumakis, die alleen is achtergebleven in de dug-out van VVV. Bij Marciano Vink valt dit echter niet in goede aarde, want hij is van mening dat er sprake is van ‘theatraal gedoe’.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben jij het met de reactie van Marciano Vink eens?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

38 reacties (laatste reactie door gabstra)

Totaal niet mee eens. Iedereen kan dit toch op zijn eigen manier verwerken? Als iemand dit liever alleen doet dan is daar toch niks mis mee. Hoe kan je je hier druk om maken als je naar VVV kijkt ..

24 oktober 2020 om 21:02

Kan me inderdaad ook voorstellen dat je liever even wacht tot alle one-liners en zogenaamde oppeppende woorden in de kleedkamer zijn uitgedoofd en dan lekker gaat douchen.

Totale onzin reactie. De man deed niks overdreven en baalde gewoon. Laat iedereen op zijn eigen manier dit verlies verwerken. Als het iemand is die makkelijk wil scoren is het Vink wel met deze opmerking

Beetje vergezocht dit. Begrijp dat wel dat je even in je eentje alles wilt verwerken en wellicht even tot rust wil komen voordat je dadelijk verkeerde dingen zegt binnen. Denk zelfs dat het beter is dat iederen individueel even tot rust komt ipv vol emotie te gaan na-analyseren.

Belachelijke reactie van deze meneer. Natuurlijk komt zo'n nederlaag heel hard aan en spelers moeten dat op hun eigen manier kunnen verwerken. Wat heb je eraan om met zijn allen in de kleedkamer te gaan zitten en samen naar de grond te staren?

24 oktober 2020 om 19:27

Sorry, maar het is een teamsport.je wint als team, maar je verliest ook als team. Zou VVV een recordoverwinning neerzetten dan zondert hij zich ook niet af.niemand staat boven het team en dus moet hij zich gewoon bij zijn teamgenoten voegen na afloop.dat hij daarna in zijn eigen tijd zijn eigen ding doet is dan weer prima, maar tijdens aangelegenheden van je club ben je er gewoon bij.

24 oktober 2020 om 21:55

En wie zegt er dat dit niet zijn eigen tijd was? De trainer maakte niet echt de indruk nog lang stil te staan bij deze wedstrijd..

Vink heeft helemaal gelijk. Je krijgt een enorm pak slaag, dus snel maken dat je binnen komt. En volgende keer wel fatsoenlijk tegenspel bieden....

24 oktober 2020 om 20:45

Overdrijven is ook een vak apart, iedereen verwerkt zoiets op zijn eigen manier, dit zie je toch ook na verlies van een ek,wk, of welke belangrijke beker dan ook... waarom zou een flink pakslag je dan ook niet in deze emotionele schock of iets kunnen brengen.

24 oktober 2020 om 21:57

Een EK of WK verliezen is wel iets anders dan een Eredivisiewedstrijd, waarin je zelf ook nog eens amper iets hebt gepresteerd. Overdrijven is inderdaad een kunst;-))

Er zit wat in.... als het je echt zoveel pijn doet is een gesprek houden met de Ajacieden het laatste wat je wilt. Huntelaar en Blind die je troosten terwijl zij (terecht) er alles aan hebben gedaan om dit voor elkaar te krijgen. Noem mij maar een slechte verliezer maar ik had gezegd ga weg en laat me met rust.

Misschien moet je ook eens rekening houden met iemands cultuur. Niet iedereen is een 'Hollandse nuchtere jongen'. Iedereen beleeft het op z'n eigen manier. Laat lekker, hij doet er niemand kwaad mee.

Ik ben het er wel mee eens. Daarnaast stoorde ik mij tijdens de wedstrijd ook vreselijk aan deze man. Hij heeft de hele wedstrijd niets gedaan. Hij liet de verdedigers steeds lopen en wachtte maar op een lange bal. Hij liep vooral. Zowel tijdens als na de wedstrijd niet echt sportief richting je team genoten.

Wat een onzin. Klasse van Klaas-Jan om die jongen even op te zoeken. Laat zien dat hij zijn voorbeeldfunctie ook goed begrijpt. De Ajacieden drukten door, maar respecteerden de VVV-spelers op ieder moment.

Ach die gevoelloze Marciano voegt nooit wat toe net als Borst, die jongen zat logischerwijs helemaal stuk! Ik vond het ook sympathiek en warm van Onana, dat hij zijn collega keeper een hart onder de riem stak.

Weet je wat ik theatraal vond? Dat die trainer van VVV een jochie van 16 laat debuteren in de Eredivisie bij een 12-0 achterstand.

24 oktober 2020 om 20:08

Lijkt me vooral pijnlijk om dan degene te zijn die gewisseld wordt. Is dan toch een beetje alsof je, meer nog dan de rest, hoofdschuldige bent aan die historische afgang. En dan ook nog je plek af moeten staan aan een puber.

Wat is dit voor onzin zeg. 0-13 verliezen lijkt me een ontzettende shock en dit is een dreun voor je zelfvertrouwen. Iedereen verwerkt dit anders en best dom om hierover te oordelen. Alsof je na zo’n score nog bezig bent met de camera.

Alle analisten, journalisten en columnisten worden steeds zuurder en zuurder... En niet over belangrijke dingen, maar over de kleine randzaken als één speler die dit op zijn manier verwerkt of een tweet van een Engelse analist... Het niveau is echt om te janken. Haast niemand aan zo'n tafel is inhoudelijk sterk. Ik vond Ronald de Boer nog wel gaan, maar zo'n Hugo Borst.. Alsof Hugo een soort typetje van Valentijn Driessen is a la Wendy van Dijk... Een wedstrijd inhoudelijk goed analyseren en bediscussiëren, dat gedeelte van de nabeschouwing lijkt steeds korter te worden. Liever propt men enkele korte filmpjes of tweetjes er tussendoor, zodat men daarop kan reageren met enkele opmerkingen die het nieuws weer lekker halen. Alles voor de aandacht... Het hoeft niet inhoudelijk sterk te zijn, het hoeft inhoudelijk niet eens juist te zijn. Gewoon een zure mening geven en je bent booming...

24 oktober 2020 om 19:43

Helemaal eens. En daar worden dan weer artikelen over geschreven (zie hier) en reacties op geplaatst. Dan is de cirkel rond. On topic: laat die jongen even rustig bijkomen. Hij doet er niemand kwaad mee.

24 oktober 2020 om 19:46

Klopt, dan is de cirkel rond, maar als ze gewoon inhoudelijk zouden reageren zou de cirkel ook rond gemaakt worden.. Dit is geen niveau waar ik voor blijf kijken en dat lijkt mij toch wel het doel.

24 oktober 2020 om 19:54

Het is ook een beetje een maatschappelijk dingetje. Het steeds verder polariseren maakt dat alleen nog maar uitgesproken meningen worden gegeven, om op te vallen en dat wordt overal toegepast, waardoor een inhoudelijke discussie vaak helemaal niet meer mogelijk is.

24 oktober 2020 om 20:43

Mee eens en ik vind het zeer kwalijk. Ik kan me niet herinneren wanneer dergelijk gedrag iets positief heeft bijgedragen. Een gewaagde uitspraak om een probleem aan te kaarten kan ik nog begrijpen, maar dan moet er vervolgens wel inhoudelijk over gediscussieerd worden. Dit is alleen maar inhoudsloos gezeik en zorgt er vooral voor dat meningen tegenover elkaar komen te staan.

Wat een bullshit. Ik ben iemand die teleurstellingen ook graag in zijn eentje verwerkt in plaats van met een groep. Daar krijg ik alleen maar paniekaanvallen van. Raar om iemand daarop aan te spreken.

Het begint heel erg vermoeiend te worden met al die oud voetballers die steeds persoonlijker worden. Geen van ze hebben meegemaakt wat deze jongen vandaag heeft ervaren. Laat hem het op zijn eigen manier verwerken.

Persoonlijk vond ik de reactie van Onana tov de keeper van VVV geweldig. Hij liet daarmee zien dat in de harde voetbalwereld ook nog een vorm van empathie bestaat.

Ik had heel veel moeite om de woorden 'theatrale emotie' te horen. Die man heeft geen woord goed gezegd en bekroonde zijn misselijkmakende optreden nog even met deze verschrikkelijke uitspraak. Ik hoop die clown nooit meer op tv te zien. Jan Boskamp, Ronald Waterreus en, ik maak nu heel wat los op VZ maar toch, Valentijntje Driessen zie ik nog liever.

24 oktober 2020 om 21:41

Wacht maar, één uitzending met Valentijn en je verlangt weer naar Marciano Of in ieder geval schrap je Driessen zijn naam uit dit rijtje dan.. Driessen is ook een galbak zonder enige inhoud of kennis. En dat hoeft niet eens een probleem te zijn, want zo'n Derksen is voetbalinhoudelijk ook niet sterk, maar hij brengt tenminste nog humor en heeft zelfspot. Bijzonder jammer om te zien dat FOX zo is afgegleden, want Ronald de Boer, Bruggink, Perez en Kwakman waren altijd redelijke goede analisten. Dat vandaag Vink en Borst aanwezig waren is gewoon armoe.

Als analist wordt je geacht je mening te geven over het voetbal wat op de mat gelegd wordt en niet over de gemoedstoestand van spelers. Maar helaas bij gebrek aan kennis wordt alles erbij gehaald wat los en vast is en daar heeft niemand, zeker een analist niet, iets mee te maken. Onana verdient een groot compliment voor zijn optreden na de wedstrijd. Voor de vvv spelers is het jammer dat de horeca dicht is. Moet je na zo een deceptie naar huis ipv naar de kroeg

Wie is eigenlijk Marciano Vink? De middelmatige stopper op het middenveld die eens geluk had in het casino en nu de analist uithangt? Dit is gewoon een vorm van emotie. Wanneer je als speler in de zomer een contract tekent bij een club en een week later met 13-0(!!!) op je kloten krijgt, dan ga je wel even nadenken waar je aan begonnen bent. Kan het me heel goed voorstellen van die jongen....

Ik zit als Ajacied zelfs met gemengde gevoelens. Aan de ene kant een historisch resultaat maar ik geneerde me ook. De gretigheid om maar door te blijven gaan vond ik bij 0-7 al overdreven. Meer willen kwam op mij over als door blijven slaan op een vechter waarbij het licht al is uitgegaan. Ik vond het best zielig voor Vvv. Begrijp de teleurstelling van Giakoumakis maar door er op deze manier mee om te gaan trek je wel de aandacht. Maakte het nog dramatischer.

24 oktober 2020 om 23:30

Gemengde gevoelens ja? En overdreven? Ik was juist blij dat ze eindelijk 90 volgas gingen ipv bij 0-4 achterover te leunen en op t gemakkie de pot uit te spelen. Ik vind zelfs dat ze zeker 3 goals meer hadden kunnen en moeten maken...

Ik snap zijn teleurstelling en dat is goed! Alleen door zo te gaan acteren, lijkt het voor mij of hij wil zeggen: ik hoor hier niet bij!

11 dug outs de volgende keer langs het veld, dan gaat onze lekker Griek lekker theater maken in zn eentje in de kleedkamer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

VVV-Venlo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.RKC Waalwijk30-19
15.Willem II28-29
16.FC Emmen27-32
17.VVV-Venlo23-44
18.ADO Den Haag22-46
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. GiakoumakisAanvaller3026
V. van CrooijAanvaller303
J. JohnAanvaller242
T. KirschbaumKeeper290
T. HunteAanvaller212
Y. RoemerAanvaller140
Voor de complete selectie: Clubpagina VVV-Venlo.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina VVV-Venlo.

0 fans
Aanvaller, 26 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 VVV-Venlo 30 26 6 0
2019/2020 AEK Athene 13 0 1 0
2019/2020 Górnik Zabrze 12 3 3 0
2018/2019 OFI Kreta 10 2 3 0
2018/2019 AEK Athene 6 0 1 0
Laatste voetbalnieuws

Clubs vechten om Giakoumakis; VVV gaat voor miljoenenbedrag

De belangstelling voor Giorgos Giakoumakis blijft onverminderd groot. Voetbal International meldt maandagochtend dat een groot aantal clubs uit verschillende Europese landen zich recentelijk hebben gemeld bij het management van de topschutter...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 14 mei
Manchester United hoopt de prijs van Jadon Sancho te kunnen drukken door Jesse Lingard in de deal te betrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren