Weghorst was dicht bij droomtransfer: ‘Het was serieus, daar was ik kandidaat’

Vrijdag, 16 oktober 2020 om

Wout Weghorst was in de afgelopen transferwindow dicht bij een transfer naar Tottenham Hotspur, zo geeft hij te kennen in gesprek met Kicker. De 28-jarige spits van VfL Wolfsburg was bij the Spurs in beeld om de stand-in voor Harry Kane te worden. De droomtransfer kwam voor Weghorst echter niet van de grond, mede doordat zijn huidige werkgever naar verluidt een bedrag van 35 miljoen euro vroeg.

“Ik blijf met alle liefde bij Wolfsburg. Maar ik kan eerlijk zijn: natuurlijk wist ik dat er links en rechts interesse was. De belangstelling van Tottenham was serieus, daar was ik een kandidaat”, stelt Weghorst. Een transfer naar de Premier League was voor hem een serieuze optie. “Natuurlijk ben je met zoiets bezig. Het is voor mij ook een bevestiging dat ik op de goede weg ben.”

Weghorst verzorgde sinds hij in de zomer van 2018 voor 10,5 miljoen euro werd overgenomen van AZ 40 doelpunten in 86 wedstrijden voor VfL Wolfsburg. In een eerder stadium werd zijn naam in verband gebracht met Arsenal, terwijl hij zich met dat moyenne tevens in de kijker speelde bij Tottenham. VfL Wolfsburg verlangde naar verluidt 35 miljoen euro voor het nog tot medio 2023 lopende contract van Weghorst, waardoor Tottenham in de zoektocht naar een stand-in voor Kane uiteindelijk uitkwam bij Carlos Vinícius,

“Ik ben 28 en wil graag prijzen winnen, dat heb ik hier duidelijk gemaakt. Ik hoop dat we als team onszelf kunnen verbeteren en nog beter kunnen presteren. Als ik op een dag het gevoel heb dat ik mijn doelstellingen niet meer kan behalen bij VfL Wolfsburg, zal ik dat aangeven. Dat is nu niet het geval. De Premier League blijft een droom”, zegt Weghorst. De spits van VfL Wolfsburg maakte tijdens de afgelopen interlandperiode geen deel uit van de selectie van Oranje.

Nagenieten: Wout Weghorst schittert bij Wolfsburg
Meer video's

Poll

Zie jij Wout Weghorst in de toekomst een dergelijke transfer maken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

38 reacties (laatste reactie door ruiz_fct)

Ik vind Wout Weghorst echt veel beter dan Luuk de Jong en vind het bizar dat hij constant niet bij de selectie van het Nederlands elftal zit. Sowieso is Wout voor elk team een geweldige meerwaarde doordat er niemand is die harder werkt dan hij. Vergelijk het met een Mandzukic die er altijd voor zorgde dat medespelers konden schitteren. Zet Wout in de spits bij Oranje en zet Memphis er naast, dan zal Memphis weer de sterspeler van het team worden.

16 oktober 2020 om 10:31

Bas Dost was topscorer van Europa en speelde niet eens in het Nederlands Elftal. Blijkbaar is veel goals scoren niet wat er gezocht wordt door de Knvb in het eerste elftal.

16 oktober 2020 om 10:34

Dat was ook belachelijk inderdaad met Dost, maar mijn punt is dus eigenlijk dat Wout veel meer doet dan scoren, in tegenstelling tot een Luuk de Jong.

16 oktober 2020 om 10:40

Weet je wat het probleem is, Nederland speelt niet met een systeem om ervoor te zorgen dat jongens als Dost en Weghorst schitteren. In die zin is het beter voor hun eigen reputatie dat ze niet opgeroepen worden en wel heerlijk bij hun eigen club spelen.

16 oktober 2020 om 10:42

Daarmee doe je Luuk de Jong in mijn ogen te kort. Luuk de Jong doet ook meer dan alleen scoren. Hij is een ijzersterk aanspeelpunt en één van de beste koppers van Europa. Daarnaast vond ik juist dat Luuk de Jong liet zien niet bang te zijn om wat meters te maken voor het team afgelopen wedstrijd tegen Italië. Ik kan niet echt oordelen over Weghorst, want ik kijk simpelweg geen wedstrijden van Wolfsburg. Dost lijkt mij ook nog steeds een leuke optie voor het Nederlands elftal. Hij laat club na club zien dat als een team om hem heen gebouwd wordt, hij het ene na de andere doelpunt scoort. Nou heeft hij wel bedankt voor het Nederlands Elftal, maar dat was onder Koeman. Misschien dat Frank hem nog kan paaien

16 oktober 2020 om 10:47

Ik vind dat indien je bedankt voor het Nederlands elftal, je ook niet meer onder een andere coach zou mogen/willen spelen. Voor Oranje uitkomen is een eer; daar bedank je niet voor.

16 oktober 2020 om 10:49

Daarover verschillen wij dan van mening Miccoli . Luuk de Jong is inderdaad een van de beste koppers van Europa maar een ijzersterk aanspeelpunt vind ik hem zeer zeker niet. Voetballend vind ik het sowieso gewoon heel erg matig wat De Jong kan. Persoonlijk vind ik het al genoeg zeggen dat Weghorst wél slaagt in Duitsland daar waar De Jong nooit potten heeft kunnen breken en eigenlijk tot op heden alleen maar onbetwist is geweest bij Nederlandse clubs. Dost hoeft van mij niet meer hoor, als je bedankt voor het Nederlands elftal met die kwaliteiten kan je het wel vergeten.

16 oktober 2020 om 11:25

Het is ook een kwestie van "smaak" natuurlijk, dus ik zal niet beweren dat mijn mening de juiste is. Neemt overigens niet weg dat ik Weghorst ook wel eens een kans wil zien krijgen. Al is het alleen al om hem weer eens te zien spelen. Dat Dost niet meer welkom is voor veel mensen kan ik ook begrijpen. Daarnaast is hij ook alweer 31, dus om nu nog een elftal om hem heen te bouwen is waarschijnlijk te laat.

16 oktober 2020 om 11:26

Luuk de Jong verdedigd juist heel veel mee. Kan een bal vast houden en is als pinchhitter van grotere waarde dan Weghorst. De carrière die Luuk heeft moet Weghorst maar eens zien te behalen. Belangrijk geweest voor de titels van psv, belangrijk geweest bij de uefa cup winst. Daarnaast kent de Jong zijn plaats als pinchhitter. Weghorst daarentegen wil niet voor de bank komen. En dan kan het met zijn karakter wel eens een stoorzender ala Huntelaar kunnen zijn (in zijn jongere jaren).

16 oktober 2020 om 11:52

Niet bang om meters te maken is ook zo'n nonargument. Als een van de beste eigenschappen van een speler zijn werkethiek is, weet je eigenlijk al genoeg. De Jong is gewoon een hele matige spits die fantastisch kan koppen.

16 oktober 2020 om 12:54

@Ruiz_FCT ik vind persoonlijk dat Luuk de Jong juist veel meer heeft bereikt in zijn carrière. Hij doet het juist wel tegen grote clubs. Heb jij de gehele Europa Legeau gemist? Daarbij scoort Luuk ook tegen clubs zoals Barcelona (onlangs nog). Op de Nederlandse velden hoef ik het niet eens te benoemen denk ik. Luuk de Jong heeft alleen altijd wat aanpassingstijd nodig, dat was ook bij PSV en dit was ook geval bij Sevilla. Ik vind Wout Weghorst zeker geen verkeerde speler die op sommige vlakken sterker is dan Luuk de Jong, maar andersom zie ik dat ook.

16 oktober 2020 om 13:31

@kevin ik heb de Europa league wel gevolgd en ik vond het mooi dat De Jong daar belangrijk kon zijn voor Sevilla in de laatste twee wedstrijden maar ik heb ook gezien dat De Jong meestal geen basisplek had.

16 oktober 2020 om 13:38

Die jongens werden al genegeerd toen Luuk de Jong gewoon een degelijke Eredivisiespits was, dus hoop maar niet dat zij ooit nog bij Oranje terugkeren nu Luuk ook bij een Europese subtopploeg belangrijk is.

16 oktober 2020 om 14:46

Benzema. Dan vind ik het op zich wel heel geestig dat jij het dan hebt over het noemen van werkethiek als 'beste eigenschappen'. Lees even de reactie van Ruiz_fct anders nog even door. Want daar reageren wij momenteel in deze string allemaal op. Die geeft aan, als hij Weghorst aanprijst letterlijk: " Sowieso is Wout voor elk team een geweldige meerwaarde doordat er niemand is die harder werkt dan hij." Oftewel, in jouw woorden, dan weten we dus al genoeg over Wout Weghorst. Sorry hoor, maar ik moet altijd en beetje lachen als dee discussie gevoerd wordt. Ik bedoel, als je een type speler als Luuk de Jong niet heel erg ziet zitten (wat prima kan en mag) dan snap ik dat alleen als je dan met een speler aan komt zetten die overduidelijk en voor iedereen zichtbaar kwaliteiten kwaliteiten beschikt die dan ver boven die van Luuk de Jong uit stijgen. Zeg maar, dat je dan een Malen of zoiets naar voren schuift en zegt: 'kijk, dát is een spits voor oranje!'. Die heeft namelijk alles wat De Jong niet heeft, etc. Maar om dan met een speler aan te komen die aantoonbaar niet over betere kwaliteiten beschikt, die nota bene nog een minder aanspeelpunt is dan De Jong is, die over een hooguit vergelijkbare techniek en spelbeheersing beschikt, dan vind ik dat de moeite van de hele discussie echt niet waard. Ik heb het al eens eerder hier gezegd. Het gaat er in wezen om wie je als speler in de rol van pinchhitter/plan B meeneemt, omdat plan A bij oranje niet bestaat uit het opstellen van een lange kopsterke spits. Dus, neem je Cees van Kooten mee, of Peter Houtman? Dát is het niveau van deze discussie. Het gaat om de reserve spits positie, niet om een vitale positie binnen het team. En ik heb nog niet één steekhoudend argument gehoord waarom Luuk de Jong daarin niet de voorkeur zou mogen krijgen boven Wout Weghorst. In oranje, en dáár gaat het om en niet wie van de twee het zo leuk doet in de Bundesliga, heeft Luuk de jong prima cijfers en hij scoort ook goals. Herinneren jullie je die Grote Bas Dost nog? Die schoot er in achttien (18) wedstrijden precies ééntje in! Luuk de Jong deed het wat dat betreft ook al veel beter. Nogmaals, echt geen enkele valide reden om De Jong thuis te laten en Weghorst persé mee te moeten nemen. Blijf nadenken mensen. Het gaat om Weghorst he. Niet om Messi of zoiets.

16 oktober 2020 om 15:18

@constant kante, je wilt de twee spitsen niet vergelijken op basis van hun ervaring in de Bundesliga maar gaat vervolgens wel Bas Dost (met een uitroepteken!) erbij betrekken. Vergelijken op basis van interlands gaat een beetje lastig hè, gezien Weghorst nooit langer dan een half uurtje de kans heeft gekregen. Die Bundesliga is wat mij betreft het enige hoe je De Jong en Weghorst kunt vergelijken, ze hebben hier beide gespeeld bij een club op subtopniveau. Hierin heeft Weghorst aangetoond dat hij het niveau aan kan en Luuk de Jong overduidelijk niet. Sowieso zijn het jouw woorden dat het hier om een plan B spits gaat, ik vind namelijk dat Weghorst gewoon een kans moet krijgen in de basis. Behalve Depay heb je namelijk niemand die voorin staat die het meer zou verdienen dan Weghorst op basis van prestaties bij zijn club. Is die reden niet valide genoeg?

16 oktober 2020 om 10:48

Wout Weghorst is in de verste verte geen concurrent voor Luuk de Jong en hij lijkt in niets op Mandzukic. Wout heeft een enorme inzet en vechtlust en een neusje voor de goal(hij kan goed positioneren en dat is heel waardevol), maar hij kan helemaal niets met een bal. Op het hoogste niveau kan hij de bal niet behoorlijk aannemen, hij kan de bal niet afschermen en hij kan niet doorvoetballen. Je heb in de top dus helemaal niets aan Wout. Hij heeft het fantastisch gedaan door zover te komen, maar in de topwedstrijden in de Bundesliga komt hij al zwaar tekort; hij scoort echt alleen tegen de kleintjes. In de coronalockdown had ik alle tijd en ik heb uitgebreid Bundesliga livevoetbal gekeken. Naast Bayern en Dortmund, omdat ik van voetbal houdt, heb ik voornamelijk naar Klaassen(werder) en Weghorst(wolfsburg) gekeken en dat viel me niet mee. Behalve Bayern, en soms Dortmund(maar die laten het vaak afweten), vind ik de Bundesliga niet om aan te zien; maar ik dwaal af. Wout heb ik goed bekeken en hij zit echt aan zijn plafond bij Wolfsburg. Luuk komt ook te kort voor de top en voor Oranje, maar hij is veel kompleter dan Wout; dat is geen vergelijking die Wout ooit gaat winnen. Overigens klets je ook maar wat over Memphis. Hij wordt nooit de sterspeler van Oranje, want dan zou hij eerst moeten leren passen en kijken(overzicht), en dat leert hij nooit meer. Hoe dan ook, ik denk dat Wout gelukkig weggekomen is dat hij niet naar Tottenham is gegaan, want hij had echt heel ongelukkig geworden op de tribune in Londen als ik hem goed inschat naar aanleiding van de interviews die ik van hem gezien heb. Fernando Llorente heeft het niet gehaald als standin voor Kane en die is, hij heeft dat bewezen, in tegenstelling tot Luuk en Wout wel een PL waardige spits; maar ook niet voor de top.

16 oktober 2020 om 10:57

@donxoxxx en hoeveel wedstrijden heb jij gekeken dan? Als jij zegt dat hij niets met een bal kan waarschijnlijk niet meer dan een handjevol. Hij heeft namelijk meerdere, geweldig voetballende goals gemaakt. Ik zeg nergens dat hij een fluwelen techniek heeft en vooral geprezen mag worden om een absurde werklust, vandaar ook de vergelijking met Mandzukic. Alsof Weghorst ook onbetwiste basisspeler zou zijn bij Wolfsburg als hij er niets van kon, wat denk je nou?overigens is Memphis lange tijd gewoon de sterspeler van Oranje geweest dus de potentie om dit weer te worden heeft hij ook gewoon.

16 oktober 2020 om 14:51

Ik heb Luuk de Jong ook een heleboel 'geweldige voetballende goals' zien maken. Heb jij die omhaal van Luuk de Jong niet gezien dan, bij Psv? En je zegt het zlef daarna ook beter. Wout Weghorst heeft helemaal geen fluwelen techniek, of iets dergeljiks. Dus waarom dan de noodzaak om iemand die, ook volgens de bondscoaches, prima voldoet te vervangen eigenlijk? Die vergelijking met Manzukic vind ik trouwens heel erg ongepast. Weghorst heerft echt niets van Manzukiz. Ja, werklust ja. Die heeft Luuk de Jong nou net óók he. Maar dát is uiteindelijk nou net niet wat de topspspelers van de middelmaat scheidt. Pure klasse wel. En als je bedoelt dat Weghorst een pure klassespeler is, dan hebben wij echt een heel groot verschil van inzicht. En met mij de bondscoaches van Nederland trouwens. Want die stellen allemaal Luuk de Jong op.

16 oktober 2020 om 15:36

Is het nu al genoeg als je 'prima voldoet'? Als jij al twee seizoenen basisspeler en topscorer bent van Wolfsburg hoor je gezien de huidige lichting altijd bij het Nederlands elftal te zitten. Ik vind het bijzonder oneerlijk voor Weghorst. Daarnaast heeft hij niet dezelfde werklust als Luuk de Jong, maar eentje die zelfs in het topvoetbal echt exceptioneel is. Hij is veel meer een plaag voor de verdediging dan Luuk de Jong ooit zal zijn. En je hoeft mij niet te vertellen dat die bondscoaches voor Luuk de Jong kiezen; ik heb ook gekeken en op zich is dat het hele punt van deze discussie.

16 oktober 2020 om 10:57

Ik ben een ontzettend grote fan van Weghorst. Wat hij bereikt heeft met zijn werk ethos en mentailiteit is een voorbeeld voor menig talent. Ook in sociale zin is Weghorst een voorbeeld. Als speler van AZ koos hij er voor om op zijn vrije dag niet achter de Playstation te zitten, maar spendeerde hij zijn dag met een, aan hem gekoppelde, verzorgingshuis bewoner. Gewoon lekker kletsen, stukje lopen.zijn pech is dat Wout, ondanks zijn fysiek, geen echte stormram is. Ja hij kan oorlog voeren in de 16 maar is geen echte pinchhitter zoals Luuk dat is. Luuk is zowat de beste kopper van Europa (als hij direct op doel kopt en niet een assist probeert te geven zoals bij v/d Beek afgelopen wedstrijd). Als je ballen moet gaan pompen heb je hier meer aan dan een Wout.als Luuk goed bediend wordt, kan hij ook gewoon 1e spits van Oranje worden. Bij PSV was de aanvoer er vanuit links achter met Willems en Angelino). Bij Sevilla krijgt hij afgemeten ballen van Jesus Navas. Allemaal mannen die vanaf de zijkant/achterlijn een goede voorzet kunnen geven. Oranje speelt zo nooit. Dan heb je aan Luuk niet veel (behalve als stormram in de laatste 15 minuten als het mis dreigt te lopen).het is de rol en de speelwijze van Oranje waarbij Luuk niet kan excelleren. Dezelfde speelwijze dicteert ook dat Weghorst niet geschikt is als stormram.maar...... als FdB vast houdt aan een 5-3-2 systeem, met twee spitsen, dan zou het zomaar kunnen zijn dat er wat ruimte komt voor beiden in de selectie. Wout als sterke spits icm met een Malen/depay en Luuk nog steeds bij de selectie als een stormram. Of een Willems moet weer LB gaan spelen bij Oranje en Luuk weer van aanvoer gaan voorzien zoals vroeger.in tegenstelling tot wat veel mensen denken, is Wout geen houten Klaas, zijn techniek is prima in orde. Ik heb veel naar AZ gekeken toen hij daar speelde, ook in het stadion, en dan zie je buiten de wedstrijd om dat zijn techniek prima in orde is.

16 oktober 2020 om 14:53

Uiteraard kan Luuk de Jong die rol van die 'sterke 2e spits' voorin in een 5-3-2 systeem meer dan uitstekend invullen. Luuk de Jong kan prima ballen aannemen en vasthouden en zo de tweede spits goed laten renderen. Dat we daar persé Wout Weghorst voor nodig zouden hebben, dat is onzin. Dat beeld dat Weghorst zo'n 'goed voetballende spits' is en Luuk de Jong een houten klaas dat berust echt op een groot misverstand.

16 oktober 2020 om 11:55

Wout Weghorst, Luuk de Jong en Bas Dost komen natuurlijk alle 3 tekort om echt eerste spits te zijn van Nederlands elftal. Bij gebrek aan beter moet er soms over nagedacht worden maar gelukkig hebben we Memphis (totaal geen fan van persoonlijk) die tegenwoordig prima in de spits kan spelen en hoop ik dat Malen of Boadu misschien ooit de echte stap kan maken om dit over te nemen. Maar als je kijkt naar Weghorst, de Jong en Dost zijn dit natuurlijk spelers die je bij de selectie neemt als pinchitter. En als je die keuze moet maken lijkt het me simpel dat Luuk de Jong de beste kandidaat hiervoor is. Luuk de Jong is zo verschikkelijk goed met zijn hoofd, misschien wel 1 van de beste van de wereld. Dat het verder allemaal wat minder is lijkt me duidelijk maar als Pinchitter is hij perfect. AUB niet in de basis en zeker niet in een 2 spitsensysteem want dat slaat nergens op.

16 oktober 2020 om 13:01

Weghorst is een voetbalcarrière bekoren net als Huntelaar. Goed, veelal beter dan de huidige spitsen van het NL Elftal, maar sommige houden liever vast aan gevestigde orde.. nu zie je het met De jong, bij Huntelaar zag je t met van Persie. Zonde! Maar zo is het nu eenmaal.

16 oktober 2020 om 14:56

Ja, inderdaad zo'n erorme zonde! Uiteraard hadden alle bondscoaches de topspcorer aller tijden in oranje (van Persie) ernaast moeten zetten om zo Huntelaar te laten spelen natuurlijk. Want die Van Persie, die kon er weinig van, prutser, en scoren deed hij ook al niet. Domme bondscoaches man! Met Huntelaar had oranje alle toernooien tussen 2004 en 2014 op haar sloffen gewonnen met Huntelaar in de spits! Dombo's!

Had graag gezien of hij nóg een stap omhoog kan maken. Vind het leuk om te zien wat voor stappen hij maakt op met name wilskracht en mentaliteit.

Meer lezen over de Spurs ? Over Liverpool, Arsenal en Man United ? Over Celtic en de Rangers ? Maar ook over Sheffield, Brentford, Fulham en Kilmarnock ? Koop het boek "over voetbal gesproken." Daar staan ze allemaal in.

Hij is 28 en wil graag prijzen winnen. Dan moet je niet naar Spurs Wout...

16 oktober 2020 om 11:31

Nee zeker niet, Spurs heeft al meerdere finales verloren en laatste prijs dateert weer van bijna 15 jaar geleden (2008 League Cup aka Carabao cup). Hij is een grote Liverpool fan, en als stand-in van Firmino zal die opzich niet slecht fungeren denk ik. En voor Origi is het ook wel leuk om op zijn leeftijd weer volledige seizoenen te spelen. Misschien een ruildeal?

16 oktober 2020 om 11:39

Ik denk niet dat hij per se past in het systeem van Klopp. Hij werkt idd hard en sleurt 90min lang, maar technisch is er ook wel wat nodig. Firmino vervangen door Weghorst is wel een verschilletje in kwaliteiten. Maar hij heeft mij al meer positief verrast.

16 oktober 2020 om 11:50

En dat is juist het probleem met Weghorst, je weet niet waar zijn plafond is. Die man werkt echt als een bezetene om op dat niveau te komen. Maar qua combinatiespel is hij echt vooruit gegaan. Hij maakt ontzettend veel hakjes en geeft veel steekballetjes aan de doorgelopen spelers. Maar ja, Origi vervangen voor Firmino is ook best een verschil in kwaliteit. Als die basis speelt komt er niet veel vanaf, alleen als die invalt levert hij echt veel.

16 oktober 2020 om 12:06

Goed punt, alleen denk ik dat hij nu wel redelijk zijn plafond aan het bereiken is gezien zijn leeftijd. Maar idd, het kan maar zo dat hij zich de komende tijd stormachtig ontwikkelt en alsnog een mooie stap maakt. Alleen zal hij voor prijzen niet op de CL moeten mikken, maar een EL is ook zeker mooi....ik mag op dit moment ook niet iets anders zeggen als Arsenal fan

16 oktober 2020 om 12:29

Wauw, Weghorst bij Liverpool.. Firmino vervangen door Weghorst, man dat ik dat ooit zou lezen op Voetbalzone ! Weghorst heeft zich goed ontwikkeld, ik heb altijd gezegd dat hij nog wel wat stappen zou zetten na AZ, maar dat hij ooit bijna naar Spurs zou gaan had ik never nooit verwacht. Voor Weghorst kan je alleen maar respect hebben. Soms een vervelende speler in het veld, maar dat is ook de reden waarom hij zo goed is. Ik vraag me wel af of hij goed genoeg is voor de PL qua intensiteit en snelheid.

16 oktober 2020 om 13:25

@azrsenal - Haha nee ik bedoel meer als stand-in voor Firmino, niet als vervanger. Speelminuten gaat hij zeker maken, maar als vervanger van Firmino lijkt me wel heel sterk.

Als hij echt prijzen wil winnen is een overstap naar Tottenham niet slim. Tottenham heeft al jaren niks gewonnen en met de huidige coach zit dat er ook niet in.

16 oktober 2020 om 13:28

De huidige coach?? Die man heeft iedere prijs gewonnen die er te winnen valt. Kampioen in Portugal, Engeland, Italie, Spanje. CL gewonnen, EL gewonnen. + de nodige bekercompetities. Denk dat het weinig aan de coach zal liggen.

16 oktober 2020 om 13:49

Ik weet niet of je t gemist hebt maar Mourinho heeft alle clubprijzen gewonnen die r te winnen zijn zowat en bovendien heeft hij bij alle clubs prijzen gewonnen. Daar komt bij dat Spurs uitstekend ingekocht heeft. Kampieon worden ze er waarschijnlijk niet mee, maar EL of een van de bekers is echt wel een reële mogelijkheid

Het winnen van prijzen is toch iets waar je later op je oude dag van wil kunnen genieten, dus ik begrijp Weghorst wel. Hij zal wel haast moeten maken gezien zijn leeftijd. Bovendien gaan kermissen voorlopig niet open. Grapje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

VfL Wolfsburg

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
J. RoussillonVerdediger50
M. ArnoldMiddenvelder51
Y. GerhardtMiddenvelder50
A. MehmediMiddenvelder50
X. SchlagerMiddenvelder50
W. WeghorstAanvaller52
J. BrekaloMiddenvelder41
Voor de complete selectie: Clubpagina VfL Wolfsburg.

16 fans
Aanvaller, 28 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 27 oktober
Warner Hahn traint vanaf maandag mee bij PEC Zwolle. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren