‘Totale offday Maguire zorgt voor woede en ruzie in kleedkamer United’

Dinsdag, 6 oktober 2020 om 12:35Rian Rosendaal • Laatste update: 13:03

Er was afgelopen zondag een flinke ruzie gaande in de kleedkamer van Manchester United in de rust van het desastreus verlopen thuisduel met Tottenham Hotspur (1-6), zo melden verschillende Engelse media. Met name Bruno Fernandes zou woedend zijn geweest op de zeer zwak spelende Harry Maguire. Er wordt zelfs gezegd dat Fernandes vanwege het conflict halverwege in de kleedkamer moest achterblijven van manager Ole Gunnar Solskjaer.

Fernandes zou het helemaal hebben gehad met Maguire, die in de eerste helft flink in de fout ging bij de 1-1 van Tanguy Ndombélé. De centrumverdediger kopte de bal te zacht terug richting doelman David De Gea, waarna linksback Luke Shaw de fout probeerde te herstellen. Door toedoen van Maguire kon de vleugelverdediger de bal echter niet op tijd wegkrijgen, waardoor de middenvelder van Tottenham kans kreeg om de gelijkmaker aan te tekenen.

Half-time ratings van de Manchester Evening News: Harry Maguire: 1 Luke Shaw: 2

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 4 oktober 2020

Het optreden van Maguire in de eerste helft op Old Trafford zou door Fernandes zijn omschreven als 'Manchester United-onwaardig'. De Portugese spelmaker moest tevens tot kalmte worden gebracht, zo klinkt het. Fernandes kreeg volgens verschillende Engelse media uiteindelijk het verzoek om samen met Anthony Martial achter te blijven in de kleedkamer. De Franse aanvaller moest nog voor rust met een rode kaart van het veld nadat hij de middenvelder van Tottenham in het gezicht had geraakt. De Argentijn ging enigszins theatraal naar de grond, maar arbiter Anthony Taylor vond desondanks dat Martial moest inrukken.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Fernandes bij Manchester United flinke ruzie heeft met een ploeggenoot. In augustus, in het met 2-1 verloren duel met Sevilla in de halve finale van de Europa League, haalde de middenvelder verbaal uit richting Victor Lindelöf, die volgens Fernandes niet goed stond opgesteld bij de winnende treffer van Luuk de Jong. Korte tijd later benadrukte de miljoenenaanwinst echter dat zijn relatie met de Zweedse verdediger nog steeds optimaal was.Gerelateerd

Meer sportnieuws

86 reacties (laatste reactie door arnout108)

"de Franse aanvaller moest nog voor rust met een rode kaart van het veld na een harde overtreding op Erik Lamela." Heb ik een andere wedstrijd gezien? Dat was toch voor die aai over de bal, nadat Lamela een vlekje van Martial z'n kin geveegd had?

6 oktober 2020 om 13:13

Ja dat was die schandalige vertoning.. Lamela geeft Martial een veegje, Martial geen Lamela een veegje terug, resultaat: Martial rood, Lamela geel. Te triest voor woorden. Sowieso is het niveau van de scheidsrechters in Engeland echt dramatisch. En beter wordt het ook niet, want diezelfde dramatische scheidsrechters zitten achter de VAR en gaan hun ''maatjes'' nooit overrulen.

6 oktober 2020 om 13:17

Aan de ene kant is het gewoon slim van Lamela. In die Spurs docu zei Mourinho tegen zijn spelers 'you need to be cunts' oid. Martial liet Lamela in zijn hoofd komen en kreeg rood. Onsmakelijk is het wel uiteraard.

6 oktober 2020 om 13:21

Tja, zo kun je het inderdaad bekijken. Ik vind dit soort dingen niet bij het voetbal horen en eerder het bewijs van een gebrek aan kwaliteit. Dit vind ik namelijk wat anders dan een harde tackle uitvoeren, of slim iemand op het verkeerde been zetten. Dit is gewoon spelbederf. Helaas kun je het tegenwoordig nauwelijks meer uitbannen, dus zul je er mee om moeten gaan inderdaad.

6 oktober 2020 om 13:22

Slim of smerig. Is maar hoe je het noemt. In een sport hoort sportiviteit toch hoog in het vaandel te staan? Daarnaast had natuurlijk de VAR moeten overrulen en ook Lamela er vanaf moeten sturen

6 oktober 2020 om 13:30

Sportiviteit heeft verloren van geld. Er is teveel geld mee gemoeid. Die aangenaaide rode kaart kan weleens aan het einde CL opleveren. Maar het is niet mooi om te zien.

6 oktober 2020 om 13:32

Volledig met jou eens gloryunited! Maar helaas weten we dat de scheidsrechters in Engeland dramatisch zijn, met als gevolg daarvan dat de VAR ook dramatisch is omdat daar dezelfde scheidsrechters achter zitten. Als het goed is kan Lamela nu geen straf meer achter krijgen toch, omdat het tijdens de wedstrijd met geel is beoordeeld toch? Dat vind ik nog steeds een waardeloze regel, zeker in dit soort gevallen. Maar ook in het geval van Shaw overigens. Echt een belachelijke tackle die ook zeker rood had moeten opleveren.

6 oktober 2020 om 15:30

Slim is het niet, want dit is normaliter gewoon rood voor Lamela. Geluk heeft Lamela wel.

Manchester United heeft meer spelers nodig met het karakter en de kwaliteit van Fernandes.

6 oktober 2020 om 13:16

Manchester United heeft meer Manchester United waardige spelers nodig

6 oktober 2020 om 13:19

Dat hebben ze al. Man Utd is alleen in naam en rijkdom nog een grote club. Het bestuur is tevreden met CL voetbal om het jaar. Zie alleen al het geld dat uitgegeven wordt wanneer ze in een CL plek eindigen (minder), en wanneer ze buiten de top 4 eindigen (meer). Wanneer gasten als van Gaal en Mourinho niet veel verder komen dan een FA Cup en een Europa League zegt dat al genoeg. Het feit dat Ole daar nu de boel runt is ook behoorlijk veelzeggend. Als hij in '99 niet die goal scoorde was hij nu coach van een Ipswich Town o.i.d.

6 oktober 2020 om 13:41

Inderdaad. United had vroeger spelers als Keane, Ferdinand, Giggs, Beckham, RvN, Cristiano etc. Spelers met karakter die wilden winnen en alles gaven. En je hoeft niet eens mondig te zijn om karakter te tonen. Kijk naar Park. Stille kracht die elke wedstrijd gewoon alles gaf en zich opstelde in het belang van het team. Iemand als Bruno Fernandes is een van de weinige uit de huidge selectie die tenminste de mentaliteit toont die je nodig hebt bij een club als United.

6 oktober 2020 om 13:46

En waarom zou je buiten het geld met die eigenschappen voor United kiezen? Die club is helemaal verrot, en je weet dat het onder het huidige beleid nergens naartoe gaat. Komt nog eens bij dat ze echt al sinds het vertrek van fergie dit stuurloze schip zijn zonder enige know how hoe eruit te komen. Het roer omgooien beperkt zich tot het vervangen van de trainer die vervolgens amper wordt gesteund. Het is een waar kerkhof, waar je weliswaar een hele mooie steen mag uitlkiezen.

6 oktober 2020 om 13:57

Raar dat OGS hem er dan afhaalt. Hij heeft zelf met roy keane gespeeld die was denk ik nog wel wat harder. Ik vind dat je je echt wel mag laten horen als iemand zo presteert. Bad management van Ole.

6 oktober 2020 om 14:01

Ach, zo ging het bij Liverpool ook, net als bij Arsenal al meer dan 10 jaar. Zooitje na zooitje elk seizoen, af en toe een goede speler maar dat was het dan ook. Arteta gaat het ook gewoon niet lang volhouden.

6 oktober 2020 om 14:09

Je weet toch dat United tussen 1970 en 1990 nauwelijks een prijs gepakt heeft en in 1974 zelf degradeerde. Ook de eerste jaren onder Ferguson waren zeer zwak, wat bijna tot een ontslag van Fergie leidde. Kortom, elke club heeft periodes waarin het allemaal wat minder is. Nu zijn dat Man Utd en Arsenal, daarvoor was het Liverpool, enz... maar je ziet dat deze clubs telkens terug komen, ook al duurt het soms jaren.

6 oktober 2020 om 14:20

Dat klopt, bij Arsenal was het vastgeroest. Wenger hield de boel op en pas met zijn vertrek werd de zoektocht gestart tot op het punt dat haast iedere laag is aangepakt. De grootste veranderingen vinden plaats achter de schermen. Bij United zie je dit proces niet, en je leest er niks over. Ze zijn letterlijk sinds zijn vertrek helemaal niets opgeschoten. En dat voor een club waarbij geld geen rol speelt. Dat is hij zowel Liverpool als Arsenal anders.

6 oktober 2020 om 14:38

het idee van iets achter de schermen doen is toch juist dat je het proces niet ziet en je er niks over leest? Anders hadden ze het wel voor de schermen gedaan

6 oktober 2020 om 14:59

Ik bedoel wijziging in bedrijfsvoering. In grote lijnen lekt dat uit, hupppeldepup die is vervangen of die specialist is erbij gekomen en moet voor zusenzo zorgen. En achter de schermen vinden dan die kleine veranderingen in cultuur plaats die voor een compleet andere uitkomst zouden moeten zorgen.het idee bij United is totaal niet duidelijk. Zelfs in het aankoopbeleid is geen lijn te ontdekken. Zwakte punten worden niet erkent, en het was even dat er vooral Britten moesten komen, dan weer vooral jonge spelers (nadat het al een aantal mislukt was met uitgebluste sterren) en vervolgens staat Cavani weer op de stoep. Het schiet alle kanten op. Dat is in zo'n tijdsbestek in principe het bewijs dat er niet echt doordacht gezocht wordt naar het juiste vaarwater, maar het een beetje op goed geluk moet samenvallen.

6 oktober 2020 om 15:00

Hoe kun je te stellen dat dingen achter de schermen beter gaan bij Arsenal, als je werkelijkwaar sinds 2008 met geen enkel seizoen tevreden kunt zijn? Oke je bent een keer 2e geworden in 2016. Jij bent blij met wat er achter de schermen gebeurt bij Arsenal als dit het resultaat blijft?

6 oktober 2020 om 15:18

Ik zou zeggen; lees je in wat er de afgelopen 2 jaar is veranderd. En nee ik zeg het onder Wenger niet rooskleurig in; sterker nog het was een nachtmerrie. Van de minkukel Gazidis tot de softe mentaliteit die in iedere laag te merken was. Arsenal is zichzelf de afgelopen tijd opnieuw uit gaan vinden en je ziet dat er nu weer een idee te bespeuren valt, een richting en het vertrouwen. Let maar op; Arsenal zal deze stappen blijven maken tot ze weer tot de top behoren. Dat is geen loze wens of gedachte, maar je voelt en bespeurt het in alles. Alleen zal dit niet op de een op andere dag gaan met ons self sustainable business model

6 oktober 2020 om 15:31

Je hebt leden hier die toch altijd dezelfde retoriek aan zullen blijven halen. Dat moet je accepteren, hoe lastig het ook is om er niet op te reageren...want ik doe het nu ook weer. Wij weten beter, wij weten waarom Arteta vanaf zijn binnenkomst de juiste man is, wij weten wat er gaande is. Al zou dat nu toch langzaamaan ook voor anderen zichtbaar moeten worden; met de aankopen, de prijzen die al gepakt zijn, het idee achter het spel, de doelpunten die vrijwel identiek gemaakt worden, het plan wat er ligt, het lagere aantal schoten tegen per wedstrijd, lagere aantal doelpunten tegen, etc etc. Als mensen nu nog zeggen dat Arteta niet de juiste man is en ook niet lang zal mogen blijven zitten zijn ze of blind voor de werkelijkheid, of bang dat Arsenal weer CL zal gaan halen ten koste van hun club of zien alleen wat ze zelf willen zien. Trust the process, Arteta

6 oktober 2020 om 15:35

Het blijft gewoon irritant. Het is lang niet alleen Arteta. Maar ja Arsenal zit al echt zo lang in de shit, in de middelmatigheid, dus ik snap dat die stempel ook pas verdwijnt als er daadwerkelijk weer wat groots gewonnen wordt. Zo werkt dat nou eenmaal.

6 oktober 2020 om 15:54

Natuurlijk is het niet alleen Arteta, maar ik zal mijn liefde voor hem wel elke keer blijven uiten. Was al een favo toen hij bij ons speelde, dat is niet afgenomen. En ik blijf het doen omdat mensen op voorhand al zeiden dat het helemaal niets zou worden met hem, zo'n eikel ben ik ook wel weer.

6 oktober 2020 om 14:59

Precies, als je de verhalen van Roy Keane moet geloven, ging het er altijd zo aan toe na een nederlaag.

Hier zegt Bruno Fernandes toch niks geks?

Tja, dit soort dingen gebeuren heel vaak natuurlijk. Alleen nu komt het naar buiten. Vind dit niet zo spannend.

Het is de grootste miskoop in de club geschiedenis.. united is niet de united van vroeger. Ik blijf te club trouw. Maar dit is niet meer te redden

6 oktober 2020 om 13:17

Dit is wel heel dramatisch gesteld toch? De backs van United vind ik beide nu wel goed genoeg, Wann-Bissaka en Alex Telles. Het centrum is brandhout, ik had deze periode Alaba gepeild (al speelt hij nu even niet op z'n sterkst maar oke) en daarnaast denk ik Soyuncu. Ja die kosten een flinke klap geld maar je bent voor 4 jaar uit de brand minimaal. Het middenveld en de aanval vind ik eigenlijk best wel degelijk en gebalanceerd, misschien nog een nuttige CVM erbij halen.

6 oktober 2020 om 13:21

Elk tijdperk heeft een einde helaas, maar het komt echt wel goed met Manchester United. In het tijdperk van Ferguson was het natuurlijk nagenoeg perfect, maar die tijden zillen niet herleefd gaan worden, ben ik bang. Maar zij gaan zich echt wel weer vestigen in de bovenste regionen. Ik ben fan van Barcelona, maar ook daar is het een dalende lijn en denk ik nog weleens aan de periode onder Rijkaard en Pep Guardiola

6 oktober 2020 om 13:56

Miskoop?! Wat Leicester heeft gedaan is bijna strafbaar man. Zoveel geld gevraagd voor een verdediger als Maguire (zo indrukwekkend was hij namelijk niet bij Leicester, Evans is daar de man achterin). Met dat prijskaartje kon United een degelijke duo achterin halen.

6 oktober 2020 om 14:04

Pas maar op, er zijn hier een hoop mensen die het een goede verdediger vinden haha, echt lachwekkend. Zijn overigens dezelfde die Virgil van Dijk met afstand de beste CV vinden op dit moment.

6 oktober 2020 om 14:32

Achja tis maar hoe je het bekijkt. Sommigen vinden van dijk de beste, maar klungelde in het begin ook bij oranje en zag er dit weekend ook niet altijd goed uit. Sommigen vinden ramos de beste, maar die gaat ook regelmatig de mist in en pakt soms domme kaarten. Sommigen vinden koulibaly een beest, maar die ziet er ook niet altijd even goed uit. Varane was het toptalent, maar die gaat ook wel eens de mist in. Idem dito met de ligt. Bonucci was wereldtop, nu kan hij er niks van. Kortom, iedereen schuttert wel eens. Vind maguire zelf een redelijk goede verdediger, maar hij heeft ook zijn zwaktes die je hoort af te dekken met zijn compagnon. Dat gebeurt nu niet en hij komt vaak in kutsituaties terecht, omdat het middenveld dan platgelopen wordt. Hoop dat united nu geld spaart voor sancho en upamecano en dan wellicht nog grillitsch haalt voor de breedte en dan sander berge of zakaria voor op 6.

Was het dan niet Man Utd onwaardig hoe Maguire presteerde afgelopen weekend? Correcte analyse van Fernandes...

Snap niet dat United zich deze zomer niet versterkt heeft centraal achterin. Vorig seizoen was dit grote probleem al duidelijk zichtbaar.

6 oktober 2020 om 13:11

Vorig jaar hadden ze slechts 36 tegendoelpunten. Ter vergelijking van de 33 van Liverpool

6 oktober 2020 om 13:30

Vorig jaar idd 36 tegengoals in 38 wedstrijden, nu hebben ze in drie wedstrijden al 11 tegengoals geslikt, dus er moet echt wel wat gebeuren, tactisch en qua wissels. Normaal gesproken zet je dan een paar van de basisspelers op de bank als ze uit vorm zijn, maar als je alternatieven Bailly, Jones, Williams, Fosu-Mensah en Tuanzebe zijn...

6 oktober 2020 om 13:35

En toch Hangover96, was Bailly bijvoorbeeld afgelopen weekend helemaal niet zo slecht. Je moet hem alleen gebruiken op zijn sterke punten, wat verdedigen is. Ik zag Bailly namelijk zich voor schoten gooien en ballen wegwerken, daar waar de rest gewoon stil bleef staan en nauwelijks wat deed. Enige nadeel is dan natuurlijk die foute pass waar uiteindelijk een goal uit komt, maar dat is dus het probleem als je met 10 man gaat proberen vanaf de keeper uit te voetballen onder druk..

6 oktober 2020 om 13:43

Qua cijfers was het afgelopen seizoen nog wel ok, maar tijdens de wedstrijden zagen we vaak toch serieus gestuntel.

6 oktober 2020 om 13:52

En hij stond ook te slapen toen Kane die snelle vrije trap op Son nam. Bailly kan je idd geen gebrek aan inzet verwijten en hij maakt tackles links en rechts, maar hij verdedigt ook als een kip zonder kop - en dan niet incidenteel, maar vrijwel elke wedstrijd waar hij speelt, en er een beetje druk gezet wordt door de tegenstander. Dat kan gewoon niet als je een goed georganiseerde verdediging wilt opzetten. Iedereen ziet denk ik wel dat hij fysiek kwaliteiten heeft, maar als met de jaren die wildheid er niet uit gaat, wat dan?

6 oktober 2020 om 15:34

Met die snelle vrije trap was het vooral Maguire die stond te slapen. Hij maakte de fout op Kane, dan zet je toch je voet voor de bal of je tikt m snel weg als je ziet dat Kane die snel wil trappen? Dat is dan je captain....bij het opstootje na Lamela vs Martial was hij ook nergens te bekennen. Terry (als voorbeeld) stond er in 3 milliseconden bij.

Niks anders dan gerechtigd dat hij zo pissig om hem is geweest. Wat maguire die wedstrijden zien was onacceptabel. Je kan een off day hebben, maar dit sloeg echt alles. Als er 1 gewisseld had moeten worden, was hij het wel.

Die Maguire staat ook te voetballen als een natte krant. En dan ben ik nog aardig.

Die blijft niet lang bij United. Die wil natuurlijk voor de serieuze prijzen mee doen. Die kan bij elke topclub een toegevoegde waarde zijn.

6 oktober 2020 om 12:56

lijkt me ook, Maguire is gewoon te goed voor dit Man Utd

6 oktober 2020 om 13:23

Misschien iets voor Ajax?

6 oktober 2020 om 13:33

Ajax heeft genoeg geld op de bank.

Mooi, iemand moet het zeggen en zo boos worden door een wanprestatie. Die passie en drive missen we te veel op Old Trafford. Ik weet natuurlijk niet het fijne van wat er gezegd is maar ik vind het ergens wel een zwak signaal dat de persoon die boos word door de wanprestatie van zijn collega gewisseld word, in plaats van de clown die het fiasco veroorzaakte.

Eindelijk iemand met de juiste mentaliteit. En zegt waar het op staat. Als je op dit niveau zo graag wilt spelen. Zul je ook tegen kritiek moeten kunnen. Als dat de reden is dat Bruno gewisseld werd. Is dat een kwalijke en zwakke zaak van OGS. Het is OGS die Maguire hand boven zn hoofd houdt. Hem aanvoerder houdt en opstelt. Pogba steeds opstelde. Terwijl die niet wedstrijdfit is. En een VDB die dat wel is/was De 2 punten die hier worden aangeven waar Bruno een conflict had. Is zijn groot gelijk. Zwak optreden van deze spelers. Dan mag daar best iets over gezegd worden.

Gelijk heeft Fernandes, hadden we maar meer van zulke spelers.

Offday? Het was iets minder dan normaal, maar hij presteert nooit goed genoeg. Ik begreep zijn komst wel, maar het bedrag? Belachelijk.

"de Franse aanvaller moest nog voor rust met een rode kaart van het veld na een harde overtreding op Erik Lamela."kijken ze bij voetbalzone ook zelf naar de wedstrijden of is het echt alleen maar knippen en plakken???

Offday? Die man is een van de meest overgewaardeerde cv's die ik ooit heb zien spelen. Man wat is hij slecht. Ik weet nog toen hij net naar Manu ging en de fans heel provocerend op social media beweerden dat hij veel beter is dan van Dijk haha.

6 oktober 2020 om 12:59

het was nu niet dat VVD er dit weekend goed uitkwam. Beide een 0 quotering voor mij.

6 oktober 2020 om 13:22

Ja maar over het algemeen kiest elke slimme persoon van Dijk eerder dan Maguire. Van Dijk had gewoon een off-day (een hele grote, daar niet van), maar Maguire maakt werkelijk elke wedstrijd 1 of 2 domme fouten die je alleen in de Keuken Kampioen Divisie ziet.

Heel utd was niet op de afspraak, de bal moet eerst 2 lijnen passeren voordat het bij de verdediging komt. En de gea prutst er ook op los. Beter henderson in doel zetten, utd is al jaren het padje af, qua transfers geven bakken vol geld uit aan spelers die het niet waard zijn. Dat heb je als je geen mensen aan de top hebt die iets van voetbal kennen. En liefst zoveel mogelijk in eigen zakken steken.

Maguire moet blij zijn dat hij niet in tijden van Kean speelde want die zou zijn benen al gebroken hebben. Bruno is 10x de leider die Maguire niet is en toch is die om één of andere reden kapitein, echt belachelijk. Bijzonder zwak ook van Solskjaer dat hij Bruno wisselt, hij kan beter zelf opstappen dan tegen de winter ergens op plaats 12 en ontslagen worden.

Offday? Hij haalde een keer zijn normale niveau. Jammer van het geld

Onbegrijpelijk die slapjanus Ole Gunnar Solskjaer. Kiest toch de kant van zijn aanvoerder terwijl hij weet dat Fernandes terecht boos is. Met dit soort vriendjespolitiek van Solskjaer gaat United echt niet verder komen. Hij moet eerlijk zijn tegen Maguire

United doet er goed aan het voorbeeld van Chelsea te nemen en hun verlies te nemen door Maguire te laten vallen en een totaal nieuw centraal nieuw duo aanschaffen. Maguire bakt er werkelijk waar gewoon helemaal niets van. Ja, hij heeft een fortuin gekost, maar als hij op deze voet verder gaat dan gaat het je meer dan dat kosten. Gewoon streep er doorheen en een nieuw duo voor in de plaats.

Dit noem ik nog eens 80 miljoen wel besteed

"enigszins theatraal"? Wat een verschrikkelijke matennaai actie was dat. Die man zouden ze alsnog flink moeten schorsen.

Tja, dit lijkt me niet meer dan normaal eigenlijk. Na zo'n dikke verliespartij zal er bij elk team gescheld over en weer zijn. Dat hoort er in mijn optiek ook gewoon bij, zolang je daarna nog maar gewoon met elkaar verder kunt. Maguire is niet dermate slecht zoals iedereen doet voorkomen hier, al was het afgelopen weekend wel dramatisch natuurlijk. Zijn grootste nadeel is gewoon dat United veel te veel voor hem heeft betaald. Voor 40 miljoen had niemand hem zo erg afgezeken als dat hij nu wordt.. Eigenlijk is hij een fysiek sterke versie van Mustafi. Helemaal niet dermate slecht, maar er liggen altijd foutjes op de loer. Je weet gewoon dat die komen, of het nou na 2, 10 of 15 wedstrijden is. De enige manier om dat te verminderen is door je tactiek erop aan te passen, zoals Arteta bij ons ook heeft gedaan. En zoals OGS dat vorig seizoen ook deed met het counteren. Dan leg je de zwakheden van de spelers het minst bloot.

In deze weet ik wat Maguire voelt. Ik maakte in een belangrijke wedstrijd een fout als cv. Hoge bal kwam en wilde hem koppen, alleen timede verkeerd en ik stond niet goed in positie waardoor ik de bal niet goed kon weg koppen. Aanvaller van de tegenpartij kreeg de bal en liep 1-op-1 op de keeper af. 1-0 achter en kreeg gezeik over mij heen van mijn medespelers omdat dit wellicht de doodsteek was om nog kans te maken op de titel. Alleen ik was toen 10 jaar oud. Het kan gewoon niet dat je bij een topclub speelt, je de duurste verdedigende aankoop ooit bent, de aanvoerdersband mag dragen en je dan zoveel fouten maakt. Terug koppen naar de keeper met een tegenstander in de buurt van het doel. Hoe bedenk je het? United moet gewoon accepteren dat ze hier een grote miskoop hebben gedaan in Maguire. Liefst zou ik als ik United was alle 3 de koekenbakkers verkopen tegen elk schappelijk bod, maar met de prestaties die ze leveren mag je blij zijn als je voor de 3 gezamenlijk nog ergens rond de 50-70 miljoen kan vangen.

Maguire mag van geluk spreken dat hij niet met Roy Keane een kleedkamer deelt. Die zou hem naakt naar huis laten lopen vanuit Old Trafford. Bruno is te goed voor dit United, zet hem in het middenveld van Liverpool, City of een Juventus en hij wint geheid prijzen. Bij United gaat hij niks van waarde winnen.

6 oktober 2020 om 13:45

Bruno zou zich wel afvragen in wat voor een circus hij is terecht gekomen. Als dit zo doorgaat zal hij wel een transferverzoek indienen. Die gaat echt niet zijn beste jaren verspillen in zo´n matig elftal

6 oktober 2020 om 14:32

ManU is dan ook wel het kerkhof voor voetbalcarrières.

Ik kan me een video van Bruno in zijn Sporting dagen herinneren dat hij helemaal door het lint ging en tegen deuren begon te trappen omdat hij rood had of iets. Die man is sowieso een heethoofd misschien heeft hij zelfs woede problemen, maar hier doet hij helemaal niks verkeerd. Dit is totaal niet de eerste keer dat Maguire gewoon dramatisch speelt en dat voor zijn bedrag en nog als aanvoerder. Ooit moet het ophouden en dat Bruno dat doet zegt eigenlijk wel veel over mannen als Pogba en de Gea die allang bij de club zitten en niks (durven) zeggen tegen Maguire. Misschien maakt het hun minder uit maar ik zou helemaal gek worden met Maguire die keer op keer fouten maakt. Het wordt misschien tijd voor ManU om afstand te nemen van Maguire als het zo verder gaat, want hij is echt een zwakke verdediger.

6 oktober 2020 om 13:47

Als Bruno het inderdaad gezegd heeft zoals hier staat dan wel. Maar je geeft zelf al aan dat je hem wel eens finaal door het lint hebt zien gaan. Je mag denk ik toch ook aannemen dat een trainer een sterkhouder niet wisselt omdat hij tegen een medespeler zegt dat hij waardeloos staat te ballen. Realistisch gezien zal de kans vest reëel zijn dat hij een stapje te ver ging bij zijn confrontatie met Maguire.

Maguire is de duurste verdediger ter wereld, maar ik vind het meer het niveau hebben wat geschikt is van een Engelse middenklasser. Snap niet wat men toch in die kerel ziet. Heeft af en toe goede momenten maar met regelmaat zijn het toch die kleine foutjes die de doorslag in negatieve zin geven.

De gene die hem gehaald heeft was/is echt blind! Ik vind hem ook geen aanvoerder... laat pogba de band dragen.

6 oktober 2020 om 14:16

Ik vind Pogba zich net zo min als leider gedragen of profileren. Gaat nergens voorop in de strijd en loopt er vaak bij alsof het hem echt niets kan schelen.

Zoveel verdedigers die op dit moment heel goed zijn, Kan het nog steeds niet begrijpen dat ze zoveel voor hem betaald hebben. Maar goed dat begrijpt de hele wereld niet haha

Heel goed. Dit zou in de jaren met Keane Stam Vidic Ferdinand en vele andere ook zijn gebeurd. Hupsakee aanpakken die droeftoeters. Cavani erbij in die kleedkamer en de bende kan op scherp!! Come ggmu

Totale off day Maguire?? Totale off season.. Wahahahaha.. Wat een belachelijke verdediger is dit zeg..

Offday? Deze man heeft elke week een offday, united moet gewoon hun verlies pakken en doorselecteren. En die gozer die er normaal naast staat, die lindelof is nog erger, lachwekkend centrum.

Toen de eerste geruchten de kop op staken dat Man United, Maguire voor zo'n astronomisch bedrag zou willen aantrekken, verklaarde ik ze voor gek.Draaicirkel van een vrachtwagen en traag als dikke stront, alleen sterk in de duels en de lucht. Voor dat geld(of een beetje meer) had je ook een Koulibally, de Ligt of de Vrij kunnen halen. Al moesten deze spelers daar natuurlijk zelf ook wel zin in hebben. Achteraf makkelijk praten, maar dat Maguire niet goed genoeg is voor United, kon ik en waarschijnlijk velen met mij van te voren wel zeggen.

Ik mag toch hopen dat je na dergelijk vertoond spel de wind van voren krijgt. Ik zie OGS dat niet doen, gelukkig zit er wel een beetje pit in Fernandes. Het zegt wel genoeg over de mentaliteit dat Fernandes vervolgens wordt berispt.

Het ding is ook gewoon dat United geen toppers heeft achterin. Maguire levert regelmatig wanprestaties, terwijl Bailly en Lindelof ook niet je van het zijn. Hebben deze transferperiode zich gefixeerd op een nieuwe vleugelspeler en vergeten totaal wat de prioriteit had moeten zijn, een fatsoenlijke achterhoede.

Goed om te zien dat iedereen dit dan ook meteen als waarheid ziet, vooral dat dat de reden was dat Fernandes gewisseld werd.

6 oktober 2020 om 16:27

Ik schat het waarheidsgehalte van dit artikel wel hoog in, omdat Fernandes een reputatie heeft als het gaat om woede uitbarstingen, soms tegen medespelers. Hij is iemand die echt geeft om een resultaat en het team. Daarnaast was hij echt niet de slechtste aan de kant van United dus die wissel sloeg echt niet op zijn sportieve prestaties, maar op hetgeen in de kleedkamer gebeurde

Mooi zo Fernandes was al mn held maar nu een God. Dat ze voor die slome groothoofd 89 miljoen hebben betaald snap ik niet. Hij is zo sloom en kan niet eens rennen.

Het is toch wel bijzonder hoe snel meningen veranderen in voetbal. In het begin van het jaar werd er nog gesproken over Manchester United alsof ze met 1 a 2 goede aankopen mee konden doen om de titel en nu kunnen ze er opeens niks meer van. Als ze na de interlandbreek 5 a 6 wedstrijden winnen dan zijn ze waarschijnlijk weer een topclub...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Chelsea6423
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
A. DialloAanvaller10
N. BishopKeeper00
David de GeaKeeper250
L. GrantKeeper00
D. HendersonKeeper110
S. RomeroKeeper00
E. BaillyVerdediger100
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

0 fans
Verdediger, 28 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 11 mei
Tottenham Hotspur wil Davinson Sánchez komende zomer verkopen, ongeacht wie de nieuwe trainer wordt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren