PSV gaat negen miljoen euro betalen voor drievoudig international

Zaterdag, 26 september 2020 om

PSV staat op het punt zich te versterken met Ibrahim Sangaré, zo melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De 22-jarige middenvelder moet voor negen miljoen euro worden overgenomen van het Franse Toulouse en arriveert mogelijk al heel snel in Eindhoven. Het Eindhovens Dagblad schrijft namelijk dat Sangaré zaterdag al medisch gekeurd moet worden door PSV.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is Ibrahim Sangaré een versterking voor PSV?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

205 reacties (laatste reactie door t. alavez)

Wat een topaankoop!!!! Had dit echt niet verwacht. Heel goed gedaan door PSV. Echt een goeie verdedigende middenvelder die makkelijk in de PL meekan

25 september 2020 om 23:42

Is hij echt een top aankoop want ken deze speler eerlijk gezegd niet

25 september 2020 om 23:45

Zeker een top verdedigende middenvelder en vorig jaar een van de betere in de Ligue 1. Had verwacht hem bij een ploeg als Arsenal of misschien wat lager Everton te zien. Mooie voor PSV.

25 september 2020 om 23:51

Werd ook aan arsenal en Tottenham gelinkt deze zomer, dus dat zegt ook wel iets.

26 september 2020 om 02:47

Ik ken hem niet, maar geloof direct dat een international van ivoorkust, toch meestal een van de betere Afikaanse teams, een versterking is voor Psv. Maar als hij een van de betere verdedigende middenvelders in de Ligue 1 was hoe kon Toulouse dan na 28 wedstrijden op 13 punten staan?

26 september 2020 om 01:16

Dit is de beste aankoop die ze ooit gedaan hebben. Deze man is enorm goed. Hoopte dat Arsenal hem haalde

26 september 2020 om 09:46

Naja ooit... Er hebben ook nog types als Ronaldo in Eindhoven gewandeld hè.

26 september 2020 om 10:15

Ronaldo, Romario, Nilis, van Nistelrooij, Gullit, van Bommel, Cocu.. dat waren nog eens namen.. maar deze is dus nog beter?

26 september 2020 om 14:16

Beste aankoop ooit? Zozozo zeg. Dan gaat er weer mooie tijden aanbreken bij PSV als ik jou moet geloven. Ik moet het allemaal nog eerst eens zien. PSV heeft in feite namelijk geen behoefte aan nog een controleur. De behoefte op het middenveld is voor een leider die naast controlerende capaciteiten ook nog balvaardig is en die met zijn passing en tempobepaling de regie kan nemen. Ik heb werkelijk geen idee of deze speler binnen die categorie valt. Ik lees vooral dat hij fysiek sterk is, snel en een groot loopvermogen heeft. Tja, daar zit ik niet heel erg op te wachten eerlijk gezegd. Atiba Hutchinson was ook een fysiek sterke loper. Maar aan de bal stelde het weinig voor. Dus ik ben benieuwd wat deze speler aan de bal kan. Want anders heb je een nog sterkere variant van Rosario gehaald, voor veel geld. Daar is geen noodzaak voor. Dus eerst even zien en dan geloven met deze speler.

26 september 2020 om 16:26

Jaa beetje overdreven haha. Aan de bal is deze man enorm sterk. Geweldige dribbel en speelt erg veel vooruit.

26 september 2020 om 09:11

Had persoonlijk liever een type Van Ginkel zien komen. Een middenvelder met veel diepgang en scorend vermogen. Maar in het systeem dat nu wordt gespeeld met twee verdedigende middenvelders, vier aanvallers (twee spitsen en twee aanvallers daar achter aan de buitenkanten) en twee aanvallende backs is het misschien wel een logische aankoop.

26 september 2020 om 10:13

Als dat zo zeker was dan had hij daar al gespeeld natuurlijk. Blijkbaar was er toch nog wat twijfel. Waarmee ik niet wil zeggen dat dit geen interessante en voor PSV potentiele top aankoop kan blijken te zijn natuurlijk, maar met alle respect, hij speelde wel bij Toulouse die 20e eindigde. Maargoed, hij zal die 3 interlands ook niet zomaar kado hebben gekregen. Ik ben wel benieuwd!

Informatie over deze speler iemand?

25 september 2020 om 23:43

Naja Tifo Football zit hem de hele tijd te hypen bij Sensible Transfers. Het is een verdedigende middenvelder die enorm veel ballen onderschept. Fysiek sterk en lang. Voor de rest ken ik hem niet heel goed, maar hij had volgens mij een van de hoogste percentages onderscheppingen in de Ligue 1 bij een vrij bescheiden club als Toulouse. Lijkt mij wel een goeie speler, maar niet een speler die PSV nodig heeft volgens mij.

25 september 2020 om 23:50

We hebben wel een kwaliteitsimpuls nodig op het middenveld, meer dan welkom dus.

25 september 2020 om 23:54

Niet nodig? PSV is al jaren toe aan een versterking op het middenveld. Thomas en Mauro zijn leuk voor de breedte. Guti laat het niet zien en is geblesseerd. En Hendrix komt te kort.

26 september 2020 om 00:33

PSV heeft juist stabiliteit op het middenveld nodig. De as is verdedigend niet heel sterk en deze speler zou die stabiliteit kunnen brengen.

26 september 2020 om 01:00

Mauro is echt wel basiswaardig. Zeker op de halfspaces.

26 september 2020 om 01:09

Geen hele verkeerde opstelling om mee te beginnen lijkt me. Dan heb je nog als supersubs of als roulatiespelers een enorm pallet aan grote namen achter de hand die genoeg minuten gaan maken. Madueke, Zahavi, Bruma voorin. Op het middenveld Thomas, Gutierrez, Hendrix die je achter de hand hebt. In de verdediging Viergever, Baumgartl en als keeper Understall.

Mvogo
Dumfries
Teze
Boscagli
Max
Sangare
Mauro Jr,
Rosario
Ihattaren
Malen
Gakpo
26 september 2020 om 01:18

En qua passing, vooruit passen en dribbels scoorde hij enorm hoog in Ligue 1

26 september 2020 om 07:32

Maar heeft PSV niet meer behoefte aan een kwaliteitsimpuls op centraal? Ik heb Boscagli tegen Mura zien spelen, en die gaf alleen maar de verkeerde inspeelpass.

26 september 2020 om 08:56

Dan heb ik een andere wedstrijd gezien fcgrun op 1 of 2 ballen na waren het gewoon goeie openingen/inspeel pass. Het verdedigende werk daar in tegen viel ie toch redelijk door de mand.

26 september 2020 om 09:27

Mauro doet het goed hoor. Echt een leuke manier van voetballen. Zie het liefste deze knaap met Mauro en Ihatteren op het middenveld. In topvorm heb je dan een sterk middenveld.

26 september 2020 om 09:28

Ligt er natuurlijk aan hoe ze gaan spelen maar ik denk dat PSV een buitenspeler nodig heeft. Want met Bruma ga je de oorlog niet winnen miin hemel wat is die man drama

26 september 2020 om 09:44

Vond ik donderdag de eerste helft ook, geen goede bal gegeven. 2e helft ineens een stuk beter, 2 assists en dreigender. Voegt op die manier wel wat toe. Maar als je hem kunt verkopen, zou ik het ook direct doen, zeker met gakpo achter de hand.

26 september 2020 om 10:09

Maar ik denk dat we het toch wel met elkaar eens kunnen zijn dat PSV met Boscagli en Teze centraal achterin de oorlog niet gaat winnen. Kan me niet voorstellen dat PSV niet nog altijd op zoek is naar een centrumverdediger

26 september 2020 om 10:19

Lijkt me ook sterk dat ze niet opzoek zullen zijn naar een centrale verdediger. Het liefst een linksbenige. Er waren al geluiden dat ze interesse hadden in Kim van Beijing Guoan. Die heeft alleen interesse van verschillende topclubs en is aan de prijzige kant. Ik denk dat er snel meer nieuws zal komen over een verdediger en dan is de selectie nagenoeg rond.

26 september 2020 om 11:20

Een kwaliteitsimpuls in de verdediging zou zeker niet vervelend zijn. Ik moet zeggen dat Teze het vooralsnog behoorlijk doet. Boscagli vindt ik opbouwend juist wel sterk met een fantastische breedtepass maar verdedigend komt hij nog vaak tekort en dan met name in dode spel situaties... Daarentegen, een goede cvm haalt natuurlijk ook enige druk weg bij de cv's.

26 september 2020 om 11:50

Als je dan een opstelling maakt hanteer dan ook de juiste formatie wat in basis een 4-4-2 is waarbij voor Mauro Jr. over het algemeen geen basisplaats is weggelegd. Waarschijnlijk zullen Zahavi en Noni afwisselen naast Malen. Gakpo en Ihattaren trekken naar binnen als de backs er overheen komen en op het middenveld zal Sangare tussen de cv's blijven hangen en Rosario naar voren steken en tussen Ihattaren en Gakpo spelen. Al met al krijgt het team steeds meer vorm en hoop ik dat we leuke dingen gaan zien.

26 september 2020 om 13:04

Dit klinkt als een fors verbeterde versie van Hendrix. Lijkt mij dus een heel goede aankoop. En met een knipoog toen ik de foto erbij zag, dacht ik even dat het om een interim ging, maar het is dus een echte aankoop.

26 september 2020 om 00:04

Type Vieira. Groot, maar een verrassend goede dribbel in huis. Verlegd het spel graag naar voren door middel van zijn dribbels maar ook met zijn passing. Verdedigend ook heel goed, met name in directe duels, alleen op zijn tijd wel wat (te) agressief. Sta hier echt van te kijken. Sangare is het afgelopen anderhalf jaar met tal van Premier League clubs in verband gebracht (onder meer Newcastle, Arsenal, Spurs en Everton zo uit mijn hoofd), ik meen me zelfs te herinneren dat Toulouse een bod had afgeslagen vorig jaar.

Het lijkt me sterk dat Rosario verzekerd is van een plek op het middenveld, althans, dat zou heel veel zeggen over de selectie van PSV.

25 september 2020 om 23:42

Goede voorbereiding gedraaid dus why not?

25 september 2020 om 23:42

Ga wedstrijden kijken. Die jongen speelt uitstekend onder Schmidt en is nu een van de bepalende spelers in het team.

25 september 2020 om 23:44

Bepalende spelers? Dan maak ik me zorgen om PSV, zeker na wat ik gisteren weer van hem heb gezien. Ongekend wat slecht, en dat ga jij verdedigen?

25 september 2020 om 23:46

Och wat haalde hij toch goed een voldoende tegen Mura en Emmen, als er afgelopen zomer een bod was gekomen van meer dan 1 miljoen had PSV hem verkocht. Beetje naïef om hem eerst massaal te bekritiseren en slechtste middenvelder van PSV ooit etc. zeggen, en nu is het in één keer een bepalende speler haha

25 september 2020 om 23:49

Willen ze dan met 2 verdedigende middenvelders / controleurs spelen? Vind het namelijk veel geld voor een breedte investering

25 september 2020 om 23:53

@gomes1psv ga alsjeblieft je mond spoelen. Een van de bepalende spelers in het team op basis van wat? Een goede wedstrijd tegen Groningen en een aardige eerste helft tegen Emmen? Houd toch op. Rosario laat al anderhalf jaar zien niet geschikt te zijn voor het niveau wat PSV nastreeft. Kan wat mij betreft gelijk gaan banken als deze Ivoriaan zijn intrede gaat maken, eindelijk is het zover!

25 september 2020 om 23:55

PSV speelt sowieso met twee controleurs. Zal Rosario en deze man worden.

26 september 2020 om 00:06

Tja in de eredivisie snap ik dat niet hele.aal. daar ben je 28 van de 34 wedstrijden als psv zijnde waarschijnlijk veel sterker dan je tegenstander

26 september 2020 om 01:57

@hansje Ik denk eerder dat Rosario dan voor de breedte is

26 september 2020 om 07:56

Gomes1psv, sorry maar uitstekend vind ik echt enorm overdreven. Hij speelt beter dan vorig seizoen, maar hij maakt ook nog wat fouten hoor. Tegen Mura ook weer een aantal passes zien geven die totaal in niemandsland kwamen, echt bij lange na niet in de buurt van een medespeler. Dat maakt tegen Mura niets uit, die deden er niks mee, maar het was toch wel weer tekenend hoor. Dus ja, hij speelt beter, maar uitstekend speelt hij nog lang niet.

26 september 2020 om 12:04

Je speelt in theorie eigenlijk een soort van 4-2-4 in balbezit met opkomende backs. Omdat je al zo aanvallend speelt is het het zeker geen verkeerd idee om een verdedigend as te hebben, anders wordt je compleet overlopen als psv zijnde

26 september 2020 om 12:24

Je eigen club doet hetzelfde met Gravenberch en Alvarez

26 september 2020 om 14:19

Twee controleurs? PSV speelt al sinds 2018 met twee controleurs. Overigens, net als Ajax he. Enige verschil is dat PSV 4-4-2 met twee controleurs speelt en Ajax 4-3-3 met de punt naar voren (dus twee controleurs).

26 september 2020 om 02:52

Rosario zat 2 jaar geleden tegen het Nederlands elftal aan. Maakte toen ook gewoon een goede indruk. Toen hij vorig seizoen aanvoerder werd leek hij het helemaal kwijt te zijn, maar wellicht kan hij de draad weer oppakken. De Rosario van vorig jaar is nergens zeker van, maar die van twee jaar geleden wel

26 september 2020 om 11:28

Inderdaad, Rosario zat tegen het Nederlands elftal aan en nu zou hij zogenaamd het niveau van PSV niet aankunnen. Ik ben ook geen fan, maar het kan gewoon dat iemand opleeft in een ander systeem / andere trainer / andere vorm etc. Zijn talloze voorbeelden van. Bij PSV alleen al Luuk de Jong die in het seizoen 2016/207 en 2017/2018 8 en 12 doelpunten maakt en het seizoen daarvoor en daarna er 28+ inlegt. Maar Rosario kan nu al niks meer goed doen, zelfs als hij dingen wel goed doet. Geef die jongen een eerlijke kans..

26 september 2020 om 21:19

Joh, laat die beste stuurlui lekker roepen. Feit is dat inmiddels vier trainers die Rosario gewoon elke keer weer opstellen. En dat doen ze echt niet alleen maar omdat hij op de training zo goed de doeltjes heen en weer sjouwt of omdat hij de slechtste middenvelder ooit zou zijn. Hij heeft afgelopen seizoen echt heel matig gespeeld in die 24 duels die er afgewerkt zijn, maar in het eerste seizoen onder Van Bommel stond hij gewoon in oranje en momenteel doet hij het gewoon prima. Dus geen enkele reden hem zo af te branden als thans gebeurd.

Goede speler bij een Toulouse dat al een jaar dramatisch speelt. Was een van de weinige lichtpuntjes. Zeker een speler met potentie voor PSV

3 voddig international van Ivoorkust, ik heb gelijk een beer van een gozer in mijn hoofd haha.. ken de speler zelf niet maar wel spannend dat psv ook met geld begint te “smijten” goed voor de competitie !

25 september 2020 om 23:44

Zegt weinig. Vorig jaar spoelde John de Jong 38 miljoen door de plee. Bracht PSV noch onze competitie geen steek verder.

25 september 2020 om 23:48

Bruma vind ik, net als Magallan bij Ajax echt ongelofelijk matig gescout. Iedereen wist van te voren al dat dat in beide gevallen niks zou worden. Met Doan en Baumgartl heeft PSV wel pech gehad, vooral van Baumgartl had ik meer verwacht. Doan past eigenlijk alleen als nummer 10 in het spel van PSV en niet als buitenspeler, maar aangezien ze dit jaar niet met een echte 10 spelen hebben ze daar nu ook erg weinig aan.

26 september 2020 om 01:22

Baumgartl zou ik ook niet afschrijven. Al moet ik zeggen dat ik wel had verwacht dat onder Schmidt hij juist zou opbloeien. Ik denk dat het een speler is die sterk is met een zekere speler naast hem. Je zou nou denken dat hij door met meer landgenoten of in ieder geval Duitstalige te spelen hij beter zou presteren. Ik ben benieuwd of het een goede match blijkt te zijn. Ik heb hoop in ieder geval. Doan is een handige speler erbij als je die kon overkopen voor een paar miljoen. Het bedrag dat ze nu hebben uitgegeven aan hem is echt veel te veel. Past ook niet qua speelstijl in het systeem en nu al helemaal niet meer. Bruma is net wat je zegt een slechte inschatting geweest. Er zal vast wel rek in zitten en misschien kan die onder Schmidt nog nuttig zijn. Al kan dat nooit heel veel meer zijn, als die continu zo slecht heeft gepresteerd. Misschien krijgt hij wel een ingeving

27 september 2020 om 01:02

Het pijnlijke is dat ze Bruma al probeerden te halen toen hij nog voor Sporting uitkwam. Nadat dat mislukt was zijn De Jong & co altijd 'verliefd' op hem gebleven, ondanks zijn grillige prestaties. Terwijl die jongen speelt alsof de dozen nog om zijn schoenen zitten. Baumgartl brengt ten eerste weinig body voor zijn lengte, maar bovenal is het erg verdacht dat wanneer Stuttgart degradeert en er ondanks enkele jaren ervaring op het hoogste niveau geen enkele Bundesligaclub belangstelling toont hem over te neme. Je bent dan spectaculair naief om daar 10 miljoen voor neer te leggen. En Doan is nooit noodzaak geweest. Los van zijn ongelukkige bouw - hij heeft hetzelfde euvel als Van der Vaart qua fysiek, helaas alleen niet de techniek - en het feit dat hij FC Groningen nog niet eens was ontgroeit, had je voorin de positie ruim genoeg bezet om de makkes in de verdediging verder op te lossen.

25 september 2020 om 23:46

Dit zijn natuurlijk de miljoenen van Lammers.. wel goed dat ze die idd ook uit kunnen geven. En ook broodnodig zo'n impuls, al ken ik de speler zelf totaal niet. Thomas voldoet niet denk ik, en Rosario vind ik ook helemaal niks. Ihattaren is uit vorm/niet fit/of wat dan ook, er mag wel wat gebeuren op het middenveld. Wat talenten voorin, en centraal duo achter wat ook een redelijke indruk maakt, kunnen ze misschien wel mee bovenin.

Ken deze speler verder niet, maar Zermatt zei zojuist nog dat Arsenal Sangare moet halen in plaats van partey. Dus hij zal wel wereldtop zijn.

25 september 2020 om 23:42

Dat herinnerde ik me ook net ja. Ik ken de speler ook niet goed, iemand die kan vertellen of het daadwerkelijk een topper in wording is?

26 september 2020 om 00:07

Ja die mening wordt fanatiek overgenomen door een hele supportersschare bij Arsenal. Omdat iemand dat ooit heeft geroepen, waarschijnlijk op basis van FM oid irrelevants. Het merendeel van deze mensen heeft hem nog nooit zien voetballen. Wordt een beetje moe van dat lijstje ‘deze spelers moet Arsenal halen’.

26 september 2020 om 00:26

Ik zou FM nu niet meteen iets irrelevants noemen. Je moet het zeker niet als scoutingsapparaat gebruiken, maar het kan wel inzichten geven over spelers (zeker in de basisversie).

26 september 2020 om 01:24

Zermatr heeft dat overgenomen van mij of van een bekende La Liga volger (weet zo de naam niet). En nee, geen fm speler, maar wel een geweldige speler. Het moment dat een van de betere leden hier de naam liet vallen, ben ik deze man gaan volgen. Qua statistieken enorm overtuigend, qua spel nog meer. Geloof me, geweldige voetballer die ik idd liever dan Partey zou zien. Nul risico voor 10 mln en beter ook nog

26 september 2020 om 07:14

Hij moet het eerst laten zien op een hoger niveau Partey is duidelijk beter.

Psv is lekker bezig zeg. Ik hoor altijd hier dat er geen geld is, maar dat lijken onzin verhalen. Er wordt ieder geval goed gewerkt aan het complementeren van de selectie

26 september 2020 om 01:09

Miljoenen van Lammers zijn transfer?

26 september 2020 om 10:39

Ik denk dat dat gewoon nog steeds een trucje is van Toon en John. Volgens transfermarkt is er vorig seizoen namelijk een positieve transferbalans van bijna 60 miljoen dus er is duidelijk genoeg geld om te investeren. Ik denk persoonlijk dat PSV ook al helemaal rond is met een centrale verdediger maar dat deze speler alleen komt als Europees voetbal wordt veiliggesteld. Zoals de transfer van Guti die ook een paar uur na de plaatsing van Europees voetbal beklonken was.

Zooo psv krijgt nu echt een heel sterk team! Ik zie ze nu, nu ze van hun zwakste posities (linksback en cvm naast rosario) hun sterkste posities hebben gemaakt, wel kamioen worden. Deze sangare wordt met stip op 1 hun sterkste speler zowel aanvallen als verdedigend en fysiek zeer sterk.

25 september 2020 om 23:47

Haha wow, een zwaluw maakt weer eens een zomer hoor in Eindhoven. Elk jaar hetzelfde liedje. Geweldig om dit soort berichten te lezen en over 10 maanden weer de mond te snoeren.

25 september 2020 om 23:48

Ajax blijft ook niet stil zitten mag ik hopen. Om te beginnen eerst maar die Henrique binnen halen.

26 september 2020 om 00:03

Nou nu Ajax dit leest zullen ze Sangaré vast gaan benaderen .

26 september 2020 om 00:08

Ja want Ajax heeft natuurlijk elk jaar PSV's mond gesnoerd. Vraag me af bij wie de zwaluw nou echt zomer maakt.

26 september 2020 om 00:14

Haha PSV is vaker dit eeuw kampioen geworden dan Ajax hoor met je mond snoeren.. iets met arrogantie?! En Ajax al die jaren de grootste begroting....

26 september 2020 om 00:19

Wat heb jij toch Grasveld7? Eerder had jij hier gewoon normale reacties, toen ben je een tijd weggeweest (voor mn gevoel) en nu komen er echt louter zure en provocerende reacties voorbij 😂 Wel jammer hoor, oprecht.

26 september 2020 om 03:32

Zo veel meer kampioen deze eeuw en dan nog steeds niet de grootste club van het land kwa titels 😁

26 september 2020 om 10:43

Dan lach je toch nog meer om Ajax dan PSV, het betekent namelijk alleen maar dat Ajax’s nationale successen dus uit het verre verleden komen... leuk die 3 sterren, maar het grootste deel van die overwinningen komt van meer dan 40 jaar geleden... poe poe wat relevant voor het heden is dat zeg.

26 september 2020 om 03:29

Zo goed is hij nu ook weer niet ,anders was hij natuurlijk nooit naar psv gekomen

26 september 2020 om 09:11

Dat zeiden ze ook over Max, en die is best goed begonnen toch ?

Rosario, Hendrix, Sadilek, die gaan weinig meer spelen. En ook niet veel opleveren vanaf de bank. Ken de speler niet goed genoeg, maar hoop dat hij PSV 2 klassen beter maakt.

Ken hem zelf niet zo goed, maar waarschijnlijk moet Sangaré de vervanger van Hendrix worden op het middenveld. Klinkt (?) als een prima aankoop in ieder geval!

Ik verbaas mij over het kennisniveau van veel leden op voetbalzone. Ik kan mij haast niet voorstellen dat er echt veel mensen de afgelopen seizoenen een hele wedstrijd van Toulouse hebben gekeken. Ik zou hem echt alleen moeten beoordelen van alle filmpjes (waar ze natuurlijk geen compilatie van al zijn balverlies laten zien) en misschien van zijn ratings in football manager. Zijn dribbels zien er wat on gepolijst uit, maar denk wel dat hij echt over spelers heen kan walsen in de eredivisie met zijn fysiek haha.

26 september 2020 om 10:36

Ik ken hem ook niet maar er zijn natuurlijk zat mensen op dit forum die de Franse competitie volgen. Dus hee raar is hèt niet dat sommige weten wie deze speler is.

Ik ken hem niet, maar op het lijstje stond nog een (L)CV en een CM, als we er daar eentje van weg kunnen strepen ben ik al lang blij. Wel duur weer, zeg. Blijft er dan wel genoeg voor die CV over? Nou ja, laten we hopen dat het een Max is, en geen Bruma, Baumgartl, of Doan.

26 september 2020 om 00:27

Als ik Boscagli gisteren weer zag schutteren, lijkt me dat de noodzaak van een nieuwe LCV bij iedereen wel duidelijk is. Tevens ook benieuwd of PSV nog een extra aanvaller gaat halen (voor de breedte) na het tragische nieuws omtrent Maxi

26 september 2020 om 01:02

Vermoed het niet aangezien ook gakpo en madueke in de spits kunnen. Of het moet huur worden want ze gaan nog voor een cv en die zal ook flink wat kosten vermoed ik.

26 september 2020 om 10:03

Maar nu heb je met Malen, Zahavi, Madueke, Gakpo, Bruma, Ihattaten en Mauro slechts 7 spelers voor de voorste 4 posities. Dat is dus nog niet eens een dubbele bezetting, terwijl aanvallers het meest blessuregevoelig zijn en daar ook de meeste wisselingen plaatsvinden. Eigenlijk is PSV op andere posities (CV/CM vooral) in breedte beter voorzien, maar schoort het daar dan weer aan kwaliteit.

Ben echt benieuwd. Deze jongen werd bij Arsenal genoemd als een alternatief voor Partey. Betekent dit dat dan ook dat Rosario zijn basisplek kwijt gaat taken? Schmidt leek vertrouwen in hem te hebben en Rosario liet ook wel vooruitgang zien tov vorig seizoen.

26 september 2020 om 00:11

Nee. Thomas zal zijn plek kwijtraken.

Uitstekende nummer 6 op het middenveld. Brengt veel power en duelkracht in de strijd. Topaankoop kan niks anders zeggen!

Opvallende naam omdat ik hem zo vaak hier op VZ heb gelezen in de reacties van Zermatt. Wel fijn voor Psv, kunnen ze misschien nu Rosario een keer niet heel slecht heeft gespeeld hem verkopen en Sangare op zijn positie?

Wordt een interessant jaar tussen psv en ajax. 2 clubs die qua voetbal lijnrecht tegenover elkaar staan. We zien aan het eind van het jaar welke filosofie het beste voetbal is.

Wat een koopje zal dit zijn. Heeft echt veel potentie en is nog maar 22j. Had wat beelden gezien van hem. Heerlijke 6 speler. Psv heeft zo dan toch prima aankopen gedaan. Zit een goede lijn in.

26 september 2020 om 01:03

En er komt nog sws een cv bij. Hoop alleen wel dat die voor de positie van boscagli komt ipv teze.

Heel goed gedaan dit van psv. De 9 miljoen van Lammers meteen investeren in dit beest. Die jongen is groot en heeft me toch een power. Toulouse is afgelopen seizoen gedegradeerd en had eerlijk gezegd dat 1 van de grotere Franse clubs sangara zou overnemen. Wel vreemd dat dat niet gebeurd is. Is toch een jongen met potentie

26 september 2020 om 03:36

Zouden die clubs het dan allemaal verkeerd zien 😁

26 september 2020 om 12:46

Waarom niet, de Nederlandse topclubs liggen ook vaak genoeg te slapen

26 september 2020 om 16:04

Dat weet je nooit. Het was ook een wonder dat max naar psv is gekomen. Je kon je voor minder dag 10 miljoen ophalen terwijl bijvoorbeeld nico met dan 20 miljoen kost. Of neem een kudus dat een groot talent lijkt te zijn, en niemand echt ophaald voor een zeker in het buitenland geen wereld bedrag.

Negen miljoen lijkt me heel erg veel geld voor een speler die nu uitkomt in de Franse tweede divisie en die pas drie interlands heeft gespeeld voor Ivoorkust. Maar goed, ik vond acht miljoen voor de linksback van de nummer vijftien van de Bundesliga ook heel erg veel geld, en dat lijkt tot dusver een schot in de roos. We gaan het zien.

26 september 2020 om 01:05

En vind jij 10 miljoen voor een spits van vergelijkbare leeftijd met een seizoen eredivisie in de benen zonder enige interlands en met ook nog 1 contractjes ook veel geld? Ben bang dat dit de markt gewoon is en Philip Max vind ik echt een koopje!

26 september 2020 om 01:06

Dat zal Sangare ook zijn, kijk maar even wat beelden van hem.

26 september 2020 om 03:37

Zelfde beelden als van bruma zeker ,die ging de eredivisie ook aan flarden schieten 😁

26 september 2020 om 05:24

Haha nee maar Sangare is meer een Kondogbia type speler.

26 september 2020 om 01:06

Zijn afgelopen seizoen pas gedegradeerd natuurlijk en staat er in de ligue 1 goed op. Verder is toulouse net zoals Le havre wel echt talentenfabrieken, ook al is het de ligue 2. Komt genoeg groot talent uit die competitie tot slot.

Deze jongen zal een topaankoop zijn mocht PSV hem binnenhalen. Heeft afgelopen seizoen niet een sterk seizoen bij Toulouse gehad, dus heeft niet veel kunnen spelen als daarvoor. Deze jongen is een absolute blok op het middenveld. Net zoals Javi Martinez als hij op het middenveld staat. Is in beeld geweest bij Southampton om Højbjerg te vervangen en word gezien bij Arsenal als backup maar niks serieus. Tottenham wou hem ook halen als Hojbjerg niet haalbaar zou zijn. Zegt natuurlijk niet dat hij het gelijk top gaat doen bij PSV, maar zijn kwaliteit is wel al erkend.

Tot gister nog nooit van hem gehoord. Werd benoemd in een Arsenal topic over Partey. Kaliber Ajax vijver om het maar even zo te noemen. Kwa aankoopbedrag een verassing, ben benieuwd hoe goed hij is. Zou leuk zijn voor de eredivisie om naar te kijken als het een topper is. Heel verrassend van psv.

Dit is echt een goede aankoop, nu moet er alleen nog een goede centrale verdediger bij dan is het team wel compleet lijkt mij.

Je kan heel veel zeggen over psv, maar als ze deze speler binnen hebben zijn ze echt een serieuze titelkandidaat, denk ik. Psv heeft echt een goed team zo.

Leuk dat men hier zo lyrisch is over deze speler is die voor gister niemand kon..het lijkt mij een dure speler voor iemand uit de tweede divisie ..

26 september 2020 om 12:49

Die zijn afgelopen seizoen pas gedegradeerd he, bijna alles van z'n statistieken zijn uit de ligue 1.

Grappige pol. Vrijwel iedere speler is namelijk een versterking op het middenveld van psv momenteel. Uitgezonderd Ihattaren. Ik vind er serieus weinig echte kwaliteit lopen.

Het middenveld van psv is vrij matig, maar 9 miljoen voor een speler bij een slecht draaiend elftal is wel een risico. Dan moet je wel zeker weten dat hij beter is dan Hendrix en Rosario.

26 september 2020 om 09:51

Dat is toch niet zo moeilijk om beter te zijn dan hun beide ? (Ondanks dat rosario een goede voorbereiding speelt)

Voor sommige die 't nog niet snappen.PSV heeft 55 miljoen eigen vermogen. Vorig jaar voor 95 miljoen verkocht.wordt in termijnen betaal meestal 3 termijnen net zo als psv dat ook doet. Nu Lammers verkocht voor 10 miljoen is bijelkaar vanaf juli 2019 tot nu 105 miljoenDus ja psv heeft genoeg geld om spelers te kopen

26 september 2020 om 10:26

Philipp Max circa 8 tot 10 miljoen. Vincent Muller circa 500,000. Ibrahim Sangare circa 9 miljoen. Dat is grofweg 20 miljoen. Zoveel hebben ze inderdaad dus niet uitgegeven dit seizoen tot nu toe.

Denk dat PSV met deze aankoop zich definitief bij de eerste 2 plaatsen van de ED heeft gekocht, en zie in ze een grote titel kandidaat. Mooi voor de competitie!

Als PSV het centrum nog kan renoveren en een keeper haalt - of Unnerstal opstelt - die gewoon ballen tegen kan houden, zijn ze titelfavoriet nummer 1. Prima ingekocht, zo het lijkt. Al zal dat wel ten koste gaan van Ihattaren, vermoed ik. Maar Schmidt, herstel, de Jong, weet wel het elftal op bepaalde plekken te versterken. Het zal me benieuwen....

PSV heeft nu 5 aankopen gedaan, en daar zit géén centrale verdediger bij. Ik vind het onbegrijpelijk. Dat was/is prioriteit nummer 1 toch? Eerlijk gezegd ken ik deze jongen niet, maar voor 9 miljoen mogen we er veel van verwachten.

26 september 2020 om 11:14

Linksback was de prioriteit. Die hebben ze gehaald en een goede ook. Op prio 3 een middenvelder die hebben ze ook. Nu nog prio 2 de lcv en ze hebben alles wat ze nodig hebben. Even geduld

28 september 2020 om 11:10

Aan deze linksback gaan we inderdaad nog veel plezier aan beleven. Ik twijfel of er nog een CV gaat komen hoor, Nog geen enkel gerucht of nieuws hiervan gehoord. Laten we het hopen. Boscagli, Baumgartl en Viergever zijn het allemaal net niet

28 september 2020 om 21:17

Er waren geruchten dat PSV de Koreaanse verdediger Lee zou willen halen. Alleen zijn prijskaartje werd steeds duurder en kreeg ook steeds meer interesse van Premier League clubs. Laten we hopen dat er snel wat meer witte rook is vanuit de transfermarkt voor PSV :D

26 september 2020 om 12:51

Cv komt er ook nog aan. Alleen afwachten wanneer. Miss dat ze die pas afronden als de El bereikt is?

John de Jong heeft veel geleerd als TD. Brands had ook een moeilijke opstart fase maar toen was PSV financieel niet gezond. Ik heb vertrouwen in de komende jaren in hem. En ik heb er vertrouwen in dat Mvogo zich gaat herpakken. Dit is na Max hopelijk zijn tweede toppaankoop tot nu toe!

26 september 2020 om 15:01

Zoals ik het neersabelen en affakkelen van John de Jong in de zomer belanchelijk vond, vind ik het nu ook al zwaar voorbarig om nu al conclusies te trekken. Zullen we gewoon doen zoals het hoort: Als PSV dit seizoen weer faalt, dan is JdJ een prutser en sukkel, en is Overmars een genie. Maar als PSV kampioen wordt, en Ajax dus niet en als Ajax die groepsfase wer niet doorkomt, dan is Overmars een kluns die alleen maar heel veel geld kan uitgeven en is JdJ een genie en de beste TD van Nederland. Zó werken die dingen toch?

Op deze manier, met deze aankopen, wordt PSV gewoon weer kampioen. Zoals de afgelopen tig jaar meestal het geval was. Tenzij PSV natuurlijk een slecht jaar had, dan konden andere clubs zoals Ajax, Feyenoord en Twente ervan profiteren.mooi dat de orde weer hersteld wordt en JdJ eindelijk zijn werk gewoon goed doet.

Heb even beelden gecheckt op YouTube - die kunnen natuurlijk nogal vertekenen, maar wat een versterking lijkt dit te zijn zeg! Fysiek sterk, oplossing naar voren, prima techniek en verdedigend ook erg sterk. Bovendien duikt ie vaak op bij de zestien. Wel even wat anders dan Hendrix. Als Schmidt nu nog een verdediger van formaat haalt die een vergelijkbare meerwaarde kan geven ziet het er uitstekend uit dit jaar. Veel goals voorin en assists op de flanken, goede balans tussen fysiek en techniek en mits die extra CV komt in de breedte sterker dan Ajax denk ik...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2737
2.Vitesse2514
3.PSV2315
4.Feyenoord2212
5.FC Twente1810
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MaduekeAanvaller104
D. MalenAanvaller106
E. ZahaviAanvaller61
J. PiroeAanvaller20
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper90
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

0 fans
Middenvelder, 22 jaar

In de wandelgangen

Zondag 29 november
Manchester United overweegt om Jonny Evans na dit seizoen transfervrij terug te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren