‘Paris Saint-Germain informeert bij Ajax naar veelzijdige bankzitter’

Zaterdag, 3 oktober 2020 om 16:11Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 16:41

Paris Saint-Germain wikt en weegt de komst van Lisandro Martínez, zo verzekert AS zaterdag. De Franse topclub zou oriënterende belangstelling voor de verdediger annex middenvelder van Ajax hebben en de situatie van de 22-jarige Argentijn nauwlettend in de gaten houden. Met name de veelzijdigheid van Martínez zou bevallen in Parijs.

De beleidsbepalers van PSG willen nog voor het einde van de transfermarkt het middenveld versterken en Martínez is een van de kandidaten. Issa Gueye en Leandro Paredes voldoen niet altijd aan de verwachtingen en derhalve kan Thomas Tuchel de komende 72 uur wellicht nog een middenvelder verwelkomen. Martínez heeft als bijkomend voordeel dat hij ook als linksback kan spelen, een positie die wat onderbezet is in Parijs door blessureleed bij Juan Bernat en de schorsing van Layvin Kurzawa.

Erik ten Hag: 'Dit is de ultieme krachtmeting'

Martínez kende vorig seizoen een sterk debuutjaar bij Ajax, waarbij hij veelal als controlerende middenvelder na Dusan Tadic tot de meeste speelminuten van de selectie kwam. In deze voetbaljaargang lijkt er alleen plek als centrale verdediger en vooral linksback, al sluit Erik ten Hag niet uit dat hij de Argentijn als controleur zal inzetten. Martínez, die een contract tot medio 2023 heeft, deed dit seizoen alleen mee tegen RKC Waalwijk (3-0) als vervanger van de geschorste Nicolás Tagliafico.

Het ligt niet voor de hand dat Ajax medewerking gaat verlenen aan een al dan niet tijdelijke transfer van Martínez. Ten Hag gaf donderdagavond nog aan dat hij met de huidige selectie én hopelijk nog één inkomende transfer het seizoen wil ingaan. Dat zal hoogstwaarschijnlijk Davy Klaassen van Werder Bremen zijn en dat zal waarschijnlijk niet voor een uitgaande transfer van welke speler dan ook zorgen.


Poll

Ajax moet Lisandro Martínez ...


Gerelateerd

Meer sportnieuws

69 reacties (laatste reactie door london calling)

35 miljoen en hij mag van mij weg. Martinez is een uitstekende speler, maar hij lijkt op geen enkele positie echt een topper te zijn. Als centrumverdediger is hij goed, maar mist hij lengte en wat inzicht, wat pijnlijk duidelijk werd tegen Getafe, als linksback mist hij snelheid en als centrale middenvelder mist hij de handelingssnelheid. Een goede speler en een manusje van alles; maar geen absolute topper of onbetwiste basisspeler. Ik denk dat hij de rol als opvulling die hij nu bij Ajax vervult ook goed bij PSG zou kunnen vervullen. Als je dat geld voor hem kan krijgen, hoop ik dat Ajax nog twee goeie spelers koopt, een back-up voor Blind en een basiswaardige middenvelder.

3 oktober 2020 om 16:22

6 of 8 is hij gewoon perfect. Vorig jaar CL was hij daar de best voetballende speler. Snap ook niet waarom hij niet naast Gravenberch of Kudus speelt.

3 oktober 2020 om 16:24

Gravenberch zou lekker op het bankje moeten zitten achter Kudus en martinez

3 oktober 2020 om 16:52

Kudus en Gravenberch hebben nog niet 1 keer samengespeeld. Als je nou Alvarez had genoemd, dan had ik het begrepen, maar gravenberch vervangen door martinez zou raar zijn, want dat spelen we weer met alvarez en martinez

3 oktober 2020 om 16:24

Ik vind dat hij centraal op het middenveld anders erg sterke wedstrijden heeft gespeeld. 200x beter dan Alvarez op die plek, die voegt echt 0.0 toe aan het spel. Martinez hoort niet op de bank te zitten. Martinez-Gravenberch-Kudus is een prima middenveld.

3 oktober 2020 om 16:28

@Suarez, het lijkt me toch wel heel onwaarschijnlijk dat PSG 35 miljoen gaat betalen voor Lisandro Martinez? De wonderen zijn de wereld nog niet uit en hij is natuurlijk behoorlijk veelzijdig, maar zijn marktwaarde is 20 miljoen. Dan moet PSG wel erg wanhopig zijn om 35 te accepteren.

3 oktober 2020 om 16:35

Aouar was op te halen voor 50. Onmogelijk inderdaad dat PSG dan 35m gaat betalen voor Martinez..

3 oktober 2020 om 17:39

Voor 35 moet Ajax hem niet wegdoen. Minimaal 40 exclusief bonus. Als Dest 20-25 oplevert, Botman 8 dan is 40 voor martinez gewoon marktconform. Daarbij is een Ajax speler bijna altijd een garantie voor succes daarom zijn Ajax spelers gewoon wat duurder.

3 oktober 2020 om 18:09

Hoe wil je dit onderbouwen? Heb je een wedstrijd waarbij je ziet dat hij echt iets toevoegd? 40 vragen voor een speler die nog geen eens een basisspeler is...Je hebt natuurlijk wel gelijk dat een speler van Ajax altijd een succes is 🤣🤣

3 oktober 2020 om 18:35

@Rochus, ach kom nou toch. 40 miljoen marktconform? Sorry hoor, voor mij is dat echt de grap van de dag. Maar joh, als PSG zo gek is om het te betalen, prima.

3 oktober 2020 om 19:34

Marktconform wat een grap. Laat hem eerst maar meer dan 10 wedstrijden presteren want begin 2020 viel die echt compleet door de mand..

3 oktober 2020 om 18:04

Zo'n speler hebben we keihard nodig, zeker als Nico vertrekt. Anders heb je achterin alleen maar brave jochies staan. Martinez brengt veel gif en passie wat we nodig hebben.

3 oktober 2020 om 19:34

Martinez is echt veel te traag als linksback... als hij ook nog snel was geweest dan had hij allang bij een club als psg gespeeld nee jij is eigenlijk al te traag als cvm/cm laat staan als lb.. dus met nico heeft hij eigenlijk niks te maken.

3 oktober 2020 om 23:18

Dan zou je eigenlijk een nieuwe centrale verdediger en een nieuwe linksback moeten halen want Martinez is zowel voor Blind als Tagliafico de backup.

4 oktober 2020 om 07:58

Met al de minpunten die je hier noemt he, op basis van wat is hij dan 35 miljoen waard?

Dat moeten ze dus inderdaad nooit doen, proberen klaassen nog te halen en klaar. Want als ze na klaiber, hem nog laten gaan. Wordt ik wel echt verdrietig, maar ga van het positieve uit💪

Martinez zal dit seizoen keihard nodig zijn op diverse posities. Zowel links centraal als linksback als controlerend op het middenveld heb je een speler als hem gewoon nodig. Zeker gezien de vele kaarten die Tafliafico pakt en het blessureleed van Blind in het achterhoofd

3 oktober 2020 om 16:23

Ik snap alleen niet waarom Alvarez de voorkeur boven Martinez krijgt. Die heeft vorig jaar duidelijk laten zien dat hij zowel voetballend als verdedigend geschikt is.

3 oktober 2020 om 16:58

Ik heb het idee dat Ten Hag Martinez dit jaar als verdediger wil gebruiken en, ondanks dat hij op het middenveld beter is dan Alvarez, op het middenveld graag aan vastigheden wil krijgen met Alvarez....

3 oktober 2020 om 17:16

Beetje flauwekul als je ziet hoeveel het middenveld al is gewijzigd. Daarbij kan je vast met bijvoorbeeld Martinez kudus spelen met Gravenberch als back-up in het geval Martinez de back positie of centraal achterin moet overnemen. Je hebt dus al drie spelers voor de 6 en 8 waarbij Alvarez de 4de is.

3 oktober 2020 om 17:54

Ajax had het begin vorig seizoen lastig, omdat meerdere basisspelers later vertrokken en Ten Hag te weinig had gewerkt aan een team met automatismen zonder die spelers. Daar heeft Ten Hag van geleerd. Nu zag je dat Ten Hag daarvan had geleerd. Van de Beek, Dest, Tagliafico, Onana begonnen tijdens de voorbereiding en start van de competitie geregeld op de bank. Promes, Martinez, Alvarez, Gravenberch, Stekelenburg werden al ingewerkt als basisspeler op soms andere posities. Martinez linksback, Alvarez als controleur, Promes op 10. Allemaal om al vastigheden in het spel te hebben mochten de bepalende spelers vertrekken. Het is echt geen flauwekul als jij de logica niet ziet.

3 oktober 2020 om 17:59

Als dat de gedachtengang erachter is, eens maar dan kan je nu toch Alvarez een trede terug zetten nu je weet dat Tagliafico blijft (die overigens gewoon alle wedstrijden speelt) en dus Martinez op het middenveld zetten?

3 oktober 2020 om 18:09

Nog niet. Tagliafico kan nog weg gaan. Ik denk dat Martinez wel weer terug op het middenveld komt als de transferperiode klaar is en Tagliafico er nog is. Alvarez op het middenveld is een verschrikking en dat moeten ze bij Ajax toch ook zien?

3 oktober 2020 om 18:24

Als dat waar is, dan is het werkelijk de omkeerde wereld. Want Alvarez komt eigenlijk alleen achterin echt uit de voeten. Op het middenveld zeker niet. Dat hebben we allang kunnen zien. Terwijl Martinez het prima deed op het middenveld. En steken liet vallen als CV. Gewoon een voorbeeld van een kronkel bij Ten Hag.

3 oktober 2020 om 18:29

Waarom speelt Tagliafico dan en niet Martinez op de Linksback?

3 oktober 2020 om 19:04

Ik begrijp het ook niet. Vind Alvarez in niks een middenvelder, eerder een centrale verdediger terwijl Martinez meer een middenvelder is die eventueel ook linksback prima kan spelen

3 oktober 2020 om 19:36

Alvarez is broodnodig in de basis van ajax op het middenveld voor lengte en kopkracht. Bij standaard situatie ben je anders uiterst kwrtsbaar. En het is gewoon een prima controleur met inzicht en een pass.

Hou op hoor, we zijn Ziyech, Donny, Dest, Veltman, Marin, Magallan en Botman al verloren. Er is genoeg geld binnegehaald, dus Martinez blijft gewoon! Die gaat zichzelf echt de basis weer inspelen.

3 oktober 2020 om 16:25

Marin, Magallan en Botman ben je natuurlijk niet echt “verloren” he, hebben afgelopen seizoen geen dan wel een beperkt aantal minuten gemaakt. Verder wel met je eens dat Ajax de deur op slot moet gooien en alleen niet te weigeren aanbiedingen moet accepteren.

3 oktober 2020 om 16:45

Botman ga je nog wel achter komen, die gaat het veelvoudige opleveren. Die had Ajax beter kunnen behouden.

3 oktober 2020 om 16:53

Botman was echt een prima speler, maar ik snap je punt. Het ging mij er dan ook niet echt om of het echt een verlies is, maar om aan te tonen hoeveel geld er al is binnemgehaald en hoeveel spelers er al zijn vertrokken.

3 oktober 2020 om 17:30

Hmm, ik twijfel. In het "Ajax-systeem" zou hij behoorlijk wat ruimte in zn rug hebben, en vind hem persoon niet snel of technisch genoeg (En een Blind bijv wel) om het spelletje daarin mee te gaan spelen. Ik zie hem ook inderdaad het veelvoudige opleveren, alleen minder snel bij Ajax centraal achterin. Ajax heeft trouwens ook een doorkooppercentage bedongen als ik me niet vergis, dus je komt bij een mooie transfer alsnog boven de +- 12 mil uit.

3 oktober 2020 om 19:37

@myvision dan moet tie wel gaan spelen en dat was bij ajax niet het geval geweest.

Als deze jongen fit is is hij voor mij een van de eerste die ik op zou stellen. Onbegrijpelijk dat hij er naast stond. Als daar geen geldige reden voor is dan is ten hag wederom zoals elk begin van het seizoen ff de weg kwijt

Uitstekende speler die je natuurlijk nooit weg moet doen. Speelde de eerste seizoenshelft vorig jaar uitstekend op het middenveld en ging daarna mee in de integrale malaise. Snap niet dat hij niet vast basis staat dit jaar, maar dat zal nog wel gebeuren.

Lachwekkend dat hij op de bank zit en Alvarez speelt, maar bij ten Hag kijk ik nergens raar van op. Martinez is sneller, technischer en verdedigend echt niet minder.

3 oktober 2020 om 17:22

Jaa snap daar ook helemaal niks van! Martinez is in elk opzicht beter dan Alvarez, verdedigend, inzicht, handelingssnelheid en veel technischer.

Ik ben denk ik een van de weinige die in Martinez gewoon een goede middenvelder ziet. Als linksback kan hij ook uit de voeten, maar hij moet in mijn ogen altijd in de as van het veld spelen omdat hij in mijn ogen snelheid tekortkomt als back en hij naar mijn mening ook gewoon een prima inzicht heeft. Als tijdelijke oplossing op linksback is hij wel prima, maar dan moet het dus tijdelijk zijn. In het centrum van de verdediging vind ik Martinez altijd en op het middenveld vind ik hem ideaal. Hij is veel meer een middenvelder dan Álvarez. Martinez voetbalt veel makkelijker, is lichtvoetiger, heeft een goed inzicht, kan situaties goed inschatten en is in mijn ogen ideaal als verbindingsspeler tussen verdediging en aanval. Want hij is ook wel een bijtertje die veel ballen veroverd op het middenveld, maar dus ook voetballend goed is. En Martinez heeft ook een hogere handelingssnelheid. Ik zie in Martinez wel wat gelijkenissen als Vurnon Anita destijds. Werd ook op meerdere posities ingezet, maar uiteindelijk was hij fantastisch als nummer 6 en was hij echt gewoon de ontbrekende factor. Zoiets zie ik ook in Martinez. Zie opstelling: ondanks dat ik een groot fan van Martinez ben, zou ik normaal gesproken met een blok bestaande uit Gravenberch en Kudus spelen mits iedereen fit is en dan met Klaassen (denk dat de kans groot is dat hij deze transferperiode terugkomt) op de 10-positie. Afhankelijk van de tegenstander zou ik Martinez dan wel opstellen ten koste van Gravenberch of Kudus. Op de vleugels zou ik rouleren tussen Neres, Antony en Promes en idem dito zou ik in de punt van de aanval doen tussen Tadic en Promes.

Onana
Mazraoui
Schuurs
Blind
Tagliafico
Gravenberch
Kudus
Antony
Klaassen
Promes
Tadic
3 oktober 2020 om 16:56

Ik vind Martinez ook een prima speler. Sterk in de duels en uitstekend aan de bal. Is geen creativeling puur sang, maar ziet wel de oplossingen en kan als verbindingsspeler uitstekend functioneren. Ik denk dat Ajax hem vooral moet gebruiken in de moeilijke wedstijden, dus tegen PSV en in de CL. Dan heeft hij meer waarde dan een Gravenbergh, in mijn ogen. Verder is hij op diverse plekken inzetbaar. Ik zou hem dus alleen verkopen als er geen goed bod komt. Want iedereen is bij Ajax te koop natuurlijk. En als er geen goed bod komt, gewoon een uitstekende speler in de Ajaxselectie.

Ja helaas, op een gegeven moment is het te laat en gaat de selectie op slot. Lullig voor Martinez, maar als je hem nog weg doet ga je het heel lastig krijgen. Had PSG maar eerder contact moeten zoeken.

3 oktober 2020 om 16:57

Nope. Iedereen bij Ajax is te koop. Ook Martinez. Elk jaar weer die verhalen: 'deadline is een week voor einde transfermarkt', maar als een club op de laatste dag met een grote berg geld zwaait is iedere speler gewoon weg.

3 oktober 2020 om 17:33

Daar zeg je het: een berg geld. 40 miljoen, met minder neemt Ajax geen genoegen zo kort voor het einde.

3 oktober 2020 om 18:17

Ik denk dat Overmars verstandig genoeg is om ook al bij 25-30 miljoen deze speler van de hand te doen. Gehaald voor ruim zeven miljoen, dat is een uitstekend rendement dat Ajax ook nodig heeft om komend seizoen geen verlies te lijden, vooral dankzij de gevolgen van Corona. Daar heeft Ajax in de jaarcijfers op het afgelopen boekjaar al op vooruit gelopen. Als er niet een paar grote verkopen plaats vinden, zal Ajax waarschijnlijk rode cijfers schrijven.

3 oktober 2020 om 18:49

Geachte moderator, ik snap dat ook jullie je clubvoorkeuren hebben, niets mis mee. Maar om alle goede spelers van andere clubs dan die van jezelf weg te wensen lijkt me gewoon niet handig. Martinez was de beste aankoop van het afgelopen seizoen, die doe je dan niet voor een habbekrats van de hand, zeker niet aangezien er een CL voor de deur staat. Dus ik neem aan dat Overmars in tegenstelling tot jou wel slim is en of de man alleen voor de absolute hoofdprijs, maar beter nog helemaal niet te laten vertrekken.

3 oktober 2020 om 18:55

Constant, het is onduidelijk hoe diep de rode cijfers zullen zijn. Een jaartje rode cijfers schrijven is op zich niks mis mee. Daarbij moet ook nog worden opgeteld dat Dest is verkocht nadat het jaarverslag is opgesteld en voorlopig staat daar alleen nog de aankoop van Klaiber tegenover. We kunnen niet zeggen of Ajax nog een 'paar' 'grote' verkopen nodig heeft, de verkoop van Dest zou ook zo maar voldoende kunnen zijn.

3 oktober 2020 om 19:26

aramande. Zeg maar gewoon Constant kantelen. Ik wens niemand weg, van welke club of land ook. Dat is jouw invulling. Vanuit, mag ik aannemen, jouw clubvoorkeur. Ik reageer op de stelling van wtfunk. Die stelt dat Ajax de selectie op slot doet en niemand meer gaat laten vertrekken zo laat. Lees maar terug. Binnen die context is mijn opmerking dat bij Ajax iedereen te koop is gewoon waar en zeer on topic. Ajax is geen Europese topclub. Ajax is de grootste club van een kleine competitie en kleine markt. Die alleen kunnen overleven op de langere termijn door een stringent financieel beleid te voeren waarin niet meer wordt uitgegeven dan wordt ontvangen en die dus, voor haar groei, volledig afhankelijk is van grote verkopen en het spelen van CL voetbal. 'daarbij heb ik nergens het woord 'habbekrats' gebruikt. Jij gebruikte die term. Ik gaf puur aan dat als er nu nog een goed bod komt op een dergelijke speler, Overmars, die andere belangen heeft dan een Ajaxsupporter, gewoon het belang van de club dient. Ajax kan jet zich namelijk helemaal niet veroorloven om in de huidige markt een bod van 25-30 miljoen te laten lopen. Kijk naar Dolberg, Neres, Bazoer etc. Allemaal enorme bedragen die niet zijn verdiend. Ik snap best wat jij bedoelt te zeggen, jij wilt als fan natuurljik gewoon een brede selectie (liefst 35 man) en luxe op alle posities houden. Prima. Maar die luxe die jij als supporter hebt, die heeft de TD van Ajax niet. En de cijfers liegen echt niet. Ik stel voor dat je die anders even checkt. Want om hier bijna puur persoonlijk te worden en dit af te doen op 'clubvoorkeur' dat vind ik een beetje té makkelijk. Want leg mij dan maar uit hoezo jouw clubvoorkeur er hier dan niet toe doet!

3 oktober 2020 om 19:27

Klopt, dat is onduideljik. Omdat het boekjaar nog maar net begonnen is. Ik haal puur de tekst uit de jaarcijfers van Ajax zelf aan. Voor het geval je mocht denken dat ik dit zelf verzin of zoiets. Heb jij de jaarcijfers van Ajax niet gelezen dan Misseva?

3 oktober 2020 om 20:04

Uiteraard heb ik ze wel gelezen, Constant. Onder andere berichten heb ik er al uit geciteerd, dat zal ik nu ook doen (p. 123): "de uitbraak van COVID-19 heeft grote gevolgen voor de vennootschap. De financiële impact van COVID-19 op de vennootschap ten tijde van het opmaken van de jaarrekening is nog niet volledig duidelijk. Door het effect van COVID-19 op de bedrijfsvoering van de vennootschap zullen zowel het operationele resultaat als het resultaat na belastingen in2020/2021 naar verwachting negatief zijn." Daar wordt niet gesproken over de grootte van het verlies dat ze verwachten te draaien. Waar heb je dat gelezen?

4 oktober 2020 om 00:14

@constant kante ja moet de cijfers wel goed lezen natuurlijk en niet er uithalen wat je wilt. Ajax geeft inderdaad aan dat het waarschijnlijk rode cijfers zal schrijven over 20/21. Dat was zo wie zo geschreven voordat Dest verkocht werd voor 21 miljoen. Er staat nergens dat Ajax spelers moet verkopen. Je kan wel naar de liquiditeitspositie van Ajax kijken. Dan kun je zien dat Ajax, zonder spelers te verkopen, zelfs bij het uitblijven van toekomstige transfers, voldoende geld in kas heeft om 2-3 jaar door te komen als ze zonder publiek moeten spelen zonder in liquiditeitsproblemen te komen. Die winsten die ze de afgelopen 10 aar maakten (bij elkaar ruim 200 miljoen) zijn echt niet in een keer zeg als ze dit jaar een verlies leiden van 20 miljoen....dus ja ze kunnen elk bod weigeren. ook een bod van 30 miljoen. Dat er enorme bedragen zijn die ze niet verdiend hebben zal best, maar de zwarte cijfers die ze wel schreven lieten dat ook toe, en laten ook zien dat ze ook nu niet moeten verkopen omdat er mogelijk 1 slecht jaar tussen zit. Als Ajax volgend jaar geen CL voetbal speelt en er nog steeds geen fans kunnen komen is die situatie mogelijk het jaar daarop anders, maar voorlopig is er geen enkel probleem.

Dit moet Ajax absoluut niet doen of gewoon 60 miljoen vragen ofzo. Ajax kan het zich niet verantwoorden om nog spelers te laten gaan voor een bedrag waar je eigenlijk niets mee kan. Dat kon eigenlijk al niet bij Dest, maar als je Martinez laat gaan kan je beter je alvast klaar gaan maken op de Europa League. Ajax moet de ambitie hebben om dit jaar weer te overwinteren in de CL ondanks de loodzwaren poule, dan moet je in de breedte ook supersterk blijven.

Met Martinez Kudus zou je echt een geweldig blok hebben met snelheid verdedigend inzicht en kracht, zijn misschien niet de beste passers dus zou je meer creativiteit op 10 moeten hebben dan Promes, die nog niet veel indruk maakt. Dan heb je nog Alvarez/gravenberch en misschien Taylor voor de bank. Absoluut niet verkopen dit seizoen wat mij betreft.

Sorry hoor maar als PSG Guaye en Paredes niet goed genoeg vindt dan zou ik toch een niveau hoger gaan zoeken. Martinez is van een minder niveau dan deze 2. Hetzelfde geldt voor linksback. Bernat is natuurlijk beter op die plek als Martinez

Gewoon niet laten vertrekken. Martinez is een klasse speler die eigenlijk gewoon in de basis hoort te staan ten koste van Alvarez en ook een fantastische stand-in is voor Tagliafico en Blind. Martinez moeten we echt niet verkopen.

3 oktober 2020 om 18:28

Helaas is onze trainer het er niet mee eens dat hij beter is dan Alvarez op 6.

Erg waardevolle speler, een vechter met techniek, past goed bij Ajax. Alleen laten gaan voor de hoofdprijs.

Gewoon 35 miljoen vragen is geen speler waarvan je zegt die is onmisbaar. Als je dan bv 15miljoen voor een Veerman (als nummer6) of 20 miljoen voor een Koopmeiners (als nummer6/cv) dan ga je er niet echt op achteruit. Enige nadeel is dat je dan geen linksback alternatief hebt want Blind kan daar echt niet.

3 oktober 2020 om 18:31

Martinez brengt iets wat Koopmeiners en Veerman niet brengen, dus ja, je gaat er wel degelijk op achteruit.

3 oktober 2020 om 18:37

@ajax1812, met Koopmeiners zou je wel meer voetbal in de ploeg brengen. Aan de bal is Koopmeiners in mijn ogen toch nog wel een stukje beter dan Martinez. Zonder bal is het andersom. Twee verschillende types.

Ondanks dat ik geen fan van hem ben vind ik het wel een multifunctionele speler. Je kunt hem op meerdere posities gebruiken, maar ik vind hem nergens echt uitblinken. Voor het middenveld is het net Hendriks. Leuk voor de ballen afpakken maar te weinig voetbal. Voor centraal achterin vind ik hem te klein, en voor back eigenlijk te langzaam. Door zijn mentaliteit redt hij zich overal en maakt hij er het beste van, maar voor elke positie vind ik dat hij specifieke capaciteiten te kort komt.

3 oktober 2020 om 17:58

Haha, Martinez te weinig voetbal en vergelijken met Hendrix...? Martinez kan juist prima voetballen. Goede techniek, speelt veel vooruit, heeft een prima inzicht en uitstekende trap.

3 oktober 2020 om 18:19

Mee eens. Martinez kan echt veel en veel meer in voetballende zin dan Hendrix. Martinez ziet oplossingen en heeft voldoende techniek om die oplossingen ook te vinden. Bij Hendrix schort het daar bijna volledig aan.

3 oktober 2020 om 18:32

Wel jammer dat hij het dan zo weinig laat zien. Ik zie hem vooral ballen breed of terug geven.

3 oktober 2020 om 19:28

Valt wel mee. Ik zie hem juist goede oplossingen vinden. Goede passing en juiste keuzes in het veld.

Leuk de interesse, maar niet te koopkom volgend jaar maar terug, dan heel misschienblind is dit jaar de slechtste, dus wie weet speelt Martinez straks op die positie. In de CL speelt hij zeker

3 oktober 2020 om 19:06

Blind is dit jaar de slechtste ja? Op basis van?

3 oktober 2020 om 19:22

Slordigheid, oa bij de aannames Dit zegt ook iets over zijn prestaties vorig jaar en de prestaties van de rest van het team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4145
2.Vitesse3818
3.PSV3722
4.Feyenoord3519
5.AZ3416
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
A. OnanaKeeper170
Q. PromesAanvaller176
D. TadićAanvaller179
L. TraoréAanvaller117
K. ScherpenKeeper00
N. TagliaficoVerdediger140
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

323 fans
Middenvelder, 27 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 20 januari
Voormalig rechtsback Cicinho heeft Alexandre Pato (31) gevraagd om naar Sivasspor te komen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren