AD: Overstap Sean Klaiber naar Ajax kwestie van tijd na akkoord

Dinsdag, 29 september 2020 om

Sean Klaiber lijkt zich op korte termijn speler van Ajax te mogen noemen. Het Algemeen Dagblad komt dinsdagavond namelijk met het nieuws dat de Amsterdammers een akkoord hebben bereikt met FC Utrecht over een transfersom voor de 26-jarige rechtsback. Enkel een persoonlijk akkoord scheidt Klaiber nog van een definitieve overstap.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Een goede aanwinst voor Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

108 reacties (laatste reactie door baksteenfct)

Waar zijn we in godsnaam mee bezig, veel te veel geld voor een reserve back. Ook nog eens uitgesproken dat hij Ajax helemaal niks vind. Man van z’n woord!

29 september 2020 om 23:24

Kan toch dat hij Ajax nog steeds helemaal niks vindt, maar sportief en financieel natuurlijk wel een mooie stap voor zijn carrière.

29 september 2020 om 23:26

Klopt helemaal. Daarom is het ook zo dom dat hij zich zo heeft uitgesproken, zeker als dit boven je plafond is. Hij mag god op z’n blote knieën bedanken dat Ajax hem wil. Echt onbegrijpelijk dat je voor zo’n speler 5 miljoen gaat uitgeven. Alles boven de 2.5 vind ik te veel. Geef dan maar een jeugdspeler de kans die (dezelfde) fouten gaat maken..

29 september 2020 om 23:32

Messibazoer. Ja ipv deze middelmaat had je inderdaad gewoon Rensch moet laten ruiken aan het echte werk. Jonge jongen met enorm veel talent, die zo a la Dest zijn kans kan gaan pakken. Dank Ten Hag, voor wederom het binnenhalen van een middelmaat speler. Ging al zo lekker met Labyad en Marin.

29 september 2020 om 23:38

Inke, en als Mazraoui straks weer eens een blessure oploopt? Want dat gebeurt hem nogal eens. Dan wil jij Rensch de rest van het seizoen op rechtsback? Of Timber? 2 jongens die eigenlijk gewoon centrale verdediger zijn. Of heb je dan liever Klaiber die bewezen heeft bij een subtopper in Nederland een zeer degelijke back te zijn? Zelfde geldt voor Klaassen. Is gewoon een goede versterking voor de breedte van de selectie. Jongens als Kudus, Gravenberch en Mazraoui spelen niet nog 3 jaar bij Ajax, dus die kansen gaan echt wel komen voor jongens als Taylor, Rensch en Timber.

29 september 2020 om 23:42

Ik denk dat ik ook voor Inke spreek als ik zeg dat een back-up geen overbodige luxe is. Maar om nou een 26 jarige matige back voor 5 miljoen te kopen zonder doorgroeimogelijkheden, die ook nog eens nadrukkelijk zijn afkeer tegen de club heeft uitgesproken. Om zo’n speler te halen voor zo’n bedrag is gewoon wanbeleid. Je gaat toch geen 5 miljoen uitgeven voor iemand die 0% kans heeft om basisspeler te worden?

29 september 2020 om 23:43

Quancios. Ja zeker! Ik heb dan liever een groot talent als Rensch dan eredivisie middelmaat als Klaiber. Zeer degelijk? Dan verschillen we daarin van visie. Overigens was de voorgaande back die Mazraoui moest vervangen onze jongeling Dest, dat is ook niet zo verkeerd gegaan. Klaassen is van een heel ander niveau dan deze Klaiber.

29 september 2020 om 23:54

Zie liever (na Rensch en Timber) Promes als stand-in back dan middelmaat halen voor 5 miljoen. Niet dat Klaiber slecht is maar dit zie ik als kapitaalvernietiging.

30 september 2020 om 00:17

Zonder die uitspraak zou hij ook een modale speler geweest zijn. Vind het weggegooid geld.

30 september 2020 om 00:21

@inke, waarom ten Hag hiervoor veroordeelt moet worden ontgaat me. Het is eerder een gebrek aan leiderschap van Overmars. De TD is de baas als het over transfers gaat welke zich laat adviseren door zijn scouts, dat de coach hierin meedenkt is eigenlijk te prijzen. Als die vervolgens met een speler op de proppen komt die niet aan de standaarden voldoet (wat blijkens de meerderheid van de reacties wel zo blijkt zijn) en de TD laat toch zijn oren hangen naar de coach wie heeft het dan fout gedaan?? In mijn optiek toch de TD.

30 september 2020 om 00:35

Je hoeft niet op elke positie een talent te hebben dat door kan groeien, dan willen ze ook weer speeltijd namelijk. Als je gewoon een stabiele vervanging hebt voor mazrouie dan is dat ook prima.

30 september 2020 om 08:48

@markbal, onzin. Zo'n Rensch verwacht heus geen 25 wedstrijden te spelen dit jaar. Die is al lang blij dat hij er bij zit. Daar heeft hij zijn hele jeugd naar toe gewerkt namelijk. Als er dan een aankoop komt die minder potentie heeft maar een nu beter niveau, dan maak je aan je jeugd als Ajax zijnde duidelijk dat je bereidt bent om de doorstroming te bemoeilijken. De aankoop van zo'n Kudus of Anthony zal echt wel begrepen worden. Dat is kwaliteit die voor de basis wordt gehaald. Maar Klaiber? Dat is echt een tijdelijke breedteversterking voor 1 enkele positie. Het is maar goed dat Cruijff dat niet hoeft mee te maken.

29 september 2020 om 23:32

Is eens goed verwoord door Alderwereld, meeste spelers die hun afkeur over Ajax uiten komen uiteindelijk zelf op de fiets naar de Arena als Ajax uiteindelijk interesse heeft haha.

30 september 2020 om 01:35

Ja inderdaad. Dit gaat trouwens ook op voor spelers van ajax die het bij ajax om voor reden, dan niet redden en ineens naar de "vijand" feyenoord gaan. Ik vind daar trouwens ook niks mis mee. Je moet dit als sportman toch ook gewoon willen.

29 september 2020 om 23:37

Marin, die verdediger, Bande en noem maar op waren toch ook wissel terwijl ze zoveel kosten. Klaiber is een prima back up, een strijder. Hij zal wellicht een Veltmannetje zijn, waar defensie wat belangrijker is, kan hij erin komen. Zal echt niet verkeerd zijn, ook Klaasen niet als hij komt. Wat wel vreemd is zijn oude uitspraken maar goed.

30 september 2020 om 07:07

Klopt deze jongen is een bikkel en heeft behoorlijk wat snelheid....geef heb de kans ...

30 september 2020 om 10:38

Als ik hem bij Utrecht zie vind ik hem beter dan dest en mazraoui. Dat zijn spelers die beter mee kunnen voetballen maar klaiber is verdedigend sterk en aanvallend heeft hij een hoog rendement zo lijkt met zijn voorzetten. Dest past wel beter in het spel van Ajax maar klaiber is zeer degelijk

30 september 2020 om 10:58

Zo is dat, Laat het maar zien, Klaiber! Er zijn in het verleden wel vaker spelers naar Ajax gekomen waarvan de 'insiders' zeiden dat het weggegooid geld was, maar die later een geweldige versterking bleken.

29 september 2020 om 23:45

@messibazoer, Dan komt de PR-afdeling vast wel weer met een mooi filmpje zoals bij scherpen. Ben benieuwd. Lijkt een rare transfer maar ten hag kent hem wel. 5 mil voor een reserve is niet belachelijk veel als je CL speelt, ookal zou je het intern moeten kunnen opvangen.

29 september 2020 om 23:59

Ten Hag kende Labyad ook heel goed, dus dat zegt ook niet alles.

30 september 2020 om 00:20

Labyad is als wissel prima imo (komt ook terug van een blessure). Zeker als je ziet hoe hij bij Utrecht speelde en de voorbereiding bij ajax. Zou alleen tadic als spits doen momenteel. Ten hag kende promes ook (gae) en dat pakt wel goed uit.

30 september 2020 om 01:12

Labyad is anders de ideale twaalfde man voor Ajax. Is me echt meegevallen, heeft echt goede wedstrijden gespeeld en heeft een bijzondere karakterontwikkeling meegemaakt in de goede richting

29 september 2020 om 23:49

Dat heeft hij niet uitgesproken volgens mij. Er is een interview waarin hij zegt "ajax, daar kan je niet naartoe gaan als utrechter eigenlijk he". Dat geeft een algemeen utrechts oordeel, niet dat van klaiber persoonlijk.

30 september 2020 om 00:09

Daarnaast zei hij dat wanneer Ajax zich meldt, de rest van de traditionele top 3 wel zou volgen. Voor die clubs lijkt hij me onhaalbaar.

30 september 2020 om 00:00

Ik vind de komst van Klaiber helemaal niks. Maar van zijn kant begrijp ik wel waarom hij voor de stap kiest ondanks zijn walgelijk gedrag tegenover de camera en op het veld toen Labyad het shirt van Ziyech aan had genomen. Dit is wellicht zijn enige kans op een topclub dat meteen CL speelt in de groepsfase. Ook zal hij een forse salarisverhoging tegemoet kunnen zien. Ik ben benieuwd naar zijn eerste interview als Ajacied hahahahaha

30 september 2020 om 00:19

Dat gedrag houden we zelf ook niet zo van toch als een Ajacied tijdens de wedstrijd al gaat smeken om een shirtje? Spelers zeggen wel vaker wat voor de supporters of gewoon om een beetje stoer te doen.

30 september 2020 om 01:13

Precies, moeten zo iemand niet vastpinnen op uitspraken van een tijd geleden. Ik vind het een prima speler, welkom Sean!

5 miljoen is toch te veel voor een reserve rechtsback, vooral als je daar gewoon prima jeugd hebt lopen!

29 september 2020 om 23:23

Kostte kristensen ook en die ging weer voor 5,5 miljoen.

29 september 2020 om 23:25

5 miljoen is sowieso te veel. Als je ziet dat bijvoorbeeld een Sanchez, Tagliafico, Senesi en Max allemaal hetzelfde of iets meer hebben gekost. Als hij nou 21 was en nog stappen kon maken.. paniek aankoop op aanbeveling van ETH. Laten de laatste transfers die hij heeft aanbevolen nou allemaal 3x niks zijn..

29 september 2020 om 23:35

Vind ik echt onzin. Klaiber heeft bewezen een zeer goede back te zijn voor de Eredivisie. Werd een maandje geleden nog met Leeds United in verband gebracht. Als Klaiber gewoon zijn rol als bankzitter accepteert, is dit een welkome verbreding van de selectie. Na 2 jaar verkoop je hem zo weer voor 5 miljoen, kijk maar naar Kristensen bijvoorbeeld. Zelfde geldt overigens voor Klaassen als ze die halen. Zulke spelers zijn gewoon heerlijk om nog eens extra te hebben in je selectie. Ze krijgen geen gegarandeerde basisplek en kosten niet extreem veel voor Ajax' begrippen. Prima gehandeld van Overmars. Als Mazraoui of Gravenberch/Kudus straks geblesseerd raakt en Ajax in de CL met Rensch en Taylor moet aantreden, roept iedereen weer moord en brand. Echt prima dit.

29 september 2020 om 23:48

@quancios, Taylor is 6e/7e keus ofzo. Kudus, Gravenberch, Alvarez, Martinez staan sws boven hem. Waarschijnlijk krijgt die verschrikkelijke Ekkelenkamp ook nog de voorkeur. Kan me niet voorstellen dat een Klaassen komt voor de bank. Rensch in de CL lijkt me geen probleem, een Dest had ook amper ervaring en vind Rensch een enorm talent

30 september 2020 om 01:39

Als davy komt, dan zal hij snel een basis speler zijn. Daar ben ik 100% van overtuigd. Deze jongen zal voor balans gaan zorgen.

30 september 2020 om 08:09

Musi26, ik sluit ook zeker niet uit dat Klaassen in de basis komt hoor. Probeerde alleen aan te geven dat het niet zo is dat hij direct gegarandeerd is van een basisplaats.

30 september 2020 om 12:39

Het probleem is dat het op een gegeven moment heel jeudig wordt.ten Hag heeft al aangegeven dat Timber en Rensch beide goede opties zijn voor de 2 posities rechts achterin. Alleen niet tegelijk.de kans dat dat gaat gebeuren met Mazroui die een heel jaar heeft lopen kwakkelen met blessures en Schuurs die nog nooit een jaar op het hoogste niveau heeft gespeeld is best groot.en dat ben ik wel met hem eens eigenlijk. Talent is prima, maar met alleen talent ga je het niet redden.

Ik heb zo mijn twijfels. Maar ik wil klaiber een kans geven. In dat eerdere interview zie je gewoon dat hij twijfelt van wat hij moet zeggen. En volgens mij zei hij dat om de Utrecht spelers tevreden te houden

30 september 2020 om 00:26

Ik normaal gesproken ook maar hij is subtop eredivisie niveau. Goedkoop is duurkoop zeiden wij thuis altijd en meestal was dat juist.

30 september 2020 om 07:44

alleen is hij niet goedkoop! goeie deal van jordy zuidam weer, top TD

30 september 2020 om 10:34

Eigenlijk heb je wel gelijk. 6 miljoen voor een middelmatige back is best veel geld.

Wat een zwakke aankoop waar 95% van alle ajacieden niet op zitten te wachten. Het enige waar ik me nu op verheug is zijn eerste interview en welke onzin/goedmakerij hij mee over de brug gaat komen als hij dat prachtige rood witte shirt in zijn handen heeft. Nog steeds hoop ik op een laat telefoontje van Parma..

29 september 2020 om 23:40

Ik begrijp niet waar je je als Tottenham supporter druk om maakt zo laat de avond.

Aparte transfer. Valt ook niet echt te rijmen met de visie van Ajax om de jeugd op de eerste plek te zetten. Dit moet Ten Hag geïnitieerd hebben, die kent hem van zijn tijd bij Utrecht. Na Labyad er weer een middelmatige speler in de selectie bijgehaald door Ten Hag.

29 september 2020 om 23:31

Na Labyad én Marin. Lachwekkend dat hij voor de 3e keer een speler mag halen van Overmars.

30 september 2020 om 07:47

kende hij ook niet een speler die hij onder zijn vleugels had bij Go Ahead Eagles? die laat je dan even buiten je commentaar omdat dat beter uitkomt?lijkt me toch dat een trainer gewoon aan mag geven welke spelers hij er bij wil hebben, het is aan overmars om daar de slechte uit te vissen., en blijkbaar vindt overmars dit ook een goede oplossing, anders gaan ze niet zoveel geld uitgeven aan Klaiber.

Ben zelf groot utrecht fan en als we de top 3 willen aanvallen moeten we onze tandem niet helemaal laten vliegen. Kerk gaat waarschijnlijk naar leeds maar dat is niet zeker. Als we dan ook nog eens onze beste en belangrijkste verdediger moeten missen word het wel heel lastig. Hij heeft wel gezegd dat hij ajax niks vind en graag bij utrecht blijft. Hopelijk houd sean zich aan zijn woord en kiest hij niet voor de bank in amsterdam, maar voor het podium in de kuip waar hij (hopelijl als aanvoerder want gustafson is daar niet geschikt voor) de beker omhoog liften als trotse utrechter

29 september 2020 om 23:44

Top 3 aanvallen is echt een goede grap van Ome Frans. Na 2 wedstrijden kan je al zien dat dat niet gaat gebeuren. Was echt armoedig tegen VVV en Rkc. beide geen hoogvlieger in de Eredivisie.

30 september 2020 om 00:00

Ik snap het ook totaal niet vanuit Utrechts kant. 5 miljoen is een redelijke transfersom (niet uitmuntend) maar je gaat vooral in deze fase van de transfer window geen degelijke vervanger meer vinden denk ik zo. Utrecht had net het elftal echt lekker op orde... Kerk konden ze wat mij betreft zelfs nog verliezen met alle aanvallers die het elftal erachter had staan. Maar gaat nu van den maarel weer basis spelen? Ik snap dit echt van beiden kanten totaal niet. Zonde van deze echte Utrechter.

30 september 2020 om 07:57

voor utrecht zijnde is 5 miljoen wat door bonussen nog kan oplopen, echt wel een heel goed bedrag voor een verdediger.mertens ging voor 8.5 haller voor 7 mols voor 6.4 labyad voor 6 en van wolfswinkel voor 5.08 daarmee haalt hij dus net de top 5 van duurste uitgaande transfers niet.zijn vervanger is op zich al in huis, troupee dus voor utrecht echt geen slechte transfer.

30 september 2020 om 10:29

Troupe laat toch al jaren zien onder het niveau van Utrecht te spelen? Heeft vorig seizoen bij Twente maar 8 duels gespeeld en het seizoen ervoor was hij complete drama bij Ado. Misschien heb ik het fout en heeft hij zich bewezen in de voorbereiding ik ben niet volledig op de hoogte. Maar mij heeft hij in ieder geval niet overtuigd

Ach ten Hag kennende gebruikt hij hem 10x als rechtsback en daarna veranderd hij 'm naar een centrale verdediger of een verdedigende middenvelder. 5 mil is best wat geld maar aan de andere kant wel een zekerheidje als reserveback. Bedoel, als Nouz weer geblesseerd zou raken zijn de opties al snel op. Moet je straks Timber voor de leeuwen gooien in de CL. Kan goed uitpakken, maar ook niet. Kan denk ik beter Klaiber als RB hebben dan een Veltman.

5 miljoen is best veel geld voor een stand in.Persoonlijk vond ik hem wel goed spelen bij Utrecht. Altijd vel en een aanvallende moderne back. Gaat ook altijd voorop in de strijd. Kan best begrijpen dat Ajax hem als meerwaarde ziet achter mazraoui. En die gasten die hier elke keer beginnen over timber ? Die is toch nog niet op het niveau van klaibar. Die komt er wel maar nu nog te vroeg. En sowieso is dat niet echt zijn favoriete positie. Denk dat Utrecht hier de grote verliezer is. Zie nog maar zo snel een jongen te vinden die er direct staat . Klaibar was wel heel belangrijk en aanwezig op het veld.

30 september 2020 om 07:59

ze hebben met troupee de vervanger al in huis

Ajax koopt dus ook gewoon middelmaat uit de Eredivisie. Zowel met Klaiber als Klaassen gaan ze er sowieso op achteruit. Zijn duidelijk miinder dan Dest en Van de Beek. Dat geeft weer hoop voor de rest.

29 september 2020 om 23:36

Achteruit gaan ze niet, want als ze Klaiber en Klaassen niet zouden kopen blijft het huidige team nog steeds hetzelfde.

30 september 2020 om 00:01

Nee eigenlijk niet. Ekkelenkamp en Rensch zouden dan waarschijnlijk speeltijd krijgen en niet Klaassen en Klaiber. Alhoewel ik Klaassen geen verkeerde aankoop vind.

30 september 2020 om 12:47

Ik begrijp Klaassen eigenlijk minder dan Klaiber. Je hebt nu rechts achterin 2 onervaren spelers met Schuurs en Mazraoui. De backups hebben nog minder ervaring. Ik begrijp dat Ten Hag en Overmars zien dat Rensch en Timber talenten zijn, maar, zeker in top wedstrijden, niet samen rechts achterin kunnen staan.op het middenveld zie ik dat anders. Voor de 10 posities heb je een aantal opties, waaronder ervaren spelers als Promes, Neres en Tadic, of zelfs Labyad als het moet. Op 6 heb je Martinez en Alvarez. Kudus is natuurlijk ook nog een talent maar als 20 jarige toch een stuk verder dan de 17 jarige Rensch.

Echt hè voor die 5 miljoen had je hem beter kunnen laten zitten bij Utrecht. Veel te veel geld voor een bankzittter en volgens mij was het beleid toch opvullen met talent wat doorgeschoven wordt aangevuld met directe versterkingen die gekocht worden? Waarom dan in godsnaam Klaiber kopen? Begin toch steeds meer spijt te hebben dat ten Hag geen stap gemaakt heeft want de spelers waar hij mee komt aanzetten voegen niets toe bij Ajax (Labyad en nu waarschijnlijk Klaiber). Leuk voor Utrecht maar niets voor Ajax. En dan misschien ook nog een Klaassen dan heb je 15 miljoen verpest en heb je er twee net niet spelers bij. Had dan iemand anders gehaald die wel wat toevoegt.

29 september 2020 om 23:55

Het beleid van Cruijff was om jeugd door te schuiven. Het beleid van Overmars en van der Sar is ietsjes anders.

30 september 2020 om 01:47

En dezeldde Cruijff vond dat davy de ideale nummer 6 was. En laat ajax nou net nog een 6 nodig hebben.

wil ajax de competitie weer wat spannender gaan maken? ik klaag niet hoor maar wat een vreemde beslissing is dit. veel geld voor een matige speler. dit is toch een aankoop van het type van der hoorn, moisander of ayoub, iets waar ajax jaren geleden juist vanaf stapten voor de jeugd?

5 miljoen. Dat is het vijfvoudige van het bedrag dat Ajax Veltman liet gaan. Vinden we Klaiber dan ook vijf keer zo goed? Ik snap zulke gegunde transfers echt niet hoor.

29 september 2020 om 23:39

Veltman hebben ze voor een symbolisch bedrag laten gaan heb ik begrepen. Hij wilde een buitenlands avontuur en dat hebben ze hem gegund.

29 september 2020 om 23:41

En we krijgen er Klaiber voor terug. Ik blijf er bij dat je spelers, ras Ajacieden, geen transfers gaan moet lopen gunnen voor die symbolische bedragen als je er geen gelijkwaardige vervanger voor terug gaat krijgen. Ik snap sowieso niet dat je en Dest en Veltman gaat verkopen. Dest zou ik alleen begrijpen als hij nu 30 miljoen oplevert.

29 september 2020 om 23:59

Alsof ze alle rasajacieden voor vriendenprijsjes wegdoen. Alleen Frenkie, Matthijs de ligt en van de beek hebben ze verkocht voor 200 miljoen. Dat zijn belachelijke bedragen haha.

30 september 2020 om 00:01

Het gaat hier toch vrij duidelijk over Veltman, Halvegare. Doordat ze hem een transfer gunnen van een miljoen en Dest naar mijn idee ook niet voor de hoofdprijs gaat, komen ze nu met Klaiber aanzetten. Karma is doorgaans zo'n bitch dat Mazraoui een dezer weken wellicht een doodschop krijgt en we met fucking Klaiber straks in de CL tegenover Barcelona staan waar Dest de sterren van de hemel speelt terwijl die nog niet eens fatsoenlijk afbetaald is.

30 september 2020 om 00:22

Dacht ff dat je hem uitschold, totdat ik besefte dat zijn gebruikersnaam Halvegare is 😂

5 miljoen? De eredivisieclubs weten wel waar het geld zit hoor. Uitstekend bedrag voor Utrecht zeg. Klaiber is een degelijke rechtsback hoor, maar vind dit niet bepaald een typische Ajax anno 2020 transfer. Krijg er een beetje tijdperk-FdB vibes van.

30 september 2020 om 00:00

Verschil is wel dat ze bij Frank voor de basis werden gehaald. Nu mag ik toch hopen van niet.

Ach die nieuwe maatregelen hebben een voordeel jongens, we hoeven niet naar die kop van Klaiber te kijken. Dit is echt de grap van de eeuw. Er is geen enkele Utrecht speler die een kans verdient bij Ajax, vooral Klaiber niet. Kwalitatief niet, qua karakter niet en zeker niet na zijn uitspraken. Hopelijk heeft Japie nu een nieuw pispaaltje gevonden: Klaiber in plaats van Veltman. Ik ga hem nog steunen ook.

Een bijtertje, goede ervaren speler!Ajax heeft in de verdediging zulke spelers nodig.Alleen Davyv Klaassen voegt op het middenveld niets(!!!!) toe en omdat Ekkelkamp eerst een kans moet krijgen.Ekkelkamp heeft veel meer in huis!

30 september 2020 om 01:50

davy 100% basis en beter dan ekkelkamp. Ronaldo onderuit trekken, maakt je niet ineens 10 klasses beter.

Ach die nieuwe maatregelen hebben een voordeel jongens, we hoeven niet naar die kop van Klaiber te kijken. Dit is echt de grap van de eeuw. Er is geen enkele Utrecht speler die een kans verdient bij Ajax, vooral Klaiber niet. Kwalitatief niet, qua karakter niet en zeker niet na zijn uitspraken. Hopelijk heeft Japie nu een nieuw pispaaltje gevonden: Klaiber in plaats van Veltman. Ik ga hem nog steunen ook.

Hopeloze breedte aankoop. Voegt niks toe en zit de jeugd in de weg.

30 september 2020 om 00:17

David Klaassen voegt niks want we hebben middenvelders genoeg! Verdedigers die resoluut ingrijpen kan een aanvallend ingestelde creatieve ploeg als Ajax altijd gebruiken!

30 september 2020 om 01:51

welke andere 6 hebben we dan? Ja kom maar en kom niet weer met ekkelmamp, want die is nog lang niet goed genoeg voor de basis.

En dan hebben we Kristensen weg gedaan.. man, 100x liever hem dan Klaiber

30 september 2020 om 00:23

Tis ook al laat hè... Kristensen was wel heel slecht hoor

Schiet mij maar lek. Krijg enorme Jurgen Colin flashbacks van deze transfer.

Als Ajax zo graag een backup wilde hebben dan hadden ze die ook uit eigen gelederen kunnen halen. Missien wat jong maar wel met een stuk meer talent.

We hoeven je niet Klaiber!! Blijf lekker in Utrecht dat is jou niveau en al helemaal niet anti Ajax uitspraken

30 september 2020 om 00:42

Voor zulke mensen als jou hoop ik dat hij wel komt en hij je de mond snoert.

Als back-up vind ik het niet helemaal erg. Timber en Rensch worden beide gezien als CV, waarnaast Rensch ook erg jong is nog. Dus achter Mazraoui zat er dus niets. Daarnaast kan Klaiber toch strijden en vechten om de overwinning eruit te halen mocht dat nodig zijn. Zulke spelers heb je ook nodig en daar heeft Ajax er misschien net een handje vol van. Ik geef Klaiber gewoon een kans en als reserve echt geen hele verkeerde.

Zelfs als back up vind ik dit een heel slecht idee, betalen ook nog eens teveel. Lijkt uit de koker van ten Hag te komen en kan nou niet zeggen dat dat een groot succes is geweest zover. Teleurstellende deal snap er eigenlijk niks van.

Klaiber is een echte Utrechter. Grote woorden over hoe een Utrechter niet naar Ajax zou moeten gaan. Maar zodra Ajax komt zit hij meteen in de auto naar Amsterdam, want diep van binnen vindt hij Ajax een fantastische club.

Een speler die niet eens opvalt bij Utrecht halen voor 5 miljoen. Geef dan de jeugd een kans. Dit vind ik echt zonde van het geld.

Deze gast krijg nu al ziektes naar zich toe gegooid op social media. Ik schaam me kapot voor die mensen. Dat zijn geen Ajax supporters. Ik hoef hem ook niet bij Ajax te zien maar kom op zeg in wat voor wereld leven wij tegenwoordig. Hou je fatsoen gewoon.

Denk niet dat je dit als Ajax zijnde moet doen, geef dan gewoon de jeugd een kans op de vleugelposities. Voor Utrecht natuurlijk een topdeal, Klaiber is absoluut geen topper en dan krijg je er zo veel poen voor. Voor de bank een prima versterking, maar denk niet dat het de juiste keus is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.Vitesse158
3.PSV137
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. ÜnüvarAanvaller
E. ten HagUnknown
AntonyAanvaller64
A. OnanaKeeper60
Q. PromesAanvaller61
D. TadićAanvaller64
L. TraoréAanvaller65
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

2 fans
Verdediger, 26 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Ajax 2 0 0 0
2020/2021 FC Utrecht 2 1 0 0
2019/2020 FC Utrecht 24 4 5 0
2018/2019 FC Utrecht 37 2 5 1
2017/2018 FC Utrecht 36 1 6 0

In de wandelgangen

Vrijdag 30 oktober
Bayern München heeft de beste papieren om Denis Zakaria over te nemen van Borussia Mönchengladbach. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren