‘Dybala ging tekeer in spelerstunnel en deelt kritiek op Pirlo op Twitter’

Zondag, 18 oktober 2020 om

Paulo Dybala is teleurgesteld dat hij zaterdag geen speelminuten kreeg tegen Crotone (1-1). De aanvaller van Juventus kreeg door problemen aan zijn maag-darmstelsel geen minuten bij de nationale ploeg van Argentinië tijdens de interlandbreak en ook tegen Crotone bleef Dybala de hele wedstrijd op de bank. De creatieveling is absoluut niet blij met de gang van zaken.

Verschillende Italiaanse media melden dat Dybala een 'like' uitdeelde bij een bericht op Twitter waarin trainer Andrea Pirlo werd bekritiseerd. "Ik vraag me af waarom je Dybala dan meeneemt naar Crotone als je hem geen minuten geeft? Als hij niet fit genoeg was om te spelen, was het dan niet logischer geweest om hem in Turijn te laten trainen?", zo schreef Fabiana Della Valle van La Gazzetta dello Sport.

Dybala kon zich vinden in het bericht van de journalist en deelde een 'like' uit. Enkele minuten later kreeg hij echter in de gaten dat dit geen handige zet was en trok zijn actie in. Volgens Tuttosport botvierde Dybala zijn frustratie na de teleurstellende remise tegen de laagvlieger op Fabio Paratici, de technisch directeur van Juventus.

Volgens de krant uit Turijn kwam Dybala Paratici in de spelerstunnel tegen. De 26-jarige Argentijn ging naar verluidt verbaal tekeer tegen de directeur. De ruzie ging over het gebrek aan speeltijd van Dybala, maar ook over 'de houding van Pirlo' ten opzichte van de aanvaller. De kans is groot dat Dybala bij het Champions League-duel met Dynamo Kiev dinsdag wel minuten krijgt, zo klinkt het.Gerelateerd

Meer sportnieuws

35 reacties (laatste reactie door marc juventus)

Een absolute top speler die niet blij is met zijn speeltijd. Niks mis mee denk ik.

18 oktober 2020 om 13:02

Hij moet daar gewoon vertrekken. Al 3-5 jaar lang is Paulo niet meer dan een figurant. Onder Allegri, onder Conte, Sarri en nu onder Pirlo weer. Hij is misschien ook niet goed genoeg voor Juventus. Sinds 2015/2016 alleen in 2017/2018 22 serie A goals gemaakt. Meestal komt ie niet verder dan 11 serie A goals in stuk of 30 duels.

18 oktober 2020 om 13:18

Je kijkt enkel naar goals. Dybala is niet langer het eindstation bij Juve. Dybala is de man van de creativiteit. Daarbij ontbreekt het bij Juve aan een hele hoop in aanvallend opzicht. Dybala is op Ronaldo na alsnog de enige die dubbele cijfers haalt bij Juve. Afgelopen seizoen werd hij gekozen tot beste speler van de Serie A. Na Ronaldo is Dybala de beste speler van Juve en is zeker geen figurant. Enkel 18/19 was een slecht jaar van hem.

18 oktober 2020 om 13:38

“En nu onder Pirlo”. Hij is nog geen wedstrijd fit geweest sinds Pirlo de coach is. Ken je feiten.

18 oktober 2020 om 13:48

@Marc Juventus want max 9 assists per seizoen of minder is zo indrukwekkend dan? Waar moet ik nog meer naar kijken dan? Hij is en blijft een aanvaller en Argentijns international. Trainers bij Juventus gaven Mandzukic voorkeur boven hem. Op zn allerminst is ie nooit onomstreden geweest. CR wordt in februari alweer 36 hé. Kan je niet afhankelijk van blijven.

18 oktober 2020 om 14:48

Een aanvaller die ook regelmatig als aanvallende middenvelder speelt bij Juventus (op 10). Verder kan ik me enkel herinneren dat hij onder Sarri slecht behandeld werd. Hij is gewoon heel belangrijk voor ons, wordt op handen gedragen in Turijn. Juventus mist creativiteit en Dybala is gewoon DE jongen die dat kan toevoegen. Dat hij nu pech heeft door ‘blessures’, kan imo gebeuren. Dat hij dan niet blij is als hij wel kan spelen maar geen minuten krijgt hij van zich laat horen...Ik maak me hier nog geen zorgen over en ben ervan overtuigd dat hij nog kansen zat zal krijgen van Pirlo. Ook Pirlo moet wennen aan zijn nieuwe baan, dus roeleert momenteel nog vaak. Ik geloof dan ook niet dat Pirlo niet weet wat Dybala toevoegt. Als International bij Argentinië overigens is de concurrentie groot voor Dybala. Van die statistieken zou ik dan ook geen pleidooi op baseren.

18 oktober 2020 om 13:19

Zal wel een goeie ruil zijn met Griezmann denk ik, ipv geld te investeren in Memphis. Ook al zijn Messi en Dybala niet al te goeie vrienden volgens mij of hebben ze dit al uitgepraat? Griezmann is veel effectiever op links (geclaimed door Fati), central attacking of als schaduwspits en niet als rechtsbuiten. Dybala is precies de tegenovergestelde van Griezmann, en hij is op rechts weer effectiever dan op links.

18 oktober 2020 om 22:50

Dybalas probleem is dat hij min of meer dezelfde positie als messi. Verder hebben die 2 nooit ruzie gehad voor zover bekend. Lijkt mij een slechte zet van barcelona. Dan ruil je een speler die niet in je systeem past voor een speler waarvan de positie al bezet is. Dan ga je weer griezman 2.0 krijgen. Ik zou het echt knap vinden als barca een aanvaller die ze niet kunne gebruiken ruilen voor een aanvaller die ze wederom niet kunnen gebruiken

19 oktober 2020 om 01:10

Ze hebben geen ruzie, maar wel een moeizame relatie op en naast het veld. Dat hebben beiden kenbaar gemaakt, al heeft Dybala aangegeven dat de relatie is gegroeid. Messi heeft aangegeven dat hij het lastig vindt om met Dybala te spelen, omdat hij op de dezelfde positie speelt op de rechterflank. Maar nu Koeman Messi graag centraal wilt hebben, in plaats van op rechts, en Griezmann nu genoodzaakt is om op rechts te spelen, terwijl zijn rendement op links en centraal beter is, kun je beter nu Griezmann wisselen voor Dybala die wel graag op rechts kan spelen en ook nog centraal in de spits. Dan kun je vaak wisselen van positie tussen Messi en Dybala. Ik denk dat het dan echt geen Griezmann 2.0 krijgt. Griezmann heeft toch zelf ook aangegeven dat die op rechts niet lekker speelt, tenminste dat zei die na het interview bij het interland Kroatie, waar die als 10 speelde achter Martial en Mbappe.

18 oktober 2020 om 15:12

Dybala is in mijn optiek simpelweg geen absolute topspeler.

18 oktober 2020 om 15:38

Dan heb jij absoluut geen verstand van voetbal want je kraait onzin uit. Dybala is en blijft een van de beste talenten die er is in Italië en heel Europa. Hoevaak heeft Dybala zich bewezen, de doelpunten, vrije trappen en inzicht die hij heeft voor andere spelers heeft geen ander en dan laat ook Pirlo hem verrotten als wissel speler. Dit is zwaar zonde en dommer kan het niet van Juve.

Toch gek dat ook Pirlo hem niet speeltijd gunt. Ondanks zijn blessure lijkt het erop dat niet alleen sardi zijn twijfels soms heeft. Toch gek als je hem zag spelen vorig jaar. Maar moet toch iets zijn.

Ik ben er vrij zeker van dat dit weer serieus wordt opgeblazen. De realiteit is dat Dybala een lange blessure heeft gehad en problemen aan zijn maag/darmen. Het lijkt mij sterk dat hij klaagt over speelminuten als hij de voorbije wedstrijden gewoon niet kon meespelen. De reden dat Pirlo hem niet liet invallen, is omdat Chiesa al rood had gepakt en het niet slim zou zijn om nog een aanvaller in de ploeg te brengen, aangezien Juve toch al kwetsbaar overkwam.

Laat hem lekker die like uitdelen. Of is Pirlo soms heilig? Aan Pirlo schijn je niet te mogen komen

18 oktober 2020 om 14:33

Kan ook per ongeluk zijn. Heb zelf zo vaak iets per ongeluk geliked

Kom maar lekker in januari naar Spurs, Paulo. Was vorig jaar, op portretrechten na rond met Tottenham. Ik heb na deze zomer het volste vertrouwen in Don Levy dat hij deze transfer alsnog waar kan maken.

18 oktober 2020 om 13:21

Dybala gaf zelf aan ook niet te willen vertrekken. Hij gaf aan niet na een slecht seizoen weg te willen bij Juve en de aanbiedingen die hij had gekregen van andere clubs hem niet aan stonden. Ik denk dat er meer speelde dan enkel portretrechten.

18 oktober 2020 om 14:11

Marc, door verschillende bronnen is bevestigd dat het alleen om de portretrechten ging nog. Onder andere Fabrizio Romano heeft dit gemeld. Als dybala zijnde kan je natuurlijk niet tegen je eigen fans zeggen ja ik wilde weg. Dan is hij de complete gunfactor kwijt en zal hij dat bij iedere slechte wedstrijd horen en iedere onenigheid met het bestuur/de trainer. In dit geval was het grwoon een tactisch antwoord.

18 oktober 2020 om 14:16

Als hij wegwilde dan was hij nu allang weg. Juvw had hem bij meerdere deals betrokken en alle partijen waren akkoord, maar dybala had het afgewezen.

20 oktober 2020 om 20:14

Hij heeft zelf voor de camera andere de dingen beweert die ik hier op noem. Ik denk dat dat toch wel meer telt dan een 'betrouwbare bron'. Hij heeft daarvoor United geweigerd. Dat is volgens die bronnen die jij noemt de grote reden dat de Dybala-Lukaku deal niet door ging. Toen werd er niets gerept over portretrechten. Sowieso is het een heel vaag verhaal. Zeker als je weet dat Dybala de hele zomer al zijn poot stijf hield. Edit; Heb het opgezocht en Romano meldde ook dat het Dybala was die nee zei tegen de Spurs. Lijkt me dus onzin van die portretrechten.

18 oktober 2020 om 13:38

Dybala gaat natuurlijk nooit zo'n grote stap terugzetten. Die kan bij iedere topclub aan de slag als hij wil vertrekken.

18 oktober 2020 om 14:11

Hah ik dacht hetzelfde, levy is echt in een flow.

18 oktober 2020 om 15:13

Nee joh. Dybala moet hoger mikken dan 'net niet-club' Spurs. Lijkt me wel iets voor Bayern. En dat zou vooral ook goed zijn voor meneer Dybala. Een beetje Duitse discipline zou hem goed doen.

Hij is herstellende van een blessure... maar oké.

Had Dybala dan nog steeds last of was hij weer gezond en fit genoeg om te spelen? Als het tweede zo is zou ik al helemaal met hem starten als Ronaldo ontbreekt. Dybala is toch één van de betere spelers. Ik vraag me toch zo vaak af waarom hij geen steevaste basisplek krijgt

Ik begreep ook niet waarom hij niet mocht invallen. De enige reden die ik kan verzinnen is dat pirlo hem wil besparen. Anders wel raar dat je beste speler zo weinig speelminuten krijgt.

Wat wordt dit opgeblazen gek. Het overkomt iedereen weleens dat hij een artikel leest en perongeluk op like drukt en dat je lter pas erachter komt dat je iets hebt geliket wat je niet perse wilde liken.

Ligt het aan mij of is die Ali mossarah ook gewoon een walgelijke nsber door zulke onzin te gaan lopen tweeten. Dat kinderen elkaar verklikken is tot daar aan toe maar als jij als volwassen man likes wil binnenhengelen door dit soort acties ben je wel een heel triest figuur..

Frappant om te zien dat afgelopen 4 trainers (allegri, Conte, Sarri en Pirlo) Dybala allemaal niet als volledig basismateriaal zien. Dan begin je toch te denken dat hij toch iets verkeerd doet op de trainingen of toch een kwaliteit mist die wij niet zien.

18 oktober 2020 om 19:47

Oké toen ik de comment van scheidrech las dacht ik, ik laat het gaan, maar nu ik jou comment lees waarin je de comment van scheidrech zoo goed als kopieert, moet ik toch even inloggen en ingrijpen. Ten eerste, Conte heeft dybala nooit getraind. Conte was coach tot 2O14 en dybala kwam in 2O15 tussen Conte en Dybala zat dus een jaar. (Het jaar dat Juve onder allegri de CL finale haalde.) Ten tweede speelde dybala onder allegri eigenlijk altijd mits hij fit was. Pirlo zit er net dus om te zeggen dat hij hem niet opstelt is overdreven. Blijft alleen Sarri over. Ten derde als je een comment kopieert zorg dan dat je de fouten niet over neemt, en het feit dat je die fouten niet ziet zegt alweer genoeg over jou voetbalkennis. Fijne dag verder!

19 oktober 2020 om 11:09

Ik moet eerlijk toegeven dat ik vanuit een onderbuik gevoel reageerde omdat ik altijd het gevoel heb gehad dat Dybala niet optimaal wordt gebruikt. De namen van de coaches van scheidsrech kwam daar inderdaad handig bij kwam kijken en heb dit niet niet gecheckt, so you got me there. Verder heb ik inderdaad de minuten opgezocht op Transfermarkt en zie dat Dybala meer speelt dan ik dacht, dus was mijn onderbuik gevoel inderdaad niet goed en stel mijn mening daarin bij. Om meteen een conclusie te trekken over mijn voetbalkennis vanwege een foute aanname vind ik zelf een beetje kort door de bocht, maar iedereen zijn eigen ding. Jij ook verder fijne dag!

18 oktober 2020 om 22:40

Kwaliteit mist hij zeker niet. Ik ben er niet bij de trainingen, maar dat lijkt me ook sterk.

Van harte welkom in Madrid. Ongelooflijk dat je zo'n speler hebt en niet gebruikt. Vooral nu dat CR7 afwezig is.

Echt onbegrijpelijk dat Dybala al jarenlang ondergewaardeerd word. Bij zowat elke coach. Dybala is een topper en moet altijd spelen. Als hij dit seizoen weer vaak op de bank zit zou ik gewoon verkassen hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1066 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Napoli88
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
A. RabiotMiddenvelder30
ArthurMiddenvelder20
A. RamseyMiddenvelder20
W. SzczęsnyKeeper20
L. BonucciVerdediger31
G. ChielliniVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

In de wandelgangen

Vrijdag 23 oktober
Ozan Kabak is bij Liverpool een kandidaat om Virgil van Dijk tijdelijk te vervangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren