Feyenoord dient Willem II eerste thuisverlies in 399 dagen toe

Zondag, 4 oktober 2020 om

Feyenoord heeft zondag optimaal geprofiteerd van de nederlaag van Ajax bij FC Groningen (1-0). Het team van Dick Advocaat won bij Willem II, dat op 1 september 2019 voor het laatst in een thuiswedstrijd in de Eredivisie als verliezer van het veld was gestapt. Toen won Feyenoord met 0-1 en zondag werd het 1-4. Door de zege gaat Feyenoord gedeeld aan kop, met tien punten uit vier duels. Over twee weken komt stadsgenoot Sparta op bezoek.

De eerste corner van de wedstrijd was na dertien minuten spelen voor Willem II en daar viel ook meteen de openingstreffer uit. Vangelis Pavlidis stond helemaal vrij en de Griek kon van dichtbij makkelijk de 1-0 binnen werken toen Sebastian Holmén een corner van Mike Trésor Ndayishimiye doorkopte. Een hard schot van Steven Berghuis, gevolgd door een redding van Robbin Ruiter, was een voorbode van de gelijkmaker van Feyenoord, dat zonder een echte nummer negen speelde. Na een goede actie van João Teixeira was het Ridgeciano Haps die van dichtbij de verre hoek wist te vinden: 1-1.

Willem II kwam er amper meer aan te pas en mocht eigenlijk meer dan tevreden zijn met de 1-1 tussenstand in de rust. Zo kreeg Bryan Linssen na 35 minuten spelen een dot van een kans. Na een cadeautje van Vincent Schippers, die het lastig had op de rechtsbackpositie, kwam hij in een één-tegen-één-situatie met Ruiter, maar de doelman kon de bal relatief eenvoudig met de benen keren. De start van de tweede helft mocht er zijn. Trésor haalde een lange bal net voor de achterlijn en schoot het leer verrassend voorlangs. Twee minuten later volgde de 1-2.

Een schot van Mark Diemers werd gekraakt, waarna het leer voor de voeten van Linssen viel. De aanvaller schoot de bal in een keer achter Ruiter en daarmee zijn eerste goal als Feyenoorder. Na nog geen uur spelen gooide Berghuis de wedstrijd in het slot; na een vloeiende aanval via Teixeira was het de aanvaller die de 1-3 op het scorebord zette. Feyenoord drukte door en kreeg al snel twee goede kansen via Linssen. De aanvaller vond eerst Ruiter op zijn weg en daarna kopte hij de bal over.

Na ruim een uur spelen kwam Feyenoord echter goed weg toen een vrije trap van Ndayishimiye op de bovenkant van de lat uiteenspatte. Dertien minuten voor tijd maakte Berghuis een einde aan de illusies van Willem II. De aanvaller leek eerst door Ruiter van scoren af te worden gehouden, maar hij kreeg de bal weer van de keeper en maakte op prachtige wijze de 1-4. Willem II zakte zodoende door het ijs, blijft op vier punten staan en wacht over twee weken een thuiswedstrijd tegen FC Twente.Gerelateerd

Meer sportnieuws

106 reacties (laatste reactie door vegitosan)

Is er al een Teixeira fanclub?

4 oktober 2020 om 16:24

Heerlijke speler in vergelijking met Kokcu. Zeker laten staan!

4 oktober 2020 om 16:26

Ik zie liever Kokcu op de plek van Toornstra. Die jongen heeft een vormdip maar is echt een talent. Middenveld Teixera, Fer en kokcu

4 oktober 2020 om 16:26

Ik had nul verwachting van deze speler, toen ik zijn track record zag, maar dit is een voetballer waar we er te weinig van gezien hebben bij Feyenoord de afgelopen jaren.

4 oktober 2020 om 16:34

Kokcu heeft veel balverlies. Op zich kan dat want dat had Ziyech ook, maar laatstgenoemde gaf nog wel veel assists en maakte veel doelpunten. Dat doet Kockcu ook niet. Prima dat die er nu naast staat.

4 oktober 2020 om 16:42

Geef die jongen tijd. Hij pas 19(!) En heeft absoluut het talent. Hoevaak zien we een talent zonder dip?? Al denk ik dat die misschien ook wel een goede 8 gaat zijn. Voetballend is die meer dan prima.

4 oktober 2020 om 16:51

Kokcu is 19 inderdaad. Ziyech speelde op die leeftijd nog bij de beloften van Heerenveen. We moeten Kokcu de tijd geven, hij komt er wel

4 oktober 2020 om 17:03

Het is voor Kokcu ook alleen maar goed dat hij nu (goede) concurrentie heeft.

4 oktober 2020 om 17:28

Misschien kokcu omturnen to een hangende vleugel speler? Heeft wel de potentie ervoor en trap techniek. Verder op de vleugels kan hij meer risico nemen.

4 oktober 2020 om 16:25

Mag ik erbij?

4 oktober 2020 om 16:28

Wat is die gozer goed zeg

4 oktober 2020 om 16:29

Moet zeggen dat Diemers mij ook verbaasd. Had niet veel van hem verwacht, maar een goede werklust en meer creativiteit dan ingeschat. Goede aankoop voor het kleine bedrag.

4 oktober 2020 om 16:33

Ik meld mij aan!

4 oktober 2020 om 16:54

De speler Texeira op zichzelf valt reuze mee en is helemaal niet zo bijzonder goed... het is gewoon dat we in De Kuip zo iets allang niet meer hebben gezien in een Feyenoord shirt , dat we dit optreden bijzonder goed vinden. Vind het wel een goede speler hoor , zeker voor ons , daar niet van, maar wil niet in dezelfde val trappen als bij Ie.zal het best tot zn recht komen als we met de punt naar voren spelen , maar dat zie ik Dickie niet zo gauw doen.

4 oktober 2020 om 17:49

DIt is een voetballer; dat zie je eigenlijk heel snel.onvergekijkbaar met Ie, die vooral die eerste wedstrijd werd gehypt, maar meer uit baldadigheid dan echt gemeend ...

4 oktober 2020 om 20:20

Die jonge kan prima voetballen , ik denk alleen dat de verwachtingen te hoog zijn na deze wedstrijd. En de vraag is natuurlijk hoe consistent hij is. Ik hou mn verwachtingen laag , dan kan het alleen maar goed uitpakken

4 oktober 2020 om 19:05

Daar gaan jullie veel plezier aan beleven! Wat een verademing t.o.v. Kokcu (dit seizoen) zeg, deze jongen kan echt heerlijk voetballen!

Wat een speler die Teixera. Je ziet bij Berghuis o ook het spelplezier terugkomen. Mooi, weer 3 punten en zelfs bovenaan

Pohhh! Wat een verademing Teixeira Die jongen ademt voetbal uit.. Verreweg de meest creatiefste middenvelder van dit Feyenoord.Als Berghuis nou geen basisspeler in het NL elftal wordt, weet ik ook niet meer wat hij nog moet doen om het wel te worden.

Mooi resultaat, niet verwacht als je de opstelling in eerste instantie zag. Mooie goal van Berghuis nadat Ruiter wederom een clown blijkt te zijn

4 oktober 2020 om 16:35

Wat een slechte keeper is dat zeg, ook tegen de Rangers was het echt niets. Onbegrijpelijk dat ze daar een paar ton voor hebben neergelegd.

4 oktober 2020 om 17:36

Ik heb van de week Sunderland till i die zitten kijken daar waren ze ook zo enthousiast over de Ruiter

4 oktober 2020 om 19:52

Wel het weekend van de keepers. Bizot ook gruwelijk slecht met grote fouten. En van Leer stond ook weer te stunten. Vraag me af of dat wel een keeper is.. ongelofelijk.

1e helft was enorm slecht. Heel moeilijk voetbal toen. 2e helft was heerlijk. Prachtig voetbal gezien en goede combinaties. Teixeira was de MOTM is echt een goede speler. Spajic goede wedstrijd, degelijke verdediger. 3 punten weer en voor nu sta je bovenaan!

4 oktober 2020 om 16:23

Na de tegengoal oppermachtig en bijna niets meer weggegeven.

4 oktober 2020 om 16:26

Inderdaad, na de 1-1 was het opeens helemaal gedaan bij Willem2. Feyenoord was een 20 minuten totaal de weg kwijt, overigens zonder dat W2 gevaarlijk werd, op die 1-0 na.

4 oktober 2020 om 16:26

Die Spajic is oerdegelijk. Heerlijk om zo'n speler erbij te hebben.

4 oktober 2020 om 16:31

Is een betere versie van Botteghin. Spajic kan ook nog prima voetballen, durft ook in te schuiven zoals senesi dat ook doet. Schakelt zijn mannetje goed uit want Pavlidis is geen moment in de wedstrijd gekomen. Trouwens Spajic dekt ook helemaal door, soms liep die helemaal mee na de helft van WillemII.

4 oktober 2020 om 16:41

Eens. Ik ben fan van de verdediger Botteghin, maar Spajic gaat dit spelletje gewoon beter invullen. Is atletischer en heeft veel meer snelheid.

4 oktober 2020 om 16:27

Vond Feyenoord 90 minuten lang beter hoor. Alleen 1 slaapmoment bij die corner.

4 oktober 2020 om 16:30

Zeg ook niet dat we slechter waren, maar de 1e helft was slecht omdat er moeilijk gevoetbald werd.

Berghuis hoort in Oranje. Je kan gewoon niet meer met Promes en Babel aankomen. Die vorm moet een keer beloond worden. Nee hij is geen wereldtopper en zal het ook niet worden, maar dat linkerbaan is gewoon een wapen dat Oranje niet heeft met al die jongens die dribbelen met het hoofd naar beneden voorin.

4 oktober 2020 om 16:23

Eens! Hopen dat Frank de Boer.dat.ook inziet

4 oktober 2020 om 16:23

Eens, ik weet ook niet wat hij allemaal moet doen om een basisplaats te krijgen.

4 oktober 2020 om 16:25

Een droom aanval met bergwijn, depay en berghuis

4 oktober 2020 om 16:38

Jammer dat Bergkamp niet in deze generatie zit. Had je bergwijn, bergkamp en berghuis gehad

4 oktober 2020 om 16:27

Migi ik vind het prima, Babel en Strootman horen niet meer opgeroepen te worden. En Promes heb ik niet top zien presteren bij Oranje, dus dan kan Berghuis sowieso wel een kans krijgen.

4 oktober 2020 om 16:37

Ja, dat Strootman er nog bij zit heh. Doe dan lekker Gravenberg, die is jong en kan er dan lekker even aan ruiken.

4 oktober 2020 om 16:40

@Migi. Wat dacht je van gewoon Fer. Onmisbare schakel in dit Feyenoord. Zijn aandeel wordt nog steeds onderschat.

4 oktober 2020 om 16:55

@repuiztav. Als breker wel, balvast ook, maar hij vertraagt mij te veel.dan is zo'n Teixeira een verademing, maar ik begrijp dat hij spelers als Fer achter zich nodig heeft.

4 oktober 2020 om 16:58

Uiteraard moet je met Fer op het middenveld, twee voetballende en wat aanvallendere middenvelders hebben. Puur gekeken naar zijn functie als balafpakker, doet hij het echt uitstekend. Zo'n middenvelder heb je nou eenmaal ook nodig.

4 oktober 2020 om 17:41

Migi nah, Gravenberch is er nog niet klaar voor. Hij handelt nog in een te traag tempo, vandaag ook weer. Erg talentvol, nog maar 18, maar zeker nog niet klaar voor het grote werk. Dan kan je beter nog Fer of zelfs die opgelegde Rosario meenemen.

4 oktober 2020 om 16:28

Ik ben het helemaal met je eens. Buiten dat zie je wel dat die jongen iets extra's heeft, het is een rasvoetballer. Natuurlijk, het is geen wereldtopper. Maar die jongen is eigenlijk veel te goed voor de Eredivisie. Zet hem eens in Oranje met betere teamgenoten en dan ben ik wel benieuwd wat hij nog meer kan laten zien. Helaas heeft hij nooit een echte kans gekregen en ik ben ook bang dat het alsnog niet gaat gebeuren, maar wat zou ik het ook eens graag zien dat ze hem een kans gaven bij Oranje!

4 oktober 2020 om 16:38

Ik weet het niet qua buitenland. Hij mist toch wat snelheid en kracht voor een topcompetitie. Doet me altijd denken aan Ruiz.

Eindelijk echt een dikke overtuigende overwinning. Al waren de andere overwinningen ook gewoon terecht. Spajic en Texeira beide erg goed. Berghuis en Haps eindelijk ook weer een keer goed veldspel laten zien. Bijlow en Senesi zoals gewoonlijk ook weer goed. Nieuwkoop degelijk en Linssen eindelijk zijn eerste doelpunt al had ie er 4 moeten maken. En gelukkig hebben we Malacia weer een keer gezien!

Na de tegengoal oppermachtig. Goed voetbal gespeeld en heerlijke overwinning. Wij staan bovenaan!!

4 oktober 2020 om 16:28

Benieuwd wat Van Basten vanavond te zeggen heeft. Na een slechte wedstrijd was iedereen van Feyenoord een amateur. Wat zal hij nu van de spelers van Ajax vinden?

4 oktober 2020 om 16:33

Echt he, zo kortzichtig allemaal! Conclusie na vandaag zou zijn: Ajax degradeert, en Feyenoord wint de Treble!

4 oktober 2020 om 16:35

Echt he??! Zou van Basten nu weer zo'n grote mond hebben. Hij zou als ex-voetballer toch moeten weten dat vorm van de dag, heel veel doet. Daarmee kan je zomaar denken dat iemand heel goed is, terwijl die dat niet is.

Wat een slecht begin van feyenoord. Ik had er een hard hoofd in of ze het recht konden zetten. Echter, na de 1-1 ging het lopen bij Feyenoord en zakte Willem 2 heel diep door het ijs. Als Feyenoord rustig kan combineren speel je als team heel slecht.

Als Berghuis nu nog steeds geen basisspeler wordt bij Oranje, weet ik het ook niet meer... Helaas weet je het met Frankie maar nooit. Teixeira man of the match. Heerlijk, aanvallend ingestelde speler

Ik heb genoten van Feyenoord! Vooraf had ik er een beetje een hard hoofd in. Willem II is een lastige ploeg die altijd gevaarlijk is, een paar leuke spelers heeft in de selectie. Gelukkig heeft Feyenoord gewonnen met heerlijke combinaties en mooi verzorgd voetbal. Een ontzettende leuke wedstrijd gezien! We kunnen wel stellen dat Texeira een aanwinst is voor Feyenoord, vind het een heerlijke voetballer! Ik ben benieuwd waar het dit seizoen gaat eindigen en wat hoop ik dat Berghuis voor ons behouden blijft!

En ik maar denken dat dat feyenoord er helemaal niks van kon. Kijk net naar de ranglijst en ze staan 1e. Moet je voorstellen als ze echt gaan voetballen.

4 oktober 2020 om 16:31

En ook nog met afstand de meeste goals gemaakt. Toch bijzonder voor zo'n slechte defensieve ploeg.

Texeira lijkt tot dusver echt een toegevoegde waarde te zijn. Spadjic vormde ook een uitstekend duo met Senesi. Het is pas één wedstrijd, dus veel te vroeg om te oordelen, maar eerste indrukken zijn zeer positief. Nog even afwachten wat PSV doet, maar Feyenoord kan speelronde 4 zowaar afsluiten als koploper.

Teixeira een klasse apart. wat is die goed. spajic ook een dikke voldoende. eigenlijk het hele elftal uitstekend

Goede wedstrijd van Feyenoord, zeker de tweede helft. Die Teixeira is wel een aanwinst, technische middenvelder met een goede overzicht. Samen met Berghuis de uitblinker.

Na de 3-1 wilde ze een beetje te mooi voetballen, dat heeft ze waarschijnlijk een hogere uitslag gekost. Maar wel erg fijn om te zien natuurlijk, voetballen met een lacht op t gezicht!

4 oktober 2020 om 16:39

Nou vooral de gemiste kansen van Linssen heeft dat veroorzaakt. Die had er zomaar 5 kunnen maken.

4 oktober 2020 om 17:29

Haha ja dat zeker, kreeg weer een beetje het oude Lex Immers gevoel!

Tja het kan snel gaan. De afgelopen weken dacht ik dat Feyenoord blij mag zijn als ze 3de worden maar als ze spelen zoals vandaag zijn ze gewoon titelkandidaat. Mooie overwinning.En als ik naar het schema kijk zie ik Feyenoord de eerste plaats tenminste tot eind december niet uit handen geven. We gaan het zien.

4 oktober 2020 om 16:30

Goh en dat terwijl ze de lat zo laag voor zichzelf leggen?

4 oktober 2020 om 16:51

Haha echt hè. De helft van de selectie valt niet op bij Willem II

4 oktober 2020 om 16:59

Ik had het over vele supporters. En ja klopt, voor de eredivisie zijn de Bryan Linssens van deze wereld ok. Maar mijn lat ligt voor Feyenoord hoger dan eens in de zoveel jaar meedoen om de titel. Mijn lat ligt op structureel om de titel strijden en buiten Nederland succes te boeken & daar vind ik zulke spelers niet goed genoeg voor. Mag toch?

4 oktober 2020 om 17:00

& Ingmar... ik had het toegegeven en je al verteld dat ik daarmee ietwat overdreef of ben je dat al vergeten?

4 oktober 2020 om 18:01

Is met een knipoog hè Bobo. Maar neemt niet weg dat het gewoon nergens op sloeg. Zeker als je de 2e helft ziet vandaag. Hopelijk komt er een mooi vervolg de komende maanden!

Teixeira geeft de selectie zo veel meer glans. Zirkzee als spits zou prachtig zijn, dan heeft Feyenoord toch echt wel een heel goed eerste elftal.

Vooral de tweede helft een prima wedstrijd. Ik had vorige week ook geroepen dat Feyenoord echt wel op de helft van de tegenpartij kan spelen en dat zien we nu ook. In de topwedstrijden moet je wat voorzichtiger spelen, maar voor de rest mag Feyenoord best wat hoger staan en meer afjagen. De komende weken zie ik op het middenveld graag Fer, Kokcu en Teixeira spelen.

Feyenoord is onder Advocaat toch vrij stabiel hoor. Het is niet groots maar het is goed genoeg, zeker met de middelen die er nu zijn. Ik ben blij dat er breedte aankopen als Diemers en Linssen zijn gekomen anders had je qua bankbezetting helemaal een probleem gehad nu. Sinds zijn komst is er alleen van Porto verloren en verder zijn er 18 wedstrijden gewonnen en 6 gelijkgespeeld verder.

4 oktober 2020 om 16:31

Het is even wachten tot een speler als Sinisterra terug is. Ik mis toch wat diepte en iemand die met een individuele actie zijn man voorbij kan spelen. Wellicht dat Conteh dit ook kan met zijn snelheid, maar dat is even afwachten.

4 oktober 2020 om 16:31

Dat zijn inderdaad prachtige cijfers. Blijft eeuwig zonde dat afgelopen seizoen niet werd afgespeeld want ik geloof oprecht dat het nog heel spannend zou gaan worden bovenin. Maargoed we zullen het nooit weten.

Een goede tweede helft gezien.. WII kwam er nog maar weinig aan te pas... Met het programma in 't vooruitzicht.. Is er best een mogelijkheid dat we even lekker op plekkie 1 blijven hangen

Toch een uitstekende prestatie van Feyenoord. Willem II verliest thuis niet vaak, zo blijkt uit de statistieken. Natuurlijk speelt het mee dat er geen hond in het stadion zit, maar toch een 1-0 achterstand ombuigen in een 1-4 uit overwinning is gewoon meer dan uitstekend. Benieuwd of Linssen vananf nu wat vrijer kan gaan spelen. Texeira kan een hele goede speler worden voor Feyenoord en Senesi was wederom een genot om naar te kijken.

Wat is Bijlow ook een baken van rust, ik was altijd gewend dat als ik Feyenoord keek dat ik een spanning voelde bij een schot van afstand oid, hij pakt zoveel zo kalm heerlijk joh, maar met Senesi voor je ben je altijd al wat kalmer denk ik. Wel slecht gedekt bij die goal overigens, van wie was die man eigenlijk.

4 oktober 2020 om 16:35

Haha die was van Senesi, verder een prima pot

4 oktober 2020 om 16:39

Haha inderdaad. Dan moet ik terugdenken aan de tijden met Erwin Mulder. Man.. wat was die slecht.

4 oktober 2020 om 16:40

Ja met als hoogtepunt dat afstandsschot van Luhansk toen, gelukkig was daar Manutelli

4 oktober 2020 om 16:41

Of dieptepunt, tis net hoe je het bekijkt

4 oktober 2020 om 16:47

Misschien wel de slechtste keeper die ik ooit in een Feyenoord shirt heb gezien. Geen uitstraling, geen uittrap en grabbelaar pur sang.

4 oktober 2020 om 16:49

Ja die straalde altijd 1 ding uit: niets.

4 oktober 2020 om 16:41

Dat komt omdat je jarenlang naar een van de slechtste keepers uit de clubhistorie heb moeten kijken. Vermeer kon alle afstandschoten het doel in kijken. Het is dat een paar 'supporters' jarenlang een haatcampagne tegen Bijlow hebben gevoerd, maar hij hoorde drie jaar terug al op goal.

4 oktober 2020 om 16:48

Ik vindt dat Bijlow de 2de helft van vorig seizoen en begin dit seizoen zijn echte belofte pas in aan het lossen Is, daarvoor vond ik hem lang niet zo sterk als nu, dat ie eerder een kans had verdiend vind ik dus niet.

4 oktober 2020 om 16:50

Vermeer blijft slecht hoor in dit geval 😊

4 oktober 2020 om 16:55

Daarvoor keepte hij niet veel minder dan nu, alleen had hij tegen Ajax een foutje gemaakt. En dan gaat het internet los he. Zo werkt dat. Vermeer had daarentegen Ajax genaaid met zijn transfer en dus was dat een held, terwijl die er echt helemaal niets van kon. Dit soort dingen zie je helaas wel vaker. Malacia kon er zogenaamd ook niets van en nu is die arme Geertruida aan de beurt, terwijl hij voor zijn leeftijd juist heel degelijk is. Er moet bij Feyenoord altijd een pispaal zijn lijkt het wel.

Had mijn club AZ maar iets van de mentaliteit van Feyenoord zeg. Ik ben daar echt jaloers op. Bij Feyenoord blijven ze altijd knokken voor een resultaat. Zelfs als het niet lekker loopt of als ze achter staan geven ze niet op.

4 oktober 2020 om 17:25

Met een goede organisatie en hard werken heb je al heel veel voor elkaar. Dat vergeten we in Nederland nog wel eens.

Heel blij met het vertoonde spel, ik lees dat Zierikzee verhuurd mag worden. Sinisterra (na de winterstop) Zierikzee en berghuis lijkt me smullen!

4 oktober 2020 om 16:43

Jan Boskamp is that you? Zirkzee ja

4 oktober 2020 om 16:45

Die zie ik ook wel graag komen! Ik denk dat Zirkzee ook wel zou willen. Weinig echt concurrentie en de Eredivisie is een walhalla voor spitsen.

tja het is momenteel overleven voor Willem II. Veel last van blessures en mensen die totaal niet in vorm zijn. Er zou veel belangstelling voor Tresor zijn maar als clubs de laatste 4 wedstrijden van hem bekijken haken ze gegarandeerd af. Die gast moet echt op de bank gezet worden Saglam is een paar klasses beter en een van de weinigen die wel in vorm zijn. Hoop dat de geblesseerde snel weer terug zijn wellicht over 2weken tegen twente al een paar. Weekje rust zal goed zijn voor de mannen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV138
2.Ajax128
3.Vitesse127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. BijlowKeeper50
R. HapsVerdediger52
B. NieuwkoopVerdediger50
M. SenesiVerdediger51
L. FerMiddenvelder50
S. BerghuisAanvaller56
B. LinssenAanvaller51
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

51 fans
Aanvaller, 28 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Feyenoord 5 6 1 0
2019/2020 Feyenoord 24 15 1 0
2018/2019 Feyenoord 33 12 5 0
2017/2018 Feyenoord 31 18 6 1
2016/2017 Feyenoord 30 7 4 0
Laatste voetbalnieuws

Theo Janssen begrijpt Berghuis niet: ‘Het is zo raar, met zijn traptechniek’

Feyenoord behaalde donderdagavond een punt op bezoek bij Dinamo Zagreb (0-0). Er had meer in gezeten voor de Rotterdammers, ware het niet dat Steven Berghuis in de eerste helft een penalty...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 22 oktober
Brighton & Hove Albion hangt een hoog prijskaartje om de nek van Ben White wanneer Liverpool in januari aanklopt om hem over te nemen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren