Mulder plaatst vraagtekens bij aanwezigheid De Boer bij Ajax - Vitesse

Zondag, 27 september 2020 om

Youri Mulder denkt dat Frank de Boer er zaterdagavond beter aan had gedaan om de wedstrijd van AZ tegen Fortuna Sittard (3-3) te bezoeken in plaats van het duel tussen Ajax en Vitesse (2-1). De nieuwe bondscoach was aanwezig in de Johan Cruijff ArenA, terwijl volgens Mulder in Sittard meer internationals te zien waren. De oud-voetballer schuift zondagavond bij Rondo bovendien Ibrahim Afellay naar voren als potentiële assistent-bondscoach.

Volgens presentator Jack van Gelder mag De Boer nog een eigen assistent toevoegen aan de technische staf van Oranje. “De naam van Wesley Sneijder valt in ieder geval”, aldus Van Gelder. Jan van Halst wekt de suggestie dat de nieuwe assistent een dosis ‘humor’ moet toevoegen aan de technische staf. “Nee, dan heb ik liever Najib Amhali”, reageert Van Gelder gekscherend. Marco van Basten noemt Ruud van Nistelrooij als kandidaat. “Dat is toch al min of meer beslist?”, vraagt de oud-spits zich af. “Daar zullen ze nog over gaan praten”, reageert Van Gelder.

Frank de Boer was zaterdagavond aanwezig bij Ajax - Vitesse.

“Afgelopen week heeft Frank de Boer gesproken met Dwight Lodeweges en Maarten Stekelenburg om met elkaar bepaalde dingen te bekijken”, vervolgt de presentator. “Ze gaan straks tien dagen met elkaar werken en drie wedstrijden spelen. Ik neem aan dat Frank de Boer ook een keer met Ruud van Nistelrooij gaat praten. Maar de naam van Sneijder valt steeds en ik vind hem absoluut een fantastische jongen als hij volledig geprepareerd, scherp en goed is. Dan denk ik dat je geen betere kan hebben. Dan is het een heerlijke jongen die voor een leuke toon kan zorgen. Ik vraag me alleen af of hij consistent genoeg is. Hij heeft de laatste jaren natuurlijk niet echt geleefd waardoor je denkt: geweldig.”

“Andere namen waar je aan kan denken zijn Robin van Persie, Andre Ooijer en Mark van Bommel”, aldus Van Gelder, waarop Mulder inhaakt: “Afellay lijkt me ook een goede. Als hij stopt met voetballen, waarom niet?” Ik zat gisteren overigens te kijken naar de wedstrijd van Ajax en toen zag ik Frank de Boer daar op de tribune. Toen dacht ik: wat goed, hij pakt zijn job gelijk goed op. Maar AZ speelde toch ook? Die hebben meer internationals in de selectie zitten. Dat Ajax-label hangt er ook altijd wel een beetje aan. Om dat een beetje tegen te gaan, was ik misschien eerder naar Sittard gereden om AZ te bekijken. Daar spelen vijf internationals. Bij Ajax twee of drie.”

De Boer 'happy and proud' to be named Netherlands boss
Meer video's

Poll

Ibrahim Afellay zou een goede assistent-bondscoach zijn


Gerelateerd

Meer sportnieuws

69 reacties (laatste reactie door wersts)

Ach gut wat een heerlijk een-tweetje weer tussen team De Boer-van de Beek en Jack van Gelder. Wat zou het heerlijk zijn om eens neutrale media te hebben in voetbal Nederland. Een dikke pluim voor Youri Mulder. Je zult dat soort eerlijke meningen maar moeten geven in het hol van de leeuw. Topper die Youri. daar hebben we meer van nodig in Nederland.

27 september 2020 om 21:43

Ik hoop dat je een grap maakt. Youri mulder is 1 van de grootste pannenkoeken die je kan vinden op de Nederlandse televisie.

27 september 2020 om 21:50

Hahaha meer van youri mulder, hoe graag wil je het voetbal en de daarbij horende naporgrammas verpesten. Als er van iets "minder minder minder " mag zijn het wel mulders (zowel Jan als youri)

27 september 2020 om 22:43

1 Youri Mulder in Nederland is er al eentje te veel. Dramatisch slechte analist. Nooit enige kennis en kletst altijd maar een eind weg. Geen idee waarom die man zo vaak wordt opgetrommeld om aan tafel te zitten of een analyse te geven voor een wedstrijd.

27 september 2020 om 23:00

Mulder is echt bagger. Net nog bij barca. Verward dembele met fati. Die was toen al gewisseld. Soms komt er wat nuttigs uit maar houd niet over

28 september 2020 om 12:50

Even a broken clock shows the right time 2 times a day. Youri roept veel onzin en als het geen onzin is, is het vaak een open deur uitspraak.

Wow, nu het zo wordt gezegd. Ajax speelt nog maar met 3 Nederlanders in de basis waarvan er maar 2 eigen jeugd zijn. De tijden zijn snel veranderd...

27 september 2020 om 21:33

Er zijn er afgelopen zomer twee vertrokken, en eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Mazraoui eigenlijk gewoon ook een Nederlander is en uit de Ajax jeugd komt. Denk wel dit het gevolg is van het nieuwe beleid van Ajax

27 september 2020 om 21:41

Is het ook een gevolg van het nieuwe beleid dat een speler als Gravenberch alle kansen krijgt als jeugdspeler op 18 jarige leeftijd in het 1e?

27 september 2020 om 21:45

Of Timber, Rensch, Ekkelenkamp, Schuurs? Het blijft gewoon doorgaan bij Ajax.

27 september 2020 om 21:48

Zo zo, 1 speler krijgt alle kansen, ja nu is het gewoon een feit, Ajax is niet aan het veranderen...kom op zeg, de Cruijff revolutie is verloren door het grote geld. Ze hebben het grote geld zelf verdient, maar de spelers die Ajax koopt wordt steeds duurder, waarmee ze misschien ooit wel weer terug als wereldtopper zullen komen (mits ze het geld goed investeren ofc), maar dit gaat ten koste van de jeugd. Een Eiting was 10 jaar geleden tijdens de revolutie gewoon basisspeler geweest om maar voorbeeld te noemen. Het is niet iets dat erg is, maar dit is wel de constatering van het succes.

27 september 2020 om 21:50

Het is het gevolg van het succes van Ajax dat de Ligt, de Jong en van de Beek elders spelen.

27 september 2020 om 21:50

@GroningerHopp, ‘De spelers die Ajax koopt worden steeds duurder’. Gek hè, als de markt steeds duurder wordt, geldt dus voor elke club. ‘Eiting was 10 jaar geleden gewoon een basisspeler’. Klopt, toen lag het niveau ook veel lager. Super blij dat Ajax groeiende is, het ene jaar zal er meer talent door breken dan het andere jaar. Iets met een goeie en mindere lichting.

27 september 2020 om 22:08

Ook wel logisch opzich. Ajax presteert steeds beter, de lat voor jonge talenten ligt steeds hoger. Elk jaar moet er een volwaardige selecte staan, maar talenten uit eigen jeugd heb je niet elk jaar op voorraad. Volgens mij wordt er nog steeds in de eerste plaats gekeken wat voorhanden is uit de jeugd. Wanneer dat niet voldoet, haal je een talentvolle speler elders. Ik denk dat het belangrijk is dat de intentie er nog is, en als basis eerst gekeken wordt naar de jeugd. Daarna schakel je gewoon door.

27 september 2020 om 22:09

Achja Antony scoort 2 keer de winnende met 10 man. Liever 6 punten dan niks en een jeugdspeler.

27 september 2020 om 22:10

Klopt de markt is duurder, maar neemt niet weg dat ze ook betere kwaliteit inkopen. That's my point. Ajax is groter geworden. En je ziet gewoon bij de aller beste ploegen hoe moeilijk het is om talent door te stromen, niet alleen door te stromen maar daar ook nog eens houden. De hype om een 18 jarige is vaak snel gemaakt, maar als je 5 jaar later kijkt waar ze spelen valt t vaak vies tegen. Ik denk dat Ajax steeds minder jeugdspelers zal gebruiken, is niet per definitie iets fouts, maar wel de juiste constatering vermoed ik

27 september 2020 om 22:11

@Hopp, de afgelopen jaren hebben we genoeg zelf opgeleide/Nederlandse spelers in de basis gehad en goed verkocht. Kluivert, Klaassen, De Jong, Van de Beek, De Ligt, Dest en Veltman. Ook dit jaar zullen er weer talenten doorbreken. Er is echt niks aan de hand. Talenten als Timber, Schuurs, Unuvar, Ekkelenkamp, Rensch, Gravenberch, Brobbey, Hansen, Scherpen.. Er gaan er komend seizoen gewoon weer een paar grote stappen zetten.

27 september 2020 om 22:46

@ Groninger Hoppdat een talent na 5 jaar niet meer bij Ajax voetbalt dat is normaal . Vaak als ze 2 of 3 jaar in Ajax 1 hebben gevoetbald dan willen ze zich wel eens bewijzen in een andere competitie. Zo wie zo is het moeilijk voor Ajax om talenten bij zicht te houden , clubs proberen die talenten ook vaak al op jonge leeftijd weg te halen. Hoe vaak hoorde je pak hem beet 10 jaar geleden , dat een Ajax talent van 15-16 jaar naar Engeland ging ?

27 september 2020 om 22:46

@ Groninger Hoppdat een talent na 5 jaar niet meer bij Ajax voetbalt dat is normaal . Vaak als ze 2 of 3 jaar in Ajax 1 hebben gevoetbald dan willen ze zich wel eens bewijzen in een andere competitie. Zo wie zo is het moeilijk voor Ajax om talenten bij zicht te houden , clubs proberen die talenten ook vaak al op jonge leeftijd weg te halen. Hoe vaak hoorde je pak hem beet 10 jaar geleden , dat een Ajax talent van 15-16 jaar naar Engeland ging ?

27 september 2020 om 22:52

@Groningerhopp de jaloezie spat er weer vanaf. Van de afgelopen 8 seizoenen speelt zich elk seizoen een speler uit de jeugd in de basis. Echt elk seizoen. Ga maar terug. Onder de Boer vlogen ze zo ongeveer allemaal vanuit de jeugd het elftal in. Onder Bosz waren het Onana en de Ligt. Onder Keizer/ten Hag voegde Kluivert en van de Beek zich bij de 1e elf. Het jaar daarna de Jong en Mazraoui. Vorig seizoen Dest. En de door jouw aangehaalde eiting kreeg keer op keer de kans en viel door de mand. Van die spelers zijn Kluivert, de Ligt, de Jong, van de Beek en Dest gewoon weer uitgevlogen. Waarbij ze gemiddeld een a anderhalf seizoen in de basis hebben gestaan. Jouw constatering is dus gelul. Sterker nog dit seizoen lijkt Gravenberch het te worden, waarbij ekkelenkamp steeds meer minuten krijgt. En dan is er ook nog Lang waarbij een kwartje lijkt te zijn gevallen. Dan wordt er ook steeds vaker een beroep gedaan op Timber en is ten Hag mega gecharmeerd van Rensch en ook Taylor. Daar zitten de komende 2 seizoenen een aantal namen tussen die een basisplekje gaan veroveren.

27 september 2020 om 22:57

Leuk hoor, Eiting en 10 jaar geleden.. iedere Ajacied ziet graag jeugdspelers doorstromen.. dat blijft ook gewoon in het DNA zitten.. maar eerlijk Ajax wil gewoon het best mogelijke team hebben, dan moet je dus keuzes maken.. Kudus maakt in 2 potten meer indruk dan Eiting tot nu toe gedaan heeft, dus geen vervelende keuze in mijn ogen

28 september 2020 om 09:39

De Jong is opgeleid door Willem 2 volgens mij.

28 september 2020 om 10:03

Schuurs is gekocht van Fortuna Sittard

27 september 2020 om 21:40

Maar je vergeet te melden dat er ook 6 spelers uit de eigen jeugdopleiding op de bank zaten en die spelers dus genoeg minuten gaan maken dit seizoen. Zijn ook 2 spelers vertrokken deze zomer die samen 30 jaar bij Ajax hebben gespeeld. Jeugd krijgt genoeg kansen, alleen moeten ze er wel aan toe zijn.

27 september 2020 om 21:40

Tjah in de afgelopen jaren wel de jong, de ligt, van de beek, veltman verkocht en op de bank zitten toch ook wel paar nederlanders maar die leggen t gewoon af tegen het gekochte talent op dit moment. Gravenberch zou gaan spelen maar Kudus speelt geweldig

27 september 2020 om 22:10

Gravenberch zat 2 keer niet bij de selectie. Die had wel gespeeld in plaats van Alvarez normaliter.

27 september 2020 om 21:41

Deze cijfers kloppen niet. Daarnaast heeft 50% vd wedstrijdselectie in de jeugd van Ajax gespeeld.

27 september 2020 om 21:43

Ietwat vertekend wel omdat Mazraoui voor Marokko speelt en Gravenberch er niet bij was. En Ekkelenkamp en Timber vielen redelijk vroeg in.

27 september 2020 om 21:46

En wat voor Mazraoui geldt, geldt ook een beetje voor Labyad.. Ook gewoon een Nederlander.

27 september 2020 om 21:44

Dat hou je altijd. We hebben de afgelopen jaren spelers als De Jong, Van de Beek, De Ligt, Veltman, Klaassen zien vertrekken. Mazraoui, Dest en Ziyech kozen voor andere landen. Maar ik maak me niet zo druk. Aan het eind van het seizoen zie ik jongens als Timber, Schuurs, Gravenberch zomaar basis staan. En dan zijn er nog spelers als Unuvar, Hansen, Brobbey, Rensch die in de loop van het seizoen tegen de basis aan kunnen gaan zitten.. Komt wel weer goed.

27 september 2020 om 23:26

Als je naar de opkomende jongens kijkt zoals Timber, Taylor en Rensch kan je ervan uitgaan dat dat aantal binnen een jaar of iets langer weer wat hoger ligt.

28 september 2020 om 09:51

Ajax begon met 5 jeugdspeler in de basis en 8 jeugdspelers op de bank. Van deze 13 jeugdspelers zijn er 10 Nederlanders. En 5 Nederlanders speelden in de basis tegen vitesse.. dus ik denk dat je eerst eens echt de opstelling moet gaan bekijken. Je zit er compleet naast 😆

28 september 2020 om 12:01

Vijf jeugdspelers? Ik tel er maar drie, waarvan één Nederlander (of beter gezegd: iemand die voor het Nederlands Elftal kan gaan spelen, want dat is natuurlijk waar Mulder op doelt). Met een beetje fantasie kan je Schuurs meerekenen, maar wie is de vijfde dan?

Want welke internationals voor het eerste voetballen meer bij Ajax dan bij AZ?Stengs, wijndal, bizot bij afgelopen selectie en blind en schuurs bij Ajax ? Snap dat je hier wel een afweging in moet maken, maar heel gekscherend is dit toch ook weer niet?

27 september 2020 om 21:33

Veltman en van de beek.

27 september 2020 om 22:11

Promes ook nog.

27 september 2020 om 22:33

Precies. Helemaal vergeten. En Stengs deed bij az niet eens mee.

27 september 2020 om 21:34

Blind schuurs promes om wijndal bizot koopmeiners stengs boadu van az. Maar als je voor jongens als boadu en stengs komt kijken kan je een Gravenberch ook mee rekenen bij Ajax. de Boer kan toch niet ruiken wie wel en niet gaan spelen

27 september 2020 om 21:49

Het is natuurlijk ook wel een beetje de weerstand. Een goede indruk maken tegen Fortuna zou mij minder zeggen dan tegen Vitesse. Daarnaast kan hij net zo goed ook voor Bazoer of andere Vitesse spelers gekomen zijn. Bazoer was toch ook wel een beetje zijn talent bij Ajax.

27 september 2020 om 22:22

Daarnaast: als hupperts beter in vorm is dan stengs dan neemt hij hupperts toch niet mee, dus dat verplichte wedstrijdje kijken vind ik sowieso overschat. Mits fit kun je 21 namen al invullen. Misschien een keer koopmeiners in plaats van strootman of bijlow in plaats van zoet, maat thats it. Dat is toch lood om oud ijzer en vaak de 23ste man en of je strootman of koopmeiners mee neemt: daar heb je echt geen fortuna-az voor nodig.

Oh krijgen we nu al het gezeur over dat Frank niet objectief kijkt en Ajax-spelers eerder de voorkeur geeft?

27 september 2020 om 22:11

Niets van aantrekken. Jan Mulder is al sinds 1998 niet meer toerekeningsvatbaar. Ronduit ziek om vanwege twee internationals verschil zo insinuaties te maken over iemand die net een week aan zijn nieuwe job begonnen is. Terwijl de argumenten prima in het voordeel van De Boer spreken. Blind en Promes zitten bij de eerste 16 van Oranje en in een treffen met Vitesse zal De Boer benieuwder zijn hoe Schuurs het doet tegen Vitesse dan hoe vijf internationals het eraf brengen tegen een grillig vreemdelingenlegioen uit Sittard. Maar sowieso begrijp ik niets van de opmerking van Mulder. Wat wil zo'n man daarmee zeggen? Het verschil in internationals heeft geen enkele waarde. Betekent dit volgens Mulder dat De Boer de rest van het seizoen AZ moet volgen? En heeft Mulder wel gecheckt of De Boer vandaag in Almelo aanwezig was om de vorm van Malen, Rosario, Gakpo, Dumfries en Ihattaren te peilen? Vast niet, want rond 17.00 uur scheppen ze in het bejaardenhuis Mulders favoriete pap op aan het einde van de week...

27 september 2020 om 22:30

Het was alleen Youri die deze onzin aan het verklaren was. Maar goed die is geen haar beter dan z'n vader.

27 september 2020 om 22:32

Dan was ik iets te snel, maar inderdaad: van hetzelfde laken een pak. Qua onzin en vooral slecht geinformeerd zijn houden die twee de familietraditie in ere.

Gaan we nu al naar dit soort dingen zoeken? Wedstrijd Ajax - Vitesse lijkt mij interessanter om te bekijken qua internationals dan Fortuna Sittard - AZ. Los van het feit dat gisteren bij AZ helemaal niet per definitie meer internationals op het veld stonden. Alleen Boadu heeft zijn debuut gemaakt en mag zich international noemen. De rest dus niet.

27 september 2020 om 21:41

Exact. En daarbij zijn jouw internationals tegen Vitesse een grotere graadmeter dan tegen Fortuna, in principe dan

27 september 2020 om 22:55

Master D, dat is natuurlijk niet helemaal correct. Stengs is ook international, heeft ook een interland op zijn naam. On: dit is natuurlijk gewoon iets zoeken om te zeiken. Bovendien is Vitesse een sterkere tegenstander én misschien zaten daar ook wel potentiële internationals tussen volgens De Boer, weten wij veel? (Bazoer speelde best wel aardig 😉). En van AZ zullen er niet veel spelen denk ik. Hopeloos uit vorm.

28 september 2020 om 10:23

Stengs staat niet hoog in de pikorde. De concurrenten zijn momenteel simpelweg beter. Boadu is aantrekkelijk voor de toekomst, maar is momenteel nog te groen en onrustig in de laatste fase van aanvallen om serieus als kandidaat beschouwd te worden. Koopmeiners is in mijn ogen wel geschikt, maar je hoeft niet helemaal naar Sittard om tot die conclusie te komen. Wijndal is nog te onervaren en ook nog niet de beste optie op die positie momenteel. Die jongens van AZ moeten ook nog leren om met de mentale aspecten om te gaan. Dat leer je bij AZ namelijk een stuk langzamer dan bij de traditionele top 3.

Ik begin me steeds meer aan Jack van Gelder te ergeren. Hoe komt hij nou ineens weer bij Sneijder? "Hij wordt genoemd." Door wie? Door Jack, ja. Sneijder heeft nooit aangetoond enige ambitie, laat staan potentie, als trainer te hebben.

27 september 2020 om 21:48

Meest overschatte presentator die er is. Zit veel te graag aan de andere kant van de tafel. Wil geen gesprek leiden maar constant zijn eigen mening er door drukken.

28 september 2020 om 10:20

@messibazoer - Tja, en als die mening dan nog een beetje houd sneed, was het niet zo erg geweest. Echter brabbelt Van Gelder veelal onzin op basis van zijn voorkeuren en gevoel.

27 september 2020 om 22:12

Kees Jansma is toch matties met Jack, en met Sneijder. Vriendendienst onderling, elkaar een beetje promoten niks mis mee.

Ik denk niet dat Affelay na zijn uitspraken van vandaag nog assistent bondscoach van de Boer word. Vond het ook vrij brutaal en denigrerend hoe hij over de boer sprak. Helemaal omdat hij zelf in de uitzending liet blijken niet goed tegen kritiek te kunnen.

27 september 2020 om 22:07

Ten Cate en Gullit hebben laatste jaren wel goede resultaten als trainer.

27 september 2020 om 22:11

Gullit die een filmpje uit de kleedkamer op internet gooide? En die dat toen weer moest verwijderen?

28 september 2020 om 10:18

Ten Cate vertoeft al jaren in het verre Oosten. Dat moet hij natuurlijk zelf weten, maar op basis daarvan wordt je natuurlijk geen bondscoach. Ten Cate heeft gewoon bitter weinig gepresteerd als hoofdcoach en nooit iets relevants laten zien.

27 september 2020 om 22:35

Ik vond het ook niet zo'n hele chique uitspraak van Ibi, maar hij had natuurlijk wel volledig gelijk.

Oke dus wanneer de knvb Frank Rijkaard polst roept iedereen dat t alleen voor de buitenwereld is om zich goed voor te doen. Maar vervolgens zou Frank nu naar Sittard moeten gaan om het label Ajax om hem heen niet te versterken, dus ook voor de show eigenlijk. Misschien niet voor iedereen een logische vergelijking, maar ik hoop dat mijn punt duidelijk is. Wat een onzin. En welke internationals lopen in Sittard rond? In Amsterdam hebben 5 NL'ers mee gedaan, plus misschien zelfs Bazoer. In Sittard tel ik er 3 potentials, zonder de Wit dan nog.

Op zich snap ik de keuze wel, niet zozeer voor Ajax alleen wel voor de weerstand, Vitesse staat wat hoger aangeschreven dan fortuna waardoor je een beteren vergelijking van weerstand tegen over anderen internationals kan zien. Dan zpu die nu ook bij Barça kunnen zitten en morgen bij Liverpool. Als die ze werk goed wil doen dan denkt die wel op die manier. Hoe beter de tegenstander hoe beter je de positieven en negatieven punten van iemand kan bekijken en worden belicht door de tegenstander. Dat er een Ajax label aan het Nederlands elftal hangt kan je niks aan doen en heeft zeker in deze kwestie een nadeel.

waarom Affelay? wat heeft die gepresteerd als je hem vergelijkt met een Rvp, Sneijder en Van Nistelrooij bv?

27 september 2020 om 22:19

Daarnaast heb ik hem ook niet echt ooit betrapt op groots leiderschap en zie ik er niet echt een inspirator in ofzo.

28 september 2020 om 10:16

Dat zal wel wat te maken hebben met die diversiteitsgroep van de Knvb. Even politiek-correct een kandidaat noemen nu het een hot-topic is die op basis van z'n voetbalcarriere in niets een geschiktere kandidaat is dan andere alternatieven.

Misschien dacht hij dat Ihattaren al voor Ajax zou spelen, maar dat is natuurlijk pas op z’n vroegst vanaf volgende week. Ooooeeepppsss.... wat verklap ik nou????

Tja Diene jongen zal toch eens moeten beseffen dat zijn carrière gedaan is. Heeft al jaren nergens meer gepresteerd en is blessuregevoelig. En op 34 jarige leeftijd nog een ploeg zoeken is moeilijk gezien zijn blessurgevoeligheid. Maar of die direct assistent van de boer wil zijn is een grote vraagteken. Kdenk dat hij eerst een sabat jaartje ga inlassen en alles eens op een rijtje zetten. Ik zou hem eerder als een soort jeugdtrainer/begeleider zien. Zodat hij zijn ervaring kan meegeven aan de volgende generatie.

Afellay? Op basis waarvan zou die jongen de beste optie als assistent zijn, omdat hij een migratie-achtergrond heeft? Dat is eigenlijk de enigste reden die voor hem spreekt, uit politieke redenen. Verder ook lekker makkelijk om te stellen dat De Boer beter naar AZ had kunnen gaan. Het blijkt nog niet echt ergens uit dat daar nou echt verrassingen rondlopen. Boadu zie ik op termijn wel aansluiten, maar die jongen heeft nog wel het 1 en ander te verbeteren. Met name zijn rust in de laatste fase van aanvallen. Stengs acht ik gewoon niet goed genoeg op dit moment. Die heeft een aantal jongens die hij voor zich moet dulden. Koopmeiners zou wel kunnen, maar daar hoef je niet per se voor naar Sittard te rijden. Wijndal is gewoon nog te groen om echt aanspraak te maken op veel speeltijd in Oranje. Dan snap ik wel dat je als bondscoach naar Ajax gaat waar ze met Promes en Blind al vaste internationals hebben en waarbij hij spelers als Gravenberch en Schuurs aan het werk kan zien. Overigens snap ik ook echt niet waarom Mulder daar nog steeds zit. Die zegt werkelijk zelden iets zinnigs in mijn ogen en wekt alleen maar irritatie op.

Waarom Maarten Stekelenburg gelijk al oproepen???! De “Ajax hand” van FdB is alweer zichtbaar hoor...

Waarom Maarten Stekelenburg gelijk al oproepen???! De “Ajax hand” van FdB is alweer zichtbaar hoor...

Ja hier ben je van te voren al bang voor als je De Boer ziet worden aangesteld als bondscoach. Buiten het feit dat de beste man 0.0 charisma of communicatievaardigheden bezit, is hij na sjaak swart de Mr. Ajax. Dat was Danny Blind ook en het Nederlands elftal is gewoon geen ajax. Dus dat gaat weer flink mis, let maar op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 13
2217 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
T. KrulKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
F. de BoerVerdediger
S. de VrijVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

1242 fans
Coach, 50 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 23 oktober
Ozan Kabak is bij Liverpool een kandidaat om Virgil van Dijk tijdelijk te vervangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren