Johan Derksen neemt grap terug: ‘Heel domme, onbeschaafde opmerking’

Dinsdag, 13 oktober 2020 om

Johan Derksen neemt een uitspraak terug die hij vrijdag deed in de uitzending van Veronica Inside. De analist maakte een grap over de stofwisselingsziekte van de kersverse PSV-middenvelder Mario Götze, zonder bekend te zijn met de mogelijke ernst van stofwisselingsziekten. Nadat hij daar door een kijker op werd geattendeerd, neemt Derksen afstand van zijn grap: hij spreekt maandagavond van een ‘heel domme, onbeschaafde opmerking’.

Derksen maakte zijn grap toen de vrouw van Götze, Ann-Kathrin Brömmel, vrijdag ter sprake kwam. Hans Kraay junior had Götze bij diens presentatie gevraagd of zijn echtgenote aanwezig zou zijn bij de wedstrijden van PSV. “Door dat vrouwonvriendelijke geneuzel Hans voelde ik me geroepen om ook weer een grap te maken”, blikt Derksen terug. “Toen die prachtige vrouw in beeld kwam, zei ik: ‘Nou, daar heb ik ook wel een stofwisselingsziekte voor over.’ Niet wetende dat het een vrij ernstige ziekte is.”

Stofwisselingsziekten zijn erfelijke ziekten die ontstaan door stoornissen in de stofwisseling. Klachten kunnen kort na de geboorte al beginnen, maar dat gebeurt soms ook later in de jeugd of pas op volwassen leeftijd. Bekende klachten zijn een ontwikkelingsachterstand, groeiachterstand, vermoeidheid, coma en epilepsie. Er zijn stofwisselingsziekten waarmee iemand normaal volwassen kan worden, bijvoorbeeld door je aan een dieet te houden. Een groot aantal stofwisselingsziekten heeft echter een progressief verloop: de klachten worden naarmate het leven vordert steeds ernstiger en kunnen leiden tot vroegtijdig overlijden van de patiënt.

Hans Kraay junior pakt zijn moment bij de presentatie van Mario Götze en biedt in zijn beste Engels zijn hulp aan de vrouw van de PSV-versterking aan... ??

Geplaatst door voetbalzone op Donderdag 8 oktober 2020

Een kijker, Danny, schreef Derksen een brief over de stofwisselingsziekte van zijn zoon Axel. Die heeft levenslang palliatieve zorg nodig; zijn ziekte is levensbedreigend en Axel is nu al ouder geworden dan de artsen dachten bij zijn geboorte, al wordt in de uitzending niet verteld hoe oud hij is. “Hij schreef iets waar ik het helemaal mee eens ben: als ik had gezegd ‘daar heb ik ook wel kanker voor over’, dan was er een rel ontstaan. Maar door mijn onwetendheid over de ernst van een stofwisselingsziekte heb ik gewoon iets heel doms gezegd”, erkent Derksen. “Zaterdag is toevallig de Dag van Krachtenbundeling tegen Stofwisselingsziekten. Heel veel mensen weten niet wat het inhoudt, dat had ik ook. Het was een bijzonder ongepaste opmerking.”

Kraay junior wordt in de uitzending gevraagd naar zijn opmerkingen over de vrouw van Götze. Zijn werkgever FOX Sports had volgens de analist geen problemen met zijn vraag. “Nee hoor. Ze hebben mij vierenhalve minuut heel serieus met hem zien praten over zijn positie op het veld, zijn andere opties... Uiteindelijk was het gewoon met een glimlach. Niets mis mee. Ik zou het zo weer doen.” Kraay junior vroeg in naam van Jan Joost van Gangelen of Brömmel aanwezig zal zijn bij de thuisduels van PSV. “Anders wil hij haar ook wel iedere veertien dagen oppikken, geen probleem.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

78 reacties (laatste reactie door fairplay1)

Woooow, ondanks dat het een foute opmerking was, is het echt heel maar dan ook heeeel bijzonder dat Johan Derksen iets terugneemt. Deze dag mag de geschiedenisboeken in. Verder goed dat iemand zo’n verhaal opstuurt naar Johan. Je kan hem alleen overhalen door dit soort persoonlijke verhalen.

12 oktober 2020 om 23:18

Ik zou zeggen: je kan iemand overhalen met kennis.zijn onwetende, platvloersheid werd gecorrigeerd door de werkelijkheid; inderdaad ook een persoonlijk verhaal.goed dat hij het terugnam.

12 oktober 2020 om 23:37

Dit geeft alleen maar aan dat Johan wel degelijk een redelijk mens is en bereid is zijn fouten toe te geven. Waarom werd deze opmerking geen rel? Omdat het niet in de huidige diversiteitshype past. Hij is er heilig van overtuigd dat het vorige keer uit verband is gerukt en wilde toen, volledig terecht, niets terugnemen. Nu zit hij fout en doet hij jet wel.

13 oktober 2020 om 04:52

Nog hoevaak moet dat nog opgerakeld worden? Volgens mij heeft ieder kamp op voetbalzone zijn mening al gegeven over Derksen, en daarbij vind ik persoonlijk dat dit niks wegneemt van het andere.

13 oktober 2020 om 08:36

Hij blijft een hork. - een intelligente, met z’n hart op de juiste plek dinosaurus.

13 oktober 2020 om 09:34

Dat mag en is jouw recht Sulejmanii, maar FCB heeft wel degelijk gelijk dat dit geen rel werd omdat het niet in het globale plaatje hoort, waar racisme, genderneutraal en geaardheid wel onder vallen. Dat is de invloed dat mainstream media op jou heeft. ondanks dat je op elk aspect uiteraard een eigen mening hebt. Heel BLM is opgericht op basis van foutieve media cijfers. Zijn zelfs duizenden onderzoeken na hoe makkelijk de mens te beïnvloeden is. Het Akwasi grapje werd 4 jaar geleden gewoon gewaardeerd maar past niet in de huidige BLM circus. Dat zag je ook terug want de eerste dagen boeide niemand het wat Derksen zei, tot ineens de grote media er over mee ging schrijven, toen was iedereen ineens om

13 oktober 2020 om 10:46

En dit is precies het voorbeeld van de simpele ziel die hij wil manipuleren. Dit triviale gebeuren gebruiken als een soort statement voor zijn vorige Akwasi uitspraken. Even laten zien van kijk mij eens bereid zijn mijn uitspraken terug te nemen. Beetje goodwill kweken. En zo makkelijk lukt het m dus.

13 oktober 2020 om 12:18

Ik ben hier wat allergisch voor, het is namelijk zo makkelijk te bewijzen dat alles zo misleid is als de pest. Obama is president van Amerika geworden terwijl 16 van Amerika donker is. Dus je had de ozo racistische witte mensen nodig om Obama aan de macht te krijgen. Bij de BLM demonstraties in Portland van de week zijn 26 mensen gearresteerd vanuit kamp Blm. Wil je weten welke kleur die mensen hadden? Wit. Als je dan nog niet ziet dat dit een opgeblazen mediacampagne is die al jaren naar onterechte diversiteit op zoek zijn weet ik het ook niet meer. Alle publieksprijzen gaan over diversiteit in plaats van kwaliteit.

13 oktober 2020 om 07:46

Jouw vooroordeel over hem is bijna net zo groot als het aantal grappen van hem dat door andere verkeerd wordt opgepikt. Dit was natuurlijk een slechte grap, maar ik denk dat als we een aantal mensen vragen meer dan de helft niet weet wat een stofwisselingsziekte inhoudt. Jij oordeelt over hem op basis van uitzendingen, of misschien wel alleen op basis van de momenten die hier worden getoond en je denkt hem te kennen.

13 oktober 2020 om 09:52

Volgens mij begrijp je mij verkeerd, dat komt ook niet helemaal duidelijk naar voren in mijn reactie, maar ik oordeel helemaal niet over hem. Ik zeg dat het heel bijzonder is dat die is een keer wat terug neemt en ik vind het fantastisch dat die dat doet. Ik heb het hier al meerdere keren opgenomen voor Derksen, aangezien ik vind dat alles uit zijn verband wordt getrokken tegenwoordig. Ik kijk 2 keer per week de volledige uitzending en doe dat nog steeds met veel plezier. Wat dat betreft ben ik juist lid van de Johan Derksen-fanclub 😉

13 oktober 2020 om 10:11

Waarom moet deze dag dan de geschiedenisboeken in? Johan Derksen heeft zijn slechte grap over Akwasie ook al eerder teruggenomen.

13 oktober 2020 om 10:25

Wanneer dan? Hij heeft toch juist benadrukt dat die die niet terugneemt? Dan heb ik dat gemist.

13 oktober 2020 om 10:48

PaupR wat heeft hij dat gedaan? Volgens mij bleef hij de poot juist stijf houden en vond hij de ophef juist overdreven.

13 oktober 2020 om 11:42

Wat een wonder dat ie niet zegt dat ie mond dood wordt gemaakt. Hypocriete man, maar dat was al duidelijk. Alleen wanneer hij het vind, was hij altijd maar zo sympathiek naar een ander medemens.

Ben blij om te zien dat Derksen van tijd tot tijd toegeeft ook een verkeerde opmerking te maken. Zo kunnen zijn volgelingen, die hem bij alles verdedigen, ook inzien dat niet alles wat hij zegt, goedgepraat hoeft te worden en dat ook hij soms onzin uitkraamt en domme dingen zegt.

13 oktober 2020 om 09:30

Sorry hoor maar wat er gister gebeurde is wel vaker bij hem gebeurt in al die jaren. Tis alleen amper in de aandacht geweest. Nu de laatste jaren komt elke scheet van hem in de media. Dan ga je er ook op letten.

13 oktober 2020 om 10:22

Ik ken VI langer dan Akwasi hoor. Ik keek het al toen ze vroeger de Serie A en de Bundesliga lieten zien, toen Hans Kraaij Sr. er nog bij zat. Mij hoef je echt niks over het programma te vertellen. Alleen heb je een kern van die-hard fans die Derksen bij alles in bescherming nemen, maar daar ben ik het niet mee eens.

13 oktober 2020 om 12:15

Yep hier nog 1. Zeg maar gerust Barend en van Dorp. Als 1 Surinamer zijn ongenoegen uitspreekt, dan is het in Derksen die gaat uitleggen hoe de zwarte gemeenschap is. Als 1 Hollandse persoon zijn ongenoegen uitspreekt, dan is het die persoon zijn mening en dat mag zegt hij dan. Maar zal hij de hele Hollandse gemeenschap zeggen hoe die in elkaar zit. Ho maar!! Dat bedoel ik met hypocriet zijn als het om deze brom snor gaat.

13 oktober 2020 om 09:41

Gary ik vind het een leuk programma en moet er regelmatig om lachen. Vond de grap over Akwasi, ondanks dat ik dat ook een onmeunige tosti vindt, ook te ver gaan van Johan. Net zoals ik sommige andere grappen ook weleens te ver vind gaan. Ben ik dan een 'volgeling'? Just asking want in deze tijd wordt iedereen in een hokje gedouwd en dan weet ik hoe ik net als de andere kortpittige kapsel-dames op facebook overtrokken hoor te reageren en bij wie ik nu echt hoor. Of mag ik verdomme een programma ook gewoon leuk vinden zonder dat je gelijk racist, vrouwonvriendelijk of erger bent volgens moraalridders zoals jij. Wat een vertrutting in deze maatschappij, om van te kotsen.

13 oktober 2020 om 10:25

Ik zeg toch nergens dat jij een racist bent? Ik zeg alleen maar dat Derksen soms tot in het idiote toe door mensen in bescherming wordt genomen, terwijl je ook op Derksen kritisch mag/moet zijn. De man kraamt gewoon nog steeds hier en daar onzin uit en gaat soms te ver met zijn grappen. Dat mag dan gewoon gezegd worden. Verder ben ik een fan van Derksen en hoop ik dat ie nog lang op de tv te zien is. Maar die die-hard VI-fans komen mij langzaam de strot uit, maar dat kan ik overigens ook over mensen als Sunny Bergman en Dries Boussatta zeggen. Dusja...

13 oktober 2020 om 10:57

Mijn excuses voor de ietwat felle reactie, dan ben ik het compleet met je eens. Ook helemaal met je eens wat betreft alle uitersten in deze maatschappij; ik irriteer me ook mateloos aan alle extremen zoals Wilders, Baudet, Akwasi en voorheen Sylvana Simons. Die zorgen er met zijn allen voor dat het een steeds intoleranter land wordt en zijn de pest van ons land.

13 oktober 2020 om 16:30

Geen probleem. De extremen irriteren mij mateloos. En over Johan Derksen gesproken: ook onze helden moeten we kritisch benaderen. Anders krijg je een gevaarlijke situatie

13 oktober 2020 om 17:55

Dus iemand zwarte Piet noemen mag, omdat het een grapje moet voorstellen? Hoe wil je een samenleving creëren, als je bepaalde standaard nogsteeds en de oorsprong verbloemen en het maar een traditie noemen. Lekker je kop in het zand steken als mensen duidelijke aanwijzingen hebben, waar dit vandaan komt en het zijn de boeken het archief die dat bewijst. Sylvana heeft niets verkeerds gedaan in mijn ogen, dan alleen haar pijn en dat van andere uit te spreken. Akwasi is gewoon boos en gaf dat op een onhandige manier te kennen.over Baudet en Wilders, tja....die zien geen gelijke in hun ogen als het gaat om de samenleving. Bij dit soort mensen staan mensen met een etnische achtergrond al 2-0 achter.

Mooie en oprechte reactie. Jammer dat het de aandacht verdiend. Dit programma moet je gewoon met een biertje op kijken. Als de ondertoon serieus is, is dat ook wel direct merkbaar.

De zoveelste keer een ongepaste uitspraak, het minste wat hij kan doen zich hier van distantiëren. Desalniettemin heeft hij hier mensen behoorlijk mee gekwetst.

12 oktober 2020 om 22:30

Gekwetst ag wat heet gekwetst. Als mensen onwetende zijn dan weten ze dus niet beter. Dus kun je ze het ook niet kwalijk nemen. Ik maak het dagelijks mee in mijn beroep. Dus mensen die zich hierover gekwetst voelen die hebben zichzelf dat aangepraat. Als ik mij gekwetst moest voelen over de dingen die mensen niet weten dan zou ik echt depressief worden.

12 oktober 2020 om 22:41

Wat een onzin. Als mensen niet beter weten moeten ze hun muil houden. Gebeurde dat maar wat vaker.

13 oktober 2020 om 09:29

En wat als mensen het niet beter weten, maar denken dat ze wel genoeg weten. Wat dan?

13 oktober 2020 om 10:26

Klopt, maar dat gaat nooit gebeuren. Dit is gewoon een grapje, waarna hij erachter komt dat het toch wat ernstiger is. Zegt sorry en klaar. Als we hier toch moeilijk over moeten gaan doen dan ziet het er uit zeg.maak jij nooit grappen over iets?

12 oktober 2020 om 22:32

Hij die zonder zonde leeft werpe de eerste steen. Dit is een programma waar alles op rap tempo eruit komt. Dan maak je soms een verkeerde opmerking. Hiervoor je excuus aanbieden laat alleen maar zien dat je menselijk bent.

12 oktober 2020 om 22:37

De zoveelste keer? Tel je ook mee iedere maandag en vrijdag? Derksen geeft zelf toe hoe onwetend en dom zijn uitspraak is geweest, Slip of the tongue. Als er iedere maandag en vrijdag jarenlang een camera voor een aantal uur op je gericht staat, waarbij er meestal uit een beetje baldadigheid wat grappen worden gemaakt, zitten er altijd wel een paar tussen die voor op tv over het randje zijn. Prima dat Derksen nu schuldbewust is en zijn excuses maakt.

12 oktober 2020 om 22:49

Het zal er ook net aan liggen. Ik ken ook mensen die ernstige ziekte of handicaps hebben en juist over een harde grap over hun ziekte of handicap twee keer zo hard lachen. Natuurlijk zal dat niet iedereens humor zijn. Maar met excuses en stofwisselingsziekte extra onder de aandacht brengen moet de kous gewoon af zijn.

Been geen fan van Derksen (verre van, zelfs) en kijk nooit naar zijn programma's. Negeer over het algemeen ook de discussie eromheen (zoveel als mogelijk, maar dat lukt natuurlijk niet altijd) en hoewel hij die grap natuurlijk niet had moeten maken, siert het hem wel dat hij dit op deze manier doet.

Prima dat Johan Derksen kritisch naar z'n eigen grappen kijkt. Hij gaat weleens ver maar vaak vind ik zijn verweer daarop vrij sterk. Nu vind hij zelf ook dat het iets over het randje is en dan komt hij er ook voor uit. Dit is hoe humor zou moeten werken in mijn ogen. Je moet overal grappen over kunnen maken zolang het maar grappig is en niet neigt naar gemeen.

12 oktober 2020 om 23:08

Wie bepaalt wanneer het gemeen is? Als Derksen het niet terug had genomen was het dan grappig? Iemand voelde zich nu gekwest, maar was dat minder dan bij z'n talloze andere opmerkingen waar grote groepen zich gekwetst bij voelen? Het siert Derksen dat hij zich nu verplaatst in een groep mensen maar feit is dat hij daar heel selectief in is. Hij neigt heel vaak naar gemeen. Derksen voelt altijd de behoefte om kritiek te combineren met opmerkingen die anderen naar beneden halen, terwijl bij prima in staat is om zijn mening te verkondigen met argumenten.

13 oktober 2020 om 00:52

Je gekwetst voelen is een keuze als de grap niet bedoeld is om te kwetsen. Mensen hebben tegenwoordig een huid die zo dun is velletje papier. Ik heb zelf verschillende vrienden en familieleden verloren aan knker. Als daarmee gescholden wordt of grappen mee worden gemaakt kan ik niet lachen. Maar zolang de intentie er niet is om mensen te kwetsen laat ik het maar gaan. Je mag nergens meer een grapje overmaken of er ligt weer iemand in een hoekje te huilen om aandacht. Censuur ligt op de loer als we zo door gaan.

13 oktober 2020 om 01:15

Wat een onzin. Je kiest normaliter niet voor een bepaald gevoel. Je kunt er hooguit voor kiezen om je niet te laten leiden door dat gevoel. Sommige mensen hebben niet persé de intentie om iemand te kwetsen met hun woorden maar stellen zich wat ongevoelig op tegenover mensen die toch geraakt worden door die woorden. Een beetje rekening houden met andere mensen zou niet de slechtste zaak ter wereld zijn.

13 oktober 2020 om 05:42

Rekening houden met elkaar dat moeten we zeker. Persoonlijk vind ik dat grappen over ziektes beter niet gemaakt kunnen worden omdat het altijd gevoelig ligt. Maar ik vind het minstens zo belangrijk dat we in een vrij land leven waar iedereen mag zeggen wat ie wil en over iedereen grapjes mag en kan maken. Ik denk dat we in Nederland een beetje doorschieten door altijd maar politiek correct te zijn. Daarom kan ik genieten van iemand als Johan die altijd z'n ongezoute mening durft te geven.

13 oktober 2020 om 09:17

Er is geen objectieve grens van wat grappig is en wat gemeen is. Ik vind Johan Derksen sowieso niet zo vaak grappig maar zolang er mensen zijn die er wel om kunnen lachen vind ik het prima dat het wordt uitgezonden. Het slaat nergens op om grove humor te verbieden omdat een paar mensen er niet tegen kunnen. Uiteindelijk vind ik het veel belangrijker dat een grap niet gemeen bedoelt is.

Dacht hij maar eens wat vaker na voordat hij iets doms zegt.

13 oktober 2020 om 11:53

Tja als je gewoon denkt dat stofwisselingsziekten onschuldig zijn kan je elke keer 10 seconden nadenken, maar je gaat niet opeens bedenken dat stofwisselingsziekten toch ernstig zijn.

“Door dat vrouwonvriendelijke geneuzel Hans voelde ik me geroepen om ook weer een grap te maken”. Terwijl de rest in de comments hem complimenteert voor zijn verontschuldiging kan het mij niet ontgaan dat hij echt nooit 100% verantwoordelijkheid neemt. Er is bij hem altijd een “reden” waarom hij iets zegt

13 oktober 2020 om 11:37

Jij hebt niet gekeken dus? Hans is aan tafel altijd de pispaal. Elk moment om hem voor lul te zetten pakken ze aan. Die opmerking was eerder een sneer naar Hans dan een reden om niet 100% zijn verantwoordelijkheid te nemen.

Heel mooi dat hij tot inkeer komt. Iedereen kan een foutje maken. En vooral als je iedere week 2x op tv komt en grapjes maakt die op het randje zijn dan ga je er vanzelf een keertje overheen. Excuses maken, beetje aandacht geven aan zo'n verschrikkelijke ziekte en weer door met de waan van de dag. Hopelijk dat de moraalridders van Nederland nu niet huilend in een hoekje liggen omdat er een misplaatst grapje op tv is geweest.

Wat raar?!? Dat doet Johan Derksen nou eigenlijk nooit: domme en onbeschaafde opmerkingen maken.

13 oktober 2020 om 06:24

En hij verdient er nog geld mee ook, wij niet 😵

Eerst een overbodige reactie over zn vrouw en daarna een grap maken over een ernstige ziekte. Het moet niet gekker worden zeg.... en als het een grensoverschrijdende opmerking blijkt te zijn dan heb je altijd nog een troefkaart.....het was maar een grap.

13 oktober 2020 om 08:58

Nou nou nou wat gek zeg! Het kan totaal niet door de beugel zo'n opmerking. Blijf maar lekker jammeren over wat simpele opmerkingen in een programma dat je volgens mij niet eens kijkt. Hij ziet in dat hij iets heeft gezegd dat te ver kan gaan voor bepaalde mensen en biedt zijn excuses daar voor aan. Prima, next!

13 oktober 2020 om 12:37

En waarom kijkt hij volgens jou niet eens naar die k*t programma? Met welk reden schrijf je dat of waar haal je het vandaan?

Netjes Derksen. Zo kan het ook.

Hij die hier durft te beweren nog nooit een ongepaste opmerking of grap te hebben gemaakt mankeert dan in ieder geval weer wat anders, want dat is een leugenaar .derksen heeft in ieder geval het lef ook zelf toe te geven dat zijn opmerking gezien de feiten ongepast was. Wat meer kan hij er verder nog aan of mee doen, niets toch ? Klaar en volgend onderwerp.

13 oktober 2020 om 12:34

Precies! Morgen weer een opmerking zand erover, overmorgen rare opmerking zand erover, weekend zand erover, maand later zand erover, jaar later zand erover. Waar houd het op? Want we kunnen er toch niks aan doen. Ik denk dat de huidige koning zijn plekje wel af kan staan aan die ouwe lul.

Owjeej hij heeft zn excuses aangeboden, naam zegt het al stofwisselingziekte. Ziekte zegt genoeg, hoe durf je er nog een grap over te maken. Als je er van uit gaat dat je met een simpele griepje al dood kan gaan hoor je met geen enkele ziekte of wat dan ook grappen te maken. Van de 100 mensen zijn er misschien 99 die er om kunnen lachen, maar er zal altijd een bij zitten die het ernstige mee heeft gemaakt, zelf of in de omgeving, dus geen grappen met ziektes!!! Of je de inhoud weet of niet!!!!

13 oktober 2020 om 12:51

Dit vind ik ook wel een beetje scheinheilig van jou. Of wil je zeggen dat jij nog nooit iets hebt gezegd wat een ander in het verkeerde keel gat schoot?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV138
2.Ajax128
3.Vitesse127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller53
N. MaduekeAanvaller52
D. MalenAanvaller53
J. PiroeAanvaller20
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper50
E. ZahaviAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

440 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 1 1 0 0
2019/2020 Borussia Dortmund 15 3 0 0
2018/2019 Borussia Dortmund 26 7 0 0
2017/2018 Borussia Dortmund 23 2 1 0
2016/2017 Borussia Dortmund 11 1 1 0
Laatste voetbalnieuws

Dumfries uit irritaties: ‘Geen excuus, daar moeten we slimmer mee omgaan’

PSV begon de Europa League-campagne donderdagavond met een 1-2 nederlaag tegen Granada. De Eindhovenaren kwamen in de eerste helft nog wel op voorsprong, maar zagen de Spanjaarden de stand na rust...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 22 oktober
Brighton & Hove Albion hangt een hoog prijskaartje om de nek van Ben White wanneer Liverpool in januari aanklopt om hem over te nemen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren