‘Messi klaagt altijd, we lijken wel een oud getrouwd stel’

Woensdag, 14 oktober 2020 om

Sergio Agüero geniet van zijn bijzondere band met Lionel Messi. De twee ervaren aanvallers werken vanaf 2006 samen bij de A-ploeg van Argentinië en hebben in de loop der jaren een merkwaardige relatie opgebouwd, zo vertelt de 32-jarige spits van Manchester City. Agüero grapt dat hij en Messi kunnen worden gezien als een ouder echtpaar.

Agüero heeft veel meegemaakt met Messi. Het duo heeft samengespeeld op drie WK's en vier edities van de Copa América. Ook maakten beiden onderdeel uit van het team dat in 2008 goud won op de Olympische Spelen in Peking. Agüero heeft vaak een hotelkamer gedeeld met Messi en geeft aan dat ze er iets andere gewoontes op nahouden.

"Messi klaagt altijd, we lijken wel een oud getrouwd stel. Hij is een grote zeurpiet", lacht Agüero bij het tv-programma Santo Sabado. De routinier legt met enkele voorbeelden uit hoe de twee van elkaar verschillen. "Ik val altijd in slaap met de televisie aan. Als ik de volgende ochtend wakker word, is hij alweer aan het klagen."

"Nog een voorbeeld: als we om bijvoorbeeld 19.30 uur bij het hotel terugkeren, gaat hij meteen onder de douche. Het eten staat eigenlijk pas om 21.00 uur gepland. Genoeg tijd dus. Maar Leo gaat gelijk onder de douche. Ik zit daar dan maar in mijn boxershort en ben bezig met mijn telefoon", aldus Agüero, die aangeeft dat Messi zijn teamgenoot tot haast gaat manen.

"De tijd tikt weg en om 20.30 uur zegt hij: we eten om negen uur, we hebben nog maar een halfuur te gaan. Ik ben dan nog steeds met mijn telefoon bezig. Even later: nog maar tien minuten! We komen te laat. We zitten hier al meer dan een uur! Je voelt de irritatie, hij houdt er niet van om te laat te komen. Dan besluit ik toch maar op te staan", lacht Agüero.Gerelateerd

Meer sportnieuws

11 reacties (laatste reactie door real8madrid)

Haha, geweldige anekdote! Kom je ook eens te weten hoe de beste voetballer van de afgelopen decennia te werk gaat.

Agüero doet ook regelmatig van die troll belletjes naar Messi als hij aan het livestreamen is op Twitch.

Haha heerlijk toch, Messi een beetje stangen. Wel lekker verhaal om te laten zien dat Messi ook eigenlijk maar een normaal mens is die zich druk maakt om zoiets simpels. Moet maar net Aguero als beste vriend hebben die zo relaxed mogelijk door het leven gaat haha

14 oktober 2020 om 19:44

Stangen? Dit heeft gewoon met persoonlijkheid te maken, als mijn maat van 30 zich zo lui gedraagt zou ik me ook irriteren. Ga gewoon douchen man lamzak.

Ach het maakt dat vreemde ventje menselijker dan hij zichzelf voordoet. Altijd leuk om te horen.

hahaha dus Messi is een zeurpiet omdat hij een professional is en zijn maatje/collega die eigenlijk meer op een tiener dan een prof lijkt mee probeert te sleuren?

14 oktober 2020 om 15:14

Ik begrijp je punt, maar dat maatje heeft ook de absolute top gehaald. Lijkt me ook wel een professional

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Argentinië

FIFA ranking: 8
123 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Brazilië1210
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Zuid-Ame...
SpelersPositieW
F. ArmaniKeeper
N. TagliaficoVerdediger
L. BalerdiVerdediger
W. KannemannVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Argentinië.

In de wandelgangen

Dinsdag 1 december
Genoa en Lasse Schöne willen in januari met wederzijds goedvinden uit elkaar. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren