Sparta zit ‘veel te hoog in de boom’ en dwarsboomt droomtransfer van Rayhi

Vrijdag, 25 september 2020 om 18:22Chris Meijer

Al-Batin is serieus in de markt voor Mohamed Rayhi. De naar het hoogste niveau in Saudi-Arabië gepromoveerde club zag een eerste bod op de 26-jarige aanvaller resoluut geweigerd worden door Sparta Rotterdam en diens zaakwaarnemer Youssef El Akchaoui laat aan Voetbal International dat de Rotterdammers nog ‘veel te hoog in de boom zitten’. De belangenbehartiger benadrukt dat Rayhi dolgraag de overstap naar het Midden-Oosten wil maken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Moet Sparta Mohamed Rayhi laten gaan?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

28 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Sparta mag toch gewoon een vraagprijs hanteren die zij markt conform achten? Hij zegt wel heel leuk dat Sparta alle tijd heeft om een vervanger te halen, maar dan hebben ze daar ook de financiële middelen voor nodig.

Te hoog in de boom, zij bepalen of en voor welke prijs de speler te halen is. Snap deze verontwaardiging echt totaal niet bij de zaakwaarnemer.

25 september 2020 om 18:44

Ja maar dat is wat anders dan een transfersom verwachten dan niet marktconform is. Als een club volledig verantwoordelijk is voor het bepalen van die waarde kunnen ze hem ook zo hoog inschalen dat ze deze jongen binnenboord kunnen houden. Hij heeft heel heel veel punten voor sparta verdiend en dat mag ook gewaardeerd worden.

25 september 2020 om 18:44

Het mooie is dat ze zelf die kant opgaan omdat er daar een hoop geld te verdienen valt. Vervolgens verwijten ze Sparta ook wat te willen verdienen.

Wat moet je als 26 jarige in SA behalve geld

25 september 2020 om 18:40

Behalve het geld, heb je altijd nog het geld natuurlijk waar voor je gaat

Als man zijnde is het overigen prima vertoeven in SA, en als je dan ook nog eens financieel onafhankelijk kan spelen lijkt het me zeker de moeite waard.

25 september 2020 om 18:48

Ja maar dat die je op je 30e

25 september 2020 om 18:48

Ja plus je kan de bedevaart verrichten zonder extra visums, nog zo’n voordeel voor een speler als Rayhi.

25 september 2020 om 18:54

Volgens mij vergeten jullie het geld! Dat kan zeker meewegen in z'n beslissing

25 september 2020 om 18:46

Misschien is hij buitengewoon geã¯nteresseerd in de olie-industrie en wil hij het van dichterbij bekijken. OT: Neem aan dat Sparta hem uiteindelijk wel laat gaan voor het juiste bedrag, vooral als hij zelf ook wilt!

25 september 2020 om 19:32

Nou volgens mij mag je daar als man meerdere vrouwen hebben.

25 september 2020 om 19:56

In Nederland mag dit ook, slechte grap...

26 september 2020 om 01:46

Uuuh. Misschien is Rayhi Moslim. Voor een moslim is het namelijk heerlijk thuis komen in een land als Saoedi Arabie. Ik droom er bijvoorbeeld van om daar ooit naartoe te emigreren. Stukje emapthie kan geen kwaad. Of laat me raden: jij gaat elk jaar op vakantie naar limburg zeker.

Die wil gewoon geld vangen. Durf dat dan ook te zeggen.

25 september 2020 om 18:45

Maakt dat wat uit? Ik lees alleen maar dat hij graag die kant op wil. Er wordt geen excuus aangevoerd dat dit voor het sportieve aspect is volgens mij.

25 september 2020 om 18:47

Maar sparta dan toch net zo goed. Sparta denkt toch ook zoiets van stikdemoord als je zo graag die kant op wilt gaan wij er alles uitpersen of we houden je hier aan je contract. Het is een tweestrijd.

25 september 2020 om 18:49

Ja Sparta doet dat dus erg goed. Uitpersen die Arabieren met veel te veel geld

25 september 2020 om 19:28

Wordt dat ergens ontkend dan? Ik zie nergens in de tekst dat hij niet voor het hele gaat.

Sparta mag natuurlijk een bepaald bedrag verwachten, maar een beetje meedenken kan geen kwaad. Ik kan me voorstellen dat Rayhi wel eens toe is aan een andere uitdaging buiten Nederland. Zowel op sportief-en financieel vlak als voor zijn persoonlijke ontwikkeling zeer interessant.

Ze proberen hem te lokken met een mooi salaris. Tja dan moet je ook een mooi bedrag betalen aan Sparta.

Sparta is wel heel veel goede spelers van vorig seizoen kwijt mocht hij ook vertrekken. Sparta mag vragen wat het wil. Die gasten willen hem graag hebben dus mogen ze ook wel de portemenee trekken.

Zelf wel geld. Maar Sparta geen geld. Raar dat ze daar niet direct mee akkoord gaan hè?

Prachtig voorbeeld van veel Marokkaanse voetballers. Of het schaadt ze aan het mentaliteit waardoor ze hun talent vergooien of ze kiezen voor snel veel geld ipv een mooi carriere. Ik hoop dat de generatie die nu komt wat betere keuzes zullen maken.

25 september 2020 om 19:56

Prachtig voorbeeld van zo veel voetballers van verschillende afkomsten die op jongere leeftijd nu de overstap maken naar Azië of het Midden Oosten.

25 september 2020 om 19:57

Wat weet jij nou van zijn beweegredenen? Naast dat hij een voetbalcarrière heeft kan hij ook op basis van prive redenen die kant op gaan en het belijden van het geloof als moslim daar is een legitieme reden.

25 september 2020 om 20:02

Die jongen is 26 en speelt bij Sparta. Het is geen 16-jarig toptalent wat ergens geld gaat tellen ofzo. Iemand van dat niveau heeft 10-15 jaar om zijn brood te verdienen - groot gelijk om zo’n kans te willen pakken wanneer die voorbij komt.

Hahaha droomtransfer! Wie sliep er niet in een pyama van Al-Batin!? Wat een laffe clickbait zeg! Dit is gewoon een regelrechte cashtrip voor die jongen. Begrijpelijk hoor, als speler van zo'n modaal niveau. Maar laten we dit scenario niet romantischer maken dan het is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sparta Rotterdam

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. PintoVerdediger50
L. JansVerdediger50
M. OkoyeKeeper50
B. VriendsVerdediger51
D. AbelsVerdediger50
B. SmeetsMiddenvelder51
E. EmeghaAanvaller51
Voor de complete selectie: Clubpagina Sparta Rotterdam.

Nederland
10 fans
Aanvaller, 27 jaar

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren