Ten Hag wijst naar media na vraag over huidige vorm Promes

Donderdag, 22 oktober 2020 om 08:08Yanick Vos • Laatste update: 13:44

Ajax-aanvaller Quincy Promes verkeert al enkele weken in een mindere vorm en moest woensdag tegen Liverpool (0-1 nederlaag) genoegen nemen met een plek op de bank. Door een blessure van Mohammed Kudus deed Erik ten Hag echter al vroeg een beroep op de Oranje-international. De trainer van de Amsterdammers legt de schuld van de vormdip van Promes bij de media. “Die vorm praten jullie hem aan”, zo wordt Ten Hag geciteerd door Voetbal International.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door speedyafc)

Als Sparta al een goede wedstrijd was ligt de standaard niet hoog. Vorig seizoen was hij prima met Ziyech als aangever maar zonder hem zakt hij wel naar een laag niveau.

22 oktober 2020 om 08:48

Ook toen was hij voetballend vaak erg mager , alleen schoot hij zo nu en dan een bal tegen de touwen. En vervolgens had iedereen het alleen nog maar over de wifi connectie en de goal, met Ten Hag voorop.

22 oktober 2020 om 10:13

Ziyech had het anders ook moeilijk zonder Promes vorig seizoen... Iedereen hier brandt Promes nu af, maar ETH laat hem eerst op 10 spelen met de slome Tadic als linksbuiten... Geen wonder dat hij ‘uit vorm’ is. Ajax had 4 echt goede buitenspelers, maar daarvan is 1 verkocht omdat Labyad continu speelt, en 2 daarvan zitten structureel op de bank; en die fout maakt Ten Hag niet voor het eerst. Tadic moet in de spits en op de flanken moeten Antony, Neres of Promes. Maar Ten Hag snapt na al die jaren nog steeds niet hoe belangrijk diepgang voor een team is.

22 oktober 2020 om 11:25

Promes stond gister op links, tadic als spits en neres stond op rechts. Toch speelde Promes niet best.

"Die vorm praten jullie hem aan" Snap dat je als trainer de speler in bescherming moet nemen, maar je kunt ook gewoon zeggen dat een speler in een mindere fase zit. Nu zegt hij eigenlijk dat de media het verkeerd ziet.

22 oktober 2020 om 08:53

De media praat hem dit aan? Sinds wanneer trekt een volwassen prof zich daar iets van aan? Dus als de krant zegt dat je slecht speelt, ga je huilend in een hoekje zitten? Word steeds gekker met ten Hag, wel fijn dat zijn ware ik steeds meer naar boven komt, zo kennen wij hem weer. Ontopic, Promes heeft denk ik vorig jaar iets boven zijn kunnen gepresteerd. Nu zit hij er iets onder, maar blijft erg afhankelijk van de spelers om hem heen. Hij is niet diegene die het elftal op sleeptouw neemt en er ff 3 in schiet. Dan verwachten jullie teveel van hem.

22 oktober 2020 om 13:49

Je onderschat duidelijk de druk dat het bestaan van een profvoetballer met zich meebrengt. Elke scheet ligt onder een vergrootglas en zeker in Nederland moet je gewoon normaal doen en anders gaat je hoofd op het hakblok. Het is een vicieuze cirkel op deze manier, kritiek hebben mag maar het kan altijd ook opbouwend.

22 oktober 2020 om 17:12

Waarde van de speler hoog houden.

Tja, hier zit wel een kern van waarheid in. Maar dit laat ook zien dat die jongens allemaal prima kunnen voetballen, maar niet goed genoeg zijn voor de absolute top.

22 oktober 2020 om 10:34

Hou toch op zeg. Dit is volledig op ten hag zijn conto te schrijven. Die blijft hem.koppig op 10 te zetten waardoor hij totaal niet rendeert. Als je dan kritiek krijgt is dat ten had zijn schuld. Verschrikkelijke vent is het.

Ten Hag speelde vroeger altijd graag het spelletje 'Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet' ..alhoewel..vroeger

Ik begin Ten Hag steeds minder te waarderen als coach. Nadat hij in het CL-seizoen de geweldige keuze nam door Tadic in de spits te zetten, heb ik het idee dat hij in zichzelf is gaan geloven en wil hij elke keer het wiel opnieuw uitvinden. Promes op 10, Labyad in de spits, Martinez en Alvarez op het middenveld. Af en toe kan het best verrassend zijn om een speler op een andere positie te zetten, maar tegenwoordig is het niet de vraag of EtH iets omzet, maar meer wat hij omzet. Tel daarbij op dat hij helemaal niet kan omgaan met kritische journalisten, maakt hem er niet leuker op.

22 oktober 2020 om 09:44

Ach ja, een Groningen fan die Ten Hag niet meer kan waarderen. Zeker hard gejuicht toen je won en nu afgeven op de coach van Ajax? Terwijl Martinez gisteren toch echt als verdediger speelde. Wist je dat Ajax er alles aan gedaan heeft deze zomer een goede spits te vinden maar het gewoon niet gelukt is? Goede spitsen zijn namelijk overal populair en worden overal erg goed betaald. Die haal je niet zomaar eventjes naar de eredivisie.

22 oktober 2020 om 10:08

@speedy Zeker heb ik staan juichen, lijkt me logisch als je cluppie wint van de beste club van Nederland. Ik zat ook bijna te janken toen Moura scoorde, dus donder lekker op met je vooroordelen. Martinez speelde 15 van zijn 24 wedstrijden van vorig seizoen als CVM en niet als CV, dus leuk dat hij toevallig er stond gister, maar dat was alleen omdat hij Blind op Firimino wilde zetten. Ik zit regelmatig op deze site, dus ik heb inderdaad gezien dat Ajax aan het zoeken was en niets vond, maar het gaat niet alleen over de spitsen. Het gaat over het feit dat het veel vaker gebeurd dat een speler op een plek speelt waar hij niet thuishoort. Het is leuk als je het probeert en het werkt (tadic in de spits), maar als het niet werkt, moet je je verlies nemen en omzetten (labyad). Dat doet hij gewoon niet, hij blijft aanmodderen en als je dan een kutwedstrijd speelt tegen Groningen zegt hij nog steeds dat het best redelijk ging. Als je dan zoals gister 2 spitsen erin zet, maar vervolgens ook iedereen met een redelijke voorzet eraf haalt, waar ben je dan mee bezig? En de slechte vorm van Promes ligt aan de media? Als die slechte vorm aan iets anders dan pech te verwijten is, is het aan het opstellen van Promes op het middenveld, waar hij geen zak klaarspeelt. EtH heeft echt wel mooie dingen laten zien, maar hij is ontzettend eigenwijs in zijn opstellingen en als een journalist daar vraagtekens bij stelt springt hij direct in de verdediging..

22 oktober 2020 om 10:22

Het is zoals je zegt, Erik Ten Hag heeft hele mooie dingen laten zien met Ajax, mooie prijzen gewoon, halve finale CL gehaald. Een van de drie coaches die met Ajax kampioen werd afgelopen 20 jaar. Iets van 8 of 9 coaches lukte dat niet. Zelfs niet als ze tientallen miljoenen euro's uitgaven. We gaan zo'n coach niet wegsturen, en al helemaal niet als een Groningen fan er genoeg van heeft omdat hij de media optredens niet waardeert.

22 oktober 2020 om 10:28

@speedy je doet net als Ten Hag, in de verdediging springen bij een beetje kritiek. Daarnaast, wat heeft mijn clubvoorkeur er nou mee te maken? Je valt me op mijn clubvoorkeur aan, niet op mijn argumenten. Reageer nou eens inhoudelijk, want in feite is alles wat je zegt "je mag geen kritiek op Ten Hag hebben, want hij heeft halve finale CL gehaald en jij bent toch maar voor Groningen." Hij maakt gewoon tactisch rare beslissingen en weigert ze terug te voeren, zodra blijkt dat ze niet werken.

22 oktober 2020 om 10:44

Gisteren had hij anders een goed werkend tactisch plan, totdat hij KJH en Traore bracht tenminste, dat was drama.. verder had Ajax het tactisch prima voor elkaar en ingelukkig verloren, maar dat kun je ETH toch niet aanrekenen?

22 oktober 2020 om 10:54

@fcg95 het is niet een beetje kritiek op Ten Hag, al jaren wordt er een hetze tegen hem gevoerd door VI en de Telegraaf. En dat wordt steeds vaker overgenomen, met name door de niet Ajax fans. De taktiek van Ten Hag was gisteren uitstekend. Liverpool had het moeilijk, Ajax kreeg kansen. Dan krijgt Ajax een compleet onnodige eigen goal te verwerken en haalt Liverpool een inzet van de lijn en een bal binnenkant paal gaat er net niet in. Liverpool wint met ene enkele goal. Sane en Salah, behorende bij de allerbeste aanvallers in de wereld, weten niet te scoren. In plaats van credits te geven aan Ten Hag die met een uitstekende tactiek het Liverpool erg moeilijk maakte, lees ik overal weer dezelfde VI onzin, voornamelijk van niet Ajax fans zoals jij.

22 oktober 2020 om 10:54

@feelingood Klopt, gister leek het inderdaad best goed, kom je door pech achter, enkele goede kansen gecreã£â«erd, pech dat je achter staat. Echter, waren er toch zeker 3 rare wissels. Blind, Klaassen en Neres waren 3 van de 4 besten aan Ajax' zijde, maar worden er toch afgehaald. Verder reken ik het ETH niet aan dat je verliest van de kampioen van Engeland, wel dat hij de media de schuld geeft van Promes z'n slechte vorm. @speedy De enige kritiek op de wedstrijd van gister die ik heb zijn de wissels, de basistactiek was gewoon goed (credit given where it is due). Verder heb ik het niet over de wedstrijd van gister gehad, maar over eerdere wedstrijden dit seizoen, waar hij krampachtig vast houdt aan Labyad en Promes op verkeerde posities en vervolgens positief is nadat je kutwedstrijden speelt. En wees niet bang, ik lees geen Telegraaf en kijk geen VI, ik vorm nog steeds mijn eigen mening, die heb je hierboven net kunnen lezen.

22 oktober 2020 om 10:04

Tadic in de spits zal ongetwijfeld een tactisch idee van Schreuder geweest zijn. Schreuder is altijd al het tactisch brein geweest achter Ten Hag. Baalde dan ook enorm toen hij weg ging. En je ziet ook duidelijk vind ik dat sinds Schreuder weg is alle wissels van Ten Hag om te janken zijn... en ook de basisopstelling is vaak niet goed naar mijn mening.

22 oktober 2020 om 10:47

Zo moe van dat fabeltje dat Schreuder het 'meesterbrein' bij Ajax was en alle tactische foefjes door hem bedacht zouden zijn. Geloof ik helemaal niks van. Maar vwb die wissels heb je volkomen gelijk. Ik denk dat Ten Hag op de cursus, bij alle lessen waarin wisselen werd behandeld, gespijbeld heeft. Dat aspect is bij hem echt huilen met de pet op.

22 oktober 2020 om 11:35

Dat Tadic in de spits kwam van een gedeelte van de spelersgroep. Oa Tadic zelf.

22 oktober 2020 om 13:10

Wat vooral grappig is (vind ik) is dat het trucje Tadic in de spits niet eens van ETH af kwam maar Schreuder. Alleen dat zijn van die dingen die mensen pas gaan zien als ze het snappen.... net als dat Mazraoui de hemel in word gepraat, en als je dan zegt dat ze beter promes op rechts kunnen zetten blijk je er geen verstand van te hebben. Dan vraag ik me af hoeveel mensen hem bij Sevilla en Spartak hebben zien spelen vanaf de rechter kant (zowel aanvallend als verdedigend) Maja dan trap je tegen het zere been van lossewedstrijdsupporters.

Gisteren vond ik het meevallen. Daarvoor speelde hij onthutsend zwak en vond ik het zelfs lachwekkend dat hij mee mocht met oranje en gakpo niet.

22 oktober 2020 om 12:41

Ik vond Promes zonder echte overtuiging spelen . Die ballen die hij op doel schoot dasr zat niet echt de overtuiging achter die hij eerst wel liet zien. Het ging bij Ajax goed , tot in de 16 meter . Vaak kwam ook de laatste pass net niet aan. Voor dit soort wedstrijden is de selectie van Ajax niet breed genoeg.

Ik moet echt diep graven om te kunnen bedenken wanneer promes voor het laatst z’n mannetje met een actie voorbij kwam. Is een matige dribbelaar. Teert puur op z’n so called snelheid.

22 oktober 2020 om 09:03

Wat dat betreft begrijp ik wel dat hij in Rusland in een 442 systeem goed rendeerde. Hij heeft wel een neusje voor de goal, weet wanneer hij moet 'penetreren' zoals Ten Hag dat zo mooi zegt. Op de flank bij Ajax vind ik het niet bijzonder. Wat dat betreft begrijp ik ook wel waarom Tadic steeds op links wordt gezet. Maar ja, koop dan een goede spits of geef een jeugdspeler een kans. Want dat gedoe met Labyad op 9 is om te huilen. Het middenveld staat nu in ieder geval behoorlijk, met Kudus, Gravenberch, Klaassen (en Martinez/blind achter de hand). Dus ik zie niet echt opties meer voor Promes in de basiself.

Zegt ten Hag ook zulke dingen over de media s ze een dubutant van Ajax Oranje in praten of richting Barca praten? Of houdt hij dan zijn mond, en ligt het dan niet aan de media?

Promes heb je voetballend gewoon geen kut aan. Komt geen man voorbij, heeft moeite om de bal te controleren, mist creativiteit. Zijn kracht zit hem in zijn snelheid en diepgaan. Zonder een type als Ziyech die de balletjes kan geven, speel je met 10 man als Promes in de opstelling staat.

Ik snap dat ten Hag zijn speler niet voor de camera afvalt maar hij kan toch gewoon zeggen dat Promes in een mindere periode zit? Hij heeft helemaal in de competitie geen goede wedstrijd gespeeld tegen Sparta en Vitesse. En dat komt omdat de 10 zijn plek niet is. Hij moet linksbuiten staan maar ook eens leren om gewoon diep te gaan zelfs soms voor helemaal niets want dat is soms wel storend dat hij dat zo weinig doet.

Hij praat echt letterlijk alles goed wat krom is. Alles counteren en gewoon overdreven de hele tijd zeggen dat niks slecht is. Promes ook de hele tijd klappen als er een goede bal komt van een ploeggenoot, maar kan iemand hem ook gewoon een keer aanspreken als hij de zoveelste foute keuze maakt? Of aanname die weer eens niet goed is? Of reuze kansen om zeep helpen? Nee, Antony en Neres in vorm spelen gewoon op de vleugels en Kudus, Klaassen en Gravenberch op het middenveld. Promes wordt gewoon een wisselspeler.

Ten Hag is een rare snuiter en het ligt altijd aan een ander. Een beetje een zoals Virgil van Dijk. Zelf een fout maken en dan iemand anders de schuld geven. Daarom zou ik graag zien dat die kale badmuts vertrekt bij Ajax.. Met zijn rare verhalen, theorieën en vaak van die opstellingen en wissels waar je je aan ergeren kan. Promes is gewoon uit vorm hij zal harder moeten werken want Neres en Antony zijn op dit moment de beste vleugelspelers. En Tadic de beste spits. Onana, Mazraoui, Schuurs, Martinez, Tagliafico, Klaassen, Blind, Antony, Kudus, Neres, Tadic zijn de beste 11.

22 oktober 2020 om 09:49

En dan weer een trainer die Ajax gene kampioen kan maken? Zoals die andere 8, 9 trainers deze eeuw die dat niet lukte? Ten Hag is een van de drie coaches die Ajax wel kampioen maakte de afgelopen 20 jaar. Die de beker won. Die de halve finale CL haalde. Maar ja, succes went snel, dan vergeet je al die koekenbakkers die met Ajax nauwelijks iets wisten te winnen. Er zaten zelfs coaches bij die tientallen miljoenen euros uitgaven. Werden ze nog geen kampioen. Maar ja, Ten Hag heeft een accent, wordt elke week belachelijk gemaakt in de Telegraaf en bij VI aan tafel. Maakt dan niet uit wat je wint, als je dan van Liverpool verliest, met een ongelukkig eigen doelpuntje, dan ben je een rare snuiter en moet je snel weg.

22 oktober 2020 om 10:27

Coaches bij die tientallen miljoenen mochten uitgeven? Ten Hag heeft alle transfer records mogen breken, niemand heeft zulke toppers mogen halen voor dat soort bedragen. En hij is kampioen geworden met de beste selectie in 20 jaar idd, nadat hij door de druk Neres wel op moest stellen... die heeft het ternauwernood kunnen beslissen tegen PSV, maar dat is iedereen alweer vergeten. Ten Hag is niet slecht vanwege zijn accent, hij is slecht omdat hij zichzelf overschat en structureel niet al zijn beste spelers opstelt vanwege zijn malle tactische improvisaties.

22 oktober 2020 om 10:31

De Boer maakte Ajax ook kampioen maar heeft verder laten zien maar een matige trainer te zijn. Het wel of niet kampioen worden met Ajax lijkt niet de juiste graadmeter. Een Bosz is een betere coach dan de Boer bijvoorbeeld

22 oktober 2020 om 10:39

Ìk kan niet goed beoordelen hoe goed Bosz is als coach van Ajax. De finale EL was erg knap, maar we werden geen kampioen. En daarna vertrok hij al meteen naar een andere club. De Boer maakte Ajax vier keer kampioen, een geweldige prestatie en daarmee heeft hij zich bewezen dat hij voor Ajax een geweldige coahc was. Dus ik zou Bosz niet zomaar een betere Ajax trainer willen noemen als Frank de Boer.

22 oktober 2020 om 10:41

@johnq Hoe kom je erbij dat Ten hag meer heeft mogen uitgeven dan bijvoorbeeld een Marco van Basten? Hoe kom je erbij dat Ten hag meer uit mocht geven voor een enkele speler dan Marco van Basten? Sterker nog, onder Ten Hag werd er meer verkocht dan aangekocht. Maar Ten Hag werd kampioen, Marco van Basten niet.

22 oktober 2020 om 10:51

https://www.ajax1.nl/top-10-duurste-ajax-aankopen-allertijden/ Sulejmani zit niet eens in de top 3... verkopen zijn irrelevant want die de Ligt en de Jong heeft Ten Hag helemaal niet aangetrokken, Ziyech ook niet. Ben het overigens met je eens dat Ten Boer ondergewaardeerd wordt, dat is voor mij de echte grondlegger van al het succes. Maar Ten Hag heeft qua selectie en aankopen een luxe die geen enkele andere coach heeft gehad en wat mij betreft mag hij daarom ook veel strenger worden beoordeeld. Ik vind hem maar matige keuzes maken iig, en dat is niet alleen dit seizoen.

22 oktober 2020 om 11:08

Beste vriend, je moet eerst kijken naar het jaartal waarin een speler aangetrokken wordt en dan corrigeren op voetbal inflatie. In 2007/2008 betaalde je voor Wesley Sneijder maar 27 miljoen euro, voor Robben slechts 35 miljoen euro. Dat waren transfers in de top 10 van 2007 / 2008. Robben was de een na duurste transfer dat jaar. Die top werd aangevoerd door de transfer van Torres naar Liverpool, die ging voor 38 miljoen. Vergelijk dat eens met de bedragen die nu betaald worden voor spelers. Zonder correctie kan je geen lijstjes maken van duurste spelers allertijden, het slaat werkelijk nergens op. Overigens trekt Ten Hag niemand aan, dat doet Marc Overmars.

22 oktober 2020 om 11:22

Haha hou op kerel de hele top tien staat vol met aankopen onder Ten Hag, zelfs na jouw voorgestelde inflatie correctie komt er geen trainer in de buurt. En als Marco van Basten een speler haalt is het zijn aankoop en bij Ten Hag die van Overmars? Je bent iig net zo creatief als ETH in het goed praten van onzin En dan heb ik het niet eens over dat Ten Hag ook gebruik kon maken van supertalenten als Frenkie en De Ligt, door de nodige investeringen en beleidsveranderingen waar hij verder niks mee te maken had.

22 oktober 2020 om 11:28

De enige die er niks van begrijpt ben jij. Bij Ajax worden spelers tegenwoordig gehaald en verkocht door de TD in samenspraak met de directie en de Rvc. Als in 2008 de duurste transfers tussen de 30 en 40 miljoen euro zijn, dan kunnen we concluderen dat spelers heden ten dagen toch echt drie tot vier keer duurder geworden zijn. Een coach als van Basten mocht meer dan 50 miljoen euro spenderen. Dat zou nu dus 150 tot 200 miljoen euro zijn. Dat is voetbal inflatie. Snap je het nu wellicht wel? Van Basten gaf relatief veel meer uit dan Overmars heden ten dagen.

22 oktober 2020 om 11:43

@speedy volgens mij heeft een RVC niets rechtstreeks te maken met transfers, enkel met het beoordelen van de directie. Daarnaast, de TD is zelf al een derde van de directie, Van Der Sar een ander, en een financieel directeur de derde. In de tijd dat er geen TD was, was er met Danny Blind wel een Technisch Manager, dus hoewel Van Basten waarschijnlijk wat meer invloed over transfers had dan Ten Hag, moet je ook niet doen alsof Van Basten het allemaal zelf bedacht. Als laatste, de duurste transfers van je vergelijkt 50 miljoen toen met 200 miljoen nu, terwijl in 2008 het transferrecord al 7 jaar rond 80 miljoen lag en een jaar later naar 94 ging. Als je zou zeggen dat Sulejmani nu voor tussen de 30 en 35 miljoen zou worden aangetrokken zou je een stuk meer in de richting zitten, maar het gaat nog wel even duren voor Heerenveen zoveel krijgt voor een speler.

22 oktober 2020 om 11:58

Van Basten kreeg carte blanche, hij kwam op voorspraak van Cruyff en mocht zelf alles beslissen. RvC moet tegenwoordig goedkeuring geven op alle hoge transfers. 80 mio versus 200 mio is overigens al een factor 2,5. Nog oudere aankopen moet je met een hogere factor corrigeren. De top tien van Ajax zou er met die factoren er heel anders uitzien. Dan staan Suljemani, Suarez, Huntelaar, Albert Luque, Sonck, Sikora, Ibrahimovic, Machlas (8,5 mio in 1999), Kinkladze (8 mio Euro in 1998), Laudrup (7,5 mio Euro in 1997) en vele anderen ineens allemaal stukken hoger dan de recente aankopen. Je kan geen lijstjes maken van duurste aankopen ooit zonder correctie op de voetbal inflatie. Dat lijstje slaat werkelijk nergens op.

22 oktober 2020 om 12:44

Ah okee, daarvan was ik niet op de hoogte. Ik ben het wel deels eens, dat je op transfers een inflatiefactor moet plakken, maar een factor 2,5 tot 4 is te hoog. Ik denk dat de begroting een stuk realistischer is (65 mil in 2008 naar 110 in 2020, of 1,7). Daarmee zou een Robben voor 60 mil naar Chelsea gegaan zijn, Sneijder en Huntelaar voor 46. Dat klinkt vrij logisch. Ook moet je natuurlijk niet vergeten dat de absolute top een stuk sneller gegroeid is. Ik kan geen omzetcijfers vinden, maar tussen 2008 en 2020 is Real bijvoorbeeld gegroeid van 400 naar 750 miljoen. Ik ben het met je eens dat zo'n lijstje nergens op slaat, maar met ene factor 2,5 zou Sulejmani voor 40 miljoen gehaald zijn, en dat is te hoog.

22 oktober 2020 om 13:13

De omzet van Ajax was in 1997/1998 tegen de 85 miljoen gulden. Dat is 40 miljoen euro. De omzet van Ajax in 2018/2019 was 200 miljoen euro. Dat is een factor 5 hoger. Zo hard is het gegaan in het hedendaagse voetbal.

22 oktober 2020 om 13:35

Je argumenteert nu tegen jezelf want mijn punt was dat Ten Hag geen invloed heeft gehad op het gespreide bedje waar hij in terecht kwam. Het maakt daarnaast geen bal uit wie uiteindelijk verantwoordelijk is geweest voor de aankopen, feit blijft dat onder Ten Hag ontzettend veel grote transfers konden worden gemaakt. Verder lul je maar wat met betrekking tot de inflatie, inflatie en begroting zijn 2 heel verschillende dingen en je kan sowieso niet inflatie baseren op de duurst verkochte spelers in de hele markt. De lokale inflatie van de Eredivisie valt overigens reuze mee als je kijkt tegen welke prijzen spelers vroeger gekocht werden en tegenwoordig. Dat is ook de reden dat de eredivisie steeds verder achter is geraakt bij de Europese top. Je kan er nog zoveel omheen lullen. Feit blijft dat Ten Hag een selectie heeft gehad waar andere trainers alleen van konden dromen en dat hij ieder jaar weer dezelfde domme fouten maakt.

22 oktober 2020 om 14:06

Een selectie met Suarez, Pantelic, Verthongen, de Zeeuw, Alderweirld, Daley Blind, Gabri, Suljemani, Enoh, Oleguer en Oranje keeper Maarten Stekelenburg. Daar mocht Jol het mee doen. Of van Basten die destijds meer dan 50 miljoen euro mocht uitgeven aan extra versterkingen. Maar ze werden geen kampioen. Jouw argument was dat Ajax dure spelers aantrok, je geeft zelf een top tien lijstje. Ik laat alleen zien dat in het verleden relatief veel duurdere spelers aangetrokken werden en jouw lijstje echt helemaal nergens op slaat. Feit is dat Ten Hag kampioen werd en trainers als van Basten en Jol niet. Kampioen, Knvb beker en halve finale CL. Wat een top prestatie is dat zeg.

Promes is technisch zeer ondermaats, en niet dwingend aanwezig. Welke ploeg schrikt er nou van als Promes de bal krijgt? Nee, ze laten hem gewoon begaan, hij doet er toch niks zinnigs mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7972
2.PSV6535
3.AZ6428
4.Vitesse6016
5.Feyenoord5528
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller3114
L. TraoréAanvaller127
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper200
C. RaatsieKeeper00
D. ReizigerKeeper00
K. ScherpenKeeper20
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

87 fans
Middenvelder, 29 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 7 mei
Manchester United beschouwt Jan Oblak als zijn ideale nieuwe doelman. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren