Van der Vaart heeft één kritiekpunt op De Boer na wedstrijd tegen Italië

Woensdag, 14 oktober 2020 om

Het Nations League-duel tussen Italië en Nederland leverde woensdagavond geen winnaar op: 1-1. Bondscoach Frank de Boer gooide het roer behoorlijk op en bracht zijn elftal in een 5-3-2-systeem binnen de lijnen in Bergamo. Rafael van der Vaart deelt na afloop bij de NOS complimenten uit aan De Boer, maar is tegelijkertijd van mening dat de oefenmeester ‘niet wisselde om te winnen’.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben jij het met Rafael van der Vaart eens?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

55 reacties (laatste reactie door otterreelick)

Gun FDB de complimenten wel echt, verdient echt wel de credits vandaag. Geen heel populaire mening geloof ik, en ben zelf ook heus geen groot fan, maar heb me wel echt gestoord aan al die opportunisten die m al weer ontslagen hadden voordat ie begonnen was. Hij heeft een oefenpotje met een paar reserves verloren en een keer gelijkgespeeld in zn eerste officiele wedstrijd en ik lees al dingen over een "nieuw tijdperk" en een falende coach. Koeman heeft het uitstekend gedaan maar we doen nou net alsof we met hem een wereldploeg waren. Hoeveel wedstrijden kwamen we wel niet vroeg op achterstand en werd er met hangen en wurgen nog net gewonnen.. en dan doen we net alsof FDB in een week alles heeft veranderd en er niks meer van over is.. hij heeft misschien 3x getraind ofzo maar gewoon omdat mensen hem niet willen wordt ie vanaf de eerste seconde voor alles wat ie doet afgemaakt en doen we net alsof alles aan hem ligt. Hoe vaak heeft Berghuis gespeeld onder Koeman? Nooit iemand over gehoord, nu opeens belachelijk, etc etc. Vandaag prima wedstrijd met fdj als motm en ook een hele goede Blind. Hopelijk hier op voortbouwen, zou t fdb wel gunnen om weer wat resultaten te behalen. We zijn er nog lang niet, maar in ieder geval weer een begin.

14 oktober 2020 om 23:26

Omdat berghuis in bloedvorm is en telkens ongeveer als enige gevaar stichtte. Verder was het vandaag gewoon erbarmelijk. Dit systeem werkt voor geen meter. Aanvallend was het echt heel slecht. Nauwelijks gevaarlijke momenten gezien. Italie had de grotere kansen. Het was dat de blunder van van dijk niet afgestraft werd.

14 oktober 2020 om 23:51

Ik vind ook dat berghuis moet spelen en het gebrek aan wissels was tactisch bedroevend, maar erbarmelijk is natuurlijk gewoon onzin. Depay, die was overigens wel weer tenenkrommend slecht...

14 oktober 2020 om 23:57

Depay hield tenminste tegenstanders bezig. Daardoor ontstond er een beetje ruimte. Maar hij kon Luuk niet aanslepen, want die kan niks met een bal. Van de Beek was niet aanwezig in het aanvalsspel. Behalve toen hij een schot blokte en zelf de goal maakte. Dan was er nog wijnaldum die niet in grootse vorm is maar wel wat gevaar veroorzaakte. Erbarmelijk ja. Behalve de vrij, cillessrn en frenkie. Die haalden een constant hoog niveau. De rest speelde redelijk en sommigen slecht

14 oktober 2020 om 23:58

Dit systeem werkte voor geen meter? Tuurlijk wel joh, waar heb jij naar zitten kijken?

15 oktober 2020 om 00:07

Berghuis moet je gewoon op de plek van Vd Beek zetten imo. die kan het spel verdelen met zijn creativiteit. wat die Vd Beek toevoegt is me een raadsel. ja, hij scoort dan toevallig een belangrijke goal maar zijn spel was wederom alles behalve best

15 oktober 2020 om 00:18

@feye88 sorry maar je hebt volgens mij echt een andere wedstrijd gekeken. De goal van Oranje was een direct gevolg van dit systeem. Het aanvalsspel was echt prima in dit systeem, alleen was het de 'niet in grootse vorm' verkerende Wijnaldum die vier aanvallen waarbij we tenminste op doel hadden kunnen schieten omzeep hielp. Ook Van de Beek: niet fenomenaal, maar echt prima in functie spelend. Luuk de Jong: niet fenomenaal, maar juist met de bal aan de voet prima spelend. Ik vond Oranje op Wijnaldum en Hateboer na gewoon een goede pot spelen tegen een sterke tegenstander. Ook Memphis was wederom matig, maar wat je zegt, hij zorgde bij vlagen wel voor dreiging en had bijna gescoord. Aan de andere kant kwam het doelpunt wel uit onnodig balverlies van hem. Maar geef het systeem een kans joh. Als De Boer het licht ziet en rond de 70e minuut Malen erin gooit voor Luuk de Jong en Berghuis voor Van de Beek of Wijnaldum ga je dit soort potjes gewoon winnen. Het was volgens jou erbarmelijk, maar je speelt uit bij een al twee jaar ongeslagen Italie gewoon met 1-1 gelijk na welgeteld 1 training onder De Boer in dit nieuwe systeem. Kan minder.

15 oktober 2020 om 10:02

Wat van de Beek toevoegt is jou een raadsel? Let maar eens op hoeveel 1ste, maar vooral 2de ballen hij wint. Dat is heel lekker hoor, als je zo een jongen er tussen hebt lopen op het middenveld. Laat de creativiteit maar van frenkie komen. Berghuis moet gewoon vanaf rechts de kans krijgen, dat dan weer wel.

15 oktober 2020 om 10:50

zou kunnen hoor maar ik vind hem vaak zo onzichtbaar in wedstrijden. in de CL bij Ajax toen was hij dat niet maar in Oranje valt hij me amper op

15 oktober 2020 om 13:35

Erbarmelijk is zwaar overdreven wanneer je dik verdiend een resultaat boekt en een leuke uitwedstrijd speelt tegen en groot voetballand als Italie. Dat je misschien liever een paar andere spelers had gezien dat zal best, in de meeste gevallen zijn de alternatieven bij het Nederlands elftal zeker niet beter en hebben die vaak nog te maken met een behoorlijk gekleurde clubvoorkeur ook. Maar 1-1 uit tegen italie is gewoon een goed resultaat en behaald met overwegend goed voetbal.

15 oktober 2020 om 06:47

Omdat het niet zo slecht was als tegen Bosnië en Mexico verdient hij credits? Dat is ook onzin. Zo indrukwekkend was deze wedstrijd nou ook weer niet.

15 oktober 2020 om 07:25

Ze hadden hem nooit moeten aanstellen! Aan de Boer kleeft altijd een mening. Buiten Amsterdam is deze man niet geliefd. Dit terwijl een bondscoach onafhankelijk moet zijn. Heb je bij de Boer dit niet.

15 oktober 2020 om 10:24

Waarom is deze man niet geliefd buiten Amsterdam? Dat begrijp ik niet. Is toch een belangrijke speler voor het NL-eftal geweest? Kan je mij dat uitleggen, ik woon niet in Nederland en krijg dus die antipathie niet mee.

15 oktober 2020 om 10:43

Dit slaat natuurlijk als een lul op een drumstel... Waarom de Boer "buiten Amsterdam" niet geliefd zou zijn is mij een raadsel, daarnaast heeft iedereen een mening over de bondscoach..of je nu van Gaal, van Marwijk, Advocaat, de Boer, van Basten, Rijkaard of Koeman voor de groep zet. Niet iedereen gaat het hier mee eens zijn.dat er bij de Boer van alles bij wordt gehaald waar hij geen invloed op heeft, is dan ook lachwekkend te noemen. Maar goed, zal waarschijnlijk met het niet opstellen van Berghuis te maken hebben...wat van der Vaart zegt is dan ook volledig juist. Het is jammer dat er niet aanvallend gewisseld wordt. Maar aan de andere kant is het ook wel lekker om het punt veilig te stellen (zeker na afgelopen week)..kortom, eindelijk zijn de interlands voorbij en kunnen we weer naar onze cluppies kijken. Want laten we wel wezen, die saaie interlands daar wordt niemand echt vrolijk van.

15 oktober 2020 om 13:43

Welke bondscoach is wel bij iedereen geliefd dan? volgens mij komen ze vrijwel allemaal ergens bij een van de drie topclubs vandaan. Van Marwijk werd gezien als Feyenoord coach, Advocaat en Hiddink als PSV coaches, van basten, Blind, Rijkaard en van Gaal als Ajax coaches, dan kun je bijna niet anders dan een buitenlanse coach aanstellen. Maar dat iemand een achtergrond heeft bij een club maakt nog niet dat hij niet onafhankelijk kan zijn. Als ik de reacties hier lees na de afgelopen wedstrijd eerder dat fans van die andere clubs niet onafhankelijk naar hem kunnen kijken.

Überhaupt het feit dat hij niet wisselde. Dan als die eindelikk wisselt brengt hij Babel ipv Malen of Berghuis. Veltman speelde goed maar de wissel zelf vond ik onbegrijpelijk.

15 oktober 2020 om 00:57

Keane en Florenzi mollesteerden onze linkerverdediging (blind en Ake) dus vd Boer schoof van Dijk naar links om die te beteugelen en Daley eruit aangezien die dat niet bijbeende. Daarom moest Veltman erin.

15 oktober 2020 om 07:09

Kan er ook gewoon wijndal neerzetten en met snelheid er nog uitkomen...

15 oktober 2020 om 07:57

Wijndal was als back tegen Mexico ook geen zekerheid. En Mexico vond ik minder goed dan de Italiaanse aanvallers.

Alleen al omdat die Berghuis niet brengt, mag die wat mij betreft ontslagen worden. Te idioot voor woorden.

15 oktober 2020 om 00:08

dit kan je idd echt niet verkopen. het is namelijk echt een heel slecht signaal naar je selectie als je een spelers die uitstekend presteren zoals Berghuis passeert voor een Babel die al een jaar niks meer heeft laten zien. je beloond dus een slecht presterende speler met speeltijd en een goed presterende speler krijgt amper kansen. ik vind dat persoonlijk echt niet kunnen

15 oktober 2020 om 00:16

Dat kun je prima verkopen. Berghuis is geen Messi of Ronaldo ofzo, schei uit. Ik word er een beetje moe van dat er wordt gedaan alsof Berghuis ons allemaal wel even gaat redden. Is een prima speler meer niet

15 oktober 2020 om 00:22

nou, vergeleken met wat Babel afgelopen jaar heeft gepresteerd lijkt Berghuis anders wel van Messi niveau. nu zeg je als bondscoach eigenlijk, "jongens hoe belabberd je ook presteert, geen paniek want ik kijk verder toch niet naar sportieve prestaties bij het bepalen van wie ik het veld in ga sturen." lekkere motivatie is dat voor de spelers die wel goed presteren

15 oktober 2020 om 00:23

Babel stond er ook niet in, tenzij je die 30 seconde meetelt

15 oktober 2020 om 00:23

Als hij Babel in de 70e minuut had gebracht: eens. Maar gaan mensen nu serieus huilen om een wissel om tijd te rekken in de 92e minuut? Als hij Berghuis dan had gebracht was de wereld nog kleiner geweest! Ja, je had Berghuis erin kunnen brengen voor een Van de Beek of Wijnaldum. Maar het is toch niet enorm vreemd dat hij een buitenspeler die toevallig de vorige pot een verdedigende sprint trok niet erin brengt voor een controlerende middenvelder als je wordt teruggedrongen door de Italianen? Je had Memphis en Luuk de Jong kunnen wisselen voor Berghuis en Malen. Dan had het zin gehad. Of als je wat dominanter nog was inderdaad Berghuis voor Van de Beek. Maar kom op hee, Berghuis maakte een goede indruk tegen Mexico en Bosnie en nu leggen we de trainer op het hakblok omdat hij hem bij 1-1 uit tegen Italie niet imbrengt als extra aanvallende wissel

15 oktober 2020 om 00:34

ja ok, maar vorige wedstrijd werd hij ook al op de bank gehouden voor de belabberd presterende Promes. dat was echt volstrekt belachelijk

15 oktober 2020 om 00:34

Als het je doel is om achteruit te lopen moet je dan inderdaad niet wisselen, dat is scherp opgemerkt! Als je iets wil creëeren dan is het slim om berghuis erin te zetten, die doet verdedigend zijn werk, verlegd met zijn passes het spel en kan met zijn schot gevaar stichten.

15 oktober 2020 om 07:28

Wat nog 30 seconden teveel is.

15 oktober 2020 om 08:25

Berghuis balt ook lekker in de eredivisie. Tis allemaal lood om oud ijzer.

15 oktober 2020 om 10:44

Denk niet dat Berghuis het veel beter had gedaan in die 2 minuten speeltijd hoor

15 oktober 2020 om 10:52

@jeff85 te makkelijk imo want Berghuis balt ook lekker in Oranje en is zowat onze enige creatieve speler. tegen de mindere landen als je zelf het spel moet maken heb je zo een speler gewoon nodig want met Babel en Promes die niks toevoegen ga je geen verdediging open breken. Berghuis kan dat wel hebben we gezien

Vooral voorin moest er echt worden gewisseld. Ik las veel over Depay, maar Luuk was zelfs in de lucht (z'n voornaamste kwaliteit) compleet onmachtig tegen Chiellini. Volgende maand Malen en Weghorst meenemen, dan heb je in ieder geval nog wat extra opties om wat te creeeren/forceren

14 oktober 2020 om 23:26

Er mag trouwens ook gezegd worden dat Frank die 0-1 super onmachtige nederlaag tegen Italie zeer goed geanalyseerd had en zich hier goed tegen heeft gewapend. Na twee wedstrijden met direct de druk er vol op, valt zn onverstoorbaarheid en tactische vindingrijkheid me dan enorm mee. Dan zie ik dat wisselen voor nu nog even door de vingers Frankie, maar niet nog een keer doen he pas derop!!

De Boer wisselde inderdaad niet om te winnen, maar lijkt nu wel een tactisch plan gevonden te hebben dat werkt met dit spelersmateriaal. Dat is al winst. Ik kan het ergens nog wel begrijpen dat De Boer geen risico wilde nemen vandaag, want bij een nederlaag zou de kritiek het weer overnemen. Nu heeft hij een positief duel en kan hij daarop verder borduren.

14 oktober 2020 om 23:27

Hoe werkt dit dan? Wie moet er scoren? We scoorde uit een Lucky. Verder nauwelijks iets gecreëerd.

14 oktober 2020 om 23:31

Feye88 je kan heel zuur blijven doen, maar ook gewoon blij zijn met een punt. We moeten ook niet vergeten, dat Frank er pas enkele weken zit. Je kan dan toch geen wonderen verwachten?

14 oktober 2020 om 23:40

Sulejmanii, de polonaise die nu gelopen wordt doet wat geforceerd aan. Onze goal was idd een lucky en daarna leek Nederland wat aan te dringen. Er ging echter genoeg mis en het was verre van solide. Het feit dat Cillsisen een 8,5 krigt van deze site (hij speelde inderdaad een goede wedstrijd, maar een 8,5 ???) doet toch vermoeden dat Italie er te vaak doorheen kwam. Dat was bv na de Italiaanse goal binnen 5 minuten nl nog 2x het geval, echter zonder catestrofe gevolgen gelukkig.

14 oktober 2020 om 23:54

Ik verwacht geen wonderen. Wel een gedegen tactiek. Het systeem vandaag kraakte. Twee diepgaande spelers op het middenveld. Luuk die het niet kan bolwerken tegen in de lucht. Depay die alles alleen moest doen omdat er weer geen combinaties mogelijk waren. Een trage back op links en een slordige op rechts. De aanvaller die het meest in vorm is valt niet eens in, maar babel wel in de 90e minuut. De andere wissel was een verdedigende. Het is allemaal los zand. Ik weet echt niet waar ik vrolijk van zou moeten worden.

14 oktober 2020 om 23:57

Nauwelijks ? Dan moet je toch ff terug kijken zaten paar hele goede aanvallen en kansen tussen .. en Italië is gewoon een goede ploeg dat moet je ook niet vergeten.

15 oktober 2020 om 00:31

@feye88 combinatie Blind, Memphis, De Jong en weer Blind op links in de eerste helft. Fenomenaal. Voorzet net iets te ver voor De Jong die hem niet goed op doel kopt/die hem net niet goed teruglegt. Goede aanval. Enkele rushes van De Jong die dankzij dit systeem meer vrijheid krijgt. De goal die direct voortkomt uit dit systeem, want Blind wordt vrijgespeeld op links. Is het al perfect? Nee. Is het veelbelovend? Ik denk het wel. Ik snap echt niet hoe je zo intens pessimistisch kan zijn na vanavond. En hoe mensen sowieso zo negatief zijn na deze periode. De Boer is nieuw voor de groep, kan misschien drie keer trainen voor deze drie wedstrijden, heeft naar eigen zeggen liefst 1 training gehad waarin dit nieuwe systeem werd gespeeld, speelt verdienstelijk 1-1 uit bij Italie, maar omdat Italie toevallig wat jongens heeft die bij vlagen door dit nieuwe, onwennige systeem heen kunnen spelen, slaat het volgens jou en vele anderen helemaal nergens op dit systeem en wat De Boer aan het doen is. Die kan er totaal geen reet van en onder Koeman was het allemaal hosanna. Komaan he, je pakt letterlijk van iedere speler het negatieve eruit en ik ben bang dat gezien de accounts van wie deze reacties allemaal komen men enthousiaster was geweest als we hadden verloren, maar Berghuis toch mooi 75 minuten had gespeeld

15 oktober 2020 om 08:03

Ho ho, Feye88, er waren opties genoeg voor Depay om te combineren. Maar hij kiest er vaak zelf voor om een individuele actie te maken, met risico op balverlies. En dan kunnen al die spelers die hem kwamen ondersteunen weer in omschakeling gaan om de aanval van Italië tegen te houden. Depay combineert alleen maar als hij denkt dat er een kans uitkomt voor zichzelf of hij een assist kan geven, zo lijkt het. Maar gewoon bal in de ploeg houden als de situatie daar om vraagt dat doet hij niet. En dat heeft verder niks te maken met het systeem.

15 oktober 2020 om 13:23

Nederland speelde toch redelijk leuk aanvallend voetbal? Ik krijg hier in Londen de Nederlandse TV niet altijd mee, maar hier vonden ze het van beide kanten een goede wedstrijd met genoeg kansen en een tactisch goed Nederlands elftal.

Die wissel van Babel vond ik ook krankzinnig. Voor de rest een behoorlijke wedstrijd en in ieder geval wat positiviteit.

Leuk maar je heb niks aan goed voetbal zonder resultaat. Oranje had moeten winnen, nu sta je er niet echt goed op in de poule. Het lijkt wel alsof dit Oranje weer helemaal vanaf het begin opnieuw moet beginnen. Alles wat Koeman neer heeft gezet is weg, nja dat was blijkbaar ook zijn verdienste, zijn uitstraling die hij doorgaf aan de groep. Vandaag was het dan wel beter maar we presteren nu al 4 wedstrijden ofso niet goed. Leuk dat het voetbal beter is maar wat heb je er aan. Hopelijk wordt het snel beter iig want vind dit maar niks. Italie 2x en maar 1 punt tsja terwijl je ervoor landen als Frankrijk, Duitsland e.d. versloeg.

Eens. Luuk de Jong kwam er in de lucht niet aan te pas en heb je verder weinig aan hem. Had dus eigenlijk wel verwacht dat hij Malen zou brengen. Dan had je het Chiellini en Bonucci moeilijk kunnen maken. Ballen wegkoppen kunnen ze wel. Vond het wat apart dat hij Luuk liet staan.

Zeker omdat we moesten winnen. Of je nou 2e of 4e wordt maakt niet uit in de nation's league.

14 oktober 2020 om 23:45

Bij een vierde plaats degradeer je is het niet? Dat liever niet

ik snap best De Boer keuze om in geheel zijn stijl de veilig opties te nemen. want als je aanvallend wisselt, kan tegen een land als italie dat i,t,t Nederland nog niet moe was, gewoon de deksel op de neus krijgen en ik gok dat wã©ã©r verliezen wellicht exit had betekend, nu kan hij toch met een prima resultaat en spel (op wat individuen na) verder kijken, want gelijkspel tegen italie is nooit slecht

Ik vond de basisopstelling redelijk logisch, maar was het aanvankelijk niet eens met Blind op links en De Jong in de spits. Eerstgenoemde verraste met een puike wedstrijd in positieve zin, de spits van Sevilla blijft in Oranje toch vooral ijdele hoop dat er een hoge bal tegen zijn hoofd waait, want aan de bal blijft het niveautje Vennegoor of Hesselink. Liever zag ik Bergwijn als aanvaller in vorm in een vrije rol naast Depay (die overigens wel beroerd speelde in mijn ogen). Jammer dat De Boer niet door durfde te drukken, met late en slappe wissels als blijk daarvan. Had het 532 behouden. Breng voor Depay al wat eerder Berghuis in en had Blind een op een vervangen met Wijndal, die ook bij AZ de flanken afloopt. Oranje was dichter bij een zege dan Italie!

Irriteerde me ook erg aan het gebrek aan aanvallende wissels, maar ergens snap ik het wel. Oranje speelde goed, maar creëerde weinig echte kansen, kwam gelukkig gelijk en is ook een paar keer goed weggekomen. Na de slechte resultaten tegen Mexico en Bosnië wilde De Boer schijnbaar niet het risico lopen te verliezen. Nu is de tendens redelijk positief, maar als er was verloren was de negativiteit alleen maar groter geworden. En dan wordt het voor De Boer na slechts 3 wedstrijden al erg lastig. Dus puur vanuit het perspectief van De Boer is het begrijpelijk.

Ben geen FdB adapt, maar verdient absoluut complimented voor zijn aanpak vanavond. Grote zorgen maak ik me wel over de rb positive, komt geen fatsoenlijke voorzet van die kant, en sorry maar die Hateboer moet maar lekker een legend in Bergamo worden,in Oranje heeft hij niks te zoeken Zou die Klaiber wel eens Willen zien op die positive, veel drive plus wel een goede voorzet in zijn benen

Ik had toch ook de indruk dat Italië niet in beste doen was. Hosanna lijkt me nog ietwat voorbarig.

En dit had Frank vanaf de eerste wedstrijd al moeten doorzetten. Hij zei ook dat hij ook de intentie had om op de voet door te gaan als hoe het liep. En wat deed ie daarna. Stapte meteen weer terug naar dat vervelende 4-3-3. Dat werkt niet meer en de boer moet niet de fout maken opnieuw terug te vallen op dat rot systeem. 5-3-2 werkt veel beter voor dit oranje

Ik zie heel veel mensen afgeven op Luuk de Jong. Dat Berghuis er in had moeten staan. Nou.. met dat laatste ben ik het wel eens, maar dan in combinatie met juist diezelfde Luuk de Jong. Luuk is een spits die aanvoer moet hebben vanaf de flanken en als er eentje heeft laten zien (in notabene een invalbeurt) dat hij voor aanvoer kan zorgen, is dat Berghuis. Wie je dan had moeten laten bankzitten? Ik heb (behoudens zijn goal) v/d Beek niets goed zien doen, behalve veel energie in de wedstrijd leggen. Maar de rechterflank, waar hij op papier speelde, werd overlopen door Spinazola. Niet zo erg als in de thuiswedstrijd tegen Italië, maar Hateboer kon dit niet alleen af. Hateboer mist ook snelheid trouwens en ik begrijp werkelijk niet waarom een Dumfries (die ook andersom Spinazola kan bezighouden met zijn snelheid) er niet in stond. Ook Wijnaldum speelde als een natte dweil. Ontzettend ongelukkig in acties en slordig in de passing. En.. wat.. was.. hij.. traag! Verder vond ik ook dat er laf werd gewisseld. Babel, kom op! Voor letterlijk 2 minuten? Dat die jongen nog wordt geselecteerd is überhaupt een gotspe. Een snelle, behendige Malen was hier meer op z'n plaats geweest en dan pakweg 20 minuten voor tijd, niet in de blessuretijd. Om nu op basis van pakweg 15 minuten goed voetbal nu te zeggen dat het lek boven is? Daar geloof ik niet in. Erg matig.

Anno 2020 heeft Oranje 3 aanvallers die goed genoeg zijn, 3 subtoppers,depay,berghuis en L.dejong.de rest is middenmaat,promes,malen en Bergwijn.de laatste 2 zijn nog jong maar ik zie geen groei in hun ontwikkeling.ik denk dat spelers als Stengs,ihattaren en Lammers meer potentie hebben en in Oranje spelen de komende periode naar het EK en WK.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 15
2220 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
T. KrulKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
S. BotmanVerdediger
F. de BoerVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

456 fans
Middenvelder, 37 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Esbjerg fB 3 0 0 0
2017/2018 FC Midtjylland 2 0 0 0
2016/2017 FC Midtjylland 15 2 1 0
2015/2016 Real Betis 7 0 0 0
2014/2015 Hamburger SV 24 4 10 0
Laatste voetbalnieuws

Tagliafico, Van Persie en V/d Vaart nemen met oude foto afscheid van Maradona

Diego Maradona is woensdagmiddag op zestigjarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. Het overlijden van de legendarische Argentijn leidt tot verslagen reacties in de voetbalwereld, onder meer van diens...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 25 november
Romelu Lukaku wordt door Real Madrid gezien als de toekomstige opvolger van Karim Benzema. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren