‘Ik hoop dat de Ajax-fans niet te snel oordelen en hem een kans geven’

Woensdag, 30 september 2020 om 12:53Rian Rosendaal • Laatste update: 12:55

De aanstaande overgang van Sean Klaiber naar Ajax doet nu al veel stof opwaaien, zeker omdat de rechtsback van FC Utrecht zich in het verleden negatief uitliet over de Amsterdamse club. Ferdi Vierklau, met een verleden bij beide clubs, hoopt dat Klaiber een eerlijke kans krijgt in de Johan Cruijff ArenA. De oud-verdediger denkt dat de flankspeler goed genoeg is voor het niveau dat Ajax nastreeft.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Sean Klaiber is de ideale opvolger van Sergiño Dest bij Ajax


Gerelateerd

Meer sportnieuws

77 reacties (laatste reactie door lausho)

De poll is niet neutraal opgesteld zoals een poll hoort te zijn. Het woordje "ideale" is veel te gekleurd. De uitkomst staat nu al vast. Maak er dan "geschikte" van.

30 september 2020 om 13:04

Wordt gewoon de backup achter Mazraoui. Prima spelertje voor erbij denk ik.

30 september 2020 om 13:05

Ja maar is dat echt nodig voor 5/6 miljoen? Je hebt namelijk ook nog Timber en Rensch die daar kunnen spelen.

30 september 2020 om 13:18

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik Timber en Rensch weinig tot niet in de jeugd hebt zien spelen. Wolter, toch iemand die er goed kijk op heeft betreft jeugd, geeft aan dat ze toch beter tot hun recht komen als Cv's. Van wat ik gezien heb, zijn Rensch en Timber echt andere soort verdedigers als Klaiber. Klaiber is meer aanvallend ingesteld, wat wellicht meer past bij het team dan een statische verdediger. Weet je, het gaat gebeuren dus ik laat me graag verassen en geef die jongen gewoon een eerlijke kans. Speelt hij tegen verwachting in goed? Dan is het toch mooi meegenomen. Met het wegvallen van Schuurs kunnen jongens als Timber en Rensch zich richten op die positie, en anders kan Rensch altijd nog wedstrijden mee pakken bij Jong Ajax, wat helemaal niet erg is. Wat goed is, komt vanzelf.

30 september 2020 om 13:25

Centraal heeft Ajax het ook al dun. Daar zijn Timber en Rensch beter voor achter Blind en Schuurs. Je wil toch niet te veel leunen op spelers uit eigen jeugd. Klaiber is een uistekende back-up achter Mazraoui.

30 september 2020 om 13:27

Maar niet voor 6 of 7 miljoen...

30 september 2020 om 13:27

Ajax moet gewoon een back up hebben die er staat. Timber en Rensch zijn nog jeugdspelers. Stel dat Mazraoui geblesseerd raakt, dan komt er direct veel teveel druk op die gasten.

30 september 2020 om 13:34

@Giesburts, Het gaat inderdaad gebeuren. En uiteraard zijn er ook voordelen; Nederlandse jongen, kent de competitie en heeft aangetoond het niveau in de competitie aan te kunnen. Kortom, prime reserve back voor ons. Maar om daar 7! miljoen voor te betalen slaat toch he-le-maal nergens op? Ik kan me niet voorstellen dat er niemand rondloopt waar dan ook ter wereld die beter is en minder kost. De enige reden die ik kan bedenken is dat de RVC en de directie dus perse wat meer Nederlanders wil in de selectie. Anders vind ik dit een onbegrijpelijke transfer.

30 september 2020 om 14:34

Wat een droefenis. Ik denk de belangrijkste speler bij fc Utrecht op het moment en bij ajax hooguit een reserve. Wat een oersaaie competitie is de Eredivisie toch.

30 september 2020 om 15:35

@ajax1812 Nee dat is niet nodig voor dat bedrag. Daarbuiten is het afbreekrisico veel te hoog. Als Utrechts mannetje hoor je een afkeer te hebben jegens Ajax en zo ook is Klaiber meegegaan in dat populisme. buiten het feit dat veel supporters hem dat niet in dank gaan afnemen, zal hij zelf ook moeilijk kunnen aantonen zijn allerbeste te geven voor een club waar hij niets mee heeft. Het is een match made in Hell!

30 september 2020 om 16:47

Heb ik iets gemist? Wegvallen van Schuuus?

30 september 2020 om 16:47

Klaiber is niet de belangrijkste speler bij Utrecht. qua leiding is dat Janssen en ook een speler als Gustafson & Maher zijn belangrijker. Klaiber is een hard werkende speler maar wel een rechtsback

30 september 2020 om 16:56

@messibazoer: maar als Klaiber niet voldoet, weet Overmars hem alsnog voor 8 mln te slijten. We moeten die jongen gewoon de kans geven, ondanks zijn populistische uitspraken richting de Utrecht fans. Volgens mij heb ik ergens gelezen dat Klaiber zelfs heel even in de Ajax jeugd heeft gevoetbald, misschien zat daar zelfs nog een stukje frustratie. Want het is een heel emotionele speler die altijd volle bak gaat. Ik geef hem het voordeel van de twijfel!

Ferdi Vierklau haha, de man die standaard in rijtjes met Frank Verlaat voorbij komt als ik met vrienden de kwaliteitsverdedigers van eind jaren 90/begin jaren 2000 voorbij laten komen. Denk dat de Ajax supporters Klaiber net zo snel af gaan schrijven als spelers als Labyad en Marin. Maar dat is bij spelers die het gewenste niveau niet aan kunnen ook niet zo gek. Rensch zal Klaiber snel passeren in rangorde, tenminste als Ten Hag niet zo eigenwijs vast blijft houden als bijv. aan Labyad.

30 september 2020 om 13:10

Je weet dat Rensch een centrale verdediger is hé? Zie persoonlijk zelf ook liever Timber of wellicht zelfs Alvarez op rb, en denk dat we Klaiber niet nodig hebben. Dat Ajax Klaiber wilt halen kan hij zelf niets aan doen en snap dat hij die overstap wilt maken nu hij de kans krijgt. Hopelijk gaat hij ons allemaal verbazen. We gaan het zien

30 september 2020 om 13:17

Ja en Dest was buitenspeler, Mazraoui was middenvelder. Ik heb Rensch in de voorbereiding bij het eerste vooral goede wedstrijden op de back zien spelen. Heeft de techniek en de snelheid voor die positie om nu al als back-up te dienen die minstens even sterk als Klaiber op die positie kan zijn. Timber dient als 1e back-up voor Schuurs, Alvarez moeten we gewoon zo snel mogelijk van af.

30 september 2020 om 13:10

Het is imo ook niet perse beladen. Utrecht ziet Ajax als concurrent, niet andersom. Ik vind het gewoon belachelijk veel geld, voor iemand met zijn kwaliteiten én voor een back-up. Zijn afgunst die hij heeft uitgesproken helpt dan ook niet mee. Uitspraken die hij heeft gedaan als volwassen man, niet zoals Scherper op jongere leeftijd. We zullen zien wat het gaat worden. Voor 7 miljoen mag je wel degelijk wat verwachten.

30 september 2020 om 13:16

Vierklau zegt toch niks verkeerds ? Hij geeft zijn mening net als jij. Klaibar is voor de Nederlandse competitie gewoon een goede back. Aanvallend geweldig en heeft longen van een paard. Gaat altijd voorop in de strijd . Prima back achter mazraoui. In de c.l zal Ajax gewoon met mazraoui spelen. En dat napraten over Rensch keer op keer. 1 die jongen is geen back en 2 klaiber is stukken verder. Of dacht je dat ten hag , reiziger en overmars gek waren ?

30 september 2020 om 13:20

Overmars is wel gek als hij 7 miljoen betaald voor een (reserve!) back als Klaiber ja. Ten Hag moet zich never nooit meer bemoeien met transfers.

30 september 2020 om 13:53

Mcgregor. Ja en Dest was buitenspeler, Mazraoui was middenvelder. Rensch heeft in de voorbereiding bij het eerste hele goede potten op de back gespeeld. Heeft de techniek en de snelheid daar ook voor. Klaiber is pure middelmaat die niet beter zou mogen zijn dan eigen jeugdspelers voor een positie als de back. Echt een aankoop in het rijtje a la Kristensen. Hard lopen en kracht, maar totaal niet de techniek om mee te kunnen. Overmars doet veel goed, maar Labyad en Marin hebben toch al duidelijk gemaakt dat luisteren naar Ten Hag op transfergebied niet zo slim is?

30 september 2020 om 15:01

Labyad waren veel supporters anders heel tevreden over in de voorbereiding en Marin heeft nooit echt op zijn eigen positie gespeeld en nooit echt een serieuze kans gehad.

30 september 2020 om 13:52

Juist dat laatste is het probleem. Daarom zag ik liever Ten Hag richting FC Utrecht vertrekken. Inclusief Klaiber en Labyad. Hij heeft geen kijk op spelers en heeft hij de juiste spelers, stelt hij ze niet op in de beste positie. Middenveld na komst Klaassen: plus Martinez en Kudus. Loopvermogen, vernuft, scorend vermogen en fysieke hardheid. Promes niet weer op 10 en Alvarez mag ook naar FC Utrecht;-)).

Klaiber moet gewoon goed voetballen en dat kan hij. dat is het enige en dan is hij meer dan welkom bij ons.

Ik heb er mijn twijfels bij of hij goed genoeg is, maar erg veel minder dan mazraoui vind ik hem ook niet

30 september 2020 om 13:04

Hij is zeker wel minder dan Mazraoui als je die zaterdag tegen Vitesse ziet voetballen. Heeft zich ook een heel jaar lang in de CL bewezen tegen Clubs als real madrid, juventus en bayern munchen.

30 september 2020 om 14:07

Klaiber heeft die kans nog niet gehad tegen zo'n clubs. Als je naar een heel seizoen Eredivisie kijkt kun je niet stellen dat Klaiber veel minder dan Mazraoui of Dest is. En bewezen is nogal een groot wordt. Hij was zeker geen uitblinker in die CL wedstijden.

30 september 2020 om 14:26

Je hoeft toch ook geen uitblinker te zijn om je bewezen te hebben..? Wat een rare opmerking. Klaiber blinkt niet uit bij Utrecht, ook niet in de europa league of iets dergelijks, wat maakt dat jij denkt dat Klaiber het beter gaat doen dan Mazraoui?

30 september 2020 om 15:03

beter hoeft toch ook niet als hij gehaald wordt als back-up. Misschien verrast hij nog wel flink

30 september 2020 om 15:21

Ik heb het over beter doen dan Nous tegen CL clubs.

30 september 2020 om 13:11

Dus jij vindt Mazraoui ook niet goed genoeg?

Klaiber heeft aangetoond een goede speler voor Utrecht te zijn, maar niet dat hij dat niveau echt is ontstegen. Voor de eredivisie dus een prima optie, maar waarschijnlijk niet goed genoeg om echt mee te komen vin ajax. Daarbij is het bedrag veel te hoog. Zeefuik (toen nog van Groningen) was een logischere en goedkopere keuze geweest.

Hij zal in ieder geval niet uitgefloten worden de komende maand(en) 😀

30 september 2020 om 15:01

Nee maar als er supporters waren, werd hij dat nog in een Ajax shirt 😅

Hij heeft geluk dat het voorlopig geen volle Arena is, want anders zou hij zeker wordennuitgefloten. Een eerlijke kans krijgt hij niet, hij moet zich dubbel bewijzen. Of dat terecht is of niet laat ik in het midden, maar zijn uitspraken over Ajax helpen zeker niet. Vrij hypocriet, al snap ik dat je een salarisverhoging en stap naar de CL niet zomaar afwijst.

30 september 2020 om 13:38

Zijn uitspraken zijn helemaal niet zo erg. Ik zag iemand gisteren zeggen wat hij daadwerkelijk heeft gezegd. Nou dat is echt niet erg ofzo hoor. Hij zei inderdaad toen hij bij Utrecht zat dat een overstap naar Ajax eigenlijk niet kan. Lijkt me nogal logisch dat je dat zegt als je bij Utrecht speelt waar het nog wat gevoelig ligt. Als hij nog meer uitspraken heeft gedaan wil ik dat wel graag lezen. Als hij had gezegd dat hij graag bij Ajax ooit wil spelen had hij het in de ogen van Utrecht supporters waarschijnlijk verkeerd gedaan

30 september 2020 om 13:43

Waar komt die afkeer van Utrecht richting Ajax toch vandaan? Het is toch niet hun directe concurrent.

30 september 2020 om 15:35

@baabman geldt ook voor clubjes als Ado. Zo genant gewoon.

We hoeven ook niet snel te oordelen over Klaiber, dat kunnen we prima na zes jaar Eredivisie. Overigens werd Vierklau niet massaal bekritiseerd omdat hij een Utrecht verleden had, wel omdat hij simpelweg niet goed genoeg was.

Kan me niets schelen of hij van Utrecht is en wat voor uitspraken hij heeft gedaan over ajax. Deze speler is gewoon niet goed genoeg en naar blijkt ook nog eens bizar duur.

30 september 2020 om 13:30

Noem eens een Nederlandse back op dan die en beter en goedkoper is .

30 september 2020 om 13:46

Waarom moet het perse een nederlander zijn?

30 september 2020 om 13:47

Welke buitenlandse back dan ?

30 september 2020 om 13:58

Had liever Bustos of Montiel gezien.

30 september 2020 om 14:26

Waarom idd een Nederlander? Plus waarom goedkoper. Heb er trouwens zo al een voor je Fosu Mensah. Los daarvan je kan toch gewoon zien dat 't een hele beperkte speler is. Is al 26 dus zoveel ontwikkeling zit daar echt niet meer in. Zeven miljoen echt wat een geldverspilling.

30 september 2020 om 14:45

Alles in de opleiding vanaf 16 jaar.

30 september 2020 om 15:41

Omdat Ajax dat graag wil en het niet helemaal een vreemdelingen legioen te laten worden. Persoonlijk boeit dat mij niet zo hoor. Kwaliteit zou voorop moeten staan.

30 september 2020 om 15:02

En hij zit de wel talentvolle spelers in de weg.

30 september 2020 om 15:20

Goed signaal ook naar Rensch en Timber. Alsof die jeugd niet beter is. Speelden geweldig in de voorbereiding en een jaartje back eer je CV wordt is niet zo vreemd. Dest was toch ook een jeugdspeler die er plots stond. Nee Overmars maakt hier geen beste beurt. Een dure miskleun van jewelste, zij het gedreven door de RvC die perse een Nederlander wil hebben ipv kwaliteit. Ik zou geen goede nederlandse haalbare betaalbare rechtsback weten (deze man is 3x te duur). In Zuid-Amerika haal je vast een veel betere slager voor dat geld.

"supporters moeten toch begrijpen"daar ga je al. De groep supporters (bij elke club) die je altijd hoort schreeuwen over zulke dingen, begrijpt helemaal niks. Ze hebben al moeite met het schrijven van hun eigen achternaam.

Vierklau heeft natuurlijk gelijk, maar het probleem is nou juist dat veel supporters het niet vanuit het perspectief van een speler bekijken, maar vanuit hun eigen clubhart. Dus dit is praten tegen dovemansoren.

Iemand niet snel beoordelen hij heeft zelf gezegd dat hij niet bij Ajax wil spelen omdat hij vind dat een speler niet van Utrecht naar ajax kan. Was zelfs heel boos toen labyad dat wel deed laat hem lekker bij Utrecht blijven hebben we bij Ajax niet nodig

Ik dacht dat hij zelf had gezegd van Utrecht ga je niet naar Ajax. Goeie ruggengraat heeft hij zelf dan als hij het wel doet. Not. Gewoon geen onzin meer uitkramen dan klaiber.

Ach ik zie Klaiber nog zo het ajax shirt bij Labiyat uit z’n handen trekken op het veld..

Ach ja, hij past wel bij ten Hag. Ten Hag was bezig met “een proces” bij Utrecht en hop, weg.
Klaiber wil(de) graag bij Utrecht blijven want men is aan iets moois bezig en hop, weg..

Het ga je goed passant.

30 september 2020 om 14:29

Bijna elke voetballer doet toch zulke uitspraken. Sterker nog, de uitvinder van de "hoe slijm ik bij het publiek" uitspraken heeft ook nog bij jullie gespeeld, meneer Kuijt. De meeste voetballers zeggen wat het publiek wil horen, dat je daar waarde aan hecht is niet slim. Kijk alleen al naar de transfer quotes van Morata en je lacht je kapot: 2014: Juventus is de club waar ik altijd wou zijn 2016: Mijn droom was altijd om succesvol te zijn bij Real Madrid 2017: Als kind waande ik mij al bij Chelsea 2019: Spelen voor Atletico is een kinderdroom

Weer zo'n type speler waarbij ik denk... geen idee wat ik ervan moet verwachten. Het kan leuk uitpakken of echt heel matig tot onvoldoende. Laat me maar weer verrassen, maar vind het een opmerkelijke aankoop als dit doorgang gaat vinden.

'als je twee weken niet goed in je vel zit, sta je ernaast'. Hij zal er als ie goed in z'n vel zit normaal gesproken ook al naast staan.. Daarnaast: 'supporters moeten toch begrijpen dat je als speler het maximale uit je carriere wilt halen'. Tuurlijk snap ik dat. Maar een speler moet ook begrijpen dat hij een probleem kan krijgen in de toekomst als hij zich zeer negatief uitdrukt over 1 van de topclubs. Die trash talk die hij destijds deed, nekt hem nu. Ik zou hem graag omdraaien. Een (ex)speler moet ook kunnen begrijpen dat supporters niet zomaar alles accepteren. In tegenstelling tot menig speler, is de club voor een supporter wel (meestal) eentje voor het leven. Als iemand eerst die club afbrandt in interviews (en op het veld) en vervolgens datzelfde shirt over z'n schouders gaat trekken, dan kun je niet verwachten dat supporters dat allemaal direct super leuk gaan vinden. Persoonlijk zie ik heb dan ook liever niet komen en zal ik de tijd nodig hebben om hem als volwaardig Ajacied te kunnen beschouwen. Ik denk niet dat ik daar de enige in ben.

Nou nee, schrijf maar af, van Gelderen erin. En anders Musampa of van der Sloot.

30 september 2020 om 18:44

Van Gelderen is nog wel een tijdje geblesseerd. Musampa of Van der Sloot zijn echt lachwekkende opties, de eerste is een linksbenige CV met 6 profwedstrijden achter z'n naam en de tweede is de rechtsback van de O18 met twee profduels achter z'n naam. Daar kun je toch niet mee aankomen naast Schuurs, wat zelf ook nog een onervaren speler is. Met J. Timber en Rensch staan er centraal 2 jonge mannen als back-ups, Nous en Schuurs zijn ook nog jong. Een jongen als Klaiber erbij is dan echt niet zo gek vind ik hoor. Wel aan de dure kant inderdaad (maar ook wel last-minute in transferwindow natuurlijk) maar de alternatieven uit de jeugd zijn echt niet geschikt. Dat is ook niet gek want er staat al een zelfopgeleide jonge RB en de basis en er vertrekt er net een naar Barca.

1 oktober 2020 om 15:28

Dat is allemaal gelijkwaardig aan Klaiber met meer potentie, zelfs een linkspoot op RB zoals Musampa. Timber is ook een optie, Alvarez kan er prima spelen, desnoods Promes maar geen middelmaat. Hoezo niet geschikt? En waarom is Klaiber beter?

Ik vind het doodzonde, we gaan er echt op achteruit met de kwaliteit van de selectie. Hiermee word het lastig overwinteren. Ik wil niet negatief doen maar Mazraoui heeft helaas in totaal meer goede dan slechte wedstrijden gespeeld, ik hoop dat hij dit seizoen wel langer een constant niveau aantikt. Als dit niet het geval is ben je aangewezen op Klaiber in de CL. Heeft niet het niveau of de potentie om daarin iets te laten zien. Dat Ten Hag een band heeft met zijn oud spelers is leuk maar net als bij Labyad heeft deze jongen echt het niveau bij lange na niet. Had hem gewoon lekker laten ballen bij Utrecht want daar deed hij het prima.

Klaiber kan prima mee in de e.d. en knvb potten. Snap het probleem niet zo. Mensen denken dat Overmars zo aan het einde van de transferperiode nog een back kan kopen vooe een paar ton, die er ook nog meteen staat en ervaring heeft. Dream on. Als dit lukt, prima. En wat betreft zijn uitlatingen over Ajax in het verleden, lekker belangrijk. Misschien sliep Antony vroeger ook in een Psv pyjama en schold hij iedereen verrot als Ajax scoorde....Zolang ze 110% inzet tonen en presteren, hoor je mij niet klagen.

Als die jongen naar Feyenoord of psv was gegaan, hadden vele ajacieden gelachen en met opmerkingen als ‘als dat het niveau is wat je nastreeft..’ gestrooid. Dus nu niet roepen prima verdediger, kent de competitie, blabla.. is gewoon een rare transfer, voor Klaiber zelf natuurlijk prachtig.

30 september 2020 om 18:53

Mwa valt wel mee toch, zou als reserve rechtsback voor Feyenoord en PSV eveneens prima zijn vind ik. Zeker als ze net 2 zelfopgeleide rechtsbacks in 1 zomer hebben verkocht. Don't get me wrong, ik vind Klaiber zeker niet de best mogelijke keus ofzo. Maar ik vind de algemene strekking wel overdreven negatief eerlijk gezegd. Bovendien zie ik echt 9 van de 10 Ajacieden reageren hoe jij zegt dus je opmerking is ook niet echt heel relevant ofzo (alleen persoonlijk ben ik het er niet mee eens )

Wat een geldverspilling zeg. Leuk dat je positieve vermogen 230 miljoen bedraagt maar dat betekent nog niet dat je elke open positie moet gaan vullen met ten Hags vriendjes voor niet markt conforme bedragen. Hij zal nooit kunnen aantonen dat hij alles voor Ajax geeft na wat hij meermaals gezegd heeft en zal dus meer kosten dan hij ooit gaat opbrengen. Ben het eens met ervaring, ideaal dat het een Nederlander is, maar zo'n jongen daar moet je niet meer dan 2 miljoen voor betalen, dan is het het risico waard.

30 september 2020 om 17:03

Ach joh, voor straks blijkt het een nieuwe Nico aan de rechterkant. Weet jij veel.die jongen wordt straks beter bediend. En rendeert ie niet, hebben we overmars, die hem voor 8 mln verkoopt aan een Italiaanse promovendus.

Iedere nieuwkomer moet een kans krijgen bij Ajax maar dat wil niet zeggen dat mijn toch al lage verwachtingen nu ineens omhoog bijgesteld gaat worden.

Het is gewoon geen beleid om zeefuik te verkopen voor 2,5 miljoen en dan een Klaiber die 2 keer slechter is te kopen voor 6 miljoen. Aan de andere kant je moet ook jongens hebben die genoegen nemen met eeen olaats op de bank en dan niet gaan lopen zeuren. Het lijkt me wel een positieve jongen.

Oei oei, gaan we weer , dat ze daarmee aan durven komen bij de supporters!, nu maar hopen dat mazraoui niet geblesseerd raakt of schorsingen krijgt en eredivisie, beker en CL alles kan spelen.

Het kan nog maar zo zijn dat hij het niveau wel aan kan en wellicht zit er ook nog groei in. Die heissa om Dest vat ik niet. Ben al meer dan 40 jaar Ajax supporter maar Dest hoort als Rb echt bij een van de mindere die er ooit hebben gespeeld.

Zo zie je maar weer dat geld hebben niet per se goed is... ik vind dit echt jammer. Niks ten nadele van Klaiber. Maar dit soort aankopen zou voorheen Feyenoord gedaan hebben als ze al geld hadden. En waarom bemoeit tegen hag zich zo met aankopen. Ik ben voor Ajax omdat van de Beek, Klaassen, de Ligt, Blind, Mazraoui, Dest er in worden gegooid. Mazraoui en Dest bleken ook beter dan Kristensen. En nu dit? Rensch en Timber staan al te popelen. En de Marins, Magallans, Labyads, Alvarezzen? Weg ermee. Koop talenten als Neres, Anthony en de Jong voor hun 19e. Dat zijn speciale spelers. Vul ze aan met ervaren publiekslievelingen als Blind. Maar dit soort aankopen is gewoon geld verbranden. En ook niet wat de meeste supporters pruimen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3341
2.PSV3113
3.Feyenoord2918
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder141
D. TadićAanvaller146
S. BerghuisAanvaller135
S. HallerAanvaller139
David NeresAanvaller133
D. KlaassenMiddenvelder112
R. PasveerKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

2 fans
Verdediger, 27 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren