David Beckham wil Steven Berghuis koppelen aan Gonzalo Higuaín

Zaterdag, 26 september 2020 om 10:53Robin Bruggeman • Laatste update: 11:10

Inter Miami is in de markt voor Steven Berghuis, zo meldt Voetbal International zaterdagochtend. De ambitieuze club van eigenaar David Beckham is volgens het weekblad een van de gegadigden voor de aanvoerder van Feyenoord. Als het inderdaad van een vertrek van Berghuis richting de Major League Soccer komt, zal deze transfer plaatsvinden op 1 januari 2021.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zou jij dit een goede stap vinden voor Steven Berghuis?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

77 reacties (laatste reactie door gabstra)

FeyenoordTM heeft al gezegd dat het niet concreet is. Die vertrouw ik meer dan onze clubwachters. Op je 28e naar Amerika en dan meteen einde oefening bij Oranje etc. Ik zie het niet gebeuren

26 september 2020 om 11:00

Het is wel een mogelijkheid om nog eens heel goed te cashen, Miami is ook geen verkeerde plek om te wonen. Echter kan hij zo’n stap altijd nog maken maar dan wellicht naar de zandbak o.i.d. Lijkt me overigens niet aannemelijk dat Berghuis als aanvoerder zijn team midden in het seizoen, vlak voor alle topwedstrijden, in de steek laat.

26 september 2020 om 11:04

Niet iedereen gaat altijd en alleen puur om het geld bij zulke stappen he. Paar jaar in Vs in Miami wonen lijkt me een stuk aantrekkelijker dan de 'zanbak' landen. Denk dat locatie voor sommige spelers ook aardig mee weegt.

26 september 2020 om 11:05

Cashen? Dat zal toch wel meevallen in Amerika voor iemand als Berghuis. Hij verdient bij Feyenoord zelf ook tussen de 1,5 - 2 miljoen. Persoonlijk geloof ik ook niet dat Berghuis ons zal verlaten voor Miami op deze leeftijd.

26 september 2020 om 13:01

Het is algemeen bekend dat Berghuis zijn vrouw uit een verschrikkelijk rijke familie komt. Denk daarom dat geld geen rol gaat spelen bij zijn keuze.

26 september 2020 om 15:24

Ik ben het ook met Montana eens. Persoonlijk zou ik ook veel liever in Amerika willen voetballen in plaats van hier in Europa. Ik vind het een prachtig land en dan is het alleen maar lekker als je daar een beetje kan voetballen en je geld verdienen. Prima toch! Mocht hij het maximale uit zijn carrière willen halen en nog eenmaal de stap hogerop willen proberen, dan is Amerika alleen waarschijnlijk geen geweldig idee.

26 september 2020 om 13:07

Zeker gezien de huidige covid19 maatregelen is het einde oefening Oranje. Het transatlantische vliegverkeer ligt op zijn gat, en met allerlei wettelijke quarantaine maatregelen is het hele a ondoenlijk.

26 september 2020 om 13:26

Ja, Frank de Boer, die zelf net uit de MLS komt zou het natuurlijk nooit in z'n hoofd halen om iemand uit de MLS op te roepen...

Dit zou een aderlating zijn voor Feyenoord, maar wel een hele mooie stap voor Berghuis. Ben benieuwd of Feyenoord hem kan behouden, zou het me goed voor kunnen stellen als Berghuis zelf naar Miami wilt verkassen.

26 september 2020 om 11:25

Mooie stap voor berghuis? Waarom? Met het ek in aantocht moet hij een jaar op goed niveau voetballen en dat kan prima bij Feyenoord. Als hij normaal presteert kan het niet anders dan dat hij mee gaat. Lijkt me toch mooier dan in de mls spelen.

26 september 2020 om 11:32

Ik snap de mooie overstap ook wel. Leuke club en dito omgeving. Dan is hij voort 29, NL elftal komt misschien wat laat aankloppen in zijn optiek. Ik zou hem wel snappen als hij overstapt. En daarbij is het waarschijnlijk nog prima verdienen ook daar en geen zandbak of China dat echt niemand hier volgt.

26 september 2020 om 12:45

Ja, lijkt met respectievelijk nog ± 3 of 4 goede seizoenen in je benen bij feyenoord voetballen in het koude Nederland je beter dan voor David Beckham spelen in Miami met spelers als Matuidi, Higuain en weet ik het wie er nog bij gaan komen voor hoogstwaarschijnlijk een veel dikker salaris? Nou, ik zou het wel weten....

26 september 2020 om 13:30

Er zal niet veel meer bijkomen qua grote namen. Salarisplafond, hè. Ze mogen drie designated players. En het zou zomaar kunnen dat Berghuis de derde zou zijn, want dat zijn echt niet altijd wereldspelers.

26 september 2020 om 12:29

Matuidi en Higuian wil die vast wel mee spelen

Lijkt me sterk dat Berghuis midden in het seizoen vertrekt met een EK voor deur. Hij is imo nog nooit zo dicht bij een basisplaats geweest. Zie dit niet gebeuren, of hij moet geweldig kunnen cashen.

26 september 2020 om 11:27

Ik zou hem ook graag een kans zien krijgen in Oranje. Hij is misschien niet heel snel maar hij heeft wel creativiteit, iets wat we toch wel missen in Oranje. Ik ga niet zeggen dat Berghuis een wereldtopper is maar Bergwijn en Wijnaldum vond ik ook niet goed spelen als rechtsbuiten dus wat mij betreft krijgt hij een keer de kans daar. Uiteindelijk hoop ik op termijn dat Ihattarennzijn potentie gaat inlossen en een nieuwe Ziyech wordt en daar gaat spelen maar onder Schmidt gaat het nu even niet zo lekket nog met hem

26 september 2020 om 12:27

Welke midden van het seizoen? Die is net pas begonnen met een verlengde transferperiode...

26 september 2020 om 15:39

Om het geld hoeft Berghuis het niet te doen. Als hij bij zijn vrouw blijft zal hij aan het eind van zijn carrière meer geld hebben dan hij nodig heeft. Daarom zou ik een stap naar Amerika niet begrijpen. Laat een mooie club uit Europa hem maar halen. Kunnen we hem in ieder geval blijven volgen en kan hij doorgroeien tot een vaste waarde in Oranje.

Maak me hier niet zo zorgen over. Berghuis heeft meerdere keren aangeven alleen naar interessante clubs te willen. Denk niet dat hij nu al aan amerika denkt.

26 september 2020 om 11:06

Vind het project anders best interessant. Heeft berghuis ook uitgesproken wat hij als interessante opties beschouwt?

26 september 2020 om 11:19

Helaas niet. Maar ik denk dat het clubs als sevilla everton zullen zijn.

26 september 2020 om 11:36

Kwam laatst toch bericht dat hij de serie a en Bundesliga had afgewezen en eigenlijk alleen Engeland en Spanje als serieuze opties ziet. Deze jongen heeft nog veel ambitie, wil mee naar het EK, Europees spelen etc. Vaak gezegd dat het gehele plaatje voor hem moet kloppen. Denk niet dat dit voor hem interessant is op dit moment. Al is het natuurlijk heerlijk vertoeven in Miami en is het project van de club niet gek. Maar denk en vooral hoop dat dit niet gaat gebeuren.

26 september 2020 om 12:48

Nu al? De beste man is bijna 29. Dat is toch wel een leeftijd dat wanneer de kans zich voordat je zakken nog even te vullen je daar toch wel even 2x over nadenkt. Of 1x en gewoon gaan zou ik zeggen...

Lijkt me voor steven een leuke uitdaging FC Miami bestormt op deze manier wel aardig de top van de MLS alhoewel het voor Feyenoord een groot gemis zou wezen.

26 september 2020 om 12:53

Ik weet niet hoe jij een bestorming van de top voor je ziet maar ze staan momenteel na 13 wedstrijden gedeeld laatste...

Amerika, mooi land, goed salaris, voetballen met aardige teammates en zo nu en dan tegen of met wat grotere namen uit de voetbalwereld, in Miami. Makkelijke keuze als je het mij vraagt.

26 september 2020 om 11:07

Laat dat ‘mooi land’ maar weg, maar ik vind dit zeker een interessante optie en een heel mooi project voor Berghuis.

26 september 2020 om 11:28

Idd, zou persoonlijk ‘mooi’ vervangen door ‘derde wereld’. Maar een mooie uitdaging zij het zeker kunnen zijn, enige is dat zijn kansen bij Oranje dan wel weg zouden kunnen vallen.

26 september 2020 om 11:33

Dan ben je nog nooit in de Grand Canyon, Yellowstone of 1 van die andere fantastisch mooie gebieden geweest. Qua landschap en natuur is de VS wel degelijk een fantastisch mooi land

26 september 2020 om 12:10

Alleen zal Berghuis weinig merken van de mooie parken a la Grand Canyon. De afstand tussen de Grand Canyon en Miami is meer dan 3000 KM. Dat is net zo ver als hier naar Tblisi.

26 september 2020 om 12:25

Ook Miami heeft mooie dingen te bezoeken, daar hoeft hi niet per se 3000km voor te rijden. De Florida Keys een mooi voorbeeld van. Maar er wordt zoveel onzin geschreven dat je ongeveer 99% van de geruchten direct kan doorspoelen. Even ter geruststelling, Berghuis gaat nergens naar toe.

26 september 2020 om 12:37

Florida Keys is mooi, maar wat stelt dat nou voor vergeleken met de Biesbosch ;p ?

26 september 2020 om 12:46

Prachtig land. Je bent er duidelijk nog nooit geweest

26 september 2020 om 11:03

Stelt geen zak voor? Ik snap dat je wat beters te doen heb dan snachts MLS wedstrijden te kijken... maar doe het is een keer. Het is echt vele malen beter en sterker dan men denkt, ieder geval veel sterker dan de eredivisie. Als ik Steven was zou ik de stap proberen te nemen. Als het klopt dat hij voor 8mil op te halen is waarom komt er dan geen enkele club voor hem?

26 september 2020 om 11:07

Omdat het bedrag dan ook wel hoger zal liggen. Eerst 14 miljoen, toen 12, nu ineens 8.. Dat lijkt me toch erg sterk.

26 september 2020 om 11:13

@swissneurtral, ik kijk regelmatig MLS wedstrijden maar het niveau ligt daar absoluut niet hoger dan in de Eredivisie.

26 september 2020 om 11:17

MLS is 100% niet sterker dan de Eredivisie. Vooral fysiek sterke hollers. Eerder niveautje Schotse competitie.

26 september 2020 om 11:25

Mgmv. Haha ja die zaakwaarnemer van m is lekker aan het lekken over dat 'ie voor laag bedrag weg kan he. Benieuwd wanneer een keer een club zich serieus meldt.

26 september 2020 om 11:28

Swissneutral. Lol. Weer een zo'n iemand die buitenlandse competities enorm overschat. Las dat laatst rond die nieuwe spits van Psv ook al dat de Israelische en Chinese competities beter zouden zijn haha. Omdat er een paar grote spelers rondlopen moet je niet gelijk denken dat de hele competitie gelijk een stuk beter is. De middelmaat is in de Vs ook enorm en op gebied van tactiek en techniek lopen ze daar echt enorm achter op onze eredivisie.

26 september 2020 om 11:28

Er is deze zomer al vaker geïnformeerd naar Berghuis. Als hij dan echt 8 miljoen zou moeten kosten, was 'ie natuurlijk al weg. Of waren clubs al wel concreet geweest (want binnen de voetbalwereld gaat zo'n nieuwtje als een lopend vuurtje).

26 september 2020 om 12:56

Dan lees je verkeerd. Er staat dat Feyenoord verplicht is om bij biedingen vanaf 8 miljoen met een club om de tafel te gaan. Dat betekend niet dat ze met een transfersom van 8 miljoen genoegen hoeven te nemen..

Ach als hij gaat is er weer plek voor een ander. Zo gaat het in voetbal. Ik zal hem wel missen.

Mooie kans toch voor Berghuis. Wat kan die nu nog winnen met Feyenoord? Hij heeft al eens de landstitel gewonnen en ik zie Feyenoord dit seizoen niet serieus meedoen om de titel. Europees zal het gok ik ook magertjes worden. Daarbij, welke Europese subtopper zou het in Berghuis zien? Ook dat zal lastig worden, mits hij niet met minder genoegen zal nemen.

Dat moet Berghuis niet willen. Hij is gelukkig met zijn vriendin en kind en Higuain schijnt nogal een player te zijn.

Aan de ene kant lijkt me dit voor Berghuis wel een mooi project om aan te mogen deelnemen, aan de andere kant ben ik eerlijk gezegd niet zo op de hoogte van het niveau van de MSL Het zou voor feyenoord een redelijke oplossing zijn gezien het eerdere artikel over Berghuis. Tijd zat om voor hem een vervanger te zoeken.

26 september 2020 om 11:05

Het is wel 1 van de laatste momenten om nog een leuk bedrag voor hem te krijgen, maar waar ga je in pakweg een week dan nog een vervanger vinden? Nu zie ik dit overigens niet gebeuren hoor, maar mocht hij wel vertrekken heeft Feyenoord een groot probleem.

26 september 2020 om 11:20

Niet in een week, in het artikel staat dat het een januari transfer gaat worden

26 september 2020 om 14:16

Daar las ik even overheen. Hoe dan ook is het schadelijk als ze 'm tijdens een lopend seizoen kwijtraken. Buiten Berghuis loopt de selectie namelijk niet over van kwaliteit.

We zullen zien. Hij keek niet alleen naar de club en het geld maar ook naar andere zaken. Laat ik er dan 1 noemen. Als jij met je vriendin en je kleine dochtertje naar america gaat denk je niet echt aan hun veiligheid met Corona en rellen. Dus blijf voor die paar centen meer lekker hier.

26 september 2020 om 11:23

Hmm nooit daar geweest zeker.
Alles wat hier op t nieuws is merk je daar totaal niks van. Enorm land. Californië is net zo lang als Amsterdam naar Sevilla. Je kunt je daar prima voor afsluiten

26 september 2020 om 11:35

Ben er veel geweest voor m,n werk laatste 4 jaar niet gelukkig met deze president. Maar ook daarvoor was je niet helemaal vrij om te gaan en staan waar he wilde. Mooie omgeving maar een hoog criminaliteit gehalte. Weet ik dus uit ervaring

Het is voor Feyenoord te hopen dat Berghuis het niet ziet zitten, want zonder Berghuis heeft Feyenoord een groot probleem. Die jongen is zeer belangrijk met z'n rendement en rol binnen de selectie, maar ook houdt hij standaard 3 man bezig. Geen enkele speler van Feyenoord buiten Berghuis heeft het niveau om zoveel man bezig te houden waardoor er ook minder ruimtes ontstaan voor anderen.

Ze zijn wel wat van plan daar bij inter miami cf. miami is sowieso een leuke vakantiestad, maar ben wel benieuwd wat berghuis hiervan vindt en waarom ze bij hem zijn uitgekomen?

26 september 2020 om 11:21

Goedkoop. Gelimiteerde transfersom en veel kwaliteit

Meteen doen, goed betaald, top locatie, kun je lang doorgaan. Grootste voordeel van Feyenoord is toch klaar: fans ih stadion.
Ik zou blind tekenen

Weg ermee. Na zijn kritiek afgelopen week is duidelijk dat hij het niet meer ziet zitten bij Feyenoord. Hij denkt nu dat ie alles kan zeggen en een sterke onderhandelingspositie heeft, nou laat hem ook maar lekker weg gaan toch.

26 september 2020 om 11:26

Berghuis is altijd kritisch als iets niet goed is gegaan. Dat is niet alleen van vorige week, vanwege transferperikelen of z'n onderhandelingspositie. Die heeft het hier nog gewoon uitstekend naar z'n zin.

26 september 2020 om 12:05

Zo als afgelopen week heeft hij zich niet vaak laten horen. Hij klonk echt gefrustreerd vond ik, van het feit dat er qua voetbal blijkbaar geen vooruitgang in zit tov andere jaren. Ik denk niet dat hij dit op deze manier zou uitten wanneer hij niet in zn achterhoofd weet dat hij zomaar nog eens een transfer zou kunnen maken dit seizoen.

Berghuis moet straks gewoon naar n leuke club in Europa, bijvoorbeeld Southampton,Villareal, ect

26 september 2020 om 11:54

Niemand zit op die jongen te wachten. Hij is al bijna 30. Hij heeft een slechte uitstraling, koppie gaat veel te snel hangen als het niet loopt. Hij heeft ook nare vieze trekjes als het niet loopt en een behoorlijke arrogante uitstraling. Ik vind het niet zo gek dat er geen fatsoenlijke club geïnteresseerd is.

26 september 2020 om 12:41

Ik snap niet waarom er op dit forum altijd wordt gedaan alsof de middenmoot uit de premier league/la liga het beloofde land is wanneer er wordt gesproken over een speler die naar de MLS kan vertrekken. Als ik de keuze had tussen Miami of het grauwe Engeland dan had ik het wel geweten

Berghuis acht ik persoonlijk nog veel te fanatiek om nu naar de MLS te gaan. Dat is - in het geval van Miami - nu toch vooralsnog vooral voor het avontuur. Die zie ik echt alleen vertrekken naar een - voor hem - mooie club binnen Europa. En dit (+ dat Inter Miami niet nu maar eerder al informeerde) wordt op het moment dat ik dit typ ook bevestigd door het, wat ik inmiddels betrouwbaarder acht, account Feyenoordtm.

Als ik hem was zou ik gaan bij Feyenoord valt er voor hem niks te winnen Kampioen word je toch niet. En EL met dit team ga je ook niet winnen of ver komen. Lekker nog een paar jaartjes cashen.

26 september 2020 om 12:41

Hoezo zou Feyenoord geen kampioen kunnen worden?

Niet de hoofdprijs vragen??? Probeer er dan maar eens een vergelijkbaar type voor weinig voor terug te halen.

Lijkt me toch lastig te weerstaan. Staat een groep slimme mannen aan het toer bij Inter Miami, met veel geld en grote plannen. Heerlijk klimaat, goed salaris waarschijnlijk. Ik zou het wel weten.

Dat lijkt me nu wel een droom als de Nederlands top je niveau is. Lekker in Amerika wonen en een goed salaris verdienen en voetballen daar. Miami is ook lekker mooi weer.
Denk alleen niet dat een Berghuis het zou doen.

Zou zeker een mooie stap zijn voor Steven Berghuis. En een enorme eer dat hij is opgevallen bij de grote Beckham.. Maar ik denk dat Berghuis niet naar de MLS gaat. Hij zou de voorkeur zeker geven aan Duitsland, Engeland, Spanje en misschien zelfs Italië of Frankrijk om zijn carrière te vervolgen. En daar geef ik hem geen ongelijk in eerlijk gezegd met het oog op het Nederlands elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4856
2.PSV4622
3.Feyenoord4227
5.AZ3613
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller2011
A. JahanbakhshAanvaller182
J. BijlowKeeper170
L. SinisterraAanvaller177
C. DessersAanvaller164
R. NelsonAanvaller130
L. GeertruidaVerdediger160
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

61 fans
Aanvaller, 30 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 19 5 0 0
2021/2022 Feyenoord 0 0 0 0
2020/2021 Feyenoord 33 19 3 1
2019/2020 Feyenoord 24 15 1 0
2018/2019 Feyenoord 33 12 5 0
Laatste voetbalnieuws

Vink verwacht meer van Ajacied: ‘Hij zit nog maar op zestig procent’

Marciano Vink denkt dat Steven Berghuis nog niet op de toppen van zijn kunnen speelt. De aanvaller annex middenvelder, die het zondagmiddag met Ajax opneemt tegen PSV, scoorde dit seizoen tot...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 28 januari
Alexander Nübel moet bij Tottenham Hotspur de opvolger worden van Hugo Lloris. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren