Ferdinand prijst twee ‘rising stars’ bij Ajax: ‘Hij kan het stokje overnemen’

Donderdag, 22 oktober 2020 om 08:25Tim Siekman • Laatste update: 11:24

Ajax maakte een goede indruk tegen Liverpool bij de 0-1 nederlaag woensdag, stellen Robin van Persie, Rio Ferdinand en Michael Owen. De Amsterdammers verloren het eerste duel in de Champions League door een eigen treffer van Nicolás Tagliafico, maar volgens de analisten van BT Sport had de ploeg van Erik ten Hag recht op meer. Ferdinand heeft complimenten in huis voor twee jonge spelers van Ajax, namelijk Perr Schuurs en Ryan Gravenberch.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door sirius)

Eens met Van Persie over Mane. Mane is een topper bij een Topclub, een van de beste aanvallers ter wereld en dat liet hij gisteren bij vlagen zien. Dan is het toch niet al te gek dat je met wat KKD ervaring er zo nu en dan intuint. Dat doet hij met hetzelfde gemak bij betere en meer ervaren verdedigers.

22 oktober 2020 om 08:52

Dat is het helemaal. Zoveel mensen die gisteren al Schuur enorm zaten af te vallen, terwijl hij tegen misschien wel de beste voorhoede van de wereld speelt. Geen enkele verdediger zou foutloos blijven. Ik vind dat Schuurs het ook echt wel goed heeft gedaan, die jongen maakt een enorme ontwikkeling mee en kan alleen maar beter worden. Gelukkig zien wel meerdere mensen dit!

22 oktober 2020 om 09:11

mensen kijken alleen naar een opzichtige fout bij de beoordeling van schuurs, maar in balbezit was schuurs heel matig, handeld veel te traag waardoor je niet lekker er doorheen voetbalt en onnodig balverlies leid, ook de activiteit om aanspeelbaar te zijn voor de andere verdedigers was matig. daarbij komt ook nog dat het nu lijkt alsof mazraoui een slechte wedstrijd speelt (die ook niet goed speelde nee) maar dit komt vooral omdat er bij hem veelste veel ruimte lag omdat schuurs de hele linie aan die kant naar achter trekt, hij verdedigt te angstig waardoor die om zn eigen spel makkelijker te maken andere in problemen brengt, hierdoor valt ook elke 2de bal idbuurt van het middenveld voor liverpool en kunnen ze van daar weer verder voetballen.

22 oktober 2020 om 09:28

Wat een onzin zeg, hij stond juist vaak wel goed en was vaak aanspeelbaar. Ook kwam hij af en toe naar voren als het kon (z'n schoten op goal waren niet zo best). Het middenveld stond juist ook prima en konden echt wel goed combineren. Natuurlijk niet 100%, maar dat kan ook niet tegen een ploeg als Liverpool.

22 oktober 2020 om 10:03

Niet mee eens, je verliest hier door een eigen goal he, geen uitgespeelde kans ofzo. Schuurs heeft opzich prima gespeeld tegen 1 van de beste teams ter wereld.

22 oktober 2020 om 12:37

Gewoon ff langs specsavers gaan vandaag. Voor een paar honderd euro is je probleem opgelost..

22 oktober 2020 om 16:28

Bizar! Deze mensen snappen het spelletje allemaal beter dan Rio Ferdinand en Michael Owen, spelers uit de absolute top van het profvoetbal. Mazraoui speelde inderdaad slecht, hij moest Robertson opvangen en gaf hem veel teveel ruimte, was slordig in balbezit daarom krijgt hij ook niet deze complimenten.

22 oktober 2020 om 08:57

Helemaal met je eens. Mane is echt een gruwelijk goede speler. Dat Schuurs zich zo staande kan houden tegen hem (inderdaad, met wat ervaring tegen Oss en Helmond), dat is knap.

22 oktober 2020 om 10:56

Wat dat betreft zegt dat meer over Ajax dan over Schuurs. Dat ze in de CL op zo'n cruciale positie vertrouwen op een speler met zo weinig internationale ervaring (en die op die positie nou niet bepaald de pannen van het dak speelde in eerdere wedstrijden). Ik ben geen fan van Schuurs. Geloof ook niet dat hij de onbetwiste leider van onze defensie gaat worden. Als ik Schuurs zie spelen verlang ik bijna terug naar Veltman.

22 oktober 2020 om 11:04

Daar is Ajax groot mee geworden. Ik heb er wel alle vertrouwen in.

Schuurs speelde aardig maar ging ook een aantal keer in de fout. Bij de tegengoal maar ook bij de bal die hij te laat speelde.gravenberg was wel echt de man die speelde onbevangen en vond ik echt goed.

Die kan Schuurs dan weer mooi in zijn zak steken. In principe een paar keer niet agressief genoeg en wat verdwaalde ballen naar voren geramd maar verder toch wel gewoon degelijk. Varane is bijvoorbeeld vaak ook niet agressief genoeg dus het hoeft niet het einde van de wereld te zijn wanneer die naast een slimme speler als Ramos zou staan.

22 oktober 2020 om 17:13

Beter verdwaalde ballen naar voren dan de bal in de ploeg willen houden tegen een ploeg waarbij je nauwelijks tijd krijgt om even om je heen te kijken. Dat is nou juist het struikelblok van te veel verdedigers, het voetballend willen oplossen op momenten dat het niet kan.

Ha, en als je dan de beoordelingen van voetbalzone ziet krijgt Schuurs een 4(!!!). Lachwekkend! Hij speelde uitstekend. Hij was Mané één keer kwijt wat leidde tot de ongelukkige eigen goal, maar om hem daarvoor nu gelijk een 4 voor te geven gaat echt te ver. Ik vond mané overigens niet normaal goed. Iedere actie is zo explosief, zelfs uit stilstand. Schuurs heeft zich prima staande gehouden.

22 oktober 2020 om 08:44

Misschien omdat je geen voldoende kan geven aan degene die mede verantwoordelijk was aan het doelpunt? Schuurs zat een paar keer mis en als onana niet had ingegrepen had hij 2 doelpunten veroorzaakt.

22 oktober 2020 om 08:46

Mwa, oneens. Als een spits een hattrick maakt, maar ook twee pingel mist is hij toch ook niet ineens slecht aan het spelen? Een 4.5 is lachwekkend en enorm populistisch.

22 oktober 2020 om 08:48

Je hebt ook echt geluk met Onana, de meeste keepers zouden daar niet hebben gestaan. Of zou die gewoon al een gevoel gehad hebben dat Schuurs in de fout zou gaan?

22 oktober 2020 om 08:50

Met een spits is het natuurlijk anders. Ik vind dat je schuurs geen voldoende kan geven voor zijn optreden. Zat een paar keer flink mis en lette niet op bij dat doelpunt. Dat zijn uiteindelijk beslissende momenten geweest.

22 oktober 2020 om 09:05

Dat als verhaal, als die 4 100% kansen bij Ajax waren afgemaakt had Ajax 4-1 gewonnen. Aan als heb je niets. Is wel raar inderdaad sta ze in Engeland lovend zijn en een goede Schuurs hebben gezien (ik ook) en VZ beoordeelt hem met een 4.

22 oktober 2020 om 09:10

Liverpool had ook verschillende kansen via minamino, firmino en Wijnaldum. Kansen heb je niks aan tot je ze gaat verzilveren. Feit is dat Ajax niet wist te scoren en vooral de eerste helft grote kansen had via tadic en promes. Naast het afstandsschot van Klaassen en de gigantische kans van ekkelekamp hadden ze verder geen kansen dacht ik? Maar ja, eerste helft natuurlijk al gigantische kansen en die in extra tijd ook. Ik zelf vind dat je moeilijk schuurs een voldoende kan geven als hij deels verantwoordelijk was voor het tegendoelpunt en voor de 0-2 als onana niet zo hoog stond. Verder was het wel goed op een paar slordigheden na. Ook wel goede passes gezien. Maar als je elke wedstrijd weer een paar van die momenten hebt wordt het lastig.

22 oktober 2020 om 11:01

Zat een paar keer flink mis EN lette niet op bij dat doelpunt.. Nou kom maar door, welke momenten?

22 oktober 2020 om 12:11

Dan zou je verdedigers alleen nog maar voldoendes kunnen geven wanneer ze de nul houden. Dat lijkt me een beetje overdreven. Ajax heeft bijna niets weggegeven tegen Liverpool, daar mag hij best ook de credits voor hebben. Schuurs krijgt hier in Engeland in de kranten een 6 of een 7. Een zware onvoldoende omdat je je een keer door Mane laat uikappen gaat veel te ver in mijn ogen.

22 oktober 2020 om 09:28

Als supporter ben ik het zeker met je eens en heb ik ook genoten van Schuurs. Dit komt mede doordat ik er rekening mee houd dat hij nog maar 20 is en nog niet heel lang geleden in de KKD speelde. Maar als analist van VZ kan je natuurlijk geen rekening houden met zijn leeftijd of waar hij +/- 2 jaar geleden heeft gespeeld. Hierdoor ben ik het persoonlijk met je eens, maar snap het cijfer dat is gegeven door VZ, aangezien hij toch een aantal keren de mist is in gegaan.

22 oktober 2020 om 09:39

Ik appte gisteren al naar vrienden dat ik Schuurs zo goed vond spelen. Toen ik het commentaar van, met name de Nederlandse pers, las, begon ik te twijfelen of we wel naar dezelfde wedstrijd hadden gekeken. Ik vond hem echt gewoon goed. En als hij een 4 krijgt, dan snap je het spelletje naar mijn mening niet.

22 oktober 2020 om 09:55

Tsja, media beoordelen spelers vaak op een of twee momenten in een wedstrijd, daarom scoort bijv. Depay ook vaak hoog, ook al speelt hij bagger. Je kunt beter een scout vragen de beoordeling te doen, die letten op het totaalbeeld.

22 oktober 2020 om 09:56

Ik vond hem wat onzeker worden, maar we mogen niet vergeten dat dit de eerste keer is op dit niveau. Wat mij vooral weer duidelijk werd, mede door het wat wisselvallige optreden van Schuurs, is hoe onvoorstelbaar goed De Ligt al was op zijn 19e. Dat maak je maar eens in de 30 jaar mee, en die 4 lijkt me vooral voortkomen uit die onbewuste afspiegeling. Iedere onbenul kan een plusje of minnetje geven, gebaseerd op die verwennerij van De Ligt. Al met al ben ik heel erg tevreden over het feit dat het meerendeel liet zien het tempo aan te kunnen. Dat stemt mij erg positief, ondanks het resultaat.

22 oktober 2020 om 10:01

Als je 80% uitstekend doet en 20% gaat helemaal fout krijg je als verdediger een onvoldoende Als een spits 80% fout doet maar wel 2 goals maakt krijgt hij een 8. Schuurs maakte hele grote fouten. Dat hij het goed deed verder maakt dan niet veel uit voor de wedstrijd

22 oktober 2020 om 10:18

Ik neem dan ook de visie en mening van deze oud wereldspelers een stuk serieuzer dan voetbalzone dat bekend staat om haar foutieve informatie en (indirect) provoceren en dat van de zelfbenoemde kenners die hier reageren op voetbalzone.

22 oktober 2020 om 10:41

Alsof de beoordelingen hier op VZ ook maar iets van waarde hebben haha. Gefrustreerde Ajacieden geven hem natuurlijk en masse 1'en.

22 oktober 2020 om 10:53

Ik ben verre van een gefrustreerde supporter. Ik kan vrij neutraal en eerlijk naar een Ajacied of welke speler dan ook kijken. Ik vond Schuurs meer een 6.5/7 dan een 4. Er is nog behoorlijk wat te verbeteren, maar je redelijk staande houden tegen de absolute top van de wereld is toch mooi. Nu toewerken naar het worden van een topper.

22 oktober 2020 om 10:59

Hoe kan je nou een 6.5/7 krijgen als je de tegenstander 2 grote kansen geeft waaruit 1 goal komt. Het gaat toch juist om die momenten? Hij maakte net teveel persoonlijke fouteb

22 oktober 2020 om 11:14

Die twee momenten waren zeker niet goed van hem, maar dat duidelijk zijn, maar ik vond hem verder gewoon een zeer degelijke wedstrijd spelen. En ik vind zijn bijdrage van gisteren geen 4 waard, maar daar kunnen we van mening over verschillen.

22 oktober 2020 om 11:58

Als we iedere verdediger die zich een keer laat uitkappen door Mane (of Salah of Firmino) een 4 gaan geven dan loopt er in de premier league niemand meer met een voldoende het veld af.

22 oktober 2020 om 12:38

Maar hij krijgt een 6.7..

22 oktober 2020 om 15:29

Dus dat, ja Schuurs werd daar makkelijk gedold maar overall deed hij het prima. Hier kan hij op verder bouwen. Rio ziet ook zijn potentie en daar gaat het in deze om. Hier wordt Schuurs alleen maar beter van. De Ligt maakte ook fouten destijds maar groeide snel tot een topper. Schuurs heeft ook veel potentie, is snel. Prima optreden opzich. Bedoel als je aanvallers gewoon scoren, win je de wedstrijd dus je kan ook zeggen de aanval heeft meer gefaald, die hadden echt minimaal 3 grote kansen.

Apart? Ik vond Schuurs juist erg zwak. Gravenberch is daarentegen inderdaad een potentiële topper. Ben benieuwd hoe lang hij blijft en waar zijn plafond ligt. Neres by far man of the match aan de Ajax zijde.

22 oktober 2020 om 08:46

Ik vond Schuurs niet echt zwak, puur omdat hij ook wat sterkere momenten had. Had goede crosspases in huis en was juist in de beginfase sterk tegen Mane. Overigens vond ik Neres ook weer ouderwets goed maar ook Onana, Blind en vooral Klaassen waren goed. Wat een genot vergeleken met Alvarez, een middenvelder die overal te vinden is maar vooral ook goed weet om te schakelen.

22 oktober 2020 om 09:12

Mane en Salah laten 9 van de 10 verdedigers zwak lijken, vooral Mane is gewoon een top 5 aanvaller van de wereld, het is niet alsof Schuurs een Platje moest dekken en hem een paar keer liet glippen

22 oktober 2020 om 12:16

Dit inderdaad, Mane loopt daar bij Liverpool omdat hij wekelijks spelers uitspeelt, ook tegen top teams. Bij schuurs lukte hem dat maar een keer. Dat daar dan een ongelukkige eigen goal uit komt is jammer, maar om daar iemand een 4 voor te geven is wel heel zwaar.

22 oktober 2020 om 09:34

Ik vond Schuurs in defensief opzicht erg sterk voor iemand die nog weinig vlieguren op dit niveau heeft gemaakt. Aanvallend vond ik het wisselvallig. Maakte een paar fouten waar (bijna) kansen voor Liverpool uitkwamen, maar had ook een aantal goede lange ballen richting oa Promes in huis. Gravenberch vond ik niet per se opvallen, zowel negatief als positief niet.

22 oktober 2020 om 15:31

Schuurs was echt wel degelijk. Werd 1 x daar gedold ja maar speelde prima. Ik vind dat de aanval juist pas heeft gefaald want scoren zij er minimaal 2, win je gewoon. En Rio ziet ook vooral de potentie van Schuurs, dat zit wel goed.

Vond de meningen over Schuurs te zwaar. Vond hem wel aardig spelen. Al zag hij er bij het tegendoelpunt gewoon matig uit. Dat mag hem niet gebeuren. Maar goed, hij hield zich verder prima staande tegen een voorhoede van Mane, Firmino en Salah.

Ik geef het je te doen als 20 jarige en een paar jaar geleden nog uitkomend voor Fortuna in de kkd en dan n topper als mane ff afstoppen, logisch dat hij er n paar keer langs komt want hij is ook geen koekenbakker, al met al dus prima gespeeld en weer n stuk volwassener geworden, zo is Matthijs er ook gekomen, ook met z'n fouten op z'n tijd, of zijn we die vergeten ??

22 oktober 2020 om 08:54

Blijkbaar vinden veel mensen hier dat een verdediger geen fout mag maken. Maar als een Chiellini of Van Dijk het doet, wordt het apart genoeg wel getolereerd. Schuurs speelde heel goed en had natuurlijk ook zijn foutjes, maar wat wil je tegen Mane, Firmino en Salah.

22 oktober 2020 om 09:23

Blij dat Schuurs verdedigend, dat verdiend hij. Zei het gisteren al, dat trolls en Anti-Ajacieden Schuurs naar beneden halen is te verwachten. Maar eigen supporters vind ik zeer kwalijk, triest en veelzeggend! Mané is een van de beste spelers ter wereld, die ook tegen teams Chelsea en Man C scoort. Overall heeft hij het uitstekend gedaan.

22 oktober 2020 om 09:38

Ik vind de vergelijking met Matthijs de Ligt ook wel overdreven. Dat was en is nog steeds een uitzonderlijk talent. Schuurs kan ver komen maar ik zie hem niet het niveau van De Ligt evenaren. Die was op zijn 16/17e al op het niveau waar Schuurs nu zit.

Mane heeft betere en volwassenenere verdedigers dan Schuurs op die manier in de luren gelegd, dus dat kan je hem in mijn ogen niet kwalijk nemen. Ik heb grote verdedigers als Ramos en Van Dijk ook weleens zo te kijk gezet zien worden, dat kan weleens gebeuren wanneer je tegen de absolute top speelt. Het veroorzaken van een grote kans door te lang te wachten was natuurlijk wel een kwalijke fout.

Hahaha, de zogenaamde VZ analysten en Jan van Halst een beetje Schuurs zitten afkraken, komt Ferdinand, absolute internationale topspeler, met: Die Schuurs was echt goed! Ik vraag me dan toch wel af wie ik hier serieus moet nemen? Schuurs komt er wel hoor!

22 oktober 2020 om 09:07

De analyses van VZ zijn veelal treurig, vooral ook de onderbouwing. Van Jan van Halst ben ik wel iets beter gewend, begrijp zijn analyse ook niet. Maar als Ramos of Van Dijk een fout maakt (gebeurt logischerwijs ook elke wedstrijd) dan hoor je ze niet. Dat deze jongen afgelopen 2 jaar KKD heeft gespeeld en nu al heel volwassen speelt in de CL tegen misschien wel de beste voorhoede van de wereld, wordt blijkbaar door deze mensen niet gewaardeerd. Heel triest eigenlijk, ik vind dat Schuurs heel goed speelde en natuurlijk ook foutjes had. Deze jongen komt er wel!

22 oktober 2020 om 11:05

Precies. Frank de Boer had de eerste 5 jaar van zijn carriere foutjes, het was het traditionele foutje van De Boer. Ik zie het Schuurs wel doen!

22 oktober 2020 om 11:34

Precies , alleen had Frank de Boer een uitstekende trap. Hij gaf nog wel.eens beslissende passes en scoorde wel eens uit een vrij trap en was ook heel goed in de lucht , ondanks zijn lengte. Daarom denk ik worden die foutjes van Frank eerder vergeten dan die van Schuurs

22 oktober 2020 om 12:06

Ach Bossie, Schuurs begint net. Vorig seizoen stond Veltman nog daar. Als je dan zo vroeg in het seizoen mag opnemen tegen Mane, Firmino en Salah, je speelt verder een puike pot, hebt een paar mooie passes, dan moeten we zo een jongen niet afserveren. We verliezen niet door Schuurs, Schuurs schoot die bal ook niet in zijn eigen doel en Schuurs miste ook niet die enorme kansen.

22 oktober 2020 om 12:15

Ik zeg ook niks over Schuurs , ik zeg wat over de mensen die dit vergeten zijn . En ik denk dat het komt omdat de Boer ook veel goede dingen liet zien. Waarschijnlijk zijn veel mensen ook al vergeten hoe het met de Ligt ging zijn eerste paar wedstrijden. Of dat de Ligt ook nu hij bij Juve speelt ook gemakkelijk werd uitgeklapt en dat daar een doelpunt uit viel. Volgens mij was dat tegen Atalanta . Schuurs heeft potentie , alleen moet hij het nog zien waar te maken

22 oktober 2020 om 11:20

Ach wie neemt nu v Halst serieus , als de uitslag anders was geweest lullen ze weer wat anders wij zijn altijd goed in het afkraken en dat Ajax heeft verloren ligt helemaal aan hun zelf door het niet scoren van de kansen , en als je niet scoord kun je niet winnen heel simpel .

22 oktober 2020 om 17:11

Ik vond Schuurs ook gewoon een goede indruk maken. Die jongen heeft weinig ervaring en is nog maar 20 jaar. Dit zijn allemaal leermomenten voor die jongen. Jan van Halst praat sowieso meer onzin dan 'm lief is.

Schuurs, die dus van Voetbalzone een 4 kreeg als cijfer voor zijn optreden tegen Liverpool..

Jammer voor Per kwam er uit die fout meteen een goal. Per moet meedogenlozer worden in de duels. Er waren een paar momenten bij dat hij resoluter had moeten ingrijpen maar wel knap hoe hij zich staande heeft gehouden. Bij Per worden zijn fouten helaas vaak doelpunten wat dat betreft heeft hij weinig geluk. Per gaat alleen maar beter en beter worden. Hopelijk speelt hij volgendr week nog beter.

Los van de uitslag wordt Ajax wel erg negatief weggezet... Prima gevoetbald en hadden ook zeker kansen op een mooi resultaat.. Liverpool B bestaat niet.... zijn allemaal A spelers... Liverpool B is in mijn ogen wanneer een Sep vd Berg erin komt. Maar idd die Schuurs, beest van een lichaam al... Gewaagde uitspraak nu: hij wordt beter dan de Ligt!

Zo bijzonder vond ik Schuurs niet gisteravond. Ging paar keer opzichtig in de fout en moet veel meedogenlozer worden (zeker op de positie waar hij speelt).

Zo zie je maar weer hoe weinig wij van verdedigen weten in NL, schuurs wordt alleen maar beoordeeld op zijn opbouwende spel terwijl die verdedigend geweldig heeft gespeeld.

Zo zie je maar. In het buitenland wordt heel anders naar spelers gekeken. Men heeft het niet over het geluk van Liverpool tegen Ajax maar meer over de zakelijkheid waarmee men deze avond moest volbrengen. Drie punten in de tas en klaar. Maakt niet uit hoe.

Heerlijk om andere topspelers een mening te horen geven. Ik heb niets met die journalisten droef toeters die niets kunnen met de bal, maar wel ff kritiek leveren op een jochie van 20! Schuurs speelde een prima pot. In 90 minuten twee keer weggespeeld door Mané en Firmino. Doelpunt was ongelukkig, via de knie van Blind op de voet van Tagliafico. Als je wilt zeiken dan had Blind moeten doordekken, en Klaassen moeten meelopen. Maar deze gozer komt er wel die speelt straks bij Manchester United of Sevilla. In de grote competities kan hij mee met de nummers 3 t/m 5 daarna wie weet wat zijn plafond is.

22 oktober 2020 om 16:39

De goal ontstond na een tal van persoonlijke fouten, niet alleen Schuurs was daar schuldig inderdaad. Klaassen ramt die bal over de zijlijn vlak naast ons eigen Penaltygebied, dat is fout 1 die bal kon veel verder naar voren uitgeschoten worden. Dan verliest Schuurs een duel van Mane, fout maar kan gebeuren. Blind staat te slapen zoals je al aangeeft & Tagliafico maakt een rare beweging met z'n voet omdat hij bang is dat Salah in z'n nek hijgt. Op dit niveau 3-4 persoonlijke fouten in 1 spelmoment dan krijg je hem gewoon om de oren.neemt niet weg dat er gewoon gescoord moet worden door Ajax met zoveel grote kansen, ik wijt deze nederlaag aan Tadic die gewoon klinisch moet afmaken & Promes die niet afmaakt vanaf 2 meter.

Schuurs zet net zijn eerste stappen in het topvoetbal. Die wordt steeds beter en beter. Ik ben juist trots dat zo'n jonge gast er gewoon in staat bij Ajax en vol het vertrouwen van Ten Hag krijgt. Dat hoort bij de club. Als er een dure aankoop op zijn plek had gestaan was het ook niet goed, want dan kreeg de jeugd geen kans. Schuurs is precies zo'n speler die nu deze lijn door gaat trekken en straks een belangrijke speler voor Ajax is en voor een mooi bedrag verkocht wordt. Investeren in de toekomst dus met Schuurs maar ook Gravenbergh. Jonge spelers maken foutjes, dat is dan maar zo.

Toch wel knap eigenlijk hoe Schuurs zich nu al presenteert. Hij mag dan niet zo'n groot talent zijn als De Ligt, maar dat neemt niet weg dat ook Schuurs gewoon een groot verdedigend talent is. Dat je dan een keer te kijk word gezet door Sadio Mane als 20-jarige verdediger, dat zijn onderdelen van het leerproces en dat is absoluut geen schande. Je kunt ook stellen dat het knap is dat het bij 1 keer is gebleven, want veel ervarene verdedigers overkomt het vaker per wedstrijd. Gravenberch kan ik nog moeilijk peilen. Het talent is er absoluut, maar het is altijd afwachten hoe dit type speler zich ontwikkelt. Bovendien is hij met 18 jaar ook gewoon nog erg jong en zo speelt hij bij vlagen ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8879
2.PSV7239
3.AZ7134
4.Vitesse6114
5.Feyenoord5928
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller3414
L. TraoréAanvaller127
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper200
C. RaatsieKeeper00
D. ReizigerKeeper00
K. ScherpenKeeper20
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Zaterdag 12 juni
Arsenal heeft contact opgenomen met de vertegenwoordigers van Donny van de Beek. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren