Tannane haalt hard uit naar ‘gillende’ Ajacieden: ‘Hij viel huilend’

Zondag, 27 september 2020 om

Oussama Tannane heeft geen goed woord over voor diverse spelers van Ajax. De aanvaller van Vitesse nam na de 2-1 nederlaag in de Johan Cruijff ArenA geen blad voor de mond en richtte zijn kritiek vooral op de Zuid-Amerikanen in het elftal van Erik ten Hag. Met name Nicolás Tagliafico moest het ontgelden bij Tannane, zo werd duidelijk voor de camera van FOX Sports.

“Ajax kennende, die vallen heel snel, ook al raak je ze niet aan. Vooral die Zuid-Amerikanen kunnen dat goed. Je hoeft ze alleen maar aan te raken en ze liggen gillend op de grond”, gaf Tannane als voorbeeld. De spelmaker had bijvoorbeeld een akkefietje met Tagliafico, die hij naar eigen zeggen ‘niet eens aanraakte’. “Hij viel huilend en twee minuten later loopt hij weer normaal. Het zijn trucjes, slim maar wel irritant. Het hoort niet in de voetballerij.”

“Deze jongens willen je gewoon naaien met gele en rode kaarten. Dat vind ik niet kunnen”, benadrukte Tannane. Trainer Thomas Letsch was ondanks de nederlaag trots op de spelers van Vitesse. “Enerzijds ben ik enorm trots op hoe de ploeg heeft gespeeld. We controleerden de eerste helft wat mij betreft volledig en kregen een hoop kansen op het openingsdoelpunt. Toch is het resultaat teleurstellend.”

GELUID AAN ???? Daley Blind gaat na de zege tegen Vitesse even langs diens kleedkamer en roept dan DIT! ??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 26 september 2020

“We hadden niet hoeven verliezen. We hadden minimaal een punt aan dit duel over moeten houden. Er gaan niet heel veel ploegen zoveel kansen krijgen in dit stadion, dan moet je ze alleen wel afmaken.” Letsch zat afgelopen week in quarantaine, na een positieve coronatest. Net als zeven andere leden van zijn technische staf. “En toch hebben we voor elkaar gekregen dat we hier zo goed hebben gespeeld. Dat vind ik echt een heel goed signaal. Het waren moeilijke dagen”, erkent hij.

“Soms had ik een dag koorts en soms had ik een dag nergens last van. Gelukkig kreeg ik vrijdagavond te horen dat ik negatief getest had. Ik had deze wedstrijd niet willen missen. Een perfect signaal van harmonie, ook daar ben ik trots op. Ik wil daarom ook mijn dank uitspreken aan Edward Sturing en Nicky Hofs, zij hebben de training geleid.” Vitesse, dat de eerste wedstrijden tegen RKC Waalwijk en Sparta Rotterdam had gewonnen, wacht volgende week een thuisduel met Heracles Almelo.Gerelateerd

Meer sportnieuws

114 reacties (laatste reactie door geelblack)

Als je steeds zo genaaid wordt door de arbitrage, dan moet je het die arbitrage ook moeilijk maken. Dat begrijpen die Argentijnen. De selectieve verontwaardiging stoort mij. Iedereen maakt theater, maar als een speler van Ajax het doet... En iedere keeper rekt tijd, maar als Onana het doet....

27 september 2020 om 01:20

Je kunt echt niet ontkennen dat Onana een gouden medaille zou winnen als tijdrekken een olympisch onderdeel zou zijn.

27 september 2020 om 01:22

Ja maar iedereen doet alsof Onana de enige is

27 september 2020 om 13:54

En hij zou een gouden medaille winnen voor vragen om kaarten en zuigen. Ieder keer dingen zeggen met een hand voor z'n mond en dan de onschuld zelve spelen, Maar ja, het heeft deze keer niet in z'n voordeel gewerkt.

27 september 2020 om 01:33

Vorige week kregen ze nog een rode kaart mee die geseponeerd werd, en dus onterecht was. Soms zit het mee, soms zit het tegen.

27 september 2020 om 01:46

Tja een rode kaart bij 3-0 voor 20 minuten voor tijd tegen rkc nadat er eerst al 2 doelpunten onterecht werden afgekeurd en een 100% rode kaart + penalty niet gegeven werd.

27 september 2020 om 12:35

Over de penalty heb je een legit punt maar die goals waren terecht afgekeurd.

27 september 2020 om 02:21

Onzin. Iedere speler met vervelend gedrag wordt bekritiseerd, niet alleen Ajacieden. Tannane en Bazoer zijn daar bijvoorbeeld uitstekende voorbeelden van. Onana is met afstand de ergste tijdrekker, en Tagliafico is een van de vervelendste spelers in de Eredivisie. Niet gek dat die twee vaker uitgelicht worden. Wat mij stoort is al die Ajax supporters die klagen dat iedereen alleen tegen hun spelers is.

27 september 2020 om 07:42

Benzema idd. Tadic, Suarez, Veltman, Tagliafico zijn helden. Toivonen, Berghuis, Bommel, Lozano smeerlappen. Ik verbaas me er zelfs over in m'n vriendengroep. Gewoon mensen met minstens havo. Geen kinderen meer, degelijke banen, koophuis. Heel vreemd zo'n blinde vlek.

27 september 2020 om 07:59

Wat is dit voor onsamenhangende post? Er zijn minstens zo veel mensen die Nico, Suarez of Veltman juist een smeerlap vinden en Lozano of Berghuis weer niet, dat is puur subjectief en wordt grotendeels bepaald door clubvoorkeur. Dat snap je zelf toch ook wel zeker? Hoe je in hemelsnaam mensen hun opleidingsniveau (minstens havo) hieraan linkt is mij helemaal een compleet raadsel..?

27 september 2020 om 08:07

Idd clubvoorkeur. Objectief bekeken zijn van Bommel en Veltman allebei viezerikken. Opleidingsniveau haal ik erbij omdat ik meer objectiviteit verwacht van mensen die een goede baan, diploma's en een sociaal leven hebben. Das m'n persoonlijke mening/gedachte. Je hebt ook verknipte mensen die elke dag blowen, nauwelijks douchen, bier drinken, in weekend een beetje keta en lsd, komen de deur niet uit, gamen veel . Doorsnee genomen zijn deze mensen vaak wat emotioneler wat weer subjectiviteit meebrengt in veel gevallen.

27 september 2020 om 08:23

Gek dat die objectiviteit bij jou zelf totaal niet te bespeuren is dan. Jij claimt gewoon doodleuk dat een hele rij spelers, waaronder Veltman, Suarez en Tagliafico (die stuk voor stuk echt bergen kritiek krijgen - wat niet heel onlogisch is ook natuurlijk) 'helden' zijn en dat een handjevol (ex-)PSV'ers en Berghuis als smeerlappen gezien wordt. Dat is natuurlijk totaaaaal niet de algemene tendens, slechts een zeer subjectieve observatie van jou. Kan ik nu concluderen dat jij zonder te douchen met een blik bier en een jointje in de bank hangt of heb je nou wel je havo afgerond en kan je ook gewoon inzien dat Veltman of Nico gewoon net zo veel kritiek krijgen als Lozano of Toivonen?

27 september 2020 om 09:15

Ik begrijp wat Sir Paul wil zeggen en ben het volledig met hem eens. Veel mensen geven er blijk van totaal niet objectief te kunnen zijn. Intelligentie zit hem helaas niet altijd in het opleidingsniveau. Van een intelligent iemand mag je wel meer verwachten. Clubvoorkeur maakt veel mensen blijkbaar blind.Tagliafico, Tadic en Onana zijn gewoon etters naar Nederlandse maatstaven, waarschijnlijk hoort het er allemaal gewoon bij in de landen waar ze vandaan komen. Berghuis en Veltman zijn Nederlandse etters zoals Wouters en Van Bommel dat ook waren. Als het om spelers gaat van je eigen club hoef je het toch niet ineens goed te praten? Waarom kun je die spelers en/of het gedrag van die spelers niet objectief beoordelen?

27 september 2020 om 10:10

Ik begrijp totaal niet wat Sir Paul zegt, hij doet namelijk zelf waar hij anderen van beticht. Je kunt niet beweren dat Veltman, Nico, Suarez, etc als 'helden' gezien worden en Bommel, Toivonen en Lozano als 'smeerlappen'. Dat is gewoon feitelijk onjuist, dan ben je gewoon erg subjectief bezig zelf. Hoezo begrijp je dan wat Sir Paul wil zeggen en ben je het volledig met hem eens? Doen alsof alle (ex)-Ajacieden enige vorm van kritiek bespaard blijft terwijl (ex)-spelers van PSV of Feyenoord het moeten verduren is toch evengoed een blijk van totaal niet objectief kunnen zijn? Raar verhaal dit..

27 september 2020 om 10:28

Nee, het gaat erom dat veel ajacieden alles goed praten wat Ajax betreft, ook als het niet goed is. Net zoals Feyenoorders en PSV'ers dat doen wanneer het hun club betreft. Dat een ander hetzelfde doet maakt iets wat verkeerd is nog niet goed. Hoe moeilijk is het om te erkennen dat het gedrag van spelers als Tagliafico, Tadic, Onana en Blind gewoon verwerpelijk is (net zoals het gedrag van spelers als Berghuis, Veltman, Suarez, Toivonen en Van Bommel dat vaak is/was)? Hoe moeilijk is het om gewoon objectief te oordelen? Gelukkig zijn er nog wel positieve uitzonderingen, maar het is spijtig dat het uitzonderingen zijn.

27 september 2020 om 07:13

Heidihallo Ajax krijgt gewoon terechte kaarten die ze al jaren niet gekregen hebben . Alleen zijn de supporters het niet gewend. De overtreding van Alvarez is niet bewust misschien, maar hij kan wel de enkel van z'n tegenstander breken. Gewoon terecht rood, alleen vorige seizoenen kwamen jullie er mee weg in de eredivisie. Tagliafico al een handvol keren.

27 september 2020 om 07:57

Ohja dan overal graag die terechte kaarten. Een goal voorkomen met de arm in de 16 is rood en een pingel. Het neerhalen van een doorgebroken speler, ongeacht waar op het veld is rood. Niet geel omdat dat doorbreken rond de middenlijn gebeurd. Grappig dat de tegenstanders de terechte kaarten niet krijgen. Nog erger, dankzij die rode kaarten lijkt Ajax zijn startende elf sneller dan ooit te vinden en dat elftal lijkt echt beestachtig te worden. Ook Vitesse was leeg terwijl zij de man extra hadden.

27 september 2020 om 08:56

Ik vind de rode kaart van Alvarez terecht omdat ik echt denk dat het een bewuste was. Maar als je in deze situatie per ongeluk op iemands been gaat staan mag het natuurlijk nooit rood zijn

27 september 2020 om 09:09

Haha ga je nou overal dezelfde opmerking kopiëren en plakken?

27 september 2020 om 08:57

En als het tegen Ajax gebeurt klaag jij weer, de ironie. Overigens vind ik het niet heel vervelend behalve bij Tagliafico, deze gozer komt elke duel in alsof die alle benen tegelijk wilt breken, maar als er een duel bij hem is rolt die nog verder door dan Neymar, het zal wel iets Zuid-Amerikaans zijn aangezien David Luiz er ook altijd een handje van, maar vind het altijd zo typisch dat de grootste uitdelers ook de grootste jankbekken zijn en hoop dat dit een nieuw element wordt voor de var, vermoeden van theater om iemand kaart aan te smeren gewoon geel geven, moet je zien hoe snel dit geouwehoer voorbij is. Idem voor tijdrekken hoor, of het nu in mn voordeel of nadeel is interesseert me niet, sneller geel en sneller rood, heeft geen drol met voetbal te maken en uiterst irritant voor de supporters. Als je echt de tgenstander weg tikt en kans op kans mist, kan een keeper zo 10 minuten in de slotfase inpikkken. Regel invoeren hoelang je wachten mag met uittrappen en straffen. Geldt ook voor de 6 seconde regel, hoevaak 6 seconde 30 seconde is en scheidsrechters niks doen. Gewoon geel en indirecte vrije trap. Dan maar een half jaar heel veel rode kaarten, is dit er wel zo uit.

27 september 2020 om 09:07

Heidi nee, niet iedereen maakt theater. Kijk dat elftal vol houthakkers van ons maar. Vond het verder wel meevallen en ben het dus niet Tannane eens, maar we moeten niet net doen alsof theater maken normaal is en erbij hoort. Blijft walgelijk gedrag en valsspelen.

27 september 2020 om 10:35

Onana heeft nauwelijks tijd gerekt man. De eerstr helft was dat niet nodig. De tweede helft geeft hij gewoon normaal de tijd genomen die toegestaan is. Hij is niet eens gewaarschuwd dus dan zal het wel meevallen. Dus bullshit!

27 september 2020 om 12:53

Ik heb zelden zo'n theatervoorstelling als van Tagliafico gezien. Om je kapot te schamen! Dat siert hem als goede voetballer allerminst.

Heb zelden zo’n eenzijdige schoppartij gezien. Dat Vitesse op het veld zo onsportief is, is één ding, maar dat Tannane het gore lef heeft om deze verwijtingen te maken jegens hun slachtoffers is ronduit schandalig.

27 september 2020 om 01:29

Die frustratie die beide mannetjes uitten na de wedstrijd, hadden ze ook al in het veld. Als ze nou volledig met hun kop erbij hadden gevoetbald, waren ze wel geslaagd in het buitenland, ipv nu bij Vitesse te spelen. Maar zelfkritiek staat niet in hun woordenboek.

27 september 2020 om 12:32

Vitesse onsportief ? Kijk naar die tagliafico ..: die heeft echt een 10 gescoord op dat vlak gisteren ! Als je dat in je team hebt lopen moet je niet maar een ander wijzen !

28 september 2020 om 11:10

Eenzijdige schoppartij? Ik heb zelden zo een smerig Ajax gezien, en dat zegt wat. Voetbalminnend Nederland mag hopen dat die Alvarez lang geschorst wordt, en dat de arbitrage snel ook de rest op hun plek zet (met name die Tagliafico, Blind, en Tadic).

Nico deed een Deyverson. Ach dit hoort bij het voetbal.

27 september 2020 om 02:14

Zei je dat ook toen Deyverson dat deed?

27 september 2020 om 02:20

Deyverson die een Deyversontje doet. Ach, in het heetst van de strijd hoort erbij. Toen ik in Getafe was had ik me ook lopen ergeren aan Deyverson. Maar achteraf hoort het gewoon bij het voetbal. Dat Zuid Amerikaanse temperament krijg je toch niet uit die spelers.

De tweede kleuter van Vitesse aan het woord. Jammer voor Vitesse dat de twee beste spelers ook meteen de meest trieste persoonlijkheden zijn, Tannane en Bazoer speelden bei beiden heel goed maar laten zich ook enigszins uit de tent lokken. Winnen is het enige wat thuishoort op een veld, niet het gelul vooraf of achteraf.

27 september 2020 om 01:27

Daarom spelen zowel Bazoer als Tannane ook bij Vitesse,

27 september 2020 om 09:06

Idd deze te dikke voetballer moet je geen podium geven. Hij kan 90 wedstrijd minuten niet eens aan. Tanane, ga eerst na een diëtiste en zorg dat je fit wordt. Vitesse heeft je hard nodig tegen Vvv, Heracles en Sparta etc

27 september 2020 om 18:09

Dat Tannane nog te dik zou zijn is echt onzin.

Als je uitdeelt, moet je ook kunnen incasseren; dat vind ik bij Tagliafico in onbalans.

27 september 2020 om 01:31

Vind het bij Nico ook niet helemaal in balans op dit moment, lijkt niet goed in zijn vel te zitten. Echter, misschien hoort dit zijns inziens 'gewoon' bij winnaarsmentaliteit. Maar ik zie het liever ook niet zo. En hetzelfde geldt voor Bazoer en Tannane, liepen ook overla om te janken.

27 september 2020 om 01:37

Helemaal mee eens Formus. Heb een idee dat hij mentaal even op reset moet drukken. Lijkt er niet op dat hij gaat vertrekken. Denk dat het een teleurstelling voor Nico is. Hoe dan ook heeft Vitesse vandaag weinig recht tot klagen. Tannane en Bazoer konden er ook wat van.

27 september 2020 om 01:44

Nee joh, Nico is een strijder. Dit was een knokwedstrijd met 10 man tegen 11 en gevoelsmatig ook de arbitrage. Dan moet je niet doen alsof het allemaal tegenzit en je koppie laten hangen. Dan moet je knokken. En dan gaat Nico voorop in de strijd. Dit Ajax - hoe gek het ok mag klinken na de acties van Taglifico, Tadic en Blind - wordt volwassen. Hulde daarvoor. In het begin baalde ik van die dubieuze rode kaart, maar uiteindelijk heb ik een heerlijke pot gezien met een hele hoge intensiteit. En 9 uit 3. Dat is ook belangrijk!

27 september 2020 om 01:48

@007, daar dacht ik ook als eerste aan. Hij was echt toe aan een nieuwe stap, gelimiteerde transfersom, peiler van het beste Ajax sinds tijden... en dan komt er niemand. Dan loopt het niet en verzandt hij in die frustratie van de teleurstelling. Hopelijk herpakt hij zich snel.

27 september 2020 om 08:05

@007, nope dat gefrustreerde zag ik al aankomen na de rode kaart voor nico. Deyverson heeft Ajax een hele wijze les geleerd. Zuigen tot de max en tussendoor zelf voetballen om de winst veilig te stellen. Was er al bang voor en dit gaat wel nog een tijdje zo door.

27 september 2020 om 01:49

Hij moet het theatrale en overdreven gedrag achterwege laten maar dat betekent niet dat hij niet kan incasseren, voldoende voorbeelden waarin hij hard incasseert en doorgaat. Lijkt wel wat gefrustreerd, misschien omdat hij een transfer hoopte te maken, of daar nog op hoopt.

27 september 2020 om 01:54

Misschien had die frustratie ook wat te maken met het gedrag van Polletje van Boekel, Bazoer en Tannane?

27 september 2020 om 03:25

Had vroeger een ploegmaat die je op training letterlijk uit het veld trapt met een tackle. Maar als je bij hem nog maar een schouderduw gaf, werd ie hysterisch en riep tegen je dat je van hem moest blijven

27 september 2020 om 07:24

Eens. Echt een goede back en ik heb in zijn eerste seizoen genoten van spel met en zonder bal. Maar zijn irritante houding lijkt elke week erger te worden. De manier waarom hij duels in gaat wordt steeds onbesuisder en de mate waarin hij veinst te worden geraakt als hij zelf wordt aangepakt is echt lachwekkend af en toe. Dat heeft hij echt niet nodig. Mijn sympathie voor deze speler is iig weg. Er is voor mij wel degelijk verschil tussen winnaarsmentaliteit en naaierij. Kudus, hij liet gisteren zien wat scherpe duels zijn, wat incasseren is. Ook de ingevallen Timber. Scherp, hard, fair. En ook incasseren, geen toneel.

27 september 2020 om 10:23

Vergeet Mazraoui niet! Over scherp en fair gesproken. Tagliafico, tsja, ik snap wel wat je zegt. Dat theater bij de boarding vond ik eigenlijk wel prima, was gewoon een onnodige irritante schouderduw van die vitesse speler. En bij tannane, tsja, ook die maakte gewoon een lichte overtreding dus dan ga je liggen. Nico gaat dan een beetje rollen, en haalt Tannane uit zijn spel. Grote verliezer is dus Tannane, die zelf gewoon ook echt irritant was. Eerlijk gezegd snapte ik gisteren het gedrag van Tagliafico wel. Want de westrijd was ernaar. Veel druk, staat onder hoge spanning, dan snap ik dat je je laat gaan. Maar hij doet dit ook wel eens op momenten dat er niks aan de hand is, en dan is het zonde.

27 september 2020 om 10:36

Nico incasseert echt een hoop hoor, ga er maar eens op letten, worden echt veel overtredingen op hem gemaakt. Tegenstanders vinden hem irritant, daar zal het wel door komen. Denk maar aan Müller van Bayern met zijn karatetrap, voor zoiets pakken ze dan vaak Nico.

Vond het verlies onnodig, maarja, als een antony het beslist, een speler die meer heeft gekost dan onze hele selectie.. Zonde, maar kan gebeuren. Tannane heeft opzich wel een punt, al kan hij zelf ook een zuiger zijn. Wat ik nog echt wel heel veel triester vind is wat blind in die video doet. Ben je zo'n ervaren speler, gedraag je je als een klein kind, dat vind ik echt zo achterlijk

27 september 2020 om 01:52

Tja het begint met goed scouten. Dan kan je spelers duurder verkopen. Van dat geld koop je dan weer betere spelers en als je dat goed doet, dan krijg je Ajax. Maak je er een financiele puinhoop van, dan moet je jezelf verkopen aan de hoogste bieder en hopen dat die je af en toe wat leenspelers toestopt.

27 september 2020 om 07:10

Inderdaad. Alsof het Ajax allemaal aan is komen waaien. Is gewoon een resultaat van jarenlang goed beleid.

27 september 2020 om 06:07

Dat je het nog goed praat dat vitesse hier op zijn minst niet gelijk speelt is echt bizar en dan als argument gebruiken dat Anthony meer heeft gekost dan de hele selectie van Vitesse. Vitesse is gewoon extreem zwak met heel de man meer situatie om gegaan en is met spelers als tannane en bazoer meegegaan in het laten provoceren en ontregelen van het spel door een aantal Ajax spelers. Misschien niet heel fair altijd, maar het heeft dus wel gewerkt. Het niveau verschil is natuurlijk niet dermate groot ondanks de miljoenen van Anthony dat vitesse Ajax hier de tweede helft niet achter de feiten aan het kunnen laten lopen. Ajax laten lopen en de bal rond laten gaan, komt er vanzelf ruimte tegen 10 man. Maar Bazoer was alleen maar met zijn ‘ex-club’ bezig, snap stiekem de emotie van blind na de wedstrijd. Zegt eigenlijk ook niks ergs ofzo, alleen come om boys. Denk dat vitesse meer in de spiegel moet kijken waarom ze hier met lege handen staan

27 september 2020 om 08:44

Volgens mij komt Ajax gewoon goed weg, eerste helft heeft Vitesse 3/4 100 procent kansen gehad en met 1/1 en die bal op de paal kom je goed weg. Dat Anthony het dan beslist is lekker voor Ajax, maar Ajax speelde zeker niet beter dan Vitesse.

27 september 2020 om 09:03

Klopt, Vitesse had in de 1ste helft een aantal goede kansen, en inderdaad in de tweede met 1-1 een bal op de paal. Vergeet er dan niet bij te vermelden dat ook Ajax in de 1ste helft een aantal serieuze kansen heeft gehad en in de 2de voor de bal op de paal tot 2 keer toe ook 2 100% kansen had. Na het invallen van Ekkelenkamp had Ajax het betere van het spel en stapte dan ook terecht als winnaar van het veld, en dat met 10 man...

27 september 2020 om 09:08

Die bal op de paal was in de 69e minuut. Dit was dan ook meteen het laatste wapenfeit van Vitesse want de laatste 25 minuten hebben ze tegen 10 man niets meer gecreëerd. Over de eerste helft heb je een punt, Ajax begon slordig (voornamelijk Alvarez, Schuurs) en Vitesse kreeg een paar kansen (heb maar een 100% kans gezien via Openda trouwens). Vanaf een minuut of 30 kreeg Ajax het al beter onder controle en vergeet de kansen van Antony en Ekkelenkamp vlak voor de 1-1, toen al met 10 man dus. Vitesse speelde tegen 11 beter dan tegen 10.

27 september 2020 om 08:37

Blind doet een keer een Bazoertje en het is niet goed. Man, deze wedstrijd was echt een wedstrijd. Ik heb ervan genoten, van beide kanten. Dit was een lust voor het oog, mede door de sensatie omtrent het gevecht tussen Nico en Tannane. Wees blij met dit gedrag.

27 september 2020 om 10:01

Tsja, je zou eens kunnen beginnen met ander beleid dan jaarlijks 11 huurspelers aantrekken, misschien groeit er dan ook zoiets. Vitesse staat een uur tegen 10 man en kan geen fatsoenlijke vuist maken, dat vind ik pas triest.

27 september 2020 om 10:26

Wat Blind doet, is oogsten wat vitesse zelf mede heeft gezaaid in de wedstrijd. Als je dat niet aankan, moet je niet zo spelen. Iedereen opgefokt. Dan krijg je dit. Was echt een leuke wedstrijd, jullie speelden goed, super spannend, en ook veel onderling gezeur en genaai. Daar is Blind slechts 1 voorbeeld van, dan kan je tientallen acties in de wedstrijd en Bazoer erna noemen wat ook kinderachtig is. Ik zou zeggen, hoort erbij, mooie pot.

Tja, als je weer rood voor niks krijgt moet je als Vitesse spelers niet verwachten dat de Ajacieden niet iets terug willen doen. Van Boekel en de VAR hebben Vitesse een cadeautje gegeven dus wat Tannane denkt en vind laat mij koud.

27 september 2020 om 01:53

Gewoon een domme overtreding en gewoon rood, als dit andersom was had je ook rood verwacht. Nico is echt een psychopaat aan het worden, zijn blik en gedrag wordt met de week gekker. Die gaat nog veel kaarten pakken dit seizoen.

Blind lijkt wel gestrest, alsof zijn hartproblemen hem zo dwars zitten. Verder is die Tagliafico natuurlijk de grootste engnek van de eredivisie, zelden zo'n kwal gezien.

27 september 2020 om 01:47

Simplistisch gezegd spelen bij Ajax mooie voetballers en bij Feyenoord strijders. Laat nu de grootste strijder bij Ajax spelen! Bespeur ik hier enige jaloezie?

27 september 2020 om 01:57

Nico is een engnek eerste klas, doen alsof je in je gezicht geraakt bent om je tegenstander een rode kaart aan te naaien is erg laag. Uitdelen doet ie graag, incasseren doet ie als een schoolmeisje

27 september 2020 om 02:00

Uitdelen als een man - incasseren als een schoolmeisje: dat is hoe het werkt. Kijk jij nooit topvoetbal?

27 september 2020 om 08:12

Goh en andersom was er 1 die een elleboog claimde waar er niks aan de hand was en dat is geen engnek? Lekker selectief weer maar dat is geen wonder. Gebeurde van beide kanten en is onnodig.

27 september 2020 om 03:00

Haha nooit toivonen gezien? stel je niet zo aan man. Suarez was wat dat betreft ook erger. Als ze voor Althetico spelen vinden jullie t allemaal winnaars

27 september 2020 om 06:39

Dan ben je voor het gemak maar berghuisje vergeten . Kan vallen als een zwaan en schoppen als hij weer eens kortsluiting heeft 😁

27 september 2020 om 13:20

Nee dat kan niet want alleen Ajacieden zijn Engnekken! /s Nog zo'n mooie: Michiel Kramer. Altijd weer een smerige overtreding maken die gast. Elleboogje hier, elleboogje daar.

27 september 2020 om 08:51

Het is eten of gegeten worden. Ajax de winst en 3 punten. Vitesse mag los gaan over Blind, Tadic en Nico... En dan die rode kaart of een vrije trap tegen voor..... Praten. Pffff

Tagliafico kan beter voetballen dan acteren... Moet ie niet doen, maar de pot verwijt de ketel; er waren ook Vitesse spelers die om niets gingen liggen en gillen... Spannende pot, matige scheids, mooie goals en n heerlijke overwinning met n man minder.

Als er iemand graag naar de grond gaat, is het tannane wel. Dan gaat uitgerekend hij lopen zeuren, vervelend ventje

Dat huilend naar de grond gaan zou meneer Tannane toch moeten aanspreken. Dat heb ik Vitesse namelijk ook regelmatig zien doen. Schreeuw erbij en dan zonder verzorging weer verder gaan. Ja, op een gegeven moment ging Ajax daar in mee. Ik vind dat gisteren qua zuigen, simulatie, etc. 2 ploegen zeer onsportief zijn beziggeweest. Beter dus dat beiden ploegen daarover hun mond houden richting elkaar.

Dat krijg je als een scheidsrechter een pot niet in de hand heeft en je twee teams hebt met zuigertjes en aanstellers. Vond er bij Vitesse ook flink wat duikelaars bijzitten. Dan nog een discutabele vroege rode kaart en je weet dat er dan nog meer gedoe ipv mooi voetbal komt. Bazoer en Tannane lieten zich ook niet onbetuigd.

Wel terrecht over Tagliafico. Is gewoon een naar theatraal ventje. Maarja dat zal dan wel onder "lekker Zuid-Amerikaans temperment" vallen. Het krijgt een duwtje (los van het feit of een overtreding is of niet), hij grijpt voor naar zijn gezicht alsof die daar een elleboog tegen heeft gehad... terwijl hij daar niet eens geraakt is... En dat is zeker niet de eerste keer.

27 september 2020 om 08:53

En ben jij dan het beeld in de 1e helft vergeten tussen Bazoer en Labyad.... Na 2 minuten stond Bazoer lachend op...

Ik heb Tannane toch echt gisteren heel vervelende schoppen zien uitdelen en enkele keren zeer theatraal naar de grond zien gaan. Ben je dan de juiste speler om andere de maat te nemen op het gebied van sportiviteit? Zonder enige twijfel dat enkele Ajax spelers, met Tagliafico voorop, met het nodige theater de wedstrijd vol speelde. We hebben ook best wel wat spelers met onsportieve trekjes in het elftal. Maar Vitesse speelde ook niet bepaald sportief.

Lekker volwassen Blind, sta er boven. Hoe triest. Overigens wel eens met Tanane, Niet dat dat zo’n wereldverbeteraar is maar dat van Taglifiaco dat leek nergens op. Taglifiaco mag zelf graag uitdelen, maar andersom is het gewoon een acteur, vervelende mentaliteit wat hij gezien zijn kwaliteiten totaal niet nodig heeft. Rode kaart is gewoon terecht, gebeurt dit andersom schreeuwt heel vz moord en brand. Janken over 2 rode kaarten, terwijl bij andere clubs voor minder ook rood wordt gegeven. Ajax de arbitrage tegen, laat me niet lachen.

27 september 2020 om 08:58

Rode kaart terecht of onterecht daar kan je over discussiëren. Maar frustratie zat 'm ook in de vrije trap tegen voor praten. Hoe vaak zie je dat ?? Verder was het een felle strijd met provocaties over en weer. Dat is voetbal en fijn dat we dan toch die 3 punten behalen. Wat er na de wedstrijd op het veld en richting kleedkamer gebeurt, hoort erbij. Adrenaline. Eenmaal binnen is het klaar !!

27 september 2020 om 09:55

Je bedoelt met Blind? Die komt altijd aanstormen als er tegen Ajax gefloten wordt. Verademing dat hij een keer geel krijgt voor praten.

Als er spelers bij het minste of geringste aan het janken waren waren dat de spelers van Vitesse wel en omdat tagliafico dit zat was ging hij het zelfde terug doen wat een droeftoeter die tananen die was het ergste met steeds liggen

Ik ben wel blij dat Ajax een paar van die provoceerders heeft. Die heb je nodig in je team!! Straks als je Europees speelt zeker. Dat hoort bij het Internationnaue voetbal. Dus stop met zeiken allemaal

Juist, diezelfde speler die bij ieder dingetje direct op het gras lag te rollen, naar de scheids kwam om te laten zien dat die geraakt was op zijn bovenbeen. Hypocriet mannetje

Oh oh tannane noem dan gelijk jezelf en je teamgenoot Bazoer ook maar.bazoer krijgt een duw in zijn rug en gaat dan een minuut op de grond liggen en als de scheids naar hem toe komt geeft hij aan dat het een elleboog was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV138
2.Ajax128
3.Vitesse127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. PasveerKeeper50
E. DasaVerdediger50
M. WittekVerdediger50
R. BazoerMiddenvelder51
A. BrojaAanvaller53
O. DarfalouAanvaller52
L. OpendaAanvaller51
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

In de wandelgangen

Donderdag 22 oktober
Brighton & Hove Albion hangt een hoog prijskaartje om de nek van Ben White wanneer Liverpool in januari aanklopt om hem over te nemen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren