PSV krijgt op de valreep nog aanbieding voor Bruma binnen

Donderdag, 1 oktober 2020 om

Bruma vertrekt mogelijk een paar dagen voor het sluiten van de transfermarkt nog bij PSV. Het Eindhovens Dagblad maakt donderdagavond laat namelijk melding van de concrete interesse van Olympiacos in de aanvaller. Zaakwaarnemer Catio Baldé heeft aan de krant laten weten de situatie vrijdag nader te zullen bestuderen.

Onder welke voorwaarden de 25-jarige aanvaller PSV precies kan gaan verlaten is nog niet helemaal duidelijk. Volgens de berichtgeving horen een verhuur, een verhuur met optie tot koop en een rechtstreekse verkoop allemaal tot de mogelijkheden. Duidelijk is in ieder geval dat de kans klein is dat de Eindhovenaren de twaalf miljoen euro die een jaar geleden voor Bruma werd betaald in zijn geheel terugkrijgen.

De negenvoudig international van Portugal verdween na een redelijk begin aan zijn dienstverband bij PSV al snel uit de basiself en in het afgelopen jaar slaagde hij er niet in om achtereenvolgens Mark van Bommel, Ernest Faber en de nieuwe trainer Roger Schmidt te overtuigen van zijn absolute meerwaarde. Bruma speelde tot nu toe 35 wedstrijden namens PSV, waarin hij goed was voor 5 doelpunten en 6 assists.

PSV is er volgens het Eindhovens Dagblad nog niet helemaal uit of het akkoord moet gaan met een vertrek van Bruma, daar het de diepte van de selectie ook op peil wenst te houden. Daar staat tegenover dat de aanvaller zijn prijskaartje nog niet waar heeft weten te maken en door Olympiacos, dat dit seizoen actief is in de Champions League, gezien wordt als een belangrijke versterking. De Grieken hebben nog tot maandag om tot een akkoord met PSV te komen.


Poll

Vind jij dat PSV nog afscheid moet nemen van Bruma?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

74 reacties (laatste reactie door pboi)

Maakt niet uit voor hoeveel, weg ermee. Ik breng hem op de fiets. Deze jongen voegt niets toe aan PSV en elke wedstrijd wordt slechter. Als je er nu nog een miljoen of 5 voor kunt krijgen moet je het doen want zijn waarde zal alleen maar dalen.

1 oktober 2020 om 23:24

Ik fiets met je mee!!

1 oktober 2020 om 23:25

Hahaha deze man is het volledig kwijt. Eigenlijk wel zonde, want hij heeft echt wel kwaliteit. Hij heeft alleen 0.000 procent vertouwen.

2 oktober 2020 om 07:39

Als je hem ziet voetballen is het niet alleen vertrouwen..

1 oktober 2020 om 23:28

Ik denk dat je met 5 miljoen nog hoog in zet..

1 oktober 2020 om 23:31

Gaat om huur helaas 😔

1 oktober 2020 om 23:43

Bruma is zeker Niet meer dan mijn favorite zak chips waard

Doen! Voor elk acceptabel bedrag laten gaan en een normaal voetballende vervanger halen!

1 oktober 2020 om 23:31

Elk acceptabel bedrag gerekend vanaf 1,5 doosje peren. Sulejmani stond voor een bepaalde gradatie miskoop, en Bruma behoort minimaal tot dezelfde categorie

1 oktober 2020 om 23:50

Sulejmani scoorde ten minste nog wat en was nuttig bij de kwalificatie voor de CL. Hij zal altijd een miskoop blijven, maar hij bracht nog ten minste iets. Bruma zorgt enkel voor ergernis.

1 oktober 2020 om 23:53

Waren het niet dat de enige plek waar Bruma indruk maakte tijdens de CL-kwalificatie was.

2 oktober 2020 om 08:31

Ik denk dat we een nieuw woord moeten bedenken voor Bruma!

2 oktober 2020 om 08:58

Heeft dat dan ook tot CL kwalificatie geleid?

Dat lijkt me gek genoeg geen goed idee op dit moment. Er mag al wel een aanvaller bij na blessure Romero en vertrek Lammers maar als Bruma ook nog weggaat wordt de spoeling voorin wel heel dun. Hoe slecht ie ook speelt.

1 oktober 2020 om 23:26

Liever een jeugdspeler erbij dan deze Bruma. Ledezma bijvoorbeeld.

1 oktober 2020 om 23:28

Type Ledezma hebben we er al een aantal in de selectie en die heeft meer aan wedstrijden bij Jong dan op de bank bij het eerste.

2 oktober 2020 om 11:09

Skede, Waarom zullen de posities niet goed bezet zijn, nu Bruma weg zou gaan kan je aanvallend nog altijd Gakpo, Ihattaren, Madueke en Mauro daar kwijt. Zijn 4 spelers voor 2 posities. Ik zou Bruma ten allen tijde lozen aan die Grieken. de Jong is nog bezig denk ik met een extra spits en als Baumgartl dan ook nog vertrekt denk ik dat PSV nog inzet op die Koreaan.

1 oktober 2020 om 23:28

Aanvaller die wel in het systeem past verhuren en Bruma voor 7 miljoen op het vliegtuig naar Griekenland sturen. Je kan beter met 10 man spelen dan met Bruma. Ik ben het wel met je eens dat er nog een aanvaller bij moet komen.

1 oktober 2020 om 23:31

Op basis waarvan zou een club 7 miljoen betalen? Zo’n Griekse club geeft dat imo zelden uit..

1 oktober 2020 om 23:32

Olympiakos speelt gewoon CL he, dan krijg je wel wat knaken 😉

1 oktober 2020 om 23:37

Als Psv 7 miljoen krijgt zou dat echt een topdeal zijn voor ze. Bruma is allesbehalve een basiswaardige speler. Komt echt op alle aspecten te kort waarop een aanvaller wordt beoordeeld.

2 oktober 2020 om 00:25

Olympiakos is een van de rijkste clubs van Griekenland!

1 oktober 2020 om 23:32

hou toch op, deze man kan echt niet ballen. Psv heeft een goede bank en dan nog steeds hem er in gooien, gooi er dan 1 in van jong psv, ga je niet op achteruit

1 oktober 2020 om 23:35

PSV heeft helemaal geen goede bank. Sinds vorig seizoen zijn uit de aanval Bergwijn, Lammers en Doan vertrokken en is Romero zwaar geblesseerd. Daarvoor is alleen Zahavi teruggekomen. Je kunt Bruma alleen laten gaan als je er minimaal nog 2 voor kunt terughalen maar daar is de tijd te kort voor. Leuk al dat opportunisme en onderbuikgevoel maar je hebt gewoon een brede selectie nodig, ook al is het met Bruma. Iedere speler wegdoen die niet presteert en dat maar doodleuk opvullen met jeugdspelers is ridicuul. Buiten het feit dat die echt niet direct beter zijn heeft Jong PSV ook gewoon een selectie nodig die er elk weekend kan staan.

1 oktober 2020 om 23:38

Je kan nog beter met 10 man spelen dan met ze eleven en Bruma erbij, er loopt vast wel een speler rond bij jong psv die het vast niet slechter doet

1 oktober 2020 om 23:40

Maar Bruma is natuurlijk iemand die je erin brengt bij gebrek aan beter. Ergens heb ik ook wel het gevoel dat hij beter kan, maar wat hij laat zien is gewoon barslecht. Daar kan je echt wel een betere speler voor in de plaats halen. Vergeet ook niet dat hij een hoog salaris heeft.

2 oktober 2020 om 00:30

Doan is ook brandhout, ik zou zelf die Griekse spits bij Willem 2 ophalen.

2 oktober 2020 om 00:30

je vergeet wel dat tegenover het vertrek van die 3 officieel ook het overhevelen van Gakpo en Madueke staan. die deden vorig seizoen ook nog niet echt mee.

1 oktober 2020 om 23:33

Die gozer verdiend teveel, weg ermee. Hopelijk kan je dat nog investeren in iets waar rek in zit

1 oktober 2020 om 23:40

Ik begrijp je gedachtengang. De selectie voorin maar ook op het middenveld is flinterdun. Maar toch.... Als er ook maar een enigzins acceptabel alternatief te krijgen is, dan móet je Bruma gewoon wegdoen. Je kunt nog beter met 10 man gaan spelen dan met Bruma op het veld. Alleen maar balverlies en elk zogenaamd schot eindigd bij de cornervlag. Als je niet wist dat je er 12 miljoen voor hebt betaald, zou je hem voor pak em beet 3 miljoen verkopen.

1 oktober 2020 om 23:45

Natuurlijk, als je weet dat je een alternatief kunt halen (het liefst 2) dan heb ik er geen probleem mee. Maar ik denk niet dat het realistisch is om te verwachten dat dat nog gaat lukken. Daarom heb ik liever niet dat ze hem laten gaan. Met EL, competitie en beker komen er nog genoeg wedstrijden aan en heb je een brede selectie nodig. Ook met Bruma.

2 oktober 2020 om 10:11

Waarom niet, de transfermarkt is nog 3 dagen open. Nog voldoende tijd om een speler te halen zou ik zeggen. Hoeveel tijd denk je dat er voor nodig is om een voetballer te vinden die beter is dan Bruma?

Dan neemt PSV maar een jeugdspeler op in het eerste.. die Bruma bakt er helemaal niks van.

Al leg je er geld bij. Snel weg ermee. Dit is de grootste miskoop allertijden. Suleymani in het kwadraat. Dat zo een speler een psv shirt draagt is ongelooflijk. Gun madueke meer speelminuten en investeer in hem. Dat is beter dan met een blind paard beginnen iedere keer.

Geweldig nieuws, wauw. Bijna tranen in mijn ogen van geluk.

1 oktober 2020 om 23:37

Ja, slecht he. Ik heb ook bijna tranen in mijn ogen van blijdschap. Het is ook niet 7 miljoen euro verlies op 15 miljoen, maar 8 miljoen pure winst.

1 oktober 2020 om 23:42

Wie zegt dat je 8 miljoen krijgt voor hem?

1 oktober 2020 om 23:46

Grasmaaiertjes, hieronder. Maar alles boven de -5 euro is pure winst, want ik leg 5 euro bij om van hem af te zijn.

Ik breng hem nog op de fiets en dan mogen ze de fiets erbij hebben

Zag al ergens staan dat hij 8 miljoen moet opleveren. Als hij ecbt voor 8 miljoen weggaat dan zijn de wonderen de wereld nog niet uit

1 oktober 2020 om 23:32

Mijn God, als ik Olympiakos was had ik nog eerder 8 miljoen betaald voor een goede grasmaaier om het veld te onderhouden. Heb je tenminste wat aan, deze speler is zo ongelofelijk slecht, zelden meegemaakt. Bizar

Lijkt me een rare aankoop van Olympiakos, Lijkt me niet dat ze er veel voor willen betalen. Ik denk ze hem willen huren meer niet.

Doen! Ik leg 5 euro bij. Godzijdank is er een club zo gek genoeg om de Portugese Purrel Fränkel over te nemen.

Inpakken en wegwezen. Nog nooit zo slechte speler meegemaakt bij PSV. Ik breng hem nog persoonlijk op de fiets ook nog. Deze man wil ik echt nooit in een PSV shirt zien spelen. Dat stom gelach ook van hem als die balverlies lijdt aan de zijlijn of iets dergelijks. Alsof het allemaal mooi is.

Ik denk dat ze gegokt hebben dat er een club kwam. Vandaar basis en invalbeurten. Zou mooi zijn.

Als ik de Turkse media mag geloven, is ook Besiktas momenteel in de markt (om hem te huren weliswaar).

Ik ben niet eens PSV supporter maar ik moest spontaan "hoera" roepen toen ik de kop las. Elke euro die je voor deze man kan krijgen is mooi meegenomen. Onbegrijpelijk dat PSV Bruma 2 jaar lang op de voet heeft gevolgd en besloot 12 miljoen te trekken voor een speler die bij Top Oss nog op de bank zou belanden.

Eigenlijk is dit de grootste transfer aller tijden. Hoeveel geld hebben we in Griekenland gepompt om het land overeind te houden? Na deze transfer krijgt iedereen het gevoel van 'nota voldaan'.

Het is nog niet zeker of het kopen of huren. Ik adviseer Huren en weet zeker dat hij postduif wordt.😊😷

Soms heb je een speler met statistieken waar gewoon echt geen chocola van te maken is. Dit is er wel zo eentje. 9 A-interlands voor Portugal, volgens mij bijna 80 jeugdinterlands, inmiddels al drie keer verkocht voor een achtcijferig bedrag. Maar hij heeft nog nooit ergens een overtuigend seizoen gespeeld en op basis van wat ik hem bij PSV heb zien doen durf ik inmiddels wel te concluderen dat hij er gewoon geen reet van kan. PSV heeft 12 miljoen plus bonussen voor hem betaald, ik denk dat je momenteel al heel blij mag zijn met de helft daarvan. Al zal het John de Jong kennende waarschijnlijk weer een laffe huurdeal worden waar je niets mee opschiet.

Meteen verkopen en investeren in Kaj de Rooij. Zit veel rek in die jongen en hij is nu al veel verder dan Bruma. Met de juiste begeleiding kan die jongen stappen maken net als bv Dries Mertens.

Ik ben niet voor PSV, maar wat een opluchting dat deze jongen weggaat uit de Eredivisie. Zet daar een willekeurige amateurvoetballer neer en je hebt meer plezier.

Ja lekker jongens... Zitten jullie hem hier een beetje af te kraken. Wat als iemand van die club Nederlands kan en even op voetbalzone gaat rondneuzen. Gooi jou niet je eigen ruit in. Foei.

Ik denk dat ik nee ga aangeven in de poll. Als psv zijnde mag je dit geen enkele andere club aandoen. Zou bijna crimineel zijn. Zonder gekheid; als psv een bod krijgt, dan moeten ze deze direct accepteren, zodat hij met zekerheid weg is.

Accepteer dat het een miskoop is en probeer er uit te komen. Dat is voor iedereen het beste.

Die trainer laat Bruma nooit gaan. Hij heeft hem ondanks zijn zwakke spel al veel te vaak en te lang laten spelen.

Ik zie nog zo de euforische opmerkingen over zijn komst naar psv voor me. Viel dat ff tegen. Dit had ik ook niet verwacht hoor. Snel weg met die gast.

En toch is 17% van mening dat Bruma bij PSV moet blijven. Komt niet overeen met de comments...

2 oktober 2020 om 11:43

Die 17 % zijn vermoedelijk geen PSV fans maar mensen die hem graag zien stuntelen hopend op puntjes voor hun clubs 😜

Ik vind wel jammer dat iedereen hem zo belachelijk maakt. Psv heeft hem gekocht voor 12 miljoen en vast een goed salaris geboden, die hebben hem lekker gemaakt om te komen en daarna presteerde hij niet zoals verwacht. Ik heb wedstrijden van hem gezien voor zijn psv periode en die jonge kan echt wel wat hoor, tis alleen jammer dat het er niet uitgekomen is. Laten we mbt deze mislukte transfer onze pijlen niet richten op deze jongen, kan die vast weinig aan doen.

17% niet eens met een vertrek van Bruma? Zijn dat vrienden van hem? Anders snap ik t niet.

Wow ik had dit bericht dus helemaal gemist. Was al blij dat PSV gewoon de groepsfase had bereikt, het is bijna weekend dus alles was al goed. Komt dit er nog boven op... wowow... is het te vroeg om er al een op te drinken?

Ik vrees dat dit niet gaat gebeuren. Griekse clubs en een bankgarantie in de laatste dagen is vrij lastig. Hoop dat dit rond gaat komen want Bruma zou nooit meer een PSV shirt mogen dragen. Ik begrijp echt niet hoe ze deze man hebben kunnen halen.

Pfff deze jongen kan helaas niet goed genoeg voetballen. Ziet het niet en heeft ook maar een heel slap schotje in de benen. Het enige zie ik voor me om hem de laatste 10 minuten te gebruiken om een wedstrijd in het slot te gooien. Inzakken en zijn snelheid gebruiken op de counter. Echter daar is hij veel te duur voor. Hoe haal je het ook in je hoofd om 12 miljoen te betalen voor een wisselspelers. Zou wel alleen verkopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV138
2.Ajax128
3.Vitesse127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller53
N. MaduekeAanvaller52
D. MalenAanvaller53
J. PiroeAanvaller20
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper50
E. ZahaviAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

15 fans
Middenvelder, 25 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 22 oktober
Brighton & Hove Albion hangt een hoog prijskaartje om de nek van Ben White wanneer Liverpool in januari aanklopt om hem over te nemen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren